Új privát üzeneted érkezett!

Tücsök!

Dórikának Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok!

Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Tücsök!!

Kicsi lánykádnak Kép Kép NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!

pocilo :D :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pocilo,

Képet úgy tudsz felrakni, hogy amikor beírsz a topicba, akkor alul van egy olyan, hogy "melléklet feltöltése", kiválasztod a képet és csatolod. Ennyi.

Várjuk a képeket! Remélem így már menni fog!

Kép
Kép
finike

Tücsök!

Szeretnék én is nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánni a kis Dórinak!

Kép

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Bocsika, hogy így kicsit megkésve, de mindenkinek akinek a héten volt névnap, szülinap azokat Istenke életesse sokáig!

Kép Kép
fricky

Kép

Marcus pihizik!

Kép

Kép

Kép
pocilo

Finike!

Köszi végre sikerült, de nagyon le kellett kicsinyíteni,de a lényeg "siker"..
Nem tiszta a kép sajna..

Csilla :oops: :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Dóri babóca mi is nagyon boldog szülcsinapcsit kívánunk neked!

Kép

Csajok!
A tali idő csak abból adódott, hogy a jövő héten végig van autóm. Az a lényeg, hogy én csak mindig pénteken du tudom meg, hogy a következő héten melyik nap tudok menni.

Pocilo!
Marcuska nagyon édes! Olyan formás mint ha már vagy 3 hónapos lenne. Látszik, hogy neki sincs gondja az evéssel :wink: .

Finike!
Szerintem is nyugodtan várjál még a hússal, spenót mehet meg a gyümölcsök persze ami a kornak megfelelő. Ha belegondolsz a hús még annyira megterhelő lenne az ő picike (gyenge) gyomrának. A krumplit (de csak azt) egy nagyon picit lehet sózni de ha almával v valami gyümivel kevered akkor felesleges mert elég furi lenne az íze :shock: . Szerintem ne siettess semmi kajcsit ők nem unnak meg olyan hamar ízeket mint mi. Sőt örülnek neki, hogy a régi megszokott ízeket érzik a szájukban ezért kell mindig az új ízből szinte csak egy babszem nagyságnyit beletenni a régibe és mindig egy nagyon picit emelni az új javára az arányt. Kicsit zavaros amit és ahogy leírtam de remélem azért érted. A lényeg: hússal még nyugodtan várjál szerintem 6 hónapos koráig nyugodtan!

Nem csajok?

Apukámmal való nem találkozás sztoriát leírom ezután mert már régebben elmeséltem a földieimnek és ua a szöveget bemásolom ide. Remélem nem haragszotok meg, hogy csak a copit kapjátok :wink: :) .
A hugim szerintem örült az ajiknak csak kicsit szégyenlős volt. Mikor megérkeztünk a Zsoltnak (magunk között csak apa :wink: ) csókolommal köszönt :oops: . Oké, hogy öreg mint az országút na de csókolom :lol: :wink: .

Pocilo!
Azt hiszem te kérdezted, hogy hova járunk tornázni?! Itt Vecsésen a MűvHázban. Kb fél órás foglalkozás de szerintem nem is kell több még egy két éves gyereknek.

Jaj Finike!
Viki eszméletlen nagyon tündéri! Ezek a képek... hát nem találok szavakat... :) :) . Ugyanilyen játszóállványunk van nekünk is ami alatt olyan édesen beájult ez a tündérmanó. :)

Puszika mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sztorim:
Aput kb. 14-15 éves koromban láttam utoljára. Még csak két éves voltam mikor elváltak anyuval. Egy ideig anyuval majd apuval laktam, ez 3 évig tartott. Igaz, ez idő alatt vagy 3 helyen laktunk (annyiszor változtak a barátnők) de én nagyon élveztem a helyzetet. Azt tudni kell, hogy eszeveszett módon apás voltam és vagyok is a mai napig. Aztán vissza kerültem anyuhoz, vele nagyon sok vitám volt mindig, kicsit furcsa volt a hozzáállása dolgokhoz és én mint vérbeli lázadó típus (skorpió, skorpió aszcendenssel )ezt nem mindig hagytam szó nélkül. Na mindegy.......
Néha nagy ritkán jött apu, vagy mi mentünk hozzá (gyerektartást behajtani). Mondjuk mindig törekedett rá, hogy ha elvitt minket akkor megadja a módját. Persze tudom, hogy sokkal könnyebb megfelelni évente kb kétszer mint egy anyának egyedül felnevelni két gyereket de aki apás az apás. Az volt a baj, hogy anyu nagyon sokat szídta aput és én ezt nagyon nem szerettem. Aztán az apu összejött egy nővel. Elég szolíd körülmények között éltek (szoba konyha) ezért nem is lett volna nagyon lehetőségünk akár több napot együtt tölteni apuval, a csaj meg érezhetően nem nagyon szívlelt minket tesómmal. Itt még sok csűrés csavarás a lényeg, hogy szétmentek (akkor még tudtam, hogy hova költözött apu) aztán megint összejöttek és itt vesztettem el a fonalat. Ez volt 14 éve.

Aztán egyszer csak elhatároztam, hogy megkeresem mert nagyon hiányzik és akkor lettem terhes a Tamival. Megtaláltam a testvérét aki csak annyit tudott róla, hogy valahol Péterin lakik (mi akkor már itt laktunk Vecsésen). Tökre megörültem, hogy ilyen közel van. Anyu egy kicsit elbizonytalanított (amiért szégyenlem is magam rendesen), hogy biztos halál csövi meg ilyenek. Akkor egy kicsit letettem a dologról aztán mégis felkerekedtünk a párommal és elkezdtük kideríteni merre is lakhat pontosan. Mivel Péteri nem egy olyan nagy hely így hamar találtunk egy embert aki ismerte aput és mondta, hogy már elköltöztek innen Ceglédre de többet nem tud. Megtaláltuk a házat ahol lakott így meg volt a régi címe. A cím alapján kértem a tudakozótól egy telefonszámot amit felhívtam és készségesen nem állt a rendelkezésemre a nő pedig elmondtam, hogy ki vagyok és hogy az apukám lakott ott előtte. Gondoltam hátha tud valami infót, általában az ember ha költözik valahova akkor cserél telefonszámot a tulajjal, hogy tudjanak mindenféle dolgot egyeztetni. Azt mondanom sem kell, hogy kevésbé volt jó híre apámnak Péterin....

