Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: az antibiotimum miatt nem aggódj. Én is szedtem a felfázásomra, karácsony körüli napokban, és akkor már megvolt a baba, kb 1,5 - 2 hete, de még nem tudtam róla. És ha minden igaz, akkor nincsen semmi baja. De miért lenne, ugye? Ha akar, akkor ott van ő egészségesen a gyógyszer ellenére is. Pár nap, és talán láthatjuk is a csíkos tesztedet.
vivi79

Nán-dorka: de édi a pocakod. Szerintem nagyon csini.

Ágota sem nagyon ír mostanában.

Vivi: de jó lehetett ezt álmodni.

Erika: köszi, már rendeltem labdát.

Adri: várunk a hírekkel.

meriann

Vivi, köszi!!! Tegnap én is rákerestem a neten, mert tényleg nagyon aggódtam, és azt találtam, hogy a babáknak sokkal többet árt a magas láz és a gyulladás, mint az antibiotikum, szóval ha már választani kell, akkor inkább a gyógyszer.

Kép
vickybabe

Köszönjük a dícséreteket és a biztatást :) - és tényleg lányos?

Viki, örülök, h jobban vagy, a hagyma külön jót fog tenni, Adri, remélem, Te is jobban érzed magad, vagy legalábbbis jó tanácsokat kaptál és holnapra már mintha elfújták volna...!

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky: én kenőmájast ettem vöröshagymával :lol: Jó büdi vagyok, de nem baj, Apa későn jön ma, addig kiszellőzök :lol: :lol:

Vivi: szerintem a tudatalattid dolgozik. Lányt szeretnél, ezért kisfiúval álmodsz. Végülis mindegy. A kislány jobban hasonlít ránk, ezért könnyebbnek képzeljük vele. Az okosok azt mondják, hoyg a kisfiú az igazi szerelem. :lol: Szerintem az a jó, hogy van mindkettő. Én legalábbis így szeretném, aztán majd meglátjuk hogy alakul a dolog.

A doki nénim, adott 5(!) féle bogyót a náthára, homlok :lol: és arcüreg gyuszira, hőemelkedésre és 1 cseppet immunerősitőnek. Meg ott helyben bevettem a reggeli adagot és akár hiszitek akár nem, mintha már most érezném egy picit a hatását. Lehet, hogy csak pszichés... dehát a végeredmény a lényeg, nem? :lol: :lol: :lol:
Szüléshez is adott 5 fajta bogyót. Ha érdekel valakit, megpróbálhatom kibetűzni, hogy mik ezek, mert rá van írva mindegyikre.

Kép
Kép
adrienna

Viki, én is szedtem vmit a fiammal, amit nem jó az első 3 hónapban, de mondták, h az elején még a mindnet vagy semmi elv mnűködik, szóval semmi ok az aggodalomra!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Szerika:
elküldtem.
Idért a pénz, köszi szépen, de kikapsz. Nem ezt beszéltük meg, többet utaltál.. :!:

Vicky:
nem lesz semmi baja a babának. :)

Dorka:
nagyon csini a pocid. :)
Igazi lányos pocak. :lol:

Vivi:
én pár hete álmodtam azt, h fiam lesz. :)

Arwen:
vérvételhez kitartást. A többi miatt meg nagyon sajnállak. Magyar EÜ. :evil: :evil:
Vendég

sziasztok!

köszönöm a hiányolást, itt vahyok ám, csak nem nagyon jut idő írni :(

Vicky,
remélem, meggyógyulsz mostmár. én lemaradtam a Ti videótokról, szeretném megnézni. Légyszi-légyszi :)

Hajni,
én is kérem a privit! remélem, nincs semmi baj!

Nagyon szépen gömbölyödnek a kismamiink :)

Én amúgy jól vagyok, egyenlőre szuri-hatás várás van.
március 15-én :) megyek vérvételre és UH-ra. Remélem, hamar eltakarodik a ciszta és jöhet a lombik.

Most kb. egy hétig megint nem leszek, mert elutazunk, utána meg munkaszünet. De azért olvasok amennyire tudok. És igyekszem bejelentkezni!

Kép
bodzi

Arwen még:
én pl. ma azt mondtom, h 12. hetes. De 13 hetest kb majd 12+4-nél fogok. :lol: Szval mindig azt amihez közelebb esik. :lol:
Vendég

Vicces, én is ettem ma reggeilre hagymát! :D A görög saliban volt.
Tényleg, miért nem szabad fetasajtot enni??? Én ettem belőle... :oops:

Adri, persze h érdekel. Vajon általános érvényű vagy kikérdezett előtte és kifejezetten Rád szabta?

Fiú-lány: Mikor én is megengedtem magamnak, még a várandóság elején, h gondolkodjak erről, és bevallottam magamnak, h mennyire örülnék egy lánynak, én is "kaptam" egy ilyen álmot. Egy tündéri fiúcska volt benne, akiről tudtam, h második gyerek a családban (nem úgy álmodtam, h az enyém). Odajött felém, az ölembe vettem, és nagyon jó volt... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Angyalkrisz: nagyon édi a babád és milyen szépen megmutatta magát!!! :)

Esztora: gratula a kiskukishoz! Túlerőben lesznek a fiúk, úgyhogy leendő kismamák mostmár lányokat kérünk!!! :lol:

Toti: én is hasonló területen dolgozok, mint te, de nálunk is elég furán néznének az „ügyfelek”, ha ilyen lasztit látnának alattunk. Jó, hogy nálatok lehet ilyet.

Arwen: mi is néztük annak idején a Gracot, csak az drágább kategória volt, mint az ABC design és gyakorlatilag ugyanazt tudja, ezért döntöttünk emellett. És azért többek között, mert a Brendonban kaptunk érte jó sok plussz pontot, amit meg beváltottunk hozzá tartozó mózeskosárra.
Nagyon klasszak a kisrucik, vagány lesz a gyerkőc benne! És a pocid is szép és fiús! :D
A kérdésedre válaszolva, ha te 24+1 vagy, akkor az már a 25. hét.

Arwen: érthető, hogy kiakadtál ezen, ez borzasztó helyzet. A Margit kórházról én is csak jókat hallottam, de azt már észrevettem, hogy ami jó és működik, azt biztos, hogy megszüntetik!!!
Kérdezd meg a dokidat, hogy most mi lesz… mikor szüntetik meg?
A magyar egészségügy felháborítóan működik és ezek az állandó bizonytalanságok, amiket kitalálnak… durvaaaa…. :twisted: :twisted: :twisted:

Nikó: sajnálom a cicádat, még mindig semmi hír róla?

Vivi: szerintem lányos a pocid :wink:

Nán-dorka: vigyázz nagyon magadra és egyél rendesen! És pihenjél, ez a legfontosabb. Meg, most lehet, hogy hülyének nézel, de én hiszek benne, ha „beszélgetsz” a méheddel, illetve a testeddel, a szerveiddel, hogy működjenek szépen, mert most nagy szükség van rájuk, akkor minden a legnagyobb rendben lesz!
Szépek a kertes képeitek!!! Na és a pocid is szép és lányos!!! :D

Meri: most olvasom csak, hogy Fioona nem ajánlja a Tescos labdát, hát akkor tárgytalan a dolog. Én még anno Németországból kaptam az enyémet, de nagyon tutiiii és meg vagyok vele elégedve. Ilyenről meg még nem is hallottam, hogy kinyúlna… :shock:

Adri: Nekem van egy lapom, amit a védőnőtől kaptam, hogy mit kell csinálni, ha beriaszt a légzésfigyelő. Leírom:
1. ellenőrizze, hogy a baba valóban nem lélegzik-e.
2. ha nem lélegzik, emelje ki őt a kiságyból és alkalmazzon fizikális ingereket: fújjon rá, törölje meg a homlokát, arcát egy hidegvizes törlővel
3. ha nem indult be a légzése, hajtsa hátra a baba fejét enyhéz, 10-15 fokos szögben
4. a baba szájából a váladékot egy ujjára tekert pelenkával törölje ki
5. a váladék kitörlést határozott körkörös mozdulatokkal tegye
6. tiszta textilpelenkával takarja le a baba arcát, a gombák, baktériumok átfújásának megakadályozására. Befújáskor az orrát és száját egyszerre vegye szájába.
7. Belélegeztetéskor 1-1 befújás 6-8 másodpercenként, a befújt levegő mennyisége ne legyen többi, mint amennyi egy felnőtt pofazacskójába fér.
8. MENTŐ 104!!!

Meg azt is írja, hogy ne essen pánikba!!! Ahan… persze… engem tuti a szívbaj fog kerülgetni!

Esztora: szép nagy pocid van neked is! :D

Hajni: örülök, hogy nem a szomszédban laksz, így nem tudsz megverniiii :D :D :D

Bodzi: megy a cisztaűzés ezerrel, március 15-re már nyoma sem lesz +++++++++++

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!!
szerika

Nán-dorka: Én is ettem már feta-sajtot terhesség alatt, szerintem kis mennyiségben nem okoz gondot...
szerika

Bodzi, írtam privit! Ciszta, hesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss de nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Butácska kérdés, de azért felteszem, mert tanácstalan vagyok. Ma megyek haspántot venni, hogy válasszam ki, h melyik méret legyen??? :?:

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi: cisztaűző energiát küldök! +++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A légzésfigyelőkről a sógornőmtől hallottam, hogy az első babánál többször beriasztott, de azt mondta, hogy a riasztásra be is indult a légzése a gyerkőcnek. Mire odaért már minden rendben volt.

Ők mindketten jártak valami tanfolyamra, ahol újraélesztést, meg hasonlókat tanultak (Bp-en)

meriann

Vivi: ne aggódj, az orvosok tudják, hogy mi az a kevés fajta antibiotikum, amit még büntetlenül lehet szedni és a láz és a gyulladás valóban sokkal ártalmasabb. Ezért nagyon veszélyes a foginy gyulladás, mert szinte észre sem veszed, de bajt okoz

Nán-dorka: van a doki néninek valami műszere, amivel mér, aztán pálcával pontosít. A kezembe adja a bogyós fiolát és úgy néz a pálcával. Én igazán azért is bizom benne, mert célirányosan rámszabja a dolgokat. A szülésre viszont szerintem elég általános dolgokat adott: (remélem, jól betűzöm)
szülés előtt 2 héttel kell elkezdeni szedni napi 1x5:
cimicifuga
cauloph.
szülés kezdetekor:
arnica
staphy... (ezt nem tudom mi)
baba fürdővizébe 5 napig születés után:
aconit

Bodzi: mennek a cisztaűző drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
adrienna

Köszönjük a dícséreteket!

Nándorka! Anita Méretek: S: 38-40
M: 42-44
L: 46-48
Xl: 50-52
Hol akarod megvenni? A babaszobán, meg még jó pár helyen árulnak használtat, és jóval olcsóbban. Én is ott vettem, és féláron sikerült megvenni, tegnap ide is ért, és mintha vadonatúj lenne...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szeri: köszi. Remélem, hogy nem lesz szükség rá, mert én elég pánikolós vagyok. :roll: Azért a oda a Madarász utcai kórházba szeretnék elmenni a tanfolyamra.

Megyünk szülő pozíciós kismama jógára is Apával jövőhét szombaton. Kiváncsi leszek...

Nán-dorka: én felpróbáltam S-M-L méretben. Az S kicsi volt, mert már akkor szoritott, az L meg nagyon nagy volt. A tépőzár részeinek teljesen fednie kell egymást és nem szabad, hogy szorítson. Inkább tart. Ott az üzletben nem is gondoltam, hogy ilyen jól tart.

Meri: én azt hallottam, hogy a légzésfigyelő az újszülötteknél többször bejelez, mert annyira pici levegőt vesz, hogy van, hogy nem érzékeli az érzékelő

Kép
Kép
adrienna

Arwen!
az én kórházam is bezár. És területileg meghatározott, hogy hova mehetek. Hát az az a kórház, amit a hátam mögé sem kívánok. Most "kicsit" kétségbe vagyok esve, nem látom túl derűsen a jövőt.
A 18. heti UH a megkezdett, vagy a betöltött 18. hétre vonatkozik??
Ha a megkezdett, akkor az a dokim utolsó Uh-s napja, amikor pont kezdem. De ha úgyis kórházat kell váltanom, akkor hol csináltassam meg? Az utálat kórházban. Előre feláll a szőr a hátamon. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! nem akarom!!
vivi79

Nándorka!

Pont most néztem meg a Babaszobán: M-es van 3000-ért, L-es 2500ft+ptk-ért. :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Pocitartó: Kösz a tippeket! Tényleg érdemes Titeket megkérdezni! Vehetnék S-est használtat, de próba nélkül nem nagyon merem. Most olcsóbban találtam, 3900-ért újat, de az meg nem Anita. Gondoltam, ha jó az az új, azt fel is tudom próbáni, maradok annál. De a márka azért ebben számítana nekem. :?:

Jaj, Vivi, ez borzasztó! :evil: :twisted: :evil: :(
És az már biztos, h a területileg kijelöltbe kell menni?

Kép

Kép
nán-dorka

Hú, kösz. Mondjuk én ruhaméretben 38-as, felsőket tekintve időnként 36-os vagyok. Akkor az erősen S-es, igaz?

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: én 38-as vagyok (voltam) alul felül és nekem személy szerint az M-es volt jó

Kép
Kép
adrienna

Részemről no komment!!!

Kép

Ezt találták a fotós naplójában:

"Édes Istenem, ígérem, hogy soha többé nem hagyom veszendőbe menni az
ételem, bármennyire nem ízlik nekem, és bármennyire tele is vagyok.
Imádkozom,hogy megvédd ezt a kisfiút, vezesd, és mentsd meg nyomorúságától.
Imádkozom, hogy legyünk sokkal érzékenyebbek a minket körülvevő
világgal, és ne vakítson el saját önző természetünk és érdekeink."

KépKép
KépKép
fioona

Nekem L-es van, pedig 42-44-es ruhaméretem van. :?
De az Anitának nagy tartományban lehet állítani a tépőzárát.

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka!
Fent van neten, a területi ellátás. Ha más intézetet választok, akkor a kezelés 30%-át fizetnem kell. Megkérdeztem itt egy dokit, sima szülés 65-70 ezer, a császár 130 e körül van. Ennek a 30%-a nem olyan vészes, de akkor még a dokinak nem adtam semmit. És nincs garancia, hogy jobb a másik kórház, csak a területiről rosszakat hallottam kismamáktól. Vajon érdemes fizetni? Utána kellene néznem a kórházaknak, hátha találok valami meggyőző infót.
vivi79

Fioona: :cry:

Kösz az infókat mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka a polót a babaszobán vettem 2500 ft-volt.nagyon jó állapotban van eredeti ára 4990ft a brendonba.
ezt a kis bolerot lehet kikötni és alatta mindkét oldalon van nyilás.igy ha megyünk v.hova (és fel kell öltözni rendesen) nem kell levetközni csak kikötni magad.
hastartót is itt vettem (babaszobán)

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: úgy tudom, hogy a fotós öngyilkos lett :shock: , mert nem tudta feldolgozni a látottakat.

Vivi: hol lehet megnézni, hogy kinek melyik a területi kórháza?
toti77

Rettenet. Ilyenkor mérhetetlenül elkeseredek, és na ez az amikor úgy érzem mi a fenét keresek itt ezen a világon.
Felháborító, hogy nem lenne neki, meg több millió társának muszáj éhezni, csak akik megtehetnék nem áll érdekükben, hogy segítsenek. És még kiemelkedett az ember az állatvilágból?!

Úgy látszik ez a mai nap már csak ilyen. Épp az előbb jött postán a szájjal-lábbal festők csomagja. Olyan megható a levél. Persze lehet, hogy csak kihasználják ezeket az embereket, vagy csak a fotóikkal próbálják eladni a lapokat. De úgy gondolom, ha pici esélye is van, hogy jobb ezáltal az életük, vagy csak érzik, hogy érdemes élniük már megérte.

meriann

Fioona: ez borzalmas :cry: :cry:

Kép
Kép
adrienna

Toti, ott is van a kép alatt a fekete részben, hogy 3 hónap múlva öngyilkos lett a depresszió miatt... :(

Vivi, a kórházas oldal engem is érdekelne, fogalmam sincs, én hova fogok tartozni.

Találtam egy (számomra) érdekes cikket arról, hogyan hat a forró fürdő a spermákra:

http://tabu.origo.hu/20070307spermagyilkos.html

Kismamik, köztetek van, aki hozzánk hasonlóan minden nap kádban fürdik és babás lett?
A páromat még mindig nem sikerült meggyőzni, hogy le kellene erről szoknunk...persze tényleg olyan jóóóóóóóóóóó :lol: :lol:

De ezt az áldozatot meg kell most már hoznunk, más emberek sokkal nagyobb áldozatokat hoznak, hogy lehessen gyerekük...

Kép
vickybabe

Ezt már elég rég kaptam, (tudjátok a szokásos köremail) de a fotó láttán eszembe jutott. Berakom, hátha Nektek is tetszik:

"Ha a világ lakosságát egy száz lelket számláló faluba redukálni lehetne, és minden nép aránya megmaradna, ez a falu a következőképpen lenne összeállítva:
57 ázsiai
21 európai
14 amerikai (észak-, közép- és dél-amerikai)
8 afrikai

Lenne benne:
52 nő és 48 férfi
30 fehér és 70 nem fehér
30 keresztény és 70 nem keresztény
89 heteroszexuális és 11 homoszexuális
6 személy birtokolná az összes vagyon 59 %-át és minden 6. az USA-ból származna.

Ebből:
80 élne omladozó házban
70 lenne analfabéta
50 szenvedne alultápláltságban
1 éppen meghalna
1 éppen megszületne
1-nek lenne számítógépe
1 lenne egyetemi végzettsége

Ha a világot ilyen módon szemügyre vesszük, az elfogadás és megértés iránti igény nyilvánvalóvá válik.

A következőket is meg kell gondolnod:

Ha ma reggel felkeltél és akár egészséges vagy, akár beteg, jobb sors jutott neked, mint annak a millió embernek, akik a jövő hetet már nem fogják megérni.

Ha még soha nem voltál egy csata veszélyében, a fogság magányában, a kínvallatás haláltusájában vagy az éhezés satujában, jobb helyzetben vagy mint 500 millió ember.

Ha templomba járhatsz anélkül, hogy attól kéne félned, hogy megfenyegetnek, megkínoznak vagy megölnek, szerencsésebb vagy mint 3 milliárd ember.

Ha van étel a hűtődben, ruha a testeden, tető a fejed fölött és egy hely, ahol alhatsz, gazdagabb vagy mint a Föld lakosságának 75 %-a.

Ha van pénzed a bankban, a pénztárcádban és a malacperselyedben, a világ legkiváltságosabb 8 %-ba tartozol.

Ha szüleid még élnek és még mindig házasok, akkor már tényleg egy ritkaság vagy.

Dolgozz, minta nem lenne szükséged pénzre.
Szeress, mintha soha senki nem ártott volna neked.
Táncolj, mintha senki nem figyelne.
Énekelj, mintha senki nem hallgatna.
Élj, mintha a Paradicsom a Földön volna. "

meriann

Meri, ez nagyon tetszik!!!!!!!!!

Közben megtaláltam a kórházkereső oldalt:

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Kép
vickybabe

Vicky: köszi a linket. :( most nézem nekem ha jön a baba és ragaszkodom a dokimhoz, akkor kénytelen leszek átjelentkezni más lakcímre.

meriann

Bocsi, lemaradtam kicsit. De látom Viky már megtalálta a kórházas listát. Elég elkeserítő. Érint még valakit Arwenen, és rajtam kívül?

Vicky: párom minden nap fürdik, én inkább zuhanyzom, de azért heti 1-2 alkalommal én is a kád forró vizet választom. Azt hiszem ezen nem múlhat.
vivi79

komolyan mondom szerencse hogy nálunk 1 kórház van csak igy nem ért váratlanul semmi ilyen hír.

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky:
mi fürdünk, olyan 38-40 fokos vízben. :)
Most, mióta babás vagyok, inkább csak 38 fokosban. Én Marcival is végig fürödtem, dokitól most is kérdeztem, azt mondta, 40 fok alattiban és max 20 percet szabad. :lol:
Vendég

Mi is ülőfürdőztünk túlnyomó részt a párommal (kettesben :lol: ), a kánikulai időkön kívűl. Ennek ellenére, mindkétszer a 2. hónapban sikerűlt a baba!

Meri, nekem is az jut eszembe ilyenkor, hogy az én gondjaim, milyen kis semmiségek ehhez képest. :(

KépKép
KépKép
fioona

Nem akarom elkiabálni, de délután megyünk a házat intézni. Lehet, hogy ..... (nagyon úgy néz ki jó volt a drukk Lányok!) Még pici drukkot kérek, rendben?!!!

Fürdőzésről: én nem fürödtem, csak zuhanyoztam mégsem születhetett meg. Nem hinném, hogy ez sokat nyom a latba. Főleg egy 20 percnél kevesebb nem túl forró fürdő. De tuti érzed is mi a jó Nektek, nem?!

meriann

Hát akkor nem is tudom, hogy higgyek-e a cikknek........

A 491%-os aktív spermaszám növekedés a fürdés elhagyása után, az eléggé meggyőzött.

De, hogy nálatok, Vivi, Hajni, Fio, ez egyáltalán nem befolyásolt semmit, az is meggyőző :D :D

Arra mostanában figyelek, hogy max. 15-20 perc, és ne legyen forró. Majd veszek hőmérőt :D úgyis kell majd a babának előbb-utóbb :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! :)
Vigyázzatok magatokra, élvezzétek a jó időt (ha lesz)
Vivi
vivi79

Vicky: én bízom benne, hogy a hőmérőre már nem saját magatok miatt lesz szükség.
vivi79

Meri, drukkkkkkkkkkkkk! És gyere a fejleményekkel azonnal!!!!!!!

Persze én érzem, hogy jó, ha együtt fürdünk...Sokszor csak akkor este találkozunk és egy fárasztó nap után nagyon jól ki tud kapcsolni :D De hogy mi a jó a kisfickóknak, azt sajnos nem tudom eldönteni...

Kép
vickybabe

köszi Vivi! :D
Jó hétvégét!!!! :D

Kép
vickybabe

Kellemes hétvégét Vivi!
Holnap nem munkanap? Nekünk igen. :(
De épp letelt a melóidő. Hazaér a párom és megyünk ügyeket intézni és jövök a fejleményekkel.

Vicky: ha jönni akar a baba jönni fog. Van egy ismerősöm aki forró vízben ült rendszeresen sokáig, rengeteget cipekedett és egészséges gyerkőcöt szült, aki azóta már 12 éves.

meriann

Sziasztok!

Hat sajnos a kedvem nem lett sokkal jobb,de nem eri meg idegeskedni,mert az art a manonak.
valahogy csak lesz.
Csak bizni tudok,hogy a helyzetbol sikerul majd a legjobbat kihozni :( Ez van.
Kivancsi vagyok mit fog majd a dokim mondani,de szegenyekmeg ok sem tudnak semmit.

Vivi,
sajnalom,hoyg Nalad is ez van :( :(

Meri,
en nagyon drukkolok!!!!!Huuu de izgi!!!!!!!!!!!!!!!!
Tetszik,amit beszurtal.....nagyon igaz....
Mi szoktunk rendelni a szajjal-labbal festoktol husveti,akarcsonyi lapokat.Szerintem szepek,es jo erzes,hoyg segitunk nekik valamennyire!Remelem hozzajuk jut el vmilyen formaban a penz...

Fiona,
ezt a kepet mar ismertem korabbrol,es ki is buktam rajta rendesen.... :cry:

Adri,
orulok,hoyg latott a dokineni!Most mar egyre jobban leszel!
Legzesfigyelo:en is azt hallottam,hoyg attol,hoyg megszolal,a baba automatikusan "megijed",vesz levegot....
Es az is tuti tipp,hoyg rafujsz jo erosen az arcara..attol is reflexszeruen vezs levegot.Ez ki is lett probalva Sogornomek legkisebbikenel..... :?

Bodzi,
en is sokat gondolok am Ratok es drukkolok,hoyg a ciszta eltunjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
orulok,hoyg kicsit jobban vagy!
A hagyma barmelyik fajtaja kiraly megfazasra!!!!nyomd magadba ezerrel!Es ha szereted a fokhagymas piritost,na az aztan igazan szuper,osi antibiotikum :wink:

Nandorka,
koszi szepen a szep viragot :wink:
Ne mondd mar,hoyg gombocka vagy!!!!!Szep kerek a poci,amennyire ertek hozza,inkabb lanyosnak mondanam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Setaltam egy kicsit,patika,bolt miegymas,ebben a jo kis esoben,de most megis jolesett setalni. :lol:
Szerintem ma este sutok egy jo kis kalacsot,kakaos toltelekkel.
Csajok ez vmi olyan isteni,hoyg nem tudom elmondani...kcisit olyan,mint a kakaos csiga(az ize),de kalacsban kepzeljetek el.
Ha erdekel Titeket,leirom a receptet.
Most olyan suthetnekem van.
Es hat reggelire tejjel,kakaoval isteni fini!!!
:lol: :lol: :lol:
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Tegnap ejjel,mikro lefekudtem ugy ereztem,hyog a kisfiunk a mehszajamat rugdalja :shock:
Elege kellemetlen volt...bar lehet,hyog a holyagot?nem tudom,az tuti,hoyg fuggolegesen lefele...en isnkabb a mehszajra gondolok,mert ugy ereztem a rugasnal,hoyg kijon alul a baba(perzse csak egy mp-re)..
Valakinek volt mar ilyen?Ez normalis?
Nagyon erzem,hoyg erosodnek a csontjai :wink:

Kép

Kép
arwen07

Most én is mindent igyekszem megtenni, hogy optimális legyek a babához, de ha őszinte vagyok akkor érzem, hogy még nem vagyok kész neki. Akkor meg hiába erőlködöm.

Korábban volt kérés a pszichológusi dolgaimra. Fogok írni róla, ha van valami amiből lehet tanulni. Csak most az elmúlt 2 alkalommal annyi történt, hogy 99 %-ban én beszéltem. A 2. és 3. foglalkozás volt mesélhetőbb. Amiket írtam attól konkrétabb dolgokat nem érzek. Illetve annyit igen, hogy nem tudom ezt írtam-e, de nem lettem teljesen felnőtt. És most azon kell dolgoznom. Azért is lenne fontos mielőbb, hogy elköltözzünk. Hogy igazán nő és feleség, netán anya tudjak lenni. Ráadásul 17 évesen felnőttem egy probléma miatt (ezt nem részletezném) aztán visszazuhantam a felnőttségből. Gondom van az elengedéssel. Minden területen. Nagyon rosszul kezelem a halált, az elköltözést, nem szeretek pisilni járni (gyakran tartogatom is), :oops: még megvannak azok a ruháim épen amit 14 évesen hordtam, még egy vacak műanyag flakont is nehezemre esik eldobni és még hosszan sorolhatnám. Erre is most jöttem rá pszichológusi segítséggel, hogy ez is az elengedés nem tudásából adódik. 4 alkalom +1 volt eddig és ennyit sikerült felfognom.
Változás van, ez biztos. Pl. el akarok költözni, én akarok háztartást vezetni kompletten, nem úgy kezelném az esetleges hűtlenséget, ahogy korábban írtam. ( de erről pssszt!) Sok mindent másképp látok, de főleg másként élek meg. Egy biztos, érdemes volt belekezdeni. Fogunk még a tudatalattimmal foglalkozni, azt nagyon várom. Ha lesznek még konkrétabb dolgok, akkor akit érdekel priviben elküldöm majd.

Na, de készülődnöm kell!

meriann

Arwen: engem érdekelne a recept. :oops:

Tegnap ester adtam a diétámnak. Féltem, hogy túl vékony leszek, túl hamar. Fogtam egy adag házi füstölt kolbászt és begyűrtem fehér kenyérrel. Aztán megkóstoltam a szalonnát is. :lol: . Mentségemre legyen mondva ettem hozzá zöldséget is. :lol: És ittam előtte fini tokaji aszút.
Néha kellenek ilyen napok, mert lehet, hogy nem túl egészséges, de így nem esik nehezemre a hónap többi napján joghurtot vacsiznom. Írtam, hogy natúr joghurtba teszek gyümiket nagyon fini és sokkal egészségesebb, mint a gyümölcsös joghurt?

Mivel nem szoktam ennyire durvákat gyakran enni, nem hogy vacsira természetesen jól megfeküdte a gyomromat. Rosszul aludtam és délben ettem először ma. De úgy kell nekem :lol: :lol: :lol:
Akkor is jól esett a tegnapi vacsi. :lol:

Tényleg megyek

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?