Új privát üzeneted érkezett!

Eszter

Szt keress másik orvost.Engem nem nyugtatna meg,hogy nem találtak semmit,vagy nem tudják megmagyarázni. :roll: Ha fáj a pisilésnél,akkor tuti valami húgyuti gond van.Esetleg beszéld rá őket,hogy ne pisilni kelljen,hanem katéterrel vegyenek vizeletet a húgyhólyagból(nem vészes,nekem már volt...).
Tontica nem véletlenül írta,amit...mert bizony nála is egy húgyuti fertőzés okozta a vetélést ezelőtt pár hónappal (remélem,nem baj,hogy leírtam? :oops: :oops: ....)

Sárgatestelégtelenség:Arra akart utalni szt Angel (ha nema,kkor kijavít :wink:),hogy ha rövid a második fázis (azaz a sárgatest fázis=luteális),az azt jelentheti,hogy nem elég a progeszteron termelés,ami a teherbeesést akadályozza.Illetve ha azt nem is, a baba megtartását mindenképpen,így gyógyszeres pótlásra van szükség.Szt ezek extrén rövid luteális fázisoknál vannak.Elvileg ennek 14 naposnak kell lenni,ezért írta,ha olyan 32 napos a ciklusod,olyan 18. napon kell lenni a PÉ,mert ha később,akkor rövid lehet ez a szakasz.A progeszteron hiányt jelezheti a mensi előtti elhúzódó pecsételő vérzés is.
Félni nem kell tőle,mert ha ilyen problémád van,orvosolható :):):)...és szt ez a lényeg...

Na mára is kiiktatom magam :D:D:D:D!
Ha valami hülyeséget írtam,javítsatok...reggel van :?....

anyapoc

Eszter,
Anyapoc jól írta! :wink:

A sárgatesthormon, azaz a progeszteron elégtelensége legtöbb esetben a peteérés elégtelenségére vezethető vissza. Ez a bizonyos hormon okozza a ciklus 2. felében a magas hőt, tehát a görbédből majd látni fogod, milyen is a sárgatestfázisod.

Egyszerű vérvétellel meg lehet nézetni, ha bármi arra utalna, hogy esetleg nem jó, vagy ha pár hónapig nem jártok sikerrel.

De nem ijesztgetünk előre! :) Hajrá! 8)

Anyapoc,
mi lett Villenikő hajdíszével? Megkapta egy kutya? :lol:

Rólam:
olyan peteérésem volt az éjszaka, hogy majd kidöntötte a hasamat :shock: Még most is érzem!!! A változatosság kedvéért most jobbról. Komolyan mondom vki mit nem adna érte, ha ilyen pontosan érezné, és ilyen rendszeresen, én meg nem megyek vele semmire! :?

Na mindegy, egyébként minden OK, megvagyok!
angel37

Sziasztok!

Okriszről tudtok valamit? Kezdek aggódni.....
Vendég

Gyugyi

Bali írta 2 napja,hogy minden rendben van vele,csak vidéken van,így nem tud írni,de ha minden igaz,ma jelentkezik :).

Angel

Na,akkor megnyugodtam... :)
Peteérés :(...hát ez tényleg gonosz dolog a természettől :(.Én így soha nem szoktam érezni :roll:...
Villő hajdísze a kukában végezte...lusta vagyok :roll:.... pedig anyóséknál van kutya :).

anyapoc

Anyapoc :)
Köszi! :D :D
Vendég

Gyugyi

:)

Ááááá,hogy jártam.... :?

Apát kilendítettük a pályaudvarra,most távozott dolgozni :?...hazajöttem,majdnem dél,gondoltam,gyorsan bedobom a kisebbik kajáját a mikróba...Hát nem indul az az átkozott masina :twisted: :twisted: :twisted: ...megnézem,egy édes kis lakat-szerőség figyel a kijelzőn.... :shock: A másfél éves volt olyan édi,hogy a gyerekzárat bekapcsolta rajta :shock: ...persze papírját nem találom,Apa nem tudja hol van,szenvedek,gyerek éhes,stbstbstb... Isteni szikra,felhívtam az áruházat,hogy meséljék már el,ilyenkor mit kell tenni...Hát jókat kuncogtak rajtam,de végül sikeresen zárult a történet :).Amúgy nem volt egyszerű,mert a márkáját még tudtam a gépnek,de a típusszámot nem...a pasi megkért,ugorjak már be a géppel hozzájuk.Mondtam,hogy nem fog menni,két gyerek+egyedül+ gép+kajáltatni kéne...Elővette az egyik típus leírását(volt vagy 3 féle típus náluk ebből),de szerencsére benne volt :),ráadásul egészen egyszerűen meg lhetett oldani,pedig előtte már beidegesített a pasi,hogy 4 jegyű kód kell,meg minden(akkor lettem volna rosszul,ha a leány begépelte volna :mrgreen: )...

Szl minden jó,ha vége jó és már a gyerekzárat is tudom használni :D!

anyapoc

Helló!

Anyapoc, nálunk "csak" a számológéppel jártunk így, hogy a gyerek sebes mozdulattal valamit úgy elnyomizott rajta, hogy azóta sem lehet normálisan használni. :lol: Te még jól jártál. :wink:
Köszönjük a névnapi köszöntést, Szilinek tetszett a sihuhu. Mi április 12-én tartjuk neki, de a család+a többiek most.

