Új privát üzeneted érkezett!

Arwen:
igen, jól érezted. :oops:
De ide sajnos nem merem kiírni az okot.
Ha valakit érdekel elküldöm pü-ben, amit egy másik topicba írtam, csak az zárt, oda megmertem. :lol:
Vendég

Hajni engem édekelne.

Angyalkrisz: gyönyörű a babátok!

Adri: én sem tudom sajna az infrát. Szerintem is dokitól kérdezd.

meriann

Hajni! Én is éreztem valahogy, hogy nemvéletlenül mentek ilyen hirtelen elhatározzással? Megírnád nekem, hogy mért mentetek? Valami rosszat éreztél?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hajni engem is érdekelne!

megjártam mindent ma de jővőhéten megyek megint mert 1 hét elmaradás van a papirokban így lesz meg a hónapom.
holnap meg is lesz a labor eredmény nagyon kiváncsi vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni!
Én is várom a privit, légyszi küldd el! Köszi.
vivi79

Hajni, engem is érdekel, várom a privit. És remélem, h ezzel az eredménnyel az aggodalom a múlté!

Vivi, én is lánymániás vagyok, de nagyon jó egy kisfiú anyukájának is lenni, ezt tapasztalatból mondom! :) És hallotam egyszer egy olyat, h ha vkinek ellentétes lesz, mint amit szeretne (pl. h én szeretnék egy kislányt is, és ha mondjuk ennek ellenére 2 fiam lesz), az azért van, mert az élet meg akar ezzel tanítani vmire. Ez nekem nagyon tetszett - és állok elébe! :)

Angyalkrisz, a babád egy kis angyal, ahogy ott szunyókál a képen. Nagyon szép.

Meri, bizonyára szét kellett előbb szedni ezt a kirakót, ami Te vagy, h most majd úgy össze lehessen rakni, ami jobb, mint előtte volt... Szóval ez is fontos lépés volt sztem, h ezt meg tudtad csinálni!

Adrienn, sajnos én sem tudom :( , én is orvost vagy védőnőt kérdeznék. Jobbulást!!!!!!

Esztora, gratula a fiúcskához!!!

Képzeljétek, én meg tegnap majdnem elájultam. Lemehetett a vérnyomásom vagy mi, de légszomjam lett, és azt hittem, összeesek. Tai-chin volt, amin korábban már voltam, és nem volt vele gond, épp csak elkezdtük, és le kellett ülnöm, és utána ha felálltam, megint rossz volt. Védőnő és háziorvos küölönösebben nem mondtak rá semmit ,am ikor ma megkérdeztem, mitől lehet. (Kellett már mennem adminisztratív dolgok miatt mind2jükhöz és most akkor el is mentem.) Baba szívhangja tök jó (tényleg nem sima sztetoszkóppal hallgattuk), cukorszintem is (ujjból vett vérből nézte a védőnő), vérnyomásom alacsony, de nem extrém alacsony. Aztán arra gondoltam, lehet, h azért , mert délután-este, mielőtt elmentem volna, gyümölcsöt ettem, meg befőttet meg sajtot, szóval nem olyan kiadós, komoly kaját. De erről még azt is gondoltam, milyen jó, egészséges, és éhes sem voltam. Lehet akkor attól rosszul az ember mégis, h nem elég a tápanyag?
A háziorvos azt mondta még, h a stressztől, mert neki úgy meséltem el, h egy hete van légszomjam, aztán azt is mondtam, h egy hete mondták a lepényről, h meszes. Én is gyanítok egy összefüggést, szóval ezt sugalltam is neki, de a vérnyomásméréssel ő a maga részéről be is fejezte, h akkor a stressztől. Fura, h ilyen észrevétlenül működne ez - mert volt már olyan is, h elfeledkeztem arról, mit mondtak a lepényről. Bocs, h ilyen hosszan írom, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, azt meg csak úgy lehet, ha mindent elmesélek.
Úgy unom már, h mindig van vmi, és olyan fura, h ennyire nehéz lenne uralni a testemet!

