Új privát üzeneted érkezett!

na akkor ha most egy kicsit nyugis a topik, kérdeznék
Azt mondta a K. hoyg kell átjárhatósági vizsgálat.
Ez hogy működik hoyg én szólok a pultnál hogy djanak időpontot vagy rajta van a kartonomon és majd szólnak.
VAgy amíg nincs mega 3 vérvétel nem is csinálnak semmi vizsgálatot.
Én már úgy gyorsítanám ezt az egészet:(
madrin

Madrin!

Nekem úgy volt, hogy a Zeke doki mondta, hogy meg kell csinálni és még nem volt meg a három vérvétel. Azt mondta, hogy amikor megjön, hívjam fel a BMC-t és kérjek időpontot, mert azt hogyha elmúlik a mensi egy héten belül kell megcsinálni. Felhívtam őket amikor megjött, megkérdezték, hány napig szokott tartani, kaptam időpontot és mentem a megadott napon. Ilyen egyszerű. Ha kapsz időpontot, vigyél magaddal: hosszú pólót, zoknit, papucsot, tisztasági betétet, intim törlőt. Maga a HSG úgy zajlik, hogy bejelentkezel a recepsión, hogy HSG-re jöttél. Aztán jelentkezni kell a mővérszobán, amikor mondják, ott kapsz egy fájdalomcsillapító szurit a fenekedbe. Aztán az Évi műtősnő összeszedi a HSG-re várókat és úgy felöltözve átmentek a másik épületbe a röntgenbe. Ott bekísérnek egy kis öltözőbe, amiből nyílik maga a röntgenszoba, tehát csak addig kell elslattyogni a papucsban hosszú pólóban. (ezért köntös nem kell) Átöltözöl, behívnak, felfekszel az asztalra (nncs lábtartó, tehát neked kell tartani a térdedet, de nem vészes). Megjön a doki és mondja, hogy mi fog történni. Nekem a Zeke csinálta, de többnyire az Újvári doki szokta a többi orvos páciensét. Felteszik azt a kacsát, vagy mit (mint a rákszűréskor) és a katétert. Az kicsit görcsöl, mintha meg akarna jönni. Érezhetsz egy apró szúrást is (én nem éreztem) Fenn van a katéter, jön a röntgenorvos is, elkezdik tolni a folyadékot és ha kész, röntgenfelvétel készül. Aztán még pár percig fekszel az asztalon, és amikor felkelsz, kapsz vattát, merthogy vérezni fogsz. Egy két napig a minimális vérzés normális. Aztán vissza a kabinba, felöltözés, át a BMC épületébe és meg kell várni a HSG eredményét , azaz a zárójelentést. kapsz egy gyógyszert amiből egyszer két darabot kell bevenni . ( a két gyógyszer ára kb. 4.000 Ft) Gyulladáscsökkentő. Nagyjából ennyi, de ha van kérdésed válaszolok szívesen. (engem a Baby készített fel előtte, és nagyon jó volt, hogy leírta mi fog és hol történni, mert fel tudtam rá készülni.)
nellike

Gabicsibe,
hogy hogy este kettőt? Nektek csak 3x1 kell, de nekem 3x3!
Én is unom, már magam itt a melóhelyen, otthon pedig takarítani kéne:(Na, csáó:)
Nincs valami jó a tv-ben, vagy te sem vagy otthon, dolgozol?
Nellike,
hát gratulálok,olyan szépen leírtad a HSG-t. Mit csinálsz?
Többiek, még nem értek haza?
Szorítok mindenkinek, hogy csakis jó híreket kapjatok:)
baby.81

Nellike,

köszi tényleg jól leírtad.
Basszus akkor én ezen is túllehetnék már,de miért nem szóltak...
Ugyanis nemrég volt a menszes 4. napján lévő vérvételen, kérhettem volna időpontot egyből.
Ha ez a vizsgálat nincs meg nem is foglalkozik velem addig doki?

