Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést. Élek.
Csak nem nagyon érek rá, tudjátok, pénteken utazom síelni...meg ilyenek.

Anyapoc!
Hát a jányod így jönne hozzánk ilyen csonttal a kobakján, nem tudom a kutyáimat hogy fognám le. :)
De nagyon jó!

Kokusz!
Nekem is tetszik a tavasz. Annyira vágyom ki a kertbe. Úgyis van, tessék csak jólérezni magad.

Tonti!
Tényleg rémisztőek a dudáid. :mrgreen: Akaratlan letekintettem az enyéimre. Hááát. :roll:

Nemigen olvastam vissza, így csak ennyi tellett.

Majd jövök, addig is babák/gyerekek növögessetek, petesejtek termékenyüljetek, mamáitok örömére.

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc tegnap hívtam a dokim rendelőjét, akkor nem tudták kapcsolni, utána meg teljesen el is felejtettem, de azt is hogy megkérdezzem a rákszűrés eredményét :shock:

Athiz, azért szerintem egy próbát megérne, hogy megbeszéld a férjeddel adjátok el azt az autót, ha már úgy se tud vele menni és csak a padálon porosodik.

Tontica?

Kókusz, jó hogy kizökkentél a mélypontról, szerintem ez is sokat fog segíteni.

Szirom, neked gratula a petezsákhoz :) 2 hét múlva lesz már szívhang is, és a tickered is nagyon szép. Már nagyon megérdemeltétek.

Junkó, lesz még hó a sieléshez?

Baratodildi jobbulást! Érdekes ez a terheléses vércukor vizsgálat, engem Rékával a védőnő már 23-24 hetesen el akart küldeni, aztán a doki mondta, hogy szó se lehet róla, majd a 27. héten, mert akkor fog pontos eredményt mutatni. Azt már megkérdeztem nálunk maradt szerencsére a tej + zsemle verzió.

Kép
Kép
robcsi03

Anyapoc, hát pont olyan előre-hátramenetes a pedálja a kocsinak, ez a baj, mert nem olyan könnyűszerkezetes, mint a régiek voltak (pl. Moszkvics). Ezt tényleg baromi nehéz egyátalán hajtani. Nem értem, kinek tervezték.

Bildi, nem fogok járni szülésfelkészítőre, mert már tudom, milyen a szülés ott, tehát sok értelme nem lenne. Tornára meg azért, mert Szili mellett azért nehéz lenne megoldani. Meg most örülök, hogy nagyjából nyugi van körülöttem, ez a vezetői tanfolyam+vizsgák kissé meggyötörtek lelkileg. Néha nekem is fáj a torkom, de aztán szerencsére el is múlik gyorsan. Az éjjelekről én sem beszélek, általában nyugtalanul alszom.

Én most beszéltem a dokimmal naplószám ügyben, és mondta, hogy a 27. héten menjek. Az a baj, nem tudom, hogy fogom megoldani, mert fél 7-re kell menni, és 9-ig van vérvétel, addig kell visszamenni. Viszont 2 órát mit csinálok? Valószínűleg Szilit is viszem majd, csak úgy sajnálom olyan korán felkelteni. Meg ma reggel már rosszul voltam, az ájulás szélén, mert még nem ettem egy falit sem. Akkor hogy fogom olyan sokáig kibírni kaja nélkül? :shock:

Robcsi, hát igen, jó megoldás lenne az eladása, csak nem tudom, mikorra menne el, és Szilinek meg 18-án tartjuk a szülinapját. Meg mostanában olyan hulla a párom, mire hazaesik, hogy szinte semmit nem tudunk megbeszélni. Azért majd próbálkozom, bár szerintem az anyjáék halálra sértődnének, és így sem imádnak! :roll:
Érdekes ez a cukorvizsi, mert Szilivel én is csak kajáltam, viszont most a gyogyótári cukrot kell majd megvedelnem. Hát nem tudom! Tegnap pl. nem bírtam vacsizni, mert annyira rosszul voltam, ránéztem a kajákra, és boaaa. Nem hánytam, csak majdnem. De valszeg csak a gyomorsavtúltengéstől lehet.

Na, jó sokat firkantottam, bocsesz!

