Hahó Lányok!
Képzeljétek, 4 hónap után sikerült internetet kötni a vonalunkra!!! Mit szóltok ehhez a hihetetlen gyorsasághoz?
A lényeg a lényeg, hogy mostantól már gyakrabban tudok jönni! Tesómnak sem kell annyira segédkezni már, mert Nimródka, ha tetteiben még nincs is rendszer, jó kisfiú
Nagyon le vagyok maradva, kb. 30 oldallal...
Ha be is kukkantottam néha, elsősorban fotókat néztem, mert nagy örömömre, egyre több fotó van fent.
Mindenkinek nagyon szép a pocija, no és a Manókája!!!. Az enyén azóta is nött. De jól vagyunk. Most a fitballon ülök,így a derekam sem fáj (sokáig nem tudok egy helyben ülni). Csongor már úgy mozog, mint egy kis Alien
kinyomja valamelyik testrészét, elég határozottan. Imádom!
A lábam vizesedik, az arcom is kezd puffadni kissé. Voltunk dokinál, mindent rendben talált, szerencsére, sőt, azt mondta, nagyon jól tartom magam, és ne izguljak, nem túl nagy a pocim. Különben is, a babókánk biztos olvassa az orvosi könyveket, mert pont akkora, amekkorának lennie kell.
Sokszor kell pihennem, de mégy megy a házimunka (persze nem viszem túlzásba).
Megérkezett a bútor a babszobába, jövőhéten kezdünk neki a szoba átalakításának, tapétázásnak...már a függyönyt is megvarrta a dédi
Már csak sok apróság van hátra. De azokat is megvesszük a következő héten. Ki tudja, mennyire leszek képes mozogni már az elkövetkező hetekben.
Tesómon keresztül sokat tanulok a gondozásról. Szoktam pelenkázni, öltöztetni, altatni, böfiztetni...
Ám amiről most infokat gyűjtök, az a szoptatás. Tesómnak nem nagyon van teje sajna, de Ő azt tartotta be, hogy3-4 óránként. De máshol azt olvastam, minél többször cicire kell tenni. Nektek mi a vélemények? Merthogy a tej a kereslet-kínálat alapján termelődik. Szóval, akinek tapasztalata van, vagy elképzelése, kérlek osszátok meg velem. Nem örülnék, ha tápszerezni kellene, mert attól aztán hasfájáshegyek, és nem is egészséges!
A ruhatárat illetően is tapasztalta, mi az, amit szabad venni, és mi az, ami telejesen praktikátlan. Mivel az időjárás annyira kiszámíthatatlan, hogy egyelőre csak az első szériát vettük meg, a többit majd Apa veszi meg
.
Képzeljétek, Apa most épp növényt gyökereztet a kicsi Fiának, és már nagyon sündörög a gyerekszobában
Imádom!
Nem is mondtam, hogy Csongorral 28 hét 3 naposan voltunk az UH-n, és a gép 29 hét 1 napra saccolta, tehát teljesen a korának megfelelő.
Lassan kell készítenem a kórhézi csomagot. Hihetetlen. Még 4 hét, és már nem koraszülött a Mikimanónk! Nagyon telik az idő!