Csöpke: a legközelebbi infom a 77 volt.
Ó a múlt hónapban, csak úgy véletlenszerűen a neten megérdeklődtem, hogy a Tegyesznél hanyadikak vagyunk, ott 39. És tavaly volt 12 örökbeadás, de csak 6 volt olyan, hogy nem nevelőszülős. És a legfiatalabb gyerek 4 éves volt. Szóval akkor gyorsan kiszámoltam, hogy még csak 7 évet kéne várnunk ott. Egyébként már lassan 2 éve várunk.
Persze itt se minden lehet igaz, mert én tudok csecsemő örökbeadásról, anyunak mesélték, a nagymama- és már 2. gyerek, de nem testvérek. Szóval ki tudja, hogy halad ott a sor?
De mi arra nem is gondoltunk, hogy onnan kapnánk babát egy pillanatig se, valahogy éreztem hogy ott hiába is várnánk.
Moncsi: Akkor küldök sok-sok angyalkát, hogy gyógyuljatok meg!
És persze várunk mindig, akármit is írsz nekünk.
Szia Andem: Gratula a határozatotokhoz! Remélem gyorsan megtalál majd benneteket a kis gyöngyszemetek!
Ulja: Nagyon szépek a gyerkőceid!
Tudod, sokszor akik örökbe akarják adni a gyermeküket, nem nézik meg a kicsit, hiába is vannak ott a kórházban. Hisz ha szilárd az elhatározásuk, akkor attól talán még jobban fájna az elválás. Végül is 9 hónapig bennük növekedett magzatuk, s aztán pedig megszülik gyermeküket, akit sokféle okból nem nevelhetnek fel. A lényeg, hogy a gyermek jó helyre kerül, és nem tett vele semmi rosszat, ha érted mire gondolok.