Hajni, engem is érdekel, várom a privit. És remélem, h ezzel az eredménnyel az aggodalom a múlté!
Vivi, én is lánymániás vagyok, de nagyon jó egy kisfiú anyukájának is lenni, ezt tapasztalatból mondom!
És hallotam egyszer egy olyat, h ha vkinek ellentétes lesz, mint amit szeretne (pl. h én szeretnék egy kislányt is, és ha mondjuk ennek ellenére 2 fiam lesz), az azért van, mert az élet meg akar ezzel tanítani vmire. Ez nekem nagyon tetszett - és állok elébe!
Angyalkrisz, a babád egy kis angyal, ahogy ott szunyókál a képen. Nagyon szép.
Meri, bizonyára szét kellett előbb szedni ezt a kirakót, ami Te vagy, h most majd úgy össze lehessen rakni, ami jobb, mint előtte volt... Szóval ez is fontos lépés volt sztem, h ezt meg tudtad csinálni!
Adrienn, sajnos én sem tudom
, én is orvost vagy védőnőt kérdeznék. Jobbulást!!!!!!
Esztora, gratula a fiúcskához!!!
Képzeljétek, én meg tegnap majdnem elájultam. Lemehetett a vérnyomásom vagy mi, de légszomjam lett, és azt hittem, összeesek. Tai-chin volt, amin korábban már voltam, és nem volt vele gond, épp csak elkezdtük, és le kellett ülnöm, és utána ha felálltam, megint rossz volt. Védőnő és háziorvos küölönösebben nem mondtak rá semmit ,am ikor ma megkérdeztem, mitől lehet. (Kellett már mennem adminisztratív dolgok miatt mind2jükhöz és most akkor el is mentem.) Baba szívhangja tök jó (tényleg nem sima sztetoszkóppal hallgattuk), cukorszintem is (ujjból vett vérből nézte a védőnő), vérnyomásom alacsony, de nem extrém alacsony. Aztán arra gondoltam, lehet, h azért , mert délután-este, mielőtt elmentem volna, gyümölcsöt ettem, meg befőttet meg sajtot, szóval nem olyan kiadós, komoly kaját. De erről még azt is gondoltam, milyen jó, egészséges, és éhes sem voltam. Lehet akkor attól rosszul az ember mégis, h nem elég a tápanyag?
A háziorvos azt mondta még, h a stressztől, mert neki úgy meséltem el, h egy hete van légszomjam, aztán azt is mondtam, h egy hete mondták a lepényről, h meszes. Én is gyanítok egy összefüggést, szóval ezt sugalltam is neki, de a vérnyomásméréssel ő a maga részéről be is fejezte, h akkor a stressztől. Fura, h ilyen észrevétlenül működne ez - mert volt már olyan is, h elfeledkeztem arról, mit mondtak a lepényről. Bocs, h ilyen hosszan írom, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, azt meg csak úgy lehet, ha mindent elmesélek.
Úgy unom már, h mindig van vmi, és olyan fura, h ennyire nehéz lenne uralni a testemet!