Itt megint megbukott a dolog. Aztán megszületett a Tami és eltelt egy kis idő mire megint apahiányom támadt és felhívtam a ceglédi önkormányzatot, hogy ilyen ügyben mit csináljak. Ők mondták, hogy írjak egy levelet amiben benne vannak apám adatai meg, hogy miért keresem és akkor be kell fizetni egy minimális összegű csekket és akkor elkezdik megkeresni. Ha megvan akkor őt kiértesítik, hogy keresem és, hogy kiadható e az adata. Ha igen akkor kiküldik ha nem akkor pedig azt küldik ki, hogy nem kíváncsi rám. Ez olyan macerásnak tűnt, hogy inkább a családdal és a tesómmal felkerekedtünk és érdeklődtünk Cegléden hátha ismeri valaki. Sajnos nem jártunk szerencsével mert Cegléd korántsem olyan kicsi mint Péteri. Akkor megint alább hagyott a lelkesedésem...
Telt múlt az idő, szerintem nem nagyon telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna apura (igaz ez az egész 14 év ilyen volt, hát igen apa csak egy van). Közben megszületett az Edina is és ez már teljesen arra sarkallott, hogy meg kell keressem mert nem is tudja, hogy van két unokája. Néha felhívtam az öccsét aki szintén nem tud apuról semmit de mindig abban reménykedtem hátha nála jelentkezett.
Aztán csak megírtam azt a papírt az önkormányzatnak. Vártam vártam (jó sok idő volt, szerintem majd 3 hét) aztán jött a csekk, hogy fizessem be. Na mondom jó lesz ha két hónap múlva jön a válasz mert ha csak a csekk ennyi időbe tellett akkor az meddig fog tartani míg megkeresik. Nem is reménykedtem semmiben. Isten igazából attól féltem, hogy nem akarja felvenni a kapcsolatot. Aztán egyik nap jön fel a párom és kérdezi, hogy jó kislány voltam e?, tudtam hogy az önkormányzat küldött levelet.
Pedig nem is telt el csak egy hét azóta mióta elküldtem nekik a csekket. Alig bírtam kibontani olyan ideges lettem. Amikor elolvastam én úgy el kezdtem sírni, hogy csak na..... Párom azt hitte, hogy gáz híreket kaptam de én csak azért sírtam mert meg lett apu címe és a mobil száma.
Gyorsan hívtam a tesómat akivel megbeszéltük, hogy két nap múlva lemegyünk Ceglédre meglepi szinten. Visszük az uncsikákat . Már tiszta lázban égtem (nem influenzás) egész úton. Nagy nehezen megtaláltuk az utcát és a házat. Mivel csengő nem volt a kapun ezért felhívta a tesóm aput (én nem mertem annyira izgultam), hogy merre van persze azt nem árultuk el, hogy ott vagyunk. És láss csodát............

Hát ez nem a csók és könny című újság romantikus része, mert apu közölte velünk, hogy kint dolgozik Németországban és csak 3 hét múlva jön haza .
A lényeg a lényeg, hogy már csak 18 vagy 19-et kell aludni és találkozunk mert nagyon örült nekünk. Van egy 11 éves hugicám, még mindig együtt él azzal a drága nővel aki miatt egy csomó ideig nem találkoztunk. Na mindegy, borítsunk fátylat a múltra. Azóta már (mindez múlt hét csütörtökön volt) beszéltem én is az apuval telefonon. Annyira aranyos volt mint mindíg és ő is teljesen be van sózva, hogy mikor találkozunk már. Az uncsiknak nagyon örült.

Hát akkor így szolt ez a sztori. Ma már sokkal jobb mert csak megint egyet kell aludnom és találkozom velük. Írtó aranyosak és remélem soha többet nem szakadunk el egymástól.

Ennyi...

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

27ei hét nekünk is jó lenne.

Szandra! nagyon megható a történet, köszi hogy velünk is megosztottad. Örülök, hogy minden jól sikerült és megint egymásra találtatok. Grat az erőhöz, energiához és a bátorsághoz.

Finike! Viki nagyon szép csajszi és már milyen nagy. Ne legyen lelkiismeret furdalásod üveges kajcsi miatt. Így lelgalább több időd van Vikire :D

Mtücsök! Dórit Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!

Tibicsoki! Fannit Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

puszi Edina
sidney

Finike!
Most, hogy olvasom mit írt Sid arra reagálva: én is sokszor üveges kajcsit adtam a Taminak mert azt sokkal jobban szerette. Egyedül a húsleves (én mindig csak csirkéből csinálok) volt az amit megevett de azt is úgy adtam, hogy sok zöldség pici hús és egy kis lé és ezt összeturmixoltam. Na azt nyomta ezerrel. Persze mikor pepecseltem neki valami extra kajcsit akkor tuti, hogy nem kellett neki semmi. Hidd el lesz még alkalmad főzni neki egy csomószor :roll: :) :wink: .

Én most egy kicsit virrasztóra veszem a figurát mert a "milédibédi" (ő a Tami) szerintem kezd belázasodni úgyhogy egy kicsit csekkolgatom a hőjét. Már lefekvéskor gyanús volt :( .

Sid!
Köszi :)

Jó éjt mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a gratulációkat annyira jól esett. Köszi, köszi, köszi!

Szandra!

Akár hiszed akár nem annyira meghatódtam a storyd olvasása közben, hogy itt potyognak a könnyeim. Nagyon örülök, hogy eddig minden ilyen jól alakul és remélem jól fog sikerülni a találkozó is és tényleg nem veszítitek el egymást többet.

Nekem a Dórikának tegnap előtt 38,6 volt a láza, tegnapra pedig semmi baja nem volt. Lehet, hogy szülinapi lázban égett???!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mosogatni amíg alszik a kis drága.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok Lányok!

Minden név-, és szülinaposnak így utólag is gratulálok!

Szandra!

Nagyon megható volt olvasni a történeted! Ügyi voltál, hogy nem adtad fel. Majd írj a fejleményekről.
Bocsi ha egy kicsit ritkábban írok, de elég sokat vagyok egyedül a picivel. Apa is a múlt héten Németországba volt tovább képzésen így kettecskén voltunk itthon.
Szofi tegnapra benáthásodot. Nagyon folyik az orra. Egésznap porszizni kellett. Remélem hamar túl leszünk rajta.
Taminak jobbulást kívánok.
Megpróbálok egy pici többet jelentkezi.

Adra, Pocilo, Finike!

Gyönyörűek a gyerekek.

Mazsuzs!

Mi újság veletek? Hogy boldogultok?

A 27ei hét nekünk is jó lenne.
Mindenkit puszilok.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Helló Csajok!

Boldog szülinapot Dórikának!
Kép

Fannikának nagyon boldog névnapot!
Kép

Finike!
Nagyon édi-bédi a kiscsajszi! :D :D Milyen nagy már!

Szandra!
Megható Apukáddal való egymásra találásotok története. Nagyon kitartó vagy! Örülök, hogy ilyen szépen alakul ismét a kapcsolatotok.

Csajok!
Nekem is inkább a 27-e lenne jó!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Finike! Viki nagyon-nagyon aranyos! Nagyon jók a képek amiket feltettél! Rendszeresen jártok usziba vele? Látszik, hogy nem fél a víztől.

Pociló! A kis királyfi is tündéri!

Szamikám, köszi az érdeklődést. Sajnos nekünk megint nem volt jó éjszakánk. Nappal nagyon jól ment minden, aztán este 6-től hajnali 2-ig megint nagy volt a sírás-rívás. De most még mintha nem is a hasacskája miatt sírt volna, mert nem volt kemény, feszes, direkt néztük. Így nem tudtuk mi a baj...:-(
Nagyon rossz érzés, hogy csak sír, mi meg körbeálljuk tehetetlenül..... Ráadásul hiába van hétvége, egyedül vagyunk Nándival, mert a márc. 15-e miatti napok megcserélése miatt ma munkanap van... De már alig várom a hosszú 4 napos hétvégét amikor talán egy kicsit pihenhetek hiszen apa is itt lesz. Most egyébként napjában többször az UH-n elmélkedem, hogy miért nem kaptam én is időpontot a kórházba mikor eljöttünk, és a lábfejtartáson is ami mint kiderült a topicon, nem egyedi eset..

