Agiboldi,
Nem tudom, hol laktok, de a 8ker legjobb sétahelye a Fiumei úti temető. A régi részén nincsen szinte senki, még alkalomadtán szoptatni is lehet, csendes és jó a levegő. 50 méterre a kerítéstől döbbenetets a változás. Mi is oda fogunk járni a jövő héttől.
Ami gyakorlatokat írtam, az első 1-2 hét, utána lehet rendesen rádolgozni. Csak ugrálni nem
Szerintem keress rá az interneten, vagy nézz ki egy könyvet. Most már simán csinálhatsz szinte bármilyen gyakorlatot.
Kendő:
Felfedeztem, hogy nem a kendővel van baj, hanem én tettem bele fordítva a bébit. Lehet, hogy mégsem reménytelen. De azt hiszem, a kenguru fog győzni, csak addig még van jópár hét, így marad ez.
Orrszívó:
Most totál élőben használhatom
Natitól nem csak rózsaszín zoknikat és takarót kapott, hanem egy jó kis nózifolyást is. Ránézésre még bakteriális is. Csak hogy ne örömködjek túlságosan. 4től ment a műsor, végül úgy aludtam el, hogy a mellkasomon feküdt. Kb egy óra múlva ébredtem, a nyakam igencsak panaszkodott
De legalább kialudtam magam.
Koszmó:
Korpával indul, barna, kicsit olajos ragacs. Ha száraz, még nem az. Nem veszélyes, csak elhanyagolva gombásodhat. Főleg a hosszabb hajú babákat érinti. Nekem a Nizoral nagyon durvának tűnik, én nem használnék kemikáliákat. Natinak volt, néhány próbálkozás után felhagytam a piszkálásávál, szépen elmúlt, de egy év múlva is találtam apróbb foltokat. Azt szokták ajánlani, hogy olajjal dörzsöld be, hagyd kicsit ázni, majd sűrű fogú fésüvel fésüld át. Én még kocsiban üldögélve szoktam lekapirgálni a felesleget. Persze nem ez a tuti tipp, ha pont vezetsz. Ha nagyon nagy kiterjedésű, akkor talán bébisamponos mosás után hajszárító, kicsit gyakrabban. Mi hetente szoktunk hajat mosni. Olajból mi a gyógyszertárban kapható napraforgót használtuk. Nem szeretek semmi illatanyagot tartalmazó dolgot használni, de ez csak az én heppem. Bébiolaj is tökéletes.
Miért van olyan érzésem, hogy ami negatívum van, azon mi mind átmentünk??
Mazsi,
Látom, te is ott tartasz, ahol én a 9. hónapban. Valami leesett? Sebaj, majd apa hazajön, és felveszi! A kórházban még jobb volt, ott sem tudtam hajolni, Robi meg szép sorban betette a hűtőbe a túrókrémeket. Az első párral még boldogultam, aztán csak néztem, és reménykedtem, hogy csak jön valaki, aki ki tudja szedni őket onnan.
A CTG százalékairól annyit, hogy volt, hogy 0ra esett. ezért a kutyának se tűnt fel, hogy épp szülök.