Új privát üzeneted érkezett!

Oh, Boris!! :shock:
A bromo az nem azoknak kell, akiknek magas a prolaktiljuk?
Nem tudom mit kavarhatott be a closti a ciklus végefelé... Feltétlen kérdezd meg a dokidat.
De most egyáltalán biztos vagy a cserében??????
katata

Halihó!

Mai katétersex is megtörtént.

Kicsibé! A Bromocriptin amint kimarad, a szervezetedben nagyot ugrik a prolaktinszint, ha ezt tényleg megfejelted a closti tüszőérlelésével, akkor jól bekavartál a hormonjaidnak. Ettől sztem nyugodtan pecsételhettél napokig. Visszatérve a bromora, arról fokozatosan kell majd leszokni is, mert ha hirtelen van abbahagyva, a szervezet tényleg rosszul reagál rá és akár a beállított többszörösére is emelkedik a prolaktinszint. Ez pedig gátolja a peteérést, fogamzást.
Örülök, hogy nem estél kétségbe, habár amikor taliztunk láttam rajtad, hogy nem az a típus vagy.

Ilona! Hol vagy? Jól vagy?
Sapé! Szia! Te is jól vagy? Ho tartasz most, mi lesz a következő lépés?

Na megyek is, mert illegálisan vagyok a gép előtt.... Drágám kicsit elment itthonról és a lelkemre kötötte a pihenést! Deeee neeeem vagyok fáradt! Csak a pocikám feszülget!

Pusszantás!
zel

Ilona,
merre vagy? Remélem minden rendben és csak pihensz!!
katata

Zel,
meddig pihizel ilyenkor? Több napig?
Szorítok, hogy sikeres kétcsíkos teszted legyen 2 hét múlva! :wink:
katata

Sziasztok!
Köszi a szívélyes fogadtatást.
Jó, annak, aki tud pihenni inszem után. Én sajnos mindig csak az aznapot tudom kivenni. Egyszer péntekre esett, így ott volt a hétvége is utána, na nem mintha akkor sikerült volna.....

Már én is hallottam, hogy sok helyen két inszemet csinálnak egymást követő napokon, de a Forgácsnál sajna nincs ilyen, nekem csak tegnap volt.

Zel, akkor majd két hét múlva jövünk mind a ketten a zebrákkal.

Bocsi, kicsit vissza kell olvasgatnom, hogy "ismerkedjek" a topictársakkal.

Üdv.
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
ha szeretnél bekerülni a táblázatba, akkor szólj és add meg az adataidat nekem.
katata

Köszi Kata!

29 éves vagyok, 2005 február óta próbálkozunk. Ez a 4. inszem. Mi kell még? A tickerem most épp jót mutat ciklusügyileg. Tesztnap:márc.21. (férjecském neve napja :)) Jó lenne neki egy zebrát ajándékozni.

Kép

Kép
kamilla306

Kép
katata

Szívesen Kamilla, már bele is tettelek. :wink:

Tényleg, mindenki csinálhatna vonalzót és azon olyan sok infó van!!! Jobban lehetne követni, ki hol tart, mikor miért kiért kell szorítani.

Van kedvetek Csajok :?: :?: :?:
katata

Hú de jó! Köszi.
Ja, azt elfelejtettem, hogy Forgács Intézet.
Na, mára lelövöm magam. Két órája folyamatosan netezek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Iiiiiiiilooonaaa! Mi van máááááá'?

Kamilla, Kata!
Én jelenleg itthon vagyok. Végig tudom pihizni a köv. két hetet!
Voltak a munkahelyemen dec.-ben gondok, és már a munkaügyi bíróságon volt az anyagom, amikor a cégvezetéssel sikerült megegyezni. Tehát fizetést kapok, és nem dolgozok...
Kamilla! Én is 21-re terveztem a tesztet! nem akarom nagyon húzni, mert az utro miatt a múlt hónapom is 35 naposra sikeredett. Inszem után a 21. napra jött meg. Most, ha nega lesz, rögtön abbahagyom. Nekem arra nincs időm!! :lol:
Képzeljétek, épp ma reggelre írt az egyik exkollégám egy emailt, hogy azt álmodta, boldogan újságoltam, sikerült végre a gyerkőcöt összehozni. Szerinte ez egy jó jel. pedig ha valaki, ő tényleg két lábbal a földön van.

