Új privát üzeneted érkezett!

kazi
ne haragudj olvastam és irni is akrtam rá :( de egyszerűen olyan az agyam mint a szita képeket is hozni akrtam már buliról de tiszta káoszosak a napjaink ma fejlsztő, holnap szentes, csütörtökön anyósék, pénteken anyukhoz kell menni ahova vinnem kell 2 tortát is azt sem tudom hol áll a fejem ....
Szóval a torta csoki torta volt az egész, mindnekinek nagyon ízlett másnapra összesen 3 kiskocka maradt pedig hatalmas volt a torta kb olyan 50 cm hosszú és olyan 20-25 széles ... na jó volt is rá 10 gyerek meg 5 felnőtt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

thymi
reci Marcipános kocka

tészta:15dkg margarin,15dkg cukor,6 tojássárgája, 3e.k. tejfől,4
p.e.k.kakaó, 15dkg liszt, 1 sütőpor és végül a felvert tojás fehérje.

krém: 25dkg margarin,25dkg porcukor, 25dkg nyers griz/ezeket egy
kevés 2-3dl tejjel összefőzzük/, ha már hűlt egy kicsit beletesszük a
mandula aromát/a barna üveges a jó/. azután felverünk egy zacskó
tejszint, amihez keverünk egy kis feloldott zselatint. Majd a kihűlt
masszához keverjuk a zselatinos tejszint

a csokikrém a csoki tortához azt hiszem azt kérdeted egyszer ugye?? bocsi ha nem

2 csomag csokipudingot 8 dl tejbe megfőződ cukor nélkül (én 2 dl hulala + 6 dl vizzel főzőm így lesz tejementes) 2 csomag lágy liga ( a finom krém titka az hogy ne közvetlen a hűtöböl használd fel akrémet hanem álljon előtte szoba hőmérsékleten 1-2 órát a margarin ) kikeverek a 2 csomag ligát 1/2 porcukorral és egy pár csepp csoki aromával 3 kanál kakaóporral nagyon szép simára kikeverem és a teljessen kihült pudinggal tovább keverem ... ennyi az egész ... vagy kakós piskótára vagy sima piskótára teszem a sima tortakarikára ennek krémnek a fele elég ...

most megint csak ennyire volt időm láttam többi kérdést is és bepával is sms-eztünk de majd később irok még most rohannom kell tovább

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,
nálunk 1200 Ft/nap, ha be van iratva, 1500 ha nem minden nap viszed a gyereket. Mármint a magánovi. És csak pizsamát kell vinni, pelust is kap.

Seriff,
milyen volt a spinning, izzadtál rendesen? Miután elmentél Lili dobott egy olyan hátast a betonon, hogy rögtön dagadt a feje, arca, mondtam is, hogy maradhattál volna még 3 percet, hogy átnézd :D

Lányok,
lenne egy kérdésem-kérésem: emlékeztek a kislányra, akinek anno olyan sokmindent adtatok...most hívta anyut kétségbeesve az anyukája, hogy minden ruhát kinőtt, már alig tudnak mit ráadni. Ha esetleg lenne olyan 74-es bármi, amit már esetleg nem használtok, és nem is fogtok, nagyon örülne neki. Köszi, ha tudtok segíteni.
Pár bodym nekem is van, meg veszek neki pelust, de ruhám sajnos nincs sok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi,
én ismerek sok szülőt, aki magánba, és sokat, aki államiba járatja a gyerekét. És hidd el, akad köztük ilyen is, olyan is, mindkét oldalon. Azért a világ nem olyan fekete-fehér, ahogy leírod, nem minden magánovis olyan, mint írod és nem minden "tehetős" csemete neveletlen. Egy vélemény alapján nem szabadna általánosítani - szerintem.
balim

Kazi

Csatlakozok Balimhoz. Fogalmazhatnál kicsit visszafogottabban, esetleg megbánthatsz másokat.

