Új privát üzeneted érkezett!

Csöpke: Küldöm a gólyákat a Gólyahírhez, hogy ott címeket kapjanak. :lol: :P Mennyiről is indultatok? Emlékszel még rá? Én is tancsinéni vagyok, bár most gyógytancsinéniként üzemelek. Körülöttem is mindenki babás lesz. :shock: Elég nehéz, pedig vot azért idő, hogy már nem fájt, most meg megint. Nem tudom miért. :roll:

KépKép
ancsúr

Csöpke: Küldöm a gólyákat a Gólyahírhez, hogy ott címeket kapjanak. :lol: :P Mennyiről is indultatok? Emlékszel még rá? Én is tancsinéni vagyok, bár most gyógytancsinéniként üzemelek. Körülöttem is mindenki babás lesz. :shock: Elég nehéz, pedig vot azért idő, hogy már nem fájt, most meg megint. Nem tudom miért. :roll:

KépKép
ancsúr

Bocsi: Idétlen volt a rendszer. :roll:

KépKép
ancsúr

Ancsur nem feledtem el ezeket az erzeseket meg mindig ugy ossze szurul a szivem nekem is mikor a varakozasaitokrol olvasok mintha rolunk lenne szo.
Utolag mindenkinek Boldog Szuli es Nevnapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsanatert is esedezem hogy ennyire kimaradunk de nálunk mindig zajlik az elet.
Meg volt a keresztelo es pihizni is voltunk na meg most mar 4 napja becsipodot a combnyaknal valami es nem igazan tudok menni.Na es a lenyeg kislegenyunknek virusos torokgyuladása van picit lázas is es nem igazan egyhelyben ullo de most csak bujjik bujjik olyan bagyat.
Apa itthon van szabin na erre fol sehova nem megyunk mert Csabika beteg en meg nyomorek!
Jo hogy jovok ha csak ilyeneket irok !!!!!!!!
De hianyoztok nekunk !!!!Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

Sziasztok! :) Eddig csak olvasgattalak Titeket, de még akkor a várakozásnak is csak nagyon az elején voltunk. Most viszont úgy érzem, mindenkivel szeretném megosztani az örömünket, három napja megjött a határozatunk végre. Októberben kezdtük a Tegyesznél, és öt hónapba telt... Egyébként mi szerencsések vagyunk, mindenhol csak jóindulattal és segítőkészséggel találkoztunk, a bp-i tegyesznél, a gyámhivatalban is. Mi is ágacskás tanfolyamon voltunk karácsony előtt, ami életem meghatározó élménye maradt - mindenkinek csak ajánlani tudom :) A napokban már beszéltünk Budavári Zitával, tegnap megírtuk az önéletrajzunkat (eddig ez volt a legnehezebb feladat...) aztán majd meglátjuk a folytatást... De addig is olyan jó beszélni minderről... Nem tudom, ki hogy van vele, de én úgy érzem már valahol a lelkünkben ott van az a pici ember, és ha beszélek-beszélgetek róla, valósággá válik. Dehát aki nincs benne, attól nem várhatjuk, hogy értse... Jó hogy itt vagytok :)
andem

Sziasztok

Ancsúr:Köszi a gólyákat! :lol: :lol: :lol:
Tavaly májusban 216-ról indultunk,úgyhogy szépen haladunk előre! :lol:
Még sok van vissza,de csak eljön a mi időnk is egyszer!
Ti pontosan hányadikak vagytok most?

Atan:Várjuk a híreket hugiügyben! :D :D :D
A Tegyeszes sorról semmit nem tudok,mert novemberben hívtam utoljára az ügyintézőt és azt mondta akkor,hogy azóta SEMMI változás.Ez tulképp azt jelentené,hogy 2006-ban nem volt újszülött örökbeadás,de ez persze nem igaz.Úgyhogy jól felhúztam magam és nincs kedvem felhívni őket,mert csak átverés megy. Pedig lassan másfél éve várunk náluk. :(

Szép napsütéses hetet kívánok mindenkinek!
csöpke

Sziasztok!
KOKO:Nekem nem orokbe fogadot babak vannak.De sok ismerosom van akinek orokbe fogadot gyerekei vannak.Nem is tudom oszinten miert nezttem be de de valahogy mindeg kedveltem azokat akik orokbe tudnak fogadni egy artatlan csopseget!Mikor en szulttem a masodik gyermekem egy 38-eves no(elnezest hogy nem ugy irom hogy holgy,mert az en szememben az nem lenne ra alkalmas szo!)eldobta a lanyat.Egy taxiban szult meg,mert messze lakot a
a szuleszettol es az o varosaban nem tudot szulni mert ott nem lehet otthagyni a babakat!Mikor megszult egyszer sem nezte meg a gyereket!Vagy egy hetig fekudt bent a korhazban es akkor sem ment a gyerekehez! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A kislany nagyon szep volt mar akkor most meg vegkepp!Sokszor elottem van mikor sirt es senki nem ment hozza!
:( :( :( :( :(
Na de megnyugtato hogy a kislanyt egy kozeli baratnom fogadta magahoz mert nekik sem lehetet sajat babajuk.Jol van es ami lenyeg egesseges!
Picit hosszura sikerult ne haragudjatok.

ANCSUR:teszek fell par kepet magunkrol es este igerem meg irok mert az elobbi hosszura sikerult es nekem Norikam most eppen felekelt.

Itt seta kozben Eleonora.
Kép

Ez a fiam apaval,sieles kozben.
Kép

Eleonora. Kép

Levente.
Kép

En es a gyerekek.
Kép

Most megyek mert a lanyomat meg kell etetnem.
Puszi mindenkinek.Es kellemes vasarnapot.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Csöpke: a legközelebbi infom a 77 volt. :wink: Ó a múlt hónapban, csak úgy véletlenszerűen a neten megérdeklődtem, hogy a Tegyesznél hanyadikak vagyunk, ott 39. És tavaly volt 12 örökbeadás, de csak 6 volt olyan, hogy nem nevelőszülős. És a legfiatalabb gyerek 4 éves volt. Szóval akkor gyorsan kiszámoltam, hogy még csak 7 évet kéne várnunk ott. Egyébként már lassan 2 éve várunk. :roll: Persze itt se minden lehet igaz, mert én tudok csecsemő örökbeadásról, anyunak mesélték, a nagymama- és már 2. gyerek, de nem testvérek. Szóval ki tudja, hogy halad ott a sor? :roll: De mi arra nem is gondoltunk, hogy onnan kapnánk babát egy pillanatig se, valahogy éreztem hogy ott hiába is várnánk. :roll:

Moncsi: Akkor küldök sok-sok angyalkát, hogy gyógyuljatok meg! :lol: És persze várunk mindig, akármit is írsz nekünk. :lol:

Szia Andem: Gratula a határozatotokhoz! Remélem gyorsan megtalál majd benneteket a kis gyöngyszemetek! :lol:

Ulja: Nagyon szépek a gyerkőceid! :lol: Tudod, sokszor akik örökbe akarják adni a gyermeküket, nem nézik meg a kicsit, hiába is vannak ott a kórházban. Hisz ha szilárd az elhatározásuk, akkor attól talán még jobban fájna az elválás. Végül is 9 hónapig bennük növekedett magzatuk, s aztán pedig megszülik gyermeküket, akit sokféle okból nem nevelhetnek fel. A lényeg, hogy a gyermek jó helyre kerül, és nem tett vele semmi rosszat, ha érted mire gondolok.

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Ancsúr!

Hol van még húsvét.........! :lol:
Most még elötte lesz egy :twisted: kis :twisted: hajtás nőnap címmel! :lol:

Ha lezavartuk akkor már biztos arra fogunk készülődni!Az üzletet már "húsvétoltuk"nyuszik,csirkék,barik sorakoznak a kirakatban!
Annyira édesek a kis gyerkőcök amikor tátott szájjal bámulják a barikat!!
tvera

Tvera: :lol: :P Gondolom édik lehetnek! Tényleg azt el is felejtettem, hogy nőnap is lesz, na de nem is nekem kell az eszemben tartanom. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Andi, kedves tőled, hogy bár a te életedben ez nem játszott szerepet, mégis érdeklődsz azok iránt, akik a gyerekeiket nem maguk szülték, hanem örökbe fogadták.
Akárhogy is vélekedsz arról a "nőről" aki "eldobta" a lányát, adjunk hálát az Istennek, hogy nekünk még nem kellett ilyen helyzetet átélni, amikor ez az egyetlen lehetőség maradt a számára, ti. hogy lemondjon a gyerekéről. Ne itélkezzünk fölötte, hisz ha nem igy cselekszik, a barátnőd most nem lenne ilyen boldog.
A mi kisebbik örökbefogadott lányunkat sem nézte meg az életet adó anya szülés után, mert nem akart kötődni hozzá, s mivel elég sokat beszélgettem vele, meg kell hogy mondjam, nagyra becsülöm őt, amiért tudta annyira szeretni a "nem kivánt" gyerekét, hogy megnyugtatóan gondoskodott a sorsáról.
Hát ennyi, remélem nem bántottalak meg.
Más: megkérdezhetem, miért Moszkvából jelentkezel? Én 1986-ban fél évet tanultam ott, s nagyon szép emlékeim vannak... :lol:

Kép
Kép
koko

Jo reggelt!
KOKO:A ferjem itt lakik.Mi is itt eltunk 3-evig.Akkor meg alberletben laktunk,de a tulajdonos felmondot igy a ferjem atkoltozot az anjahoz.
Mi most csak orvoshoz jottunk.Harom napra hogy itt voltunk az anja kezdte a szovegelest.Nagyon nehez termeszetu.En idegileg mar kivagyok tole.Ezert ugy dontottunk hogy megyek haza agyerekekkel.Mert Levit is sokszor sertegeti vagy nem eppen illo dolgot muvel vele!PL:Elotte eszik csokit vagy fagyit stb.Es neki nem ad belole!Levi meg nekunk nagyon kivancs-fancsi.Szoval nehez vele elni.Engem meg utal mert mgyar vagyok.Most az-az uj temeja hogy nekem csak a haza kell!Na persze!Nekem szazszor szebb hazam van othol es nem ket szobas!
Na hagyuk mert mar megent ideges vagyok!

Meg kesobb benezek mert pakolok.
EN IROK NORA MEG TOROL :D :!:
Mivel ma indulunk haza.
HURRRRRRRRRRRRRA!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Szia Andem!
Üdv itt! :lol:
Írtam pü-t.

dnkata
dnkata

Ancsúr, Csöpke és a többi türelmetlen várakozó: :)
Alszanak az ördögök, úgyhogy volt egy kis időm és találomra visszaolvasgattam a Babaneten. Nem is hiszitek, milyen sokan vagyunk, akiknek a türelmetlen, vágyakozó, hitetlen soraival van tele a Babanet. (Köztük természetesen én is!!!) És annyira jó, hogy eltelik egy kis idő (ami előre nézve borzasztó hosszú, visszanézve már nem annyira :-)) és mind anyukák lettünk/leszünk! Én még nem felejtettem el, hogy milyen nehéz is ez az időszak, de egyszer vége és megszületik a babátok!! Tudom! :-) Ja, és pihenjetek sokat!!! :oops: :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

MarciLilianyu!
Nagyon kedves tőled, hogy izgulsz értünk, és gondolsz ránk. Bár mi még csak kezdők vagyunk, de mégis jól esik, hogy ilyen kedves vagy.
Most Nagyzsuékért kell igzulni, szorítani, de nagyon!
Lányok! Minden ujjatokat keresztbe és gondoljunk rájuk!
kanga_mama

Lányok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket a Gólyahír fórumára! Nagyon-nagy hírek vannak ott! Éljenek a babák és a szüleik! De különösen NAGYZSU-ék és a kicsi lányuk! :-)))) Isten éltesse őket erőben, egészségben és boldogságban! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Hurrááááááááá. Nagyon örülök a jó hírnek. Nagyon sokat gondoltam rájuk a napokban, hogy mikor születik meg a babájuk. Szurkolok nekik, hogy minden rendben menjen és minél hamarabb hazavihessék a babócát.

Kép
Kép
atan

Drága Zsu!

Szeretettel gratulálok "cuki falat" kislányotok születéséhez!
Szurkolok, hogy minden rendben menjen. (Remélem sikerül mindent beszerezni a babagondozáshoz! :lol:)

Kép

Kép
Kép
ggabszi

ZSUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sok sok Boldogságot es csuriba mindenem hogy minél hamarab otthon legyetek!!!!!!!!!!!!!4444

Kép
móncsi+3

Jaj Zsu úgy örülök!! Nagy gratula és nagyon szorítunk!!!!!!! :D :D :D
steiff

Zsu: Nagyon örülök nektek, és nagy-nagy gratula! :lol: :P :lol: Megy a szurok, hogy minél hamarabb otthon szuszogjon kislányotok! Gondoltam, hogy kislány a kis huncutka, ha már ennyire szégyenlős. :lol:

KépKép
ancsúr

Lányok!

Kérlek segítsetek. Egyszer régen valamelyikőtök írta, hogy mi az a szer, amivel a picik fogzási fájdalmait lehet enyhíteni. Kerestem, de sajnos nem találom. 5 hónapos az unokahúgom kisfia és nagyon szenved szegény. Szeretnék nekik segíteni.

Köszi előre is!
kanga_mama

Kanga mama: Dentinox gél, de keresek homeos szert is.

KépKép
ancsúr

Zsu!
Óriási gratula és naaaagyon sok boldogságot kívánunk!!! :P
Kép

Kép
vivi1

Zsu!

Tiszta szívből gratulálok.
:D Kép

Timi
latimi

Zsu:
Óriási gratula pici lányotok születéséhez!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kanga mama: A csecsemők jórészének fél éves kora körül bújik ki az első foga. Jóval a fog áttörése előtt jelentkezhetnek azonban fájdalmak, amelyek miatt a gyermek nappali és éjszakai viselkedése megváltozhat: a pépes helyett a darabosabb ételeket fogyasztja szívesebben, hasmenése lehet, erősen nyálzik, az ujjait vagy a játékait rágja, éjszaka fájdalmasan sír, esetleg csak hosszas ringatásra nyugszik meg, ingerlékeny, dühös, visekedése szeszélyes. Chamomilla nevű homeopátiás szert választhatunk 15 CH-ban, Podophyllumot 9 vagy 15 CH-ban, Boraxot 5CH-ban, attól függően, hogy a fent említett sok tünet közül melyik a legjellemzőbb a fogzó csecsemőre.

Fogzással a legkülönbözőbb székletváltozások járhatnak, de ha hirtelen jelentkező és kitartóan fenálló hasmenésről van szó, akkor célszerű kicsit diétázni a csecsemőt (tejet, tejterméket semmiképpen ne kapjon) és egy idő múlva a székletvizsgálat is szóba jöhet (Salmonella). Ha egyértelműen a fogzásra esik a gyanú, akkor a Chamomilla jót tesz, szerintem próbálja meg vízben feloldva adni, így itatgatni. A Chamomilla-hasmenés zöld szokott lenni, olyan, mint a spenót, belekevert tojással.

KépKép
ancsúr

Ancsúr!
Köszönöm a kimerítő választ, azonnal továbbítom. Elírtam a kicsi életkorát, jövő héten lesz 6 hónapos, bocsi.

Annyira várom már, hogy Zsu jelentkezzen. Olyan kiváncsi vagyok!!! :lol: Tudom, hogy aki kiváncsi hamar megöregszik, de a fene bánja, most tényleg kiváncsi vagyok. :lol:
kanga_mama

Zsu!
Szívből gratulálok! Drukkolok, hogy minél hamarabb otthon legyen a pici lány!

dnkata
dnkata

Sziasztok!
Csak azért írok, mert a Gólyahíres fórumon olvastam, hogy megint csökkentek a sorszámok!
Lányok! nem feladni!!! Nemsokára csörög majd az a TELEFON!!! És akkor tessék szépen FELVENNI!!!!!!

Kép

Kép
kajla

Gólyamese c. film vetítése az m2-n Csütörtökön -március 8-án 20:10-kor!!!
kanga_mama

Kajla, megmondom őszintén, hogy én egy kicsit kiakadtam azon, hogy 7 papírt kellett Gabikának elővennie... :cry:
kanga_mama

Kajla: :lol: Nálam csőre töltve van a telcsi! :P

Kanga mama: Én azon hogy nem jeleztek vissza akik örökbe fogadtak. Hát a telcsi, nem tudom, azért bármi történhet ilyenkor... Legalább is gondolom, mindegyik dolgozott, lehet, hogy külföldön volt.. stb. Végül is ők most lecsúsztak erről a lehetőségről. És bár én mindig figyelem a telcsit, igaz még nem is kéne :roll: , de pl most hogy olvastam eszembe jutott hogy az egyik faluban az oviban nincs egyáltalán térerőm, és nem kapcsol bent hívást. Ezt csak azért tudom, mert többször kerestek már és mindig fogadatlan hívás volt, pedig a markomban van mindig.

KépKép
ancsúr

Latimi! Jössz pénteken a Tegyeszbe az örökbefogadós klubba?
steiff

Ezen én is felháborodtam, hogy nem szóltak, akik már máshonnan örökbefogadtak :roll: :evil: .

Kép
Kép
emike

Lányok, sírhatnékom van! Komolyan mondom! Szegény Zsu... Nagyon nehéz lehet most neki. Milyen érzésekkel lehet tele szegény? Arról nem is beszélve, hogy majd ha esetleg a következő... értitek, ugye? Félelemmel teli érzésekkel... jaj ettől tartok én is... Én annyit írtam neki a Gólyahír fórumán, hogy nem az ő babájuk volt... Sovány vigasz, tudom, de ennél több most nem jön ki belőlem. Egy biztos, soha többet nem fogok előre örülni... sem neki, sem másnak. Ne haragudjatok, de végtelenül átérzem szegény bánatát. :cry: :cry: :cry:
kanga_mama

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
ancsúr

Jaj Zsu, pedig úgy szorítottunk!!!! :? :? :? A következő gólya már biztos célba ér hozzátok!!!! (Jó tudom, hogy most ez sovány vigasz.)
steiff

Zsu! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nincsenek szavak...a szívem szakad meg értetek!
Szeretettel:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Zsu! Nagyon sajnálom! :cry: Hamarosan megérkezik a Ti babátok, aki csak a Tiétek lesz és senki másé!!!

Kép
vivi1

Steiff!

Nem megyünk a Tegyeszbe! Mártikával egy ideig nem szeretnék találkozni.

Timi
latimi

Zsu, nagyon sajnálom. Szurkolok nektek, hogy minél hamarabb megérkezzen a babátok.

Kép
Kép
atan

Sziasztok

Nagyzsu nagyon sajnálom :(:(:(
Tudom ilyenkor semmi sem segít a bánaton , Te tudod a mi kálváriánkat és nagyon remélem hogy nálatok a következő már biztosan a ti babátok lesz.

Lányok
Ez sajnos benne van a pakliban nekünk csak 3. ra sikerült a fiunkat haza hozni.
És addig semmiféle vigasztalás nem használt, mondhattak nekem bármit, csak bőgni tudtam rajta.
Aztán amikor az autóba tettük Őt akkor tudtam minden bánatomat elfelejteni és felhőtlenül örülni neki :)
Egy biztos ez az út sem könnyű de a végeredmény legalább tuti :):)

Naninga
naninga

Lányok!

Hosszú évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy egy bizonyos oldalra soha többet nem írok, de most nem bírtam magammal és muszáj voltam hozzászólni. Ha van kedvetek nézzétek meg, kérlek! Remélem, hogy semmi rosszat nem írtam.

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?bw ... p=0&page=1

Köszi!
kanga_mama

sziasztok!

Kangamama: Nem szívesen olvasok ilyesmiről, de átfutottam,csak nem tudom melyiket írtad te. :) Lehet,hogy én vagyok ügyetlen :cry:
csöpke

csöpke: 1002-es hsz. :)
rkata

Csöpke, Kata már segített, én vagyok ott a Kanga_67. :wink:
kanga_mama

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok drukkolást, és együttérzést. Aranyosak vagytok. Valószínű ő még nem a mi pici babánk volt, de ezt csak akkor fogjuk látni igazán, ha majd itthon lesz a mi picink. Reméljük mihamarabb.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Kanga mama!
Beleolvastam én is a fórumba, bár nem volt egyértelmű számomra a szitu (írták, hogy már eldöntötte a lány mit választ, meg azt is, hogy kamu az egész...) - mindenesetre jó kis vitát eredményezett a téma. Nem is erről akartam írni igazán- az egyik hozzászólásban hivatkoztak egy webcímre. Bekukkantottam, majd telebőgtem egy 100-as csomag papírzsepit.
Ha valaki akar még pityeregni (de csak akkor nézzen bele, ha akar) ajánlom, mert nagyon megindító:

http://www.angyalokszulei.hu/
steiff

Steiff, ebbe én is beleolvastam, bár ne tettem volna. Én is úgy jártam mint te. :roll:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?