Elvileg tele vagyok cisztával (előző dokim állapította meg ) és jó lenne tudni mi van azokkal.
Van egy állandó cisztám ami féléve nem tűnik el, és mivel 4,5 cm egy doki se műtött meg merthoyg 5 cm alatt nem műtenek.
De pl olvastam hogy ez is gátolja a teherbe esést...

ja és egyébként egy ilyen vizsgálat után délután be lehet menni dolgozni?
Mert próbálok ninél kevesebbet hiányozni:(
madrin

sziasztok
a kis fagyik nem akartak normálisan magukhoz térni,ezért nem kaptam vissza őket,ami nem baj,mert tudjátok hogy én kértem a dokit hogy hagyjuk ki csak nem lehetett :oops: :oops: :oops: tudjátok hogy mi a véleményem sajna a fagyikról :oops: :oops: :oops: a baj az hogy a párom anyaga nem lett jó,bacit találtak benne,ezért nem kezdhetem rögtön a stimut,ahogy terveztem,hanem 1 hónap mulva :evil: :evil: :evil: na ez kiboritott rendesen :evil: :evil: na mindegy,most van 1 hónapom hogy tegyek-vegyek,
a jó az volt hogy taliztam Estrellával és Gombahölgyel,olyan jó volt megismerni őket és nagyon aranyos csajszik :D :D :D
A vigasztaló azoknak akik fagyikért mennek,hogy a dokim mindig leszid hogy miért vagyok ilyen negativ a fagyikkal szemben,mert igenis sok esélyük van azoknak is,és 90 % visszatér,ez most nem tudja miért történt

KRiszti
irj majd át légyszi áprilisra 3.stimuláciora,köszi

mindenkinek drukkolok akinek kell!!!!!!!!

bibar

jaj lányok még valami,lehet ilyenkor a párocskánkal lenni,nehogy ide-oda fertözzük egymást,akinek volt ilyen az irja meg :oops: :oops: :oops: köszike

bibar

Madrin,
szerintem, ezt mindenképpen meg kell csináltatni, attól is teszik függővé, hogy mi lesz, inszem vagy esetleg lombik, meg persze sokminden mástól is függ még.
De utánna tutira nem tudsz menni melózni, szerintem, mert fájdogál a hasad utánna:( De majd ír más is biztosan valami okosat!! Minden jót!!
baby.81

Bibar! Sajnálom :( De fő az optimizmus és a pozitív hozzáállás. Mi is halasztottunk, és én is addig egy csomó olyan dolgot csináltam, amit mostmár nem mernék. Használd ki azt az egy hónapot, hamar el fog telni.

Madrin! Hááát. Nem tudom. Nekem pl. tegnap azért volt olyan későn az inszem, mert előtte még nyomták a HSG-ket. Mérget ne vegyél rá, hogyha reggel kapsz időpontot, akkor te már du. dolgozni fogsz tudni menni. Meg én elég ramatyul is voltam, úgy kellett utána felmosni, mert nekem el voltak záródva. Én utána biztosan nem tudtam volna dolgozni menni. Nem akarlak megijeszteni, csak azért mondom, hogy felkészülj, nem egy leányálom. Aztán persze van akinek nem fáj és optimális esetben hamar végezhetsz, úgyhogy nemtudom. Okosat nem tudok mondani. :?

Baby! Te miért kapsz olyan sok utrót? vagy csak az inszemeseknek jár a napi három? Egyébként itthon vagyok és kicsit unalmas egyedül. netezem, csinálok valami light-os házimunkát, aztán fekvés, tv nézés, mintha beteg lennék. Pedig tudom, hogy nem vagyok az :) Nekem a Zeke doki azt mondta, hogy a következő három, inkább négy napban pórbáljak meg lazítani, pihenni, hátha van minek beágyazódni. :? Úgyhogy ezt teszem. Ja és ma apával együtt kell lenni :oops:
nellike

Bibar,
hát ez nem jó hír, de ha neked nem gond. Rám nézve ez elég rossz kilátás:(
De majd lekezelik a párod baciját is utánna indulhattok!!
Nem is vagy egy kicsit sem elkenődve? Az jó! Mármint, hogy nem kaptd vissza őket, de miért nem éledtek fel, és mennyi volt? Teljesen beparáztam:(
baby.81

Bibar!

