Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves szavakat,nagyon aranyosak vagytok !
Bildi
Hajrá cukorterhelés,gondolok majd Rád is
!
Szellem:hát az a jó,hogy nem látszik
!
Athiz
Hmmm...aszittem,olyan normális pedálos autó.Hát ezek szt a régi jó játékok voltak a tutik...
Nem lehet anyósékkal megbeszélni mégis a cserét?
Nálunk mindig cukros terhelés van így középidőban
.Szt kínzás,de mindegy.
Biztosan bírni fogod,mert azért ha megiszod a cukrot,az sokat segít ám,csak addig bírd ki.Nekem szó szt jól esett,hogy végre lett vmi a gyomromban
!
Junko
Hi-hi,akkor most nem megyünk hozzátok...
De azért nincs hari?
Jó síelést és vigyázz magadra
!
Robcsi
Na tessék,ilyen a terhesség
.Az embernek totál az agyára megy .D!.Citológia bizti jó,mert már szóltak volna!Nálatok is be kell jelentkezni a 18. heti UH-ra?Nálunk AFP szűrésnél már be kell jelentkezni...
És de jó nektek,hogy csak sima tesztreggeli van
!!!!
Angel
Látod,akkor egyre jár az agyunk
!
Mily meglepő,hogy semmi nincs
!De majd lesz!És ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek!!!!!
:D:D:D
Zsóka
Lássuk azt a 4D-t!!!!
Tontica
Nagyon jó az UH!!!!!
Most totál irigy vagyok
!De majd elmúlik...
Nagyfiad tényleg szörnyen öreg
.
Szt csináltasd meg a 12. heti UH-ot itthon,megmérik a tarkóredőt is,meg minden.Én legalább is megcsináltatnám.Tudod,nem akarok már semmit mondani az ottani vizsonyokra
.... Egyébként B babát én nem igazán látom jól...
Szirom
Nyugi,nyugi....
Most kezdtétek az ovit????Na mesélj!!!!
Lányok!
A lepény tapadásáról beszéltek?Mert nem bírtam követni...
Nekem is az egyik itt, a másik ott tapadt...de semmi gond nem volt belőle,nem is említették.Szt az elülső fali lepény csak akkor gond,ha rálóg a méhszájra és a növekedéssel sem megy el onnan,mert akkor nem lehet természetes úton szülni
.... egyébként meg tökmindegy,hol tapad....
Na mondjuk nálam annyi volt ,amikor elől tapadt a lepény,hogy amikor 24 hetesen kenetet vettek,akkor egy kicsit véreztem,de mondták,hogy ez csak attól van,hogy a lepényből egy nagyon pici kitüremkedik,de semmi komoly...
Na eldugultam
!
Pusza