Eszter, nem akarok a többiek ellen beszélni, de nekem is volt egy jó kis húgyúti fertőzésem anno, pontosabban coli baktérium. Iszonyú hosszú idő volt, mire végleg kikezeltük különböző antibiotikumokkal, mert időről időre visszatért, nekem vérzett is (a pisivel). Azután volt olyan, mielőtt Szilárd fiam megfogant, előtte kb. 1 hónappal, hogy iszonyúan fájt a vesém, de inkább előre, a hasam táján, meg a húgyhólyag és húgyvezeték felé, minden bajom volt. Még meg is röntgeneztek, aztán végül kitalálták, hogy valószínűleg kálcium alapú vesekövem lehetett, vagy homok, ami már távozott. Hát lehet, de nálam sem találtak semmit.
És azóta is, még most, hogy babát várok, néha most is van olyan, mint amikor felfázom, vagy fertőzésem volt, hogy csíp, amikor pislantok, meg fáj, de szerencsére semmi bajom. Ez mindig vissza fog szerintem térni, anélkül, hogy igazából más gondot okozna.

Azért ha jobban érzed úgy magadat, vizsgáltasd ki magadat egy hozzáértőbb dokival (ha Bp-i vagy, tudok is ajánlani valakit), vagy próbálkozhatnál gyógynövényekkel, gyógyteával, homeopátiával. :wink: Egyébként nem lehet, hogy a peteérés közeledtével tör ki mindig rajtad ez a dolog?

Mindenkinek pusza
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc: Villo nagyon ugyi kis csaj!!! :lol: Mar masfel eves?! :shock: Hu, ez nagyon durva, oregszik O is ezerrel /csak Mi maradunk fiatalok! :wink: /

Athiz: en fiam a taviranyitot nyomkodja el mindig meg a szamitogepet. :lol:
En is NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK SZILARDNAK!!! Es elarulom nagyon tetszik ez a nev!!!

Megszuletett a dontes az utazassal kapcsolatban, valoszinu Gyorben alszunk, ott van egy nagyon olcso szallaslehetoseg, igy nem kell egesz ejszaka utaznunk, raerunk masnap! Tehat Alicante-Dusseldorf, ott varunk 2,5 orat :evil: /de legalabb tudunk setalgatni/ aztan Dusseldolf-Becs es onnan Gyor kocsival aztan masnap Pecs. Igy jo lesz! /remelem!/

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Athiz! Boldog névnapot kívánunk mi is Szilinek!

Tontica! Csak én nem vettem észre eddig, hogy döntés született az ikrek nevéről? :shock: :lol: Nagyon szép nevek, és össze is hangoltátok őket :wink:

Anyapoc! Őrület, hogy a kicsik milyen műszaki zsenik :shock: :D Miksa is simán nyomtat, először azt hittem, csak rizsázik, de aztán hozta a papírt, rajta a Teletubbies-színezővel.

Eszter! nem nagyon tudok neked segíteni, de a másik hőmérős topikban annak idején elhangzott több gyógynövény neve.

Megyek, itthagyom a gépet, reggel óta dolgoztam rajta, de most kész.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti, örülök, hogy tetszik neked is ez a név!
Alen nevét még anyóséknak nem árultuk el, mert ha meghallják, úgyis lehurrogják. De nekik semmi nem tetszik, csak a Józsi, meg hasonlók. Egyébként azzal sincs bajom, csak mégis. Meg a párom családjában szinte csak e névvel futottak a pasik. :shock:
Nagyon édi a tickered, és főleg a pasinevek nagyon tetszenek, én is ezeken töprengtem, mármint Alex és Adrián, de végül Alen lett. :lol: De te csajokat szeretnél, igaz? Én is azt szerettem volna. De most már úgy vagyok vele, hogy bármije is lesz, imádom! :D
Vendég

Hat, most tisztara letortem, a neten az van hogy egy ejszaka olyan 1000 ft. korul van aztan felhivom Oket es mondja a pali hogy 9000 Ft./ejszaka.
Allitolag van ott valami panzio vagy mi ami nagyon olcso de nem atallom a neten, tud valaki valamit?

KépKép
KépKép
tontica

Szirom, köszönjük szépen! :wink:

Tonti, nézd meg Győr honlapját, ott bizti találsz valamit.
Vendég

Ne keresd, Tonti, itt van:

http://www.gyor.hu/index.php?hlid=79

De ezerért nem kapsz semmit, az kempingár kb. 3-4 ezer körüli szoba az már olcsó. A fiadért meg valszeg nem kérnek semmit.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, gratula a 6. héthez! :D
Tonti, neked meg tegnap elmaradt a gratu a 9-hez!

Puszkány
Vendég

Szirom, Athiz koszi!!!

Csak hogy lassatok hogy balnasodom: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, na ne! Méghogy bálna? Bár én lehetnék újra ilyen vékonyka!
A pocid nagyon helyes, majd jól megnő, és becsíkozódik! :P Vagy ne legyek ilyen undok? :lol:
Vendég

Sziasztok!

KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT!!! :D

Per pillanat ott tart a dolog, hogy véreset pisilek :shock: ami nem túl örömteli.
A hőm az eddigi méricskék alapján mindig 36,5 - 36,7 közt marad a ciklus hátralévő idejében. Ebből akkor mire következtetünk? Mármint ti? :D
Nem tudom, hogy van -e bárkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, de én a dr. Lintner Ferenc doki bához járok, és ő nem az az agyonparázós tipus. Mindig megnyugtatott eddig, és megvizsgált, aztán közölte, hogy nem lát semmi bajt. :shock:

Athiz! Budapesti vagyok. Nagyon örülnék, ha tudnál mondani egy jó orvost, mert mostanában kezd meginogni a bizalmam... annyi durva dolgot hallottam mostanában családi és baráti körben, hogy... :shock:

Anyapoc! Köszönöm a gyorstalpaló felvilágosítást. :D Nem mondom, hogy totál megnyugodtam, de tény, hogy jobb előbb kideríteni ha van valami gond, mint hogy aztán később nagyobb legyen a baj! :D :shock: :oops:

Majd holnap bejelentkezem a dokihoz, mert kezd nyugtalanítani a dolog...

Mégegyszer KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI :D :D :D :D

eszter82
Budapest

Tontica

A bálnákról nekem más fogalmam van :mrgreen: Minden esetre tény,hogy gyorsan nő a pocid :).
bizony,másfél éves a kisasszony,és ezzel együtt nő az akarata is :?...épp most vesztem össze vele :(:(...
Akartam már írni,ha esetleg jártok erreflé,akkor szívesen látunk Benneteket egy dumcsira,mert sajna én Pécsre nem jutok el :?....

Athiz

Akkor nem csak nálunk vannak ilyen műszaki tudósok :wink:! Az biztos,hogy gyorsabban megtanulnak minden ilyesmit kezelni,mint én :shock: :shock: :shock: ....

Szirom

Akkor Miksa is ügyi :wink:!
Nálunk is lenne nyomtatás,de ki van kapcsolva...éppen ezért :?....
Vasárnap dolgozol? :shock:

Eszter

A véres pisi elég rosszul hangzik.Urológus? :roll:
Ha marad így a hőd,az azt jelenti,ha jól emlékszem,hogy nem nagyon megy feljebb...Háááát,ez így elég érdekes :roll:....Na de majd megnézem tüzetesebben is...
Az,hogy a dokid megvizsgált,mit jelent pontosan? Rádnézett?
:mrgreen: Na viccen kívül:UH,hormonvizsgálat????

anyapoc

Anyapoc,
nem semmi történet a mikróval! :lol: :lol:
Ejnye Villő! :lol:

Tontica,
nem kevered kissé az állatokat? :wink:
Hol a bálna? :shock: Én inkább egy zebrát látok! :D

Eszter,
a véres pisi azért nem normális! Nem hiszem, hogy erre is azt mondaná, mindenképp fordulj dokihoz!
Ja, János kórház igaz? :wink:
Állandó lakcím alapján oda tartoznék, de onnét jöttem el! :roll:

Szilimama,
Boldog szülinapot a kisfiúnak! :D :D
angel37

Ennyire nem méllyedtünk el a vizsgálatokban. Bekukkolt, hogy lát-e valami rendelleneset, meg vett le mintát és elküldte laborba, és vizeletet tenyésztetett. De a tenyésztés már sokadszor nem mutatott ki semmit.
Mit hajtsak ki a dokiból? Milyen vizsgálatokat? Holnap akarok elmenni hozzá. :shock:
Igen, János Kórház, de még csak a magánrendelőben voltam, mert csak a terhes vizsgálatokat csinálja bent, meg a szülést. Miért jöttél el onnan? Konkrétan tőle? :shock:

eszter82
Budapest

Eszter

Akkor ezt csak annyit mutat,hogy "ránézésre" minden rendben,azaz tk alaktanilag rendben vagy :wink:De a hormonjaidat nem tudja így egítélni,sem azt,hogy van-e peteérésed.
Amit én kihajtanék egy általános hormontükör,attól nem lesz semmi bajod.És ha ez a görbe nem mutat PÉ-t,és azt mondod, a hőd így szokott mozogni általában,akkor egy UH-os nyomonkövetést.Persze mindezt akkor érdemes,ha már pár hónap hőmérőzésen sikertelenül túlvagy,mert addig valszeg nem fog belemenni.De hogy bekukkolt és minden rendben,az korántsem jelenti azt,hogy valóban így van.Na persze az ellenkezőjét sem 8) ...csak egy nő ennél kicsit összetettebben működik :).Szl nem akarom azt mondani ezzel,hogy bajod van,csak ez nem alapos vizsgálat után levont következtetés volt :).