Kicsibé! Hol vagy? Jól vagy? Voltál dokinál? Nem stimuzol most sem? Mész inszemre ebben a hónapban is ugye? Fel nem adhatod! De nem is fogod! Tudod, akikkel szerdán voltunk inszemen, mind az öten most voltunk negyedszer. És rötyögtünk az egészen.

Pusszantás mindenkinek!

csinálnék én vonalzót, de nem tudom, hol és hogyan kell.. :oops:
zel

Zel,
segítek szívesen összehozni egy vonalzót. :wink: Ez még nekem is megy, nem úgy mint egy babát összehozni... :?
Szóval, www.tickerfactory.com ez angol nyelvű, én itt csináltam. Ha gond van az angollal, akkor szólj. Szóval, ha létrehoztad a vonalzódat, akkor ott lesz egy bbCode, ami abban a kis keretben van, azt kell ide a babaneten az aláírásodhoz bemásolni. Innentől meg fog jelenni minden hozzászólásodnál.

Ilona,
remélem minden rendben,már kezdek aggódni... :roll:
katata

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, ma zsaluzzák a házat és 2-3 hétre leáll a meló. Nem is bánom, mert nagyon kivagyok.
Kezd a hasam szépen nőni és nagyon nehéz a meló is, de még nem iratom ki magamat. Juniusra tervezem, hogy befejezem, aztán majd látjuk.
Jövöhéten megyek dokihoz és ha a baba úgy fekszik, akkor kiderül, hogy fiú, vagy lány. Már nagyon várom.

Kisboris!
Sajnálom, de ne add fel, mert most a Malac éve van!

Most megyek, de ma még írok!
Mindenkinek Puszi!

Odry

Kép

Kép
odry

Csináltam vonalzót. Remélem sikerült!
zel

Valami mégsem....
zel

Talán most, de ha most sem, feladom....

Kép
Kép
Kép
zel

NNNa de jó vagyok!

És egész jól elszórakoztatom magam.

Megyek pihikézek kicsit. Még mindig feszülget a pocikám.
Tudjátok? Kicsit nagyon irigylem azokat, akik csak úgy terhesek lesznek. Nem figyelnek, csak a mensi helyett derül ki. Mi meg tudjuk napról-napra, mi történik bennünk. Nekünk miért kell fájni a pocikának?

Ui: a szomszéd kislány alig 17. Május végén szül. A gyermek apjában bizonytalan, és ez nem az első terhessége volt. Iskolával a 8 általánosig jutott, meg talán két osztály a középből. Milyen élete lesz?!

Kép
Kép
Kép
zel

zel:
Amikor bent voltam a kórházban, a kórteremben egy 14 éves lány feküdt, 37 hetes terhesen. A kórházból anyaotthonba megy rögtön, Apuka narkós, a kislány intézetis, az Anyukája szellemi fogyatékos, az Apja pedig alkoholista...
De ami felháborított mindenkit: a 36. héttől bent feküdt és a 42. hétre szült. Ez idő alatt a narkós pasija bejárt, és a fürdőtől kezdve az alagsorig minden helyen kamatyoltak.....A klinikán már alig várták, hogy végre szüljön....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Szomorú ilyet olvasni.
Jobban belegondolva, hogy neki milyen élete lesz, sőt a szomszédomnak is, az mindegy. Ők választottak valamit, amiről nem tudják mi is az. Viszont azoknak a csöppségeknek milyen lesz?

Sajnálom a gyerekeiket. Sajnos nem fogják tudni milyen egy igazi család, nem fogják tudni megadni az ilyen szülők a töredékét sem annak, amire egy gyereknek szüksége van. És itt nem az anyagiakra gondolok.

Többiek? Hol vagytok? ennyire hétvége van már? Péntek estétől hétfő reggelig senki sem jön?

BBBBBBIIIILLLLOOOOOOOOONNNNNNAAAA!!!!! Már aggódom érted!

Akkor most én is megyek....

