Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is csatlakoznék: köszi Katus a találkozót, nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy találkozthattam vére veletek. Sajnos, Esztermamival nem, de biztos lesz még rá alkalom. Hogy vagy Eszter?
Már úgy várom, hogy Kincső is olyan mászós szépség legyen, mint Dorka! És akkor ő is tudna csatlakozni a játszó gyereksereghez! Gabó, rajtad nagyon meglepődtem, hogy milyen szép vagy!!! Valahogy a képeken nem jött át...És hát Levi és Máté! Két igazi kópé!!! Rik, te pedig iszonyú fiatal vagy! De mindenki olyan kedves!! És a gyerkőcök csodaszépek, Bence kis csigái, és Ábel mozgékonysága...Biztos kihagyok valakit, bocsi. Andi, szerintem is nyugisabbnak tűntél, de nem fogytál? Sajnálom, hogy éppen váltottuk egymást.
Kincső, ahogy hazaértünk, evett, aludt, aztán fürcsi, evés és már fél 8kor aludt. Hosszú napja volt.

Nitta, hol vagy?

Anikó

Kép[/url]
quito

vére=végre :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Kálmán tegnap tette föl a gépre a hétvégi képeket.

Nagy találkozás:
Kép
Kép
Kép

Fél éves lettem, tortát kaptam:
Kép
Kép

Anikó

Kérek talis képet, én nem vittem fényképezőt :oops: :oops:

Kép[/url]
quito

Viol!
Én azért vittem dokihoz Szintit, mert már alig-alig evett a szopin kívül és 1 és fél hónap alatt csak 10dkg-ot hízott. Azonnal vérvételre küldték!
Szinti nem reggelizik, mivel éjjel is szopik és reggelire is szopi van. Tízóraira rágcsál, mondjuk kekszet. Ebédre próbálok neki főzeléket adni több kevesebb sikerrel. Általában nem fogadja szivesen, végigsírja az etetést. Nem eszik túl sokat. Mondjuk ¼ üveggel. Uzsira gyümi, vagy egészben banán v. narancs, vagy üveges. Üvegesből a gabonásgyümölcsök a kedvencei, Hippből.
Vacsira általában velünk eszeget, vagy még adok neki gyümit. Sok mindent megkóstol amit mi eszünk: rántott hús, petrezselymes burgonya, rántott parizer, sült krumpli, krumplis tészta. Eddig ezeket fogadta szívesen. A házilag készített főzelékeket is elutasítja!
Mióta tud járni a lányod? Nektek hogy néz ki egy nap az étkezéseket tekintve?
Ja és köszi a szülinapi jókívánságokat!

Szülinapos képeinket megnézhetitek a honlapomon: nicika.gportal.hu

Rik! Szőnyi Editnél voltam a magánrendelésén. Nagyon rendes dokinő. Már többször voltunk nála!
Igyekszem többször írni! A lányom 2007.02.11-én volt 1 éves!

KépKép
nicika

[quote="quito"]S írta:quitoziasztok!

Rik, te pedig iszonyú fiatal vagy! De mindenki olyan kedves!!

Anikó

Köszi!!Ugye milyen jo álarcom van?? :lol: :lol:
És tényleg mindenki nagyon kedves,helyes,aranyos!!!! :wink: :!: :!:
Boldog féléves szülinapot!!Gyönyörű a torta!!!

Niki
huu,tényleg nem kényetet el téged a falánkságával!! :wink: Én nem is tudok mást mondani,kérdezni,hogy nem probálsz neki adni étvágyjavitot?Olyan fincsi sziruposak vannak már!!(sajna nem jut eszembe neve :oops: )

Sajna Petrus az éjjel lázas volt,meg ma d.e. is.Orvoshoz nem vittem semmi baja nincs azonkivül.
Van egy aranyos Esztermamink(itt volt)és mondta hogy szerinte ez 3 napos láz,vigyem le nyugodtan hancurozni kicsit,olyan szép idő van!! :wink: És pedig szot fogadtam!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Anikó a kódokat, de sajna ezek nem jók. Azért nagyon köszönöm a kedvességed!
Én minden szülés után eddig mire 1éves lett a kölyök nagyon sovány lettem. Azt hiszem most is így lesz, bár a három közül most megy le a leglassabban rólam.