Kép

Kép
nán-dorka

Nikó, ha lesz kép a ruháról, vagy bármiről, nagyon várom!
És Arwentől még nem kaptam esküvős anyagot, és
Viki, Te ha újra betennéd a linket, megint megpróbálnám.

Arwen, nagyon édik a ruhák!!! Elábrándoztam felettük... :D
Most eszembe jutott, mit fogunk mi olvadozni, amikor a babák is belekerülnek a ruhákba, és azok a képek lesznek itt a fórumon...! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, megkaptam a privit, válaszoltam is.
Küldök képeket Nektek a tavaszi kertünkből. Na, ki találja ki, mi a kedvenc színem? :lol: Kép Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sztiasztok!
Hulla fáradt vagyok, de nem bírok aludni, mert folyton jár az agyam a tennivalókon. :( Inkább benéztem hozzátok.
Hajni én is várom a privit, de remélem csak vaklármáról volt szó. :!:

Nán-dorka ilyen velem is volt (Lillával), de nekem se magyarázták tulajdonképp semmivel, csak a várandósággal. Azóta nagyon nemszeretek egyedül menni sehova.
Ma megvolt a terheléses cukor, de mivel holnap du. lesz eredmény, csak jövő héten mehetek dokihoz, akkor már 2 hét késéssel.

Arwen, felfedezni véltem több ruhácskát is a szekrényünkből nálad! :wink: Ezek lesznek a topik egyenruhák fiúknak!? :lol:
Ezek az átlapolósak tényleg szívmelengetők!

Meri, a Tescos labda azért nem jó, mert kinyúlik a gumi, és sokkal nagyobb labda lesz, mint ami jó. Ha te tényleg olyan alacsony vagy, még az se megoldás, ha egyel kisebbet veszel. Inkább valami megbízhatóbbat keress. A kirakós példádról nekem is az jutott eszembe, hogy a rendrakáshoz, előbb mindig kupit kell csinálni!

Lassan én is jövök fotókkal!

KépKép
KépKép
fioona

Fio, viszont ez megnyugtató, h Lillávl ilyened volt, és olyan szép, egészséges!
Azt hiszem, kérdezted vmikor: a Mini Manó bababoltban van kötözési "tanfolyam", meg lehet tanulni egy óra alatt. Aztán még gyorsabban elfelejteni... Hiába próbálgatom itthon, ami ott olyan egyértelmű volt! De én kifejezetten antitálentum vagyok ilyenekben. Azt hiszem, el kell mennem még 1X... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Kötözés: a hordozókendőről beszélek, bocs. Hiányzik a délutáni alvás. :D Mindjárt pótolom. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, megijesztesz, remélem, hogy semmi komoly, várom én is a prvit

Nán-dorka: nekem is volt ilyen ájulásos vérnyomásesésem. Ilyenkor 95/65 volt vérnyomásom. Nem tudom, miért esett le, de még az ülés sem segitett, le kellett feküdnöm, hogy újra fel tudjon menni 100-ra

Most volt itt a védőnő, váratlanul érkezett, jól meglepődtem. Elötte ágyaztam be éppen, még jó :oops: Kérdeztem az infralámpát, hát lövése nem volt. Most az orvost próbálom hívni.

Kép
Kép
adrienna

Szeretnék elmenni a Madarász utcai Gyermekkórházba, mert ott tartanak bébi elsősegély tanfolyamot. A légzés leállásra különösképpen. Egy baj van, nem tudom, mikor van és még egy telefonszámot sem találok hozzájuk a neten. Ti tudtok valamit erről? Vagy én vagyok ennyire béna? :oops: :roll:

Kép
Kép
adrienna

A Kismamaújságban a kismamanotesz részben benne szokott lenni. Nincs nagyon új Kismamám, de egy régiben megnézhetem Neked, ha szeretnéd.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: nagyon megköszönöm!