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Ma voltam vérvételen, a februári eredményhez képest 1 kivételével minden eredményem jobb lett. Holnaptól szedem a Clostilbegytet, majd jövő hét közepétől a Puregont szúrkálom. 19-én megyek legközelebb vérvételre és ultrahangra. Jövő héten nem leszek, mert a szülőkhöz megyünk haza. Majd jelentkezem az eredményekkel!Ha lesz időm holnap még benézek! :lol:

Zel!
Én vagyok csak annyira szaladós napom volt, nem tudtam hamarabb jönni!

Boris!
Hogy vagy?Nektek mi a következő lépés?

Ilona!
TÉnyleg úgy eltűntél?Mizújs?

Mindenki vigyázzon magára!Szép hétvégét nektek!
sapé

ilona
????????????????????????????????????????????????????????????

sziasztok, kicsit elszontyolodtam.
zel ari vagy, jó volt dumcsizni :lol: majd talizzunk megint!
szurkolok nagyon sőt ezerrel, hogy az a bizonyos teszt 21.-én iszonyúan csíkos legyen!!!!! :P :P :lol: :lol: :P :D :D :wink:

nem adom fel csajok!!!megyek a következő inszemre, és szerintetek kérhetek két transzfert? úgy mint ahogy zelneik is
kettőt csinált a dokija???? arra gondoltam megpendítem majd..

odry, de jó!!! már 'pockósodsz? vigyázz nagyon magadra, tudom milyen építkezni! jujj de izgi, fiúcska lesz vagy leányzó :lol: milyen neveket választotok

sapé! ez döbbenet, egy napon megyünk uh-ra!! én is 19.-én megyek és azt mondta a doki, ha lesz 11mm-es tüsző akkor
másnap inszem! milyen egyszerre működünk!!!
na drukkolok érted :lol: :lol:

kata , én is szeretnék vonalzót de nem megy...leírod nekem lépésekben? tök gyagya vagyok..

mágnes! hogy vagytok?

gyöngyike, reni, orsika, babszi, andi stb????????????
kicsiboris

Kicsiboris!
Nem vesztem el olvasgatlak titeket, csak nem nagyon tudok mit írni. Tapasztalatból tudom min mentek keresztül, ezért nincs arcom arról áradozni, hogy milyen a babavárás. :?
Nagyon drukkolok mindannyiótoknak, remélem bebabásodik az egész topik hamarosan.
Velünk egyenlőre semmi extra nem történik, tervezgetem a nyaralást májusra - elvégre akkor leszek 30 éves :twisted:-majd csak egy hónap múlva megyek UH-ra legközelebb.
Petyka egyébként nagyon édesen mutatja, hogy a pocakomban van a kistesó.
Vigyázzatok magatokra, sok sikert mindenkinek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andika:o) én szívesen olvasok a babásodó napjaidról :lol:
úgyhogy írj bátran nekünk :lol: :lol:
kicsiboris

Hali!

Végre jött valaki!

Andrea! Szerintem mindannyian örülnénk, ha többször jelentkeznél és a babavárás szépségéről áradoznál nekünk. Ez adhat még egy csomó plusz erőt.

Kicsibé! Nem minden intézetben csinálják kétszer. Kérdezz rá, nem veszítesz vele semmit. Az még hagyján, hogy nekem két nap vszokott lenni egymás után, de mivel az andrológián nem mindig ugyanaz a doki rendel, így két nap, két különböző doki dolgozott a mi babánkon. Így ha jól számolom, első nap Enikő készült el, másodikon Lukács, aztán itthon még mi is rádolgoztunk. :lol: :oops: Most nagyon úgy érzem, ez volt az utolsó inszem, ennek sikerülnie kell!
Viszont lenne egy kérdésem Borcsika, a 11 mm-es tüsző nem túl picike még?

Sapé! Szedd a clostyt, de igyál mellé nagyon-nagyon sokat. Az inszem előtt 12 mm-es volt a nyálkahártyám. Ittam is durván, napi 2 1/2 l vizet, teát. sőt most is iszok rendesen. Állandóan pisilni járkálok.

Holnap babázok! Megyünk a leendő keresztlányunkhoz. Csúcs, hogy ők katolikusok, mi meg refik vagyunk. Mi leszünk a keresztszülők, de a víz alá nem tarthatjuk a csajszit. Habár szinte mindegy is, lényeg, hogy akkor is mi leszünk a keresztanyu és keresztapu.

