Új privát üzeneted érkezett!

beus,
nem baj!!!!! :P :P :P nagyon helyesek a gyerkőcök!! vivi hogy szeretgeti!! :D

KépKép
viol81

és ma egy hónapos máté!!!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

RIK!

Dehogy sertödtem meg! :) Csak poenbol irtam, hogy nem normails.
Tuti, de komolyan! :wink:

Minden hofordulos babonak sok boldogsagot es egeszseget!

Beus!

Nagyon tünderiek a gyerköcök!

Ma jol elfardtam, nekialltunk vegre a kertnek. Egy csomo törmelek meg hatalmas kövek, vasak henteregtek az elökertben,de elhordtunk mindent es Dieter szepen egyenesbe hozta a talajt, mar alig varom, hogy beszorjuk fümagokkal es beültessük egy kicsit viragokkal.
Ma este mar nem jövök, mert a Dieter unokatesojanak a szülinapi bulijara megyünk.

Mindenkinek szep estet kivanok!

RENI

Kép
Kép
reni76

Reni
jo bulizást!!!!!
Ez a kertdolog engem is ilyen lázba hozna!!Tuti!!(DE nincs....brühühü)

Beus
tündéri ez a fiucska.És milyen hatalmas!!!!!
Vivi pedig tiszta Te vagy!! :lol: :lol:
Gyere ha tudsz képekkel többször!!!

Viol
látom tényleg nőfalo!!Még az én hajamat is tekergette,puszilgatta!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos volt nagyon!!!
Fog!Mindenképp menj el!Egy fogfájás alattomos tud lenni!!!! :evil:
Nekem is 12 d.e. kllett volna mennem,de lemondtam,mert nincs ki a Petrussal legyen.Ugyhogy egy honap mulva melo után megyek majd! :wink:
Ne rettegj tőle!A fogorvos is ember!!!!! :wink: Sőt!!Az enyém jopofa,viccelődös,és tegezzük egymást(egyidősek vagyunk)

Megyek merta Cajok levetkőztek,pancsolna akarnak!!!!USzNi fog a fürdő!!!!JJJAJAJJAJJJAJJJAJAAj!!!
Vendég

Jaj,és mondtam Gabónak,hogy nagyon hiányzik itt a topicban.Olyan furi,hogy nem ir!!!! :roll: :!:
Vendég

reni,
jó bulizást, érezzétek jól magatokat! :) lara addig anyósnál lesz?
házibuli lesz? vagy beültök vhova?

erika,
tudom, tudom... :( van amikor csak akkor fáj, ha ráharapok vmire, de van amikor csak úgy... na és amikor ebből lett több alkalom, akkor döntöttem úgy, hogy elhúzok...
készítsd a felmosóvödröt a fürdőbe! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Beus!!
nagyon gyönyörűek a manók!!! Gratula még egyszer!!

ó, de szeretnék már a helyedben lenni...

mi még mindig egyben és holnapra vagyok kiírva és ma nagyon elkeserítettek, merthogy elvileg holnaptól minden nap kellene mennem.... :cry:

sőt, elvileg holnapra ASK-ra küldtek, de nagyon remélem, hogy nem csinálják meg, ha zárt a méhszáj - márpedig szerintem az...

na jó nem panaszkodom, csak izgulok.

Vince meg közben belázasodott :? és köhög szegény... :roll:
már csak ez hiányzott.

ANyósom szerencsére itt van tegnap óta! nagyon nagy segítség é nagyon aranyos.... kicsit megnyugtatott.

na mindenkinek a legjobbakat

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok.

Istinek ma is suli van,azért vagyok fenn ilyenkor.De legalább jövő héten 4 napot itthon lesz.

Viol,végülis nem vettem gyerekzárat,maradtam a konyharuhás megoldásnál.Igaz ez a fiókra nem jó,de már ha rászólok,hogy nem akkor elmegy onnan.
Nagyon helyes Dorka a rózsás képeken,nagyon várom már,hogy végre találkozzunk,hiszen már majdnem 1 éve "ismerjük" egymást és még mindíg nem találkoztunk.
Én csokit kaptam nőnapra,vanília pudingos milkát.Még nem ettem ilyet soha.

Eszter,ne izgulj,már nincs sok hátra!Ez tényleg nagyon rossz,hogy minden nap be kell járni,én 1 hétig csináltam,aztán befektettek :? De csak arra gondolj,hogy már nemsokára a kezedben tarthatod a kisbabádat.És Vince is jó kezekben van a nagyinál.

