Új privát üzeneted érkezett!

Geli,
a Pepti Juniort nem próbáltátok? Először nekünk is Pregomin volt (bár Lili azt is megette, sőt akkor is kiverte a balhét, mikor a Smecta elfogyott, szóval ritka fura ízlése van), na szóval a Pepti Junior finomabb. És ugyanúgy aminosav szintig lebontott.

Seriff,
nekünk is azt mondta a doki, hogy akár 6 éves koráig is eheti Lili a tápit, ha megissza, igaz nem a súlya miatt, hanem a tejes kaják hiánya miatt. Tegnap csak annyit mondott a súlyára, hogy azokból a gyógyszereből, amire kor alapján van ráírva az adagolás (pl. kúp, Panadol), mindig vonjunk le egy kicsit, mert igazság szerint nem kor, hanem testsúly alapján kellene adni, és a 14 hónap 9,9 kiló az alatta van az átlagnak, persze a magasságához képest meg teljesen jó. Szóval végre nem kifogásként mondta, hanem csak tájékoztatásképpen.

Dóra,
hiszti már nálunk is van, vagyis csak begurul, ha nem értem meg mit akar, viszont így talán elkezd beszélni. Ma reggel is már mindent adtam neki, de semmi nem kellett, aztán végre mondta, hogy tápi. Azt persze épp nem adtam, mert tegnap még kihányta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Sztem nem kevés a 9.9 kiló :roll:

Timci
Miért nem mersz venni PC-t? Nekem is pont olyan van, mint a képen, csak más színű. Én nagyon szeretem.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina, Dóra, Janka
Hiszti nálunk már régóta meg van...Néha már az idegeimre megy, utána meg szar anyának érzem magam h ilyen érzéseim vannak :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Ma vaok a mélyponton,iszonyatosan érzem magam.Egész télen nem volt semmi bajom,eljön anyósom göthösen,betegen és tessék,már el is kaptam.Hogy lehet ennyi esze?

Timci
meg ne vedd ennyi pénzért azt a babakocsit,nézelödj még egy kicsit.Olyan szépek vannak,ne kapkodd el.Azt mondtad nálatok olcsóak,és van hozzá minden,akkor miért nem veszitek meg otthon,és autóval elhozzátok.Garancia ide vagy oda,egy évig úgysincs baja,aztán meg már mindegy.

Roz
tényleg,beugrott,hogy írtad az ABC-t,persze hogy ismerem.Kicsi a világ mi?Jól kijöttök egymással?

Anna nem kent magára semmit a sminkeléskor,csak a mozdulatokat utánozta.Profin csinálta,igazi nöies mozdulatokkal dolgozott.

Kazi
férjednek Boldog szülinapot,remélem megleped egy tortával.

Borsika
lányod hogy van?Meggyógyult már?

Erszényes
naon szívesen máskor is,ha meggyógyultunk majd összefuthanánk egyszer megint.Bár jövöhéten kezdödik a melódia megint.Még jó hogy szabin voltam a héten,nem kellett táppénzre mennem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi,
szerintem sem kevés, csak azt mondta a doki, hogy átlagban azért 10 kiló felett vannak a 14-15 hónapos babák, és a gyógyszergyártók annak alapján írják rá az adagolást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
irtam privit de közben t. is felajánlotta hoyg kivisz ugyhogy élek vele :D :wink: ő meg tudja is hogy hol van :) de nagyon köszi az infot :)

hajny
a sogoromék már elváltak a Marcsival a kisfiukkal szinte hetente találkozom meg már hagyta is itt a sógorom igazán nekünk nem volt egymással semmi bajunk a Marcsival ..
de most nem beszéltünk már vagy 3éve..

lina
és ma jobban van lili ? Áki most lesz lesz 2 éves és 13 kg bár Ő fiú de nekem Ő meg már husisnak tünik ... mármint a lánykáimhoz képest akik most 15 meg 13 kg ... jó Áki magas akkora majdnem mint Adri de akkor is ... nem kövér Ő de jó kis husiban van pocija is van rendessen olyan pasis hasa van :D nikinek meg ha megfogom a derekét két mutato ujjam meg a két hüvelyujjam a derákán akkor össze ér a csukloja meg akkora hoyg mutató ujjam a hüvelykujjam feléig ér ez sem jó szerintem ... de ez van majd lesz több is ... már ezen sem agyalok .. meg nem érdekel ha más "megszólja hogy miylen sovány "

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi!

Én pont így gondolom,mint te rossz anyának tartom magam,mikor rá csukom a kisszoba ajtót,alvás előtt de ha most nem vagyok észen akkor egy perc nyugtom nem lesz.
Főleg,nem tudom akkor otthon a háztarzásban a mindennappos dolgokat ellátni.főzés,mosás stb....férjem szerint teljesen normális dolog ahogy kezelem a dolgokat,a gyerekkel kapcsolatban.