Junko, pusza, meg mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

En is csak erre ugrottam be: ELETJEL!!! :lol:
A sors nem akarja hogy irjak, tegnap borzalmas nagy szelvihar volt es aramkimaradas most meg elkezdtem irni mindenkinek erre hoppla kikapcsolt a gep magatol! :evil: :evil: :evil:

Ma du. megyunk uh-ra, tegnap a szelviharban inkabb itthon maradtunk.

Szirom en is NAGYON GRATULALOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remelem olvasod, nagyon, nagyon orulok!!!!!!!!

Anyapoc: szupik a kepek, edesek a gyerkocok!!!

Na, csajok, megyek hajat festeni es aztan jovok.

KépKép
KépKép
tontica

Most latom, ma ket es fel eves a fiam? :idea: :shock: Hu, de oregszik ez a gyerek!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, gratula a kisöreg fiadnak, meg drukk az UH-hoz! Várlak a jóhírekkel!
Én nem festenék hajat a helyedben az első 3 hónapban!
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
nagyon aranyosak a képek! :)
Szóval ilyen lett Villő-Enikő! :lol: Erre a faja kutyacsontra gondoltam! :wink:

Junko,
jó csúszkálást! :D :D

Bali,
várjuk a pletykákat! 8)

Velem - mily meglepő - nincs semmi! :roll:
angel37

hahó!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :D Csak pár sorra jöttem, mert muszáj rendet tenni itthon egy kicsit végre, kicsit elúsztattuk a lakást. Miksa ma van először oviban, úgyhogy itt a lehetőség :wink:

Ildi! Szépek a nevek, nekem a Tímea egy fokkal jobban bejön, de mindkettő nagyon szép!

Athiz! Szerintem a babaszobán sitty-sutty elmegy az autó. Meg érdemes egyébként is körülnézned ott, tavaly láttam új kocsikat is árultak!

Tonti! Nagy srác már a fiad, gratula neki! :wink:

Anyapoc! Már alig várom azt a szívhangot, csak már látnám :wink: nem vagyok ám türelmetlen :wink:

Robcsi! neked is köszi! Látom, a te tickered is macis :D

A többieknek is szép napot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc!
Nagyon aranyosak a gyerekek! :)

Junko! :wink:
Nagyon kellemes pihenést és jó sielést kívánok nektek!

Kokusz! :)
Örülök, hogy egy picit jobb a kedved!

Lehet, hogy lesz a héten 4D-s képen és akkor felteszem.
Egyébként minden rendben. Csak azt kérdezik állandóan, hogy nem vérzek-e. Mert állítólag fura helyen tapadt meg.
Bár a dokim nincs megrémülve. Lehet, hogy nekem sem kellene?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó, hogyhogy fura helyen? :shock:
Vendég

Athiz, ha a mellső falon tapad, akkor nagyobb a vérzés esélye. Legalábbis valahol ezt olvastam, mert nekem is ott tapad. Bár a Rékával meg a hátsó falon tapadt, a doki nem mondta, hogy gond lenne, a hülye védőnő meg elkezdett szörnyűlködni, hogy az rossz helyen van. :roll:
Írjad már meg hol csináltad ezt a jó kis avatar képet?

Egyébként szerintem is ezeken a babás oldalakon ingyen tudsz hirdetni, tudsz képet feltenni róla szerintem hamar el tudnád adni. Még ha utána jönne vissza az akkus kocsihoz pénz az se lenne rossz.

Szirom, Miksa tudja már?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, azt én is tudtam, hogy a mellső fali tapadás gondokkal járhat, ugyanis Szili nekem is ott tapadt anno. Szerencsére Alen a hátsón. Csak azért nem volt tiszta, hogy erre gondol-e Zsazsó, mert úgy írta, hogy fura helyen tapadt. Na mindegy.
Mindjárt küldök privit avatar ügyben! :wink:
Vendég

Sziasztok, minden ok!
Bemutatom A babat:
Kép
aki 22,2 mm
es B babat:
Kép
aki 20,9 mm
Mindkettonek ezerrel dobog a szivecskeje! :lol:
A doki irto bunko volt, jol leb@szott hogy nem kell ennyi uh. meg hogy amig nem verzek nagyon nem kell menni. Ezek utan nem tudom elmenjek-e egyaltalan otthon 12 hetes uh-ra?!
Az van rairva a papirra hogy: gemelar bicorial, a gemelos szo egypeteju ikreket jelent de nem tudom hogy mennyire latszhat az ilyenkor vagy ebben az esetben csak ikerterhesseget jelent-e.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat,nagyon aranyosak vagytok :)!