Rik, a nyugalmamat nem az új lakás adja, én nagyon szerettem a régit is. Most éppen kicsit pihentebb voltam. Mindig történik valamelyik gyerekkel valami így ezek ritka pillanatok :lol:
Na meg szívesen mentem a találkozóra is :wink:

Csilla, Janka kiskorában elesett és egy építőkocka felszabta a száját. Ma is érezhető a helye, de sokkal szebb lett. Azt mondta anno a dokinő, hogy majd struktúrálódik és elsimul, de a szájával nem nagyon lehet mit tenni. Léteznek szépen gyógyítós kencék kérj tanácsot, talán még segít, hogy Zóráé gyorsabban helyrejöjjön.
Nem volt időm írni, majd igyekszem :wink:

Katus, köszönjük :D :P :wink: :cry: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Rik!
Tegnap a doktornő is javasolta a plusz vitamint. Ezért mától Polyvitaplex szirupot kap. Nagyon fincsi az íze! (Megkóstoltam! :)) Remélem beválik!
Petrus jól van már?

KépKép
nicika

Remélem csajok ide már regisztráltatok!

http://www.vphone.hu/babanet/

Mi már meg is kaptuk a röfinket! :)

KépKép
nicika

Niki
a Polivitaplexet én is szedtem felnőtt fejjel(tényleg fincsi!)és farkas étvágyam lett tőle.Sajna nem hiztam vagy csak egy kilot,már pontosan nem emlékszem.Mindenképpen ajánlom!!!!
Petrussal lent voltam most is két orát.Olyan aranyos volt,el téblábolt,feltalálta magát.Még nem játszik gyerekekkel,hanem mellettük csak. :shock:
Jo kis banda van itt a téren lent,szeretünk oda menni.Mi szülök is jol kiebeszéljük magunkat.Tiszta feltöltödve jöttünk fel.De Petra sajna megint kezd melegedni. :evil: :cry: :cry:
Ez az a 3 napos láz lehet??Volt valakinek már ez???Áll. minden gyerek átesik rajt.Seemmije se fáj,csak lázas 3 napig,ahogy a nevében is benne van.

Viol
képekre van időd???

Gabó
most tudom uton vagytok hazafelé még,de irj ha hazaértél!!Jol érezted magad itthon??
Vendég

Rik:
Háromnapos láz
Vírus okozta fertőző, kiütéssel járó betegség, mely három napos lázas szakot követően a láz megszűnésekor jelenik meg. A betegség cseppfertőzéssel terjed, a fogékonyság nem nagy. Hat hónapostól a 3 éves korig gyakori gyermekbetegség. 1-2 éves kor közt a leggyakoribb. A betegség lezajlását tartós immunitás követi.
ezt a babaszoba.hu-n olvastam

majd este jövök,most nem tudok írni Bencétől

Kép

Kép
hajnus

HAjnus
akkor ez mégse az??Kiütése nincs!!!!
NA már nem tom mi van!!

Niki
regisztráltam!!
Milyen röfit kaptál érte???Én ilyet nem találtam. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Elköszönök, mert fürdés és alvás a program továbbiakban. Reggel pedig indulunk haza Szegedre, ahogyan Nyuszifül kel. Anya már nagyon készül!
Sziasztok, szép ünnepet és hétvégét mindenkinek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik!

Kitöltöttem a kérdőívet és az első 5500 kitöltő plüss ajit kap!
Ilyeneket:
Kép
Itt az enyém:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11902 ... 4&index=27

KépKép
nicika

A kérdőív kitöltése előtt ís írják és mutatják a plüssöt!

"Kérdőív

Kérjük, válaszoljon a követező kérdőívre, amelyben a láz-és fájdalomcsillapító szerek használatát szeretnénk megvizsgálni.

A kérdőív kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.

Ha a kérdőív kitöltése után megadja adatait, akkor postán elküldünk Önnek egy "Baba a fedélzeten" plüssfigurát. Ezt az ajándékot az első 5500 válaszadó automatikusan megkapja.
"

Remélem ti is kaptok! :)

KépKép
nicika

Niki
de ami linket küldtél nem jo!!Én akkor a www.webnyeremeny.hu -n regisztráltam.Ez más????Add meg ujbol a linket!!!!Köszi!!!!