Többiek! Hoooool vagytok?
Pusza....

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Kicsiboris nagyon köszike, hogy folyton hiányolsz, de olvaslak ám benneteket. Sajnálom, hogy megjött, de jó hogy nem adod fel. Ahogy Zel is mondja igyál te is jó sokat már most, hogy vastag legyen a nyálkahártya. Viszont a 11 mm szerintem is kicsit kicsi.
Zel drukk megy 21-re.
Odry csak ovatosan azzal a munkával!! Szorítok, hogy megmutassa a picur, hogy mi van a lába között.
Sapé neked is drukkolok.
Mi amugy jól vagyunk. Anna egyre többet mosolyog, hangosan nevet néha és 1-2 napja szinte kiabál, sikít. Mondtam neki, hogy el fog menni a hangja ha igy folytatja.
De sajna ekcémás a pici bőre egyenlőre nem mulik. Ma voltunk a Heim Pálba megint, de ugyanazokat a krémeket mondták. Sőt az egyik steroidos azzal kell többet kenni, hogy a pirosság és a gyulladás elmuljon. Bizom benne hogy ez hamarosan megtörténik.
Pusz mindenkinek

Gyöngyi
bgyöngyi

zelem, remélem én is, hogy pont két babó kezd lassan növögetni odabent nálad:lol:
megkérdeztem a dokimat, ő azt mondta, hogy 10 fölött már jó lehet a tüszőméret, meg hogy ovuláció alőtti napon gyakran kétszer annyit nő, tehát 4mm-ert is akár..

gyönygike, anna baba bibis bőrére küldök puszit :lol:

csajok????? jucmuc, semmi hír felőled... és többiek???

ilonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annyira megharagszom mostmár ha nem írsz!!!
kicsiboris

zel és csajok:o) miket tudtok ajánlani tüszőérést segítő kajákkal kapcsolatban? arra gondoltam megpróbálom, hátna nagyobb napocskám lesz az inszemre :lol:

kössssssssssssssszi!!
kicsiboris

SZia Boriskám!

Tüszőérésre nem tudok kaját ajánlani. Viszont tényleg igyál meg naponta min. 2 litert. Legjobb az ásványvíz, Javasolnám a mentest, mert a bubis kicsinálhatja ilyen mennyiségben a gyomrod.

Eddig én sem vettem komolyan a sok folyadékot, viszont a múlt havi 6 mm-es nyálkahártya megijesztett.

A dokid nem akar valamilyen gyogyival a tüszőidre még rásegíteni? Lehet, hogy a tabletta is elég lenne, enm kellene szuriznod.

Gyöngyi! Én is jobbulást kívánok Anna babának! Szemét dolog az ekcéma.
Odry! Melyik nap mész Uh-ra? Kíváncsi vagyok kit hordasz a pocakodban! Habár gondolom, neked is mindegy, csak egészséges legyen!
Tiza! Láttam rólad egy másikban képeket! Nagyon szép kismama vagy!
Zölddi? Melyik napon fogsz egy igazit tesztelni? :lol:

Puszi mindenkinek! Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Cocikám! Drága!

Láttam! Csak előbb írtam itt, mint ott kerestelek volna! Mert meg szoktam ám nézni , mi van veled!

Juhéjjjjj! Mingyá' bőgök...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, Panna náthás lett, szívni kell az orrát. Utána meg van sértődve rám, nem méz a szemembe, elfordítja a fejét.. :)
holnap megyünk a Heim Pálba csípőszűrésre. Kicsit tartok tőle, én csípőficamos voltam, nagyon remélem, hogy Anna nem örökölte.

Képzeljétek, tegnap megjött. Sosem örültem még mensinek ennyire! Panna előtt ugyanis gyógyszer nélkül ilyen nemigen fordult elő. Persze ugyanakkor peches is vagyok, mert naná, hogy pont én leszek az ,aki szoptatás alatt is menstruál.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

ma csak jobbulásokat tudunk kívánni? Sajnálom a csöppséget, neki aztán tényleg nagyon nehéz lehet a nátha a helyében én is megsértődnék... :lol: Gyógyuljon meg minél előbb!
A csípőficam, vagy a hajlam örökölhető? Biztosan nem lesz semmi baja!
Ja és szoptatás alatt mensizel? akkor akár terhes is leszel simán?! :lol:

Puszika nektek is!

