Sziasztok!
Szeee!
A motorba biztos,de belém?????
milyen mocija van a párodnak?
Anyósom ragaszkodik hozzá,hogy vigyázzon a Rékára,de nem bánom,mert Dávidnak is kijár az a kis idő,amíg csak ketten vagyunk.Igaz anyósék sokat vannak lent a telkükön,de ha itthon vannak szívesen vigyáz,sőt.
Most szerdán hamarabb kész lettem a bevallással,mint hittem és elmentünk mégiscsak Tücsire az utolsó pillanatban beestünk,és azt akarom kihozni belőle,hogy két gyerekkel mentem,hát ne tudjátok meg,nem volt egyszerű menet.
Azért a kicsi még nem volt hozzászokva a gyerekzsivajhoz,és nem bírt elaludni a nagy hangzavarban,fel kellett vennem,akkor Dávid oda akart rohanni a Mónihoz(oktató),erre megbotlott és olyan szerencsétlenül esett,hogy beverte az arcát az asztal lábába
tökre vérzett neki és iszonyatosan bepirosodott körülötte.
Akkor letenni a kicsit,aki ordít,mert nem tud aludni,rohanni a mosdóba a Dáviddal,hogy lemossam az arcát,aki úgye sír,mert azért fájhatott szegénynek,amellett,hogy megijedt...és mindemellett csináld a feladatokat,még szerencse,hogy ott voltak a barátnőim és segítettek...
szóval vannak extrém helyzetek,és néha jól jön a kis segítség egy anyós személyében.Főleg,ha még ilyen pici a kicsi,majd ha kuszik,mászik,akkor jobb lesz,de még most ki tudnak alakulni nem várt" nehézségek". Mindezek ellenére Szabus én csak biztatni tudlak,vágjatok bele a kistesó projektbe,mert ez a kis árnyoldala semmi ahhoz képest,amit nyújtani tud a másik fele.
Ez a szolgálati közlemény tök jó! Mi lesz velem később?
Remélem én is kapok néha
Tök jókat sétáltok....
Zokni:
TGyásGyed ügyben igazad van,ügyesen kiokosodtál
ja erről az előnyéről nem is beszélve a kicsik közötti korkülönbségről
mondjuk én nem ezt néztem,mert nem a max. Gyedet kapom,de legalább nem Gyest
mert az tényleg semmire se elég.
Gombócka!
Örülök,hogy Mincsinek negatív lett a vizelet eredménye!
Mire jutottál a pneumococcus vagy milyen oltással kapcsolatban? Én nem tudok róla,csak amennyit a tévében mutatnak,de felfigyeltem rá..és eléggé érdekelne a dolog. Én is rá fogok kérdezni a dokimtól,igaz ő oltás párti,de rosszalja a média ezen hatásait
Persze,hogy megdícséri mindenki,ha ilyen kis okos nagyfiú már!
Nem új a babakocsi,még tavaly vettük a Dávidnak sportkocsiként,kisebbet akartam,olyat,mint te,de velünk volt a sógórnőm mikor nézegettük,és azt mondta belead egy 10-est,de olyat vegyünk,ami vizszíntesig dönthető,így kihasználtuk az alkalmat.
Milyen képeket akarsz feltenni,már várom...
Szabus!
Ismerős a helyzet,nekünk is volt egy ilyen korszak,élvezd ki!
most nehéz,de elmúlik
Képzeld,lehet,hogy neked lesz igazad a fogi tabi és a hajhullás összefüggésével kapcsolatban
amióta szedem tökre hullik a hajam,előtte egyáltalán,már csodálkoztam,hogy mi van,csak korpásodott,de nem hullott,erre tessék most mindenhol találok hajszálakat
Visszatérve a 2. gyerekre ,én úgy gondolom,hogy az elején tényleg szokatlan és vannak nehéz helyzetek,de összeségében én csak ajánlani tudom.
Majd később lekötik egymást,,arról nem is beszélve,hogy nem esel ki a gyakorlatból,és nem 5 év múlva kezdesz előlről mindent,persze annak is megvannak az előnyei,én nem is tudom elképzelni,hogy mi lesz velem,ha nem lesz kicsi babám,és felnőnek,annyira imádom,hogy ilyen kicsik,szívem szerint most belevágnék egy harmadikba,sőt.....
Én még hamarabb szerettem volna kistesót,hogy még kevesebb különbség legyen köztük,de azért nem bánom,hogy így alakult. ÉS a Dávidra is jut időm,legalábbis úgyérzem.
Inkább a kicsire nem jut annyi,mint annak idején a Dávidra,de ez a kistesók sorsa,de úgy vagyok vele,hogy mire odajut,hogy érdemben kelljen vele foglalkozni,addig Dávid már ovis lesz,de ha nem is,akkor őt is bevonom a közös játékokba,foglalkozásokba.Sokan megcsinálták már előttem
hihihi.és általában a kisebbek okosabbak,mint a nagyok
magam ellen beszélek(én vagyok a legnagyobb a tesók között) ,de tényleg így van.
Nem könnyű,és minden változatnak vannak előnyei és hátrányai is,ez igaz. Mérlegelni kell,hogy kinek a szempontjait veszed figyelembe,ha kicsi köztük a korkülönbség neked nehezebb valamyilen szinten,ha nagyobb,akkor neked könnyebb,de nekik nehezebb.Mondjuk a 3 év nem olyan sok,de most akkor meddig maradsz otthon?
Én meg nem akartam kihasználni a Dávidot,hogy nagyobb korkülönbséget hagyok köztük,mert akkor akaratlanul is ugráltatja az ember a kicsi körül,vagyis több segítséget vár el a nagyobbtól,dobd ki légyszi a pelenkát,vagy hozd ide ezt,vagy vidd oda azt,ezt se szeretttem volna. Neki is megcsináltam,a kicsinek is megfogom-szóval ilyeneket mérlegeltem,mikor döntöttem.
Hú de belemélyedtem......mennem kell,csak úgy örülök,hogy végre egy kicsit tudtam jönni,apa elvitte Dávidot,mentek nőnapozni,mi meg a kisasszonykával pihizünk
de már fürcsi idő van,pedig biztos lenne mit irnom.
Puszi nektek!
Ildikó