Sziasztok lanykak!
Nem nagyon volt idom visszaolvasni, de lattam volt tali. Kepeket remelem csinaltatok, mert nagyon szeretnek latni parat!! (ill. nem csak parat, hanem sokat!
)
Niki!
De jo, hogy elokerultel! Mennyi idos most Szinti? (Mert a vonalzod csak 1 eves koraig mutatta.) Orulet, hogy mar jar es dumalgat!
Ezek a pluss figurak arra valok, hogy a kocsi hatso ablakaba ragaszd oket, hogy masok is lassak, hogy gyerek van a kocsiban. Tok aranyosak! Nekem egy muanyag haromszog volt, ami egyszercsak elporladt...
Csilla!
Igy egyutt furdenek a fiuk-lanyok mindig? Vagy csak a kep kedveert szallt be mindenki egyszerre a kadba? Nalunk a fiuk egyutt furdenek, de meg igy is megy a musor, hogy kinek van tobb helye, meg spriccelik egymast allandoan, ugyhogy el sem tudom kepzelni milyen lenne, ha megeggyel tobben lennenek.
Mi megvagyunk, a Balint most megint olyan passzban van, hogy alig eszik. Tegnapelott egesz nap egy joghurt, ket pohar kakao, meg egy gyumolcs szelet volt benne. (Ez utobbi olyan gyumolcs husbol preselt, Sport szelet meretu kis ize. Olyasmi mint mondjuk a birsalma sajt, csak nincs hozzaadott cukor.) Jo sok mi? Semmi meleg kaja. Szoval Viol ertem amit a nemevesrol mondasz.
A Bence meg mindenfele feladatokat kap az oviban, mint pl. nemreg volt nekik a 100. nap, hogy oviba jarnak, es ennek oromere felvonulas volt, amire "uszalyt" kellett kesziteni. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy egy ciposdobozra kellett madzagot kotni, hogy lehessen huzni, es a dobozra raragasztani 100 db. valamit. Mi 100 gemkapcsot tettunk ra. Persze elotte bevontuk a dobozt szines papirral, meg a kapcsokbol kiraktuk a 100-ast magat, a tobbit meg ossze-vissza meg raraktuk mindenhova. Ebben persze a Bence vett reszt legkevesbbe, o csak felvonult vele, de mi csinaltuk a hazifeladatot.
Most meg Szent Patrik nap lesz (ez egy ir unnep, de itt ugye minden nacio van, igy ezt meg szoktak unnepelni.) En nem tudom mi a tradicio, de van valami mano, ami Szt. Patrik napjan elojon, es megmondja, hogy van az arany. (
)
Na most meg mano csapdat kellett kesziteni.
Tegnap ezzel szorakoztunk este a Jasonnel.
Az ido meg olyan, hogy vasarnap +16 fok volt, minden ho elolvadt, mar orultem, hogy jon a tavasz, de tegnap ejjel megint leesett vagy 15 centi ho.