Na végre már elvonási tüneteim voltak, de sajna bedöglött a cégnél a levelezőszerver, és ki tudja most meddig tart ki, otthon meg még nincs netünk.
Ez volt hát az eltűnés oka, én is nehezen viseltem, na de hogy ti is
Ez igazán nagyon, nagyon jól esik, szeretek itt lenni, csak úgy árad a pozitív energia.
kicsiborcsám, hát nem túl jó hírek, sajnálom. Nekem anno a természetgyógyász cickafark teát javasolt, iszom rendületlenül, állítólag segít a ciklus második felében rendben tartani a hormonokat
.
Tudom kicsit hülyén hangzik, miután hormonjainkat, most a bogyók, szurik irányítják, de ki tudja.
zel, miért ez az önmegtartóztatás? Értenem kéne? Remélem ez a hasfeszítés jó jel, de tényleg úgy van hogy annyira akarjuk hogy állandóan a hasunkra koncentrálunk, én is sokkal érzékenyebben reagálok, minden hasfájásra. Közben lehet hogy éppen csak bab volt az ebéd
Egyébként csak halkan mondom, nekem is folyamatosan úgy fáj mintha meg akarna jönni, de remélem nem így lesz.
Mindenesetre szeretném ha már hasonlítgathatnánk az uh felvételeinket, és persze kamilla uh-it is megnézzük naná!
Lukács, Enikő szép nevek, és nem is túl gyakoriak, tudod esetleg mi a jelentésük?
Kamilla, jó hogy benéztél hozzánk, gyere máskor is!
sapé, hát hajrá, végre, irány a célegyenes. Ha disznó éve van hát az biztosan segít, tényleg már mindenbe belekapaszkodunk. Sokszor csak mosolygok saját magunkon.
odry, az építkezés nagy strapa, remélem nagyon vigyázol magadra!
Nagyon klassz, hogy lesz saját kis fészketek.
mágnes, no hát látod a Mikulás neked örömöt okoz, kívánom hogy a tesókért ne kelljen küzdeni, csak legyenek ahogy szeretnétek.
katata, holnap uh? Vagy hol is tartasz éppen, csak én voltam figyelmetlen, mi lett az eredményeddel?
Jaj neked is jönnek a jó kis izgalmak, lilák az újjaim úgy szorítok
jucmuc, leszívás?
baszi drága hogy vagy?
málna, neked talán a héten derül ki a 6. eredménye, de jó lenne...
mágnes, gyöngyi én is kíváncsi vagyok a mindenfélére ami a csipetekkel kapcsolatos.
zölddi, hogy vagy?
lolám, hogy vagy:
De jó itt újra lányok, mindenkinek nagyon szép napot4