Angel

Ugye?Én is ezt mondtam neki :).Hmmm...mivel múltkor írtam,hogy fej fej mellett haladunk,én is a napokban várom a PÉ-t,már megvannak az előjelek :),(na nem mintha egy magam sokat tudnék vele kezdeni :mrgreen: ) szl most ráfigyelek a PÉ-re,hogy érzek-e vmit :).

anyapoc

Eszter

Még vmi.Ezekkel a húgyuti problémákkal a nőgyógyásznál voltál? :shock: Az urológus nem lenne célszerűbb??? :roll: Ha félreértettelek,akkor bocsi :oops:

anyapoc

Anyapoc! Olvasószerkesztek két havilapnál. Itt mindegy, hogy milyen nap vagy napszak van, gyorsan le kell zavarni a munkát, mert határidős. De legalább lehet itthonról. (Abba most ne menjünk bele, hogy egy havilapnál mér kell rohanni, illetve mér mindig nekem kell rohanni :roll:. Illetve ez csak az egyiknél probléma)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ATHIZ! KÖSZÖNÖM az üzit! Rá fogok állni a kivizsgálós projektre, és a föld alól is előkerítem ezt a doki bácsit. :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszter,
nem tőle jöttem el! :) És nem is a kórház maga volt annyira szörnyű! :wink:
A régi dokim dolgozott a Jánosban, csak sajnos előállt bizonyos probléma, amivel ő már nem tudott mit kezdeni, így máshova küldött, és ezek után maradtam az új dokinál! :D

Anyapoc,
ilyen PÉ-t nem kívánok neked! :wink:
Amíg normális voltam beülről én sem éreztem ám soha, és szerintem az a jó, ha így zajlik le! :) Persze a nyák az okés, ha van! :)
angel37

Nagyon koszonom mindenkinek a koszontest! :P

A hetvege elegge mozgalmasra sikerult. Vasarnap lementunk a Balcsira. Olyan klassz ido volt! :D

Csak epp at tudtam futni, mit irtatok :oops:

Tonti:
Na nekem is inkabb zebra jut eszembe :wink: Azert picit mar latszik a pocid is :lol:

Athiz:
Orulok, hogy jol sikerult a koszontes!

eszter:
Szia! :) En nem ertek sajnos az ilyen fertozesekhez, de elegge komolyan hangzik ahhoz, hogy ne csak termeszetes modszerekkel probald kuralni magad. Szerintem meg biztos nem artasz az antibiotikummal sem igy peteeres elott. :roll:

Voltam kint a bababorzen nagyon klassz dolgokat vettem, ugy elveztem az egeszet, mert most vasaroltam eloszor olyan igazabol a babucinknak. :)
Annyira szeretnem ha mar mindenki itt tarthatna innen... :roll:

Angyal:
En se ereztem ennyire sosem a peteerest. Azert ez tenyleg igazsagtalansag, hogy nem sok esely van, hiaba az idozites. :roll: Viszont valahol az is jo, hogy ez annyira tokeletesen mukodik nalad. Nekem peldaul csak azon mult minden, hogy majdnem egy evig nem is volt peteeresem. :(

Anyapoc:
Hogy mikre nem jo a gyerekzaras vagy anyazaras mikro? :lol: :wink:

kokusz:
Merre vagy?

baratodildi

BIldi,
látod? Tök igazságtalanul van ez elosztva... :?
Tökéletes cikus - mégis 0 esély!
Ahol megvan az átjárás - ott pé nincs!

A jó kis ciklusomat meg úgyis megturbózzák! :roll:

Mondjuk legalább jól tudok vele számolni! Már januárban láttam, hogy áprilisban 20-án fog megjönni (kb)! 8)
angel37

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Off: Tontica. Jók a cicik! :mrgreen:

Bildi! Azt elhiszem,hogy jó volt a Balcsin. Hát még a börzén! És hát igen szeretnénk mi is ott tartani.

Angel! Én melyik csoportba tartozom? :roll:
Nekem elképzelésem sincs mikor fog megjönni!? Mindenesetre lassan elkezdek lh tesztelni. Az legalább nem törik össze (pg) ha földhözvágom.

Eszter! Ha jól látom új vagy. Üdv itt és mielőbb babásodást.

Anyapoc! Gyerkzár :lol:

Szirom! Szerintem jó az a munkahely ahova be kell dolgozni és nem kell jelen lenni. Főleg gyerekek mellett. Pici mellett is fogod tudni csinálni?

Athiz! Lánynév is van talomba?

pussz
Vendég

Tlidi, van, bár elviekben feleslegesen, mert kukis lesz a kölök.
Ma volt egy ismerős néni, aki felfedezte, hogy Szilinek lesz kistesója, és rögtön mondta Szilnek, hogy "ó, látom lesz hamarosan kishúgod". :shock: Hogy ezt honnan szedte, hogy lány lesz? :lol:
Én az ilyeneket mindig valamiféle jelnek tekintettem, de hát láttam a kis kiálló részét a bébinek, akkor elvileg nem lehet csaj! :D
Vendég

Helló csajok

Életjel ....
Ildi boldog névnapot így utólag :) én a névnapodon lettem egy évvel öregebb.

