Új privát üzeneted érkezett!

Lukréciám
nem tudom mikor leszünk itthon,megyünk vásárolni este :lol: :lol: sok finomságot kell vennem,hogy holnap kényeztessem magam :lol: :lol: puszka,hivj azért :D :D

Baby
mi ujság veled,mit mondtak???????mikor lesz beülti? :D :D

Nellike???????????

bibar

Köszi a tanácsokat!

Méhpempőből ma rendelek nagyobb dobozzal, mert ez a pici örülök, ha hétvégéig elég lesz.
süni76

Sziasztok!

Túl vagyunk rajta. Nem volt egyszerű, úgyhogy elmondom mi történt. Reggel negyed kilencre értünk oda, és beálltunk szépen a sor végére, ami nagyjából a padoknál volt az épületen kívül. Mivel a párom feneke már majd befagyott, háromnegyed kilenckor (addig csak másfél métert jutottunk előre) elkezdtünk ott totyorogni, hogy mit tegyünk, 9-ig nem fogunk bejutni , pedig a Zeke akkora hívott be. Ekkor megérkezett a Baby, szintén beállt a sorba, megismertem mert tök személyleírást adott és odamentem dumcsizni. Ő mondta, hogy menjünk előre a recepcióhoz, mert nekünk nem kel kivárni a sort. Szóval 3/4 )-kor bementünk, apa leadta 9-kor a mintát (belső szobába került és hamar ment) majd elmentünk fél 11-ig a városba reggelizni. Óramű pontossággal fél 11-re visszaértünk, pár perc várakozás után az emeleten kaptunk egy ágyat két sorstárssal és ott várakoztunk negyed háromig(!) . nekem ugyanis ekkor csinálták meg az inszemet. Most én hittem azt, hogy ottfelejtettek :(

Az inszem egyébként gyorsan ment, előtte volt uh. a bal oldali tűsző előtte megrepedt, a jobb oldalira (esélyes versenyző) azt mondta a doki, hogy "folyamatban, már összezsugorodott a valami" Tehát pont a inszem táján lökődött ki. Után 10 perc fejjel lefelé, és asjnos, mivel későn kerültünk sorra,már nem volt idő visszafeküdni az ágyiba. Úgyhogy 10 percet azért fekve pihentem a szobába, de aztán lementem a záróért.

Egyébként én megkérdeztem a tornázást és a doki azt mondta, hogy nem ajánlja, mert attól felhevülök és az nem jó. Azt is mondta, hogy holnap legyünk együtt, aztán a következő 3-4 napban sokat pihenjek, mert ha történik valami, az akkortájt fog. Kaptam utrót, este rakok egyet. Ha hosszú voltam, bocsi :oops: Egyébként meg még most is fájdogál kicsit a hasam :?

Baby? Mit mondott az Újvári? (merthogy a Wiegandt szabin van)

Ja még egy dolog! Aki holnap megy, vigyen több napi élelmet, mert az Irénke nem lesz délelőtt, csak az ősz hajú hölgy.
nellike

Bocsika, szómenésem van (hogy ne csúnyábbat írjak)
:oops: Ez afféle elvonási tünet, azért van, mert csak most jutottam géphez :)

Szóval március 26-án tesztelünk! :) :) (ó de jó lenne :)

Pussz mindenkinek, majd még írok.
nellike

Nellike!

Örülök, hogy minden rendben volt! :D Tök jó, hogy jó vlt az inszem időzítése! :wink: Kár, hogy a mi dokink soha nem nézi. Hát a várakozás úgy látszik, már állandósult! Elég idegölő, hogy nem tudod, melyik pillanatban jönnek érted! De te legalább kaptál ágyat, én még soha :( , csak szék jutott, és eddig én se tudtam utána soha ejtőzni csak a székben és a doki szobája előtt...
Kívánom, hogy ez legyen az első és egyben utolsó inszemed is! A sikeres teszthez megy a drukk!!! :)
gil

Gabi

Azért szerintem ha ennyit megtettünk már az ügyért, ne kezdj el most tornázni. W annyira lazán veszi az egészet! Az is elég, hogy bent a munkahelyemen a három emeletet naponta többször megteszem, te is biztos sokat mászkálsz, utazol! Valahol "megnyugtat", hogy ti is híztok, én is pont 8 kilót szedtem föl (Hát ebben is hasonlítunk! :wink: ), és ezért néznek bent már terhesnek :oops: , de ezek szerint ez "normális". De hol lesz ennek a vége????? :shock: :shock: :shock:
gil

Köszi Gil!