Andi
Kép
cukkker

Lina

Nekem sajnos nincsenek baba holmiaim, amit oda tudnék adni, viszont legközelebb is majd szívesen adom a saját leselejtezett ruháim. De most egyenlőre rendet tettem a szekrényben. :)

Beszéltük, hogy összehozzuk a csajokat egy kis játékra, de csüt-re vendégeket várunk, arra készülök. És köszi neked is a cipő infót, hajlottam a tanácsodra és jó is, hogy mondtad. Egyből 18-ast vettem.

Andi
Kép
cukkker

Húú,Lina nemrég szedtem össze a jobbakat,h anyós elbörzézze, de szétnézek még...de sztem csak az agyonhasználtak maradtak.
Jó volt a spinning nagyon,szakadt rólunk a víz....Sajnálom a kicsi Lili-t, már biztike fáradt volt :wink: .

Kazi,és hol bulizott Apa?

Lányok, nehogy vitázzatok!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff,
megkaptam diszkókirálynőről a "videot". :) Megint annyit nevettem rajta! :D :D :D
Holnap indultok? és hová is? (azt tudom hogy Ausztria :) )

Balim,
Engem is pont ezzel nyugtatott a doktornő. hogy neki is volt már olyan kis páciense aki élete első 2 évében betegesebb volt, mint az átlag, aztán az oviban pl. sokkal kevesebbet mint a társai.
Eddig agyon idegeltem magam a sok antibion, de már ezen is "túlvagyok".... ez van, ha kell, hát kell. :(
Egyszer ha lesz egy kis időd, írnál nekem az olasz utatokról. Hol merre jártatok? Előre foglaltatok-e szállást? minden érdekel :)

na megint ennyi voltam :( hív a kissárkány ,aki egyébként egy édes kis szöszi punk ( nagyon hülye forgója van szegénykémnek. Égnek áll 2 tincs haja :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Szerintem mindenki arra törekszik hogy a legjobbat adja a gyerekének...nem mondtam újat, ez természetes. :)

Én például rettegtem attól hogy ide valamelyik széchenyivárosi oviba járjon Dani és lehet rám is zúdítani.... de... és nem általánosítani akarok, mert természetesen ide is jár sok normális, jólnevelt gyerek, de sajnos van sok nem egészen ilyen is.... :(
és akármennyire visz a gyerek magával 3 éves korában egy otthonról hozott értérendet, jóneveltséget stb...hat rá az ovi ill az ovis társai. Biztos kap tőlük jót is :( de sajna rosszat is. :(

Dani csoportjába például most bekerült egy kisfiú, hát nem a jóneveltségéről híres, de ez nem szegénykének a hibája, hanem a "drága" szüleié. :( (egyébként itt laknak a Széchenyiben :( )

Annyira megzavarta Danit (Ő az a Bevetés, halál rátok stb kisfiú) hogy komolyan elgondolkodtunk rajta hogy kivesszük Danust ebből a csoportból, már az ovónénivel is beszéltünk erről...de a végén egyelőre nem (gondolom mindenki tudja az okokat)

Szóval egyetértek Balimmal ha van rá lehetőség legalább 7 éves koráig...

KépKép
KépKép
nana09

Én egyébként még nem találkoztam olyannal amiről Kazi ír :shock: már mint az e féle nagyzolással :shock:

gyorsétterem és társai...hát erről írhatnék oldalakat :) mennyire ellene voltam stb. na most sem járunk oda rendszeresen, de ha néha (kb 3 hetente egyszer) kap egy 4 éves gyerek happy.. menüt attól még kutya baja nem lesz. :)
(főleg hogy soha nem főétkezésként)
Apa továbbra sem engedné Dausnak SOHA (megy is a vita ezen :) )

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
hát lehet, hogy fáradt volt Lili, bár előtte nemsokkal ébredt, de az arca elég rosszul nézett ki. Mára lelappadt, nem is látszik rajta semmi.

Cukker,
mi holnap elutazunk, és csak vasárnap jövünk haza, de jövő hétre megbeszélhetjük a randit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Nem akartam álltalánosítani (szerintem nem is tettem),csak azt mondtam,hogy ellenpélda is akad!
Nem akartam SENKIT MEGBÁNTANI(őszintén szólva még 5ször végigolvasva sem találtam benne sértőt),de ha mégis akkor bocsánatot kérek.
Én ezzel az ovi kérdést le is zárom.