Beus,Máté gyönyörű,Vivi meg most hirtelen olyan nagylánynak tűnik mellette.És látni,hogy tényleg mennyire szereti.Máté cumizik?

Reni,jó volt a buli?

Ja,csütörtökön voltam a fodrásznál.Tök jó lett.Kb. 10 percig.Aztán kiderült,hogy így röviden összeugrik.Persze nem göndör,csak épp annyira,hogy idétlenül nézzen ki.Mint aki elfelejtett megfésülködni.Kiskoromban göndör volt,de aztán kiegyenesedett.Most meg....Úgyhogy nagyon kiakadtam.Most vagy állandóan összefogom vagy veszek egy hajvasalót.Majd még eldöntöm.

Na megyek,pakolászom kicsit,mielőtt a Bence felébred.Férjem természetesen 16 órázik :?
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Sziazsto!!
Én is virrasztok reggel ota,mert suli van.. :evil:
Réka még fél nyolckor itt könyörgött,hohy n kellejn mennie,igazoljama napját!! :roll:

HAjnus
kiváncsi leszek a hajadra!!Olyan idétlen azért nem lehet!!!!Milyen melircsikok vannak benn???

Huu,én kicsit mérges vagyok magamra,mert tegnap elfeljtettem,hogy lakogyülés van.Basszus.Én vagyoka házba a számvizsgálobizottsági tag.És én balf... elfelejtettem.Most reggel jutott eszembe,mikor is lesz??JA tegnap volt.Jol van Erika
Hétfőn lesz ujbol,ha tegnap nem mentek el kellő számban a lakók.Este 7-kor.Most meg kell érfeklődnőm elegen voltak-e??

Esztermami
kitartás!!!!!!!!
Vendég

jó reggelt!!

eszter,
kitartás!!!! már nincs sok!! :) izgulunk érted! :) az meg tök jó, hogy anyósod ott van és segít és nyugtat. :) vince szegény.... de sajnálom. tényleg nem hiányzott ez most nektek. :( kívánom, hogy hamar gyógyuljon meg a kislegény!+++++++++

sulis anyukák!
részvétem! :( én még gyerekkoromból emlékszem de utáltam suliba menni olyan napon, amikor nem kellett volna... :twisted:

hajnus,
lehet én is kikötögetem az ajtókat! :wink: de remélem hamar megokosodik ez a gyerek és megtanulja, hogy nem megy oda. próbálok figyelni, de... akkor is épp csak hátat fordítottam, és tessék. ez van.
már én is várom a talit, tényleg sok mindenki van, akivel itt már régóta "ismerjük egymást" de beszélgetni még nem beszélgettünk! :shock: :P
csoki: nyamnyam!! :D
én elvileg fogyózok... :oops: :roll: :D
nekem állandóan ilyen gondjaim vannak a hajammal. csak addig jó, amíg a fodrász megcsinálja. se nem sima, se nem göndör, csak olyan izé... vannak benne természetes hullámok, de össze-vissza... így reggelente úgy nézek ki, mint aki nem egészen normális... :?

erika,
hűű, ez cikis... pedig még nekünk is említetted... te, és ilyenkor nem mennek fel hozzád, hogy hello, gyere, mert rád mindenképpen szükség van?

KépKép
viol81

jaj, eszter, még neked akartam írni!!!

ask addig nem csinálnak, amíg nem vagy nyitva semmenyire sem!! nekem berkes legalábbis folyton azt mondogatta, hogy nem tudja megnézni, mert teljesen zárt vagyok... pedig már túl voltam a terminuson. dorka 4. napon jött. aztán amikor fájások voltak, először kézzel vizsgált, nyitva voltam, utána jöttek az ask-val. és így már nem is volt szörnyű... biztos más doki is kihagyja addig. zárva ne merjék megpróbálni senkin!!

KépKép
viol81

Viol,mióta fogyózom,azóta folyton van vmi ünnep,amire csokit kapok :wink: :D
Az első ask nálam se sikerült.Fájt is nagyon...

Erika,hát ez ciki...Nálunk nincs ilyen biztos,csak vki mindíg megírja a jegyzőkönyvet.Általában épp,hogy megvan a létszám.Mindíg ugyanazok jönnek csak el.Isti is nagyon szenvedett,hogy mennie kell.

