Új privát üzeneted érkezett!

Arwen, én is kérem a receptet! A párom imádná :D :D Lehet estére meg is lepem vele!

Meri, engem mint írtam, tényleg érdekel - és érint is - ez a téma mélyebben. Nekem kimaradt egy korszak az életemből, mert - most hosszú lenne részletezni, miért - 14 évesen költöztem el otthonról, azóta tulajdonképpen önállóan élem az életemet és hozom a döntéseimet (illetve egy jó ideje már a párommal közösen :lol: ). Én nem voltam soha pszichológusnál, nem is érzem szükségét jelenleg. Magam próbálom feldolgozni a gyerekkoromat, ami nem könnyű, van néhány könyv, ami sokat segített. De folyamatosan tanulok én is, saját magamról.

Kép
vickybabe

Arwen imádoma kalácsot mi is szoktunk sütni.
teszek fel képet igaz a tv-t fotóztam le mert még nem tudjuk hogy lehet képet kivágni dvd-ről.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Egyébként én is folytattam a hagyma- és "zabakúrát", ebédre gyros husi fokhagymás joghurttal :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Merike további drukkok a házhoz!!!!! :wink:

[quote]A írta:zért is lenne fontos mielőbb, hogy elköltözzünk. Hogy igazán nő és feleség, netán anya tudjak lenni

[quote]e írta:l akarok költözni, én akarok háztartást vezetni kompletten

Én is ezt érzem!!!!! :cry:

Vivi jó hétvégét!!!!!

Arwen várjuk a receptet!!!!! :wink:

Nekem védőnő mindig azt mondta, mikor a kórházunkról faggattam, hogy a babára koncentráljak, ne törödjek semmivel. Tudom könnyű mondani, és rossz hallani, de egy próbát megér.
Így is- úgy is a karjaidban tartod a kisfiad 111 nap múlva! Fel a fejjel!!!! :wink: Majd mi drukkolunk, és szorítunk helyetted is, te csak élvezd a várandóságodat! :lol:

Amiket leírtál nem értem pontosan, sztem én nem tapasztaltam. De Lilla olyan nyugodt baba volt, hogy nem vagyok mérvadó ez ügyben. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Csajok: én ezt a kórházas dolgot nem tudom megnézni... :cry: biztos a munkahelyemen le van tiltva, vagy ilyesmi..., na mind1 majd megpróbálom otthon.

Arwen: engem is érdekelne a recept :lol: nagyon jól hangzik!
Ez a rogdosás dolog tutira jó jel :lol: azt jelenti, hogy már ennyire erős!!! Nyugi, még nő egy kicsit aztán már nem na

Meri: Hú, de irigyellek, jó kis házi kolbi meg szalonna nyami,nyami...
Ma én is bűnözni fogok. Megyünk vacsizni. Elkajáljuk a melegétel utalványt :lol: Mivel én is diétázom, már reggel óta azon gondolkozom, hogy mit is ennék szívesen :lol:
toti77

Bocsi Arwen nem fejeztem be. Azt akartam írni, hogy még egy kicsit nő, aztán már nem lesz helye ilyen nagyokat rugni :wink:
toti77

Meri,
engem mindenkeppen erdekel,hoyg mikrol beszelgettek a dokinonel.Ugyhogy akar itt,akar priviben, en varom!!!!!!
En ugy vagyok a tartogatassal,hoyg vannak nalam is ilyenek pl,hogy hulyesegeket megorzok.De aztan meg ramjon a szanalas,es mindent kiselejtezek,de brutalis modon!!!!(Itt most iylen flakonokra gondolok,meg hasonlokra,amiket hajlamos vagyok orizgetni :lol: )
Azt pedig igencsak tamogatom,hogy a dietadat neha megszakitsd egy kis elvezettel!!!!!!! :wink:
Ha megkivantad,meg kell enni,kulonben nem tudsz uj erot meriteni a tovabbhaladashoz,ha sanyargatod magad.
Legalabbis en utana jobban ereztem magam,mert tudtam,hoyg nem az van,hogy ILYET mar soha nem ehetek,hanem igenis ehetek,neha,csak utana par napig ujra viygaznom kell,mit eszem.neha kell a jutalom! :wink:
DRukkolok a kulon haztartashoz nagyon!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora most láttam az édi képeket! :wink: :lol:
Az én párom is próbálgatja a DVD-ből való kép kivágását, csak kevés ideje van rá. Ha megoldotta, leírom/iratom a hogyanját. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Toti,
hat tud rugdosni,annyi szent.Csak a hasfalamt szokta pufolni,az meg jo erzes :lol: :lol: :lol:
Az olyan furi volt,hoyg belul,lefele ereztem.....