Szandra! Nagyon aranyos a történeted. Mennyi vívódás van az emberben ilyenkor...én is hasonló cipőben vagyok, de csak kicsit hasonló mert az én szüleim is elváltak, igaz most lesz 10 éve, de azóta apukámmal nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Ő is hol itt, hol ott lakik (ő is lakott Cegléden :-)). Majd két éve sikerült megszerezni a telefonszámát, és küldtem neki sms-t az unokája megszületéséről. El is jött meglátogatni, alig voltunk itthon 5 napja....és jólesett.

mazsuzs
mazsuzs

Sziaszto csajok!

Szandra!
Le a kalappal elöted, hogy milyen kitartással kerested apukádat, és köszönjük , hogy megosztottad velünk a történeted.
Sok szerencsét kívánok az új találkozásokhoz.
Tami ,hogy fogadta a nagypapát?

Mazsuzs!

Este Marcus is sokat sírt lehet, hogy front volt? Az esti pancsi aztán megnyugtatta(én egy kicsit melegebb vízbe szoktam fürdetni kb.38-39fokosba).Remélem hamar megoldódik a pocifájás Nándikánál.

Mindenkinek szép hétvégét(ami megmaradt belőle)!

Csilla :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

A beteg babáknak jobbulást kívánok, gyógyuljanak meg mielőbb!!!!

Szandra,
Nagyon megható volt a történeted, köszönjük, hogy leírtad. Néha azért megmosolyogtam, ahogy fogalmaztál, jó volt olvasni. :lol: Kiváncsian várjuk a mai tali beszámolóját is!

Mazsuzs,
Azon a képen Viki először volt babaúszáson! Ma voltunk 2x-ra és már víz alá is mentünk. :shock: Bírta, nem ijedt meg, pislogott ezerrel, de aztán rágta tovább a kezét. Háromszor is megcsináltuk, de hál'istennek jól bírta. Egyfolytában egy labdát kergettünk. :wink: :lol: Nagyon édes volt. A végén, amikor kivettük a vízből úgy remegett, mert fázott, olyan drága volt. Fél órát voltunk a vízben és úgy kiázott a keze és lábacskája. :D Itthon is a kis kádjában egy kis sárga kacsát "kerget", így tovább tudunk pancsizni. :lol:

Adra,
Nekem csak most volt időm megnézni a babákról a képeket, és nagyon édesek! Már milyen ügyesen emelik és tartják a kis fejecskéjüket! Le a kalappal előttük!!!! Zétitől már egy kis mosolyt is kaphattunk! :lol:

Pocilo,
Én is csak azt tudom mondani, hogy Marci teljesen olyan mintha 3 hónapos lenne. Nagyon formás kisfiú. Bármikor jöhet még kép. Akár az egész családról.

Ja Mazsuzs,
Ha van egy kis időd (tudom nem sok van) Te is rakhatnál fel képet a Kis Hercegről! Szívesen megnéznénk ki az aki nem hagy Titeket pihenni, aki így felforgatta a családi nyugalmat. :lol: 8) :D

Amúgy megnéztem, hogy a spenót csak hat hónapos kortól adható, csirkehús 5 hónapos kortól. Ezeket én úgy gondolom, hogy még ráérek adni, maradunk a jól bevált kajcsiknál. Azért köszönöm a tanácsokat, figyelmeztetéseket!!! :D Mostanában reggelire tejpépet kap, uzsira pedig joghurtot néha. Bejön ez is neki. :lol:

Csajok!
Lenne egy hülye kérdésem. :oops: :shock:
Szerintetek mikor van uzsonnaidő, úgy értem mikor szoktatok gyümölcsözni? Majd ha válaszoltok,akkor megírom, miért is kérdeztem... 8)

Gyuridoki!
Nektek is jó a 27-i hét talira?

Nekünk jó a 27-i hét talira. Ez igazi szülinapi ajándék lesz a számomra. :lol:

Na most már mennem kell, a kiscsaj nyűglődik!Az a fránya fogzás... :x

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Én vettem a bátorságot múlt vasárnap, és a http://www.angyalokszulei.hu-n készítettem Emese babának gyertyát.
Ma készült el. Aki úgy érzi gyújtson Ő is gyertyát érte.

chesti

Sziasztok!

Finike!

Akkor majd együtt ünnepelünk, bár 27-én nekünk csak a de. lenne jó.

Remélem találkozunk, egyébként hova tervezitek a talit, én már nagyon várom.

Nálunk az uzsi téma vagyis gyümi mindig alvás után szokott lenni olyan 4-5 óra felé.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Finike! babajoghurtot adsz Vikinek? nálunk is ebédutáni alvás után szoktak uzsizni a lurkók. Egyébként a pici babák akár tényleg nem igénylik a változatos menüt. /főtt kaja/

Szandra! hogy van Tami?
mi jővőhéten sehova nem megyünk mert szerdán menni szeretnék

puszi Edina
sidney

Sziasztok!

Sid,
Persze, csak olyat vettem amire rá van írva, hogy hány hónapos kortól adható, ahol a pelenkákat lehet venni azon a soron. Alma -banánosat vettem neki,ezzel kezdjük.
Azért is kérdeztem, hogy mikor van uzsi idő, mert eddig Viki ebéd után 2-3 körül kapott gyümit, de mivel délben ebédel majd 4-kor eszik végül este 8-kor vacsizik, így én úgy gondoltam, hogy lehet, hogy át kellene raknom olyan 6 körülre a gyümi evést. A tapasztalt anyukák mondták nekem, hogy 4 körül kellene gyümit ennie, de akkor eszik tápszert, így az nem jó, ezért előrébb hoztam, úgyis felébred, kettő körül. Szerintetek meg fogom zavarni a "rendszerét", ha átteszem 5-6-ra a gyümölcsevést, hisz most már többen is mondták az 4-5-6 órát? Most tök sutának tűnök, de úgy látszik, hogy a napokban túl sokat gondolkoztam hülyeségeken és megártott. Bocsi, hogy ilyen buta problémákkal jövök, de azt szeretném, ha Vikinek lenne a legjobb, így mindig próbálkzom úgy alakítgatni a dolgokat, hogy az jó legyen. Na ez nem mindig jön össze. :shock: :wink: Előre is köszönöm a segítségeteket!
Ma megyünk Vikinek megvenni az első fülbevalóját, amit csak később fog megkapni, de találtam egy nagyon szépet, és nem bírok addig várni. Majd teszek fel róla képet. Ti mikor lövettétek ki a kislányok fülecskéjét? Mi még várunk ezzel.

Szandra!
Nagyon jók ezek a képek Tamiról, majd mi is szeretnénk Vikiről ilyen képeket! :lol: :D Nektek van ilyen fényképezőgépetek, ami tud vízalatt is készíteni fotót?

Na megyek, mert felébredt a Hercegnő, és nagyon korog a kis pocija...