Seriff:
Prezidentbe,aztán a Silverbe(de az nagyon gáz volt,gyorsan leléptek) voltak!
kazi

Szia Kazi!

Megbánrtani??? :shock: Nem értem én nem írtam hogy bántó volt amit írtál, mert hát nem is volt az. Vagy más írta?? :roll: és ez nem rám vonatkozik?
Jaj bocsánat nem olvastam vissza rendesen :oops: csak belekukkantottam :D

KépKép
KépKép
nana09

Lili
Roz,
Mar egyszer megirtam, de ugy tunik elszallt.
Szoval :
Nem azert akarom oket maganoviba adni, mert szerintem jobb, hanem azert mert oda felvennek oket akkor is ha meg nem toltottek be a harmat szeptemberben! Igy nem kelllene egy ev utan kozosseget valtaniuk. Ennyi az ok es nem mas...
mvirag

Kazi, itt ülök,és azon gondolkozom, melyik a Silver....Hűűű, de gáz vagyok. :oops: És akkor a Presidentben voltak 4-ig?

Nana, Altenmarkt, Salzburg közelében van.Bővebbet utólag,mert egyenlőre mi sem tudjuk(még jó, h nem egyedül megyünk :roll: ). A McDonalds kajával én is pont így voltam, sosem rajongtam érte, de bevallom olykor becsúszik 1 sajtburger, vagy krumpli, abszolút nem rendszeres, és Hanna max a műkrumpliból kap, van, h hónapokig felé sem nézünk, aztán meg igen.Azt hiszem, még a Happy meal-hez kicsi, de nem gondolnám, h sosem fog kérni és kapni... :D

Kép
seriff

Nana, meggyógyult Boti? Mászás?Állás?Kép a punkfrizuráról?

Kép
seriff

Kazi,
tényleg nem bántottál meg (remélem én sem Téged), de mivel mi már öt éve járunk óvodába, hidd el, láttam és tapasztaltam pár dolgot. Én nem szoktam különösebben vitatkozni, de ha olyat olvasok, amivel nagyon nem értek egyet, akkor azért annak hangot adok. És ebben az esetben ez történt. Azt sem mondtam, hogy nincs hátránya, mert van, de messze nem ilyenek, mint amiről írsz. Általánosítás pedig az volt, hogy a magánovis gyerekek kinézik a ... nem folytatom. Igen, lehet, hogy ilyen is van, de nem lehet kijelenteni, hogy minden magánoviban ez folyik! Na jó, eldugultam, szerintem ejtsük a témát.

Lina,
sajna nem tudok adni, mert én oda szoktam adni Eszter unokatesójának a ruhákat, és maradnak is ott, hiszen jön a kistesó.

Nana,
de mi nem tengerparton voltunk Olaszban. Így is érdekel?
balim

Ser,
nem jutottunk el felétek :(, kertészkedtünk délelőtt. Eszter tegnap a nagyjelenet után két és fél órát aludt. Úgyhogy megyünk máskor is :wink: :lol: . Jó utat és sok havat nektek, biztos nagyon klassz lesz, imádom a hegyeket!
balim

Balim,
igen. :) Toszkána "vidékén" voltatok ugye?
Engem olasz tenger nem is igazán hoz lázba. :roll: Az Adriát szeretem, csak nem ott. :wink:

és Szlovéniában voltatok már?

Seriff,
Tuti jó lesz nektek!!! :D Ha csak nem fogtok ki megint olyan ítélet időt mint tavaly, de erre azért nem sok esély van. :) szerencsére :)
VAsárnap elgurultunk a házatok előtt. :) Ott állt az autótok, így sikerült beazonosítanom. :wink:
Boti sajna még nem gyógyult meg, de már jobban van. :) Mászik, de nem egy nagy túrázós. :D :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Szisztok lányok!

Én is köszönöm mindenkinek a cipős tippeket, ma bevásároltam a lányoknak 19 ezerért 3 pár cipőt. Ha leosztom nem is jön ki sokra. Azért dúrva, hogy pár hónapig használják csak. :?