Bildi

Hajrá cukorterhelés,gondolok majd Rád is :wink:!
Szellem:hát az a jó,hogy nem látszik :D!

Athiz

Hmmm...aszittem,olyan normális pedálos autó.Hát ezek szt a régi jó játékok voltak a tutik... :? Nem lehet anyósékkal megbeszélni mégis a cserét? :roll:
Nálunk mindig cukros terhelés van így középidőban :(.Szt kínzás,de mindegy. :( Biztosan bírni fogod,mert azért ha megiszod a cukrot,az sokat segít ám,csak addig bírd ki.Nekem szó szt jól esett,hogy végre lett vmi a gyomromban :wink:!

Junko

Hi-hi,akkor most nem megyünk hozzátok... :) De azért nincs hari? :wink:
Jó síelést és vigyázz magadra :)!

Robcsi

Na tessék,ilyen a terhesség :).Az embernek totál az agyára megy .D!.Citológia bizti jó,mert már szóltak volna!Nálatok is be kell jelentkezni a 18. heti UH-ra?Nálunk AFP szűrésnél már be kell jelentkezni...
És de jó nektek,hogy csak sima tesztreggeli van :shock: !!!!

Angel

Látod,akkor egyre jár az agyunk :wink:!
Mily meglepő,hogy semmi nincs :wink:!De majd lesz!És ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek!!!!! :D:D:D:D

Zsóka

Lássuk azt a 4D-t!!!! :)

Tontica

Nagyon jó az UH!!!!! :) Most totál irigy vagyok :D!De majd elmúlik... :wink:
Nagyfiad tényleg szörnyen öreg :).
Szt csináltasd meg a 12. heti UH-ot itthon,megmérik a tarkóredőt is,meg minden.Én legalább is megcsináltatnám.Tudod,nem akarok már semmit mondani az ottani vizsonyokra :lol: .... Egyébként B babát én nem igazán látom jól... :(

Szirom

Nyugi,nyugi.... :)
Most kezdtétek az ovit????Na mesélj!!!! :)

Lányok!

A lepény tapadásáról beszéltek?Mert nem bírtam követni... :oops: Nekem is az egyik itt, a másik ott tapadt...de semmi gond nem volt belőle,nem is említették.Szt az elülső fali lepény csak akkor gond,ha rálóg a méhszájra és a növekedéssel sem megy el onnan,mert akkor nem lehet természetes úton szülni :roll:.... egyébként meg tökmindegy,hol tapad....
Na mondjuk nálam annyi volt ,amikor elől tapadt a lepény,hogy amikor 24 hetesen kenetet vettek,akkor egy kicsit véreztem,de mondták,hogy ez csak attól van,hogy a lepényből egy nagyon pici kitüremkedik,de semmi komoly... :roll:

Na eldugultam :D!

Pusza

anyapoc

Tonti, de édik, az A-t tényleg jobban ki lehet venni! Örülök, de mondtam én, hogy mindketten jól vannak! Szeretik az anyucit, és ragaszkodnak hozzá! :wink:
Szerintem is bátran menj csak el a 12. heti UH-ra, az szerintem fontos vizsgálat! Aztán úgyis megint hetekig nem mész.
Én úgy tudom, hogy az egy- vagy kétpetéjű dolgot nem tudják így meglátni, legfeljebb majd 4D-vel, ha csináltatsz egyátalán olyat.

Anyapoc, szerintem is kínzás ez a sok vizsgálat, főleg ez, de mit tehetnék?
Anyósék sajna nem olyan megbeszélős fajták, legalábbis velem.
A megtapadásnál a baba megtapadását beszéltük, hogy a méhnek melyik felén tapad meg. Nekem sajna volt a 28. héten az a bevérzésem, de hogy attól-e, hogy a mellső falon tapadt, azt nem tudom. Meg szinte végig görcsöltem a terhesség alatt. Most jó helyen van Alen, és vele (lekopogom) eddig nem volt semmi ilyen gond.