Fiona,
azert remelem nem abnormalis,hoyg nalam van iylen :shock:
Probalok a babara es csakis ra koncentralni,elhiheted!Csak az a rossz,hoyg azt sem tudom,hova kell pl mennem per pillanat terhesgondozasra :? na mindegy,majd alakul valahyog....1,5 het mulva megyek cukorterhelesre..valahova :lol:

Esztora,
tok jol latszik a kis pofija!!!!!!! :lol:
nagyon helyes!!!Edes!!!!!

Vicky,
nem lehetett konnyu eleted...de az a lenyeg,hoyg megtalatatok egymast a Paroddal,es igy o karpotol a multert.... :wink:

Recept:

Ostoros retes

60 dkg liszt
3 dkg eleszto (en porelesztot szoktam hasznalni ugyanennyit,szoval nem a felfuttatosat,illetve ha van akkor azt,ha nincs akkor szarazat :wink: )
3 tojas
csipetnyi so
2 ek cukor
3 dl tej + eleszto felfuttatasahoz keves tej( ha nem szarazat hasznalsz)
2 ek olaj

Krém:
20 dkg Rama
20 dkg porcukor
2 ek kakaopor (cukrozatlan)

Az egeszet osszedolgozzuk, az olajat a legvegen szoktam beletenni.Rogton 6 cipora osztjuk.
Harmat kinyujtunk (hosszu csikra), hosszabbra,mint a tepsi,megkenjuk a kremmel (osszesen a kremet 6 reszre kell osztani, a 6 cipohoz),es hosszaban feltekerjuk (mindharmat egyenkent),mint a bejglit.Majd a 3at osszefonjuk,mint a kalacsot.Betesszuk a tepsi egyik felebe.
A masik 3 cipoval ugyanigy teszunk,es az abbol font kalacsot berakjuk a masik melle a tepsibe.
Letakarjuk konyharuhaval,es kb 1 orat hagyjuk pihenni,hoyg megkeljen.Lehet tovabb is hagyni,latni fogajtok,hogy megduzzad es betolti a tepsit majd :lol:
Langyos cukrozott tejjel megkenjuk es mehet a sutobe.
Nem kell elomelegiteni a sutot,csak akkor kell bekapcsolni,amikor betesszuk a kalacsot.
Kozepesen szoktam sutni.
Nem emlekszem meddig,figyelgetni kell,es tuprobazni
:wink:

Ha megsutitek,fotokat varunk :lol: Szerintem en megcsinalom ma este :lol: majd utana lefotozom :wink:

Kép

Kép
arwen07

ESztora
MIlyen jó lett a kép :lol: Nagyon aranyos babád van.

Arwen
Igen, aminek az elején örül az ember, az vége felé már fájdalmas. Dehát ez egy édes kín. Én azt szenvedtem mindig, amikor a lábával pont a hólyagomat rugdalta és majd bepisiltem :lol: Amióta fent van a lába talán a gyomor rugás a legkellemetlenebb... illetve nem is hanem amikor a kis talpacskáit "kirakja" az oldalamon :lol:
Receptet én is én is én is

Meri
Mindenképpen írd meg mi van veled, mert tényleg érdekel. Nagyon drukkolok neked.

Nem is meséltem. Tudjátok, hogy mi történt velem éjjel? Hajnal 4-kor ki kellett mennem enni valamit a konyhába, mert úgy éreztem, hogy éhen fogok halni :oops:

Kép
Kép
adrienna

Köszönjük!képzeljétek ez a kb 20 perces dvd utolsó pár percében van.már látszik a kezén hogy emeli az arca elé.

kinyomtatom ezt a receptet nagyon jól hangzik.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, köszi! Már ki is nyomtattam, megyek és meglepem a páromat vele :D

Most nézem a vonalzódon, hogy most kezdett hízni a kis Attilád :D Szerintem csak próbálgatja az új erejét!!!!

Hát nem volt könnyű, az biztos. De mindenkinek megvan a saját keresztje, amit viselnie kell. Nem hiszem, hogy másnak könnyebb, vagy ha könnyebb is egyik értelemben, nehezebb a másikban. Én nagyon hálás vagyok a sorsnak mindent összevetve, főleg azért, mert mindig volt mellettem Valaki, aki segített jó döntéseket hoznom. És főleg, hogy megtaláltam az életcélomat és boldog vagyok, ami a mai világban annyira keveseknek sikerül. És nagyon sokszor megúsztam már veszélyes helyzeteket, úgyhogy nagyon jó a védőangyalkám is :lol: :lol:

Toti, nálam az oldal hol működik, hol nem, szerintem most mindenki egyszerre vetette rá magát, és azért van!

