Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Én is úgy jártam, mint ti. :cry:
Hihetetlenül szerencsések vagyunk.

Vasárnap óta egyáltalán nem érzem magam fáradtnak, hanem annak örülök, hogy van kihez felkelnem éjszaka....

Az élet napos oldalán viszont ott van az a sok egészséges kismanó, akik velünk élnek.

Frikcy és a többi pocakos kismama!
Ti nem olvassatok bele ebbe az oldalba!

ÜdvD:óri
Vendég

Még mindig nem tudom elhinni, ami történt!
Sajnos én is beleolvastam egy történetbe azóta csak sírni tudok ha a drága Emesére gondolok,na meg rátok Zsókuci!
Sajonos én is megtapasztaltam ezt a fájdalmat.

Nem tudom mit írhatnék, de inkább semmit.....

Sziasztok
Csilla :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek az együttérzést, a támogatást, a bíztatást, a gyertyagyújtást.
Erőt adtatok, nem keveset.

És most szeretném kérni Tőletek, hogy ma estével zárjuk le ezt. Szeretném, ha visszatérne minden a régi kerékvágásba. A topik reményt adni és boldog babavárással és babázással kapcsolatos dolgokra hivatott, és szeretném, ha ez nem veszne el. Hatalmas a veszteség, de az élet megy tovább. Mennie kell.

Lányok,
Erős leszek, és ígérem sűrűn jelentkezem. Ha valaki még az elmúlt napok borzalmaival kapcsolatosan szeretne írni, kérem, priviben, vagy sms-ben tegye meg.

Köszönöm!!!
Millió puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

csajok!

Szerdán ha olyan jó idő lesz,mint mondják lemegyünk a csajokkal a nemzeti előtti parkba sétálni(meg céges ügyet intézni). Ha valakinek van kedve, megdumálhatunk egy talit.

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri! az a baj hogy én sztem nem tudom hogy kell oda lekeveredni. Pedig tök jó volna találkozni. olyan szívesen megcsodálnám a 3 gyönyörűséges kislányodat.

Zsókuci! küldök privit, msn-n megkerestelek.
puszi Edina

Edina
sidney

Sziasztok,

szeretném felajánlani olyan közelünkben lakó kismaminak a kibontatlan kókuszmatracunkat, aki szívesen elfogadná. A mérete: 70X40-es. Elviszem részére.
Aki szeretné, kérem, ne szégyenlősködjön, teljes szívemből szeretném odaadni, ahol szükség van rá. Pénzt nem kérünk érte. Mi nem tudjuk hová tenni, légyszi minél hamarabb szóljatok.

Bátran jelezzétek. Akár priviben is. Remélem nem sértek meg vele senkit. :oops:

Azért is írtam ebbe a topikba ezt, mert tudom, hogy Ti a környékünkön laktok. :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,

Lehet, hogy hülyén hangzik, de nagyon büszke vagyok rád!!!!

Puszi:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Akkor én betartom, amit Zsókuci kért tőlünk....

Dóri én sajnos nem érek rá, mert a párom kórházban van, holnap műtik a térdét, porcleválása van, és megyek be hozzá du. Pedig szívesen elmentem volna talizni veletek.
Amúgy mikor lesz már tali????? Valaki mondta a március végét. Nekem mindegy csak talizzunk már! Hol, mikor? Március utolsó hete jó nektek? 26 (szülinapom :wink: )- 31-ig. Valaki tud valami nagy játszóházat?

Mtücsök,
Még mindig nincs semmi eredmény a Dórikán talált csomóról? Vagy már írtál róla, csak nem emlékszem? :oops: :roll:

Mazsuzs,
Mizújs Veletek? Hogy mennek a dolgok? Picur gyarapszik már?
Majd raksz fel képet Róla/Rólatok?