Kép

Kép
hajnus

[quote="hajnus"]A írta:hajnusz első ask nálam se sikerült.Fájt is nagyon...

brrr... gondolom....
nekem szerencsére tényleg csak akkor csináltak, amikor már nyitva voltam. igaz nem nagyon csak épp annyira, hogy az a sz@r...

KépKép
viol81

ja, nekem nem is az édességgel van bajom, hanem úgy általában az étkezési szokásaimmal, hogy mit mikor mivel... ezen kellene változtatnom... csak ugye ezen nehéz... nekem legalábbis...

KépKép
viol81

Viol
én emg össze-vissza esezm mindent aztán 50 kg-ig se tudok feljutni!! :cry: :cry: :evil: :evil: Hidd el ez se jo!!Sőt!!NAgyon zavar!
CSOKI JÖHET MINDEN MENNYISÉGBEN!!!!!

Nem szoltak fel,nem is értem mért!!!!Ugy látszik potolható vagyok!! :wink: Majd kikérdezem a házbelieket mi volt!!
Amugy sem voltam tegnap d.u. olyan csucs formában...meg ma sem,olyan gyenge vagyok vagy mi..( étvágyam van!!)
Vendég

Sziasztok!Viol!Nekem úgy csináltak ask-t,hogy teljessen zárva voltam :( Jobban fájt mint aaz egész szülés :cry: :cry: .

KépKép
kola2

sziasztok,

2 óra várakozás után végre megvizsgáltak. Végül Berkes és nagyon nagyon kedves volt. Most, hogy nincs Bikkes és az ügyeletesekre vagyok bízva, be kellvalljam, hogy eddig majdnem mindenkivel pozitív tapasztalatom van. Mind a Szilveszter, mind a Karazma, valamint most a Berkes nagyon kedvesek és normálisak voltak. Egyedül a Peitl doki, egy kis fiatalka, viselkedett úgy, mintha ő lenne a világ közepe...

Ja és el tudta végezni az ask-t - szűk ujjnyira nyitva vagyok, és egyáltalán nem fájt. amúgy semmi előjel...

szép napot mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

nagyon köszönöm a szurkolást!!

KépKép
KépKép
esztermami

Szisztok!

Viol, én még nem kaptam meg a Starkls katalógust betig minden évben küldenek pedig már várom imádom végignézni.Mi mindig elmegyünk és amit akarok venni azt személyesen veszem meg szeretem látni, hogy mit veszek.Fogorvostól ne félj.Nekem is kell mennem mert az egyik fogam érzékeny és már régen voltam én is pedig fogorvosnál dolgoztam.

A kilókkal én is küszködök Rik neked nagyon szívesen adnák át.Én is úgy vagyok asszem mint Viol nem az édesség a gond hanem inkább hogy mikor és mennyit eszek sajna a legtöbbet este.Ezen kéne változtatni és többet mozogni.Bár remélem jön a jóidő és akkor kiszabadulok a kertbe veteményezés, udvarrendezés stb. lesz mozgás és talán pár kiló is lemegy.

Eszter kitartás én is szurkolok neked nekem is csináltak vagy 3 ask nekem se fájt mert már nyitott volt a méhszáj pedig nagyon féltem tőle , mert mindenki azt mondta nagyon kellemetlen és fájdalmas.Én 4 napot húztam rá.mennyi új doki van a nőgyógyászaton akikről én nem is hallottam ( Bikkes,Peitl)

Rik lakógyülés ciki, de ha annyira hiányoztál volna biztos feszóltak volna.Gabó és Levi miatt mehetett ki a fejedből.

Szóval hánykor lesz hétfőn a tali?

Szép délutánt!

Zília

Kép
kertész ákosné

erika,
én sem akarok sovány lenni, csak kicsit formásabb, itt-ott keményebb... :oops: :D
gyengének és fáradtan érzed magad, étvágyad meg ennek ellenére van?? :D :wink: :D :wink: :D :wink: :wink: :wink: :shock: :wink:

zsani,
á, ez így leírva még nekem is fájt... brrr.....