Anikó
jó utat kivánok nektek!!!Szép hosszu hétvégét!!!!!Jó anyuzást!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok lanykak!
Nem nagyon volt idom visszaolvasni, de lattam volt tali. Kepeket remelem csinaltatok, mert nagyon szeretnek latni parat!! (ill. nem csak parat, hanem sokat! :))

Niki!
De jo, hogy elokerultel! Mennyi idos most Szinti? (Mert a vonalzod csak 1 eves koraig mutatta.) Orulet, hogy mar jar es dumalgat!
Ezek a pluss figurak arra valok, hogy a kocsi hatso ablakaba ragaszd oket, hogy masok is lassak, hogy gyerek van a kocsiban. Tok aranyosak! Nekem egy muanyag haromszog volt, ami egyszercsak elporladt...

Csilla!
Igy egyutt furdenek a fiuk-lanyok mindig? Vagy csak a kep kedveert szallt be mindenki egyszerre a kadba? Nalunk a fiuk egyutt furdenek, de meg igy is megy a musor, hogy kinek van tobb helye, meg spriccelik egymast allandoan, ugyhogy el sem tudom kepzelni milyen lenne, ha megeggyel tobben lennenek. :)

Mi megvagyunk, a Balint most megint olyan passzban van, hogy alig eszik. Tegnapelott egesz nap egy joghurt, ket pohar kakao, meg egy gyumolcs szelet volt benne. (Ez utobbi olyan gyumolcs husbol preselt, Sport szelet meretu kis ize. Olyasmi mint mondjuk a birsalma sajt, csak nincs hozzaadott cukor.) Jo sok mi? Semmi meleg kaja. Szoval Viol ertem amit a nemevesrol mondasz. :roll:

A Bence meg mindenfele feladatokat kap az oviban, mint pl. nemreg volt nekik a 100. nap, hogy oviba jarnak, es ennek oromere felvonulas volt, amire "uszalyt" kellett kesziteni. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy egy ciposdobozra kellett madzagot kotni, hogy lehessen huzni, es a dobozra raragasztani 100 db. valamit. Mi 100 gemkapcsot tettunk ra. Persze elotte bevontuk a dobozt szines papirral, meg a kapcsokbol kiraktuk a 100-ast magat, a tobbit meg ossze-vissza meg raraktuk mindenhova. Ebben persze a Bence vett reszt legkevesbbe, o csak felvonult vele, de mi csinaltuk a hazifeladatot.
Most meg Szent Patrik nap lesz (ez egy ir unnep, de itt ugye minden nacio van, igy ezt meg szoktak unnepelni.) En nem tudom mi a tradicio, de van valami mano, ami Szt. Patrik napjan elojon, es megmondja, hogy van az arany. ( :?: :!: :idea: :roll: :?: )
Na most meg mano csapdat kellett kesziteni. :? :roll: :shock:
Tegnap ezzel szorakoztunk este a Jasonnel.

Az ido meg olyan, hogy vasarnap +16 fok volt, minden ho elolvadt, mar orultem, hogy jon a tavasz, de tegnap ejjel megint leesett vagy 15 centi ho. :?

Kép
Kép
agi

A mano azt mondja meg, hogy HOL van az arany. Bocs! :)

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Viol!

Varom a kepeket!

Niki!

Jo, hogy ujra vagy! Jelentkezz majd gyakrabban. Megneztem a kepeket, Szinti is rengeteget valtozott. Nagyon edes!

Esztermami!

Mi ujsag? Meg egyben?

Aniko!

Jo utat! Es nagyon jok a kepek.

Most megyek, mindekinek jo ejszakat!

RENI

Kép
Kép
reni76

Jó reggelt!

Én is szeretném megköszönni a talit Katusnak marha jól éreztük(bár apa nagyon hiányzott) magunkat Husival este 9-kor már aludt is igaz elég szarul!
Otthon a balfasz ellenére tök szupi volt csak hamar elment.
Örültem,hogy taliztam azokkal akiket még nem ismertem!
Minden babuci és gyerkőc és anyuka és kismama csodaszép!
Dobok fel pár képet igaz sokat nem tudtam csinálni,mert lemerült az elem!

Aniko!Köszi aranyos vagy!!!Nyuszifül tündéri kislány kár,hogy olyan keveset tudtatok maradni! :( :( :(

Ági!Aszem ezek a csávók össze beszéltek,mert Levi sem eszik már 2-napja.Kijött a jóidő és sztrájkol inni viszont dupla annyit iszik mint eddig.Eddig is sokat ivott,de most.....!!
Miket nem kell csinálnotok?!!Nincs fényképed a felvonulásról?VAgy ti nem voltatok?

rik!Jobbulást Petrusnak és jó volt eljutni hozzátok!