Kazi, igen ismerem a hölgyet. Jó hír, hogy Anna babát vár. Hol van helyileg pontosan? Hiába meresztgettem a szemem az autóból, nem láttam.

Lili, tudom melyik az a hely, már kisiskolás koromban is oda jártunk anyukámmal cipőt venni.

Lina, én tudok összeszedni cuccot. Bár még Orsi is bőszen koptatja a 74-es méretet. Hány kg a csajszi?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Szia Pille! :)

Nem mondod! :shock: :D én 2 hete rohangálok Daninak cipő után, de sehol nem kapok!!! és már :evil: ilyen mérges vagyok. :D

Lina,
én szétnézek vannak e uni rucijaink. :D Mi már rég kinőttük a 74-eseket. :roll: :D

VAN EGY HÜLYE KÉRDÉSEM...gondolom csak azt tud esetleg segíteni aki itt él a Széchenyiben.

Merre menjek hogy a legrövidebb úton beérjek a városkp. piac felőli részére és az útvonal :) babakocsival jól járható legyen ? :roll: bocsánat, még soha nem mentem be gyalogosan :oops:

KépKép
KépKép
nana09

Balim, képzeld állítólag 1m hó van! Hanna már próbálgatta a lécét,elmagyarázta hová kell rakni a lábát, a cipőt stb(édes volt, de sztem csak szájhős :oops: )! Kíváncsi férjem kérdé milyen motorja van a Tiédnek?

Nana, miért csak gurungáltok a házunk előtt, nyugodtan be is csengethettek!!!!Komolyan!Sztem Dora,Dettus válaszolnak majd a gyalogos babakocsis kérdésedre :wink: ! Ja és az 1m hóhoz, 11fok van...pólóban síelni?

Kép
seriff

Ser,
hú, az nagyon jól hangzik! Nagggyon irigy vagyok, biztos klassz lesz! A kis kíváncsinak üzenem, hogy Yamaha FJR 1300 (le kellett mennem megnézni, mert nem tudom megjegyezni :oops: ). Neki lehet, hogy mond valamit, nekem hiába mondanák :lol: .
balim

Nana,
ne offoljuk a topikot az utazással, írok pü-t
balim

OK Balim :) Előre is köszi. (remélem meg is kapom :roll: )

KépKép
KépKép
nana09

Ser, jó utat, és pihenést! Kíváncsi vagyok, h. Hanna hogy fog síelni! :wink: Tegyél majd Hanna síelős képet, jó? :wink:

Nana, örülök, hogy jelentkeztél! Pont tegnap gondoltam Rátok. De jó kedved van ma, ugye? Olyan jó olvasni soraid. :)

Hajni, te merre vagy?

Pille, jó áron vetted a 3cipit! :wink: Én 1,5-et szoktam ennyiért Zsófinak. :lol:
birolili

Sziasztok!

Hú van ám megint termés.

Bepának gratula a kisfiához.Minden jót kívánunk mi is nekik.

Geli a kiem. családi pótlékot az allergia miatt igényelnétek?Miért csak a 2 éves kortól jár?

Roz a torta fantasztikus!Olyan ügyi vagy!

Ser mi is megyünk Ausztriába csak mi csüt. indulunk és csak kirándulunk nem síelünk.Valamint a szállásunk az nem ott lesz,hanem Fertődön,és onnan megyünk át.Jó utat nektek.Érezzétek jól magatokat!

Nana Danus elkezdte már az edzést?Tetszik neki?

Mc Donald's-os kaja:Én nem tudom hogyan csinálják,(pedig tudom,hogy nem egészséges)de finom.Nem tehetek róla de nekem nagyon ízlik.Nem eszünk ott sűrűn,de ha igen akkor kap belőle Lilla is.Ha azt ltja,hogy az anyja eszi,akkor hogy tiltsam tőle.

hopp felébredt....

KépKép
KépKép
sbea

Bea, hát mert Te meg kívánós vagy :wink: :lol: ! Végülis,akkor találkozhatunk! :wink:

Balim, Te dudáltál?Na, én se szoktam nagyon érteni,amikor motorokról beszélnek...a színéig eljutok :oops: .

