Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit!

ne ismond allergia..ismerös de szerencsére nálam nem ilyen sulyos.. Sajnos ez a globális felmelegedés sem hoz semmi jot ..senkinek se!

Benci édes, az a TUTIs kép, nagyon a toppon van!! jol látom h zselézve van a haja? vagy csak nekem tünik ugy? Gábornka éni s beszoktam ujabban föleg most h levágtam megint ahaját..tök vagányul néz ki..

POrszivorol jut eszembe h ö is sokat segit nekem..

Boni: hát igen, egyre jobban kamaszodik, de nem gondoltam volna h ez már 8 évesen kezdödik..nem tul korai még???????????????? akor mi lesz Gáborral? már oviban elkezdni?

Ezta a márciusban nincs fizu..ezt nem egészen értettem..eltudnád magyarázni??????,bocsi h ilyen tudatlan vagyok.. :oops:

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztokk!!

Csilla:
Nem tudok ám én se mindent sütni, pl:piskótából még egy normálisat nem tudtam sütni :roll:
A gyúrt, kelt tészták jobban mennek. Perec sütésben vagyok ügyi :wink:
Kép

Ildi:
Lefigyuztalak ám a vecsési topicban.:) Réka nagyon aranyos :wink:
Azt hittem, hogy ide már nem is írsz :wink:
Dávid nőnapi köszöntését nagyon szépen köszönjük!!!
Tök jó, hogy Dávidnak tetszik az angol!! Végül is mindenki maga tudja, hogy mi jó a gyerekének :lol: Mire fogékony.
Répás muffin nagyon fincsi! Mikor olvastam a receptet hááát nem fűztem hozzá sok reményt, hogy fincsi lesz.
Aztán mikor kész lett Apa és Flóra is nekiállt enni. Nagyon fincsi lett! Olyan az íze a répának mintha alma lenne.
szoba átrendezését mejd mindjárt megmutizom.

Móni:
Mi van veletek?? Fórumra se írsz :cry: hogy vagytok??

Edit:
Örülök, hogy Máté jobban van!
Esküvő nehogy beparázz kibírható :arrow: tapasztalat :wink: kiváncsi avgyok majd a képekre főleg a rucidra :)
filc tollat egyszer nekem úgy sikerült kisikálnom Flóra vadi új gatyójából, hogy ---dörzsöltem vanis szappananl, kicsit fakított rajta--Majd a foltra pöttyintettem egy kis domesztoszt, de csak egy pillanatra megdörzsöltem és már mostam is le!!!Na ez segített a ruha sem fakult ki, mert nem hagytam rajta sokáig a domestost. Ezek után azért ment a ruci a mosógépbe Arielben fürdeni :D
Ha ez sem segít akkor ecetes olló :lol:

Judit:
Remélem a tüntetések alatt épségben hazaérsz!!
Benci kürtős tudományát mutattam a férjemnek nagyon tetszett. :wink:
Képek nagyon jók mint mindig :!:
Úgy látszik minden gyerek rájön, hogy azt a fotelt felfordítva a legjobb hazsnálni :lol:
kórházas vizittíjas történeted nem semmi.... Te szegény allergiás vagy, én is gyerekkorom óta :? Nem szedsz rá valamit??

Fülhőmérőről én is csak jót hallottam! szeretnék én is venni egyet.A digi lázmérőnk összevissza mért a múltkor.
tiszta láz volt Flóra aztán alig mért kisebb hőemelkedést.... :shock: :evil:
Már reggel óta írom ezt a hsz-t és még mindig nem értem a végére :lol:
Holnap délután jönnek anyósék. főzök, sütök ma, hogy előre legyek.
Bekell fejezni a konyhabútort. füvet is zseretnénk vetni, de az idő nem hiszem, hogy engedi :cry:
A héten flórával átfestettük a faházat.
A segítségem:
Kép

Kép
Mégegy réteget kell majd rá kenni, hogy jó legyen, de az eső most nem engedi. (az egészet lefestettük egyszer)Kénytelen vagyok főzni,sütni, takarítani.
gombás, cukorborsós rostélyost főzök ebédre. :wink: :lol:

Flóra szobája:

ilyen volt:
Kép

ilyen lett:

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Első, legfontosabb:

Tegnap Gabi tett egyedül 3-4 lépést és ma is már egyszer megcsinálta!!!!! 8) Én fiam. 8)

Ildi,
Köszönet Dávidnak a nőnapi köszöntésért! :D
Klassz, hogy bevált az angol. :wink:
4 nap a telken, nagyon jóóóóó 8) Réka totál szopis, így biztos nem lesz semmi gond. :wink:
A sulimból már csak 3 nap van, vizsga április vagy május. :oops: Izgulok.... csak most kezdem érteni a feladatmegoldásokat, még szerencse, hogy az elméletet rendszeresen banyaltam. :wink: :roll: Gabi mellett nem sok időm van tanulni, de úgy érzem elég. 8)

Csilla,
a méhpempőt rendeltem meg. :roll: Talán holnapra megkapom. abban van a legtöbb vitamin. 8)
Akkor most apuddal rendeződtek a dolgok? kisimult a kapcsolatotok? :roll: Örülök, ha jól vettem ki a többiek szavaiból. :)

Judit,
édi Benci :D .
Hát ez a fizu-téma nagyon necces. :oops: Az ember pénzből él. :evil: Nyári szünet? És a szabadtéri koncertek? :roll: Olyanokra a MÁV nem megy? :roll: Akkor pénz sincs????? :oops: :shock:
És ez a vizitdíj cirkusz..... :evil: :evil:

Edit,
húúúúúú nagggyon klasszul hangzik a ruhád!!!! 8)
Azért az esküvöről majd teszel fel képet ugye? :roll: És akkor meglátjuk. :wink: Már alig várom. :)

Évi,
nagyon gusztákat készítettél! :) Nyami nyami :)

Csajok,
igaza van Juditnak szerintem, igaz én csak a magam nevében írhatok. most hogy jött ez a szuoi idő, állandóan kinn vagyunk ha lehet, jó sokat legeltetem Tökit. :lol: gondoltam a játszóteret is megnézzük már, hiszen elindultunk. 8)

Gabi látványosan jobban van, igaz az időjárásváltozás Őt is megviseli, de nem olyan vészes az is, mint eddig. :) Én is egyre ügyesebb vagyok a kajákban, a kenyér már nagyon megy most meg épp befejeztem egy kenyérre kenhető krémet -cékla, fokhagyma, krumpli,vaj, fűszerek, pici citromlé, pulykamell darálva-. fincsi lett 8) , már leteszteltem. :lol:

Megyek, puszi

Kép
dianab

Hali!

Én is vagyok,ma voltam uh-n.
Itt a kép amit igértem.
A doki allig tudta megmérni,mert mindig elvándorolt. :lol: :lol: :lol:

Kép

Judit remélem hamar jobban leszel.Küldök egy angyalt remélem segít.

Kép

Évi,miért hova nem írok még?
Jól vagyunk,ha jó idő van akkor nem mindig kapcsolom be a gépet,mert kint vagyunk az udvaron.Sajna most 2 napja esik az esső,és nem tudunk kint lenni.A Dávidon is látszik,nagyon nem tud mit kezdeni magéval.

Megyek ,ma úszás van,kell mennem hajat szárítani.