Esztora, gyönyörű baba!!!!!!!

Na megyek sütni :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!
Húú, micsoda pörgés volt itt!! Ezt már szeretem!:D:D:D
Bocsi az eltűnésért, de tegnap be kellett mennem a fősulira, ma meg egész délalőtt aludtam, nem volt túl jó éjszakám, hülyeségeket álmodtam össze-vissz, a legrosszabb az volt, miko hajnalban felriadtam arra, hogy "eltűnt" a Gyermekem a pocakomból...én nem tudom, honnan jönnek ezek a dolgok...de hála IStennek természetesen megvan, vígan rugdos...de olyan rossz volt.

Vicky:D
Ne haraguj, tegnap a fősuli miatt nem tudtam átküldeni a kérdőívet, de ma mindenképp elküldöm, csak a másik gépen van, aminek most kell egy kis töltési idő...még a délután folyamán elküldöm. :D

Arwen:D
Szegénykém, úgy sajnálom, hogy ezt csinálták veled...én mélyen fel vagyok háborodva ezen az egész helyzeten, ami az egéxzségügyben folyik...meg magunk közt , ami az országban. És főlleg az keserít el, hogy senki nem tesz semmit, nem tudom, hogy érdektelenségből, vagy mert azt láttuk, hogy nincs eredménye / erőszakot szül, ha hangot adunk a tiltakozásunknak, de én is azt érzem, hogy itt mindent meg lehet csinálni, mindenki bólogat hozzá, max. otthon panaszkodik. Azt a kevés civil kezdeményezést meg, ami van, pl. a Civilek a Mecsekért Egyesületnek ezt a kezdeményezését a Nato-radar ellen totál érdektelenség övezi. Bocsi, hogy ennyire lovagolok ezen, de nekem ez a civil részvétel-szakmámból adódóan- nagy veszőparipám. Ahogy a közösségfejlesztés tanárnőm szokta mondani (aki egy hihetetlen ember, komolyan imádom!!), ha mi (civilek) nem csinéljuk meg ezt a k***a demokráciét magunknak, akkor ki fogja? És tökéletesen egyetértek, de sajnos az emberek lelkesedését hamar letöri, ha azt látják, hogy hiába mondják el a véleményüket, semmibe veszik. Hú, bocsi, kicsit hosszú lettem...
Szóval nagyon sajnálom a kórházat, engem olyan szinten érint, hogy eszem ágában sincs abban a kórházban szülni, ami területileg ki van jelölve.Ragaszkodom az orvosomhoz, így fizethetek....bár állítólag akik már választottak orvost, azok még térítésmentesen szülhetnek ott, akkor is, ha nem ez a területileg kijelölt..hát, kíváncsi leszek.

Adri:D
Remélem jobban vagy, segítenek a homeos dotornéni bogyói!!

Fioona:D
Jaaj, az a kép...nagyon megríkatott. Nem könnyű ezt látni, még akkor sem, ha az ember -mint én- azt vallja, minden lélek maga választja a sorsát...de ilyenkor csak értelmetlen, borzasztó szenvedést látok, nem tudok, ilyen fejjel gondolkodni...

Esztora:D
Nagyon szép Álmos, gyönyörű nevet választottatok! Nagyon bűbáj a kis pofija!!! :D

Vivi:D
Na, már én is nagyon kíváncsi vagyok, Levi vagy Enikő lakik-e benn...akármi is, a Tied lesz, gyönyörű és imádni fogod!!

Hajnikám:D
Jaj, jól megijesztettél...küldenél nekem is egy privit, hogy mi volt? Remélem, most, hogy már láttad Nyuszika szívecskéjét verni, megnyugodtál!! Nem lesz semi gond, tuti!

Dorka:D
Gyönyörű a kerted!! Olyan jó kedvem eltt a képektől! És nem vagy kisgömböc, nagyon csini, lányos pocid van!! :D

puszik

porsika

Porsikám!!!!! Szörnyű lehetett!!!!!!! De a lényeg, hogy Bogyóval minden rendben :D
Várom a kérdőívet!

A sütés végül holnapra maradt, a párom közben hozott kaját...

Kép
vickybabe

Megjöttünk. :( :( :(
Hát, talán a sors nem akarja, hogy ez a ház a miénk legyen.