Kép
Kép
Kép
zel

zel:
A csípőficam anyai ágon öröklődhet sajnos. Én tornáztatom mindig, és nézem a lábacskáit, nem vettem észre, hogy bármi gond lenne. Remélem tényleg így is lesz.
Hát igen, akár terhes is lehetnék.. Azért durva lenne, ha mondjuk egy napon születnének egy év különbséggel.. :D De én megfogadtam, hogy soha nem védekezünk! Azért nem élem nagyon bele magam, hogy sikerül simán, de a doki szerint nagy az esély... :lol: Engem nem érdekelne, hogy mikor jön a második, szívesen szülnék bármikor még egyszer kétszer háromszor....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Zel!
Még nem tudom, de ma telefonálok és kiderül. Én is nagyon várom. Pont ma együnk du.-án látogatni, végig mutatnak mindent, hogy majd hogyanis zajlik a bentlét és jó lenne ha a doki is bent lenne, mert akkor esetleg még a megtudnám, hogy pirosat, vagy kéket vásároljak. Jót babáztál?

Kisboris!
Mi a következő lépés? Beszéltél a dokival?

Gyöngyi!
Probálom kimélni magamat, de most az elmúlt 2 hétben ez nem ment :( viszont felhuzták a házat. Most egy kicsit leállnak a melóval, hála. Én sem dolgozom a héten csak 2 napot és azt is csak épp, hogy kézbe veszem az fésüt :)
Ti hogy vagytok? Anna növöget? Esetleg egy foto?

Puszi CSajok és MINDENKINEK Drukkk 1000el :!:

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Már hétfő van! Aktívabbak szoktatok lenni!

Mágnes! Én nagyon régen szedtem fogigátlót, alig 2 évig. De most én is azt mondtam, lesz ami lesz, bogyót baba ellen soha többé!

Odry! Nagyon jót babáztam. Tündérszép keresztlányom van. Azok az óriási kék szemek! Csak volt egy kis gond, mert családi ebéden voltak és nagyon elfáradt, nehéz volt elaltatni. Csak sírdogált. Aludt kb egy órát, addig mi beszélgettünk és utána az igazi mosolygós, jókedvű Julcsa babát lehetett végre szeretgetni.

puszi...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Szép hetet mindenkinek!

Boris,
ment el err az oldalra: http://www.tickerfactory.com
Ott balra, kicsit lent kattints erre: Trying To Conceive
Aztán jelöld be a Ruler/Slider és utána kattints a Next-re.
Itt kiválaszthatod, hogy milyen legyen a vonalzód háttere. A More Designs-nél lapozhatsz és nézelődhetsz még több háteret. Ha meg van ami tetszik akkor jelöld be és Next-re kattints. Itt azt választhatod ki,hogy milyen figura haladjon előlrébb ahogy telnek a napok. Itt is van lehetőség továbbiakra. Ha meg van ami tetszik, jelöld be és Next. Itt meg kell adnod a mensid első napját. Az alatta lévőbe azt kell beírni, hogy hány naposak a ciklusaid. És az ez alatta lévőbe beírhatod, hogy hanyadik napon szokott lenni az ovulációd. Ezután pontosítani kell a mai dátumot, és órát,hogy jól váltson a számlálód. Ha ez is megvan akkor Next. És már készen is van a vonalzód. A vonalzód alatt lesz egy bbCode felirat és az utána következő kis téglalapba zárt jeleket kell belemásolnod ide a babaneten az aláírásodhoz (Profile-odban van). És ennyi. :) Ha túl részletes voltam bocsi, ha meg még nem világos valami kérdezz bátran!! :wink:
katata

zelem, itt vagyok :lol:
szóval clostit szedek, 3. naptól 5 napig, holnap veszem be az úccsót. olyan jó látni, hogy ilyen vidám vagy!! most te vagy a
++++++húzóerő a topikban :lol:

odry jövő hétfőn uh, aztán inszem. örülök nagyon, hogy kész van nagyjából a ház :lol: hamarosan költözködtök és a picúrnak milyen jó lesz a kis kerteccske :lol:

mágnes, ilyen nagyon jó szülni? én még nem érzem :roll:
kicsiboris

Ilona, Judit???? Merre vagytok??
katata

Kicsiborcsi!