Egyébként volt egy lány a szobában, akinek ez már a második volt, neki jutott ágy, mégse feküdt rá egy percet se :? Én meg feküdtem volna még, ha már nem tessékeltek volna ki, de nem volt idő. A szobában lévő két lány egyikének se néztek előtte uh-t, csak nekem nézett a Zeke. :? Szerintem orvosa válogatja. Mondjuk sokmindent nem befolyásol, mert mi van, ha nem repedt meg. Semmi. Vagy ha már megrepedt, úgyse tudják megmondani, hogy mikor. Szóval ebből a szempontból szerencsém volt.
nellike

Nellike

Igen, dokitól függ. Tudom, hogy ott már tök mindegy, mert úgyis akkor csinálják, de mégis tudsz valamit az esélyekről... Otthon fogsz maradni?
gil

Süni!

Jobbulást!!! Én is náthás vagyok, nem tudom, vigyázzak-e a gyógyszerekkel, vagy bármit lehet szedni, mert még ki tudja, történt-e valami a pocakomban.

Naposoldal!

Csak most láttam, hogy kellene Utro, ha esetleg még nem sikerült a többiektől kapni, szólj, mert nekem is van!
gil

Emese!

Örülök, hogy mégis újrakezditek! Hajrá!!!! :D :D :D
Szerintem nem kell várnod arra, hogy hiányoljunk, írj inkább gyakrabban :wink: .
gil

Nellike:
Gratulálok, hős lettél Te is! Mennek a drukkok.
Szegényke, nem tudtad, hogy nem kell sorba állni? :shock:
Ja, egyébként köszi az infót a "többnapi hideg élelemmel kapcsolatban". Intézem asszem.
Naposoldal:
Holnap (szombaton) megyek a BMC-be, ha kell még Utro én is tudok vinni oda ha gondolod. Csak üzenj még most este ha tudsz, és akkor viszem magammal reggel.
Vendég

Szép jó estét mindenkinek!

Nellike,
először is örülök, hogy téged is megismerhettelek, nagyon szimpatikus csajszi vagy:) Nem semmi, hogy mikor végeztetek:( Én meg emlegettelek kb 12 körül, hogy már biztosan túl vagy rajta:) Én kb fél kettőre végeztem,de már eléggé kivoltam és a férjem, hát ő is:( Nagyon sokan voltak, hogy nem volt W, meg Koncz sem:( De nem Újvári nézett meg, hanem Szűcs doki, hát hogy ez a dokibá milyen édi volt!!! Már vizsgált egyszer, legelőször amikor oda kerültünk:) Akkor nem volt annyira semmilyen,most meg... Szóval, nagyon szimpatikus doki:) A lényeg, de még mindig csak hallkan (mert nem hiszem el), hogy kedden megyünk beültire, (ha felélednek), azt mondta Szűcs, hogy 10-11 közt menjünk. Izgulok, hogy minden ok legyen,most már tényleg!!! Mától nyomom az Utrót, na meg kapom a Progi szurit is:( A nyálkahártya turbózása miatt, ezt mondta a dokibá:)
Röviden ennyi:)
Nellike,
szorítok nagyon, hogy sikerüljön elsőre:)
Süni,
na ne már,megint megfáztál?! Jobbulást neked!!!
Lukrécia,
Adod a szurikat? Hogy érzed magad?
Emese,
jó, hogy jelentkeztél:)
Aki megy holnap, annak tényleg kitartást a sorhoz:) És drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Most ennyi jutott eszembe, csáó:)
baby.81

Nellike
szuper hogy túlvagy rajta :D :D :D :D drukkolok neked nagyon!

Estrella
én holnap 1/2-10-re megyek,leslek majd téged :D :D :D

Baby babi
hol vagy???????????mi volt?????????

bibar

Baby!