Az én kislányom 7kg és 9-hónapos az orvos szerint nem sok,de ha nem szeret enni.Minden más jobban érdekli az evésnél.
janka 2006

Roz,
Lilinek gyakorlatilag már semmi baja, csak kicsit fáradtka, meg szerintem nagyon éhes, és zabálna össze mindent, de azt meg nem akarom. Tegnap alig evett valamit, ma meg csak reggelire szinte egy egész szelet kenyeret 2,5 deci tápit, kölesgolyót, és még mindig hozta a vizet, hogy kér tápit. Na már nem kapott. Meg olyan 10 körül elaludt, úgy, hogy háromnegyed 8-kor kelt. De már nem hány, nem lázas.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Te merre laksz Lajosmizsén?Sogoromék is ott laknak még, de be akarnak jönni Kecskemétre.
janka 2006

Jankaanyu,
Kecskeméthez közeli felén, a Penny környékén. Majd mire Lili iskolás lesz, mi is szeretnénk beköltözni, csak a férjem még Pesten dolgozik, így közelebb van

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hajni-természetesen otthon is körülnézek,de tudom,h.pont ijen nincs.Ebbe a kocsiba minden benne van.Puha felület,nagy forgó kerekek,szoval ijet akartam!Ha pont ilyen minőségűt és összeállitásut nem találok,akkor ő marad. :oops:

thymi-nem szeretem a PC-nak az anyagát,túl vékony.Nincs annyira felszivacsozva.Meg hallottam panaszt rólla.

Geli08-ok rendben van.Majd akkor megbeszéljük.Én egyik hejet se tudom,hogy hol vana,mit te mondtál.De te legaláb tudod,h.hol a tó...A kocsi márkája:Haberkorn

Donóé- hordozót nem kell vennünk,mert az van,a nővéremék már kinőtték,igyhát azt nem kell venni.

Erszényes-nem kell Piere Cardin,tudod...vagy pont ijen kell és új,amit kinéztél,ez a piros,vagy semmijen...tudod,h.nagyon válógatos vagyok...nekem is fura,h.nincs hozzá lábzsák,de hát ott a mózeskosár,ami másba nincs benne...nem tudom...gondolkdok,meg még otthon is szétnézek.

Minden nőnek boldog Márc.8-at!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Janka,
Dora,
Betlehem kapuja:
Minden deleott van 8-12-ig. Az ára: Lehet venni 10 alaklmas berletet (10*2 ora) akkor 200 Ft-ra jon ki egy ora, de ha csak orara fizeted akkor 300 Ft egy ora. Szerintem nezzetek meg. Nekem a Jokai tul draga, mert ket gyereknek kell fizetnem es az mar ugy eleg borsos.

Janka,
2 évesek a csemetéim, Benedek (Beni) és Anna (Panka), és tunderiek :lol:

Hiszti,
Sokszor le lehet szerelni, ha resen vagyunk es eszrevesszuk, hogy kitorni keszul a bomba :wink: Sokszor azert hisztiznek mert idegesek lesznek attol, hogy nem tudjak eleg jol kifejezni mit szertnenenk. Ahogy a beszeduk fejlodik egyre jobb lesz. Sokszor segit hogy amikor erzed, hogy kezdi hergelni magat, csapot papot otthagyva leulsz hozza, es talalgatod mi a baj (kerdezgeted: pl nem sikerult bedugni oda a jatekot stb. ), sokszor pitianer oka van a hisztinek :roll:
mvirag

Sziasztok!

Virág
soxor én is megelözöm a hisztit.De például ha menni kellene fürdeni,mert már fél 8 van,akkor kezdi a hisztit,hogy metye!Mesét akar nézni tovább.Így aztán kicsit pityog és megyünk pancsizni.
Nehéz kezelni a hisztit.

Roz
sajnálom hogy nem taliztok,kár hogyilyen vége lett.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci

köszi a nönapi köszöntöt,virágot,legyen csodaszép a napod!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönöm,most már a végén járok,mármint a betegségnek,úgyhogy már elég jól elvagyok.

Viszont látom vannak még kisbetegek is meg nagyok,Hajny,Roz,mindenkienk jobbulást!!

Cukker priviben elküldöm a tel.számot.

Dóri értem :( ,elsőre is megértettem,nem kellett volna újra küldeni :wink: .Kati már el is felejtette az oltást,nem volt semmi gond?

Janka szép neve van a kislányodnak,tényleg gyertek el egyszer a Jókai jházba,mi is járunk és legalább nemcsak Lencus lesz a pici.

Donoé akartam már írni,hogy szép családod van,ez a nagy korkülönbség nálunk is megvan öcsém 10 évvel fiatalabb nálam,de mindig jól elvoltunk,csak most már ő nagyon kamasz :roll: ...

Hajny,Geli köszönöm a priviket,Pille akkor még a tiédre is kíváncsi vagyok!

Ma mi is voltunk dokinál,mert szegény Lencus úgy kipöttyösödött vmitől,hogy inkább elvittem megmutatni,hááát röpke két óra alatt sikerült végezni,aztán kaptunk egy kenőcsöt receptre,amiről már csak fizetéskor derült ki,hogy 3500 Ft,örültem neki :evil: ,na de mindegy,csak akkor használjon is.Szerintetek újfajta popsitörlő kendőtől lehet az egész testén kiütés vagy a dokinő szerint a habfürdőtől,amit már vagy 7 hónapja használunk??