Kép
Kép
finike

Szandra,

Örülök, hogy minden rendeződni látszik apukáddal:-) Tényeg nagyon helyesek a képek "sellő-Tamiról"!

Finike,

Viki is nagyon édes! Tök sokat nőtt a találka óta. Itt az ideje, hogy újra találkozzunk :D

Danca ma bábszínházba megy Apukájával, fiús délutánt csapnak. Úgy aludt ma el ebéd után, hogy ébredés után megy Vukhoz :) És már azt is bejelentette, hogy utána majd elmeséli nekem, hogy milyen volt...
Én meg majd nektek mesélem el...
Nekünk is jó a 27-i hét, eddig még teljesen szabad.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!!

Szandra!
Tami nagyon helyes, olyan, mint egy vizitündér! Mikor lehet elkezdeni az uszit? Ti hova jártok úszni? Már Edo is uszizik?

Judit!
Nagyon várjuk a beszámolót!

Finike!
Köszönjük a bókot. :oops: Ti hova jártok usziba?

Mindenki rakjon fel képeket, hogy gyönyörködhessünk bennük!

Mazsuzs!
Sikerült egy kicsit pihenned? Nándika jól van, vagy még mindig sokat fáj a hasa?

Hova gondoltátok a talit, helyileg?

Csilla :D :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Hello Lányok!

Itt egy (nem hasfájós) kép Nándiról. Többre most nem futja.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok!

Finike! gondoltam, hogy körültekintő vagy kaja ügyben. sztem nem zavarod "össze" a kajarendjét a kis hercegnőnek.

Mazsuzs! Nándi baba gyönyörű fiúcska. És milyen édesdeden alszik, drukkolok, hogy inkább ezt a szokását erősítse :lol:

Szandra! tényleg nagyon jó a kis Ariel fotó!!! jól van már Tami?

ma voltunk Bécsben. kellőképpen lezsibbadtam. megyek is lefeküdni.

Tali lehetne szabadtéren is ha ilyen jó idő van.

én sajna nagyon béndzsó vagyok és még nem jöttem rá, hogy tudom lekicsinyíteni a képeket.

puszi Edina

Edina
sidney

Sziasztok!

A kis betegek hogy vannak?

Mazsuzs,
Gyönyörű a kisfiatok. Azért, ha van egy kis időd írsz magatokról, hogy mi a helyzet Veletek? Szopi vagy tápi? Még mindig sokat sír ez a kis Drága? Nagyon békésnek tűnik ezen a képen. Amikor sír és már nagyon nem bírod nézegesd ezt a képet, és bíztasd magad, hogy ilyen is tud lenni. :shock: :lol: :lol: :D

Pocilo,
Mi Kispestre járunk úszni a Kispesti Uszodába. Amúgy már három hónapos kortól ajánlják az uszit babáknak, amint megkapta a védőoltásait mehet. Az a lényeg, hogy lehetőleg 6 hónapos kora előtt ajánlott vinni, mert akkor még megvan a búvárreflexük. Te nem jártál a fiúkkal?

Szandra,
Hogy sikerült a tali? Már nagyon várom a beszámolódat! :lol: :D

Tali....
Aki tud javasolni valami helyszínt, kérem tegye közhírré. Én még nem nagyon ismerem a játszótereket, és játszóházakat, csak a Lurdyban lévőt ismerem.

Csajok,
Mostanában aggódok valamiért amire holnap választ is kapok. Az a helyzet, hogy mostanában esténként állandóan hányingerem van, össze-vissza eszem, mindent megkívánok. Hát, nem tudom nektek mi jutott az eszetekbe, de én ki se merem mondani.... :wink: :roll: Majd holnap megkapom rá a választ, egy gyógyszertári látogatás után, remélem negatív, és csak egy átlagos rosszullét, meg bízom a spirálomban is hamár ilyen piszok drága volt. Na mindegy majd holnap kiderül.

Most már megyek, mert már megint majd kiesek a számon, és már ki sem látok a fejemből. Nem tudom mi van mostanában velem, de nagyon hamar kidőlök. Lehet, hogy tavaszi fáradság jött rám?

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!!

Mazsuzs!
Csatlakozom az elöttem írokhoz gyönyörű Nándika!
Nem tudom, hogy jól látom e de nektek is van tejkiütésetek?
Nekem Marcus olyan mint a tinédzserek.

Finike!

Ha van időd ird meg nekem, hogy zajlik az uszi?(mikor, mennyi,)

Na ébred a csapat.

Sziasztok
Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Finike!

Írd meg hogy mi a helyzet, mert én is ilyet készülök épp felrakatni.
Ha pozitív akkor ilyenkor mi van?

Üdv: Dóri
Vendég

Addig nem váltom kia receptet, majd csak holnap, de amint van eredmény írd meg, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van...
Lehet,hogy csak valami bújkál benned.

ÜdvD:óri
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort, míg lehet...:-)

Pociló, nem tudom, hogy tejkiütés-e amit látsz a képen, ugyanis sajnos nem sok tejcsit kap Nándi. Te mennyi időre viszed ki Marcust a levegőre? Mit javasolsz, mennyire lehet kivinni egy ennyi idős babát?

Egyúttal válasz ez Finike kérdésére is, sajnos tápi a kaja. Nincs tejcsi, vagyis mondjuk úgy, hogy 2 nappal ezelőttig olyan napi 1-1,2 dl volt ami még egy étkezésre elég volt, de most már alig-alig csurran-cseppen. Nándika mióta hazajöttünk az itthon töltött 3. naptól tápit kap mert kevés volt a tejem, és ahogy ez valószínűleg lenni szokott, egy ideig fele-fele arányban volt ez is az is, majd lassan csak a táp maradt, mert a tej elfogyott, nem növekedett a mennyisége az igényével együtt. Így az utóbbi napokban van, hogy csak fél deci a termés, de nem tudok mit csinálni. Kipórbáltam már mindent, sőt mintha a homeopátiás bogyó szedése után csökkent volna a hozam, de lehet hogy ez téves megállapítás, és egyéntől függ, ne vonjon le senki semmilyen közvetkeztetést ebből. Még mindig lelkiismert furdalásom van, hiszen az ember nem úgy készül a gyerekvállalásra, hogy tápszerrel eteti, olyan mintha valami nagyon fontosat nem adnék meg neki (ami végül is így van), de nem tudom hol rontottam el, mit tudnék még tenni. Ráadásul mindenki hozza a sok finomságot apósom is rengeteget segít mégis tehetetlen vagyok. Még csak 3 hetes, kellene neki a tejcsi.. Már a neten sem nézelődöm inkább, mert mindenhol statisztikákat írnak, hogy a tápszeres gyerekek mennyivel "betegesebbek" mint az anyatejjel etetett babák. Csak reménykedem, hogy a kivétel erősíti a szabályt...:-( A mélyhűtőbe tehető anyatej lefagyasztására szolgáló zacsikat pedig elteszem, jó lesz majd a sógornőmnek, neki hátha több szerencsére lesz e téren.

Judit! Milyen volt a bábszínház? Élvezte Danca?