Most megyek kutyizni és kitombolom a mérgem. Még jövök este és mesélek. Puszi

meriann

Meri, sajnálom :( :( Mi volt a gond???

Biztos nem ez volt a számotokra rendelt házikó...de hidd el, nemsoká meg fogjátok találni az "igazit"! :D

Kép
vickybabe

Tuti Meri, hogy nemsokára jön a Ti házikótok!!!:wink:
Tudod, ami nem megy azt nem szabad erőltetni. Lehet, hogy most nem is lenne ideális a költözés. Lehet, hogy még egy kicsit össze kell magad szedned.

Ne keseredj!!! Figyeld meg, minden egyszerre fog rendeződni, ha magadat rendbeszeded! :wink:
toti77

Hű de sokat írtatok egy délután alatt...

Most pedig mindenki süti az ostoros rétest igaz? :wink:

Meri: sajnálom, hogy nem jön össze ez a költözés, de ennek oka van, biztos meg fogjátok találni majd a megfelelőt előbb, vagy utóbb, de hidd el, egyszer ki fogtok lépni ebből a helyzetből. Ne legyél elkeseredve!!! Várjuk a beszámolót, hogy mi volt a gond.

Arwen: nekem is szokott lefelé rúgdosni a gyerkőc, tényleg nagyon furi érzés.
Nekem tegnap valami kis vékony akármijét (kezét, ujját) dugta ki a köldököm mellett, de annyira, hogy nagyon, meg is tudtam fogni, érdekes volt, de imádtam!!!! Sok ilyet akarok még érezni!!!

Adri: te hogy tudod, hogy az mondjuk a talpa, amit kinyom a hasfaladon? látod? vagy kitapintod??? Jaj olyan édesek ezek a gyerkőcök!

Voltam klinikalátogatáson a héten és ott csomó csecsemőt láttunk és olyan picikék voltak és törékenyek, úgy elfogott a vágy, hogy foghassam már én is a csöppségemet...

Vettünk légzésmegfigyelőt. Sokat gondolkoztunk rajta, hogy kell-e, vagy béreljünk-e, de úgy voltunk vele, hogy ezen nem spórolunk kell és kész!!! Legfeljebb majd úgyis eladjuk, de úgy leszünk nyugodtak, ha van ilyen készülékünk.
Adri: ti vettetek már? Többiek?

Vicky: szomorúan olvastam, hogy milyen hamar felnőtté kellett válnod, nem volt könnyű tutira, viszont ezáltal sok mindent megtanultál az évek alatt.... legalábbis én így fogtam fel, ugyanis nekem is teljesen hasonló az életem, korán költöztem el otthonról én is és hamar kellett felnőtté válnom, szóval abszolút tudom mit élhettél át.
Tényleg milyen érdekes, hogy itt mennyien hasonló helyzetűek vagyunk, vagy a gondolkodásunk hasonló... :roll:
Olyanok vagyunk már itt a topicban, mint egy kis család, nem? :wink:

Esztora: nagyon édi a bébitek és milyen szépen megmutatta az arcát!!!! :D
szerika

Megvettem a pocitartót, Medela és belebújós, nem tépőzáras, de olyan kényelmes volt, remélem, beleférünk 2 hónap múlva is.

Meri, meglesz az az új házikó, ne aggódj! Várom a beszámolódat!

Arwen, én a napokban éreztem hasonlót, nekem is rossz érzést okozott kicsit, h miért ott dobog a lábával vagy a kezével, ahol a kijárat van?! :shock: Furi volt. :? De elmúlt és semmit nem jelent sztem, azt hiszem, a fiammal is volt ilyen.

Esztora, kösz az infókat, én is megpróbálok ilyet beszerezni. Melyik kategóriában kell keresni?

Rakok még be pociképet és kerti képet is.

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

(Az a nagyonzöld a kedvenc mohám a sziklakerten. Szeretm, mikor "maguktól" jönnek hozzánk szép növények. :) )

Esztora, gyönyörű a babád! Nahát, h már ilyen kerek a pofija!

Kép

Kép
nán-dorka

Helló Lányok!

Vagyok ám én is meg még élek is csak nagyon el vagyok havazva semmi időm semmire!

Gyors helyzetjelentés!

Kedden megkellett volna jönnie de még mindig semmi!!!!!!!!!!!!! :roll:
Viszont a hasam szokott fájni. Olyan érzés van benne mintha na most megjön. Tesztet nem merek csinálni mert félek nagyon a csalódástól!!!!!!!!!!!!!!
Ez nekem olyan hihetetlen hogy estleg babás vagyok! Közel 3 éve várok már rá és olyan mint egy kézzel nem fogható álom!!!!!
Azt hiszem még várom majd csak lesz vmi!!!!