Szép nőnapot és sok szép virágot minden kicsinek és nagynak!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Geli:
Köszi a köszöntést,átadom apának! :D

Seriff:
Ámor :lol: ,ez jó!!!
Bicajozni mi is szeretünk, :D mi is örülünk a jó időnek ez okból,viszont Gyusziék sokkal többet dolgoznak nyáron,ilyenkor kevesebbet látjuk és sokkal fáradtabb is :(

Roz,Hajni:
Torta már volt hétvégén.Mára is akartam sütni valamit,de apa azt kérte,hogy pudingot(tejszínes,csokis,babapiskótás,meggyes :P ) készítsek!Meg a vacsi menüt is ő állította össze!

Hajni:
Gyógyulj meg mihamarabb!!!Sajnálom ,hogy ezzel telik a szabid! :(

Timci:
P.C. babakocsinak(a miénknek legalábbis) nem vékony az anyaga és klasszul ki van párnázva.Nem rábeszélni akarlak,csak éppen az ellenkezője mint amit írtál róla!!!
kazi

Persze elfelejtettem még,hogy

Beáéknak nagyon sok boldogságot kívánjak!!Nagyon szépek voltatok a nagynapon!

Hajny Anna meg nagyon édes,ahogy ott ügyködik és jópofa a harisnyája is :) .

Kazi Lari hol tart,ő már miket csinál,fogacskákkal hogy áll?

Kép Kép

Kép
dettus

Jaj,most látom,hogy Mirabel csupa hármas :D

Dettus:
Lari 7és fél hós kora óta áll,végig megy kapaszkodva az ágynál,meg sétál a kockafaló v. után :lol:
Tapsol,pápázik,puszitküld :lol:
Foga 5 van,úton a 6.
Lenci????Mesélj róla,kíváncsi vagyok rá!
kazi

Nana, Balim,
Írnátok egypár sort priviben az orrmandula műtéttel kapcsolatban a tapasztalatokról. Korház, elhelyezés, szülői ottlét stb... Rozzal már beszéltem róla, de mondta, hogy hátha ti frisebb infókat tudtok mondani. Előre is köszi. Legjobban a bentlét érdekel, mivel éjszaka én nem biztos hogy bent tudok vele maradni, mivel Petrus szopizik és sajna még mindíg nagyon sokszor ébred. Szóval lehet, hogy apára marad ez a feladat.
Roz, Balim a következő a tubusos kérdésem lesz, mert abban apszolult nem vagyok képben.

Ma kifúrattam Petrus fülét. Anno azt mondtam, hogy majd ha nagy lesz eldönti. De a dédi szülinapra fülbevalót vett neki, meg hát én sem voltam annyira ellene. Most már örülök neki. Nagyon cuki, és nem volt semmi gond. :)

Petra megkaparintotta a tejfölös dobozt!

Kép

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
az enyémeket 3 éve műtötték, de mi Pestre mentünk éppen azért, hogy csak egy éjszakát kelljen bent tölteni. A tubus semmi különös, fenntartja a dobűri légzést, csak arra kell vigyázni, hogy ne érje víz (lehet csináltatni az audiológián füldugót). Idővel magától kiesik. Petra nagyon cuki :).

Ser,
este 3/4 7-kor már aludt. Ma sem tudtunk menni, mert ovis progi volt. Én is nagyon várom a bicós időt, majd mehetünk együtt meg persze Syg is :) .

Hajni,
jobbulást! Anna nagyon kis nőci :), a vérükben van.

Zsuzsa (Janka),
örülök, hogy itt vagy :). El sem hiszem, hogy Janka hisztis, olyan nyugodt volt a kocsijában is.

Képzeljétek, ma kiderült, hogy unokahugom fog nyáron születni! Bátyáméknak már van két kisfiuk (igazából három lenne :cry: ) és most kislányt várnak. Nagyon örülnek! Nana hallod, itt az újabb példa :lol: .
balim

Lányok!

Nálam vannak a pelus mintacsomagok, 2db 5-ös, 2db 4-es meg 1 db felhúzós van benne és 200 Ft.
Ma és holnap bent vagyunk Kecskeméten, apa elkapta Lilitől a betegséget, úgyhogy bent is alszunk.
Hívjatok, és talizunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lesz megint játszóház március 17-én a Lánchíd suliban.Ha érdekel valakit:
www.megajatszohaz.uw.hu

Nyhk
tutti a kép,ez naon muri,cuki a lányod. :lol: :lol:
Jól tetted szerintem hogy kifurattad a fülét,Annának is oan jól áll.Lötték vagy furták?

Dettus
sikerült véleményt alkotnod a közösköltséggel kapcsolatban?

Kattic
el tudtad érni a Cseh Zsuzsát?Tudott segíteni?
Jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
Köszike!
3 kor már fel is keltünk...már nem voltál :(
PC anyaga sztem sem vastag és pont elég a szivacsozása is :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi-hát tudod,én már több féle PC néztem meg,és mindeniknél az anyaga riasztott vissza.Tudom mit beszélek,de akinek jó annak jó,nekem nem felel meg...

Nincs mit köszönni,ez természetes,h.virággal kedveskedek minden nőnek !
8)

hajni-köszi a jókivánságaidat!Én is viszont kivánom neked és gyógyulj meg!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

upsz
elírtam
szem sem vékony...

Kép
Kép
Kép
thymi

Balim!