Lili, már töltöm is a fényképezőt! Köszi, h eszembe juttattad!

Kép
seriff

Pille,
a kiscsajszi most 64 centi, meg 6 kiló. Nem túl nagy baba. Azért gondoltam 74-esre (bár a méretei alapján a 68 is jó még rá), mert a 68-at szerintem egy hónapon kettőn belül kinövi, aztán megint bajban lesznek.
Hú, úgy sajnálom azt a kislányt, apja 58 éves, anyja 26, írni-olvasni is alig tud, és azért kellett a gyerek, mert unatkozott. Na mindegy, csak úgy ki tudok az ilyenen akadni.

Bea,
nem engem kérdeztél ugyan, de úgy szól a jogszabály, hogy tejfehérje allergiára akkor jár kiemelt csp., ha két éves kor után is kimutatható (reménykedik a kincstár, hogy addigra kinövi a gyerek). Tejcukor intoleranciára azonnal jár, mivel azt ugye nem fogja kinőni, ezért keresünk mi most olyan helyet, ahol ezt hivatalosan igazolnák Lilinek.

Nana,
köszi. Hihetetlen milyen hatalmas Boti, fél év van Lili és közte, de Lilire még úgy ahogy jók a 74-esek most cserélgetjük lassan 80-ra.

Balim,
nem baj, én is ugye a kistesó miatt teszegetem el a rucikat, csak ha valami tényleg olyan, amit tutira tudok, hogy nem adom rá már a tesóra, azt adom is oda.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na kihasználom az időt, még Lili alszik, össze kell pakolnom a nyaralásra. Nem is a ruhák, hanem ha belegondolok, mi mindenre kell ezen kívül gondolni....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser:
A silver a szilvási v. szil-coop :wink: Nemtudom meddig voltak a prezidentbe pontossan, nem 4-ig az bizti,mert addig nincs nyitva.
Nagyon kíváncsi vagy,csak nem tudsz valamit :shock: :? :lol:
Jó szórakozást nektek,biztos szupi lessz!

pille:
ha leállsz autóval az Öregház vendéglő-vel szembeni dekorbolthoz és a krt.-on elindulsz a Kuti butik felé akkor a második kapu.Az ablak is fel van díszítve meg ki is van írva,hogy huncutkák játszóház!Ma egész sokan voltak-Kató aztmondja nagyon jó volt az ovibörze,azóta sokan jönnek :D
kazi

Mc-is kaját mi is szeretjük és kb.havonta 1-2alkalommal eszünk is ott,Mirabel is kap olyankor( burgát :lol: ),de mi még nem vettünk neki Happy M.-t,addig amíg nem tudja ,hogy van ilyen nem is hiányzik neki :)
kazi

sziazstok ismét önzözöm ne hari :(

Szóval megjöttünk szentesről 2 óra alatt rövidebbek lettünk 22 000 ft-al
kiderül hogy
ADRI:
-tej
-tojás
-dió
-szója allergiás 1 kivételével mind 3 keresztes tehát legmagasabb :(

NIKI
Mindne féle mesterséges tarositószerre
-aszkorbinsav
-benzoesav
-szorbit
-szalicil
-szalicilsav
-borkősav
és a tej még nem biztos

ÁKOS
-sertéshú szintén 3kerszetes
-banán
-tej

kicsit kivagyok mert mindneféle üditőben felvágottban mindneben van tarósitószer ... nikiét foggalmam sincs hogy fogom betartani .... meg hogy a tojást hogy pótolon ... Adri semmilyen felvágottat semmilyen kész hústerméket nemehet a szója miatt ... 2 hét mulva kontrol .... és Ákinak tejterhelés..

most rohanok tovább majd holnap jövök legközelebb és még a régen elmardt kérésekre irok ám :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kazi, burga :lol: :lol: :lol: ! Dehogy, csak kérdeztem! :D

Kép
seriff

Roz, :cry: :cry: :cry: ...nem jó hírek.