Amúgy én is megnéztem azt az oldalt el is olvastam egy-két történetet, hát nem is aludtam az éjszaka, csak néztem a kislányt , ahogy szuszog. De tényleg, a várandós kismamák NE nézzék meg azt az oldat!!!! MEGTILTOM!!!! :wink: 8)

Szandra,
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali apukáddal és a hugoddal. Gondolom már nagyon várok a következő találkozást.

Ezvicc,
Hogy vagytok?

Megyek mert leragadnak a szemeim.
Mindenkinek jó éjszakát!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike, nem írtam még semmit, mert nincs még eredmény. :cry: :cry: :cry: :cry: Ez va lami "spec" vérvétel és két-három hét mire lesz eredmény. A csomó az már sokkal kisebb, viszont ami engem még zavar, hogy az a mellbimbója el van változva.

Mi ünnepelhetnénk együtt szülinapot :lol: :lol: :lol: (én márc. 25.).

A tali tényleg jó lenne, egy jó kis játszóterezésre én is elmennék!!!

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok Csajok!
Hát, nem is megyek megnézni arra az oldalra az tuti!!!

Nos akkor a talival mi lesz??? Mikor, hol???

Voltam tegnap dokinál, minden OK. Zárt méhszáj, Réka szépen fejlődik. Súlyom meg gyarapodik ezerrel :lol: 8)
Legközelebb április 2án kell mennem, akkor kapom a papírt az uh-hoz. Ja, a terheléses cuki tök jó lett, a vérképem meg olyan jó, hogy sehol egy csillag nincs rajta :D

Figyu!
Légyszi írja már meg nekem vki priviben, akinek volt fogadott szülésznője, hogy hogyan zajlott a dolog közte és a sz.nő között. Persze az anyagiak is érdekelnek :wink:

Na, most megyek, mert Bence itt sündörög, és szemet vetett a gépre :lol:
Ismerős Judit? :lol: :lol:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Zsókuci!
Csatlakozom Judithoz. Azt hiszem mi merítünk belőletek erőt és nem fordítva pedig így kellene. Puszi

Tücsök!
A játszótér a gyerekeknek való ezért szerintem hozd a Dórit is :wink: :lol: .
Ha van valami eredményetek akkor feltétlen írj.

Dóri!
Mi sajnos holnap nem érünk rá mert azt hiszem elviszem a Tamit ilyen cini cini zenés mulatságos délelőtti partira. Kérünk képeket!!!

Már tényleg jó lenne talizni megint.

Aprópicibabós anyukák!!!!!!
Játszóházba vagy játszótérre menjünk. A szopi miatt kérdem. Nekem nem probléma a játszótér sem mert ha kell akkor ott is megy a dolog.

Sid!
Johanna?

Judit!
Örülök, hogy Danca kifogott a betegségen és nem fordítva. :)

Dalmacs?
Mazsuzs?
Pocilo?
Mi újság veletek?

Adra!
Hogy megy a dolog? Tőled is kérünk képeket!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Marcell nagyon jó gyerkőc. 3 óránként eszik nagyokat alszik nincs egy hangja sem. A tesók is belerázódtak az új helyzetbe.
Finike!
Hogy sikerült a műtét? Minden oké?
Eszti!
Örülök, hogy rendben vagytok és Réka baba is jól van. Jó a kép róla.
Szandra!
Hogy vannak a lányok? A talit mikorra szervezitek és hova? Jó lenne elmenni.
Dóri!
A három hölgy hogy van? Réka és Blanka szépen gyarapodnak?
Adra!
Zsófi és Zéti hogy vannak?
Mazsuzs!
Fiatal úr, hogy van, jól vagytok?
Judit!
Danca és Szonjus minden oké?

Akit kihagytam bocsi!
Írjatok magatokról!