Ez szuper!!!!! :D :D :D :D Drukkolok a keddiért! Sok sikert!
gil

Baby
most látom hogy irtál :oops: :oops: de jo,kedden visszakapod őket :D :D te honnan szerzel progi szurit :?: :?: :?: állitólag áprilisig nem lehet kapni :cry: :cry: én egy másik szurit kaptam helyette :oops:

bibar

Hali!
Épp kérdezni akartam, hogy ki jön még szombaton? Aztán láttam, hogy Bibar, és pont írtál is. Oké, nézzük egymást, én 8 felé leszek ott, de ha ilyen tömeg lesz szerintem ott leszek én még akkor.
És Gomba? Mintha azt olvastam volna a táblázatban, hogy ő is jön 10-én?
Vendég

Gil
Lehet,hogy ezért küldte nekem a sors a náthát?!Azóta mióta megvolt az inszem nem tornáztam és nem is fogok akkor.
Ezekkel a gyógyszerekkel és is így voltam.C-vitamint szopogattam és esténként 1-1 neo citránt azért megittam.Megnéztem a neten milyen gyógyszerek okozhatnak károsodást,de nem volt benne.
Az uh-al én is így vagyok szeretem előre tudni mire számíthatok,de ez eddig nem adatott meg.És már nem is lesz rá szükség ugye?és még kilenc hónapig hízni is fogunk :lol:

Nellike
Sajnálom,hogy pont ezt az információt nem mondtuk el :oops: :oops:
Kívánom,hogy ez most sikerüljön!!!

Estrella
Megy a drukk holnapra!!Ügyi legyél!Ez lesz az utolsó :D

Baby
merre vagy?
gabicsibe

Bibar, Estrella!

Remélem, ti is ilyen jó hírekkel tértek haza holnap! :D Rövid sort kívánok! :wink:
gil

Baby
Na végre jó hír!Látod pozitívan álltál hozzá és jó is lett az eredményed!!megy a drukk és fel fognak éledni!!Higyj benne!

Lányok volt már valakinek olyan hogy nem éledtek fel?
Igen gombának holnap kell uh-ra mennie!
gabicsibe

Gabi

Érdekes, hogy náthásak lettünk!A neocitran szerinted használható? Aspro C-t ittam kettőt, de én is filoztam, mit szedjek :roll: .
Az UH-val kacsolatban a próféta szóljon belőled!!!! :wink: Kilenc hónapig van kedvem gömbölyödni!!! Torna elnapolva, vagy inkább elhónapolva! Szokják legalább a fiúk, meg mi is az új formát! (Most humorizálok, de azért lehervad rólam a mosoly a tükör előtt :( .)
gil

Gabi,
köszi a kérdést erre én is kíváncsi vagyok, de féltem megkérdezni, nehogy valakinek rossz tapasztalata legyen ezzel kapcsolatban:(
Szorítok ám neked is:)
Bibar,
nekem még a januári "történetből" maradt meg a progi szuri,még van 20 napra valóm:) Szűcs doki is mondta, amikor mondtam, hogy van, hogy de jó!!! Izgulok nagyon, de tudom, hiszek benne, akkor jó lesz minden:)
Kriszti,
szertném, ha még mindig nem írnád be a keddet én most lettem igazán babonás, ezek szerint, majd ha túl leszek rajta, visszamenőleg, ok?! Köszönöm szépen. Hülye vagyok,mi?!
Lexi,
te hogy vagy? El vagy veszve! Szurikat nyomod? Na végül hogy adod a reggeli Decát?
Holnap menni kell melózni, de nincs kedvem:( Nektek???
baby.81

GIl
Persze,mert legyengült a szervezetünk,a beágyazódásra koncentrált és igy bejutottak a bacik. :wink:
Hát valamire rá kell fogni.Én is sokáig kivoltam,de már nem kesergek rajta.Vékonyabb nem leszek és figyelek az étkezésemre.párom meg azt mondta ő szereti ha van mit fogni rajtam és majd szól ha már nagyon gáz vagyok.Valamit valamiért fogd fel így!
gabicsibe

Mindenkinek:
Köszi a drukkokat,még rámférnek:)
Bibar, Estrella, holnapra szorítok nagyon!
Nellike,
megnézted már a filmet?
Gombahölgy,
hol vagy? Hogy érzed magad? Mikor is lesz uh?
Judit,
de "jó" neked, hogy ilyen gondjaid vannak!!:) Ha érted mire gondolok?!:) Én is szeretnék már így érezni:) Persze, sajnálak, hogy kihánysz gyakorlatilag mindent?! Reméljük, minden rendben van és lesz veletek!!!!!
Na, puszika, megyek aludni, holnap meló, én meg fáradt vagyok.
Jó éjszákát mindenkinek!!!!!!!!!!!
baby.81

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Holnapi BMC-s járatnak sok drukkot!