Tele a hócipőm, 13. cn-en vagyok és két napja barnázok elég erősen ... a fene se tudja megint mi a szösz van velem, sose leszek normális.
kokusz

Életjel... (ez jó :wink: )

Kokusz!
Én is sokszor barnáztam "félidőben", de nem szántam rá magam komolyabb vizsgálatra... Telefonon azt mondta a doki anno, hogy valami gyenge érfalakat, meg Rutascorbint (ha így kell leírni) magyarázott és peteéréskor van ilyen... Úgy értem, ez nem feltétlenül rossz... asszem... :?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!
Már előre elnézést kérek,de csak most jutottam ide. :oops:

A tali Balival nagyon jól sikerült. :P Nándi baba egy tünemény :D ,és csoda kis fickó,hogy 5 hónaposan már a mászással próbálkozik :shock:

Rólam annyit,hogy tegnap megint véreztem,most már piros színben.Reggel UH.Ott szerencsére "csak" a petezsák,szikhólyag meg embrió látszott :lol: dobogott a kicsi szíveskéje is!
Aztán doki,kaptam utrot,meg fekvés van előírva. :shock: Az előbbit nem tudom,hogy fogom délben dugdosni,utóbbimeg egyszerűen nem fog menni. :x
Szóval ennyi,és köszike,hogy hiányoltatok! :P Jólesik az ilyesmi! :D

KépKép

KépKép
okr

Bali köszi :)
Nem tudom mitől van, mértem reggel hőt de nem volt még peteérésem, úgyhogy szerintem nem attól van ...
kokusz

Kriszti: ugyan, mit Nekunk az a kis verezgetes!!! Mindenben kovetned kell a "peldakepedet"! Akkor most jon az a resz hogy ketto petezsak van? :mrgreen: Amugy GRATULA a dobogo kis szivecskehez!!!
Azert az jo lenne ha tudnal egy kicsit pihengetni!!!

Kokusz: Errol kerdeztel mar dokit?

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Tegnap voltam az "új" dokimnál, elvállalta a szülést, terhesgondozást. Megvizsgált, csinált egy rövidke UH-ot is, de képem nincs róla, viszont láttam a szívecskéjét, kezét, buksiját, stb. Ja, és megerősítette, hogy kukis.
Amúgy mindent okésnak vélt. Viszont azt mondta, hogy a vérvételes-cukros-vizeletes eredménnyel menjek vissza 26-án hozzá. Tehát úgy fest, hogy vagy holnap, vagy a jövő héten mennem kell csapoltatni. Érdekes ellentmondások a dokik között. De mindegy, már nem is érdekel, elmegyek és kész.
A babát a múltkori és az előtte lévő UH-os adatok alapján picit kicsinek találta, de remélem, majd összeszedi magát Alen mazsola, és behozza a lemaradását!

Kókusz, középidős vérzés szerintem nem feltétlenül kóros, de kérdezd meg a dokidat, az biztosabb. Drukk neked!

Okr, ezek nagyon klassz hírek, meg az is, hogy írtál nekünk! További drukk neked is! Még ha nem is nagyon tudsz aktívan pihenni, azért ha tudod, tedd magasra a lábaidat, ne emelj semmi nehezet, és szerintem meg tudod oldani, hogy délben is megdugd magadat! :lol:

Tonti, Bali, és mindenkinek ölelés!
Vendég

Sziasztok!

Szirom

Jó,nem kérdezek :wink:...ha így megy,akkor így megy :).Minden esetre most több,mint jó,hogy otthonról is tudod csinálni...Bár őszintén szólva én szívesen mozdulok ki pár napot otthonról... :oops: :oops:
Asszem ez kell az egomnak :D!De így jól jár mindenki :)!

Angel

OK,akkor ne kívánj :mrgreen: .... De azért akkor sem értem,miért változott ez meg ennyire nálad... :roll:
Nyák...Hát ne is mondd... :? Nálam meg az durva...szt mások is észreveszik,nem csak én :mrgreen: ....
Hát gonosz dolog,az tuti,hogy nem klappol minden :(....

Bildi

Lehet,hogy tényleg anyazár???? :shock:
Mi is voltunk a Balcsin 8) ...na jó,nem volt nehéz :lol:

Tildi

Vasárnap "hazaugrik" a párom és megdumálom vele a telcsi ügyet,megyek hozzád :).Viszont a telszámodat elküldenéd?Akár sms-ként is,mert a múltkor elfelejtettem elmenteni... :oops: :oops: ...már ha publikus :D!

Kokusz

:(...na mámeg!!!Mit találsz még ki???? :evil: :evil: Remélem,semmi komoly gond nem lesz,tényleg csak egy kis PÉ előtti dolog.... :roll:
Aztán hajrá,mert szt nálad is PÉ van,tudod,veled is fej-fej mellett :D:D:D!

Okr

:twisted: :twisted: :twisted: Megnyugodtam,hogy az UH minden rendben,de azért próbálj pihizni...de akkor nem dolgozol????
Miért nem tudsz délben dugni? :roll: :mrgreen:

anyapoc

Hello, bocsi most mar rohanasban vagyok, voltam a vasarban, potom penzert vettem vastag pulcsikat 5 meg 2 euroert erre mondja a hugom hogy tok jo ido van otthon! :lol: :evil: Na, azert biztos lesz esos, hideg nap is.