Mindenkinek szép estét!
Csilla : :)

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Bárcsak elmondhatnám én is azt amit Pociló. Sajnos Nándi baba ma reggel 9 óra óta semmit nem alszik az etetések között, csak kb. 10-20 perceket. Nagyon hasfájós pedig már kipróbáltunk mindent (felvásároltuk a gyógyszertárat,) bár az az igazság, hogy nem szeretném mindenféle szerrel tömni, de ez már borzasztó hogy a fáradtságtól sem alszik el. Még etetés után egy órával is képes büfögni és két ótán át görcsölni. Már volt kint szombaton a doktor néni - mert hétvégén is 6 órán át sírt - de semmi különöset nem mondott, pár dologra azért rávilágított, de nem jobb most sem a helyzet. Ha felveszem és bealszik, majd leteszem azonnal felébred. Ráadásul ha nagyon fáradt vagyok éjjel, képes vagyok elaludni úgy hogy sír...:-( Szegény párom ezt nem mondhatja el magáról, pedig neki reggel mennie kell dolgozni ... Ma volt kint levegőzni 10 percet, de a levegő sem nyomta el álomba, pedig azt hittem talán... Már előre félek az éjszakától...

Ha lesz egy kis időm, azonnal felrakom a szüléstörténetet, "egyszerűségében" Pociléhoz tudnám hasonlítani. Most hogy nézem, Gyuri doki régen jelentkezett be.
Pociló, még régebben írtam neked privit, remélem megkaptad.

Finike, neked is írok majd válasz privit, ha lesz egy kis időm, már nagyon szeretném ha lenne, de ez van.

Bocsi, hogy most többre nem tellik, nem tudom kivel mi van, mert annyira nem tudlak most követni benneteket, de majd igyekszem ha Nándi baba is úgy akarja. :-)

Nem tudom mi van, folyik az én orrom is, ezért mindenkinek babaorrfolyásmentes napokat kívánok! :-) :-)

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs

Tudom min mész keresztül. Én még gyermek gasztroenterologushoz is elvittem Szofit, de mindent rendben talált. Ő is az mondta, hogy ezt meg kell próbálni átvészelni. Igazából nincs gyógymodja. A különböző szerek nekünk se segítettek. Ami valamelyest enyhitette a fájdalmát az a meleg volt. Én meggymag párnát melegítettem és tettem a pocíjára, de a meleg türcsi is jó. Illetve jártunk baba masszázsra, szerintem az is segített.

Már én is várom a találkozott, hogy személyesen is megismerjelek benneteket!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Mazsusz! gyerekorvosunk unokája féléves koráig ilyen sírós volt , mint amilyennek Nándit írod. Szinte egésznap kézben volt. MOst lassan már két éves lesz és nála nyugisabb gyerköcöt még nem nagyon láttam. órákig elszöszmötöl akár egy kis botocskával is. Imád kint lenni az udvaron. Sokat eszik egyszerre, azért fájhat a pocija? vagy sok levegőt szív. sok minden lehet. Szegény nem irigyellek. Próbálj minél többet pihenni.

Csajok! én nem találom azt az oldalt. miért vagyok mindig ilyen béna? :D :shock:

Tali! már várom. ha ilyen jó idő van talán jobb a játszótér.

Edina
sidney

Helló!

Pociló, Finike! Írtam privit, de nem nagyon akart elmenni! Megkaptátok?
Finike, mikor a tiédet küldtem, éppen akkor láttam, hogy te is pont akkor küldtél egyet....

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsusz!
Nem jött át a privid, nem tudom miért.
Az enyém át ment?
Majd próbáld meg újból, ha kérhetlek.

Mindenkinek szép napot!
Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Mazsuzs!
Kitartás!
Próbálgasd kikisérletezni, hogy a picurnak mikor fáj a pocija. Lehet, hogy zavarja ha olyan ételt eszel amiben van hagyma vagy valami fűszer. Próbáld ki, hogy eszem mondjuk csak sajtos tejfölös tésztát és akkor is sír e egész nap. Sajnos az első 2 hónap nálunk is rengeteg pocakfájással és sírással volt tarkított. Próbáld ki azt is, hogy csak sóval (ha kell pirospaprikával) fűszerezel. Sidnek jó kérdése volt! Lehet az is, hogy mohón eszik és ez megnyomja a hasikáját. Evés után töbször vedd fel büfizni mert egy kis fránya levegő is okozhat rettenetes sírást. Ne törődj azzal, hogy egész nap a kezedben van mert most neki erre van szüksége. Elkényeztetni még nem tudod mert ők még nem ennyire okosak, hogy ezt felfogják. Majd 3 hónapos kora körül.....

