Sziasztok Drágáim!
Húú, micsoda pörgés volt itt!! Ezt már szeretem!:D:D:D
Bocsi az eltűnésért, de tegnap be kellett mennem a fősulira, ma meg egész délalőtt aludtam, nem volt túl jó éjszakám, hülyeségeket álmodtam össze-vissz, a legrosszabb az volt, miko hajnalban felriadtam arra, hogy "eltűnt" a Gyermekem a pocakomból...én nem tudom, honnan jönnek ezek a dolgok...de hála IStennek természetesen megvan, vígan rugdos...de olyan rossz volt.
Vicky:D
Ne haraguj, tegnap a fősuli miatt nem tudtam átküldeni a kérdőívet, de ma mindenképp elküldöm, csak a másik gépen van, aminek most kell egy kis töltési idő...még a délután folyamán elküldöm.
Arwen:D
Szegénykém, úgy sajnálom, hogy ezt csinálták veled...én mélyen fel vagyok háborodva ezen az egész helyzeten, ami az egéxzségügyben folyik...meg magunk közt , ami az országban. És főlleg az keserít el, hogy senki nem tesz semmit, nem tudom, hogy érdektelenségből, vagy mert azt láttuk, hogy nincs eredménye / erőszakot szül, ha hangot adunk a tiltakozásunknak, de én is azt érzem, hogy itt mindent meg lehet csinálni, mindenki bólogat hozzá, max. otthon panaszkodik. Azt a kevés civil kezdeményezést meg, ami van, pl. a Civilek a Mecsekért Egyesületnek ezt a kezdeményezését a Nato-radar ellen totál érdektelenség övezi. Bocsi, hogy ennyire lovagolok ezen, de nekem ez a civil részvétel-szakmámból adódóan- nagy veszőparipám. Ahogy a közösségfejlesztés tanárnőm szokta mondani (aki egy hihetetlen ember, komolyan imádom!!), ha mi (civilek) nem csinéljuk meg ezt a k***a demokráciét magunknak, akkor ki fogja? És tökéletesen egyetértek, de sajnos az emberek lelkesedését hamar letöri, ha azt látják, hogy hiába mondják el a véleményüket, semmibe veszik. Hú, bocsi, kicsit hosszú lettem...
Szóval nagyon sajnálom a kórházat, engem olyan szinten érint, hogy eszem ágában sincs abban a kórházban szülni, ami területileg ki van jelölve.Ragaszkodom az orvosomhoz, így fizethetek....bár állítólag akik már választottak orvost, azok még térítésmentesen szülhetnek ott, akkor is, ha nem ez a területileg kijelölt..hát, kíváncsi leszek.
Adri:D
Remélem jobban vagy, segítenek a homeos dotornéni bogyói!!
Fioona:D
Jaaj, az a kép...nagyon megríkatott. Nem könnyű ezt látni, még akkor sem, ha az ember -mint én- azt vallja, minden lélek maga választja a sorsát...de ilyenkor csak értelmetlen, borzasztó szenvedést látok, nem tudok, ilyen fejjel gondolkodni...
Esztora:D
Nagyon szép Álmos, gyönyörű nevet választottatok! Nagyon bűbáj a kis pofija!!!
Vivi:D
Na, már én is nagyon kíváncsi vagyok, Levi vagy Enikő lakik-e benn...akármi is, a Tied lesz, gyönyörű és imádni fogod!!
Hajnikám:D
Jaj, jól megijesztettél...küldenél nekem is egy privit, hogy mi volt? Remélem, most, hogy már láttad Nyuszika szívecskéjét verni, megnyugodtál!! Nem lesz semi gond, tuti!
Dorka:D
Gyönyörű a kerted!! Olyan jó kedvem eltt a képektől! És nem vagy kisgömböc, nagyon csini, lányos pocid van!!
puszik