Sziasztok:)
Próbálok írni, de nem tudom mikor ébrednek a törpjeim, mert mostanában elég összevissza, hogy egy picit megreformáltam a napirendjüket:)
Először is Milán nevében egy nagy köszönöm, a szülinapi jókívánságokra!
Időrendben hsz-ok:
Viola
köszi a még több fotót
Nemes egyszerűséggel: szépek vagytok
Miénk házikó is hasonló egyszintes. Nem vagyok normális, néztem a fotókat és amikor párod van Mírával, akkor elkezdtem veszettül gondolkozni, hogy én pedig ezt a pasit ismerem. tudod lepergett a szemem előtt, sulik, munkahelyek, ügyfelek, baráti társaságok, majd rájöttem, hogy együtt voltatok az állatkerti játszóházban
Mi ez nálad vagy nálatok, hogy egyke lesz Míra? Van valami oka? Tényleg érdekel, miért dönt az ember emellett?
Moszi
hű mekkora pocak (pedig a kép óta csak mégnagyobb lehet), emlékszem még mikor a kórházban találkoztunk az első pocakkal, akkor is kb ekkora lehetett már
Megint a Tétényiben szülsz? tényleg hogy van ez most? mert te nem oda tartozol körzetileg, ugye?
Liv
Én ezt a fültisztító kérdést tényleg nem értem. Ha nem nyúlok bele a füllyukba, csak azt szedem le vele, ami kilóg, meg ami a lyuk közvetlen peremén van, akkor nem lehet gáz, igaz? Bálintnak nagyon durván zsírosodik a füle, ha 3-4 napig nem nyúlnék hozzá, már az úttest túloldaláról látnád neki
Zsombi-Erika
tényleg gyere, ne csak ígérd! Mesélj mi van a nagyfiúval!
Tontica
újra gratu és duplán
Férjed örömének külön örülök, az rossz lett volna ha nehezen emészti vagy negatív érzései lesznek. Majd ha nagyobbak a törpék, akkor is kérünk ám UH képeket. nagyon izgi.
Csirkesz
-ről írt múltkor Juti, nincs ideje netezni, tanul, meg 2 gyerkec, de jól vannak.
Szobatisztaság: sztem nem kell parázni. Jön a nyár, észben már ott vannak ezek a kis büdösök, de lusták, meg dacolnak. majd leszoknak. Mi sem állunk sehogy, pedig Bálint augusztusi ráadásul, gyönyörűen beszél, szóval szólni tudna, gyönyörűen érzi ha jön a pisi vagy a kaki, ha a fürdőkédban van gyönyörűen vissza is tartja akár pár percig is, de nem hajlandó wc-re ülni. majd nyáron, ha csípi a fenekét. Ja, és mondja is, hogy majd ha már megyek oviba, akkor nem kérek pelust, de addig abba pisilek, mert akkor nem kell kimenni a wc-re. Ennyi.
És végül, de nem utolsó sorban újra Liv
azért hagytam a végére, mert lehet hosszú leszek.
Te jó anyuka, nehogy ilyenen kiborulj, bár tudom és át is érzem mennyire szörnyű, amikor jogtalanul és igazságtalanul bántják az embert idegenek. Tudom miről beszélsz és talán emlékszel is kb 1 évvel ezelőtti hozzászólásomra, amikor elmeséltem, hogy engem szabályosan kidobott Bálinttal a Camponából a biztonsági őr millió "kedves" ember megjegyzésének kíséretében. Akkor én is kiborultam, nálad meg még hab a tortán, hogy ismerős, aki ráadásul szolgáltat és neki kéne inkább a vevőinek a "szolgálatára" lenni. Megj: anyukámnak is van egy kisboltja és múltkor épp szemtanúja voltam, hogy egy kissrác balhét vágott ki, anyja zavarban nem tudta mit és hogyan, anyám mondta neki, gyorsan kapd a hónod alá, vidd ki, addig én visszapakolok, számolok neked, aztán ha megnyugodott gyertek vissza. nyugi! Szóval sztem ez lenne a normális hozzáállás.
Szóval: Dávid hihetetlen jó kisgyerek és szerintem úgyis a csodával határos, hogy eddig semmi ilyen nem volt nálatok. Ha Bálint anyukája lennél, akkor már keményen edzett lennél úgy gondolom, és emellett nem hiszem, hogy Bálint rossz kisfiú lenne, mert igenis lehet vele beszélni, szófogadó, értelmes és telis tele van szeretettel. Szóval, az hogy Dávidod csinált egy ilyet, teljesen normális dolog és gondolj arra, hogy a régi öregek is azt mondták, hogy ha nem "rosszalkodik" (bár ők a gyrekek világ megismerését is soxor rosszalkodásnak veszik-felnőtt léptékkel számolva) egy gyerek, akkor azzal valami baj van. most nehogy ettől parázz be, semmi baja a fiadnak, csak nyugodjk meg, ez tök normális.
És! Ami sajnos szintén normális, hogy az emberek pedig igazságtalanok. Szeretnek oktatni, elítélni, lekicsinylően kezelni másokat és azt éreztetni, hogy bezzeg ők. mindennel így van ez és a gyereknevelés meg aztán egy tényleg közkedvelt téma. Erre szokták azt mondani flegmatikusan, hogy nekem is van egy lehetőségem, hogy elrontsam a gyermeknevelést, de önnek is volt.
Sajnos az emberek szeretik a saját gyereknevelésben szerzett tudásukat túlértékelni, és csak a jóra emlékezni vagy legalábbis azt hangoztatni.
Ha ilyen gondod van, gyere ide, majd mi megnyugtatunk, hogy igen a mi gyerekeink is ezt csinálják és igen, sajnos ránk is úgy néznek néha, mint a véres rongyra.
És igen, az is benne van, hogy néha túlreagáljuk ezt, mert 2,5 éve napi 24 órában a gyerekkel, a gyerekért él és dolgozik az ember lánya és próbál a legjobban teljesíteni és akkor egy idegen, beszól. Ilyenkor tényleg az lenne a legjobb, de a legkevésbé kulturált megoldás, ha az mebre leugatná annak az idegennek a fejét, mert akkor talán nem utána emésztené a dolog, de sztem kevesen teszik ezt.
Szóval nem ragozom.
Dávid normális, mint egy 2,5 éves kisfiú, és sajnos a boltos néni viselkedése is normális (de legalábbis jellemző), mint egy átlagos ember.
Van egy sztorim, ami kicsit más, de a tiédről eszembe jutott, majd egy másik hsz-ben leírom, de most már érzem a rizsfelfújt illatát, megyek kicsit segget növelni