Cuppantás
Vendég

Tegnap irtam egy hozzaszolast es nem latom sehol :shock:

robcsi:
A cukorterhelest most en is elhalasztottam a dokim keresere a 28. hetre. Amugy is tegnap akkora csoki evesi kenyszerem volt, hogy nem is baj, ha kicsitkesobb megyekmajd, addig meg csak visszaall a kenyszeres edesszajusagom a normalis keretek koze. :wink:
Irigykedek a zsemles verziora, nalam a cukros lotyi lesz mar masodszor. :roll:

Tontica:
Nagyon szepek a babocaid. Orulok, hogy mindketto rendben fejlodik. nem semmi szelvihar lehetett, ha nem mentetek el. :? A 12. heten meg feletlen menjel dokihoz, mert az egyik legfontosabb szurovizsgalat es nem lehet akarmikor merni a tarkoredot... nem is tudom mit gondolnak ott kint nalatok? :shock:
A nagyfiadhoz is gratulalok! Hajfestest en is ugy tudom a szagok miatt nem javasoljak terhesen... Mivel festik be neked?

Junko:
Orulok, hogy neked is mozgalmasak a napjaid.

Anyapoc:
Nekem meg mindig nem vettek egyszer sem kenetet es elvileg 30 hetesen megyek csak dokihoz. Szerinted menjek el elobb es kenyszeritsem ki? :shock:

Zsazsoka:
tapadas:
En ugy tudom csak az a baj, ha a mehszaj folott tapad a meh, az nem ha elol vagy hatul. Legalabbis nekem ezt mondtak. Ha hatul tapad elobb es erosebben erezni a babucit: en ugy tudtam ennyi a kulonbseg es, hogy tudni kell csaszarmetszesnel, hogy hol tapad...
Varom az uh-s kepeket!

Szirom:
Nekem is a Timea a nyero per pillanat,. a ferjecskem meg a Tündet favorizalja... Aztan lehet a vegen egy harmadik nev mellett dontunk. Meg varunk a nagy megerzesre :wink:

angyal:
Majd eljon az az ido is, amikor minden nap torenik veled valami. remelem Te leszel a nagy meglepije a topiknak majd. :)

Athiz:
Hat a szulesfelkeszitore tenyleg igy ha ismered a korhaz szokasait nem nagyon erdemes elmenni, de a torna azert nagyon jo dolog. :roll: Nekem legalabbis nagyon jol esik. Az mondjuk igaz, hogy rengetegen vannak, mindig zsufi kicsit.

okr:
Merre vagy?

baratodildi

Sziasztok!

Tontica! Már a másikban is mondtam, nagyon-nagyon szépek, és gondolom, hogy megnyugodtál :wink: Doki bunkó volt, hááát... de a lényeg, hogy megvolt az uh, és minden rendben. Én a helydben megcsináltatnám itthon a 12. hetit. Tényleg, helyileg hová jöttök?

Anyapoc! nem most kezdte Miksa az ovit, csak tegnap ment először betegség után. Hányós-fosós vírus és skarlát együtt :roll: Amilyen rosszul volt kb. 2 napig, olyan gyorsan felépült. Az oviban kicsit pislogtak, hogy egy hét volt az egész, de hát mit csináljak, meggyógyult. Doktorilag gyógyultnak lett nyilvánítva.

Az ovi különben jó, nagyon szereti, november óta jár. Örülök, hogy ide írattuk végül a faluba, jó döntésnek bizonyult. Innen sokan beviszik a városba (Bp.) vagy Dunakeszire, Szentendrére a gyerkőket, de én úgy voltam vele, hogy legyenek itt a barátai, hiszen itt fog felnőni. És tényleg, a csoport egyharmada horányi (Horány a falu, Szigetmonostor üdülőterülete, és mi itt lakunk). Jó fejek az óvónők, a dadust Miksa különösen szereti, a szülők is aranyosak, szóval tényleg minden kerek. Annyi, hogy csak délelőtt lehet bent, amíg itthon vagyok. De visszamenni nem tudtam eddig, mert nem úgy alakult a mh-em, meg a kölyök is annyit volt beteg, hogy így egyszerűen kiszámíthatatlan munkaerő lettem volna, és így nem akartam egyelőre mást keresni. Úgyis a kistesóra hajtottunk. Most már nem kell szerencsére visszamennem :lol:

Ildi! és csak úgy magától jöhet a nagy megérzés, vagy lapozgatjátok is az utónévkönyvet? :lol: Mi a lánynevet (Miksának :wink: ) Orfűn találtuk ki, pecázás közben. Vagy fél napba telt, én olvastam föl a könyvet, az uram rázta a fejét és figyelte a kapásjelzőket :wink:

Robcsi! Tulképp tudja Miksa a kistesót, de nem akar vele egyelőre foglalkozni. Egy pici babát viszont dédelget, autóztat :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Athiz

Akkor autó marad :wink:!
Megtapadás:értem,értem :).Tk ott tapad később a méhlepény :).Nekem annyi volt a különbség,hogy amikor elől volt a lepény,Bulcsúval,később éreztem és tompábban a mozgását,mert leszigelte :D:
De gondolom a nálad a méhed formája miatt sem mindegy,hol tapad,nem?Minden esetre az a lényeg,hogy most minden rendben :)!
Kínzás:na igen,sanos semmit,amilyen az adott kórház protokollja (vagy rendelőintézet),úgy vagy kénytelen táncolni :(. Ez nálunk is így van,szt senki nem kockáztatná meg,hogy ellentmond :(.

Ildi

Tegnap akartam írni,de kimaradt,hogy nekem tetszenek a csajnevek :).Nálunk sem volt eygóóygszerű a választás,Apa rigolyás roll:...
HOgyhogy másodszorra cukros???Nálatok nem tesztreggeli van egyébként???Jaj,Te szegény...Ez azért tényleg brutális :(.
Kenetvétel:nem minden kórház csinálja,szt kéne.Ilyenkor a streptococcus B-t nézik a hüvelyből,ami szüléskor fertőzheti a babaát.Van olyan kórház,amelyik a 36-38. héten csinálja.Nálunk a koraszülöttek miatt csinálják korán,mert rájuk extra veszélyes lehet.Nálunk így néz ki a kórházi protokoll: Kép
Szt kérdezd meg a dokidat,hogy nálatok van-e egyáltalán ilyen szűrés,mert ha nincs.érdemes kérni.Elvileg a TB támogatja,csak a melóért kérhetne pénzt,én úgy tudom.
Tapadás:én is így tudom :).

Szirom

Ja,közben beugrott,hogy olvastam odaát a mizériátokat :).Tényleg hamar helyrejött a fiad :).Nálunk is volt skarlátjárvány,de mondták,hogy ma már nem olyan vészes,mert olyan szinten tele vagyunk antibiotikummal,hogy nem is tud úgy terjedni a betegség.Így csak pár gyerek lett beteg.Minden esetre Miksa stramm kölyök :).
Ovi:az a lényeg,hogy Ti elégedettek vagytok,mert akkor a gyerkőc is jól érzi magát :).És szuper,hogy már nem kell agyalni a munkahyel miatt :wink:!

anyapoc

Sziasztok!

Megszületett a nagy döntés, mától új dokim van :D Reggel hívtam a régit, hogy ugyan már csinálja meg itt az uh-t a kórházban ne kelljen Tatára mennem hozzá a magánrendelésére, meg különben is éppen nincs kocsim (ez a mai napra igaz is :D ) Erre közli, hogy akkor 20-án találkozunk a magánrendelésén. :?

Most fél órája felhívtam az új dokim és érdekes mód 19-én mehetek a kórházba uh-ra. Természetesen TB alapon.

Tontica nagyon szép gyerekek, bár én sajna a B-t nem tudom kivenni a képről :) A dokit meg le kell sajnálni. Itthon meg mindenképpen menj el valahová a 12 hetes uh-ra, hogy megnézzék őket.

Kép
Kép
robcsi03

Anyapoc írta jól, amire szerintem az én dokim is gondolt.
Elülső falon tapadt meg. Ami akkor gond, ha rálóg a méhszájra.
Ez szülésig változhat. És már értem a dokit, hogy majd figyeli folyamatosan.
Először még fogalmam sem volt, hogy miről is beszél az UH-on a doki, mert úgy elhadarta, mintha nekem ezt kapásból érteni kellene.