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a kérdésekre a választ.A filctollal majd megpróbálok kezdeni valamit még. :?
A fülhőmérő:végülis vettem,mert csak muszáj hogy legyen itthon valami.Igaz van vagy két higanyos meg egy dilis digitális.De ez legalább egy pillanat alatt megméri a hőt.Nincs több tortúra és hadakozás Mátéval a lázmérés miatt. :D Már csak ennyiből is megérte.Persze eleinte mindig ellenőriztem a higanyossal hogy az mennyit mér,meg a fülhőmérő mennyit mér,de ugyanannyit mutatott,nekem is,Máténak is.Hát majd meglátjuk mennyire válik be. :wink:
Most volt itt tesóm,ugyanis már én is egy ideje írom ezt a hsz-t,de nem akar összejönni... :? .Mondta hogy nem érzi valami jól magát,mérjem meg a lázát.Hát kb 10 különböző értéket kaptam a fülhőmérővel :twisted: Megállapítottuk hogy 37 és 37,5 között van :? Lehet hogy még sem volt jó ötlet ez a hőmérő! :twisted:

Ildikó
Hú,nagyon ügyes Dávid hogy összefüggésbe hozza amit tanúl angolul hogy mit is jelenthet! :D
Lett volna riasztás az éjszaka,vagyis Máté szólt hogy most már telefonáljanak hohy menjünk érte.Persze úgy csinált anyukám mint aki telefonál,aztán el is felejtette.Aztán éjszaka félálomba is mondta,akkor csak annyit mondott anyukám neki, hogy mindjárt felhív és már vissza is aludt Máté. :wink:
Nem is tudtam hogy most volt a Fehova!Valahogy eltájoltam magam. :? Nem baj,remélem azért a Konstrumára majd kijutok! :lol:

Csilla
Adhatod az ötletet a fülfájásra! :D Most túl vagyunk rajta de ki tudja mikor kell még jó ötlet!Tényleg nem ugrik be hogy mit mondtál! :oops:
Különlegesség:Bár azt hangsúlyozom hogy mindenki esküvője különleges! :lol: Nálunk annyi hogy én vagyis mi szeretnénk megszabni hogy milyen zene legyen,stb.Mert pl én kiütést és idegrohamot kapok ha meghallom a szülők köszöntésekor a "mama,indulni kell..." számot.Meg hasonló dolgok.Na de nem is ez a lényeg,hanem hogy utána lesz egy vacsora a családdal,ez tényleg csak a szülők,testvérek,nagyszülő.Itt nem is lesz semmi,ide már nem is a menyasszonyi ruhába megyek.Viszont másnap egy nonstop party lesz egy nyaralóban vízpart mellett a barátoknak.

Judit
Nagyon vagány haja van Bencinek! :D Micsoda atrakcióra képes ! :D
Nem irígyellek a 15-e miatt! :?
Tényleg nem lehet könnyű a zenészélet! :wink:
Vizitdíj:valamelyik nap voltam bent a munkahelyemen és teljesen ledöbbentem mekkora kígyózó sor áll a pénztár előtt! :twisted: Még életemben nem láttam ilyen hosszú sort!Ráadásul a kolleganőm itt 40 percet állt sorba! :twisted:

Évi
Köszi a bíztatást!Legfeljebb elájulok! :lol: Vagy úgy csinálok mint szeptemberben az egyik barátnőm...bedöntött előtte egy feles bálinkát! :lol: (na jó én akkor lehet a pálinkától ájulnék el :lol: )
Szép lesz a faházatok!Irígyellek hogy ilyen szorgalmas kislányod van! :D
Nagyon szép még így is Flóra szobája! :D

Dia
Nagyon ügyes Gábor :D !Csak így tovább! :D
Persze teszek majd föl képeket,vagy ha megtalálom a neten azt a ruhát akkor megmutatom.Sajnos még egy kicsit arrébb van. :wink:
Ilyen jó kajákkal jár ez a terápia? :D

Móni
Ha már most ilyen izgő-mozgó mi lesz később?! :lol:

edoci

Sziasztok

Csak bekukk megsúgni nektek úgy néz ki /kb.150%/ kukisunk lesz.
4D -re hétfőn megyek most csak nemét mondta meg dokibácsi,úgy hogy a barinőm után megnézett engem is.A férje megkérte mondja meg balettcipőt vegyen apának bosszantásképp vagy focilabdát?
Bocsika ígérem hétfőn jövök már ,de el vagyok havazva.
Puszi mindenkinek.
Jucu Boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Vendégeink lesznek,nem tudom meddig jutok,de elkezdem.....

Ma én is megtapasztaltam a vízitdíj rendszert személyesen :D :D :D még nem voltam laborba a 6 hetes kontroll miatt,(a nőgyógyászom ragaszkodik ,hogy a rákszűrés mellé legyen kisrutin is) mostmár időszerűvé vált,vagyis muszály volt elmennem.Eddig arra vártam,hogy kijöjjön a doki.
Kéthavonta jár a doki anyósomékhoz gyógyszert iratni meg mit tudom én,gondoltam kérek tőle beutalót vérvételre és vízeletre,erre beintett,mert nem tudom milyen kód kell szerepeljen a beutalón,így kénytelen voltam elmenni hozzá a rendelőbe. :?

Tiszta hűlyeség,de jól kitalálták az biztos :D majd belejövünk,kénytelenek leszünk...... :evil:

Csilla!
Igen,
Én szeretem a motorokat,már csak a férjem által is,mert ő már mániákus,így én is megszerettem. Igaz mikor terhes voltam képtelen voltam ráülni,de mostmár mennék egy kört.
ez apa mocija: Kép

A FEHOVA-n viszont ez a BMW tetszett a legjobban.
Kép

Judit!
Hát érdemes volt szólni :wink: azért örülök,hogy nem mindenkit ijesztek el a rámenős stílusommal :wink: :D köszi a képeket! Máskor is számonkérem! :wink:

Benci hozza a formáját :D olyan édes a pózolós képeken :D
jó a sérója!nagyon vagesz kis pasi! :D
Miért nem vágod le te a haját? Megspórolnál egy csomó pénzt :shock: habár Bencinek tök jó erős haja van,én Dávidnak csak letúrom géppel,mert frizurát sem lehet neki csinálni,fölösleges elmennünk fodrászhoz.

Olyan mozgékonyak ebben a korban én is épp néztem a Dávidot,ahogy spárgát csinált,miközben akrobatikázott az apján :Dkár,hogy nem fényképeztem le,soha nem lesz ilyen mozgékonymint ezekben az időkben :?hacsak nem lesz akrobata. :?

Porszívozni tudni kell! :D

Hú ez a vizitdíj mizéria nem semmi,jól kitalálták az okosok.
Én is kaptam olyan 300 ft-os imélt,tényleg ötletes! :D
Csak azt nem értem,hogy akkor máshol miért működik,és miért csak itt vannak vele gondok Mo-n? :oops:

Biztos valamit nagyon jól csinálsz,ha felkértek a szólóra :wink:

Sajnálom a felfázásodat az olyan kellemetlen tud lenni :( neked még ráadásul "munkaeszköz" is :oops: :( :( :(

Évi!
Persze,hogy irok,csak mire befejezem az egyik helyen,már kezdhetem előlről,azért annyi időm nincs :wink: :D pedig még a téli babákhoz is irnék a Réka topikjában,de mire odajutok már nem aktuális a téma.
Én meg nem szeretek csak úgy beírni,hogy senkihez nem szólók egy szót se,csak magunkról,így ha nem tudok mindenkinek irni inkább nem, irok. :oops:

Jó lett Flóra szobája! És igaza van a többieknek,jó volt amúgy is:)

A függönye annyira tetszik. Hol vetted? Ikeába? Vagy mit mondtál? :oops: nekem olyan kell és kész.

Miért kellett átkenni barnára a faházat? :oops: Nekem jobban tetszett amúgy....

Dia!
Gratula Gabinak a lépésekhez! Nagyon ügyes!!!! :D

Ha úgy érzed,hogy elég,akkor biztos elég a tanulás,majd szorítunk neked a vizsgaidőszakban!!!

Nagyon fini lehet az a krém,egyik konyhatündér jobb,mint a másik. :wink:

Edit!
Sajnálom,hogy nem vált be a fülhőmérő :? ....de egyik se tökéletes,nekünk van mindkét gyereknek külön digitálisa,és csak azzal mérem mindkettőnek a sajátjával. :? volt,hogy mindkettővel megmértem ugyanannak a gyereknek és különböző értéket mutatott,rájötem,hogy egyik kicsit érzékenyebb,úgyhogy azt hiszem el,amit először mérek. :?