Hisztivel kapcsolatban,a látszat néha csal.Igen, a babakocsiban mindig nyugodt Janka,csak amikor otthon vagyunk akkor kezdi.Kb 1-2-hete megy a hiszti nála.De alapjába véve,jó gyerek nem panaszkodom.Tündéri pofa. Ma az apjától kapott nőnapra orchideát!Én meg egy nagy csokor virágot.

Ti,hogy vagytok? Eszterke?
janka 2006

Sziasztok!

Bocsánat megint nem tudok írni... :( most volt itt a doktornéni Botinak MEGINT kezdődő tüdőgyulladása van. :cry: :cry: Még nincs 3 hete hogy abbahagytuk a másik miatt szedett antibiot (+akkor azt az erős szuri kúrát is kapta :cry: :cry: :cry: )

2 napja egésznap sír Boti, a homeos bogyók sz@rt se értek (bocsi de elkeseredett vagyok) .... azt hiszem ezzel a homeoval csak kidobtunk egy vagyont az ablakon....
Holnap megyünk beutalóért, teljes vérkép kell, meg kell tudni mi áll az állandó betegségek hátterében...Dani nem beteg.

na mindegy...szóval csak
NYHK
Én 7 hós terhes volltam amikor Daninak kivették. A férjem nem engedte hogy én aludjak bent Danussal, ezért úgy volt hogy majd Ő. Reggel mentünk is...aztán kiderült egyetlen egy "férfi szoba" volt, tele fuldokló idős bácsikkal....bocsánat semmi bajom velük, de gondolom érthető hogy megrémültem hogy na oda az én kisfiam biztos NEM!
Gyorsan telefon a mamának, rögtön igent mondott, így azt a 2 éjszakát Ő volt bent Danussal.
Daninak óriási élmény maradt. :) nem túlzok. Hála a maminak. :) nagyon-nagyon élvezte.:)

1-2 dolgon ki voltam akadva és iszonyat idegen mentem keresztül (de szerintem ez a másállapotomnak is köszönhető)

De a szobával minden rendben volt.

Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan, igyekszem válaszolni.

Ádámnak mégis??? :shock: :(

KépKép
KépKép
nana09

dettus.

el fogunk menni a jókai utcai-ba,de már csak a jővőhét utáni héten mert,el utazunk 15-18-ig erdélybe pihenni.De előtte jelezni fogom amikormennénk.Te általában melyik napokon jársz?Te voltál már a tanítóképzőben a ringató foglakozáson?Mi holnap megyünk.

Virág,

árban valóban kedvezőbb refi,oda is el fogunk nézni Jankával majd elválik melyiknél maradunk.Milyen idő közönként szoktatok járni a gyerekekkel? köszi a jó tanácsot a hisztivel kapcsolatban,megfogadom.

Téged is kérdezlek a ringatóval kapcsolatban,te voltál már ezen a foglalkozáson,vagy hallottál valamit róla?
janka 2006

Balim,
Köszi az infót. Én azt nem értem, hogy máshol miért csak egy éjszaka, itt meg kettő. Na mindegy kibírjuk. :( Szerintem nekünk is lesz tubus, de majd a hallásvizsgálaton eldöntik.

Hajni,
Köszi szépen, én imádom ezt a képet, azért is raktam fel.
Egyébként lőtték a fülét. A csaj házhoz jött és gyorsan kész volt. Petrus jól viselte, még integetett is a néninek mikor ment el :) . Nekem nagyon tetszik, olyan "kislány" lett tőle. Apa meg egyenesen szerelmes bele :) , neki is nagyon tetszik.

Nana,
Köszi az infókat még biztosan kérdezni fogok. Mi Kecskeméten még csak a szülészeten feküdtünk bent (szerencsére), így a többi helyet nem is nagyon ismerjük. Néha az is gondot okoz, hogy pl. vérvételre hova kell menni. Aki ide valósi annak egyértelmű, nekem nem. Na mindegy sajna előbb utóbb megismerek majd mindent.

Mégis ki kell venni Ádámnak az orrmanduláját, már mindent próbáltunk, de csak ez maradt. Nagyon elleneztem, de mostmár belátom, hogy ez a legjobb (vagyis remélem).

Most egy kicsit elrémisztettél attól, hogy apa legyen bent éjszaka, de majd meglátjuk.....
Ha nem zavarlak majd kérdezek még biztos.

Botinak jobbulást, szegény annyi mindenen megy keresztül, hátha kiderül a vérvételből, hogy mi a probléma.
Kitartás, mást nem tudok mondani :( :(

Kép

Kép
nyhk

Janka
janka 2006

Nyhk, Petras kep :D Es izlett is neki vagy csak kenni volt jo? :wink:

Lina, koszi, holnap delelott radcsorgok!

Virag, koszi az infot! Egyszer ellatogatunk oda is, eddig meg nem jott ossze. A delelottok nalunk nagyon elmennek.

Nem is tudom, holnap hogy erunk oda a Ringatora. :shock: 9 korul kene indulnunk, en olyankor meg reggeli tusolok... :roll: Lehet, hogy csak a kesobbi idopontosra fogunk jarni.

Dettus, uj popsitorlo sztem csak ott pottyositene, ahol torulgeted Lencsit. Annyi minden lehet, kaja, mosopor-oblito... :?