eszter,
na, akkor beindulnak a dolgok? ha már picit nyitva vagy... és semmi szurkálás, mozgolódás odalent?
peitl... még a nevét sem hallottam. bikkesét ár igen, ő vette le anno a 16 hetes vért. berkes meg ugye!! :D ő segített dorkának megszületni! :wink:
szuper, hogy eddig normális fejeket fogtál ki, kívánom, hogy a nagy napo is mindenkinek, de legalább az ügyeletesnek jó és nyugodt napja legyen! :P
ja, most olvasom, hogy semmi előjel. akkor a fenti kérdés storno... :roll: :P

zília,
igen nekem is az a gond, mint neked. a mit mikor mivel... és is este tudok jóllakni, na persze ez nem minden napos dolog, szerencsére. és a mozgás itt is, ami kéne... legszívesebben úsznék, de azért bemenni mindig sopronba... mert ugye rendszeresen lenne jó. kocsim sincs mindig, meg arra hosszabb időt kéne szánni, míg bemegyek. itt majd ha jó idő van, ki tudok menni a fürdőre bármikor. tök közel van, bicajjal kb 2-3 perc, ingyen van :wink: és akár nyitás előtt mehetek, akkor még nem lepi el a jónép...
ha ne jön katalógus, próbálj meg te is rendelni:
www.starkl.hu
a jobb oldalon keresd

a talit én nemtom pontosan, sztem olyan 3 vagy fél 4 körül, addigra felkelnek az alvó babák. de majd katus is jön még biztosan pontosítani.
sztem mi olyan fél 4 körül érünk oda, mert dorka fél 3, 3-ig szokott aludni, felöltözünk, bepakolom a kocsiba és még oda is kell érni. ha gyorsan jövök - de nem akarok - akkor is kell 20-25 perc. és akkor még nemtom holl állunk meg, meg még felcíhelődni... ez a manó is egyre nehezebb... szal majd odaérünk vmikor. :P

KépKép
viol81

Zília
talin fél nénytől lesz szerintem.Legalábbis én akkörül érek oda!! :wink:

Basszus ma is elfeküdtem a Petrussal durmolni.Réka meg tanult szegény egyedül(nem sok volt).Lehet tavaszi fárdtság ez??
Kicsit betojtam mert barinőm depresszios lett, dokihoz jár,gyogyszereket szed.Nem ám valami ilyesmi alakul nálam..Pedig ő is egy életvidám csaj. :roll:
MA a gyererkek is nyuzzák egymást... (Mintha éreznék...)
Vendég

Na látom ma a rosszidő ellenére nincs itt senki!!
Kicsit sétáltunk lent,de olyan buta szél fuj....,na meg az eső is elkapott minket :evil:

Zsani
dolgozol már???
Milyen??Ovit szereti továbbra is a Virág??
(d.e. hivtalak de nem voltál,innen gondolom hogy dolizhatsz!!)
Vendég

Szaisztok!

Esztermami!

Szoritok, hogy minel hamarabb tul legyel a szülesen es vegre a kezedben tarthasd a kis babokat!

Rik!

Lehet tavaszi faradtsag van rajtad? Eszel eleg vitamint?

A tegnapi buli olyan kis laza volt, otthon voltunk naluk. Voltak finom salik, Pfannenkuchen(hasonlo , mint a pizza) süti , ital. Lara is ott volt velünk fel 9-ig aztan hazajöttem vele, agyba dugtam es anyos megkapta a bebifont es igy otthon is maradhatott. De mar 11 utan itthon voltunk , mert ma mentem melozni.
Mindjart teszek fel kepet a csajokrol. A kislany 3 hettel idösebb Laranal, de fel fejjel kisebb! :)
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1173546425.36.jpg
[/img]

Kép Igy közlekedik! :)

Kép
Kép
reni76

Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Böbő én máma találkoztam Gabóval a vonaton ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mi van veletek ma alig írtatok?

Nitta merre vagy?

Zília

Kép
kertész ákosné

Reni , anyosódék a közelbe laknak?Lara akkor egyedül volt otthon?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Eszter, örülök, hogy jó kezekben vagy. Nálunk is Berkes segítette Kincsőt megszületni, én nagyon elégedett voltam vele. Nekem egyszer próbálta meg ezt az ASK-t, nem sikerült, csukva voltam teljesen, aztán másnap megszültem! De jó lesz neked a kicsi lányoddal :lol: Épp ma mondtam Kálmánnak, hogy szeretgessük a mi kicsi Kincsünket, olyan gyorsan megnől!