Mindenkinek szép hétvégét! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Előszöris gratulálok a frissen kiderült és bemutatott csöppségeknek!!! :D :lol: Jajjj, de jó lenne már nekünk is ott tartani... :)

Ti csináltatok már ovulációs tesztet?
Miért nem érik a petém akkor amikor kéne?
Már több módszert futtatunk párhuzamosan, de nem tudom, mikor van az a pillanat! :cry:
Miért nem tudok úgy működni mint a normális emberek???? :oops:

Jó éjt!

eszter82
Budapest

Tonti, nagyon szépek a babáid!

Kép
kata05

Kedves Eszter!

Én rendszeresen használtam ovutesztet, nálam működött. De kell hozzá még hőmérőzni, és megfigyelni a nyákokat odalenn, hogy mikor milyen állagú, hogy van-e középidős fájdalom, szúrkálás, cicifájás, vagy bármi, ami máskor nem. Lehet még nyálon vagy cervixen alapuló minimikroszkópot is használni, de ez is változó, kinek mi jön be.
Ha mindez nem válna be (ez legalább 2-3 hónap megfigyelés), akkor menj ezekkel az adatokkal a nődokihoz, és kérd, hogy ha lehet, csináljatok UH-os követést. Jobb ötletem nincs. :)
Vendég

Hello csajok!

Most nincs időm, csak "szólni" akartam, hogy Krisztával minden oké, nagyon jól van és úgy is néz ki! 8) :lol: :lol: Majd vasárnap megpróbál jelentkezni!

Tontica!

Jaj, de édesek!!!!! :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Eszter: feltetlen kellene hogy merd a hodet, azt kianalizaljuk Neked alaposan! :wink:
Nagyon sokan nem mukodnek "normalisan" es ez a normalis :lol: valakinek elobb van peteerese valakinek kesobb, ez egyeni, lehet hogy Neked is van csak ezzel a mikroszkoppal pont nem kaptad el ezert kene a homerozes.

Csajok, milyen az uj tickerem? Ugye milyen edi? Kezdem Oket megszeretni!!! Tegnap mondtam az Uramnak ha Oket is elvesztem azt hiszem egy jo darabig nem lennek kepes ujra terhes lenni.

MINDENKINEK KOSZONOM AKIK GRATULALTAK A BABIKHOZ!!!

Jar valaki Pecsen vagy kornyeken marc. 14. es apr. 13. kozott? Szivesen talalkoznek Veletek!

KépKép
KépKép
tontica

Bali, koszi!!! De jo, ugy orulok hogy minden ok !!!

Jaj, most nezem akaratlanul is lanykakat tettem a tickeremre :lol: atallitom nehogy aztan ez befolyasoljon valamit! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ildikóknak boldog névnapot kívánok!

Kép

anyapoc

1 órát siet a hsz-em :mrgreen:

anyapoc

Anyapoc koszi hogy szoltal kulonben elfelejtem. Anyukam Ildiko!
Itt a topikon belul ki Ildiko?

KépKép
KépKép
tontica

Ami biztos,hogy Tildi és Bildi az :mrgreen: ...

Akinek a nickje nem árulkodik,szóljon!!!!!!! :)

anyapoc

Robcsi

Szuper :).Akkor érdemes volt váltani :wink:!
Nálunk az átrendezés előtt (2 éve) volt olyan doki,aki képes volt a kórházi UH-t használni és elkérni a lóvét érte (pofátlan módon ráadásul) :(...

Zsóka

Igen,asszem,ahogyan nő a méh,feljebb csúszik a méhlepény és lemászhat a méhszájról.Reméljük,minden rendben lesz :).

Eszter

Én ovu tesztet nem csináltam,de szt éredemes kipróbálni azokat,amik vizeletből nézik az LH tartalmat,én abban jobban megbíznék.És ahogy Athiz írta,mellé még a sok egyéb megfigyelés,az ad biztosabb támpontot.Ha meg nem mákszik,akkor hajrá doki :).

Bali

Köszi a tudósítást :).