Szamikám! Ti is orrszívóztok még Szofival? Sajnos a múlt hét szerda (?) vagy csütörtök (összefolynak a napok) óta Nándi is szörcsög és mi és tisztítjuk az orrocskáját. Felhívtam a doktornőt, aki a Sterimart ajánlotta, így azzal együtt tisztítunk, és talán néha mintha egy jelentős javulás lenne, de nem tudom meddig tart majd ez, és mikor szóljak a doktornőnek, hogy nem múlik el. Láza nincsen, azt nézzük, ez valószínűleg egy szimpla kis nátha, és lehet hogy tölem kapta el mert én is az voltam a múlt héten.

Szandra! Nagyon aranyosak a Tami mint búvár képek! Nálunk is van uszi, és egy időben úgy gondoltam visszük is majd a babát, de állítólag az utóbbi hónapban valami nagy fertőzés volt és mindent le kellett cserélni az usziba. Nem valami bizalomgerjesztő hírek...

Dóri! Nagyon eltüntél! Minden OK?

Egyébként sajnos a hasfájás megvan, de a tápos babák hajlamosabbak is rá mint az anyatejesek. Van olyan, hogy három étkezés közötti időt is fent van, esetleg 10-20 perceket elszunyál, de fent van és a legtöbb esetben sír, ha szerencsénk van nézeget egy ideig. Ha nagyon-nagyon szerencsénk van akkor nappal van ez az ébrenléti szakasz, és este minden etetés után beájul...:-)
A védőnő két hete nem volt, nem is értjük a párommal miért, főleg úgy hogy ígérte, jön a múlt héten. Nekem kellett felhívnom pénteken pár kérdésem volt (pl. hogy adjuk-e a K-vitamint hiszen már tápszer a kaja, és akkor ezt el lehet hagyni, hiszen a tápszer tartalmazza). A védőnő újfent megígérte, hogy eljön ezen a héten, így most várjuk....Lenne azért pár kérdésem hozzá, bár ha tőletek kérdezem meg, előbb választ kapok.
A legjobb az lenne, ha valakinek itt a közelben rengeteg teje lenne, és eladná, ugyanis hallottam már olyan esetet, hogy kiöntötték a sok anyatejet annyi felesleg volt, hogy már nem bírták hová tenni, és hallottam olyan esetet is, amikor a kismama többet keresett az eladott anyatejből bejövő összeggel, mint amit Gyed-re kapott. Igaz, ez már 3-4 éve volt, de akkor érdekes eset...

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Minden kis betegnek sok gyógypuszi!
Sajnos beleértve az én kis drágáimat is mert rajtunk is kifogott ez a fránya kór.
Tama színtelen orrfolyást produkálcsak a tüsssz alkalmával a bokájáig ér..... nem is részletezem. Ez szerintem "csak" megfázás.
Edóka a rosszabbikat fogta ki mert neki zöld (azt hiszem ez azt jelenti, hogy gennyes) ami valami csúnya baci következménye. Tegnap már sokat tüsszögött de éjszaka már arra keltem, hogy nem kap levegőt úgyhogy szegénykémet éjszaka 3x is ki kellett üríteni (porszívó).
Nekem is sikerült ezt a változatot megkapnom így csak apa tartja a frontot itthon. A gáz az enyémnél az, hogy nekem meg ráhúzódott a fogamra így a bal oldalt a fölső fogaim eszement módon fájnak, Hát ennyit rólunk.
Ja és mérges vagyok mert mikor voltunk a bukfencen akkor az egyik kislány így telibeköpősen 2x rátüsszentett az Edóra és csak a másodikat tudtam hárítani :evil: :evil: :evil: :evil: .

Sajnos már egy hónapja nem voltunk usziban mert nem úgy jött ki a lépés és így most a mai nap is kimarad a jövő héten meg ismét nem tudunk menni mert apa most vasárnap éjszakás lesz és akkor hétfőn délelőtt alszik. Edókával még nem voltunk de már nagyon szeretném őt is vinni. 3 hótól lehet és mi már tegnap voltunk 4 HÓNAPOSAK :lol: . Sajna az oltásunk az csúszik egy héttel a dátha miatt. Ja és mi Lőrincre járunk a Park usziba.

Mazsuzs!
Rá se ránt a tejcsi kicsapongásra :wink: . A lényeg az nem ebben rejtőzik. Nándi babó nagyon édes és ennél nem is kell több. 3 hetes kortól lehet nyugodtan kivinne a levegőre főleg ha ilyen jó az idő. Persze előszőr csak 10 percet aztán napi 10 percel emelheted az adagot. Aztán a hónap végén már 0-24 :wink: . Különben nyugodtan kérdezz tőlünk is lassan meglesz úgyis a doktorink és a párodnak adunk igazolást a mondottakról ha nem akarna hinni nekünk :wink: :) .
Ha fáj a hasa Nándinak akkor próbáljátok meg a kólika tartást mert akkor folyamatosan melegíted a pociját a kezeddel és akkor lehet, hogy jobban meg tud nyugodni.

Finike!
Szerintem van egy ilyen hányingeres járvány :( mert nekem is egy hete nagyon ez volt és eltartott vagy 5-6 napig aztán elmúlt. Én is mondtam apának ha nem lennék tuti benne, hogy nem vagyok terhes akkor vennék tesztet de belehaltam volna ha pozitív. Reméljük neked is csak ez a virnyák....

Pocilo!
Nekünk is nagyon dúrván tele volt mind a két csak tejkiütéssel. Komolyan mondom már ilyesztően néztek ki. Neked is volt a többinél is? Nálunk 2500 az uszi és hétfőnként van. Mi azért választottuk ezt mert elég szabad szellemben zajlik a dolog. Itt semmi nem kötelező, ha éppen olyan kedved van vagy a gyerkőc nyűgös akkor nem viszed víz alá. Itt csak játszunk a gyerekekkel. Hallottam olyan helyről ahol egyszerre nagylevegő és víz alá az összes gyerek. Ha gondolod én csak ajánlani tudom a miénket. Meg azért jó, hogy hétköznap van mert a hétvégin sokkal többen vannak bár nem tudom, hogy Finikénél mi a tapasztalat.

Remélem talira kigyógyulunk minden bajunkból. Én csak 23-án tudom megmondani, hogy a 27-ei héten melyik nap tudunk menni mert csak akkor jó nekünk ha apa nem dolgozik mert különben nincs autóm. Azért nyugodtan szervezzétek reménykedjünk.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

Danca nagyon élvezte a bábszínházat. Kb. 1 órás volt az előadás, és Apa szerint csak a végén kezdett el mocorogni. Állítólag voltak részek, ahol csak Danca kacagását lehetett hallani:-) Itthon beszámolt róla, hogy volt róka, béka, kacsa, bácsi...Teljesen fel volt dobva. Áprilisban megyünk újra, már megvan a jegy a Mazsolára.
Remélem, a kis betegek gyorsan rendbejönnek. Nálunk a gyerkőcök még bírják, mi dőltünk ki Apával. nekem fáj a torkom, köhögoök, és lassan elmehetek blues énekesnőnek...Apa egyelőre csak nagyon náthás.