Hú tényleg Construma is lesz,ott a mi cégünk is kint szokott lenni,mármint ahol dolgozom. (Faáruház),érdemes lesz nekünk is kimenni,jó hogy mondod,felújítás előtt jól fog jönni az informálódás,arról nem is beszélve,hogy valamit olcsóbban meg lehet venni. :D

Dávid még nem aludt soha külön tőlünk,már aktuálissá válik egy nagymamás menet :D el tudom képzelni a Mátét milyen aranyos lehetett,és tényleg elég nekik a tudat,hogy nem vesztünk el. :D

Az a non-stop party a nyaralóban nagyon jól hangzik :D

Jucu!
Én már egy pár oldallal arrébb gratuláltam a fiadhoz,most hogy tényleg kiderült ismételten megteszem! Szóval gratula!!!

Móni!
Tényleg mi lesz később,ha már most ilyen mozgékony???? :D
Olyan jó nosztalgiázni :D

puszi
ilgya1

Ildikó

Most már tényleg bánom hogy nem mentünk ki,nagyon szép motorok voltak.Nálunk a páromnak van nagy motorimádata.Elő is állt vele hogy akar venni egyet. :?
Nagyon jól nézel ki a képen,jó vékony vagy :D ,mint akinek nem is két gyereke van! :wink:
Én is mindenképp kimegyek a Construmára,nekünk most vannak a tervezőnél a papírok.Hátha begyűjtök pár jó infót.A párom is kint lesz,3 napig! :? Mondta hogy ne is reméljem hogy körül tud velem nézni! :x Ti mit akartok felújítani?
Én is gondoltam már rá hogy csak egyszer mérek hőt,nem ellenőrizgetem.Szinte tényleg mindig az első volt a hitelesebb. :?

Jucu
Gratula a kukishoz! :D

Szép estét mindenkinek!

edoci

sziasztok!

elöre bocsi..de mst tényleg csak annyira tudok jönni h Jucunak gratuláljak ujfent, a kis kukishoz!!! JUCU ÉN MEGMONDTAM EMLÉKSZEL???????????????????

Diának Gáborka elsö lépéseihez, Évi uj szépre festett faházához, Judit szolojához, Memo bébijéhez a kis örökmozgo. :P

és ILdinek boldog névnapot kivánok, mert holnap én nem tudok jönni!

Edo , neked külön irok privit amint tudok..

puszi és irok mkinek amint tudok..joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Ildi nagyon boldog névnapot kívánok neked.

Kép

Jucu gratulálok a tökihez,nagyon örülök neki.

Kép

Nálunk mind a három ilyen örökmozgó volt ,és még most is azok. :lol: :lol: :lol:
De nem baj,inkább ilyenek legyenek.Csak akkor van nyugi mikor alszanak.

Itt megint esik az esső,már nagyon unom.

Kép
memó

Ildikónak

Boldog névnapot kívánok !

És köszönöm a gratulációkat.Ígérem hétfőn jövök már hozzátok,most már szégyellem is a pofimat amiért régen írtam ,de valahogy mostanában kedvem is kevés meg időm a gép előtt ülni.
De jövök hétfőn.

Adiig javaslatokat várok ,Csillával megbeszéltük feldobom szavazásra a névválasztást.
Soltész .......... Van már egy apa akarata :Attila
Nekem: Bálint,Tamás,Márk,Ádám

Várom további javaslatokat :-)
Puszi kellemes hétvégét nektek!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Ildikó
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Csilla
Várom! :D

edoci

SZiasztok!

Jucu!

Csak h hazabeszéljek..Gábor??????????????? Esetleg Bence, Bálint?

Remélem sikerül döntésre jutnotok..

Edo!

ma má reljutok odáig.. a szülök köszöntéséröl jutott eszembe..nálunk tényleg ez a szám ment.. :oops: :oops: :roll: a többit már le se irom..én ha ujra férjhez mennék már csak szolidabbat terveznék..de a mennyasszonyi ruhálk gyönyörüek.

Ildi!

megkaptad az smst?????? a motoros képen nagyon vagányul nézel ki, látszik h a pasik is jol megnéztek... :)

Judit!

ok már értem a fizu lényegét.. :cry:

én is 21 évesen vettem elöször telefont titokban emlékszem milyen fontosnak éreztem magam még akkor is mikor egész nap kikapcsolva tartottam.. :P

Gábor nekem is imádja a telefont tegnap anyut hivtuk fel melohelyen engem nem hagyott beszélni de ö ügyin fogta és be nem állt a szája: mama mama ezt kb ezerszer.... sajnáltam h nem tudtam lefényképezni.

Moni!

tényleg lány létére ilyen fucánka??????? :P

Dia!

igen az jo, én is most fogok venni méhpempöt..de mást is szedhetne mellé még.

igen kibékültünk, és a meglévö kocsit használhatom, egyenlöre fizeti helyettem a törlesztöt mig nem tudom átvállalni.. :lol:

Évi!

klasz lett nagyon Flora szobája!!! :P ha egyszer megint talizunk remélem megkostizhatom a pereced és akkor letesztelem... :) :lol:

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Most csak gyors leszek :shock: nemsokára itt lesznek anyósék.

Ildinek nagyon boldog névnapot kívánunk:
Kép

Jucus Gratulálok
Kép

Nagyon örülök nektek!!!!
Bálint vagy Ádámra szavazok :wink:

Többit majd este pótolom.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Csilla az még nem biztos,hogy lány,az csak egy dolog,hogy én annak érzem.Majd kiderül.

Jucu,én Bálint párti vagyok,ha fiú nálunk az lesz.

Képzeljétek tegnap óta nincs pelus,meg cumi .Pelus csak éjjel,napközben a w.c.-re járunk.A cumit meg elrakta én meg megtaláltam,de nem adtam neki.És nem is kereste,éjjel se kellett neki.

Ma nagytakarítunk,vagyis takarítok,mert a család nem sokat szokott segíteni.

Kép

Végre süt a napocska. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi,azok a motorok nagyon jók,én is szeretem őket,nekem egy időben volt,igaz csak babettám,de szerettem.azzal jártam dolgozni.

Kép
memó

Köszi lányok,arik vagytok!
Puszi!

Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Dia:

Gratulálok Gabinak az első lépésekhez!!!
Örülök, hogy a jóidő közeledtével Gabi nem hisztizik annyit :!:
Kenyérre kenhető krém nagyon jól hangzik!!!

Móni:
Uh-kép nagyon jó! Kis pindurka, de majd megnől :wink:
Hogy hova nem írsz még azt már megbeszéltük :D
Dávidnak gratulálok a pelus elhagyáshoz!!

Judit:
Lázmérő elemcsere jó ötlet.Lehet, hogy ez a baja??? Már elég régen vettem 2 éve már bíztos van.
tényleg a mai fiatalok minden kütyüt pelenkás koruk óta tudnak kezelni :lol: Flóra már régóta kezeli a dvd lejátszót,a telefont is feltudja venni, a számítógépről meg ne is bezséljünk. Egyedül elinditja a böngészőt is és játszik a játékaival. simán lépked a felhasználok közt,, stb stb.

Edit:
Ne aggódj nem ájulsz el.:) Nem lesz arra időd:) Barátnőd ötlete nem rossz.a házasságkötő teremben a pezsgőt benyeltem rendesen :oops:
Ruhádra nagyon,nagyyon kiváncsi vagyok :D
A hétvégén ha szombaton nyitva van, megyünk Flórának koszorúslány ruhát kölcsönözni.

Jucus:
4D képekre kiváncsi vagyok nagyon és mégegyszer gratulálok!!