Kép
seriff

Roz,
hogy csinálták ezt a vizsgálatot? Vérből? Mi beszéltünk pont szerdán erről a tartósítószer dologról a dokival, azt mondta, egyszerűen nem fogjuk tudni kikerülni, hisz olyan dolgokban is van, amire nem is gondolnánk. Azt mondta, hogy csak egy egyszerű példa, hogy ha Lili épp köhögne, csak egyféle köptetőt tudna neki adni, amiben nincs tartósító, és sok gyógyszerrel van ez így még. Mi sütünk neki májat, husit, és azt kapja a zsömléhez reggelire, uzsonnára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, nagyon sajnálom! :(

Ser, szívesen! :wink: Nem is meséltem, én ma vibrón voltam Eriknél...... fú, kicst húzós volt....comb, fenék alakformáló tornának is beillett volna........ :roll: :shock: most aztán vagyok olyan fáradt...sztem Zsófival fogok együtt aludni menni. :D

Lina, a sok cucc ismerős, meg hogy mit.... hány napra mentek?
A csajhoz nem tudok mit mondani, a kisbabát sajnálom. :( Én nem tudok ruhákat adni sajnos. Továbbadtam párom unokatestvérének, meg tettem magamnak félre, ha lesz következő baba.

Dóra, ti hogy vagytok? Régen írtál!

Dettus?
birolili

Lili, pont kérdezni akartam a farokcsontodat, de akkor bírsz tornázni :wink: !

Kép
seriff

Ser erre most ráhibáztál.:)Tényleg kívánom ezeket a sz.r.kat.(hamburger és társai) :shock: :(

Roz ez borzasztó.Még ennyi dolgra allergiásnak lenni.Szegény gyerekek szinte alig ehetnek valamit.És ezt kinövik vagy megmarad?Mit mondanak?

Lina ahan... már értem.De ha igazolja az orvos,akkor gondolom visszamenőleg is jár valameddig.Lillánál így volt.

Kazi a Happy M.-el mi is így vagyunk.Később meg majd mindíg a játék miatt fogja kérni. :D

Lili,Ser van olyan gép a konditeremben,amit én terhesen is használhatok?Lehet,hogy butát kérdeztem,de nem vagyok nagy konditerembe járós. :oops: Mik azok a kardiogépek?

KépKép
KépKép
sbea

Roz
Köszi!!!
Nem irigyellek a srácok miatt. Nem is tudom hogy etetném őket….

Lina
Mi még 74-es méreteket hordunk, de a kinőttek még mindig a barátnőmnek mennek kölcsönbe.

Ser, Timci, Janka, Bea
Jó utat nektek!!!

Erszényes
Voltunk ma bent, de nem voltam egyedül. Barátnőm akit láttál a múltkor ment melózni megint, de velünk jött apósom öccsének az új nője is. A kislánya január végén töltötte az egyet. Holnap is be akarok menni, mert ha minden igaz lesz kismellény a boltba. Ha nem gond h a csajszi is jön velünk, akkor összefuthatnánk.

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi, köszi az útbaigazítást.

Roz, hú, én megjegyezni sem tudnám hirtelen ezt a sok mindent. :cry:

Lina, ti merre mentek? Tényleg a körítés a sok az utazásnál. Ha lemegyünk anyósékhoz két napra, akkor is tele a csomagtartó. Mindenkinek vinni kell még a kispárnáját is :)
Akkor bele lehet gyömöszölni a csajszit a 68-asba is. :)

Seriff, Bea, Lina nagyon jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat!

Balim, én nem bánnám ha offolnál a Toscan útról. Úgy imádom azt a részt. Sajnos csak képekről. Néhány tájképet beszúrhatnál a kedvemért. :oops:

pillle

Pille, Lili
mi Balatonra megyünk szerda délutántól vasárnapig. A jól bevált céges üdülőbe. Nagyon szeretünk oda járni, olyan mint nagyjából egy 4*-os szálloda, wellnes résszel, jakuzzi, uszi, szauna, szoli, masszázs, van minigolf, tenisz, és a masszázs kivételével minden ingyen. A büfében egy alkoholos kávékülönlegesség nagyjából 280 Ft, 130 a capuccino. Teljes ellátás és persze az egész potom áron. Többször is el szoktunk menni egy évben. Apának szombaton van a névnapja(nem Gertrúd:-)), ez az ajándéka.

