Sziasztok!
Erőt vettem magamon, és írok Nektek. Igazából napok óta tervezem, de valahogy mindig elmaradt. Minden nap olvaslak Benneteket, és nyomon követem az eseményeket.
Igazából azért sem írtam ide, mert valahogy nehéz… Szóval rossz, mert igazából most ide sem tartozom, meg a „sima” BMC-sbe sem, bár minden ideköt Hozzátok. Néha nem is tudom, hogy írjak-e, mert annyira rossz ez az egész. Gondolom, nem kell magyaráznom, úgyis értitek, hogy mit akarok írni, és hogy mit érzek…
De aztán rászántam magam, mert nagyon szeretlek Benneteket, és mégiscsak sokáig ide (is) tartoztam. Szóval nem úsztok meg
Bár még sok idő eltelik, míg visszakaptok a „régi” formámban. Addig türelmeteket kérem.
Anyucik, Apucik,
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!
:D:D:D Nem győzök betelni velük, de tényleg
Lanett drága,
Nagyon szép a pocid! Nem semmi lesz a végére!
Vigyázz magadra, egyél sok-sok gyümit, zöldséget. Remélem már jobban vagy!!!!
Share,
Neked külön is szeretnék gratulálni Mátéhoz, nagyon helyes kissrác!!!!
:D:D:D
Monyo,
Köszönöm.
És tényleg szuper a csapat, büszke vagyok rájuk nagyon. Hihetetlen amit tettek… iszonyatos jó emberek!
Mot,
Örülök, hogy Kriszti drága jól viselte az oltást, ügyes kiscsajszi!
De hát akinek ilyen fantasztikusak a szülei…
Taptau,
A lényeg, hogy már jól vagytok. Használjátok is ki ezt a remek időt, nem csoda, ha Máté nem szeret bent lenni
Rozus,
Várjuk a képeket Verusról!
Lucia,
Hú, az nem jó, hogy szegény Zsombort műteni kell. De meglátod, hamar meg fog gyógyulni, ezek a kisemberkék annyira gyorsan regenerálódnak! Puszillak!
Millió puszi mindenkinek.