Ildi:
Jók a képek.Motorok és szépek meg persze ti is! :wink:
Flóra szobája jó volt úgy is csak így nagyobb a hely középen.nem mintha játszana a szobában. :roll:
A függönyt a Diego-ban vettem...
A faházat azért festettük át barnára, mert a fenyő szín nem tetszett valahogy nem illett a képbe. :wink:

Csilla:
Legközelebbi talira sütök majd perecet.

A hétvégén sikerült jó pár dolgot megcsinálnunk.
Elkészült a konyhazsekrény szegélye is.Vettünk tujákat azokat is elültettük, igaz elég sáros volt az udvar. füvet nem tudtuk elvetni, mert van ahol akkora a sár, hogy bokáig elmerültünk.Ha nem esik pár napig akkor nekiállunk.A faház festését sikerült tegnap mejdnem befejeznem. :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucu

[quote]S írta:ziasztok

A pöcörőnk pöckös az már bizti:-)
Sajna arcocskáját nem mutatta ,mert placentába fúrta ,de profilból csinált képet doki.
Szerdáig gyomrom torkomba, mert amnion lefűződést talált ,meg cisztát.De amikor elmondtam ikerterhességnek indultunk,azt mondta lehet annak a maradványa a ciszta/mármint /tesó .
Neten nem sok jót olvastam amnion szalag lefűződésről.Szóval félek.:S
Dobok fel pár képet

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a csodás időhöz?! :D :D :D
Tegnap délelőtt nagyot sétáltunk Esztergomban (sajnos fényképezőgépet nem vittem :( ) Délután meg játszótereztünk!Kavicsdobálás a Dunába,stb.
Ha nem haragszotok egy pár képpel megint bombázlak titeket.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csilla
Megkaptam,válaszolok ahogy tudok!Köszi! :D

Jucu
Én a Bálintra vagy Ádámra szavazok!

Móni
Nagyon ügyes a kisfiad! :D

Évi
Akkor ismét megvolt a programotok a hétvégére! :D
Biztos szép koszorúslány lesz Flóra!Kíváncsi vagyok rá!Hol kölcsönzitek? Én is gondoltam hogy legyen-e az esküvőn koszorúslány valaki,de arra jutottam hogy arra a fél órára felesleges.Mivel utána vehetné le a ruhát.Meg az a kislány olyan dib-dáb pedig már lassan 5 éves hogy ha jönne utánam tuti rálépne a ruhámra,ha meg előttem menne elesene az biztos.

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziazstok!!

Ma sikerült a faházat befejznem.Az udvart is kapirgálom :roll: , hogy száradjon minnél elöbb.

Délután Flórával játszóházban voltunk. egyedülmentünk busszal. :wink:
Táncra járunk mostantól minden hétfőn.
Nagyon jó volt az óra egy óvonéni tartotta ugráltak, mondókáztak, lépegettek. :lol:
Flóra nagyon bátor volt mindenkivel bezsélt, játszott. gyerekekkel is az óvonénivel is bezsélt, énekelte a mondókákat :lol:
Jól éreztük magunkat nagyon. így megismerkedtem a helyi topicos csajokkal is(kettővel).

Jucus:
jók a képek! vizsgálat miatt megy a drukk!!

Edit:
Élvezzük mi is a jóidőt.
Képekkel bombázz csak nem bánjuk!!! Jók angyon!
Flóra ruháját majd Kaposváron kölcsönzöm.Nem akarom innen cipelni.Az eskövő is kaposváron lesz a lagzi meg falun.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Jucu jók a képek.

Kijött a jóidő mi meg megfáztunk,vagyis csak a Brigi meg a Dávid.
Nekem csak a hányinger van,hol jobb hol rosszabb.

Most telefonált az anyukám küld nekünk jó kis házikolbászt.A gyerköcök imádják,meg mi is.

Tegnap végre kitudtam teregetni és meg is száradtak a ruháim. :lol: :lol: :lol:

Évi örülök,hogy a Flórának tetszett a játszóház,sokat kellett buszozni?

Edit nagyon jók a képek,én is már nagyon vártam ezt az időt.

A pelusról leszokás elég változó,van amikor napi 5 nadrág ,van amikor 1 fogy.

De 4 napja nincs cumi,és nem is keresi.

Kép Kép

Kép
memó

sziasztok!

most én is hallatok magunkrol végre..

Ildi!

ugy örülök h taliztunk végre..régen volt már julius.. De összejött!

bocsi a késésért.. :oops: David tényleg olyan aranyos mint aképeken! Amugy hazamentünk muszáj volt, viszont kiderült h nem a pelus volt a hibás hanem gábor, beleöntötte az ülésbe az összes vizet ezér t ázott át.. :?

Edo!

irtam privit remélem ug y jo lesz, ha visszajöttök okvetlen irj..

nagyon arik vagytoka képen, a csuszda tutira bejönne az én gyerköceimnek is!

Évi!

perec..nyami!! :) ok, holnap mehetek?????????,na jo vicceltem..de azért remélem még tavasszal tudunk majd talizni többször is..söt egyszer ti is eljöhetnétek hozzánk..

sikerült a füvesités?

MEmo!

kerestelek msnen hiába? gyogyuljatok meg minél elöbb.. De a cumi elhagyáshoz meg a pelusnélküliséghez nagy nagy gratula nektek!!!! Bencusal mi a helyzet? jobban alszik már????????,,

Jucu!

de édes már most a képeken..és még meg sem született..nosztalgiázom..

melyik név tetszett meg?

ha gondolod megkérdem orvos ismerösömet ö mit mond errol a fent emlitett amnion lefűződésröl jo?

Judit!

probák? vigyázz holnap magadra, remélem nem lesz semmi gond, azért jelentkez be valamilyen modon h ne izguljun k sokáig..

Dia!

nagyon örülök h ilyen ügyes nagy fiad van, gratulálok az elsö lépéseihez!! :P :P

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csak bekukk,köszönök nektek hétvége előtt.
Aranyosak vagytok nagyon.
[quote]S írta:zóval AFP levették ugye két hete amit a Katika elkutyult és nem adott le csak terhelésre valamint,rutin nagylaborra.
Ma reggel 7.30 tól ott ültem újra levették a vért és délbe volt eredményem.AFP:0.8 ami doki szerint jó ,de hétfő reggel lesz hozzá BHCG szint.
Viszont a rossz,az hogy ez az amnion szalag ami lefűződött sajnos nagy bajt okozhat akár.Doki lerajzolta és elmagyarázta ,de már akkor annyira sírtam figyelni se tudtam csk hallottam ahgy mondja akár újjacskáját levághatja ,stb.Szóval volt már jobb napom is.
De azzal próbált vígasztalni ők nem látják az amnion szalagot.Én meg mondtam basszus ilyen régi szar uh-val még jóhogy nem,de hétfőn 4D látták.Viszont ott nem ijesztett meg doki ilyenekkel.

Szóval estére kicsit megnyugodtam,és délután bejelentkeztem másik függetlan dokihoz 4D-re ,keddre 13-ra.
Addig zabszem sem fér majd a seggembe,de kibírom.
Ma még ráadásnak anyós is idejött suttyomba és gyereket jól felhúzta meg engem is.Ismét kiborulás volt.Örülhetett volna ,hogy rácson keresztül odaengedem a Diát ,de nem még gyereket is felzaklatja.Itt sírtunk ,estére sikerült belázasodnom.
Enni ma 1 kiflit ettem és most egy darabka pizzát.
Ma megmértek és nem híztam sőt -1 kg.Nem értem:(
De kicsi fiunk jól van ,hála istennek.És már 240gr a mai mérés szerint.:-)

Na puszilok mindenkit ,kellemes 4 napot, jó időt és pihenést mindenkinek.

CSilla
Megköszönném ,több orvos többet mond.És lehet nem is ilyen vészes ,csak a legrosszabbat mondta az én dokim.