Delutan mar pakolok be a borondbe es holnap huzunk kelet fele! :lol: Ja, remelem nem pont az en gepemet fogjak folrobbantani a terroristak mert megint meg lett fenyegetve Spanyolorszag es Ausztria. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tlidi,
nemcsak ez a két csoport van! :D Ezeket csak Bildire meg magamra értettem, hogy hiába működik valami, ha vmi más meg nem! :roll:
Nálad sem minden tökéletes :( , szegénykém, de reméljük ez az endo most rendberázódott! :wink:

LH teszt? :wink:

Kókusz,
Hormonok okozhatják középidőben, a peteérés is okozhat ilyen barnázást, valszeg most készülődik! :wink:
Persze megértem, ha rögtön az jut eszedbe, hogy mi a franc ez már megint! :roll:

Kriszta,
:)
Van az Utronak szájon át szedhető változata! Sőt, nekem a hüvelyesre is azt mondta a doki, hogyha viszketek, akkor bevehetem! :)

Athiz,
üdv az új dokidnak! Jó, hogy bevállalt! :)

Anyapoc,
hogy pontosan mi történik ilyenkor odabent azt nem tudom, de azt tudom, hogy mióta érzek ilyesmit! :wink:
A kaáliban az első UH-n mondta a doki, hogy a jobb petefészkem be van csúszva a méh mögé, és pé-kor húzódik v. húzza a petevezetőt v. vmi ilyesmi... :? Na de újabban éreztem már balról is... most akkor az is elcsúszott? :shock:

Na a nyákom régen nekem is olyan volt! :wink: :mrgreen:
angel37

Sziasztok!

Én vasárnap hajnalban jártam úgy mint Kriszti, volt egy kis barnás vérzésem, de a dokim mondta, hogy számíthatok rá, mivel a 12 hetes uh-n a lepény teljesen fedte a méhszájat. Vasárnap reggel uh, méretének teljesen megfelelő hólyag és gyomortelítődés látható minden ok, doki meg is vizsgált méhszáj is zárt. Vittük Rékát is aki nőgyógyász lesz, mivel azonnal közölte a dokival, hogy ott a pici baba :D Kapott is érte képet :)
Egyébként ő volt az egyetlen aki látta a babát, de mindegy is hétfőn megyek a rendes genetikai uh-ra.
Ja, és a lényeg a lepény már éppen csak érinti a méhszájat.

Most megyünk cicázni, de még később benézek.

Kép
Kép
robcsi03

Valaki leforditana nekem angolra es nemetre ezt?: :lol:
Segitene levenni a borondot mert terhes vagyok! :lol:

Van vagy 25 kg a borondom.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

És a férjed hol lesz?Ő nem megy veletek? :roll:
Most komolyan le kell fordítani???
Szombatra esőt mondanak,de hogy hideg lesz-e... :roll:

Angel

Akkor lehet,hogy a másik is :roll?Ááááá...de szar lehet :(.Na de reméljük,majd változik bizonyos események hatására :).Pl egy darabig tutira nem lesz PÉ :D:D:D...
Nekem a terhességek óta van ilyen nyákom...előtte vagy nem vettem észre,vagy tényleg nem vóóóót...de most :shock:

Robcsi

Én olvastam a másikon tegnap,örülök,hogy minden rendben :)!

anyapoc

Anyapoc: komolyan, angolul meg csak csak el tudnam magyarazni de nemetul mar egy kukkot sem tudok.
Altalaban bunkok es nem szoktak segiteni maguktol az emberek csak ha megkerem Oket.
Szoval nekem komolyan meg kell majd valakit kernem Becsben hogy szedje le a borondomet es rakja a kiskocsira.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nem jöttem, mert Miksa megint beteg. Bár nem szoktam ilyet csinálni, de most nem írom újra, bemásolom, amit a másikba írtam a csajoknak:

Miksa megint lebetegedett, és most elértünk oda, hogy már a mi dokink is azt mondja, hogy nem lehet tovább húzni. Nincs olyan minitakony, amiből magától, antibigyó nélkül kijönne, mert az orrmandulája környékén azonnal bacik kezdenek el nyüzsögni.Hiába lámpázom, szívom az orrát, tömjük vitaminnal, tökmindegy micsinálunk. Ma hívom a betehsdás doktort, aztán meglátjuk. A mi doktorunk azt mondja, addig egyáltalán ne menjen közösségbe, amíg ezen túl nem vagyunk. Jó menet lesz ez a néhány hét, hiányozni fog neki az ovi. Majd ültetünk sokat meg ki kell találnom mindenfélét, most már úgyis jó idő lesz.
Tegnap hajnalban 39,2 volt megint, és bár napközben rendben volt, délutánra megint 38 fölé ment a láza. Ezért is kellett elvinnem el, nehogy megint a fülére húzódjon az egész. De megint muszáj volt antibigyót, és már azt mondja a doktor, hogy nem tud milyen fölírni. Visszakereste a gépben, az elmúlt 1 évben 8-szor szedett a gyerek ab-t, és ez nagyon sok. És sose elsőre írta föl, csak amikor már nem lehetett mást csinálni. Kicsit tartok azért a műtéttől, de tényleg muszáj lesz :(