Kép
Kép
adrienna

Fioona: köszi a segítséget. Még jó, hogy nem volt labda. Rendelek a neten.
A puzzlehoz: csak kupit jóval könnyebb és gyorsabb csinálni, mint rendet. Mindenesetre érdekes dolgokon megyek keresztül. Elsősorban az agyam. Nem is hittem, hogy ennyi minden belefér. :lol:

Nán-dorka: szerintem simán lehet, hogy a méhlepényről hallottak bármi okozója. Nálam tutira működne. De legközelebb azt mondják, hogy minden rendben a méhlepénnyel.

meriann

Most azt nem tudom eldönteni, hogy ülő labdát vegyek, vagy ne. Az ülőnek ugyanis van 4 pici lába, így nem gurul el, de ha tornázni akarok vele?! Állítólag arra is jó, de azért vannak kétségeim.
Szerintetek?
Nektek milyen van?
Ilyenek:
Kép
Kép

meriann

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Már akartam az előbb hívni, de a barátnőm felhívott Svájcból, elbeszélgettünk 1 órát. :))) De nagyon jó volt. Mondtam neki, hogy ide járok közétek, lehet, hogy ő is be fog nézni hozzánk:)))))

Hajni, én is szeretném, ha küldenél privit.

Meri, csinálj gyorsan rumlit, aztán hamarabb tudsz rendet csinálni!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Labdáról annyit tudok, hogy én tornáztam rajta, és nagyon szerettem fittballra járni, csak megszüntették az órákat, itt a környékben meg nem találtam másikat. Itthonra vettem egy lasztit, de kicserélték a dobozban, és egyel kisebbet vettem, mint ami nekem jó lett volna, így odaadtam a szomszédasszony lányának. Azóta nincs labdám, de az a baj, hogy tornázni helyem sem lenne.

Most megyek, megpróbálok nekiállni tanulni.:)))))))

Kép
nikóska

Ilyet találtam csak:
A Madarász Utcai Gyermekkórház bölcsőhalál-megelőzési program: Dr. Szántó Imre, 416-3239, www.bolcsohalal.hu.
Ha nem is ez az, hátha tudnak infót adni.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajnikam,
nekem is ird ma meg mi volt a panik oka!Remelem azota mar megnyugodtatok!

Adri,
hat sajna ilyeneke ezek a vedonok..jopofa,hoyg o sem tudta...pedig ez eleg eletszeru kerdes szerintem :wink: Remelem sikerult elerned a dokit!

Nandorka,
en mar sok kismamitol hallottam,hoyg a 3. harmadban fullad,legszomja van..
Szerintem azert lehet,mert a babo akkor kezd el igazan terjeszkedni,a tudot,gyomrot nyomi.Es ezert az ember mar nem ugy kap levegot.
Tenyleg sok ilyet hallottam,szoval szerintem ne aggodj,nem a lepeny miatt van!Es ne kepzelj be semmi rosszat!!!! :twisted: Azt nem szabad!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
En pl eszrevettem,ugy par napja,hogyha este meg eszem,mondjuk 8 korul,akkor utana majd megorulok,olyan rosszul vagyok,nem birok sehogy sem ulni,fekudni,mert en is pl azt erzem,hoyg a gyomromat nyomja minden,hanyingerem van,es alig kapok levegot.
Ugyhoyg en most azt talaltam ki,hoyg 6-7nel kesobb nem fogok enni,es akkor is csak keveset.Mar gondolom annyira rajta kezd lenni a gyomromon a pici,hoygha tobbet eszem a kelletenel,akkor egyszeruen ugy feszul a gyomorom,hyog rosszul vagyok.
Kuldom a privit! :wink:
Nagyon szepek a kepek a kertetekbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,
tenyleg vannak kozos szerkok?Tok joooooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol: Hat igen,olyan helyesek a rucik,az ember be tudna vasarolni belole egy kamionnal :lol:
Varjuka fotokat!
Tulelted a terhelesest?Tudom,nem nagyon birod a vervetelt :lol:
Majd holnap ird meg az eredmenyt!!!!!!!

Esztora,
varjuk alaboreredmenyt!Nekem is kell mennem majd 1-2 heten belul.
En nemsokara megyek a hazidokihoz,remelem nem kell sokat varni a betegek kozott....(idopont mar nem volt)
Gondolom Te is repesel az oromtol,hyog jovo heten megint mehetsz az elmaradas miatt.

Angyalkrsiz,
nagyon szep kis pofija van!
Koszi az infot az Uhval kapcsolatban.

Teszek be pocikepet :lol:
Na mit gondoltok,meg mindig fius? :wink:
(Azon gondolkodtam,hoyg ma toltottem a 24. hetet,az azt jelenti,hoyg a 25.be leptem?Mert midnig bajban vagyok,amikro kerdezik,hyog hanyadik het....ilyenkor azt mondjam mar,hoyg 25.?vagy a 24+ az a 24.? Jo kerdeseim vannak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
arwen07

Niko,
szeretettel varjuk a baratnodet is!!!!! :wink:

Meri,
nekem ugyan nincs,de szerintem ne olyan "labasat" vegyel,mert azzal a torna nehezeb szerintem is.Amelyiknek meg nincs laba,azzal tuti tudsz ugyis egy helyben ulni :wink:
Olyan szep ez a tabla!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: húúú de csini kismami vagy Te is!

Köszi a tanácsokat labda ügyben.

meriann

Azt viszont nem írtam, hogy elsősorban én ezen szeretnék dolgozni. Napi minimum 8 órát ezen töltenék. Akkor is a lábatlant vegyem??????

meriann

Hat Meri varjuk meg a tobbiek mit mondanak (akiknek van),de szerintem igen.
Azon tudsz kozben mozogni is kicsit (marmint munka kozben),ringatozni stb....

Koszi a pocidicseretet!!!

Ragota de reg volt!!!!
Es Bodzi is!!!!Remelem jol vannak!!!!!!!!
Es Marietta is regen volt mar!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: nagyon csini vagy :lol:

nem bírtam tovább, felhivtam a homeo doki nénimet, holnap hajnalban megyek hozzá. :roll:

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka: de szépek a virágaitok.
Mi is a kedvenc színed? Nem találtam ki. :lol: :lol: :lol:

Adri: rendes a dokid. Akkor gyorsan jobban is leszel.

meriann

Hajni: én is várom a privit, remélem már megnyugodtatok.

Meri: mi is egész nap ezen dolgozunk és mindenkinek lábatlan van. Már csak azért is jobb a lábatlan, mert a lábasról szerintem nehezebb felállni, ha bent vagy az azstal alatt.
Viszont mindenképpen érdemes valami jó minőségűt venned. Ne olyan kétezreset vegyél, mert az még lehet, hogy árt is :cry:

Arwen: nagyon szép a pocid!!! Szerintem 24, de én nem vagyok tapasztalt kismami :lol: , lehet hogy ők jobban tudják :wink:

Adrienna: jobbulást! Szerintem az infra lámpában semmi káros dolog nincsen. Miért ne lehetne használni?
toti77

Meri nekem is lábatlan van, és semmi gondot nem okoz egyhelyben ülni vele. És tényleg szoktam "ringatózni" rajta! :D

Arwen milyen csini vagy!!!!! Hát, én nem értek a fiú-lány pocihoz, csinos és kész! Nekem azt mondták, a betöltött hetek számítanak.

Nán-dorka értettelek! :wink:

http://www.wrapyourbaby.com/crosscradle.htm
http://www.mobywrap.com/instructions.php
Volt egy csudijó oldalam a kötözésekről, de most nem találom. :(

Adri a lámpázást nem tudom, de miért is ártana!? :shock:
Viszont arc, és homloküreg gyulladásra, a nedves meleg (inhalálás)
nem ajánlott, csak a száraz meleg. (infra lámpa)
Tini koromba sokszor volt nekem is arcüreg gyulladásom. :(

KépKép
KépKép
fioona

Lányok:
mindenkinek elküldtem a pü-t és köszönöm a bíztató válaszokat. :lol:

Arwen:
nagyon csini a pocid. :wink:
a 24. betöltött hét, de már a 25. hétben vagy.

Merike:
én a lábas labdát venném. :wink:

Adri:
jobbulást.

Dorka:
nagyon szépek a virágok. :)
Itt szakad egész nap az eső. :(
Hát a dokik nem igazán foglalkoztak Veled. :(
Remélem tényleg csak kimerült vagy és attól voltál rosszul.
Vendég

a mai fotó,amit a babszobáról vett brendonos szoptatós polóban csináltam.középtájon a csík a macinacim,ma vettem kettőt ami nem vág be hastájékon mert ez a Lurkó (miért nem hívom a nevén nem tudjátok? :shock: )elérte a köldökömet.ja és tegnap szomorúan 8 év után elbúcsuztam a köldökpiercingemtől!mondta doki h. 5 millió ft az uh fej és nem szereti ha elakad v.miben.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
nekem is van köldök piercingem, én már kivettem mikor megtudtam, h babát várok, természetgyógyász nem ajánlotta, de ezzel nem is untatlak. :wink:
Szval én Marcinál és most is azt csináltam, h heti 1x este 1 órára visszaraktam. Így nem nőtt be. :lol: És szülés után raktam is vissza. Szval, ha nem szeretnél nem kell búcsút venni tőle. :lol: :lol:
Vendég

köszi Hajni!kipróbálom,mert én a mandulaműtét után a nyelvembe is visszapakoltam.doki az esti vizitnél majdnem hanyatt esett.
elolvastam én is a privit mindjárt válaszolok is.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

vagyok én is, köszönöm a sok ++++++-t, most már egy kicsit jobban vagyok! Végül nem úsztam meg az antibiotikumot, tegnap mégis le kellett mennem a dokihoz, annyira rosszul voltam, se nyelni, se beszélni nem tudtam, lázcsillapítóval volt 38 a lázam........
Azért megvettem a homeogene 9-bogyót is.

A lényeg, hogy most már kezdek magamhoz térni!!!!!! :D :D
A héten itthon maradok, kipihenem ezt a 2 napot, elég borzalmas volt...

Nem is tudom, ezek után azon drukkoljak-e, hogy legyen baba, vagy azon, hogy ne. Nem hiszem, hogy jót tett neki a lázas betegség és a sok gyógyszer :( Persze a Sors ezt úgyis megoldja helyettem, még jó, hogy nem nekem kell eldönteni :D

Arwen, gyönyörű csini poci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Porsika, nem kaptam még meg a kérdőívet!!!! :?:

Nándorka, írtam privit! Régebben nekem is alacsony volt a vérnyomásom és sokat szédültem, lehet nálad is ez a gond. Érdemes lenne naponta 1-2-szer megmérni, hogy lásd, mikor hogyan változik. Szerintem semmi köze a méhlepény-dologhoz, ne aggódj!!!!!!!!!!!!

Hajni, engem is érdekelne, remélem, már megnyugodtatok, hogy minden rendben van a picúrral!!!!!!!!

Esztora, neked is helyes pocid van - mi is lesz a neve a kisfiadnak???????????

Nikó, tényleg meg voltunk hatódva, én a szertartáson végig arra koncentráltam, hogy ne bőgjem el magam! Nem akartam sírós menyasszony lenni...De a mi szertartásunk állítólag nagyon szép és megható volt, a polgári és a templomi is, én amikor oldalra néztem, mindig azt láttam, hogy az egész násznép zokog :shock: Így nehéz volt, de végül sikerült! :D
Legközelebb tessék vinni fényképezőt! Nem tudsz képet berakni hasonló ruháról? Nagyon kíváncsi lennék!!!!!

Fio, várjuk a fotókat!!

Adri, jobbulást, pihenj sokat!!!!

Marietta, Bodzi - tényleg rég voltatok már!!!! Gyertek!!!!!!!

Meri, érdekes ez a puzzle-dolog :) Ha esetleg van olyan, amit megosztanál velünk a tapasztalataidból, tanulságaidból részletesebben, akkor engem nagyon érdekelne. Persze csak ha úgy gondolod.

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Vicky jobbulást neked.
Álmos Zétény lesz a Lurkó.Apukája választotta

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky, nincs itthon a film, amiből kinéztem, úgyhogy ha hazakerül, akkor rakok fel.

Meri, Nándorkának biztos a zöld a kedvenc színe!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Szeretnék már én is ilyen szép pocikat.

Bevallom, hogy vettem egy kismamablúzt magamnak, úgy gondoltam, hogy amíg nincs babó, addig is hordhatom, aztán itthon felpróbáltam, és megállapítottam, hogy már most úgy nézek ki benne, mint egy kismama, úgyhogy elraktam későbbre. :))))))))

Mondanom sem kell, hogy semmit nem tanultam, úgyhogy jöhetnek a letolások. :lol: :lol: :lol:

Kép
nikóska

Jaj, Esztora nem is gartuláltam a fiúcskához!!!!!! :oops: :oops: :oops:

BOCSÁNAT!!!!!!

Gratula Álmos Zétényhez!!!!!

Ezek a polók nekem is nagyon tetszettek, de nem jók rám. Nem mell alatt van a varrás. :cry: Nem rám szabták. :(

KépKép
KépKép
fioona

Köszi Fioona!

Ennek a polónak nincs mell alatti varrása hanem egy kis boleroszerű van rávarrva és azt kell megkötni hátul.

Bridzsi

Kép
esztora

Na Csajok,
megint jo kis dilemmaba kerultem :lol:
Voltam a hazidokinal,tappenzes papirert.
Es kertem laborra beutalot.
De az vana beutalon,hoyg hatarido 2 nap.
Lattatok mar ilyet?Ez azt jelenti,hoyg 2 napon belul el kell mennem,ugye?
Marha jooo...en cska jovo heten akartam.Raadasul most szombaton munkanap van,mert a jovo het penteket dolgozzak le,szoval akkor szombaton lejar ez a Sz.r beutalo,mehetek szombat reggel vervetelre?
Uristen!!!! :shock: Nekem mege rot kell gyujtenem elobb :lol:
Raadasul nem merem kockaztatni,hoyg kesobb megyek,mert ha meg lejar a beutalo tenyleg 2 nap alatt,akkor mehetnek ujert a dokihoz...na azt meg azert megsem kellene :?
Kirayl az egeszsegugy!!!!!!
Ja es aztanmashova kell mennem vervetelre az ellenanyag miatt,es ugye a korhazba meg (3. hely) a cukorterheles miatt :lol:
Hat nem fogok unatkozni most vagy 2 hetig :lol:

Esztora,
szep poci,beindult a novekedes!
Szep neveitek lesznek!
Nalunk sajna van Almos a csaladban,pedig szep nev :lol:
nekem is van/volt koldokpiercingem,de en is kivettem babaprojekt kezdeten,es en is,mit Hajni,idonkent visszateszem picit,hoyg ne nojon be. :wink:
De en mar nem ereznem kenylemesnek,meg tartanek tole,hoyg ha no a poci,akkor feszitene,uyghoyg automatikus volt,hyog az elejen kivettem.

Niko,
ejnye-bejnye!Nem tanultal?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,
sajnalom,hoyg igy kiutott a betegseg,remelem most mar hamar rendbejossz!!!!

Hajni,
en is igy gondolom,hoyg 24. betoltott het es 25.ben vagyok,ez ok,de ha kerdezi vki,hoyg hanyadik hetben vagy Te mit mondasz?Amit toltottel vagy amiben vagy? :lol: :lol: :lol: :lol: Nem olyan kardinalis kerdes,csak viccelek am :lol: :lol:

Fiona,
ebben igazad van az inhalalassal kapcsolatban,ezert is jobb,ha doki mondja meg mi is a teendo.
Varjuk a kepet Toled is :lol: :lol:

Adri,
hajra a holnap hajnali "randihoz"!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Csajok,
en most bevallom bogok ezerrel...
Jelenleg az van,hyog megszuntetik a szuleszetet a Margitban...ahol en szulnek.
0 agyat kapott.
Eddig is lebegett a reme,de most ugy nez ki tuti.
Allitolag meg aki itt kezdte a terhesgondozast az itt szulhet,de ez engem nem vigasztal.Hogy lesz ez?Hogy lehet igy kirantani ennyi kismama alol a talajt?????????
Es mi lesz a sok dokival es szulesznovel,aplokkal...?Hihetetlen!!!!!!!!!!!Pedig Bp egyik legjobb,legregebbi szuleszeterol van szo!!!!!!!!!!!
En kesz vagyok teljesen...
Mi lesz a dokimmal?????
Es ha szulhetek is itt,a dokim lehet elmegy mashova(ha szegeny el tud menni mashova)...akkor menjek utana?Meg egyaltalan hol lesz a terhesgondozas????Senkinek nem kivanom ezt az erzest!Ne haragudjatok,hogy igy kifakadtam,de elegem van abbol,hoyg eletunk legszebb napjara igy kell keszulnunk,rettegve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, sajnálom!!!!!!!!!! :( :(

Nem akarok itt politizálni, de hihetetlen, hogy miket meg mernek ebben az országban csinálni!!!!!!!

Kép
vickybabe

Arwen,
megértelek, és nagyon sajnálom. Én ezzel az egész "kórházbezárósdi"-val nem értek egyet, mert igy is sok a beteg, sok ágy van a kórtermekben, szóval egyáltalán nem jók sok helyen a körülmények, de így most még jobban összenyomjuk az egészet.
A dokiddal kellene beszélni, hogy ő mit gondol. Az egyik barátnőm 3-szor szült 3 különböző kórházban, mert a doki ment és ő is ment utána.

Kép
Kép
adrienna

A szeretet
magasabbra emeli
az angyalokat,mint
a szárnyuk.A szeretet
fényesebben bevilágitja
útjukat,mint a glóriájuk,
és a szeretet hangosabban
dalol bennük annál,
ahogy egy hárfa
zengeni tudna.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, Arwen, szegénykém! Talán tényleg az lesz a legjobb, ha beszélsz az orvosoddal! Ha őbenne megbízol és ragaszkodsz hozzá, akkor sztem menj utána, ha elmegy. Abban is bízhatsz akkor, h olyan helyre megy, ami nem homlokegyenest más felfogást képvisel, mint a Margit, és az Neked is jó lesz.
Ettől függetlenül borzasztó ez az egész, de kivételesen próbálj most csak magatokra gondolni, hogy ne ess kétségbe! És addig biztosan elrendeződik a dolog, és akkorra már nem lesz olyan nagy stressz sem a téma körül. Képzeljétek el, milyen érzés lehet a napokban ott szülni vkinek, amikor minden bolydul és mindneki ideges. Te talán ezt már megúszod, erre gondoltam.
Kapsz egy virágot tőlem, sajnos tulipánunk még nincs, de majd az is lesz!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Én meg sírdogálással kezdtem a napot, de nem kell aggódni, csak Arwen és Viki esküvői videóját néztem meg! :D
Arwennél ott fakadtam sírva, amikor a gyűrűt húzzátok egymás ujjára, Vikinél pedig, amikor felkap Téged a férjed!
Gyönyörűek vagytok, csak bámultam! És ragyogtok a boldogságtól.
Nekünk sajnos VHS-en van a videónk, így nem tudom megosztani Veletek. Még csak digitális fénykép sincs. Juj, most úgy elcsodálkoztam, h mi már 6 éves házasok leszünk a férjemmel. És rá egy hétre meg a 12. évfordulóját ünnepeljük annak, h együtt vagyunk. (Ja, és mindez májusban. Ha a baba májusi lesz végül, lesz mit ünnepelni májusban is! :) )

Arwen, szép a pocid.
Képzeld, én is épp tegnap tűnődtem az általad feltett kérdésen. Nem nagyon, csak épp, mint Te. Aztán én arra jutottam, úgyis mindegy. Mert nálunk eleve lebeg két időpont is (jún. 3. és 11.). Meg észrevettem, h az átlagember, akinek nem ekörül forog a napja, mint nekünk, nem is tud nagyon mit kezdeni a hetekkel. Úgyhogy át fogok szokni a hónapok mondására, ha kérdezik. De ott is ugyanaz a kérdés, én akkor már a hetedik hónapban vagyok. A legegyszerűbb az volt, mikor azt mondhattam, félidő. Mondtam is sokáig, de örökké csak nem lehet... :lol:

Hajni, messze laktok, nálunk egész nap ragyogott a napocska. Na, ma már nem! Még jó, h tegnap kerteztem.

Esztora, Neked is nagyon szép a pocid! Tök jó ez a szopis póló is! Én is azt hittem, h mell alatti varrásos. Nekem is kell ilyen! Épp akartam mell alatti varrásos kismamablúzt, de akkor már szopis blúzt még jobban megéri! És h lehet benne szoptatni? Boleró le, vagy fenn marad? És hol szerezted?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Bocsi, de csak két dolog gyorsan, aztán később visszaolvasok és jövök.

Hajni: privi nekem is jöhet természetesen, kiváncsivá tettél. Egyébként ment az átutalás, remélem megkaptad.

Meri: a Tescoban láttam fittlabdát, hogy akciós lesz, mintha olyan 1500 Ft körül lenne, majd nézd meg, szerintem jó áron van.
szerika

Én is hoztam egy pociképet. Olyanok vagyunk rajta, mint a Kisgömbőc. :D Egészben azt hiszem, nem vagyok ilyen gombócka, de ha igen, az se baj. :) Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Megjöttem a homeo doki nénitől. Szusszanok, reggelizek és jövök.

Nán-dorka: milyen szép igazi lányos pocak. Nem is vagy gombócka. Szép kismami vagy. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Szépek a pociképeitek, Arwen, NÁn-dorka, és Esztora. :D

Hol járhat Bodzi? Rég nem jelentkezett már. És Marietta sem.

Vicky: hétvégén még pihizzél kicsit, aztán hétfőre biztosan kutya bajod sem lesz.

Arwen: vérvételhez kitartás.

Esztora: szép neveket választottatok.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy kisfiam lesz. És olyan boldogan ébredtem a tudattól, hogy még magamon is meglepődtem. :roll: Nagyon várom már, hogy tényleg kiderüljön, de úgy érzem, hogy kisfiúnakis ugyanúgy örülnék, mint kislánynak. Lehet, hogy Nán-dorka tegnapi hsz-a, nagyban közrejátszik ebben. Amúgy pedig tök jó, ha valakinek van bátyja, nem?
vivi79

sziasztok!

Nándorka, a mi esküvőnk se most volt ám :D ! Szept-ben lesz 5 (jézusom :shock: ) éve!!!!!!!!

Szép pocid van, tényleg nem kicsi :D Pont olyan, amilyennek lennie kell!

Esztora, szép magyar neveket választottatok!

Vivi, ez a fiúsmamik topikja, ha jól számolom: 7 a 3 ellen :lol:, úgyhogy jobb is lesz, ha megbarátkozol Leventével! :D

Ma már egész jól vagyok, leszámítva hogy hangom hol van, hol nincs, és levegőt is csak korlátozottan kapok... Viszont az étvágyam megjött rendesen, reggelire benyomtam egy hatalmas adag tonhalat, lilahagymával, kihasználandó, hogy nem megyek ma emberek közé :D :D Isteni volt!!!!!!! :lol: :lol:

Arwen, írj, ha megtudtál vmit a dokiddal kapcsolatban!!!!

Adri, jó étvágyat!

Porsika is el van tűnve!!!!!!

V.

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?