Rik-én szívesen rádpakolnék tőlem némi súlyt. Bár nekem csak az édességet kellene visszafognom :oops: :oops: De gyenge és gyarló vagyok... Tavaszi fáradtság? Mi ma tiszta álomkórosok voltunk, kivéve természetesen a legkisebbet!!! :twisted:

Dicsizhetek egy kicsit? Ma Kincsővel elmentünk négyesben ebédelni. Tartottam tőle, mert Nyuszi utálja a hordozót, gondoltam gyorsan bekapjuk a kaját és száguldunk tovább, mielőtt kitör a Nagy Bömbi...A hordozó elfért az egyik székben, Kincső békésen trónolt királynői tekintettel, amíg mi ettünk, néha dobott egy mosolyt, de végig komolyan figyelt mindent és türelmesen kivárta az ebéd végét. Olyan büszke voltam rá!!! :lol: :lol: (Persze fényképezőt nem vittünk!!! :twisted: :twisted: :twisted: )

Zília,mi is csak 3 után érünk oda. Előtte jelenésünk van a bankban, de jó lenne már költözni. Az már azt jelentené, hogy egyenesben vagyunk végre.

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-én nem tudok kicsi képet feltenni Kincsőről a vonalzónál (azt hiszem te kérdeztél rá), mert én ehhez túl ügyetlen vagyok... :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Esztermami
hátha már egy ujjnyira vana méhszáj,akkor beindulta folyamat!!Most már tényleg bármikor a kezedben tarthatod a babátokat!! :lol: :lol:

Zília
és Te ismereted meg a Gabót?Vagy hogy történt a nagy találkozás??

Anikó
sokat kell futkosni a bankba??
Nagyon ügyi lánykád van!Tudta hogy anyának-apának fel kell "tankolnia" ahhoz, hogy ővele fogallkozzanak,és jokadvűek maradjatok!!Nem nézte ki a szátokbol a falatot?? :lol:
Megnyugodtam nemcsak én vagyok álomkoros!!! :wink: Bár ma afejfájásom elmult,és kipattantam az ágybol.(leht hogy jön a jóidő??)

Tegnap este 7-kor álltam neki kuglófot sütni.Réka kérdezte anya,már vacsiztunk azt minek csinálod??OOO,mondom belénk fér még az,lányom.(erre megsült és a fele eltünt :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Csajok!
Itt kitört a tavasz!!!!!! :D
Ma du. megyünk be a varosba egy kicsit setalni, mert az üzletek is nyitva lesznek. Ma van esküvö kiallitas.

Zilia!

Anyosom a szomszedba lakik es odaig pont eler meg a bebifon. Azert jobban örülök, ha itt van Laraval a hazba, de vegül is sokat nem volt egyedül. Bar tudom, hogy ennyi idö alatt is törtenhet valami. Mindig ilyen hülyesegre gondolok, hogy tüz vagy valaki betör a hazba es Lara egyedül van. Szoval nem szivesen veszem ezt a megoldast. De most igy alakult!

Rik!

Kuglof, isteni azt imadom en is. De nekem meg soha nem jött ki szepen a formabol! :oops: :?

Mindenkinek szep napot!

RENI

Kép
Kép
reni76

Reni
itt annyira jo idő még nincs,fuj a szél!De majd a holnapi talira remélem szép napsütötte idő lesz!!! 8) :lol:
A kuglof először sikerült ugy ahogy szerettem volna.Nekem is az volt a probléma hogy nem jött ki.Most viszont szuper lett,mert élesztősen csináltam. :wink: A sütőporos nem jön ki.
Ha gondolod elküldöm a receptjét!
Vendég

Sziasztok!

Rik, én is kérem a kuglóf receptjét, ha lehet. Imádom!!! Kálmán rohangált a bankba, hát volt néhányszor... Papírok, fényképek készítése a lakásról, stb.Most a hitelszerződést írjuk alá :lol: , ez eddig a legkellemesebb, még. Aztán jön a törlesztés :twisted: :twisted: , bár álomszerű lenne, ha ezen a ponton, a pénzutalást követően, elakadna folyamat :P :P .

Beus-gyönyörű a kisfiad, és milyen szép nagy!

Reni, lényeg, hogy Lara így is felügyelet alatt van, és anyósod hall minden, pár perc alatt közbelép. Meg gondolom, ez csak végső megoldás.

Andris elutazott, nagyon jól kijöttek Kincsővel. Aztán mi is megyünk szerdán. Remélem jó idő marad!

Megyek, mosogatni kell :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Reni-én mindig kivajazom a formát, bármilyen szupernemtapadós! Eddig kijöttek a sütik, bár minden alkalommal bennem van a frász...