Majd jelentkezem.

Puszi mindenkinek.

Hajni engem is érdekelne hogy mi volt a probléma. Remélem azóta minden oké!!!

Ja és nálam még az a legjobb az egészben hogy a doki azt mondta szerinte ez most nekünk egy esélytelen hónap!!!!! :roll:
csipcsab

Szerika, nekem is nagyon otthonos érzésem van ezen a topikon! Jó, h vagytok! :)

Érdekes lehetett, amit leírtál. És mennyire dudorodott ki?

Kép

Kép
nán-dorka

Nalam sul a "retes",ami igazabol kalacs :lol:
Majd fotozom,ha kesz :lol:

Marietta,
de jo,hoyg jottel!!!!
Huuuuuu hat en nagyon szurkolok!Mennyit varsz a tesztig?
Nekem is oylan erzesem volt a terhesseg elejen(eleg sokaig),hoyg na mindjart megjon..... :wink: :wink: :wink:
Drukkolok!!!!!!!!!!!

Nandorka,
szep kis kertreszlet :lol: :lol: :lol: Es a poci is szep :lol: :lol: Ebbol a nezetbol is :lol:

Orulok,hoyg masnak is volt ilyen alul rugdosos tapasztalata,mar kezdtem megijedni.... :shock:
De hat rugdalnak a manok mindenfele :lol:

Meri,
sajnalom a hazat.
Tavaly telen kezdtuk keresni mi is a hazunkat,es azota szunetekkel,de keressuk......tudom milyen nehez...
beleeltem magam az elejen,hog mire megszuletik a kisfiunk,mar nem itt fogunk lakni,de ugy nez ki,megis..bar addig meg van par honap,de szerintem ilyen gyorsan nem fogunk talalni..elintezni stb..
Persze igy is nagy lakasunk van..de a haz az mas!! :roll:
Drukkolok Nektek hozza!!!

Szeri,
legzesfigyelot mi is fogunk venni tuti,szerintem olyat,amilyen a Sogornomeknek van(markajat nem tudom meg :lol: ).
Az tok jo lehet,ha mar igy kivulrol is lehet erezni,latni a babamozgast!!!Azt mar en is nagyon varom!
Mondjuk en szoktam latni,amikro rugdal,hoyg mozog a hasfalam,de ezt a pillanatot meg el kell kapni.De az,hoyg kidugja vmilyet,meg kesobb lesz csak :wink:

Porsi,
egyetertek Veled abban amit leirtal a jelenlegi helyzettel kapcsolatban itt Mo.on..Na de hagyjuk is ennyiben a temat..
ma megint jol felidegesitettem magam a korhazas teman,es tudom,hoyg nem szabad,ugyhoyg inkabb nem is gondolok ra,egyelore...beszelek a dokimmal,amitn tudok,aztan hatha okosabb leszek :wink:

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka: nagyon csini ez a pocak és a kert meg nagyon klassz, szeretem a kövi rózsát. Mennyi virágotok lehet :lol:

Meri: tudod minden rossznak megvan a jó párja, illetve minden rossznak van valami jó vonzata. Szerintem ez most is így lesz a házzal kapcsolatban.

Szeri: ez úgy van, hogy régebben éreztem, hogy határozottam rugdosta a hólyagomat, aztán egyszercsak arra letten figyelmes, hogy a köldököm felett érzem a határozott erős rugásokat. A következő UH-n láttuk is, hogy a köldököm mellett az a nagy kinyomott kemény az a popsija és az oldalamon a fájó, kis méretű dudor, ami érintésre odébb megy és mozog az a pici lába. Kézzel csak azt érzem, hogy pici dudor, ami rúg :lol: Most már annyira nagy Gabi baba, hogy a szinte a pislogását is érzem.
Mi is vettünk légzés figyelőt bébiörzővel egybekötve AngelCare tipusut.

Kép
Kép
adrienna

Arwen: ezzel mi is igy vagyunk, már mint a házzal kapcsolatban. Most is akkora lakásban lakunk, ahol más 3 gyereket is fel tudna nevelni, dehát a ház az ház. A baj, csak az, hogy egyelőre, még 1-2 évig esélyünk sincs házra. :roll:

Marietta: jó hogy jöttél. Nem is tudom, hogy mit kívánjak. Szerintem az élet tele van csodákkal ;)

Kép
Kép
adrienna

Adri, mi vagyunk a példa rá, amit írtál: nekünk nagyon szerencsénk volt a házzal, megvettük álmaink házát, közben eladtuk a lakást, így még hitelt sem kellett felvenni és nem kellett albérletbe mennünk váltáskor. Egy fél év alatt lezajlott az ötlettől a költözésig, minden. Viszont utána kezdődött a huzavona ugye a vevőinkkel...