Puszika nektek mégegyszer!!!
CSinálok képet a hétvégén :-)

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Jucu!

tudom nem könnyü, de probálj megnyugodni! Igérem beszélek orvossal megprobálom még a héten utolérni és jelentekzem mindenképp!

puszi addig is..

mkinek szép hosszu hétvégét..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Jucu kitartás,nem lesz semmi gond.
Kép Küldtem egy angyalkát,ő majd vigyáz rátok.

Csilla,bocsi,hogy nem voltam.Általában egész nap kint vagyok,ma virágokat ültetgetek,holnap meg jön a kert,ott vetegetünk.A hétvégén nem nagyon leszek.

Holnap meg kellene ünnepelnünk is,holnap lesz a 8. házassági évfordulonk.

Megyek mert ezer a dolog.

Kép

Puszi mindenkinek:Móni

Kép
memó

Hello!

Gyorsan írok, míg Gabi fel nem ébred. Két órája próbálok feljönni, de a babanet nem engedett.

Jucu,
remélem nem lesz semmi baj Pocaklakóddal!!!!!!! Drukkolok nektek!!! Tudom, most nehéz... a várakozás, meg a kétségek.... nagyon sajnálom, hogy nem tudtok felhőtlenül örülni és várakozni. :cry:
Kívánom, csak vaklárma legyen!!!!!!!!

Judit,
ez igen, Te most nyakig benne vagy az életben, próbák próbák hátán és még a zavargások is... remélem megúsztátok!
Bencinek jobbulást kívánok!!!!!

Csilla,
olvastam a privid, köszi szépen. 8) Most egyenlőre nem akarom a gyereket mással tömni, szerintem ez ilyen picinek-nincs 10 kiló :oops: - éppne elég.

Néha ha melléütök bocsi, elvágtam az ujjam, így most másikat használok és alég necces. :lol:

Évi,
tényleg jobb lett Flóra szobája. :wink: És nagyon klasz, ahogy láthatjuk, hogy élitek be az új házat, rendezkedtek, stb. :)
Már alig várom, hogy lássam Flórát koszorúslány ruhában. :wink:

Móni,
nálatok mi újság? Ti hogy álltok? :roll:

Edit,
jók a képek, és nyugodtan rakj fel, amennyit csak akrsz.
Mi mind imádunk képeket nézegetni!!!!! :wink: :lol:

Pelus-leszokás:
mindenkinek drukkolok, aki itt tart!!!! Mi nyáron kezdjük, ill. megpróbáljuk, nem erőltetem.
Töki imád meztelenkedni, úgy nevetem, ahogy teker a kis meztelen seggével a lakásban. :lol: Persze ha odapissant vhova, az már annyira nem muris, de hát balesetek mindig előfordulhatnak. :lol: Már alig várom a nyarat, hofy kinn a kertben nudizhasson. :lol:
Már elterveztem, hogy rendezem be neki:
Veszünk egy kismedenkét, picikét gumit, meg levisszük a kisházat, a hintát meg a csúszdát, meg kell venni egy sátrat a nap ellen, ilyenek. 8) Egész nap lenn leszünk, bulizunk majd. 8) Meg áthívjuk a haverokat. :D

Más:
kicsit megint depizek, mert nagyon szeretnék még egy gyereket. :cry: Tudom, hogy így 1-gyel se könnyű, kocsink sincs, stb, de a szívemnek nehéz parancsolni. :oops: Gábor hallani se akar róla. Egyenlőre :!: :!: -azt mondja, mert hogy Tökivel sok a gond. A hisztikre gondolok. Enyhült rengeteget, százszor jobb, mint azelött, csak mivel Gábor a héten szabin van, neki a mostani mennyiség is sok. :shock: Nem tudom, 3 hete meg is hülyült volna itthon. :evil: ....... mindegy, az éltet, hogy úgy 4-5 év múlva már lehet még egy babóm. :wink: és akkor jobban is fofunk állni anyagilag, stb.....

Ja, anyósnak mondom, hogy nem bírjuk anyagilag a rezsit, megint 28.000 Ft-os volt a gázszámla.... szóval hogy vegye már a lapot.... erre közli, mit izgulok, nemsoká jön a nagy éhinség, utána a világvége. :shock: kész.... rosszul lettem. :o :lol: Szerintem tuti dilis! :lol:

Kép
dianab

Töki:
Kép Kép Kép

Kép
dianab

sziasztok!

most este nagyon rossz élményben volt részem, kis hiján ott hagytuk a fogunkat és most nem tudnék irni..de a JO Istennek köszönhetöen és a lélekjelenlétemnek megusztuk..ugyhogy bocsi de amig nem heverem ki nem jövök..

addig dobok két képet ami ma készült a gyerekekröl

puszi mkinek!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

érdekességképen..

A számla

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a
konyhaajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel
nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében
és elkezdte olvasni azt:

a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft .

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel
benne.

Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:

- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett
töltöttem:0Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem
neked: 0 Ft
- az életemért,amit minden nap neked adok: 0 Ft.

Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak.. A
gyerek

elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.

Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Bocsika,hogy nem jelentkeztem,de kedden lementünk a telkünkre és csak tegnap este jöttünk haza.
Majd jövök fényképekkel,nagyon szép idő volt végig.

Most nézem pont egy hete írtam :D

Évi!
Örülök,hogy sikerült befejeznetek a faházat,gondolom mostmár sikerült elültetni a fűvet is :D

Köszi a tippet,majd akkor a Diego-ban fogok szétnézni függöny ügyben.
Tényleg a hálóba én is ott vettem,meg is varrták. Kép

Nagyon bátor vagy már.hogy ennyi helyre elmész egyedül. Látod mondtuk mi,hogy könnyen belejössz :wink:
A tánc az nagyon hasznos,biztos élvezi a Fló.
Abba a kerületbe is van Cini Muzsika,oda vidd el a Flórát élvezni fogja. Az a csaj tartja,aki nekünk Vecsésen. :D

Jucu!
Tök jó,hogy tettél fel képet a kis pindurkádról. :D olyan édi ahogy belefúrodik a placentába.
Az aminoszalag miatt meg ne izgulj,biztos nem lesz semmi baj!
Kicsit így durván hangzik,de nem lesz semmi !
Rékának is 0,8 volt az AFP.

Jó a körmöd!

Honnan másolgatod be ezeket az írásokat? Irsz még máshova is? :D vagy miért idézetként szerepel? :oops:

Edit!
Dehogy haragszunk,örülünk neki,bombázz csak nyugodtan a képekkel,ez erről szól! :wink:

Esztregom gyönyörű,egyszer mi is sétáltunk arra,valami horgásztavat kerestünk,a fiúk pecáztak a környéken mi lányok meg sétáltunk a városban,gyönyörű őszi idő volt. Olyan szép volt,visszamennék!

Nagyon klassz az a játszótér!Látom Máté se riad vissza a magasságtól :wink: :D

Móni!
Nagyon ügyesek vagytok cumi ügyben!!!
Jobbulást kívánok!

Csilla!
Én is örülök,hogy találkoztunk,igaz nem sokat tudtunk beszélgetni,de jó volt látni titeket,Gábor nagyon aranyos.
És milyen kis ügyes.
Képzeljétek vettünk nekik csokit az automatából,Dávid nyakig csokis lett,Gabi úgy megette a KinderBueno-t,hogy észre se vettük. :D tök tiszta maradt a keze és a szája.

Ezentúl viszek mindenhova váltorucit,nemcsak pellust :D :wink: tanultam hétfőn :D :D :D
azon gondolkodtam,hogy eljöhettél volna hozzánk is kicserélni a cuccot a Gabin :oops: most jutott eszembe ez a változat,sőt a Gabit itt hagyhattad volna és elmehettél volna az előadásra. :)

Jók a képek a gyerkőkről!

Judit!
Hogy sikerült a szóló?
Bencike hogy van?Voltatok orvosnál?