Babynak pedig gratuláció a jóhírhez! Persze még csendben. Aztán majd kedden este jó hangosan :D

Megyek pihizni, mert sajna még hőemelkedésem is van :(

Jóéjt mindenkinek!
süni76

Baby
Azért tettem fel a kérdést,mert úgy emlékszem ilyen nem volt.Ha még is volt ilyen lányok meg ne írjátok!CSak pozitívan!!!Nem vagy hülye mindenkiben van egy kis babonaság!
Én is dolgozom holnap és nekem sincs kedvem hozzá.DE éltessen az,hogy csak 3-at dolgozunk és 4-et otthon vagyunk!így könnyebb lesz túlélni ezt a szombatot :D

Tényleg Lexi mi újság veled!Nagyon eltüntél!
gabicsibe

Estrella és Bibar!
Nem tudtam mindent elolvasni, de ugye ti holnap jöttök? Nincs kedvetek velem is összefutni? Mi olyan kilenc körül megyünk és Wiegandt rendelője előtt fogunk ülni, persze miután kiálltuk a sort. Rózsaszín nadrágban megyek hogy megismerjetek (fehér fölső), fekete kabát megy khaki színű táska. Légyszi ismerjetek meg, mert én nem találtam meg ti hogy néztek ki.

Naposoldal, ha még nem oldódott meg az utro gond, én holnap viszek magammal a BMC-be, ha akarod otthagyom neked a recepción egy borítékban vagy Pesten leszünk egész nap találkozhatunk is.
gombahölgy

Süni
Jobbulást neked!

Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!
gabicsibe

Gabi, Kriszti
Köszi az infót a Gravidáról. Akkor olcsóbb a nagy kiszerelés is az Elevitnél.

Nellike
Jó, hogy túl vagy raja. Pihizz sokat! Nagyon drukkolok!

Torna: Nekem anno azt ajánlotta a dokim, hogy a babaprojekt alatt ne erőltessem meg magam, viszont kismamatornát csinálhatok. Vettem is rögtön DVD-t, szerintem nem rossz. Bár inszem után az eredményig még ezt sem csináltam.

Süni
Jobbulást!

A holnapiaknak sok sikert!

Jó éjszakát!
niki baba

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors felajánlást :lol:
Nagyon rendik vagytok!

Gabicsibe, nem kaptam privit :(

Türiné Emese, írok neked privit, nekem nagyon jó lenne, ha valamikor holnap a Határ útnál tudnánk találkozni :lol:
Előre is köszi

Puszi mindenkinek, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++
naposoldal

Naposoldal!

Hívj fel a 70 4533342-es telefonszámon, és megbeszélünk mindent!!!

Szia Emese
tûriné emese

Emese!

Most, vagy már csak holnap hívjalak?
naposoldal

Gombahölgy, írtam privit, köszi
naposoldal

Gomba:
Oké figyelem én is a rózsaszín szerkót :D
Bibar:
Téged iwen megnéztelek, remélem rádismerek :D
Magamról:
Fekete haj, fekete bőrkabát, farmer, színes keresztbe csíkos felső, és a lenti folyosón leszek a vizsgálóknál. :D
Akkor holnap! :D
Megyek aludni, mert reggel valahogy fel is kéne kelni, hogy találkozzunk. :D Sziasztok
Vendég

Naposoldal
leírtam az útvonalam Mexikói út-deák tér-ferenciek tere-kelenföld.Igaz velem csak 5-6 körül tudnál találkozni.
gabicsibe

Nellike!

Mennek a drukkok és tapik..++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby!

De szuper,kedden megkapod őket!Szerintem a blasztók tuti felélednek,ha már addig eljutottak.... :wink:

Gabi,Süni

Jobbulást nektek!!!!!

Bibarci

Holnap nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gomba!

Na,Te meg már holnap látni fogod őket... :lol: Szupi!!!!!Aztán gyere és számolj be!!!!