Anyapoc, Tlidi! Jó az, persze, hogy itthonról tudok dolgozni, de van azért rossz oldala is. Egy, hogy a mh-en azt hiszik, hogy én egész álló nap ráérek, meg éjszaka is meg mindig, és olyan időpontokra, határidőkre adnak munkát, amikor más rendes embernek nincs munkaideje. És akkor adj uram teremtőm azonnal kell. A gyerek mellett viszont ezt nem nagyon lehet. Mindig megcsinálom végül, de sokszor éjjel vagy hajnalban, mert ha a férjem épp nem bírja magát szabaddá tenni, akkor Miksa mellett nem lehet dolgozni. Amíg kicsi volt, addig se nagyon lehetett, de azért valahogy akkor is mindig megcsináltam. A férjem igyekszik, hogy ilyenkor legalább fél napra elvigye magával Miksát, de ez sokszor nem megy, és hát valahogy azzal is tisztában van, hogy akkor is kész leszek. Nemtom értitek-e mire gondolok. Az ismerősök közben azt hiszik, hogy én csak ülök a babérjaimon itthon, aztán lógatom a lábam. Jó, tudom, ki nem sz.ja le, de mégis. És hát tény, hogy nagyon keveset mozdulok ki itthonról, és ez hiányzik, de nem tudom kire hagyni Miksát, mert nincs nagymamam a közelben, másra meg ritkán bízom. Oviba csak fél napra mehet, hisz nem dolgozom 8 órában. és a fél nap is olyan, hogy 9 előtt nem érünk be, fél 10, mire hazérek, ha vásárolok, akkor még később, délben meg már megyek érte vissza. Nna, nenm panasznak szántam :wink:

Tontica! De hol lesz a férjed, én se értem. Miért nem teszi ő fel a bőröndöd?

Okr! Mi még nem beszéltünk, de követtelek, és nagyon drukkoltam nektek! Most meg csak pár nap van köztünk :wink: Vigyázz magadra nagyon!

Angel! Miksa születése előtt én se éreztem az égvilágon semmit a pé-ből.

Athiz! Akkor jól alakulnak a dolgok! :wink: Mentél ma vérvételre?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: ez tenyleg nagyon szomoru, sajnalom hogy ilyen beteges a kisfiad!!! :cry:
A mutet alatt madulamutetet ertesz? Az semmiseg, nekem is kivettek! :wink:

Nem jon a ferjem, Neki dolgoznia kell, most nem tud velem jonni csak augusztusban es decemberben van Neki szabija. Szoval csak en megyek a kisfiammal meg a ket babaval a pocimban de mar megszoktam, rengetegszer voltam igy szoval emiatt nem felek!

Most mar valoszinu csak otthonrol fogok jelentkezni leghamarabb csutortokon. Drukkoljatok hogy ne legyen semmi baj!!! A babaknak bent kell maradni es kesz!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tonti, jó utat, vigyázz magatokra! Azért bátor vagy, hogy így egymagad útrakelsz (főleg, hogy nem rövidke az út) a porontyoddal, "dupla"pocival. Majd jelentkezz, és akkor ugye elmész 12. heti UH-ra?

Szirom, nagyon sajnálom Miksát, ezek a szemét bacik meg vírusok, mi is szinte állandóan benne vagyunk valami nyavajában. Már úgy únom, etetem a gyereket Vitacolannal+C-vitaminnal, hátha, de most pl. valami fertőzést kaphatott el, mert a nyelvecskéjén fehér hólyagok jöttek ki, de csak egy pici helyen. Őszintén szólva sóval kezelem neki, szerintem az a legtutibb erre, de azért kap Septofortot, meg öblögettetem a száját Tantum Verdevel is. Fő a biztonság.
Jobbulást Miksának, és gondolom, mit élhetsz át. Szilinek is kéne műtét, igaz, neki a fütykösével, de nagyon féltem, pedig most már meg kéne szülés előtt csináltatni neki.

Szili köszöntését köszönjük szépen mindenkinek! Vasárnap tartjuk a szülinapját, vonatos tortácskája lesz, vettünk végül egy taposós, utánfutós traktort neki, remélem beválik, meg pár apróbb ajit.

Ma lecsapoltak rendesen, megvolt a cukorlöttyös is, de én egyrészt majd elájultam, mert amúgy is alacsony a vérnyomásom, meg a cukros szart megittam, és azt hittem, mentem rókát dobok. Végülis kibírtam hazáig, aztán végre picit pihiztem, meg ittam vizet, és a 2 óra múltán levett újabb vérvételen már szinte semmi bajom nem volt. Sajna csak hétfőn délután lesz meg az eredmény, addig izgulhatok.

Pusza
Vendég

Kép Ildiknek utólag is boldog névnapot!!!

Angyalka
Nem hiszem,hogy a bal is hátrahúzódott,inkább a stimuk "miatt "érezd.Vagy pedig már tudod,mit kell érezni :wink:
Utrotól ma már én is viszkettem :x Akkor azt mondod bevehetem a hüvelytabit szájon át???!! :shock:

Anyapoc
De még dolgozom :( ,báár nem tudom meddig.Most volt egy "szuper" húzásuk,így erősen fontolgatom,hogy hétfőn már nem megyek be.

Szirom
Jobbulást a kicsi fiadnak!!!!
Lehet,hogy pont egyidősek vagyunk,mert az én babám kisebb ,mint a vérzéskimaradás szerinti kora.De ezt mondjuk tudtuk is,hisz a 19.cnapon volt p.é-m :wink:
Otthoni munka miatt kicsit irigykedem,mertt legalább az örökös piszkálódás elkerül,bár tudom nem lehet így könnyű,gyerkőcel dolgozni.

Athiz
Drukk a véreredményhez!!!!!!!!Majd írd meg jó lett-e!!!