Nana, Boti :( Sajnalom, hogy ennyit betegeskedik.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Roz,

Várom a híreket a dokinőről. Jobban vagy már?
Gergő is pocakos, szerintem sem sovány, pont jó, olyan igazi pasis.

Donoé,

Donát nagyon cuki lehetett. Ilyenkor a kicsiknél nem probléma, hogy Barbinak nincs kedve hozzájuk, vagy elfogadják?

Ser,

Ezen először én is kiakadtam, mert én sem találom Gergőt soványnak, nem kövér, nem 3szorozta meg a születési súlyát, de szerintem formás, van combja, pocija :D, de ettől édes.
Ő is szopott egészen 18 hónapos koráig, akkor sajna jódos gyogyit kaptam Candidára, és nem kellett neki a cici, de egy kicsit nem bántam, mert így legalább nem a kistesó miatt kell róla lemondania, ha összejön egyszer.
Ja, és Szegeden is kérdezte annó a dokinő, hogy mennyi tápszert eszik, én mondtam, hogy semmit, mert szopik 3szor, azt mondta az nem jó. Ezen nagyon kiakadtam, mi az hogy az anyatej nem jó?! :shock: :shock: :shock:

Ez a dokinő azt mondta, hogy azt a fehérjét kellene neki ebből megkapnia, pótolnia, amit a "mindentevő" babák a "tejes" kajákból kapnak meg.

Nem is erőltetem én ezt a dolgot, megcsinálom, de van, hogy másnap csak kiöntöm, ma megivott 1 dl-t, de ennyi.
Remélem egyszer vége lesz ennek az allergiás időszaknak, de még nem most, mert most is vannak rajta 5ft-os nagyságú viszkető foltok össze-vissza.

Dóra,

mehetünk szép időben motorozni, ha nektek is jó a délelőtt.

Hiszti nálunk is van, de ha nem foglakozok vele, jön a hattyúhalála, félredönti a fejét és szomorúan néz. Akkor nem bírom tovább, elkezdek röhögni, és ő meg elfelejti miért is hisztizett. :wink:

Lina,

Adtak már nekünk mindent. Csecsemőként Pragomint kapott napi 1szeri pótlásra, utána kaptunk Peptit, azt már ritkán ette, mert akkor már az egyéb kajákkal elég volt a cici. Majd Szegeden az Aptamil H.A.T-t írták ki neki, amire azt mondta a védőnő, hogy nem olyan, mint a Preg. vagy a Pepti.
Most Szentesen a Pregomint írták ki újra, de lehet, hogyha újra megyünk íratok Peptit, csak nem tudom szójallerg. eheti-e.

Nana,

Nagyon sajnálom, hogy Boti megint ilyen beteg, remélem hamar kiderül a kiváltó ok, nem elkeseríteni akarlak, de az állandó betegeskedés hátterében is állhat vmilyen élelmiszerallergia, akár amit ő eszik, akár te, ha még szopizik.
Jobbulást!

Nyhk,

Petra nagyon édes a képen, tuti tiszta nő lett a fülbevalókkal. Nem akarja kiszedni őket?
Ádám - ormandula műtét :cry:

Dettus,

Régebben mondták még Halason, hogy a habfürdők összetétele is változhat, akár hónapról hónapra. Lehet, hogy ami hónapokon át jó volt, az egy ú összetevő miatt allergiás reakciót vált ki. Mint szinte majdnem minden, sajnos. :cry: :cry: :cry:

Mert a bio sem lehet soha teljesen bio, mert a föld is szennyezett, amibe teszik és a víz is amivel locsolják, mégha nem is vegyszerezik. Na, most megint elgondolkodtam, nem tudom, hova fog még jutni ez az ország, csak kapkodom a fejem, hjány bőrt lehet még lehúzni, rólunk, közemberekről. Az idén épp csak 60ezret buktunk adóvisszatérítésen. :cry: :cry: :cry:

Timci,

melyik utcában laktok?

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Na, jól összemixeltem a biót és a politikát, de nem vagyok hangulatilag legjobb formában.
Bocsi. Nem akarok politizálni, csak olyan kilátástalannak érzem a helyzetünket (mármint sajátom). Munka-még több munka- eredmény szinte semmi. :(
Jön egy betegség és a spórolt pénz, pápá. Tényleg csak beteg ne legyen az ember ebben az országban.

geli08

sziasztok :)

geli
tegnap már éppen hívni akartam az Anikót hogy nem e tudja számod.. nagyon mérges volt mert a házio orvosunk nem akart adni beutalót ehez a doktornőhöz és kérdezni akartam hogy ti hogy intézitek el ... Ez ugy kezdödött hogy mivel nekünk maga a kék papir miatt kell ez a viszgálat kell beutaló hogy a kórházba is be tudja vinni a leleteinekt mert a kék papirhoz kell ez is.. a házidoki meg modta hogy nem adhat mert ehez már javaslat kell meg ... egy 10 percet magyaráztam neki hogy ez igazán nekünk lenne könnyítés... azt modta nem adhat, nem Ő rá voltam Én mérges csak nem értem azt, hogy miért kell az embereknek megszabni hova mehetünk kórházba és hova nem ... mivel ki kell fizetni mostmár ha valaki másik város kórházába vagy orvosához megy mindegy szó-szót követet és ott hagytam mondta hogy megprobálja körbekérdezni az oepet meg más orvost meg felhívta dokinőt is ... és este 6 kor hivott hogy menjek a beutalóért mert megirta... de ez a procederú röhej ...
köszönöm egész jól vagyok már csak köhögök semmim nem fáj meg,meg is kellett gyógyulnóm mert holnap gyerkzsúr és 7 kislány jön hozzánk :) ebből 4et itt is hagy az anyukájuk :)