Puszi mindenkinek!
lukrécia

Köszi Gabi, de lassan asszem kezd körvnalazódni Emesével, már csak az időpontban kell megállapodnunk, de azt majd holnap, mert szerintem már kilépett.
Mégegyszer köszi mindenkinek :D

Nagyon drukkolok ám Gabi, és cak azért nem jelentkezem minden nap, mert igen hányós napjaim voltak nekem is ( bár közben gyakran vigyorogtam, ami elég abszurd, de így van ), és nem akartam, hogy bárki azt higgye, panaszkodom, mert távol álljon tőlem. Nagyon boldog vagyok a hányásaimmal együtt :lol:
Szóval nem tűntem el, és olvaslak benneteket minden nap, és NAGYON-NAGYON szorítok!!!!!!
naposoldal

Babanet Bolond, a péntek esti 10 órai üzimhez szombat reggel 8 órát ír. Babanet Bolond.
naposoldal

Naposoldal

Mindíg szívesen hallunk rólad híreket!Nem baj ha kellemetlen is!Irigylünk ám a hányásodért :D
Sajnálom,hogy nem találkozunk,de biztos lesz még alkalom.
Vigyázz magatokra!!
És köszi a drukkot!!

Jó éjszakát!
gabicsibe

Gabicsibe, talán majd egy tavaszi topiktalin! :D
Nem is lenne rossz, igaz?

Pont azért nem nagyon írogattam, mert tudom, itt bárki szívesen hányna :oops: , és nem akartam senkiben rossz érzést kelteni.
De túl van tárgyalva, és nagyon jól esik az érdeklődés.

puszi

Emese, mégegyszer nagyon köszi, délután hívlak!
naposoldal

Sziasztok! Bocsánat, hogy este már nem jöttem, de végigaludtam az estét :oops: Fárasztó nap volt a tegnapi.

Baby! De örülök! Ugye mondtam! Akkor várjuk a keddet, és szorítunk, hogy sikerüljön feléledni a babóknak aztán meg befészkelődni. :) A filmet még nem néztük meg, majd együtt akarom apával, de ő ma nincs itthon, este meg, mint mondtam aludtunk.

Gabicsibe! Jobb is, hogy nem tornáztál, a Zeke egyértelműen csóválta a fejét a kérdésre. Majd, ha már biztos az eredmény, és eltelt pár hét, akkor majd elő lehet venni a kismama kazikat, dvd-ket. Addig meg egészséges táplálkozás, nasi nélkül! :wink:
Egyébként én idáig nem tudtam, hogy utro, az végülis progeszteron. Akkor attól híztok! (meg én is fogok)

Naposoldal! Örülök, hogy jól vagy(tok). Milyen érdekes, hogy más hányingerét "irigyeljük". :)

Gil! Nem dolgozom mostanság, legközelebb 20-án megyek be. Ja igen! Aki dolgozik, az hogy oldja meg a déli utrót? Még valami, nekem a zárójelentésen rajta van, hogy "betegállományba vétele javasolt." Csak mert valaki mondta, hogy az inszemeseknek nem jár. Akkor valami csak jár, nem? Mondjuk én most szabit vettem ki, de ha lesz következő (remélem nem) akkor a betegácsi marad. :?
:?
nellike

Még valami!

Megy a drukk ma Bibarnak, Estrellának és mindenki másnak, aki ma megy! Remélem nem lesz igazam a reggeli tötymörgés miatt és menni fog a sor. A tegnapi durva volt, pedig ketten is voltak a recepción. A betegeknek pedig jobbulást! Citromos tea, sok pihenés stb.

Baby! Fél kettőig ott voltatok? Most olvasom. Az is nagyon durva. Na nálam akkortájt szakadt el a cérna és fojtogatott a sírás, hogy megfeledkeztek rólam és ha már eddig nem csinálták meg,nem is lesz értelme, meg hasonlók. :? Biztos a hormonok hatása ez is.
nellike

Látom ki van halva a topic! Mindenki dolgozik, vagy a BMC-ben van...

Lexi? Brumi, Málna, Timi és akik még hanyagolnak minket! Tessék jelentkezni!
nellike

és kezdődik a TV2-n a Babavilág!
nellike

Sziasztok!

