Sziasztok,
Roz,
Várom a híreket a dokinőről. Jobban vagy már?
Gergő is pocakos, szerintem sem sovány, pont jó, olyan igazi pasis.
Donoé,
Donát nagyon cuki lehetett. Ilyenkor a kicsiknél nem probléma, hogy Barbinak nincs kedve hozzájuk, vagy elfogadják?
Ser,
Ezen először én is kiakadtam, mert én sem találom Gergőt soványnak, nem kövér, nem 3szorozta meg a születési súlyát, de szerintem formás, van combja, pocija
, de ettől édes.
Ő is szopott egészen 18 hónapos koráig, akkor sajna jódos gyogyit kaptam Candidára, és nem kellett neki a cici, de egy kicsit nem bántam, mert így legalább nem a kistesó miatt kell róla lemondania, ha összejön egyszer.
Ja, és Szegeden is kérdezte annó a dokinő, hogy mennyi tápszert eszik, én mondtam, hogy semmit, mert szopik 3szor, azt mondta az nem jó. Ezen nagyon kiakadtam, mi az hogy az anyatej nem jó?!
Ez a dokinő azt mondta, hogy azt a fehérjét kellene neki ebből megkapnia, pótolnia, amit a "mindentevő" babák a "tejes" kajákból kapnak meg.
Nem is erőltetem én ezt a dolgot, megcsinálom, de van, hogy másnap csak kiöntöm, ma megivott 1 dl-t, de ennyi.
Remélem egyszer vége lesz ennek az allergiás időszaknak, de még nem most, mert most is vannak rajta 5ft-os nagyságú viszkető foltok össze-vissza.
Dóra,
mehetünk szép időben motorozni, ha nektek is jó a délelőtt.
Hiszti nálunk is van, de ha nem foglakozok vele, jön a hattyúhalála, félredönti a fejét és szomorúan néz. Akkor nem bírom tovább, elkezdek röhögni, és ő meg elfelejti miért is hisztizett.
Lina,
Adtak már nekünk mindent. Csecsemőként Pragomint kapott napi 1szeri pótlásra, utána kaptunk Peptit, azt már ritkán ette, mert akkor már az egyéb kajákkal elég volt a cici. Majd Szegeden az Aptamil H.A.T-t írták ki neki, amire azt mondta a védőnő, hogy nem olyan, mint a Preg. vagy a Pepti.
Most Szentesen a Pregomint írták ki újra, de lehet, hogyha újra megyünk íratok Peptit, csak nem tudom szójallerg. eheti-e.
Nana,
Nagyon sajnálom, hogy Boti megint ilyen beteg, remélem hamar kiderül a kiváltó ok, nem elkeseríteni akarlak, de az állandó betegeskedés hátterében is állhat vmilyen élelmiszerallergia, akár amit ő eszik, akár te, ha még szopizik.
Jobbulást!
Nyhk,
Petra nagyon édes a képen, tuti tiszta nő lett a fülbevalókkal. Nem akarja kiszedni őket?
Ádám - ormandula műtét
Dettus,
Régebben mondták még Halason, hogy a habfürdők összetétele is változhat, akár hónapról hónapra. Lehet, hogy ami hónapokon át jó volt, az egy ú összetevő miatt allergiás reakciót vált ki. Mint szinte majdnem minden, sajnos.
Mert a bio sem lehet soha teljesen bio, mert a föld is szennyezett, amibe teszik és a víz is amivel locsolják, mégha nem is vegyszerezik. Na, most megint elgondolkodtam, nem tudom, hova fog még jutni ez az ország, csak kapkodom a fejem, hjány bőrt lehet még lehúzni, rólunk, közemberekről. Az idén épp csak 60ezret buktunk adóvisszatérítésen.
Timci,
melyik utcában laktok?
Szép napot Mindenkinek!