Mazsuzs,

Tényleg ne agyalj sokat ezen a tejcsi dolgon. Bár emlékszem, Dancánál én is hülyére aggódtam magam. Te mindent megtettél, ez van. Semmi tragikus nem történik. Ráadásul a mai tápszerek már nagyon jók. Mi most ott tartunk, hogy az egyik etetés tápi. Délután tápit kap, így estére még van elég. Jövő héten elkezdjük a gyümölcsöt is. Dancával később kezdtük, de nála volt elég tej még ilyenkor is.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy ők Normaflore-t adtak a hasfájós babájuknak, és állítólag az bejött. Az adagolásra nem emlékszem, de ha gondolod, kérdezz rá a dokinál vagy a védőnőnél.
Nándibaba nagyon édes!

Pocilo,

Marci is iszonyú aranyos!

Finike,

???????????????????????

Találkozó ügyben mi rugalmasak vagyunk!

Néhány képet már megkaptam a barátnőmtől....

Judit
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
karpijudit

MAzsuzs!

Köszi az érdeklődést, vagyok, csak kevés az időm...

Ne keseredj el a tejcsi miatt. nekem is csak napi 40 ml! a hozam, de 10 napja nem szoptathatok, mert olyan gyógyszert kellett szednem.
Azóta fejek, de cdsak napi 1* van rá energiám.
Majd megpróbálom feltornázni, hátha, de egyszerűen képtelen vagyok napi 1 órát a fejéssel eltölteni, meg nem nagyon marad rá idő....
Enni is alig tudok, nemhogy egyebet. Most is ebédelek, csak hasznosítom közben az időt:)

Reggel 7-től éjfélig megy a műszak. Reggel 5-kor pedig jön az éjjeli etetés. De utána még visszaalszom (elvileg 1 órát amíg Ági nem kel:)) .
Már úgy közlekedek a csajokkal hogy csak na.
Napi 1-1,5 órát sétálunk.

Csajok szépen fejlődnek, Réka 3840 Blanka 3560 g.

Szóval Ági 6 hét után lett full tápos csirke, de 1 évig nem is ismertük azt a szót, hogy betegség, utána is a síelés közben fázott meg Ausztriában a -20-ban.
Ettől még lehetsz szuper anya, a mai tápok olyan fejlesztéseken mentek keresztül ,hogy semmi gond nincs velük.
A betegesség a géneken és a környezeten múlik, nameg a pici immunrendszerén. CSak manapság minden az anyatej körül forog. :twisted: :twisted: Sajna a táp velejárója a hasfájás, milyet írt fel a doki? HA-t? Nekünk Ágival a HUmana HA, míg most a Milupa HA jött be a kicsiknél. Próbáljatok ki egy másik tápot, hátha azt jobban meg tudja emészteni.

Védőnő hozzánk is elfelejtett jönni, de már megszoktuk, sok baba van a szomszédban, így leadjuk a drótot egymásnak és máshova sem jár:) :?

Nagoyn édes a kis hapsi (Nándi)...

Szandra!

Nagyon jók a képek, büszke lehetsz a csajokra.

Judit!

A ti képeteiktől nem tudtam betelni, ti kértétek a B&W-t vagy a fotós csaj ajánlotta? Szonjusnak nincsenek étkezésigondjai mint látom. :wink:
Tök jó az egyen poló a gyerkőcökön.

Na húzok ,mindjárt esznek megint a vámpírok :lol:

Olyan szép idő van végre :lol: :P
Vendég

Tali

Akkor márc. 27.e de mindenkinek jó?
Helyszín mi legyen?
Öteletm sincs hol lehetne, de majd utánakérdezek. Ha valakinek van valami jó ötlete pls írja meg.

ÜdvD:óri
Vendég

Dóri,

Mi az a B&W?

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!!
Judit!
Csuda helyesek a gyerköcök a képeken.Danca nagyon komoly hihetetlen, kész nagy fiú. Szonjus nagyon kerek ,nagyon édes a párna közepén.

Mazsusz!Szilárdom két hétig kapott anyatejet, nem betegesseb mint Milán, aki 10hónapos koráig szopott.
Levegőzés nos, mi sokat vagyunk kint, mert én megyek a gyerekér az isibe.
Szerintem, ha jól érzi magát ,nem kell az időt figyelni.

Dóri!
Nagyon ügyesek a lányok szépen össze szedték magukat.
Ágica, hogy van a lányokkal nem féltékeny?

Szandra!Csak Milkánál voltak mert Szilárdom tápszeres volt.
Ugyan ott úsznak a kicsik ahol többi ember?

Finike!Milkát majd ha szobatiszta akkor visszük,Szilárd az apukájától tanult meg 4évesen úszni.Marcust sem biztos, hogy visszük félek a fertőzésektök.

Na megyek az én kishercegem szólít.

Szép napot!!! :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pocilo!

Marcus nagyon édi, és mekkora, akkora, mint most a lányok :oops:

Judit!

Fekete-fehér, bocsi, nem voltam egyértelmű....
ÜDv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Ma sikeresen elfelejtettem elmenni a gyógyszertárba, de már nem is megyek, mert szerintem is valami nyavaja van bennem, ami miatt néha rámjön a hányinger. :roll:

Mazsuzs,
Látod, hogy másnak is van "tápszeres babája" és nem dőlt össze a világ! Ne érezd magad egyedül! Sokan járunk/jártunk még ebben a cipőben, hidd el! Most már én is könnyen beszélek, de én is megjártam a kínok -kínját! Tudom most min mész keresztül!Szerintem is próbálj meg talán tápszert váltani hátha az segít. Mi Milupa Ha Start-ot eszünk, nekünk nagyon bejött. Kísérletezz, ebből áll a gyerek nevelés egy része. Próbálkozik az ember már mindennel, egyszer csak bejön valami. Fel a fejjel!!!

Pocilo,
A Kispesti Uszodába járnak Esztiék is Bencével. Ott egy külön medence van csak a babáknak és szüleiknek. ANTSZ által engedélyezett, és annak megfelelő a víz minősége, klórozottsága stb. Itt is egy-két dolgot megmutat az oktató aztán mindenki magának csinálja néha odajön segíteni, nagyon rendes. Egy hónapra -4 alkalom 4400-ba kerül (ha jól figyusztam). Ha nem akarod víz alá vinni a picidet nem kell, megpróbálhatod, ha nem megy akkor még vártok. Semmi sem kötelező, az a lényeg, hogy a baba érezze magát biztonságban, és érezze magát jól. Sokat labdázunk, mi állandóan azt kergetjük. :lol: Nagyon jó kikapcsolódás, emellett jól lefárad a Kis Hercegnő. Ő már közben is ásítozik, mert ekkor szokott aludni. Reggel 8-kor kezdődik és olyan 30-45 percesek az órák. Ha van rá lehetőséged én csak ajánlani tudom.

Zsókuci, Zózó!
Hogy vagytok? Mizújs Veletek?

Eszti,
Régen írtál már! Sok a munkád? Réka, és Bence hogy vannak? Hogy viseli a frontokat Réka?

Ma olyan szép idő volt, hogy a párommal és Vikivel felkerekedtünk és kimentünk a népligeti parkba és egy jót sétáltunk. Én fára másztam, olyan jó volt, mint régen gyerekkoromban. Hát igen az emberben benne van a gyermek is.... :roll: :wink: :oops:

Felteszek képeket a fülbevalóról, amit Vikinek vettünk, nagyon picik, remélem látszani fog, hogy milyen is.
:D Kép Kép
Meg itt egy kép, ami a mai séta alkalmával készült. Olyan édes... :lol: :D
Kép

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Sziasztok lányok!