Thymi,
ha máskor a városban vagy csörgess meg, hátha tudnék neked is adni pelus mintacsomagot. Mindig ott van a csomagtartómban.

Pille,
azért a kispárna marad, de azért csak viszek orrszívót, lázméről, gyógyszereket, na meg tápi, cumisüveg, ételek, hisz ki tudja ott mit tudok majd Lilinek adni. Lehetne külön tejmentes kaját is kérni, csak ugye Lilinek nem jár ellátás, a mienkből kap majd, amit lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim, toszkán off engem is érdekelne :D !

Bea, Lina Nektek is jó utat!

Lina, Thymi köszi!

Kép
seriff

Ser,
talált, süllyedt, én dudáltam :)

utazóknak minden jót!

Bea,
az egyik ismerősöm várandósan állandóan a mekis csirkés szendvicset kívánta. Ráadásul nem is kecskeméti, a férje nem egyszer jött át Nagykőrösröl esténként :lol: . Én állandóan tatárbifszteket ettem volna, majd megbolondultam érte, de nem mertem bevállalni a nyers hús miatt...

Pille,
szétnézek képügyben :wink:

Roz,
annyira sajnálom :cry: :cry:
balim

Lili megtanulta kimondani a "boci" szót. Olyan édesen csinálja. A bo-ig teljesen jó, utána a ci-re meg valahogy kidugja a nyelvét, és gyorsan pörgeti. Olyan édes, majd megzabáltam.

Apa meg szenved a pakolás miatt, de azt mondta, ha le merem írni, akkor kikapok...szóval most feszegetem a húrokat :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt mindenkinek!

Petra nagylánynak nagyon boldog első születésnapot kívánok!!
Kép

Lina, nagyon aranyos lehet Lili bocizása.

pillle

Jó reggelt!

Petrusnak Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk mi is! :)
birolili

Már Petrus is egy éves? Nagyon sok boldogságot Neki!!!
balim

Húúú ti aztán írtatok!! :lol: :lol:

Bepáéknak szívből gratulálok kicsi Leventéhez, sok örömöt, boldogságot, egészséget és tejcsikét kívánok!!!!! Azért egy képet is szívesen látnék itt a kis csöppségről...:oops: :D :D

thymi: persze h nem gond, ne viccelj már, nyugodtan csörögj rám és szívesen talizunk, nekem amúgy is be kell ugranom a postára. :wink:

Timci: jó utat nektek, nemtom olvasod-e még vagy már elindultatok! vigyázzatok magatokra!! :D

hajny: holnap számíthatsz rám, valahogy délelőtt, de majd csörgök még! Ja és megjött amit kértél tőlem, azt is viszem. :wink: :D

cukker: tök jó h találtatok jó áron jó ülést. Mi is azt szoktuk csinálni h ha vmi új akciós termék van x áron, akkor várunk pár napot (ha kibírjuk :)) és csak akkor vesszük meg mert mindig lejjebb megy még az ára vagy felére... :wink:

Bea: nem baj ha azt kívánod, egyél jókat,a szervezet diktálja h ez kell! Én is olyan dolgokat ettem várandósan... :roll: :wink: :lol: :lol: A Mc'Donaldos kaja sztem is qrva finom amúgy, havi 1x fix hogy ott eszünk mert apa ugye melegétel utalványt is kap az meg jó oda, Jana is szokott kapni sültkrumplit...
Amúgy mit szeretnétek inkább? Most egy kisfiút?? neveken gondolkoztatok már??

Lina: édes lehet Lili a bocizással! :lol:
Janának most a labda (dabda) a menő. Mindenre azt mondja: a pöttyökre a ruháján, a narancsra, a lufira, még a fejemre is.... :lol: :lol: :lol:
Jó utat nektek, és szuper időt hozzá! :wink:

Jana tegnap óta jár!! Egyszer csak abbahagyta a pár lépéses próbákat és jött utaánam egész nap rendesen a házban, aztán az udvaron is!! Én olyan boldogg vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Ja és Petrának Boldog Születésnapot kívánunk!!!! Kép

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?