Tontica
Jó utat,és vigyázz magatokra!!!!!!!! Kép
Ikrek nálam már tuti nem lesznek,mert látszott volna UH-n! :D :D Remélem a nem barnázunk,és jól vagyunk lezs a követendő példa ezután! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszta! :)

Azért ez a pé nem egy olyan érzés, ami mással összekeverhető, vagy csak hiszem, hogy érzem! :wink:

Hááát, a dokim azt mondta, hogy bevehetem szájon át is! Külön rákérdeztem, hogy a hüvelyeset is? És be is vettem! :)

Tontica,
jó utat! :)

És kellemes hétvégét mindenkinek, lassan megyek, hétfőn leszek legközelebb!
angel37

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a kölyöknek szánt jókívánságokat! Már jobban van, szedi az antibigyót :?

Tontica! Tudom, hogy ebből úgy tűnik, de betegesnek azért nem mondanám Miksát, mert úgy egyébként nagyon stramm kispasi, izmos, ügyes, tele van energiával, nagyon sokat van a szabad levegőn, csak az orrmandula babrál ki velünk mindig, ha valami vírust benyal. Tényleg nem írtam, hogy orrmandula, csak már annyit nyávogtam miatta, hogy valahogy aszittem, hogy egyértelmű :oops: De persze honnan is tudhatnátok, én vagyok a béna, no.

Okr! Megnéztem a görbém, szerintem febr. 10 vagy 11-én fogant a babánk. Inkább 11.

Athiz! Most fölírt a dokink egy új immunerősítőt, nem óccsó, mert a a 3 havi adag 5 ezer valamennyi, de megpróbáljuk. Azt mondta, még kevés a tapasztalata, mert eddig kevés gyereknek adta, de van, aki javulásról számolt be. Majd mondom a nevét. Hétfőn megyünk különben a Bethesdába a gégészhez, aztán majd ő megmondja, hogy hogyan tovább.

A cukros vérvétellel nekem annak idején az volt, hogy megittam én a lötyit, nem is lettem rosszul (minket nem engedtek el, ott kellett ülni a laborban. merthogy sok a rosszullét. Az első fél órán át ráadásul bent, és néztem sorra, hogy szurkálják a népet. Aztán ki lehetett ülni a folyosóra). Naszóval 2 óra múlva újra levették, jött értem az uram, és elindultunk, hogy majd útközben kajálunk. És a kocsiban lettem majdnem rosszul, mert dugóba kerültünk. Már remegtem, mire bejutottunk egy kajáldába. Úgyhogy tanulság, hogy aki még nem volt, vigyen magával kaját!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok

Szirom

[quote="szirom"]Sziasztok!

És hát tény, hogy nagyon keveset mozdulok ki itthonról, és ez hiányzik [quote]
No én is ezért írtam,hogy a heti 3 nap nekem nagyon kell :)....pláne hogy ha párom nincs itthon,nem lennék normál méretű emberek között :?...vagyis felnőtt méret :D!

Miksának jobbulást.Nálunk tesóm volt ilyen,csak nála a torokmandulák zavartak be.Kivették és többet szinte nem is volt beteg... :roll:
Cukorterhelés:én nagyokosan vittem szendvicseket 8)...húúú,de jól is esett :).Minket simán kiengedtek,elmentem sétálni is egyet,bár Bulcsúnál emlékszem,csak leültem az út szélére,mert akkor elkapott a hányinger...

Tontica

Jó utat,akkor a németben már nem tudok segíteni,de majd elmutagod (tad...),hogy mi a helyzet :D!Remélem,minden rendben lesz az utazással, a babáknak meg az égvilágon nem lesz semmi bajuk!!!! :)

Kriszti

Tudom,hogy nálatok nem olyan egyszerű betegállományba menni,de szt a Te esetedben mindenki megértené,nem?Szt pihizz inkább,nem hiszem,hogy a sok stressz most kell nektek :).Vérzés?????

Athiz

Hős vagy :D !Nyugi,nem lesz semmi gond,nehogy megint hétfőig izgulj!!!!!

Angel

Tényleg, a stimutól nem lehetnek erősebbek a PÉ-k?Mondjuk hogy nagyobbra nőnek a tüszők? :roll Ezt most csak úgy (majdnem) laikusként kérdezem :D!

Áááááá,ma egygyerekes vagyok, a fiam elment anyummal busszal (na mivel mással .D) mamázni :).Azért így sem könnyebb :?...sőt :shock:

Viszont van nálunk egy tuti jó gyerekruha üzlet (Bodywear,ha mond valamit vkinek...)És most minden 50 %-al le volt árazva és jól bevásároltam gyerkőcöknek,Bulcsúnak pl olyan 2000 Ft körül vettem tuti jó gatyákat,őszi-tavaszit,ami még szt jövőre is jó lesz neki :):):)....
Na,ezek az élet apró örömei :lol: :lol: :lol:

anyapoc

Sziasztok

Zalakaroson döglünk urammal ....
Csajok én aszem ez mensi ... már 5. napja van hol barna hol véres :oops: szóval nemtom, de tuti nem peteérés.
Bocsika hogy csak magamról írok, majd vasárnap nézem mit termeltetek.
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?