Nekünk úgy volt legutóbb, hogy nem a mintából vették észre, hanem a férjem produkált olyan tüneteket, amiből arra lehetett következtetni, hogy gáz van. Mi egyből szóltunk a dokinak, mert pont az indítás időpontjára vált bizonyossá, hogy valami nem stimmel. Ezért aztán elhalasztottuk egy hónappal. Még aznap elmentünk a SOTE urológiára, ahol mindenféle mintavétel következett, egy hét eredményre várás után kiderült, hogy mi okozta a bajt, megvolt a baci. Gyógyszeres kezelés következett, majd a végén ismét mintavételek (kontroll). Én megkérdeztem, hogy lehetünk-e együtt védekezés nélkül és azt mondta a doki, hogy igen. Persze ez főleg attól függ, hogy milyen baciról van szó. Mert van olyan, ami a férfi hugyúti szervekben telepszik meg és ott okoz bajokat, és nem fertőződik át, és van olyan ami meg igen. Szóval szerintem előbb azt kéne kideríteni tenyésztéssel, hogy mik azok a bacik és aztán feltenni a dokinak a kérdést. Az pár nap, addig én védekeznék valahogy :? Persze, lehet hogy hülyeség, ami mondtam :?
nellike

Baby! Nem kell parázni, a Brigii-nek ikrei lettek a fagyiktól és csak át kell nézni néha a babás topicra , ott látod a statisztikát :wink:
nellike

Baby
ne ijedj meg,legfőképpen neked szólt az a megnyugtatás amit irtam,a doki szerint jók a fagyik,csak nekem nem, jöttek be :oops: :oops: a te példád Brigi legyen ne én :oops: :oops: csak azért lettem szomorú hogy nem indulhatok a friss stimura,a fagyikat nem sajnáltam miután nem is biztam bennük :oops: :oops: nekem 3 volt lefagyasztva,feléledtek de sokat vesztettek a sejtjeikből,ezért nem kaptam öket vissza,azt mondta a doki hogy felesleges lenne visszarakni és én egyetértettem.
a tieid szuperek lesznek meglásd!!!!!!!!!!!!!!

bibar

köszi nellike,
sajna olvastam meg itt már mondták a lányok hogy nem egy "leányálom".
Bár sztem én elég hisztis is vagyok:(
VAgyis a fogorvosnál mindig próbálok a doktornénivel egyezkedni hoyg ne fúrjon annyit.
sztem amikor meglát már a pokolba kíván:)
Szerencse hoyg van egy pasi kollégám, együtt mentünk régen, na az annyira hisztis volt hoyg vmi extra extra lidocain rendeltek be neki.:)
De itt majd egy hős leszek:)
Még csak fél kettő:(
madrin

Sziasztok! Ez igen, jó sokat termeltetek :) Szerencsére nem kellett mennem ma dolgozni. Főnökasszony kibulizta :)

Az éjszakám elég rossz volt. Szinte nem aludtam semmit. Életembe nem fájt ennyire a torkom.
Reggel korán elmentem varratszedésre (kis sebészeti műtétem volt). Aztán a drága férjecskémmel nekiálltunk takarítani. Mindjárt megyek is befejezni.

Baby, én is a másik topic táblájából szoktam erőt meríteni a fagyibabákhoz. Minden rendben lesz!

Utro-ból nekem is 3x3-at kellett pakolni. Elég jól belejöttem :)

HSG után változó, hogy ki hogy bírja. Szerintem se tanácsos utána dolgozni menni.

Bibar, töltsd kellemesen az elkövetkező 1 hónapot. Biztos gyorsan eltelik, utána jöhet a stimu. Ha abban sokkal jobban bízol, akkor tényleg jobb lesz.
Azért egy kérdés, neked hány sejtesek voltak az embriók, amikor lefagyasztották őket?

Puszi mindenkinek. Este még jövök.
süni76

Bibarci

Csörrents meg mobilon és belépek,tudod hogy mindig x-et jelez az enyém,azért nem léptem még be.

Madrin

nekem előbb a HSG volt,aztán a vérvétel.Se injekciót nem kaptam,se gyógyszert utána.Nekem is a Jánosban csinálták,mondjuk nem a BMC küldött,lehet azért.Érdekes.
Ja és a 6 cm-es cisztám egyszer csak eltűnt,még akár veled is megeshet.... :wink:

Nem tudom ki kérdezte,mindegy,az inszemesek 3×1 utrót,a lombikosok 3×3-at nyomnak.

