Sziasztok!
Krisztinke!!
Milyen érdekes, hogy ennyire egyformák a gyerekek
Én úgy nézem meg a fogát, hogy:
1.) Mondom Neki, mutasd a fogacskádat, erre vicsorog. Vagy, mit csinál a kígyó?? Erre megint vicsorog, és sziszeg
2.) Mondom: Harapd meg Anya ujját! Akkor igaz, meg is harap, de gyorsan ki tudom tapintani egy fogát. Aztán annyiszor, ahány fogra kiváncsi vagyok. (a végén sormintás az ujjam
)
Krisztinke! Solya! A tejci: A TESCO-ban a tejeknél van ott, ahol a habtejszín, fõzõtejszín, reggeli ital, stb.
Fél literes dobozos (de nem tartóstej) elvileg a hûtõrészben van, de Anyós már vett a CBA-ban nem hûtõbõl, én mindenesetre felbontás elõtt is a hûtõben tartom, bár az van ráírva, hogy ajánlott ott tartani. Ezt csak azért írom, mert lehet itt is ott is
Szóval, az egész doboz elején egy szõke kislány fényképe van (csak az arca), felülre középre fehér betûkkel egymás alá ez van írva: Latte
Prima
Crescita
A legaljára van írva, hogy parmalat, fölé:
1-tõl 3 éves korig Vasban és vitaminokban gazdag tejalapú táplálék.
Még ami érdekes lehet és rajta olvastam: A cseperedõ kisgyermekek vasban és vitaminban gazdag tejalapú tápláléka. Homogénezett, ultrapasztõrzött.
Nekem szimpi, mert kicsiknek van kifejlesztve, és biztosan nem terheli meg úgy a gyomrát, mint a tehéntej, meg több benne a tápanyag
Tényleg kínlódtunk eddig a táppal is, a tejet már adtam neki mindenhogy kiköpte. Már 2 hete issza és még mindig nem hiszem el. Ráadásul hányós a szentem, és 3,5 dl után még mozgatni se mertem eleinte, de semmi baja nem lett. Már nem azért, de én is hánynék 3,5 dl kakaótól
Amúgy elég "tuningosan" kapja, 3 dl tejbe 4 lapos teáskanál kakaó, (Nesqick) és egy teáskanál cukor. Majd szép lassan csökkentem, de egyenlõre így nagyon ízlik neki. Nem tudom hogy lehet, de szemlátomást gömbölyödik végre
olyan hurkás kezd lenni a combja!!! Utoljára 6 hónaposan volt hurkás. Persze nem dagi, inkább baromi izmos (hogy kitõl örökölte.?
Ma pl belerántott egy közepes törölközõt a kádba, kiállt a sarokkád ülõ részére, és váltott kézzel szedte ki a vízbõl , emelte magasra. Majd megszakadt, és akkor kitapogattuk, hát olyan izmos a karja, meg a combja, hogy lassan nem merek kötözködni vele...a 3,6-os mosóport, már régebben egyszer kivonszolta a fürdõbõl
Szilvi! Igen, mi is úgy voltunk, hogy táp 3 éves korig, a tej amenyit megevett (max 50-et) ki is ütötte, ezt a tejet csak kiváncsiságból vettem, nem gondoltam, hogy ennyire bejön. Ez tulajdonképpen szerintem inkább a táp felé hajlik, mint a tej felé. Mert ugye tejalapú táplálék...
HHúûûûû egy fontos kérdés: Mikortól kaphat egy gyerek kiskanapét? Vagy legalább szivacsot az ágya helyett? Mert egy ismerõs hasonló korú gyermek kimászott a rácsos ágyból
és persze fejre esett. Baja nem lett, de az én fiam aktivitása mellett egybõl a pelenkázón keresztül mászna le....
Csak attól félek, felkel, lemászik, elindul a sötétben, vajon megtalál-e minket???
Pusz: Kata
Mennem kell, mert nagyon álmos vagyok!!!