Dia!
Aranyos képeket csináltál!
Ezen a gyereken semmi nem látszik,főleg az nem hogy hisztisebb lenne,mint a többi gyerek,süt róla a kiegyensúlyozottság :D
Anyós monologodon jót röhögtem :D

Drukkolok,hogy megjöjjön az apa kedve a kistesó projekthez. :D

Jól hangzik ez a medencés-nyaras-sátras buli,majd benevezünk mi is,ha havernak számítunk. :wink: :D

Mi ma kapjuk a 3 hónapos oltást, múlt hétre volt megbeszélve a doktor úrral,hogy kijön,erre nem elfelejtette? :oops:

puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Dia
Nem irigyellek :oops: anyósod beszólása meg tényleg olyan mint a kettyósoké:-)
Viszont Gabika huncut a képeken nagyon.
Babavárás miatt megértelek :? ,de remélem még hamarabb is sikerül majd a kistesó , és minden körülmény lehetővé teszi ezt mielőbb.

Memó
Boldog 8 házassági évfordulót.!!!!! :lol:
Bébike és te jól vagytok???Meg persze többiek ?

Csilla
Mi történt veletek?Mi volt az a nagy baj,ha nem baj és ha nem zaklat fel nagyon?
Boni könyöklős és Gábor motoros képe is tuti:-)

Ildi
De jó ,hogy taliztatok Csillával.
Milyen volt a hétvégétek?

Afp miatt nem aggódok ,Diussal is ennyi volt.Mert emellé jó a BHCG-m amit néznek.
Körmöm most mindig ezzel a mintával pompázik csak más színekkel.Most ez tetszik nagyon. :D
Igen írogatok 2007 aug-ba szülök topicba is.

A hétvégénk nekünk is nagyon jól sikerült.Végig tuti idő volt és nagyot kirándultunk meg sétáltunk.Dobok pár képet fel.
Kép
Kép ilyen szép helyen kirándultunk
Kép anya és lánya + pocaklakó Bálint
Kép pecázás a patakban

Kép

Kép
jucu

Sziasztok,

Jucu!
Tök jók a képek!
Jól nézel ki nagyon!Milyen sovi vagy! :D

Megvolt az oltás,ilyen csajszit én még nem láttam :wink: :D úgy sajnáltam a kis pici lábiját,ő meg olyan hősiesen tűrte...és nem is sírt :cry:

Egy pár képpel bombázlak titeket,de majd albumot is akarok csinálni,megint túlzásba estem :D

Réka ilyen jól érezte magát:
Kint voltak a friss levegőn egész héten,este meg a kandalló(nem ilyen marha nagy kandallóra kell gondolni :oops: ) mellett melegedtünk)
Kép
Dávid bűvöli a vízet:(kerítésen keresztül:)(az a kék pont)
Kép
Kedvencem: (Tavaly óta hattyúk is vannak a tavon)
Kép
Dávid hol egyik motorjával,hol a másikkal motorozott:volt hely bőven
Kép
Kép
Manesz napozik:
Kép
Sokat sétáltunk:Csütörtökön lejöttek barátaink is,bográcsoztunk,kártyáztunk,kirándultunk
Kép
Nekem ez annyira tetszik:
Kép
Cserkeszőlő:
Kép
Naplemente:
Kép
Házikó:
Kép

Lehet,hogy így is kicsit sok lett :oops: :oops: :oops:

Jó éjt!Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Jucu!

Sok boldog névnapot kivánok Diusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

késöbb még jövök..most rohanok a rosszcsont fiam után...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Ildi!

de jo nektek..én is ugy mennék egy kicsit valamerre ..már nagyon elegem van néha... Hol van pontosan a telketek? a képek mind nagyon jok nekem egyformán tetszik mind.

NÁlunk is volt hely de a tavalyi épitkezés miatt tök sivár minden..pedig olyan szivesen szerveztem volna ide talit..

köszi h felajánlottad igy utolag h Gábort hagyjam ott..de nem hiszem h elsöre ott maradt volna de késöbb lehet..De te biztos nehezen viselted volna 3 picivel nem?a fiam ha beindul....látod én mindg vittem amig kicsi volt váltoruhát mindenhova, deugy fél éve nem..mondtam magamnak..minek..még indulás elött is filoztam meg megnéztem a pelust..alig volt benne valami..de a fiam gondoskodott rola..zutty be az összes vizet az üvegböl azülésbe....... :twisted: :twisted: biztos nem akart elöadásra menni..

Nekem meg az tetszett H Dávid amikor feloldodott velem akart játszani..

amiröl telcsiztünk azt átküldtem neked mailben megkaptad?

Jucu!

mi volt a dokinál mesélj..remélem tényleg csak vaklárma volt..Ti képeitek is nagyon klasz.. milyen nagy már Dius...olyan aranyos.. biztos h nagy segitség lesz neked és imádni fogja a tesod föleg azok után amit irtál..h már most mennyire szeretgeti pocakon keresztül..

Bálintot nem én vetettem fel???????????

emlékszme mükörmös téma volt mikor ide jöttem ebbe a topikba...nosztalgiázom..és én balga elfelejtettem képet a sajátomrol felteni.(nekem igazi nem mü de klasz lett..)

röviden a "sztori"..pestre kellett volna mennünkés tudtunk egy földes elkerülö szakaszt..amin egyszer már jártunké s tök jo volt, erdö, madár stb..de rossz helyen kanyarodtunk le és gyanus volt h nem a jo uton haladunk...kb egy-két km után valami tudatalattitol vezérelve felkapcsoltam a refjlektor..gyors fékezés...szemem elött egy szép nagy mély szakadék...hát nem sokon mult...elég nehezen tudtam onnan kitolatni és megfordulni kélsöbb..soha többet arra..

Judit!

azért gyere ne hanyagolj minket sokáig.. jobbulást Bencinek!

küldök neki gyogypuszit!

Dia!

tesoprojekt:ismerös érzés..de ahogy körbenézek ismeröseim között akik itt álltak ezen a ponton h jo lenne teso de a férj nem akar..hát ott nem egy baba van..egyik ilen ismerösömnek épp holnap lesz 3hetes a fia.. ugyhogy ne add fel!! :lol:

Gáborkád nagyon cuki!pelust mi is nyáron kezdjük elhagyni..

rezsi+anyos: :twisted:

én is akarok egy kagylo fomáju homokozot aminek van teteje..Gábork ameglátta az ujságban a vödröt lapáot és kiabált h kell neki..pedig van itthon de imád homokozn ugy örült multhéten h kimehet végre és játszhat..most meg kétnapja esik és sir alig tudom lekötni ugy menne ki..én kipakoltam a motorját mindent és egész nap szinte kint volt(ak).

Moni!

irj h mi volt a vérvétel után.. h ünnepeltétek meg a házasági évfordulot???????????

Edit!

Akkor majd üzenj vagy keress msnsen este, és akkor maradjon a csütörtök..

Évi?

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Jucu,köszönöm szépen a jókívánságot.Bulizni nem buliztunk,kapirgáltunk a kertbe. :lol: :lol: :lol:
Meg elmentünk sétálni.

Ildi,a gyerköcök már jobban vannak,a Dávidnak tiszta barna lett a keze meg az arca,megfogta a nap.

Jucu ,Diusnak nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép

A hányinger még megvan,de szerencsére más gond nincs,igaz enni nem nagyon tudok.

Kép
memó

Sziasztok!!

rég voltam én is..

Móni:
Gyerekek jobban vannak??
Gratulálok a 8. házassági évfordulótokhoz!!
Azért csak óvatossan azzal a kapirgálással :wink:

Csilla:
Taliztatok Ildivel?
Legközelebb sütök perecet ha jöttök :lol:
A füvet igen elvetettem még szerdán. Most várom, hogy kinőljön, de esik az eső. Legtalább nem kell öntöznöm, de azért napsütés is jól jönne.
ami történt veletek nem semmi!