Finike!
A kislányod tündéri a fotókon!
A fülbelövés nálunk három hónapos korban történt. Nagyon sajnáltam szegénykémet és lelkiismeretfurdalásom volt,hogy plusz fájdalmaknak teszem ki pusztán a szépségért,de túlestünk rajta. Szerintem jobb minél hamarabb túlesni rajta. Nagyobb korban már valószínű nagyon ellenkezik. Jázminkám az én(gyerekkori) fülbevalómat örökölte, amit én még anyukámtól örököltem.Remélem majd ő is továbbadja. :)

Pociló!
Nagyon édes a kis Marcus!

Szandra!
A történeted engem is meghatott. Át tudtam érezni,az én szüleim is elváltak, engem akkor nagyon megviselt. Nagyon jó hogy újra egymásra találtatok.
Az uszis képek fantasztikusak! Nagyon tetszenek. Én is sokszor elvittem volna babaúszásra Jázmint,de sajnos errefelé(vidéken) nincs rá lehetőség. Pestre sajnos nem tudnám felhordozni. :(
Pedig imádja a vizet.Nyáron minden nap pancsol az udvaron. :)

Judit!
Nagyon jók a képek! Én is mindig vágyom ilyen profin beállított képekre.

Mazsuzs!
Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod a tápszer miatt. Biztos,hogy te minden tőled telhetőt megtettél az anyatej érdekében.
Bár én nem nagyon értek hozzá,de szerintem próbáljatok ki minél több féle tápszert,hátha jön egy olyan amelyik nem zavarja annyira a pociját.
Levegőzés terén én is amondó vagyok hogy nem kell időhöz kötni,pláne ha jóidő van. A babák imádják a jó levegőt.

Dóri!
Le a kalappal előtted! Nem lehet könnyű három kétéven aluli gyermekkel. Ügyes vagy,a két pici is milyen szépen gyarapszik! :)
Én most attól is állandóan félek,hogy hogy fogom megállni a helyem a két lányommal. :roll:

Sziasztok,mostmár mennem kell.
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Mazsuzs!

Nándi baba nagyon édes. Kitartás hasfájás ügyileg, én is azt hittem sohasem lesz vége. Kézben is sokat sír? Azért kérdem mert Szofi szinte egész nap kézben volt. Napközben sőt sokszor még éjszaka is úgy aludtunk, hogy rajtam a melkasomon feküdt. Persze így is fájt a pocija de így biztonságban érezte magát . A védőnénink szerint a hasfájos babák többet igénylik, hogy kézben legyenek mert így nagyobb a biztonság érzetük.
Szofi még mindig náthás ugy, hogy sokat porszízom az orrát. Láza nincs, de köhécsel és tüsszög.

Finike!

Nagyon szép a fülbevaló. Kérdezted, hogy a lánykáknak mikor lett füli. Nekünk még a kórházba berakták az nap, hogy haza jöttünk. Egyszer se gyulladt be, de már kicseréltük egy másikra mert azt már ki nőtte. Viki baba nagyon édes a képen. Az uszitól tényleg jobban alszik? Mert az Szofira is ráférne.

Judit!

Nagyon profi, de ugyan akkor nagyon természetesek a képek. A gyerköcök pedig nagyon édik!

Én is minden betegeskedő babának és mamának jobbulást kívánok!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok,

Finike drága,
Köszönöm az érdeklődést. Mindennap olvaslak Benneteket, csak nem igazán van mit írnom. Telnek a napok, néha kicsit jobban vagyok, néha nehezebb. Ma volt az első napom itthon egyedül – Zozó már ment ma dolgozni -, eléggé tartottam tőle, de aztán pakoltam, mostam, stb… szóval elfoglaltam magam, és ma erős kislány voltam :wink: De persze nem mindig van ez így, rettentően hullámzó a dolog. Még ezt a hetet, meg a jövő hetet itthon töltöm, utána megyek újra dolgozni.

Tücsök,
A kislányodnak nagyon boldog születésnapot kívánok én is – kissé megkésve :oops: !!!

Mindenki,
Nagyon szépek a gyerkőcök! :D Jobbulást a betegeknek.

Puszi mindenkinek! Jók legyetek! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Dóri,

Közben rájöttem, csak nem volt jó a babanet, ezért nem tudtam jelezni :D
Hogy válaszoljak a kérdésedre: rendszeresen (kb. évente 2x) járunk hozzá fotózni. Dancáról már egész sok van. Eddig mindig fekete-fehérben fotózta. Még engem is, még Dancával terhesen. Valahogy így alakult. Annyi a különbség, hogy eddig filmre fotózott, most már digitálisan.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Mazsuzs! akkor én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Ne emészd magad szopiügyben. Tényleg nagyon felfújják most a lufit a szoptatás körül. Lassan a hasfájós időszak is elmúlik és akkor majd jön a fogzós, de ez már csak ilyen. :D én még most is sokat parázok mindenen. Bár mióta megvan Bulcsú azért sokat lazultam. sztem azért mert kevesebb időm van parázni. És most már csak akkor idegskedem amikor van miért. :?

Judit! nagyon szépek vagytok. Szonjus nem semmi hogy kikerekedett. és az a mosolya. Danca is gyönyörű. Aranyos lehetett a bábszínházban. legközelebb te sem hagyod ki?

Finike !spirálom , mint a tied. és ettől függetlenül parázok a tünetektől. hasméretem irtózatos /kb 3hónaposnak megfelelő/ hányinger pár hete nekem is volt Próbálok bízni a scheringben de ha mégis közbejön vmi tuti kérek tőlük gyerektartást :D

Szandra! jobbulást kívánok mindannyiotoknak. Halálom mikor beteggyereket visznek közösségbe, főleg ilyen helyre.
Náthás gyerekkel menjen az anyuka a játszótérre, mert ott azért mégiscsak szabad levegőn vannak.

Képzeljétek látom mindenkinek a vonalzóját. Eddig csak Zsókuciét láttam és senki másét.

Jucus! Gergőt Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Dóri! csajok szépen fejlődnek. én is ebédközben szoktam netezni csak az a baj hogy még utána sem kelek fel. Pedig lenne dolgom

jó éj t Edina
sidney

Sziasztok!

Mazsuzs! akkor én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Ne emészd magad szopiügyben. Tényleg nagyon felfújják most a lufit a szoptatás körül. Lassan a hasfájós időszak is elmúlik és akkor majd jön a fogzós, de ez már csak ilyen. :D én még most is sokat parázok mindenen. Bár mióta megvan Bulcsú azért sokat lazultam. sztem azért mert kevesebb időm van parázni. És most már csak akkor idegskedem amikor van miért. :?

Judit! nagyon szépek vagytok. Szonjus nem semmi hogy kikerekedett. és az a mosolya. Danca is gyönyörű. Aranyos lehetett a bábszínházban. legközelebb te sem hagyod ki?