nyhk
ez a fotó csúúúúúcs :) mi másik véglet voltunk Niki szinte alig akart hazajönni a kórházból ugye nálunk is apja volt bent vele (mert adrika még csak pár hetes volt ) és csak fiatal ilyen 25-35 ig férfiak voltak bent akik egész nap kártyáztak és a nikivel játszottak niki olyan kis cserfes kis belevaló csajszika volt és ez mindnekinek nagyon tetszett a kórházban :) mindig ment a nővérkékhez .... mindnekitől jó ét puszit kért ... tetszett neki hogy körülötte forgotta a világ :)

hiszti
nálunk igazán csak Adri "hisztis" de Ő aztán tökéjre fejlesztett az ajtó csapkodástól az égtelen toporzékolos kirohanásokig ... ( néha murisnak tünik pedig biztos nagggyon rossz neki hogy a dühét nem tudja másként levezetni és nem tudja az érzelmeit kordában tartani ...)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
Ez igen,ez hiszti a javából.Remélem Annánál nem fog rosszabb lenni ez.Örülök hogy jobban vagy!

Virág
hogy vagytok?

Erszényes
javultok már?Remélem te nem lettél beteg!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszi Geli, Dori, nyhk

Geli
Sajnos már nem szopizik és extra allergén dolgokat kap, mivel mi egy szörnyű hasfájósságon vagyunk túl, de a szopi alatt sem jutott semmi allergizáló dologhoz (mert én csak húslevest ettem+csirkemellet, mindennap)
2-es tápszert pl. még mindig nem kaphat, csak 1-eset.

Az orvos szerint nagy valószínűséggel van egy vele született túlzott ( a piciknek egyébként is, csak nála méginkább) hörgőszűkösség. + apai ágon asztmatikus hajlam + ... majd a véreredmény után

KépKép
KépKép
nana09

Janka
Erdélyben hova mentek?

Kép
Kép
Kép
thymi

geli08-Nyiri út.

Hajni-hiába mondtad,h.kerüljem az embereket mostanság az influenza miat,hát tessék,Attila mára belázasodott... :( Attam neki antyibiotikumot,lázcsillapitot,remélem,h.elmulik neki hamar és nem kapom el.Mostmár hála nincs neki láza.Kibukok,ha beteg leszek,nem kéne...

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

geli: én sem akarok politizálni, de totál egyetértek veled!! Gusztustalan amit ez a kormány művel... :evil: :evil:

hajny: köszi, mostmár jól vagyunk, rájöttem h Jana miért volt hipernyügi....kibújt egy örlőfoga.... :roll: :D szegény nem csodálom h egyfolytában nyűgös volt a 7-en....
Te hogy vagy?? Ugye már jobban?? köghörgés múlik??
Ja ja taliban benne vagyunk, bármikor!! :wink:

timci: jobbulást Attilának!! Úgy látom most ez a köhögős-lázas betegség megy....nekünk is az volt...:( Remélem h te nem kapod el!!! :( Nagyon nem volna jó! Kerüld egy kicsit most, szellőztess sokat!! :wink:

Roz: örülök, hogy jobban vagy!! :) Húú asszem én még kevés lennék egy gyerekzsúrhoz...:roll: :lol:

Lili: hazaértetek?? majd jelentkezz és tegyél fel képeket is! :wink: :D

Nana: jobbulást Botinak!! Szegény... :? :(

nyhk: nagyon cuki Petra! behaltama tejfölös képen!!! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nana, sajnos a tüdőgyulladásból nagyon nehéz kikeveredni :( Remélem a tavasz érkeztével elmúlnak a betegségek is.

Nyhk, szegény Ádám. Tudtok már közelebbit, mikor veszik ki a mandulát?
Petrás kép nagyon toppon van! :lol: Milyen fülbevalója lett?
Nem is tudtam, hogy nem vagy tősgyökeres kecskeméti :roll:

Roz, jó, hogy jobban vagy. Sütsz a hétvégére? :)
Múltkor elfelejtettem válaszolni: nem tudok horgolni sajna.

Lányok, akik mentetek a Ringatóba, meséljetek légyszi. Tegnap kaptam egy SMS-t, hogy ma hozzák a Pampers ajándékot legyek itthon. Úgyhogy várok...
Mennyiben különbözik a Jókai u.-i közös énekléstől, mondókázástól?

Balim, tesóméknál is két fiú után jött csajszi. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Helló-belló!

Erszényes
mára már jobban vaok,szakad fel a trutyi,gratula a foghoz. :lol:

Timci
sajnálom hogy Attila beteg lett,jobbulást neki,vigyázz magadra.

