Húúú ti aztán írtatok!!
Bepáéknak szívből gratulálok kicsi Leventéhez, sok örömöt, boldogságot, egészséget és tejcsikét kívánok!!!!! Azért egy képet is szívesen látnék itt a kis csöppségről...
thymi: persze h nem gond, ne viccelj már, nyugodtan csörögj rám és szívesen talizunk, nekem amúgy is be kell ugranom a postára.
Timci: jó utat nektek, nemtom olvasod-e még vagy már elindultatok! vigyázzatok magatokra!!
hajny: holnap számíthatsz rám, valahogy délelőtt, de majd csörgök még! Ja és megjött amit kértél tőlem, azt is viszem.
cukker: tök jó h találtatok jó áron jó ülést. Mi is azt szoktuk csinálni h ha vmi új akciós termék van x áron, akkor várunk pár napot (ha kibírjuk
) és csak akkor vesszük meg mert mindig lejjebb megy még az ára vagy felére...
Bea: nem baj ha azt kívánod, egyél jókat,a szervezet diktálja h ez kell! Én is olyan dolgokat ettem várandósan...
A Mc'Donaldos kaja sztem is qrva finom amúgy, havi 1x fix hogy ott eszünk mert apa ugye melegétel utalványt is kap az meg jó oda, Jana is szokott kapni sültkrumplit...
Amúgy mit szeretnétek inkább? Most egy kisfiút?? neveken gondolkoztatok már??
Lina: édes lehet Lili a bocizással!
Janának most a labda (dabda) a menő. Mindenre azt mondja: a pöttyökre a ruháján, a narancsra, a lufira, még a fejemre is....
Jó utat nektek, és szuper időt hozzá!
Jana tegnap óta jár!! Egyszer csak abbahagyta a pár lépéses próbákat és jött utaánam egész nap rendesen a házban, aztán az udvaron is!! Én olyan boldogg vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!