Na feldobom a képeket aztán vissza tekerek amíg alszik a husi!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szemizo!Gyönyörű Míra haja és a gyerkőcök is!Ez a munkahely vadászat kész rémálom!Szeptig van időm,hogy teherbe essek(remélem hamarabb)azt ha nem nyílik az Interspár novban oda helyeztetem át magam két műszakba!! :( :( :( Hogy hogyan lesz fingom nincs róla!
Remélem neked sikerül valami frankó állást találni! :) :) :)
Vendég

Ja és ő a leendő keresztfiam szal megyek majd keresztelkedni!
Kép
Vendég

Rik, a 3napos láz után jönnek ki az apró pöttyök, onnan lehet tudni, hogy az volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!
Üdv. GAbó!!!!!!!!
Rendben hazaértél látom!!Nem akart elaludni a vonaton Husi??

Amica
Tegnap este megint lázas volt.De olyan furi,mert jol van,kutya baja.Szal akkor késöbb jönnek a pöttyök??Még jo hogy böli előtt jött ez!!
Neked volt valamelyik gyerek igy???

Ági
Gondolom hogy megörültél a tavaszi időnek!!! 8) De azt a hót már a fene se kivánta!!Mindig ilyen szélsőségesen hideg és havas ott a tél,vagy csak az idén??
Itt tavasz van!!! 8) 8) :D :D

Esztermami
mi ujság??Hogy vagy??Mit mond a dokibácsi???
Vendég

rik!
Mikor átszálltunk utánna fél órával elaludt és egy 3/4-órát szundizott.Jó baba volt elszórakoztatott két csajszit!
Vendég

rik!A sóginőm kislánya 1-hónapon belül most lázas harmadszor(39-40 fok),de ezen kívül semmi baja!Már nem értik miért lehet!
Vendég

Ági!Mai reggelink a következő volt!
Eléraktam a kis tányérjába egy ubit,sajtot pirítóst,virslit ezekből megevett egy fél ubit és fél pirítóst!
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, mert megyünk homokozni :D Örülök Niki, hogy irtal, nem haragszom, csak utanna total elfelejtettelek megcsörgetni :oops: bocsi.

Ne izgulj Mate is alig eszik, mi reggelink egy joghurt, talan eszik delig egy kis fornettis rudat, vagy kifli veget, de nem mindig.........ja es ma ivott reggelire 50ml kakaot.
Szinti nagyon jol nez ki a kepeken, nagyon aranyos, es nem nez ki sovanynak sem, ugyhogy biztos eszik eleget. Mate beres cseppet kap attol talan kicsit jobb lett az etvagya. Ö is vashianyos, mi is voltunk vervetelen.
Majd jövök.......

sziasztok

katus78

Asszem mi is kimegyünk kicsit aztán du. megyünk a dokihoz igazolást kérni a bölibe!

szép napot!
Vendég

sziasztok!!

már lekicsinyítettem a képeket, most teszem őket albumba. aztán küldöm a linket.

erika,
dorka vitacolan-t kap, fini narancsos. biztos ezt akartad írni nikinek. vagyis ez is étvágycsináló, neki ezt javasolták.
és most hogy van petra??

anikó,
nagyon jók a képek! :) látni, kincső hamar megbarátkozott a nagybácsival! :wink:

niki,
mi az egeret kaptuk a panadolos kérdőív kitöltéséért. :)

ági,
na akkor bálint is megmakacsolta magát?? :roll: dorkának én az ebédjével nem vagyok kibékülve, olyan kis válogatós, fintorgós. :?
te, szólj majd légyszi, ha megvan az arany! :D küldd el ide is azt a manót! :P

katus, niki,
mit kapnak a prüntyők a vashiányra? maltofert? egyszer a dokinő azt mondta dorkára - ránézésre - hogy mintha vérszegény lenne. nem küldött laborba, csak felírta a maltofer cseppeket. de már lejárt a szavatossága, nem adom.

KépKép
viol81

cajok,
a fényképekhez még annyit mondanék, hogy nem igazítottam rajt semmit, szal vhol pirosak a szemek is. ha kell vkinek vmelyik eredeti méretben és "pirosszem-javítottan", szóljatok! :)

még töltődnek fel, türelem! nem kevés, azért nem ide tettem fel...

