Angyalkrisz: nagyon édi a babád és milyen szépen megmutatta magát!!!
Esztora: gratula a kiskukishoz! Túlerőben lesznek a fiúk, úgyhogy leendő kismamák mostmár lányokat kérünk!!!
Toti: én is hasonló területen dolgozok, mint te, de nálunk is elég furán néznének az „ügyfelek”, ha ilyen lasztit látnának alattunk. Jó, hogy nálatok lehet ilyet.
Arwen: mi is néztük annak idején a Gracot, csak az drágább kategória volt, mint az ABC design és gyakorlatilag ugyanazt tudja, ezért döntöttünk emellett. És azért többek között, mert a Brendonban kaptunk érte jó sok plussz pontot, amit meg beváltottunk hozzá tartozó mózeskosárra.
Nagyon klasszak a kisrucik, vagány lesz a gyerkőc benne! És a pocid is szép és fiús!
A kérdésedre válaszolva, ha te 24+1 vagy, akkor az már a 25. hét.
Arwen: érthető, hogy kiakadtál ezen, ez borzasztó helyzet. A Margit kórházról én is csak jókat hallottam, de azt már észrevettem, hogy ami jó és működik, azt biztos, hogy megszüntetik!!!
Kérdezd meg a dokidat, hogy most mi lesz… mikor szüntetik meg?
A magyar egészségügy felháborítóan működik és ezek az állandó bizonytalanságok, amiket kitalálnak… durvaaaa….
Nikó: sajnálom a cicádat, még mindig semmi hír róla?
Vivi: szerintem lányos a pocid
Nán-dorka: vigyázz nagyon magadra és egyél rendesen! És pihenjél, ez a legfontosabb. Meg, most lehet, hogy hülyének nézel, de én hiszek benne, ha „beszélgetsz” a méheddel, illetve a testeddel, a szerveiddel, hogy működjenek szépen, mert most nagy szükség van rájuk, akkor minden a legnagyobb rendben lesz!
Szépek a kertes képeitek!!! Na és a pocid is szép és lányos!!!
Meri: most olvasom csak, hogy Fioona nem ajánlja a Tescos labdát, hát akkor tárgytalan a dolog. Én még anno Németországból kaptam az enyémet, de nagyon tutiiii és meg vagyok vele elégedve. Ilyenről meg még nem is hallottam, hogy kinyúlna…
Adri: Nekem van egy lapom, amit a védőnőtől kaptam, hogy mit kell csinálni, ha beriaszt a légzésfigyelő. Leírom:
1. ellenőrizze, hogy a baba valóban nem lélegzik-e.
2. ha nem lélegzik, emelje ki őt a kiságyból és alkalmazzon fizikális ingereket: fújjon rá, törölje meg a homlokát, arcát egy hidegvizes törlővel
3. ha nem indult be a légzése, hajtsa hátra a baba fejét enyhéz, 10-15 fokos szögben
4. a baba szájából a váladékot egy ujjára tekert pelenkával törölje ki
5. a váladék kitörlést határozott körkörös mozdulatokkal tegye
6. tiszta textilpelenkával takarja le a baba arcát, a gombák, baktériumok átfújásának megakadályozására. Befújáskor az orrát és száját egyszerre vegye szájába.
7. Belélegeztetéskor 1-1 befújás 6-8 másodpercenként, a befújt levegő mennyisége ne legyen többi, mint amennyi egy felnőtt pofazacskójába fér.
8. MENTŐ 104!!!
Meg azt is írja, hogy ne essen pánikba!!! Ahan… persze… engem tuti a szívbaj fog kerülgetni!
Esztora: szép nagy pocid van neked is!
Hajni: örülök, hogy nem a szomszédban laksz, így nem tudsz megverniiii
Bodzi: megy a cisztaűzés ezerrel, március 15-re már nyoma sem lesz +++++++++++
Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!!