Anyukám eljött értem,megyünk Bácsalmásra,had unokázzon.Legalább biztos kipihenem magam.
Jó hétvégét mindenkinek,hétfön jövünk haza,vasárnap jön apa értünk,majd csavargunk egy kicsit Baján,meg itt-ott,és hétfön este leszek.Szép idöt mindenkinek! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

pille
éppen ma hiányoltalak magamban :)
egy tortát sütök most csak szendvicsek lesznek meg ropi, pufi, üditő nápolyi ....meg sok-sok lufi meg buli külön programot nem tervezek, majd csinálnak maguknak, táncizhatnak játszhatnak ... bár gondoltam rá, hoyg kellne de nem tudm hogy mit szoktak ilyemkor.. Ti szoktatok programot kitalálni szülinapi bulira vagy ahogy Ők alakítják a partyt ?
megjött már a pampers ajándék ? nem tudom hol lehetne megtanulni horgolni engem az érdekel nagyon, nagyon tetszenek a horgolt táskák és felsők ...

erszényes
nem aggódom a 4 kislány (testvérek ), Ők már nagyok és sok gyerrekes családból (9 azt hiszem talán ) jönnek, tehát velük tuti hogy nem lesz gond, voltak már itt máskor is ... 1-2 év külömbség van köztük, a legnagyobb már iskolás, tehát nagylány .... 4 év felett már olyan mások ám gyerekek, olyan "komolyak" nem kell ezerszer rászolni meg, már összepakolnak maguk után .. legalábbis niki

nana
látom Titeket is utolér minden sajnálom ... :( jobbulást Botinak
de Te azért nem keseredtél megint neki ugye ??!! lesz ám ez még jobb is :)

adri tipikus középső gyerek .... balim nem tudom te hallotál e erről az "átokról " hogy minden köépső gyerek állítólag elhanyagolt és mindig fel akaraja magára hívni figyelmet és vele van legkevesebbet fogallakozni mert a nagy már partner inkább a kicsivel még babázik az anya középsőt meg ellhanyagoljuk állítólag ... a védőnő szerint ... modjuk ezzel nem értek egyett mert nálunk talán ha lehet ezt igy rangsorolni adrival kell és vele is van legtöbbet foglalkozni ... mert Ő ilyen személyiség én inkább ennek tudom be mint annak hogy középső és elhanyagolnám .. és fel kellen magára hívnia a figyelmemet. Ő egyszereűen egy nagyon érzékeny gyerköc ... olyan kis zsivány ám, napközben egész nap az apja után nyavajog, aztán tegnap, hogy elmentem a fogorvoshoz, és utánna még szil-coop- ban kajcsit is venni, mikor hazajöttem ölelgetett puszilgatott de úúúgy,hoyg majd meg fulladtam :) kis drága :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lanyok,
Milyen volt a ringato?

Hajny,
Koszi jol vagyunk csak ugy ropulnek a napok :lol:
Ma nekem is eldurrant az agyam. Nem igaz hogy egy oran at kell konyorogni meg ugyeskedni, hogy elinduljunk otthonrol. Ha meg muszaly elmenni, vagy sietni kell akkor tuti valamelyik megmakacsolja magat :cry: :roll:

Keszul valaki a megajtszoba? Lehet hogy mi megnezzuk. Szerintetek ket evesek mar elvezik?

Janka,
Mi hetente egyszer megyunk. Igyekszem minden heten elvinni oket , hogy szokjak a tarsasagot, persze ha jon a jo ido, akkor inkabb jatszoterre jarunk majd :lol:
mvirag

Sziasztok!

Hát a tegnapi szülinap nagyon rosszul sült el! :(
Elütötték a cicánkat! :( Apa,meg a Mirabel kedvence volt.
Szegény Gyuszinak kellett eltemetnie a saját születésnapján :cry:
Teljessen kiakadt!
Az után nyitvahagytuk a kaput , és bejött fél11-kor(éjjel) egy ilyesztő fószer,bekopogott(izomból) a terasz ajtón ,hogy hívjunk már neki 1 taxit :shock: :evil: Én meg majdnem frászt kaptam.
Gyuszi elhajtotta , de még neki állt feljebb,hogy ne beszéljen így vele :shock:
Úgyhogy azthiszem a tegnapi nap,nem a jó élményekről lessz emlékezetes :cry:
Bocsi,hogy így ideömlesztettem a dolgainkat,de teljesen kiakadtam! :oops:
kazi

Sziasztok!

Két napig nem jövök és alig tudom követni a dolgokat.Termeltetek ám megint.

Köszönjük a rengeteg dícséretet nagyon jól esett.

Lina,Ser nem vesztettetek sokat,hogy nem jöttetek meglesni minket,ugyanis épp akkor szakadt az eső,úgyhogy csak egy száguldó menyasszonyt láttatok volna nyakában a ruhájával,aki épp rohan,hogy ne ázzon bőrig,nyakában a násznéppel. :D

Roz igen volt ám frizura is. :D Mostanában megengedi,hogy 2 oldalrafogjak neki copfot.Olyan édes vele,csak hát a semmi kis hajából olyan hamar kicsúszik a gumi.

Sajnálom a beteg babócákat.Gyógyuljanak meg minnél hamarabb.

Nyhk ti jártok még Ceglédre?Sajnálom Ádámot,épp ezt a műtétet szerettétek volna elkerülni.

Hajny jó utat érezzétek jól magatokat.

Geli nem haragszunk,igazad van.Nálunk még most fog kezdődni a kórházasdi.Ki kell majd nyitnunk a pénztárcát.