46 db... :D

KépKép
viol81

gabó,
eltod nekem küldeni a dorkás képeket eredeti méretben? persze nem csak azt amin egyedül van, hanem amin ő is rajt van. :wink:
köszönöm!

KépKép
viol81

íme a link:

http://fototar.t-online.hu/media/medial ... um=1800738

van diavetítés funkció is. vagy egyenként is lehet, aztán nagyban is meg lehet nézni.

KépKép
viol81

és még vmi...

sajnálom, hogy nincs rajt mindenki, kattogattam össze-vissza, de van, aki kimaradt, van aki többször rajt van (ezt persze nem sajnálom :P )...
legközelebb figyelmesebb leszek!!!

KépKép
viol81

gabó,
köszi, közben már megkaptam őket!!

ja, délután, ha alszik ez a kis nőm, írok! ahogy ígértem! :wink:

KépKép
viol81

azért nem most, mert most ébredt fel... :? :D

megyek megszeretgetem!

vettem neki bébike fogkefét a fogorvos bácsinál!

KépKép
viol81

na megint:

http://fototar.t-online.hu/media/medial ... um=1800738

párszor még bedobom majd, hogy ne kelljen annyit tekergetni az oldalt. meg az iwiw üzenőfalán is fent van.

KépKép
viol81

Most jöttünk be a Levi már alszik is gyönyörű az idő csak kicsit feltámadt a szél! :( :(

Viol!Na mindjárt nézem a képeket!!Nekem csak ez apár kép sikerült,mert kimerült az elem! :( :( :(
Vendég

Tök szupik lettek a képek!És milyen jól nézek ki Dorkával!!!!Szerény vagyok mi!!!!????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elküldöd nekem azokat a képeket eredetibe meg amin a Levus van?Nem kell mind csak egy párat ha lesz időd!Köszike!!!És várom a szerelmes leveledet!

Éééééééééééés!Mire hazajöttem kész lett a mosigépem! :lol: :lol:
Ma már 2* mostam lassan megis száradnak olyan jó volt!
Kimostam a szőnyegemet is ami már másfél hónapja csak kint lógott az udvaron és kb 20* megázott!erre jövünk haza este a szőnyeg bent a szobában.Mondom apának kimostad a szőnyeget?
Erre aszongya hát kivolt mosva nem csak megázott párszor! :shock: :shock: Mondom neki dehogy volt kimosva csak kiraktam!!!Na hát férfi....no comment!De becsületére váljon,hogy mire megjöttünk szépen kitakarított ezalatt értem a kád és a mosdó kisúrolásást is amit utál! :) :) :) :)
Azért jó faszim van bár multkor hülyültünk és mondtam neki már le kéne cserélnem egy idősebbre!
És basszátok meg nem tudom elküldeni megint behalt a babanet gyorsan elmentem!
Vendég

Na hál isten gyorsak voltak!!
Vendég

Aniko!Mikor indultok haza?Most lesz a nagy találkozás a tesó és Kincső között?
Vendég

Voltam jereváni plussba és ott nem melózik a Zsanett!
Vendég

gabó,
ki kell ábrándítsalak, nem vagyok beléd szerelmes, ne haragudj! :D :wink:
de majd írok is. amely levélben le foglak cseszni a lüke gondolataidért... :P

különben hol melózik a zsanett? nem rossmannból jött el? én úgy emlékszem... de nem bizti. :oops:

minek neked idősebb pasi?? még szívrohamot kapna, mialatt... :D :wink:

KépKép
viol81

szerintetek megegyem vagy ne egyem meg? :P
mert imádom! :D

Kép

KépKép
viol81

gabó,
apránként küldöm a képeket. ma is meg holnap is. hogy legyen időd letölteni őket. mert sok van leviről, a postafiókod meg megtelne vele. kezdem.

KépKép
viol81

gabó,
elment egy adag kép. vagyis 3 adag. 3*3.
még nem jött vissza üzi, hogy beteltél volna, de azért majd este vagy holnap küldöm a többit. vagy? mehet most? töltögeted le őket?

KépKép
viol81

Köszi,de inkább holnap,mert mindjárt indulunk a Husival a városba.
Az a 3 megjött!
És ne edd meg cuki ahogy csicsizik!!
A rik mondta,hogy a plussba melózik.
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Nagyon szuperek a kepek! :)

Bocsi, most nincs idöm mast irni!

RENI

Kép
Kép
reni76