Jucus:
Mikor voltál vagy mész arra a vizsgálatra? ne aggódj, főleg, hogy a 4d-n semmi rosszat nem láttak.
Anyós pajti miatt nem irigyellek.. 19.hét , jó gyorsan mnegy az idő.
Körmöd tényleg nagyon jó!!!
képek is jók nagyon, szép helyen kirándultatok.
Dius jó nagy lány, és jól nézel ki te is pocaklakó Bálinttal :wink:

Judit:
Örülök, hogy a próba mégsem este volt.sikerült éppségben hazaérned.

Dia:
köszi a szoba dícséretet!
pelus leszoktatási ötleted nem rossz :wink: Ne légy depis az nem jó!! Tapasztalat, mert én is tudok befordulni.
szerintem 3 vagy több év korkülömbség kell a gyerekek közt. Én megőrültem volna ha egyedül keleltt volna lennem 2 picivel. Ja és nehogy elhidd, hogy a te gyereked hisztizik sokat, vagy nehéz vele. Flórával is voltak nehéz hónapok.
2 éves koráig minden éjszaka felült és ordított fél órát majd aludt. már mindent kipróbáltunk, de semmi se vált be.
Az sem ha simogattam, melléfeküdtem.
2 év után abba hagyta ezeket, nem sírt éjszaka, inkább átjött és együtt aludtunk.

Úgyhogy csak kitartás és minen elmúlik!!! Főleg, hogy már javulásnak indult :)

Anyós beszólása nem semmi :twisted: Képek nagyon jók!!Aranyos Gábor a képeken!

Ildi:
A faházzal már tele volt a t...m is, mert nem akarta befogni a festék.
A zatik nevű melóhelyeden néztem parafa faburkolót.Majd megyünk oda megvenni, vagy neten megrendeljük.
Cini-cini muzsikát megnézem mejd hol van.
Azért annyi helyre még nem járok csak a Pesti útra megyünk nincs messze, de mégis 2 busszal kell menni.Ja és mivel nem ismerem az útvonalat számolnom kell a megállókat, hogy hol kell leszállni.Már várom, hogy mikor vág át a sofőr és nem áll meg valahol ha nincs fel vagy leszálló.Én meg elvétem a számolást:) Tegnap se állt meg az egyiknél, csak láttam a megállót. :lol: Nem esek kétségbe ha rossz helyen szállunk le majd egy másik busszal visszamegyünk :D

Képek nagyon, nagyon jók!! Réka tündéri baba :D
Réka már 3 hónapos, hogy rohan az idő....

Diusnak Nagyon boldog névnapot!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Diusnak!

Kép
ilgya1

Sziasztok

Köszi jókívánságokat és hogy gondoltok ránk.

Mindent rendben talált dokinéni,2mm szalag látható de nincs lefűződve hanem méhfal szélén és ez semmi galibát nem okozhat.Lehet el is tűnik. :D
Azt mondta küldjem el dokimat a francba ,hogy így ijesztget.
Képzeljétek annyira mozgolódott ,rúgdosott és úszkált,hogy alig tudtak képet csinálni róla.
De azért gyorsan egy és utána holanp jövök olvasok ,csak elég későn értem haza és vacsit kell csinálni.
Addig puszi
Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Jucu
Örülök hogy minden rendben van! :D Nagyon édi a kép! :D
Diusnak pedig mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Még jövök! :D

edoci

Edit!

gyere msnre ok?

Jucu!

szivböl gratula helyes kis krapek lesz... :P örülök öszintén h minden rendben van, vigyázz magatokra!

Évi!
én is jártam már ugy h nem állt meg a busz ott ahol megállo volt de én nem volta ennyire rugalmas..inkább kétségbe estem és kellett egy kis idö h kimérgelödjem magam..és cselekedjek..igy visszagondolva ciki.. :oops:

egyetértek veled tesoügyileg, szerintem is kell legalább 3-4 év a gyerekek közt ha megoldhato, én biztos h nem vállalnék még be ilyen hamar, de egy két év mulva igen..de ezt mki maga dönti el..de biztos nem könnyü két picivel..

..ugye Ildi? de te biztos jol csinálod...

joéjt mkinek
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

Boldog névnapot Bencinek! és legföképpen jobbulást!!!Pedig folyamatasona küldöma gyogytündéreket!

Nem tudom nekem ebböl a szempontbol szerencsém vana dokival bármilyen rossz is bizonyos dolgokban pl. h durva, de ha hivom kijön (persze pénz ellenében d emég igy sem szolok mert 2ezre adok magamtol a másik gyerekdoki meg ki se jön vagy kiköti h 4nél kevesebbért nem akár milyen beteg a gyerek, ja és ha van kocsid vidd el, mert ö nem fog jönni elég durva dolgok ezért ezek..) persze nem tudom nálatok h megy de egy dokinak ha hivod szerintem kötelessége kimenni föleg egy lázas gyerekhez! meg ha hány..figyelj rá nagoyn, mert ilyenkor tetözh a rota virus is, nehogy beleessetek! nem ijesztgetés képpen mondom, csak jot akarok!

puszi nektek is!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Bencikének!

Kép

Remélem a képeslapot megkaptátok! :wink:
ilgya1

Bencikének

Kép
Sok boldog névnapot kívánunk!!!

És mielőbbi gyógyulást!

Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!
Ildinek:
Kép

Diusnak:
Kép

Bencinek:
Kép

Isten éltessen sokáig Benneteket!!!!!!

Csilla,
hát nem irigyellek a szakadékos sztori miatt, mázli, hogy hallgattál a megérzéseidre. :oops:
Édes lehet Gábor, ahogy homokozik. :D

Mi is már terepgyakorlatozunk, naoi kétszer, persze csak ha jó az idő.... :? Gabi egyre ügyesebb, erősebb, egyre jobban belejön a két lábon menésbe. :lol:

Kérdeznék egyet: Gábor mikor vigyázott rá, hagyta hogy a gyerek négykézláb másszon a füvön-lusta volt fogni a kezét :evil: -. Ezt lehet, vagy elkaphat vmit???? Nem tudom, én nem merem.... :oops: biztos ciki a kérdésem de én tényleg nem tudom. A kutya bejár oda is, arra a kis elkülönített részre, hiába ellenzem és rendszeresen bezárom a kiskaput, vki :evil: mindig kinyitja a kutyának, pedig az egész kert a dögé :? , akkor most az a kicsi ápolt, gondozott, egyetlen normális, gyerekbarát terület miért nem maradhat meg Gabinak... :evil: :x na nem dühöngöm, csak a kérdés a lényeg. :wink:

Judit,
gratula a szólóhoz!!!!! És örülök, hogy túlvagytok Benci betegségén. :)
A doki nálunk mindig kijött és nem kellett fizetnem. Próbáltam, de nem engedte, így névnapjára szoktam virágot vinni. :wink: De új dokink van pár hete, őt még nem tudom.

Jucu,
örülök, hogy mniden rendben!!!!!!!! :D
És tetszik a Bálint, én is szavaznék rá. :wink:
Helyesek vagytok Diussal. 8) Tényleg tök jó sovi vagy!!!!!! :D

Évi,
remélem tényleg Gabi kinövi a cirkuszolást.... :oops: néha annyira nehéz, most ezek a bolond idők, hol meleg van, hol hideg, megviseli, és persze engem is.
És.......folyik egy hete az orra, meg elkezdett fostosodni, és rááááág és üvööööölt...... fogzunk. :lol: 8) sirály 8) Lehet bedilizek... :lol:

Ildi,
Micsoda szuper mocija van Dávidnak!!! 8) Az a piros. 8) Akkus??? :oops: Vagy mivel megy? :oops:
Réka is tundéri, és végre láthatjuk az új babakocsit.... tetszik.... 8)

Most megyek csajok, bocsi, Gabi elaludt, mennem kell tanulni, ill. tételeket dolgozok ki. 8)

Ha tudok, jövök még!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Jucus:
Örülök, hogy a doki mindent rendben talált!!!Babus nagyon édi a képen;)

Judit:

Nálunk Kaposváron a doki kijött ha gondd volt Flórával. Azt hiszem egy 1000FT-ért. Mikor kicsi volt akkor is kijárt hozzánk tanácsadózni is, persze pénzért, de nekem nagyon jó volt, mert Flóra mindig akkor aludt mikor tanácsadás idő volt és nem volt szivem felébreszteni stb.. szo szo kényelmesebb is volt. Mikor nagyobb lett úgy fél éves akkor már mentünk.
A dokinéni ismerős volt még az enyém is ő volt,így könnyű volt. Itt még nem mentem dokihoz,nem tudom, hogy kijön-e ha gondd van. Az ősszel a Bethesdába mentünk reggel ahogy kivirradt.Aztán találtam dokit, de nem is kérdeztem kijön-e házhoz.
Azért az ügyelet nem semmi, nem értem miért nem mentek ki egy lázas gyerekhez....
Szerintem nem megasak az elvárásaid!!!