Janka üdv itt köztünk.

Hiszti:Nálunk is volt toporzékolás,fenekem verem a földhöz,ordítás,...Aztán elmúlt.Én is ha időben elcsíptem a dolgot,észrevettem a kezdeti jeleket,akkor eltereltem a figyelmét,ha pedig beindult a buli,akkor "otthagytam",és mivel látta,hogy ezzel nem ér el semmit,akkor hamar abba is hagyta.

Bocs ha nem írtam mindenkinek,de most mennem kell.

KépKép
KépKép
sbea

Dóra,

Köszi a Rody rendelést mégegyszer. Gondolkoztam ( :) ), és szerintem azért küldték fölfújva, mert állítólag soknak volt hibás a szelepe. Úgy gondolták, hogy nagyobb dobozva kiküldve mégis olcsóbb, mint hogy reklamációba visszaküldjék.

Pille,
Pont alogopédusnál voltunk, amikor csöngött a telefon, hogy itt áll a ház előtt a Pampers ajándékokkal! :twisted: És hogy tegnap küldött sms-t. Hát nekem nem az biztos. Szóval beadta a szomszédba, de ők meg nincsenek most itthon. Ja és az érdekes az, hogy mind a kettőt megkaptam egyszerre. Azt is amit októberben küldtem be és azt is amit decemberben. Á nem vártam rá sokáig!!!!
Azt mondta a dokinő hogy 2-3 hét múlva meglesz a műtét, de előtte még el kell menni egy pás vizsgálatra, és arra is időpontot csak 2 hét múlvára kaptam. Szóval szerintem április vége.
Nem vagyunk Kecskemétiek. A GAMF után maradtunk itt a párommal. Egyébként ő Gyöngyösi én meg Berekfürdői. Szóval ezért nincs a közelben nagymama.

Most csak egy kis fehér köves fülbevalója van, amit belelőttek, ezt 6 hétig kell benne hagyni. Utánna berakjuk a dédi fülbevalót. Egyszerű úgynevezett farncia kapcsos 4 fehérköves.

Még írni akartam, de Petra felébredt :(

Kép

Kép
nyhk

Bea,mi újság?Minden okés volt az uh-n?Királylány hogy van?Nem beteg,ugye?!

Kazi,sajnálom a cicát és a taxis manusz meg nagyon gáz!!!

Nana, sajnálom Botit nagyon!Lehet ám, h nincs különösebb ok a háttérben,mint az időjárás, a közösségbe járó tesó....Mászás azért megy még?

Roz,fogad ok?

Hajny,jó hétvégét!!

Virág,sose válaszolsz :wink: :mit mondott az orvos Panka szemüvegére???

Geli, ne érts félre,nem azért írtam, h Lili Zsófija és Hanna még szopiznak,h mentegetőznöd kelljen...csak értetlenkedem,amikor a dokik a súllyal ijesztgetik a szülőket...Mondjuk sztem nem feltétlenül csak a tápszerből jut ahhoz a fehérjéhez,amihez egy nem allergiás baba a tejtermékekből....de nem vagyok szakértő. De tényleg nem akarok sem vitázni,sem kötözködni! :D

Nyhk, Petra csúcsédes!!Azt hiszem Te sem unatkozol :wink: , evés után is van mit pakolni,takarítani.....

Kép
seriff

Szia Virág és Pillle!

Én ma voltam ringatón,nekem nagyon bejött.Janka nagyon élvezte 30perces az egész foglakozás.Az első alkalom ingyenes a többi bérletes 5alkalom 3000Ft,ezt két hónap alatt kell le járnod.Furulyázás volt,rengeteg énekelgetés közössen a gyerekkel,kb 12 anyuka volt.Kellemesen csalódtam ebben az egészben,nem ilyenre gondoltam.A tanárnő aki tartja nagyon kedves és nyugtató hangja van,ez nagyon fotos szerintem.Mi biztos fogunk járni.Pénteken van kettő időpontban, az egyik 9.45-10.15-ig a másik 10.30-11.00-ig.Bőven elég ez a 30 perc.
janka 2006

kazi

sajnálom szegéyn cica és főleg szegény apa :( taxis pasi .... :evil: :roll: :? nem semmi ... a multkor énis igy jártam anniyra féltem egyedül voltam itthon és éjfél felé csengettek de ugy izomból folyamtossan nyomta és verte a vaskaput mellette, kimetem kapun keresztül zavrtam csak el de remegett kezem lábbam az idegsségtől ....:(

seriff
még megyek egyszer a fogammal, egy gyökér kezelt tömött fogam volt a bűnös gyökér tömés valami miatt kicsit túl ért a fogamon Ők sem érteteék hogy, hogy lehet ez mert, mindig készitenek gyökért tömés után rtg. és azt modja látniuk kellett volna... mindegy kifurta kiszedte ujra tömte a jövöhéten meg csak tetjét csinálja meg ... hogy állsza spinigel ? veszel következő bérletet is bejött neked ez a fajta mozgás forma ?

bea
jó hogy jössz néha :) sulival mizujs? lila csajszi jól van ? mikor indulnak a műtétek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

janka
most látom a fotot a neved alatt nagyon édes a csöpped :) akkor ez a ringató többbet ér egy játszóháznál ?!

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?