erika,
én sem akarok sovány lenni, csak kicsit formásabb, itt-ott keményebb...
gyengének és fáradtan érzed magad, étvágyad meg ennek ellenére van??
zsani,
á, ez így leírva még nekem is fájt... brrr.....
eszter,
na, akkor beindulnak a dolgok? ha már picit nyitva vagy... és semmi szurkálás, mozgolódás odalent?
peitl... még a nevét sem hallottam. bikkesét ár igen, ő vette le anno a 16 hetes vért. berkes meg ugye!!
ő segített dorkának megszületni!
szuper, hogy eddig normális fejeket fogtál ki, kívánom, hogy a nagy napo is mindenkinek, de legalább az ügyeletesnek jó és nyugodt napja legyen!
ja, most olvasom, hogy semmi előjel. akkor a fenti kérdés storno...
zília,
igen nekem is az a gond, mint neked. a mit mikor mivel... és is este tudok jóllakni, na persze ez nem minden napos dolog, szerencsére. és a mozgás itt is, ami kéne... legszívesebben úsznék, de azért bemenni mindig sopronba... mert ugye rendszeresen lenne jó. kocsim sincs mindig, meg arra hosszabb időt kéne szánni, míg bemegyek. itt majd ha jó idő van, ki tudok menni a fürdőre bármikor. tök közel van, bicajjal kb 2-3 perc, ingyen van
és akár nyitás előtt mehetek, akkor még nem lepi el a jónép...
ha ne jön katalógus, próbálj meg te is rendelni:
www.starkl.hu
a jobb oldalon keresd
a talit én nemtom pontosan, sztem olyan 3 vagy fél 4 körül, addigra felkelnek az alvó babák. de majd katus is jön még biztosan pontosítani.
sztem mi olyan fél 4 körül érünk oda, mert dorka fél 3, 3-ig szokott aludni, felöltözünk, bepakolom a kocsiba és még oda is kell érni. ha gyorsan jövök - de nem akarok - akkor is kell 20-25 perc. és akkor még nemtom holl állunk meg, meg még felcíhelődni... ez a manó is egyre nehezebb... szal majd odaérünk vmikor.