Baby

Szerintem a blasztók tuti jól fognak visszatérni.Szorítok nagyon!!!

Gomba!!!

???????Mesélj!!!!

Estrella

várom a Te beszámolódat is...
lukrécia

Megin hírt kaptam egy nem tervezett gyerek születéséről :cry:
Hihetetlen eddig is ennyi volt csak én vagyok most erre rohadtul allergiás? :cry:
madrin

Sziasztok!

Tényleg nem volt ma W. doki, ezért Szűcs dokihoz osztottak be, aki jó híreket közölt. Egy darab nyolc miliméteres petezsák, és benne szikhólyag látható. Úgyhogy végül nem ikrek, de így legalább most már tudjuk, hogy egyes számban kell csak beszélni hozzájuk. :P

Bibar, Estrella

Tök jó, hogy benneteket is megismertelek!!!

Bibar
Sajnálom, hogy nem virgonckodtak az embrióid, de reméljük a következő, ami sajnos most késve indul, jobb lesz!

Estrella
Ügyes legyél hétfőn!!!

Szűcs doki nagyon rendes volt, próbált megnyugtatni, hogy ne parázzak, mert nagyon félek, nehogy valami baj legyen! Most azon gondolkozok, hogy kiíratom magam betegszabadságra a jövő hét utáni héttől, mert ez a hetem rettegésben telt, nehogy valamivel megmérgezzem magam a munkahelyen (laborban dolgozom).

Van esetleg olyan köztetek, aki két hétnél tovább maradt otthon az első 12 hétben?
gombahölgy

Sziasztok, itt vagyok ám én is! :)

Bibar, Gombahölgy:
Nagyon örültem a találkának, bocsi hogy olyan álmos fejem volt, de reggel korán kellett kelnem. :?
Bibar:
Sajnálom, hogy nem tudtok indulni most, tudom milyen érzés, mert már nálam is egy párszor volt így. Rendben lesz minden apával is, és akkor indulhattok meglátod. Nálunk is egyszer jó volt apa eredménye, aztán meg nem. Mióta visszük a tusfürdőt azóta minden oké baciilag. :)
Gombahölgy:
Örülök a kis petezsáknak+szikhólyagnak, hamarosan dobogó szívecske is lesz. :lol:
Kriszti:
Este 8-kor tüszőrepi, aztán HÉTFŐN INSZEM.
Baloldalt volt egy 20-as, jobboldalt csak egy 15-ös. Endo: 9-es.
Ennyit mondott.
Ja, és még annyit, hogy a héten szabin lesz, tehát valaki más fogja végezni a beavatkozást (Wiegandt vagy Újvári).
Nekem már mindegy, csak csinálják, és sikerüljön! :lol:
Baby:
Kedden 13.-a van, tudtad???? :shock: :shock: :shock: SZUPER!!!
Vendég

Gombahölgy! Gratulálok! És az az egy bébi produkált ilyen HCG értéket! Akkor jó erős kissrác lesz :wink: Ha laborban dolgozol, vegyszerekkel, akkor én a te helyedben nem nagyon mennék a közelbe. Merthogy azt be lehet lélegezni, bőrön át is bejuthat a szervezetbe, szóval... :?

Csajok! Most lettem kész a főzéssel. (remélem azért ilyen light-os munkákat csinálgathatok az első pár napban)Sárgaborsó főzeléket főztem fasírttal, meg a holnapi gombás húshoz is megcsináltam előre a gombapörit. Nekem most egy kis főzelékhez volt kedvem :roll: Amúgy is a hülyesek tele vannak fehérjével, ami nekünk most kell, ugye? Igaz, puffasztanak is :?
nellike

Estrella! Gratulálok, drukkolok nagyon, hogy ez most tényleg sikerüljön! Miért érdekes a kedd 13-a? Csak nem névnap miatt? :roll:
nellike

gombahölgy én is gratulálok :D

Szerintem se menj be, ki tudja jobba biztonság.
Én régen ugyan nem laborban hanem egy festékgyár irodájában dolgoztam.
Olyan allergiáim voltak...Amióta nem dolgozom ott lekopogom ilyen téren semmi bajom.
Tehát pihengess inkább.
Minket haazengedett a főnök :lol:
Hurrá, mehetek haza,mindenkinek további jó hétvégét kívánok!
madrin

Gomba!

