Sziasztok!
Nem jöttem, mert Miksa megint beteg. Bár nem szoktam ilyet csinálni, de most nem írom újra, bemásolom, amit a másikba írtam a csajoknak:
Miksa megint lebetegedett, és most elértünk oda, hogy már a mi dokink is azt mondja, hogy nem lehet tovább húzni. Nincs olyan minitakony, amiből magától, antibigyó nélkül kijönne, mert az orrmandulája környékén azonnal bacik kezdenek el nyüzsögni.Hiába lámpázom, szívom az orrát, tömjük vitaminnal, tökmindegy micsinálunk. Ma hívom a betehsdás doktort, aztán meglátjuk. A mi doktorunk azt mondja, addig egyáltalán ne menjen közösségbe, amíg ezen túl nem vagyunk. Jó menet lesz ez a néhány hét, hiányozni fog neki az ovi. Majd ültetünk sokat meg ki kell találnom mindenfélét, most már úgyis jó idő lesz.
Tegnap hajnalban 39,2 volt megint, és bár napközben rendben volt, délutánra megint 38 fölé ment a láza. Ezért is kellett elvinnem el, nehogy megint a fülére húzódjon az egész. De megint muszáj volt antibigyót, és már azt mondja a doktor, hogy nem tud milyen fölírni. Visszakereste a gépben, az elmúlt 1 évben 8-szor szedett a gyerek ab-t, és ez nagyon sok. És sose elsőre írta föl, csak amikor már nem lehetett mást csinálni. Kicsit tartok azért a műtéttől, de tényleg muszáj lesz
Anyapoc, Tlidi! Jó az, persze, hogy itthonról tudok dolgozni, de van azért rossz oldala is. Egy, hogy a mh-en azt hiszik, hogy én egész álló nap ráérek, meg éjszaka is meg mindig, és olyan időpontokra, határidőkre adnak munkát, amikor más rendes embernek nincs munkaideje. És akkor adj uram teremtőm azonnal kell. A gyerek mellett viszont ezt nem nagyon lehet. Mindig megcsinálom végül, de sokszor éjjel vagy hajnalban, mert ha a férjem épp nem bírja magát szabaddá tenni, akkor Miksa mellett nem lehet dolgozni. Amíg kicsi volt, addig se nagyon lehetett, de azért valahogy akkor is mindig megcsináltam. A férjem igyekszik, hogy ilyenkor legalább fél napra elvigye magával Miksát, de ez sokszor nem megy, és hát valahogy azzal is tisztában van, hogy akkor is kész leszek. Nemtom értitek-e mire gondolok. Az ismerősök közben azt hiszik, hogy én csak ülök a babérjaimon itthon, aztán lógatom a lábam. Jó, tudom, ki nem sz.ja le, de mégis. És hát tény, hogy nagyon keveset mozdulok ki itthonról, és ez hiányzik, de nem tudom kire hagyni Miksát, mert nincs nagymamam a közelben, másra meg ritkán bízom. Oviba csak fél napra mehet, hisz nem dolgozom 8 órában. és a fél nap is olyan, hogy 9 előtt nem érünk be, fél 10, mire hazérek, ha vásárolok, akkor még később, délben meg már megyek érte vissza. Nna, nenm panasznak szántam
Tontica! De hol lesz a férjed, én se értem. Miért nem teszi ő fel a bőröndöd?
Okr! Mi még nem beszéltünk, de követtelek, és nagyon drukkoltam nektek! Most meg csak pár nap van köztünk
Vigyázz magadra nagyon!
Angel! Miksa születése előtt én se éreztem az égvilágon semmit a pé-ből.
Athiz! Akkor jól alakulnak a dolgok!
Mentél ma vérvételre?