De képzeljétek, ma este megtört a jég és átutalták a tartozásukat!!!!! :lol: :lol: Győzött az igazság!!!!!!!!! :lol:
El sem hiszem, hogy vége!!!!!!!!
Most érzem, mennyire kikészített ez a majdnem 2 hónap, még így is, hogy próbáltam nem foglalkozni vele, valahol mindig ott volt a gondolataimban.

Arwen, hogy sikerült a süti?????

Szeri, érdekes, hogy neked is hasonlóan alakult az életed. Tényleg sok közös vonás van bennünk Veletek, remélem, valamikor majd személyesen is megismerhetlek Titeket!!!!!!!!!
Az élet ezzel engem nagyon sok mindenre megtanított, úgyhogy még hálás is vagyok, hogy így alakult. És főleg, hogy valami mindig a jó döntések irányába terelt :D

És alig várom már, hogy igazi anyuka lehessek, ne csak a gondolataimban!!!!!!!!

Marietta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!Annyira jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Nándorka, még mindig csini a pocid! és gyönyörű lehet a kerted!!!!!!! Mi a jövő héten kezdjük a kertépítést, jelenleg még csak egy építkezés utáni romhalmaz...

Kép
vickybabe

Vicky,
de jó, hogy jól alakultak a dolgok és fizettek végre a vevők. Akkor most már remélem, megvan a várva várt nyugalom és hamarosan jön a bébi neked is :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Nándorka gyönyörű a kertetek.miénk is szép ma éppen a fehér ibolyákat akartam nektek megmutatni de az eső miatt nem tudtam bejutni.
a babaszobán a apróhirdetések- kismamaruhák kategóriában találod meg.

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket nagyon jól esik!
a pofija tuti az enyém ugyanis nekem is olyan mintha kb egy fél alma lenne betömködve

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
ha elall az eso,johetnek az ibolyak :wink:

Vicky,
de jo,hoyg atutaltak!!!!Hat ez szuper!Unnepeljetek meg meltoan!!!! :wink: :wink: :wink:
Hat nagy szerencsetek volt,hoyg tenyleg ilyen hamar ment a hazvasarlas!

Kesz letta suti :lol: :lol: :lol:

Fel orat sutottem,nalunk 8 fokozat van,es a 3ason.(mar nem emlekeztem :lol: )
De nezegessetek kozben tuvel,mert nem tudom kinek milyen eros a sutoje,illetve hoyg sut :wink:
Szoval itt vannak a kepek,es hat meg is kostolom,pedig mar jo keso van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ime az Ostoros retes :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Ja es miutan kihult (!!!!) en le szoktam takarni alufoliaval,es arra ra konyharuhat is teszek,mert konnyen ki tud szaradni. :wink:
Szoval be kell bugyolalni,miutan eszunk belole :lol: :lol: :lol: Es ugy tarolni.

Puszi es jo ejszakat!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Húúúúú de jól néz ki!

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, hmmmm... nyam-nyam: felfaltam a szememmel! :lol:

Köszöni a kertecskénk a dicséreteket. :) Igazából tényleg sok szép részlet van benne, de még mindig kicsit kopár szegénykém, mert csak mióta itt lakunk, azóta van rajta vmi. Ez egyrészt előny, mert olyannak alakíthatjuk ki, amilyennek akarjuk, de mindez sok időt kíván. Bár már a diófánk is termőre fordult, ami nem kis dolog.
Meg kösz a pocidicséreteket is. Bevallom, azért csináltam, h lássam, így is olyan gömbölyűk vagyunk-e. :oops: Sztem igen, de nem zavar, csak meglepett. No, nem fárasztalak Titeket ezzel tovább. :oops:

Viki, nagyon örülök, h jól elrendeződött a dolog! Mekkora kő eshetett le a szívetekről!

Marietta, drukkkkkkk++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

Bodzinak meg a cisztaűzéshez: ++++++++++++++++++!!!!!!!!!

És még egy nagy-nagy hír: KÉSZEN VAGYOK A MUNKÁMMAL!!!