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!
Anikó, a múltkor mondtad, hogy van egy pampers pelusos vonalkódod. Elhozod nekem Katusékhoz? :D

Ha valakinek van felesleges midi vagy maxi nagy vagy jumbó vonalkódja szívesen fogadnánk :D

Szép délutánt mindenkinek!

Katus, nálunk nem lett senki sem beteg :wink:
Remélem nálatok is minden ok. Bár Ágnes kicsit taknyos, de ő mindig összeszed valamit, fogzik is erősen :shock:

Eszter!+++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok !

Mi van veletek ma délután este csajok senki sem ír?

Rik, a nagy találkozás úgy történt, hoyg egy vonattal utaztunk Sopronba én Lövőről Gabó meg Nagycenkről és láttam amikor felszállnak ugyanabba a kocsiba csak mi az emeleten voltunk, Alexandra most ott akart utazni és amikor Sopron elött lementönk ott az ajtó mellett ültek Gabóék és én megkérdeztem, hogy Ő -e a Gabó kicsit meglepődött , hogy ki az az idegen aki megszólítja de aztán bemutatkoztam és akkor már tudta ki vagyok.

Reni, nekem is vannak ilyen gondolataim tavaly nyáron amikor az udvaron voltam kint Alexandra meg bent aludt hiába volt nálam a bébifon többször benéztem hátha már fenn van csak a bébifon nem jelez.Ha a szomszádba laknak anyósodék akkor ha valami gond van gyorsan ott tud lenni.Én sem szívesem hagyom egyedül Alexandrát még nem is hagytam mert biztos akkor történne valami baj.Tavaly hallottam, hogy az anyuka otthonhagyta a gyerkőcöt asszem még nem volt 1 éves hazaért a nagyobbik gyerkőc a suliból akinek megvolt tiltva hogy a kistesót kivegye a kiságyból pesze a pici annyira sírt, hogy a nagy kivette és leejtette betörött a feje.

Anikó, Kincső nagyon rendesen viselkedett.

Már nagyon várom a holnapot !! :D :D :D

Mindenkinek szép estét kívánok!

Zília

Kép
kertész ákosné

Cajok!!
Felteszem ide a receptet aki kéri innen leirhatja!

Kuglóf

10dkg vajat 10 dkg cukorral és 3 tojássárgájával habosra keverünk,2 kg élesztőt fél dl tejben felfuttatunk.adunk hozzá 5 dkg mazsolát,citromhéjat,vaniliás cukrot(én egészet tettem bele),csipetnyi sot,és még 2 dl tejet,egy kevés olajat.Ezután 40 dkg liszttel összekeverjük(én csak 30 dkg-mal kevertem,tul soknak éreztem a 40 dkg ot),majd kivajazott kuglofsütőbe öntjük.
50 percig kelesztjük,majd egyenletes meleg sütőben 30 percet sütjük.Kiboritva olvasztott csokival bevonjuk.

Én kicsit tovább sütöttem mert nem ragadta villára.

Ma elvoltunk ibolyázni,csajok kidőltek,megyek altatni.
Holnap irok,bocsi..
Vendég

Húúú azt nem mondtátok hogy ennyit fogtok irni... :wink: ,nem is tudok mindenre válaszolni.. :lol: :lol:
Na de tényleg hol vagytok??Készültöka d.u.-i talira??
Én bent voltam a városba már a reggeli busszal,most főzök csak,Petra meg elaludt.

Viol,Te se vagy????? :roll: :shock:

Szép napot mindekinek 8)
Vendég

Jujj,most látom az irtam tegnap este félálomban,hogy nem ragadta villára,igy tovább sütöttem :lol:
Persze hogy ragadt azért sütöttem tovább!!!!!! :!: :!: :!: :!:
Vendég

hallo, vagyok, csak hétvége volt, pihi hármasban, meg betegápolás...