Bencinek nagyon boldog névnapot kívánunk:

Kép

Benci nagyon aranyos a képeken, a tekik is arik nagyon:)

Dia:
Remény hal meg utoljára,kinövi majd Gabi a hisztit csak addig tarts ki valahogy;)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Dia elfelejtettem:

Nyugodtan hagyhatod Gabit a fűben mászni szerintem nem lesz semmi baja tőle. A kutyát próbáld kiiktatni onnan :!:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Hát nem sikerült tegnap visszajönnöm.Bealudtam Mátéval. :? Mi a múlt héten Gyulán voltunk.Nagyon jó időt fogtunk ki és elintéztünk egy csomó dolgot az esküvővel kapcsolatban,úgyhogy egy darabig le van a gond róla. :wink:

Dia
Nekem is a párom azt mondta hogy majd csak jó pár év múlva lesz tesó,aztán meg is gondolta magát mostanra. :wink:
Nagyon jó az a sapkás kép!

Csilla
Bocsi hogy nem válaszoltam,rohantam egész nap! :oops:

Ildikó
Merre van a nyaralótok?Nagyon szép a környéke.Tisztára olyan mint a miénk volt Békésszentandráson! :D Kapu,két oldalt fák,stég,kívül puszta…stb. :D Csak sajnos mi egy pár éve eladtuk.Addig jó volt amíg Gyulán laktunk,de innen már nehéz ellátni az ottani teendőket. :( Nagyon szerettem ott lent lenni!Látom mind a két gyerkőc élvezte a friss levegőt!Szépek a képek!Nem félsz hogy Dávid beleesik a vízbe?Nekem ez a fóbiám… :oops:

Judit
Boldog névnapot Bencinek!
Nálunk is csak akkor volt kint a doki amikor megszületett Máté.Reménykedek benne hogy azért eljönne ha gáz van….bár amire ő ideérne én is beérnék vele az ügyeletre. :?

Voltam ma vérvételen (Svábhegyen),levették a vért és közölték hogy akkor fogjam és vigyem el a Szabolcs Utcai Kórházba!!! :shock: :shock: :shock:

Pár kép a múlt hétről:Máté és az unokanővére közt nagy volt a szeretet!

Kép
Kép Kép Kép [img]
Kép Kép Kép

Ez az utolsó kép a nyaralóról ahol az esküvő utáni (másnapi) buli lesz.

Szép estét mindenkinek!

edoci

sziasztok!

Edo!

semmi vész gondoltam h nem értél rá..akkor holnap...

Nagyon klasz képek..Hát van egykét tervem ahová szeretnék elmenni én is és akkor bombázok képekkel!!!!!!!!!!

Judit!

bocsi én ugy értetem most beteg, de örülök h jol van már Benci!
nygi az én ifamis oda van a babákért ha elkérem üvölt..de az autokat se dobja a sarokba.. :P

Virágot szinétn imádja föleg szimatolni..az udvaron a barátnömkénél an már virá gültetve ládába oda mente multhéen lehajolt és megszimozta..olyna édes volt..

Dia!

igaza van Évinek, kinövi hidd el csak addig tarts ki!

Én is kiengedem a gyerekeket pedig nálunk elkeritett rész sincs, és vankét kutya.. meg persze a vele jároja.. :evil: de igyekszem nem engedni olyan helyekre ahol esetleg közelröl megnézhetné..De szerintem ne féltd nem lesz semmi gond, meg kell ismernie pl. hmilyen a fü, a föld stb..

Lányok mi lenne ha szerveznékn egy jo kis talit ha végre ujra tavasz lesz????????????Judit miattad aggodom mert te is dolizol és hozzád kéne talán a legjobban igazodni..és persze MOnit sajnálom mert ö nem tud eljönni olyan messziröl...De lenne kedvetek hozzá?????????,

puszi joéjt mkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nem sok időm van csak beköszönök,megyünk angolra a Dáviddal.

Csilla!
Én benne vagyok a taliban,de nem hiszem,hogy olyan helyet találnánk ahol mindenkinek jó lesz,én nem megyek be a Városligetbe két gyerekkel az biztos :oops: ,ha találunk egy jó megoldást,akkor benne vagyok. :D

Hú ez a sztori,de rémísztő!

Edit!
Már hiányoltalak,nem tudtam hova tűntél,de örülök,hogy nem vesztél el.
Az a ház tök jó buli színhely lesz! :D Édesek a gyerkők,és hogy szereti,nagyon édi-bédi. :D

Majd írd meg,hogy mi lett a vér eredmény.

Telkünk Nagyréven van a Holt Tisza partján.(Tiszakécske van a túloldalon,ha kommpal átmegyünk)Cserkeszőlő is ott van 15 km-re. szupi hely.
A víz miatt nem félek,mert csináltunk tavaly kerítést is,de egy pillanatra sincs egyedül hagyva,mindig figyelünk rá vagy én vagy az apja. :)

Évi!
szerintem nálunk nincs ilyen falburkoló... :oops: az Áruházzal szemben van egy kis üzlet,ott van millió fajta,és tényleg nagyon szépek. Mi is néztük őket,de írtó drágának találtuk,főleg ami tetszett volna.Ti hova akartok?

Nem baj az,majd ki merészkedsz messzebbre is :wink:

Dia!
Hagyhatod Gabit a fűben mászni,de normális kereteken belül,most azért ha hemzseg a kutyakaki,meg tudod,hogy teli van mindenféle szeméttel a hely,akkor inkább én nem hagynám. :roll:
szerintem beszélj a családdal biztos megértik a kérésedet,hogy ne engedjék be a kutyát oda,mert azért az nem veszélytelen. :(

Be ne dilizz nekem!

Igen akksis a motor.

Ez nem új babakocsi,hanem a Dávid sportbabakocsija,de csak ez fért be annyi cuccunk volt :oops: pedig terepjáróval mentünk :oops: annyi cuccunk volt,hogy eszméletlen...

Judit!
Nagyon édi Bencike!
És ahogy fogja azt a virágot,hát tényleg olyan megható.
Nekünk is volt teknősünk,de mikor megszületett a Dávid elpasszoltuk,nem akartam állatot és gyereket egy lakásban,de mostmár újra tartanék. Majd ha felköltöztünk az emeletre....

Hozzánk bármikor kijön a doki még hétvégén is.Szerintem jogosan vagy felháborodva. :?

Az tök jó,hogy beszél a Benci,akkor tudnak majd beszélni a Dáviddal,ha talizunk.

Biztos voltam benne,hogy jól sikerül a szólód!!!!!
:wink: de azért gratulálok!!!
:D

Jucu!
Nagyon édes az uh képen a kis Bálint,imádnivaló már most! :D
És örülök, a jó hírnek,hogy nincs lefűződve a szalag.Szóval no para,csak pozítivan!!!!!

Most megyek!Úgy látom csak itt ragadtam és végül mindenre válaszoltam :D remélem

Ildikó
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?