A closty jóóóóóó. Viszont tényleg tessék akkor rendesen lokálni,mert a closty, úgy olvastam, vékonyíthatja a nyálkahártyát.

Lenne egy kérdésem! Szerintetek normális az, hogy az első két inszemem utáni időszak tök könnyen ment, de a harmadik után napokig szarul voltam, a mensiig sokat görcsöltem, meg bekeményedett a pocim. Most meg ugyanez, csak light-ban. Olyan hamar elfáradok, vagy elkezd szúrkálni. Tiszta szerencse, hogy itthon vagyok, így tudok pihengetni. Csak furcsa, mert sosem voltam az az elfekvős típus.

Ilonkánk elveszett... :(

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
nemtom mi lehet ez,de ha pihizel az ártani nem fog. :wink: Lehet, hogy csak annyi, hogy sokkal több időd van figyelni magad, mint máskor és így észreveszel olyan dolgokat, amiket máskor nem volt időd. Szóval nyugi,szorítok,hogy fészkelődős szrukálgatások legyenek ezek. :wink:
katata

Sziasztok!

Zel, Kicsiboris, és mindenki aki érdekelt. Nekem többnyire vékony volt a nyálkahártyám, a lombik előtt olvastam a ligetszépéről, amit kapszullában lehet szedni. (DM-ben van, én 3X2 szedtem belőle) Az ösztradiol ciklusban ( ovuláció előtti időszak) nagyon jótékonyan hat. Hat a nyálkahártyára, a hűvelyváladék folyékonyságára, hogy segítse a fickókat, még arra a folyadékra is, ami a petevezetőben segíti elő a srácok feljutását. Sőt a progeszteron termelésre is hat, de akkor már nem szabad szedni. Én a lombik elött szedtem, és sokkal jobb lett a nyálkahártyám, mint előtte bármikor, és mint tudjátok sikerült is. A sok folyadék is fontos, de ez is nagyon jó. Én tiszta szívből ajánlom. Egy a fontos, hogy tüszőéréskor abba kell hagyni, de ezt ti úgyis tudjátok. Én a tüszőrepi utáni napon még beszedtem, és aztán állj.
Sok sikert mindenkinek. Én ma megyek megint ultrahangra, majd jelentkezem utána.

pusz mindenkinek: Tamara
tamaranna

Na végre már elvonási tüneteim voltak, de sajna bedöglött a cégnél a levelezőszerver, és ki tudja most meddig tart ki, otthon meg még nincs netünk.
Ez volt hát az eltűnés oka, én is nehezen viseltem, na de hogy ti is :wink: Ez igazán nagyon, nagyon jól esik, szeretek itt lenni, csak úgy árad a pozitív energia.

kicsiborcsám, hát nem túl jó hírek, sajnálom. Nekem anno a természetgyógyász cickafark teát javasolt, iszom rendületlenül, állítólag segít a ciklus második felében rendben tartani a hormonokat :wink: .
Tudom kicsit hülyén hangzik, miután hormonjainkat, most a bogyók, szurik irányítják, de ki tudja.

zel, miért ez az önmegtartóztatás? Értenem kéne? Remélem ez a hasfeszítés jó jel, de tényleg úgy van hogy annyira akarjuk hogy állandóan a hasunkra koncentrálunk, én is sokkal érzékenyebben reagálok, minden hasfájásra. Közben lehet hogy éppen csak bab volt az ebéd :D
Egyébként csak halkan mondom, nekem is folyamatosan úgy fáj mintha meg akarna jönni, de remélem nem így lesz.
Mindenesetre szeretném ha már hasonlítgathatnánk az uh felvételeinket, és persze kamilla uh-it is megnézzük naná!
Lukács, Enikő szép nevek, és nem is túl gyakoriak, tudod esetleg mi a jelentésük?
Kamilla, jó hogy benéztél hozzánk, gyere máskor is!