Tontica

Jó a ticker,de akármit csinálsz,ez így is lányos :wink: (amúgy meg már mindegy is :))!
Szt még nem lehet egyértelműen megmondani,hogy egypetéjűek-e....Majd ha megszülttek :).Na meg ha különneműek,akkor egyértelmű :mrgreen:
1 hónapot lesztek itthon?Az szuper :).
Anyukásnak is boldog névnapot :)!

anyapoc

Hat akkor en is NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK AZ ILDIKNEK!!!
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Köszi lányok a tanácsokat, ötleteket!
Hőmérőzünk ezerrel, de fogalmam sincs, hogy hogyan csináljam ide nektek, hogy kianalizálhassátok :lol: ! Amolyan kézzel csinált táblázatba írogatom. :oops:
Ha valahogy be tudom bűvölni a gépbe egy tábázatba, akkor mindenféleképpen felvarázsolom ide.
Na nekiugrok a próbálkozásnak! :mrgreen:

Köszi :D

eszter82
Budapest

Én is nagyon boldog névnapot kívánok az Ildiknek!
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Eszter

Csinálhastz grafikont excellben vagy power pointban is,de vannak a neten olyan programok,amiken online csinálhatod a görbédet,pl. www.fertilityfriend.com vagy www.wunschkinder.de.
Anno én is sima powerpointban csináltam :).

anyapoc

Sziasztok!

Boldog névnapot az Ildiknek!

Anyapoc,
:)

Eszter,
én simán excelbe vezetgettem!
angel37

Ildik, ezt nektek: Kép
Vendég

görbém most

Na, most vagy sikerült feltöltenem, vagy nem ... :?

Itt tart most a hőgörbém.
Rá kellett jönnöm, mennyire elfelejtettem németül, de talán sikerült a lényeges szavakat megfejtenem!
Anyapoc! Köszi a tippeket! Az excel és a ppoint még kevésbé ment, mint a német.

Analizáljatok rajta, ha van mit! :)

Köszönöm előre is! :oops:

eszter82
Budapest

ez a görbe :)

Na ez már tényleg a görbém kell, hogy legyen... :D

Bocs, de nem ment elsőre :oops:

eszter82
Budapest

Szia Eszti!

Hát a görbuszod elég érdekes, én úgy látom, hogy peteérésnek még nyoma sincs, legalábbis a hőd alapján még csak most kell majd, hogy legyen, úgy veszem észre, hogy süllyedőben van.
Ha pár nap múlva igen jelentősen kezd a hőd megemelkedni, akkor valószínűleg megtörtént az a tüszőkiszabadulás. Szerintem most kellene ráhajtanotok a pároddal, hogy le ne maradjatok a peteérésről (szóval non-stop szexet javasolnék! :D )
Remélem, érthető voltam, és segítettem valamelyest!

Egyébként ha kellene segítség valamelyik hőgörbés programhoz, akkor szólj, akár priviben is, szívesen segítek, már ha tudok. :wink:
Vendég

Eszter

Szt egyenlőre jó a görbe, ha most megugrik(ahogy Athiz írta),akkor most volt-lesz PÉ.Nekem is 17. nap környékén szokott lenni :).Alattunk a régi hőmérős topikban szt összeszedték a lányok,hogy hogyan kell jól hőmérőzni,mert ez is nagyon fontos :).
Most adjatok bele mindent :).

anyapoc

Eszter,
görbe véleményben csatlakozom Athizhoz!

És a mi főfő tanácsadónkhoz! :lol: Hú, de rég írtam ezt, igaz Anyapoc? :wink:
angel37

Köszi lányok! :D

Rajta lennék a témán, hogy le ne csússzunk a dologról, de ma reggel valami gyanus érzéssel ébredtem, és nem nagyon tudok mit kitalálni, hogy orvosoljuk :cry:
Olyan érzésem volt, mintha nagyon fel lennék fázva, de lehet, hogy valami bacis dolog. De foglmam sincs, mivel lehetne kikúrálni magam :?
Egész nap teát iszom, hogy mikor 2 percenként pisilni rohanok, ne pusztuljak bele abba, hogy fáj!!! Úgyhogy mára ilyen szempontból pihit terveztem, de lehet, hogy át kéne értékeljem a dolgot?!?! :lol:
Van valami ötletetek, hogy hogyan lehet szabadulni a kórokozóktól? :oops:
Hajlamos vagyok sajna erre a felfázás szerű izére, és tudom, hogy az antibiotikum holnapra helyre tenne, de nem merem bevenni, mert akkor 1 hétig minimum szedni kell, és amúgyis lórúgás szerű anyag, nem akarom emiatt elszúrni a dolgokat.
Tudtok valami kíméletesebb trükköt?