Finike !spirálom , mint a tied. és ettől függetlenül parázok a tünetektől. hasméretem irtózatos /kb 3hónaposnak megfelelő/ hányinger pár hete nekem is volt Próbálok bízni a scheringben de ha mégis közbejön vmi tuti kérek tőlük gyerektartást :D
fülbevalók nagyon szépek. Johannának tavaly nyáron lyukasztották ki a fülét, de nemrég begyulladt az egyik és kivettem neki azóta meg be is nőtt a lyuk.

Szandra! jobbulást kívánok mindannyiotoknak. Halálom mikor beteggyereket visznek közösségbe, főleg ilyen helyre.
Náthás gyerekkel menjen az anyuka a játszótérre, mert ott azért mégiscsak szabad levegőn vannak.

Képzeljétek látom mindenkinek a vonalzóját. Eddig csak Zsókuciét láttam és senki másét.

Jucus! Gergőt Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Dóri! csajok szépen fejlődnek. én is ebédközben szoktam netezni csak az a baj hogy még utána sem kelek fel. Pedig lenne dolgom

jó éj t Edina
sidney

Az előbb hárman is egyszerre írtunk ezért én kétszer küldtem el.
most csináltam vonalzót kíváncsi vagyok látszik e?

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Csajok!

Vagyok-vagyok, csak ez a fránya ünnep, meg a 20ika olyan közel van :?

Gratula minden gyógyult babucihoz, névnaphoz, fülihez, képekhez, talihoz a rokonnal, stb.
Tudtalak ám olvasni Titeket, csakhát, hogy válaszoljak.... 8)

Szopiból tényleg nem kell akkor a ügyet csinálni, csakhát valóban amilyen a magyar ember, megint átestünk a ló túloldalára, és mindenhol az megy, hogy bezzeg az anyatej! Francokat! Akinek van, az örüljön, akinek nincs az meg megoldja másképp.
Persze, engem is szíven ütött anno, amikor Bence 3 hósan azt mondta, kösz ennyi, és már csak a tápi kell. De ez van.

Fülit én is a kórházban szeretném még berakatni, beszélek is majd a szülésznővel róla legközelebb.

Egyébként jól vagyunk, Réka egyre jobban mocorog, bár a múltkori nagy front-átvonulásnál alig mozgott. Figyeltem is rá, nehogy már vmi baj legyen. De aztán bepótolta :lol:

Finike!
Ezek szerint ti 8ra jártok szombaton. Akkor nem valószínű, hogy fogunk talizni, mert mi 1/410re járunk. Az már a haladó csoport :P :lol:

Jövőhéten jönnek a burkolók a fürdőszobába, és aztán végre kész vagyunk. Múlt héten jó nagy takarítást csináltam (ablakpuci, meg függyöny mosi is), így is majdnem egy hétig tartott ez a nyamvadt kégli, de ennél nagyobb pocakkal már nem hiszem, hogy másznék pl. létrára.
Lehoztuk Rékának a cuccait a felső szintről, kezdem kialakítani neki a babasarkot, és elkezdem mosni a cuccokat. Nem akarok semmit az utsó pill-ra hagyni, ki tudja melyik nap lesz az utolsó :wink: Inkább legyen kész minden egy hónappal előbb, mint azon izguljak a kh-ban, hogy apa vajon úgy csinálja meg, ahogy én akarom :roll: :lol:

Egyébként ápr. 2án megyek dokihoz, akkor megkapom a beutalót már a 32 hetes uh-ra! Jesszusom hogy rohan az idő!!! Még ápr. végén elmegyünk egy 4Dsre, aztán hátra van még egy laza mérleg-készítés, évzárás, és mehetünk szülni :lol: :lol:

Hűűű, tényleg!! Majdnem elfelejtettem!
Csajok! Van vkinek kölcsönbe baldachin-tartó vasa? Képzeljétek olyan jól elpakoltam Bencéjét, hogy csak a rúdat találtam meg, a kör alakút, ami ott fent van meg a bilincseket nem. És halvány lilám sincs, hogy hol lehetnek, pedig az egész kéglit feltúrtam :twisted:

Na, megyek vasalok, míg a bandita nyugiban elvan a kakaójával, meg a Minimaxszal :lol:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Ja, elfelejtettem, hogy a 27e nekünk is jó!

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Jobbulást minden beteg Babának és Mamának!

Pocilo!
Nagyon édi Marcus baba! Gyönyörű nagy fiú! Ha nem tudnám, hogy mennyi idős, azt hinném, hogy idősebb az én picikéimnél olyan szép kerek baba! :D

Mazsuzs!
Nagyon tündér Nándi baba ahogy alszik! :D
Tejcsi ügyben én is azon a véleményen vagyok, amin a többiek: nem görcsölj, tápcsin is nőttek már fel nagyon sokan, köztük én is és tényleg nagyon ritkán vagyok beteg! 8) Az én manócskáim is kb. 5 hetes koruk óta már csak tápcsit kapnak. Ez van. Szerintem a szeretet a legfontosabb, abból nem lehet eleget adni.

Finike!
Tök szép fülbi választottál Vikinek! 8) Biztos nagyon jól fog neki állni. Én is gondolkodtam, hogy szeretnék Zsófinak fülbit, de úgy sajnálom,hogy fájdalmas a fülbelövés, így nem sietem el....
Továbbra is nagyon szép lány Viki! :D

Judit!
Nagyon jók lettek a képek! Nekem mindig is nagyon tetszettek a fekete-fehér fotók! Szerintem sokkal inkább visszaadják a pillanatot, mint a színesek. A beállítások is teljesen természetesnek hatnak. Danca nagyon hucut fiú, Szonjus pedig egy édes kis gombóc! Tündériek! :D :D

Sid!
Jól sikerült a vonalzód! 8)

Szandra!
Nagyon aranyos a pici búvár Tami!

Eszti!
Nagyon repül az idő!! Már 32. heti Uh???? Hihetetlen!

Dóri!
Klasszul nőnek a csajok! :D Tök ügyi vagy, hogy ilyen profin közlekedsz a három csajszival! 8) Nagyon irigyellek. A napi sétákon kívül én még nem igazán mozdultam ki a két picúrral. De éppen ezért várom talit, mert valamikor el kell kezdeni.

Mi jól vagyunk, Zétikém ezzel dumál és vigyorog! :D :D
Zsófikám is kezdi a dumálást, de ő sokkal visszafogottabb és akárkit nem ajándékoz meg a mosolyával sem, de ha elmosolyodik, mindenki olvad tőle!!!! Imádja a zenélő körforgóját és tegnap vagy 10-szer kellett felhúznom neki, mert úgy követelte! :D :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adri! gondolom, hogy pont elég program most még egyenlőre a napi sétára rákészülni. :D Nekünk is eltart egy db-ig mire felöltöznek és útra készek lesznek. Persze mire mehetnénk tuti vmelyiknek kaksálnia kell :?
Azért ma tök jó idő volt, nem kellett annyit öltöztetni őket. :P

Örülök hogy látszik a vonalzóm én nem látom, de akkor Bulcsúnak is csinálok egyet.

Holnap megyünk Balcsira. Valszeg vasárnap este csak olvasok és olvasok.

vigyázzatok magatokra.
pusz Edina

Kép
Kép
sidney

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: