Sziasztok!
Túl vagyunk rajta. Nem volt egyszerű, úgyhogy elmondom mi történt. Reggel negyed kilencre értünk oda, és beálltunk szépen a sor végére, ami nagyjából a padoknál volt az épületen kívül. Mivel a párom feneke már majd befagyott, háromnegyed kilenckor (addig csak másfél métert jutottunk előre) elkezdtünk ott totyorogni, hogy mit tegyünk, 9-ig nem fogunk bejutni , pedig a Zeke akkora hívott be. Ekkor megérkezett a Baby, szintén beállt a sorba, megismertem mert tök személyleírást adott és odamentem dumcsizni. Ő mondta, hogy menjünk előre a recepcióhoz, mert nekünk nem kel kivárni a sort. Szóval 3/4 )-kor bementünk, apa leadta 9-kor a mintát (belső szobába került és hamar ment) majd elmentünk fél 11-ig a városba reggelizni. Óramű pontossággal fél 11-re visszaértünk, pár perc várakozás után az emeleten kaptunk egy ágyat két sorstárssal és ott várakoztunk negyed háromig(!) . nekem ugyanis ekkor csinálták meg az inszemet. Most én hittem azt, hogy ottfelejtettek
Az inszem egyébként gyorsan ment, előtte volt uh. a bal oldali tűsző előtte megrepedt, a jobb oldalira (esélyes versenyző) azt mondta a doki, hogy "folyamatban, már összezsugorodott a valami" Tehát pont a inszem táján lökődött ki. Után 10 perc fejjel lefelé, és asjnos, mivel későn kerültünk sorra,már nem volt idő visszafeküdni az ágyiba. Úgyhogy 10 percet azért fekve pihentem a szobába, de aztán lementem a záróért.
Egyébként én megkérdeztem a tornázást és a doki azt mondta, hogy nem ajánlja, mert attól felhevülök és az nem jó. Azt is mondta, hogy holnap legyünk együtt, aztán a következő 3-4 napban sokat pihenjek, mert ha történik valami, az akkortájt fog. Kaptam utrót, este rakok egyet. Ha hosszú voltam, bocsi
Egyébként meg még most is fájdogál kicsit a hasam
Baby? Mit mondott az Újvári? (merthogy a Wiegandt szabin van)
Ja még egy dolog! Aki holnap megy, vigyen több napi élelmet, mert az Irénke nem lesz délelőtt, csak az ősz hajú hölgy.