Ja, és pontosan mikor érik az a pete a görbe szerint? Amikor a hőm nagyon lent, vagy amikor épp nagyon fenn van? Annyira nem tudom megjegyezni. Minden le és fel ingadozásnál azt hiszem, hogy na biztos most. Aztán rájövök, hogy mégse... :oops:

Köszi nektek!!! :D

eszter82
Budapest

JAAA!
Nem tudom, ti mire következtettek ebből, de mindig 32 napos a ciklusom. Mint az óramű, olyan pontos.
Ez segít abban, hogy kb. mikorra kéne érnie a "norálisakhoz" képest? Vagy annyira egyéni, hogy tök mindegy a ciklus hossza?

eszter82
Budapest

Eszter,
Ha 32 napos a ciklusod, akkor 18. napon van elvileg a PÉ-d, mert a sárgatestfázis, ami peteéréstől mensi megjövetelig tart, az 14 napos. Legalábbis tankönyvi esetben! :wink: A valóságban 12-16 napos is lehet, az annál rövid valszeg sárgetestelégtelenségre utal.

Normális ciklushossznak 21-35 nap közötti szoktak mondani.
angel37

Angel

De még milyen régen :wink:! Már kezdtem megsértődni :mrgreen: ... Mindjárt udvarolok én is :wink:!

Eszter

Angel szuperül leírta a ciklushossz-peteérés összefüggést.Nekem 33-35 napos ciklusaim vannak és 17. napon van PÉ.Szl egy pár hónap hőmérőzés és máris be tudod lőni,nálad hogy áll a helyzet :).Hacsak nem marad el vmiért... :wink:
Viszont a felfázás szt nem vicc. :roll: Ha olyan mértékű,akkor igenis antibogyó kell (de ezt döntse el doki),pláne,ha gyakran visszatér.A gyakori felfázás bizony a kismedencei szervekre is átterjedhet és egyéb,igen nagy galibákat is okozhat (pl. petevezeték-elzáródás).Szl döntsön a doki,hogy kell-e antibiotikum,neki kell tudni mérlegelni,hogy egy esetleg terhességnél mi jelent nagyobb kockázatot : egy hólyaggyulladás,felfázás(erről sajnos Tontica tudna mesélni),vagy az antibiotikum...
Na,mára ki fő-fő tanácskodtam magam :lol: :lol: :lol: Nem is okoskodok tovább :wink:!

Pusztok!

anyapoc

Az a bibi a felfázás dologgal, hogy rohadt sokat jártam vele dokihoz, meg pisiltem nekik csomót, és sose tudtak megállapítani semmi konkrétat. Nem értették, hogy miért van. Sőt, szerintük nem is felfázás, hanem valamilyen vírus, vagy baci, ami ellep néha.
Ki akartam kúráltatni, mielőtt elindult a babaprojekt, hogy ne okozhasson galibát, de nem megyek semire ezekkel a dokikkal :(
Szerintem se felfázás, hanem valami más, de tehetetlen vagyok.
Mit csináljak??? :shock: :cry: :oops:

Angel! Ez a sárgatestelégtelenség nagyon rosszul hangzik. Mit kéne tudnom róla? Kell ijedezni, vagy nem? :shock:

KÖSZÖNÖK MINDENT! :D és bocs, ha nagyon tudatlan vagyok és alap dolgokat kérdezek :oops:

eszter82
Budapest

Eszter: tokeletesen egyetertek a Tobbiekkel, tehat Te is teljesen normalisan mukodsz es tuti Neked is van pe-d csak eddig nem talaltad el hogy mikor de valoszinu a 17-19-ig nap kozott lesz.
Tudom hogy nehez varni de en a helyedben keresnek egy jo orvost aki meg tudja mondani hogy mi a bajod es vagy kikural vagy pedig elmagyarazza hogy ez a betegseg veszelyes lehet-e a magzatra.
Inkabb most jarj utana minthogy emiatt elvetelj vagy beteg legyen a babad! Nem akarlak ijesztegetni de ezekkel a fertozesekkel jobb vigyazni!

KépKép
KépKép
tontica

Szilrádnak boldog névnapot (ha most tartja :wink:)

Kép

anyapoc

Na,elírtam,de sebaj :oops: ...

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?