/Német fordítás, ezt is kérdezte Fio egyszer. (Van nekem memóriám, csak nem látszik. :oops: )/

Most már ilyen nyugis leszek :D :

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hú Arwen, ezt nagyon megkívántam!!!! Remélem, az enyém is ilyen fini lesz holnap :D :D

Hát én még mindig nagyon örülök!!! :lol: :lol: :lol: Nem volt könnyű meccs...már kölcsön kellett kérnünk másoktól, és személyi kölcsönt is kellett felvennünk miattuk :evil: :evil: :evil:

Látjátok, a sors mindig igazságot tesz, előbb vagy utóbb! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Nándorka ügyi vagy! Most már semmi meló, csak nyugi és pihi!!!! :D :D

Kép
vickybabe

Húúúúúú, Arwen, ez nagyon jól néz ki!!!! Én is kérek!!! :D Szépen bebugyolálod és feladod csomagban. Jó? :lol:

Vicky: de jó, hogy elrendeződtek a dolgok. Most már hogy nyugodtabbak lesztek biztos jön a babó is.
toti77

Marietta: drukk +++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nán-dorka: nagyon szép a kertetek. És nagyon csini pocid van.

Vicky: örülök, hogy megoldódott. A házzal meg ügyik voltatok.

Arwen: nagyon szépet sütöttél. nyam-nyam Már a számban érzem a fini ízét is.

A házról mesélek priviben.

meriann

megyünk boltba nincs itthon 1-2 alapanyag,pedig sütni készülök :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, lehetne, hogy priviben küldesz egy kicsit ebből a finomságból? :lol:

Ma is elég rosszul érzem magam. Azt hiszem, holnap mégsem megyünk szülőszoba látogatásra. :(

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Drágáim!

Vicky:D
Ne haragudj, most néztem a freemailt és tegnap nem ment át a kérdőív... :evil: űgyhogy most próbálom újra. Nagyon örülök, hogy rendeződott az ügyetek!!!!

Adri:D
Szegénykém, sajnálom, hogy még mindíg ramatyul vagy :( Mielőbbi gyógyulást. Nagyon édes lehet, amikor Gabi baba kidugja valamilyét a pocakodon! És már csak pár hét.... :D:D:D:D:D

Szeri:D
A te Kisfiad meg egy irtó figyelmes gyermek, hogy ilyen kézzelfoghatóan nyűjtja ki valamilyét a pocakon keresztül...olyan édesek! Mondanám, hogy én is úgy várom már, de Akosom egyre aktívabban mozgolódik, aminek nagyon örülök, ígynem akarok elégedetlenkedni...és úgyis olyan hamar elmegy az idő. Tündériek lehettek a picik, elhiszem, hogy ilyenkor nagyon vágysz rá, hogy Te is a kezedben tarthasd már a Bébit, de már Nektek sincs sok hátra addig! A szülészet maga egyébként milyen volt? Tetszett?

Arwen:D
Ilyen kalácsot Anyum is szokott csinálni, tényleg isteni! A bebugyolálós trükköt ki fogom próbálni, mert nekönk mindíg kiszárad, igaz, csak konyharuhába tekertük eddig. :D

Marietta:D
Ez nagyon izgi, és bíztató, én pont így kezdtem, kisebb, mensi -szerű görcsök, és én sem mertem tesztelni...cicd nem fáj még? Vagy a szagokkal hogy állsz? Mert nekem pl. csak a 6. késős napon lezdett fájni a cicim, viszont akkor azthittem, leszakad, de a szaokra hamar érzékeny voltam. Én megvártam az egy hetet, akkor már egy szép erős kis zebrincset teszteltem (pontosabban kettőt:)) Nagyon drukkolok :D

puszi

porsika

Adri, szegénykém! :(
Próbálj bevetni mindent: sok alvás, méz, citrom/c-vitamin gyakran, sok gyógytea (kakukkfű, kamilla, hárs, csalán stb.), inhalálás helyett vagy mellett lehet a gyógyteát párologtatni egy kis szobában, pl. a kakukkfű nagyon jó erős tud lenni (nekem azt ajánlották, h ne inhaláltassam a gyereket, hanem így oldjam meg, és ezt főképp alváshoz, de akár egész nap lehet külön nagyobb időráfordítás nélkül), ill. sós vizet is lehet forralni, a levegőben sós pára lesz tőle és az is jót tesz! VAn egy Baby Luup vagy vmi hasonló nevű kenőcs, amit a hátra kell kenni, a légutak felaszbadulását segíti, sztem ezt használhatjuk nyugodtan mi is (babáknak való).
Azért írtam le, mert én ezeket szoktam bevetni a fiamnál, és már az jó érzés, ha megcsináltam ezeket. És a hatását is látom. Hátha most a férjed tud segíteni ilyenekben.
Már ha így érzed rosszul magad és nem másképp.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka:
köszönöm a tppeket neki is látok vizet forralni. Sajnos továbbra is duda a fejem :( , de azért a homeo bogyók lassan de biztosan kezdenek hatni. Férjem szokott estelente ápolgatni, az a legjobb gyógymód :lol:

Porsi:
hamarosan te is megérzed majd, hogy "dugdorászik". Úgy emlékszem elég régen elkezdte :wink: Bizony, most már nagyon repül az idő és hamarosan a kezemben tarthatom az én kis gyönyörűségemet. Pláne mivel kerek egy héttel idősebb a vonalzó szerinti koránál. Minden éjjel azt álmodom, hogy szülök és a kezembe adják a picit. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Volna egy... khm... kínos kérdésem... szerintetek meddig szabad a hancúr? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
adrienna

Húú, mennyit írtatok. :lol: :lol:

Adri:
ha nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor a végéig. Illetve amíg jólesik. :wink:

Arwen:
nyammmmm, de fini lehet ez a kalács.Én most amúgy is megvagyok őrülve. :oops:
Soha nem voltam édesszajú, most meg zabálom a csokit, kekszet, sütiket. :shock:

Merike:
ház dolgot sajnálom. :cry:
Mi anno 37 nm-en laktunk. Esküvő elött költöztünk családi házba.
150 nm, én bizony visszasírom a társasházat. A családi házzal mindig csak a gond van. Meg a hatalmas telek.... :roll:

Bodzi:
hesssss ciszta!!!!

Nán-dorka:
csini a pocid, és a kert is nagyon szép.
Mi idén fogunk parkosítani. Én is szeretnék előre sziklakertet, bár nem szeretem a földet túrni. :lol: :lol:
Szval csak egyszerűt. :wink:

Csajok:
nézzétek a vonalzóm. Végre elértem a hőn áhított 12 hetet. :lol:
Bár uh szerint csak szerdán fogom. :?
Vendég

Hajni.
de jóóóó, a bűvös 12. hét :lol:

Kép
Kép
adrienna

Hajni: gratula! Ez azért nagyon jó jel!

Adri: jobbulást! +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Milyennek álmodod a szülést? Könnyűnek és boldognak? De jó lehet?!

Bodzi: csatlakozom a hessegetőkhöz. Hesssssssssss ciszta!

Hopp erről jut eszembe gyorsan megnézem mikor kell kezdeni a hormont. Erről a hónapról tuti lemaradok, mert védekezünk még. Bár amilyen felfordulás van bennem, nem hinném, hogy a baba szívesen beköltözne védekezés nélkül sem.

Szerintetek ez a hormon normális ha visszaveti a hancúrkedvemet?
Vagy csak a gondok?!

meriann

Meri olvastam a prividet,nem egyszerű dolgok ezek az biztos!
mi is egy udvarban lakunk,külön ajtóval...
gondoltam már rá hogy költözni kéne de R. is mondta hogy nem tudna panelban élni másra meg nincs esélyünk.
az pedig amit irtál igy van de nem tudom normális-e mert szerintem visszaveti a hancur kedvet.sokan fogigátlót se tudnak szedni ezen ok miatt.

képzeljétek leboltoltam egy avent mellszivót a babaszobán.ki se bontották a dobozt mert nem kellett csak megvették babafelszerelésként.5000 ft az ára.azt néztem hogy dm 13990 ft. ugyanez a modell.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: tényleg így van. Egy picit hagyom rendeződni magam, a fejem és talán mire kitisztulnak a gondolataim, addigra rendeződik a házproblémánk is.

Az nagyon jó ár érte és minden kismamis ismerősöm, barátnőm az Aventre esküszik mellszívóban.

meriann

Meri ez biztos igy lesz,tudod semmi nincs véletlenül.

szépen kel az ostoros rétesem!nagyon várom már hogy kész legyen!

Bridzsi

Kép
esztora

Megérkezett a fitt labdám. Végül is a lábasat vettem. Nagyon klassz. A párom felfújta és miután én is kipróbálhattam, le sem száll róla. Pedig nem is az ő mérete. Amíg meg nem jött egyfolytában azt hajtogatta, hogy mekkora hülyeség ez. Azt hiszem neki is veszek egyet, ha szeretném a sajátomat visszakapni. És simán gurul is. Annyira nem masszívak a lábak, hogy a mozgásban akadályozzák, viszont ha leteszed nem gurul össze-vissza. Örülök, hogy megvettem.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?