anyu elesett, fáj a lába. apu hányt, meg rosszul volt fájt az oldala, gábor vasárnap bevitte az ügyeletre. valszeg vesekő, meg a máján van valamilyen "szelíd góc". azt mondták rá, lehet, hogy egyszer megütötte magát és ott látszik most... :shock: kapott bogyókat, görcsoldót, 3 hét múlva kontroll, meg ct-t javasoltak. szarul van, pedig ő nem szokott. egy szál cigit nem bír elszívni már 2 napja, alig eszik... eddig nem tudott aludni a fájdalomtól, most meg állandóan alszik. meg hát még fáj neki... :?
gábor vasárnap délután lesérült meccsen, nekiesett a kapufának. bedagadt a térde, úgy hozták le a pályáról. most még sántikál, de melóba el akart menni, mondván, nem is fáj az annyira... de a táskáját én hoztam fel a lépcsőm, mert mind a két kezével fogta mindkét korlátot... férfiak...
én ma fogorvosnál voltam, nem fájt, megvagyok. ez a kis nő egészséges, egyedül a családban! :roll: :P :wink: most aludt el. addig én összepakolok, meg magamat is, aztán ha felébredt öltözés, indulácska. remélem nem hagyok itthon semmit. mani katusnak, üvegek erikának, vonalkód andinak.
ééés!!! fényképezőőőgééép!!!! :D :wink:

Katus,
szélsőben vagytok, ugye? vagy majd addig megyek, amíg nem találom meg a neveteket a kapucsengőn. :D és a legfelső emelet, ugye? írtam mailt is, mert korábban nem jött be a net. azt kérdeztem hogy alszik máté, mikor ébred, nehogy túl korán érjünk oda.

KépKép
viol81

na, fent is van... :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!

UH, DE JOOOOOOOO NEKTEK!!!

Majd sok-sok kepet tegyetek fel a talirol!!!

Rik!

Köszi a receptet! En is mindig kivajaztam a format, de mindig beleragadt. Na, de ezt majd kiprobaljuk.

Viol!

Jobbulast az egesz csaladnak.

Itt ma annyira csodas idö van, du. a teraszon ittuk meg a kavet. Pont idesüt a nap egesz du., ugyhogy nagyon jo. Tegnap mar kiraktuk a szekeket meg az asztalt is, de holnap jön a napozoagy. 8)

VAROM A KEPEKET!!

Kép
Kép
reni76

http://www.eckwaldhexen.de/hexenball_07.htm

Ha van idötök, nezzetek meg!

Egy-ket kepen en is rajt vagyok.( Ez a boszi balon keszült meg januarban.)
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!!!

Köszi Katus a talit!!!Jól éreztük magunkat!!

Most ez közhelynek hangzik,de tényleg nagyon örülök,hogy Zília,Zsani,Anikó,Viol megismertelek benneteket!! :roll:
A babáitok egytől-egyig szépek,aranyosak!!! :D
Asszem jo kis csapat vagyunk mi!!!!!

Viol fényképezett,elég váratlan helyzetekben :wink:

Esztermami
várom a telefonod!!!
Vendég

sziasztok cajok!
én is irigylem a találkát,az klassz,hogy jól éreztétek magatokat!
jöjjenek a fotók!!!de akkor nem ment el mindenki,aki ígérte?én valahogy több vendégre emlékszem.remélem nem betegség tartott otthon néhány anyát-babát!

reni
megnéztem a képeket(te vagy a kék hajú,ugye?),jó lehett bulizni.és a teraszotokat is irigylem,meg a kertet,meg a jó levegőt,meg hogy lara csak úgy kimehet a szabadba bármikor,meg....szóval klassz lehet ott élni!

én meg elkezdtem munkaügyben intézkedni-lenne egy posta itt a környéken ahova mehetnék dolgozni,de...(két műszak,ablaknál-ahol én soha nem dolgoztam,szóval kakább meló,mint a régi helyemen).viszont míra egyik ovistársának anyukája fejvadász cégnél dolgozik,megígérte,hogy segít(remélem szeptemberig talál nekem egyműszakos,jó kis irodai munkát).

jó éjt mindenkinek!
itt is olyan szép idő volt,kicsit szaladgáltak a kölkök hazafelé délután a focipályán(még zóra is).

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

meg mutatok pár fotót(bár annyira nem jók,mint a ti bulitokon :roll: ): Kép Kép kicsit "fodrászkodtam" míra haján :wink: Kép Kép zórának meg ilyen csúnyácska maradt a sebhely a szája alatt

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Talán még van aki emlékszik rám. Bocsi hogy csak most nézek be, de így alakult!
Hiányoztok ám! Csak az én drága kislányom billentyűzet függő és nem lehet a számítógép közelébe vinni! :)

Amúgy megvagyunk, egészségesek vagyunk! (Nagyjából!)

Ma találkoztunk Ziliáékkal a vonaton és mondta hogy ma baba-mama tali volt Katuséknál! Remélem jól érezte magát mindenki! Én is szivesen elmentem volna!

Szintiről pár szó: 8350gramm és 74.5cm
Már 10.5 hónaposan elindult. Azóta is jön megy egész nap. Imád lépcsőzni! Imádja azokat a dolgokat amiknek gombja van. Pl.: klaviatúra, telefon, TV, rádió, hifi.
6 foga van (4 felül és 2 alul)
Még mindíg szopizik! És mellette az étvágya nagyon rossz. Alig eszik! Orvosnál voltunk (ma). Vérképe alapján vérszegény és vashiányos. De külsőleg nem néz ki betegnek, egész nap pörög, nagyon eleven. Kő kövön nem marad utána!
Egy két szót mond csupán, de amúgy egész nap hablatyol a maga nyelvén. Ami érthető: tettyék, baba, be. A telefont hepüpének hívja, a képeket beppünek. Ja és minden állat vau-vau! :)

Ez úton szeretnék bocsánatot kérni párotoktól akiknek nem válaszoltam az emailjára! Bocsi! Bocsi! Bocsi!
Katus! Téged próbáltalak felhívni, de nem vetted fel! Remélem nem haragszol!

Na mára ennyit!
Mindenkinek jó éjszakát!

KépKép
nicika

hali!

csilla,
ja, mi nem voltunk meztelenek a bulin!! :wink: :D
többen voltunk, csak erika azokat a neveket sorolta fel, akikkel még nem találkozott, szal akik pl nem voltak ott az előzőn.
nagyon jók a képeid!!!!!
míra ahogy néééz!!! :)
zórának meg akkor most így is marad?? :(

erika,
ez is közhely, de én is jól éreztem magam és örülök, hogy megismerhettem azokat akiket eddig még nem volt alkalmam. na meg jó volt azokkal is találkozni, akikkel ugyan már találkoztam, na de nem sokszor. :)

jaja, fényképeztem, de nemtom mire teszem fel, mert ma én főzök az egész családnak, utána megyünk be sopronba, szal majd egyszer felkerülnek, türelem! :)

na, niki, megvagytok???? :) :)
boldog szülinapot kívánok szintinek!!!!!
[quote]M írta:ég mindíg szopizik! És mellette az étvágya nagyon rossz. Alig eszik! Orvosnál voltunk (ma). Vérképe alapján vérszegény és vashiányos. De külsőleg nem néz ki betegnek, egész nap pörög, nagyon eleven.

na, az én lányom detto ugyanez... dokinál mi nem voltunk emiatt.
a talin ugyan nyugodtabb volt :lol: de itthon ő is jön-megy, pakol, mondja a magáét.
szinti pl mit ebédel?? vagy mit reggelizik, mit vacsizik?

reni,
te kis kék hajú!! :wink: ezen találtalak meg, a többin még nem... :oops: :D
ja, meg még másik kék hajús képen is! :)

KépKép
viol81

niki,
1-2 szülinapos képpel igazán megajándékozhatnál minket!! :wink:

KépKép
viol81

Csilla
persze én csak azokat emeltem ki akikkel még nem taliztam.De ott volt még:HAjnus,KAtus :lol: ,Esztermami,Erika.Asszem teljes a felsorolás!(ha valakit kihagytam szoljon,bocsi!!)
Csilla,tündériek a gyerekeid,és a séró is szuper!!
Mit csinálták azelőtt,mi volt a foglalkozásod??Csak nem postáskisaszony vagy????(olyat még ugyse ismerek :lol: )
Azért várj a "fejvadászra" cseppet,hátha tuti melót tud,nagy pénzekért!! :wink: :shock:

Eszter merre vagy???Azt hittem tegnap hogy jössz!!!!! :cry:

Viol
fincsi ebédet főzzél a családnak ám!! :wink:
És a hétvégi balesetsorozat!! :cry: :roll: Nem semmi!!Hogy vannak a betegek??? :?: :idea:
Vendég

JAjajaj,Andiékat hagytam ki a felsorolásbol!!Andi ezer bocsi!!!!Pedig bezsélgettünk is.... :!: :!: :!:
Azt elfelejtettem mondani tegnap hogy nyugodtabb az arcod!!!Legutobb olyan nyuzottabb forma voltál.Bocsi,de tényleg!!Ezt teszi az uj élet az új lakásban?? :wink:

Niki
irj többször,ha tudsz!!!
Milyen dokinál voltatok???
Képeket kérünk a szülinaposrol!!Mikor is volt??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?