Én itt vagyok, bár semmit nem tudok mondani az állapotomról :)
Nekem be kellett jönnöm dolgozni, de semmi munka nincs halálra unom magam.
Ráadásul kora délután jönnek anyósék és takarítani kéne, mert mindig körbenéz jó alaposan...
Én meg itt rohadhatok 5-ig :(
madrin

Nellike,
hali:)
Én melózok, illetve csak itt ülök bennt az irodában:) Hát épp ez a gondom nekem is, hogy oldom meg a déli Utrót???? De ma megyek haza háromkor úgyhogy akkor rakom be, de hétfőn még jövök és akkor fél hatra érek haza, akkor muszály itt a melóhelyen megoldani:) De hogy, az állva nem túl jó:(
Én is szoktam nézni a babavilágot, de hát sajna most itt vagyok:( Nézd helyettem is. De jó neked, hogy otthon vagy:) Én haza megyek takarítás, aztán este megyünk vacsizni a párommal, meg anyukájával:) Már annyira várom a keddet:) Ja, a fenekem meg úgy fáj, a Progi szuritól:( De remélem, hogy ettől megmaradnak majd a baba, babák:)
Gondolok azokra, akik a BMC-ben vannak, hajrá!!! Biztos ezren vannak?!
naposoldal,
jól vagy, de jó, illetve a hányást leszámítva, de már én is szeretnék:)
baby.81

Nellike
Az inszemre nem jár betegácsi,a körzeti orvos humaosságán múlik,hogy felvesz-e és ha igen mivel.Én a Tb-vel is beszéltem és nemet mondtak.
Nem értem miért mond minden orvos mást.na mindegy a torna felfüggesztve.Ja W doki a betegácsinak sem örül,helytelennek tartjamert szerinte ez ugyan olyan mint egy normális terhesség.
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

vagyok én is, nem vesztem el, csak tegnap olyan bolondok háza volt, napközben nem tudtam egyáltalán olvasni fórumot, este pedig vendégségbe mentünk, barátnőm aranyosan meghívott, mivel sokáíg dolgoztam, és ma megint itt vagyok!
Nagyon fincsi lasagne-t csinált, amiből úgy belaktam, hogy alíg bírtam mozogni...Még most sem vagyok éhes... :lol:
Eddig nyugis volt a nap..remélem ilyen is marad, mert iszonyatosan elfáradtam tegnap..és még holnap éjjelre is jövök! :roll: Ez most egy ilyen húzós időszak, de sajnos egyik kolleganő megbetegedett(sajnos már nem is jön vissza), így a műszakjait el kell vinni!

Baby!
Rendben , nem írlak be, majd csak ha pocaaklakók lesznek....Húúúúúúú, kedd mindjárt itt van!!!

Mai BMC-s járat...!
Remélem nem sokan vannak!!!vagyis voltak!!! :lol: És remélem mindenki jó hírekkel jön!Este teszek friss táblát!

Emese!
Azért mert nem kérdezünk, igenis kíváncsiak vagyunk RÁD!!!!Csak tudod, olyan sokan vagyunk!!!És lehet nem minden nap jutunk egymás eszébe!!!Általában az éppen akcióban lévőket kérdezgetjük!!!Ők olyan szem előtt vannak! :wink: :lol: De azért szoktunk írogatni!!!Én is kérdeztem a méhtükrözést,, 3 napja, de azt hiszem, nem is válaszoltál...Vagy igen???? :oops: :oops: :oops: Akkor bocsi!(És rajtam kívűl még sokan!)

Gabi!
A spinning nem ajánlott gerincbetegeknek, én úgy tudom... :(
Vendég

Madrin!
Ha ez vigasztal én este 7-íg vagyok ma is! :lol: :lol:

Numato,Lexi, Timy!
Merre jártok???? :lol: :lol: Mostmár lassan kezdünk aggódni!!!!

Süni! :lol:
Édes kis drágaság!!!Gyógyulj meg minél előbb!!!!!

Nellike!

Nem semmi amin keresztülmentél...Már lehet én is aggódtam volna!De túl vagy rajta, ez vigasztaljon!!! :lol:
Vendég

KRISZTI
Hát igen utána néztem én is és elég
megterhelő.Gyógyegérnek gyógytorna jár! :lol:
Elég strapás ez a munka!Még jó,hogy szereted csinálni.

Nellike,Baby
Nekem azt mondta W ha nem tudom megoldani a délutánit akkor este 2-t rakjak.Én így csinálom most.
Ja és én is halálra unom magam!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?