De szuper!!!!

Lehet azért volt olyan magas a hcg mert blasztó volt.Mindegy,nagyon szuper így is!!!!! :lol: Hát a labor én is meggondolnám....

Estrella

Mennek a drukkok hétfőre.....

Bibarci

Olyan ügyes,erős vagy! :P Puszikállak
lukrécia

labor=labort :oops:
lukrécia

Estrella,
és ez jó hír, hogy 13.-a? Az inkább szerencsétlen nap nem? Mondjuk nem péntek 13:) Gratula, hogy hétfőn inszem:) Hajrá!!!!!!!!!!!
Nellike,
azért érdekes, hogy 13.-a, mert az tudod...ilyen "misztikus" szám:) Van, akinek bejön, van akinek nem. Ügyi vagy, hogy már megfőztél, én meg kitakarítottam:) Azért pihenj is!!
Süni,
köszike a drukkot, majd át is nézek a másik topicra:) Azért gondolhatod, nagyon izgulok, de bízok is bennük:) Blasztók,majd csak nem vesztenek annyi sejtet, hogy ne ültessék be őket!!!! Én az utróval, még egy kicsit bénáskodom:(
Gombahölgy,
gratulálok, hogy megvan a kis édes és jól van:) Vigyázz magadra!!
Bibar,
köszönöm, hogy megnyugtatsz!
Lukrécia,
neked is köszike:) Én is ebben bízom, hogy blasztók! Csak, hát tudod, nem vagyok 100% optimista csajszi! Csak 50%-os, az jó nem? Te is dolgoztál ma?
baby.81

Süni
hát ugy emlékszem 8-9 sejtesek voltak,mindenesetre nagyon szépek voltak :oops: :oops:

Gombahölgy
jaj de jó,nagyon örülök,remélem most már megnyugodtál :lol: :lol:

Estrella
szuper hogy meglesz neked is az inszem,drukkolok hogy ne kelljen lombikra menned :D :D

bibar

Lányok
ma este 19 orakor a magellánba petesejt adományozásrol,lombikról,örökbefogadásrol lesz szó!Lukréciám,most olvastam a tartalmat,jol hallottad fél füllel :lol: :lol: páromat nem tudom lelőni,felszántha az egész kertet :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar!
Mikor volt az előzző stimulálásod? Megkérdezhetem? :oops:

Naposoldal!
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni és pláne, hogy megismerhettelek! :wink:
Vigyázz magatokra és majd jelentkezem nálad néha, de pláne ha történik is valami velem!

Nézzétek 7-kor a Magellánt!

Ja és holnap vasárnap a National Geographicon lesz az Élet az anyaméhben - Ikrek!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Bocsi azt nem írtam, hogy 16 órakkor lesz holnap az Élet az anyaméhben!

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!
tûriné emese

Bocsi azt nem írtam, hogy 16 órakkor lesz holnap az Élet az anyaméhben!

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!
tûriné emese

Emese
persze hogy megkérdezheted :D :D 2005 decemberében volt az első,aztán fagyibabák,majd 2006 juliusában volt a második stimum,amiből elindult egy terhesség de leállt :cry: utánna kihagytam 2007 februárig,majd jött a multkori fagyibaba.a dokim mindig azzal biztat hogy multkor már elindult,akkor tuti meg lesz az a terhesség,mert a szervezet emlékszik rá :oops: :oops: hát már emlékezhetne
veled mi ujság?

bibar

Bibar!
Hát engem is ezzel bíztatott a doki, mert nekem az egy szem fagyim elindúlt, de utánna leállt! De valahogy nem ismerte fel most a szervezetem a terhességet pedig csak négy hónap telt el! :cry:
Na mindegy!

Velem semmi extra! Megvolt a méhtükrözés és az immunológia. Minden rendben van. Mostmár várom a kromoszómát és utánna azonnal megyek a BMC-be és a megbeszélésre és nagyon remélem, hogy áprilisban én is kezdhetem a következő stimulálást! :wink:

Szia Emese
tûriné emese

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a gyors felajánlást utro ügyben! :lol: :lol:

Emesével sikerült is leszervezni, KÖSZÖNÖM Emese!!!!!!
Én is örülök, hogy megismertelek, és remélem ma erőt merítettél a hathetes ikrekből, és hamarosan nekifutsz újra!

Baby, mennek a drukkok keddre, tessék bízni nagyon-nagyon!
Nem csak 50% osan, mert akkor lesz ám ejnye-bejnye!

Bibar, hajrá az új stimuhoz, április csodás idő lesz a beágyazódáshoz!
És legalább már nem kell fázni, ha az ember az ajtón kívüre szorul :oops: :lol:
Vagy ez sovány vigasz? Hát igen...
Mindenesetre nincs neked szükséged az ilyen vigaszokra, pozitív vagy te enélkül is! :lol: :lol:
naposoldal

Sziasztok!

Nekem is be kellett mennem :( , pedig elég üres volt a város, sokan otthon maradtak. Hát szörnyű belegondolni, hogy mindjárt itt a hétfő! De klassz lesz a jövő hét!

Bibar!
Nagyon sajnálom :( :( :( . Remélem ,egy hónap múlva minden rendben lesz!

Estrella!
Micsoda jó hírek! Sok sikert hétfőre! :D

Gomba!
Gratulálok!!!!!!! :D :D :D Nyugodj most már meg, mert a sok izgalom se tesz jót a kicsiknek!

Gabi!
Hogy vagy? A csipkebogyó teáról mit tudsz? Annyi okosságot írtál már a többiről! Az jót tesz?

Süni!
Jobbulást!
gil

Sziasztok!

Én vettem a bátorságot múlt vasárnap, és a http://www.angyalokszulei.hu-n készítettem Emese babának gyertyát.
Ma készült el. Aki úgy érzi gyújtson Ő is gyertyát érte.

chesti

Naposoldal!
Bármikor szívesen segítek! Képzeld itthagyták nekem vagy két órára őket, mert elmentek vásárolni a lányok szülei én meg elbabáztam velük, no meg sétálltunk egy nagyot! Az biztos, hogy erőt adott nekem az újrakezdéshez, mert rájöttem nem lehet sohasem feladni, hogy anya lehessek! :wink:

Bibar!
Hát ha jól számoltam én április 10-e után fogom kezdeni, nem tudom, te mikor! De ez jövőhéten péntek kiderűl mit mond a doktorbácsi!!!! :lol: :lol: :lol:
tûriné emese

Gabi!
Ez jó! Gyógyegérnek gyógytorna! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibar!
Nekünk is volt bacink, de mi attól függően voltunk együtt! :oops: :lol: Senki nem mondta, hogy nem lehet... :wink: :lol:

Emese!
Drukkolok nagyon, hogy jó legyen a kromoszóma eredméyn, és menjetek...Én megelőlegeztem neked az áprilist... :wink: :lol:

Na, lassan teszem az új táblát!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Chesti
én gyujtottam gyertyát :oops: :oops: és elolvastam egy-két történetet ,szétbőgtem magam :oops: :oops:

Kriszti
akkor mi is megpróbálkozunk :oops: :oops:

Emese
én még nem tudom pontosan,de igérem megirom majd :lol: :lol:

bibar

Kriszti:
Köszi mégegyszer mindent! Puszi neked! :D

Nellike, Baby és Többiek:
Én hiszek a 13-as szám szerencséjében, ezért írtam Baby-nek, hogy kedden 13.-a van. Ja, nekem meg a 13. napomon csinálják az inszemet. :) Remélem bejön.
Jó éjt mindenkinek! Puszi
Vendég

Bibar:
Mi csúcsok vagyunk, már megint együtt írtunk, egy időben. :lol:
Vendég

Kriszti!
Nagyon köszönöm a megelőlegezést! :wink: Aranyos vagy!

Bibar!
Várom a jelentkezést, remélem együtt megyünk és mi sikeresek leszünk!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
tûriné emese

Mindenkinek ragyogó,szép Kép -ot!

Bibar
Sajnálom és ne keseredj olyan gyorsan eltelik ez az 1 hónap.

Gil
nagyon magas a c-vitamin tartalma,vizhajtó hatása is van.MEgfázásos időszakban kimondottan ajálnják. :D

Estrella
Aki hisz benne annak bejön!nekem is szerencseszámom a 13.
gabicsibe

Gabi, Estrella,
Ok, én hiszek benne, akkor sikerülnie kell, ugye?!:)
Mindenkinél süt a napocska? Annyira jó, végre ilyen szép időnk van:) kertészkednem kéne, de olyan rossz, hogy vasárnap van,mert semmire nincs időm. Ja most jut eszembe, hogy leállt a mosógép, ki kell terigetnem:)
Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!!
Este majd jövök:)
baby.81

Drága Bibike, Taptau, Chesti, Mot, Agnesm, Jucicuki, Süni, Lanett, Zuzmó, Rozus, Gil, Lukrécia, Kriszti, Naposoldal, Bibar, Mamm, Niki baba, Málna, Gabicsibe, Teo, Gombahölgy, Pociló, Csibe, Nellike, Madrin, Baby!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, és mit írjak… Nincs szó erre… Igazi barátok vagytok, és sosem hittem volna, hogy ilyen létezik, mármint, hogy úgy segítetek, hogy nem is ismertek szinte. Fantasztikus emberek vagytok, és hihetetlen a csapatszellem Bennetek.

Azt hiszem, erre a tettetekre egy sima köszönet nem elég. De nem tudom megfogalmazni azt, amit érzek, így mégis csak ez marad: KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNJÜK.
Zokogtam, amikor kibontottuk.

Találtam egy szép verset, mely talán jobban kifejezi, amit érzek:

Heather Bay : Köszönet

Bár nem szólsz hozzám,
hangod mégis hallom,
mert nem kell hogy itt légy
ahhoz, hogy szívem átkaroljon.

Bár nem vagy velem,
Hogy is lehetnél…
Azért a tavasz lassan jő
És megy a tél…

Mert reményt adsz,
Ahhoz, hogy éljek,
Hogy tovább már ne féljek
S ezt köszönöm Neked.

Chesti drága,
Neked külön köszönet, hogy elhoztad, kár, hogy nem voltunk itthon. (bár akkor nagy verés is lett volna mellé :wink: )

Most nem is tudok többet írni, bár jó lenne. De nem tudom tényleg megfogalmazni, amit érzek és gondolok. Döbbenetes. Komolyan. Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsókuci és Zozó

Kép

Kép
zsókuci

Nem ér, Zsóka folyton megríkat...

Remélem mindenki jól van, ma végre én is :lol:
Csodaszép az idő takarítgattam, mostam.
Tegnap elmentünk megvásárolni a lépcsőkorláthoz valókat + az emeleti korláthoz. Olyan jó megint tervezgetni :wink:
Ati egész nap csiszolt, lakkoz, szép lesz.

Puszi Mindenkinek!

Holnap megyünk színházba :lol:

jucicuki

Juci!
Engem is, ha ez vigasztal!!!KOmolyan mondom, elfenekeljük, ha találkozunk vele a topiktalin!!!! :wink: :lol: Holnap szinház???De jó nektek, hogy ilyen sokat tudtok menni..Én jó ha 3 évente 1 X elmegyek...Hányinger elkerült már???
Vendég

Zsókuci!
MI is imádunk téged, titeket!!!Ugye tudod??? :wink: :lol: :lol: Puszika
Vendég

Juci!
Nem ülnék holnap a színházban az előtted lévő sorba :wink:

Estrella! Nem esett le a 13-a, bocsi:) Nálunk a párom névnapja lesz akkor és azt hittem, hogy erre utalsz. Ezek szerint hiszel a számmisztikában. Én annyira nem, de persze drukkolok neked és a Babynek, hogy hozzon szerencsét a 13-as szám. :)

Zsókuci! :D :D :D Puszi, és mostmár ne sírdogálj "miattunk".

Olyan gyönyörű idő volt ma, remélem, hogy még a jövő hét is ilyen marad. :) Ilyenkor amellett, hogy jobb az ember kedve valahogy még bizakodóbb is :)

Manda, Timy, Lexi, Málna, Brumi? Tessék jelentkezni! :evil:

Ha a férjemet sikerül kirobbantani a gép elől, még jövök, addig is pussz mindenkinek, Nelli
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?