Sziasztok!
Vendégeink lesznek,nem tudom meddig jutok,de elkezdem.....
Ma én is megtapasztaltam a vízitdíj rendszert személyesen
még nem voltam laborba a 6 hetes kontroll miatt,(a nőgyógyászom ragaszkodik ,hogy a rákszűrés mellé legyen kisrutin is) mostmár időszerűvé vált,vagyis muszály volt elmennem.Eddig arra vártam,hogy kijöjjön a doki.
Kéthavonta jár a doki anyósomékhoz gyógyszert iratni meg mit tudom én,gondoltam kérek tőle beutalót vérvételre és vízeletre,erre beintett,mert nem tudom milyen kód kell szerepeljen a beutalón,így kénytelen voltam elmenni hozzá a rendelőbe.
Tiszta hűlyeség,de jól kitalálták az biztos
majd belejövünk,kénytelenek leszünk......
Csilla!
Igen,
Én szeretem a motorokat,már csak a férjem által is,mert ő már mániákus,így én is megszerettem. Igaz mikor terhes voltam képtelen voltam ráülni,de mostmár mennék egy kört.
ez apa mocija:
A FEHOVA-n viszont ez a BMW tetszett a legjobban.
Judit!
Hát érdemes volt szólni
azért örülök,hogy nem mindenkit ijesztek el a rámenős stílusommal
köszi a képeket! Máskor is számonkérem!
Benci hozza a formáját
olyan édes a pózolós képeken
jó a sérója!nagyon vagesz kis pasi!
Miért nem vágod le te a haját? Megspórolnál egy csomó pénzt
habár Bencinek tök jó erős haja van,én Dávidnak csak letúrom géppel,mert frizurát sem lehet neki csinálni,fölösleges elmennünk fodrászhoz.
Olyan mozgékonyak ebben a korban én is épp néztem a Dávidot,ahogy spárgát csinált,miközben akrobatikázott az apján
kár,hogy nem fényképeztem le,soha nem lesz ilyen mozgékonymint ezekben az időkben
hacsak nem lesz akrobata.
Porszívozni tudni kell!
Hú ez a vizitdíj mizéria nem semmi,jól kitalálták az okosok.
Én is kaptam olyan 300 ft-os imélt,tényleg ötletes!
Csak azt nem értem,hogy akkor máshol miért működik,és miért csak itt vannak vele gondok Mo-n?
Biztos valamit nagyon jól csinálsz,ha felkértek a szólóra
Sajnálom a felfázásodat az olyan kellemetlen tud lenni
neked még ráadásul "munkaeszköz" is
Évi!
Persze,hogy irok,csak mire befejezem az egyik helyen,már kezdhetem előlről,azért annyi időm nincs
pedig még a téli babákhoz is irnék a Réka topikjában,de mire odajutok már nem aktuális a téma.
Én meg nem szeretek csak úgy beírni,hogy senkihez nem szólók egy szót se,csak magunkról,így ha nem tudok mindenkinek irni inkább nem, irok.
Jó lett Flóra szobája! És igaza van a többieknek,jó volt amúgy is:)
A függönye annyira tetszik. Hol vetted? Ikeába? Vagy mit mondtál?
nekem olyan kell és kész.
Miért kellett átkenni barnára a faházat?
Nekem jobban tetszett amúgy....
Dia!
Gratula Gabinak a lépésekhez! Nagyon ügyes!!!!
Ha úgy érzed,hogy elég,akkor biztos elég a tanulás,majd szorítunk neked a vizsgaidőszakban!!!
Nagyon fini lehet az a krém,egyik konyhatündér jobb,mint a másik.
Edit!
Sajnálom,hogy nem vált be a fülhőmérő
....de egyik se tökéletes,nekünk van mindkét gyereknek külön digitálisa,és csak azzal mérem mindkettőnek a sajátjával.
volt,hogy mindkettővel megmértem ugyanannak a gyereknek és különböző értéket mutatott,rájötem,hogy egyik kicsit érzékenyebb,úgyhogy azt hiszem el,amit először mérek.
Hú tényleg Construma is lesz,ott a mi cégünk is kint szokott lenni,mármint ahol dolgozom. (Faáruház),érdemes lesz nekünk is kimenni,jó hogy mondod,felújítás előtt jól fog jönni az informálódás,arról nem is beszélve,hogy valamit olcsóbban meg lehet venni.
Dávid még nem aludt soha külön tőlünk,már aktuálissá válik egy nagymamás menet
el tudom képzelni a Mátét milyen aranyos lehetett,és tényleg elég nekik a tudat,hogy nem vesztünk el.
Az a non-stop party a nyaralóban nagyon jól hangzik
Jucu!
Én már egy pár oldallal arrébb gratuláltam a fiadhoz,most hogy tényleg kiderült ismételten megteszem! Szóval gratula!!!
Móni!
Tényleg mi lesz később,ha már most ilyen mozgékony????
Olyan jó nosztalgiázni
puszi