sapé, hát hajrá, végre, irány a célegyenes. Ha disznó éve van hát az biztosan segít, tényleg már mindenbe belekapaszkodunk. Sokszor csak mosolygok saját magunkon.

odry, az építkezés nagy strapa, remélem nagyon vigyázol magadra!
Nagyon klassz, hogy lesz saját kis fészketek.

mágnes, no hát látod a Mikulás neked örömöt okoz, kívánom hogy a tesókért ne kelljen küzdeni, csak legyenek ahogy szeretnétek.

katata, holnap uh? Vagy hol is tartasz éppen, csak én voltam figyelmetlen, mi lett az eredményeddel?
Jaj neked is jönnek a jó kis izgalmak, lilák az újjaim úgy szorítok :wink:

jucmuc, leszívás?

baszi drága hogy vagy?
málna, neked talán a héten derül ki a 6. eredménye, de jó lenne... :)

mágnes, gyöngyi én is kíváncsi vagyok a mindenfélére ami a csipetekkel kapcsolatos.

zölddi, hogy vagy?

lolám, hogy vagy:

De jó itt újra lányok, mindenkinek nagyon szép napot4
bbilona

Sziasztok!
Olvasgatlak ám benneteket mindig, de valahogy én is úgy vagyok, mint Andi, hogy nem tudom nem zavaró-e egy előrehaladtott terhes áradozása a boldog babás napokról, mert tényleg csodálatos érzés és azt hiszem életem legboldogabb időszaka. Ezt még a férjem is érzi, mert a múltkor megjegyezte, hogy szerinte a világon a legszebb dolog a terhesség és milyen hülyék azok a nők, akik kihagyják. Ő nagyon irigy, szeretné ugyanazt érezni, mint mi.

Zel :)
Nagyon szurkolok, hogy most sikerüljön. Az nem baj, ha másik doki csinálja, lehet hogy azon is múlik. Nekem akkor sikerült, amikor egy harmadik dolgozott rajta.

K.boris :)
Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne kenődj el, mert nagyon ritka az első sikeres. Tudod, nekem is csak a 3. jött be. Nekem még a 13 mm-es tüszőre is azt mondták, hogy kicsi, de szerencsére volt 3 nagy mellette. Tüszőérést segítő kaját nem tudok. Én is csak a nyálkahártya erősítésére hallottam a sok folyadékot, de egy idő után már az sem segített, mert a clostitól elég vékonka lett. Érdekes, hogy 2 nappal az inszem előtt 6,5 mm volt és akkor lettem babás. Szóval nem minden a vastag endometrium.

Odry :)
Kíváncsi vagyok megmutatja-e magát a pindur. Nekem nagyon szégyenlősködött, ezért csak valószínű, hogy fiú.

Remélem nem zavar senkit, ha ide is felteszem a pocsakos képeket. Már korábban is akartam, de az irodánkat felújítják és sokáig nem is nagyon volt nálam net meg számítógép. Most már visszaköltöztem és a net is csak ritkán akadozik és kivételesen nincs túl sok munkám. Az első február 15-én, a másik kettő március 3-án készült. Jó nagy a különbség.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
tiza

szia tiza, húha tényleg nagyon nagy a különbség, de milyen jól áll :D
Szerintem írj nyugodtan, nekem személy szerint nagy lökést ad, még ha rossz kedvem is van, felvidít.

tamaranna, hú még egy izgalom, várjuk az eredményeket :wink:
bbilona

Sziasztok!

Sziiijjjjjjaaaa Tiza! de jó, hogy végre ide is benéztél! Remélem is, hogy ez a sok doki jó ómen lesz. Babókád? Mocorgás? valszeg pöcsös a manó? De jó! Az öcsémék tegnap voltak Uh-n és unokahugim lesz. Zsóka. Én mondtam, nekik, hogy öcsike legyen, de nem kukacosodott meg. erre mondta a kisöcsém, hogy teljesen mindegy hogy mi, csak egészséges kislánya legyen! :lol:

Bbilona! Végre. Hatalmas kő gördült le kicsi szívemről... Önmegtartóztatás? Már nem is emlékszem mire írtam, de a lényeg, hogy nekünk inszem előtt 4 napig javasolta a doki. a legjobb minőség érdekében. Ami most 50 milla volt és a 60% ficergett, de rendesen ám! Lukács nem tudom mit jelent, Enikőt viszont Vörösmarty alkotta. Rövid, gyakori, gy-re végződő vezetéknevünk van, ezért kicsit nehezebb szépen kimondható keresznevet találni. Meg elég rendesen el is tértünk egymástól a férjemmel. De ez a két név biztos. Van még Csanád és Csenge is tartalékba, de azokat alig lehet kiejteni. :(
Odry? Mi volt Uh-n?

van megint egy kérdésem! az emelt progiszinttől, vagyis az utrogestan miatt fájnak a cicijeim? Nem nagyon, de érzékenyek. :oops:

Na eldugulok most már, megyek megnézem van-e már víz.

puszi!

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok!!

Önzőzök egy kicsit először!! :oops:
NEGATÍV LETT A GENETIKAI EREDMÉNYEM!! JUHÉÉÉÉ!! :lol: :lol:
Hívott az asszisztens és majd kiugrottam a bőrömből a telefonban, ő is kacagott velem. Olyan jó érzés, hogy nem hordozok génmutációt. :lol:

Ilonka,
végre itt vagy te is,örülök! Minden rendben volt az inszemen?

Tiza,
gyere többször is, és jöhetnek a fotók is ám!! Nagyon szép kis pocid van!! Meg a beszámolók is jöhetnek, hogy milyen jó is kismamának lenni!! :wink:

Tamara,
gyere akkor a fotóval, amint tudsz!!!

Jucmuc,
milyen volt a lombik? Merre vagy?

Ordy
??

Puszi!
katata

Boris,
te merre vagy???
katata

katata, nagy kő esett le, ez aztán a hír! Örülök. Következő lépés?
Kösz a kérdést, igen rendben volt az inszem (legalábbis nagyon remélem :wink: ).

zel, nekem is fáj a cickóm, én azt olvastam az utro papírjain, hogy csökkenti a menstruáció előtti tüneteket, talán nem ettől van :wink:
bbilona

Kata!

Én mondtam! Nagyon örülök.

Bbilona! Remélem is, hogy másért fájunk, de az még kicsit korai lenne. Nem? Habár pszichésen?! :lol:

Nem bírok magammal. Nagyon bejött nekem ez a vonalzózás. Csináltam még egyet. Csak beírtam a ciklushosszt, és ő 10 nap múlva teszteltetne. Én meg nem fogok még tíz napot várni!!! Csak 8-at. (Max 9-et. )

Kivételesen unatkozom. Még jó, hogy ti vagytok.
Ja, akartam még mesélni. Ma reggel 3/4 8-kor arra kellett ébrednem, hogy a madarunk ugat. Szó szerint ugat, úgy, mint a kisebbik kutyánk. Hamarosan besüt a ketrecéhez a nap, és akkor nekiáll dumálni. Visszahangzik minden a Piiiiittttttttttttyyyúúúúúúúú-tól, de ezt még körbeírja az összes többi hanggal amit utánozni tud. fantasztikus. Imádom.... Tényleg.

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona,
hát most továbbra is spontánoskodunk egy kicsit még. 8) Kezdhetnénk már 24-én a szurikat és következő ciklusban lehetne lombik, de repjegyünk van Magyarországra :lol: ,éppen akkor, mikor a beültetés lenne, így egy hónappal később kezdjük. Hát ezen már nem múlik. Tényleg az a legfontosabb, hogy bennem nincs a mutáció,mert ugye a páromban van és, ha kettőnkben lett volna, akkor az gáz Abban az esetben 25 %, hogy a gyerek halálos beteg lesz. Így viszont ugyan úgy nem kapja el a betegséget a leendő babánk, mintha férjemben sem lenne. Mondjuk a baba sajnos örökölheti, DE csak a hibás gént, de beteg nem lesz és persze arra is kicsi nagyon az esélye.
katata

Zel,
szupi kis vonalzóid vannak.
Ilona,
te nem csinálsz?? Úgy jobban követhetőek a dolgok.
És többiek??? Ti is csináljatok!!!!
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?