MOst mennem kell de még jövök

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

Kókuszmatrac ügyben senki nem jelentkezett... :( Amúgy a méretét jól elírtam... szóval a jó: 70x140 :oops: :lol:
Légyszi jelentkezzen valaki :)

Amúgy megvagyunk. Kicsit kezdek erősebb lenni. Muszáj...

Mindenkinek millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

A barátnőm a 18. kerben lakik, most 29. hetes és első gyermekét várja, ha senki nem jelentkezik, még nem vették meg az ágyat+ matracot, ha gondolod írj privit és elküdöm a mobilszámot.

ÜDv: Dóri
Vendég

Mazsuzs!

Nálunk is ez volt/van az ikrekkel, úgy enyhült a dolog, hogy cumifejet cseréltünk, most kisebb a lyuk rajta így nem eszi túl magát és jól elfárad.

Lányok!

Most voltam a párommal kettesben vacsizni, olyan jó volt... :lol:
Névnapot ünnepeltünk, ráadásul nem is tudott róla, titokban szerveztem a gyerkmekfelügyeleteket 8)

Na megyek fürdetni, ez is az ajándék része, hogy ma egyedül rendezem a csajokat. :o

Üdv:Dóri
Vendég

Ja és ma bkv-ztam. A 3 lánnyal, na jó a babysitter is velünk volt. :oops:
A buszos olyan rendi volt, leengedte a kedvünkért a buszt, így könnyebb volt felszállni az ikerkocsival.

Amúgy már nagyon régen nem buszoztam, csak hát Ági imád, ezért felszálltunk két megálló erejéig. :D Ma olyan jó idő volt.

Na tényleg megyek ...
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon váromár az újabb találkozót, suzrintem most még többen leszünk, mint a múltkor :D Akkor mikor is lesz???
Képzeljétek, holnap megyünk a fotós barátnőmhöz fotózkodni a gyerkőcökkel. Apuci most éppen fogyózik, ezért a teljes családi képpel még várunk egy kicsit :D

Mazsuzs,

Én hagymalevest vacsoráztam pénteken. Szonja az egész szombat délutánt végigüvöltötte.... Szegénykém :cry: Tényleg szörnyű hallgatni, de nem nagyon tudsz neki segíteni. Ettől persze még nehezebb hallgatni.

Megyek, megetetem Szonjust. Mostanában akadozik a tejellátás, néha már kell neki a pótlás.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok,

Dóri,
írtam privit.
Örülök, hogy jó volt a vacsi! Biztos nagyon örült a párocskád. Boldog névnapot neki! :D Az én férjecskémnek holnap lesz, de ami gáz, hogy még ötletem sincs mit vegyek neki... :shock:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Dóri! férjedet Isten éltesse sokáig, és a többi Tomit is.
Jók azért az ilyen kiruccanások.

Én férjemnek is holnap lesz a névnapja és nekem sincs sok ötletem. Lehet elmegyünk itt a helyi butikba hátha van vmi tuti ruci. VAgy kötök magamra egy szép nagy masnit, csak hol kapok ekkora masnit?
:D Holnap jönnek szülők és tesók.

Mazsuzs! remélem alakulnak a dolgok. ne idegeskedj ezen mindannyian átmentünk és idegeskedtünk is rajta. :D Tudom ilyenkor már olyan könnyű okosnak lenni, bezzeg akkor abban a periódusban, de rossz volt. :x

Judit! ilyen átmeneti tej problémák nálunk is voltak, de szerencsére mindig visszajött a tejcsi. Most már végre Bulcsú leszokott az éjszakai szopiról is. Annyira örülök Neki. Olyan ügyi. Viszont azért mellé kell feküdni, ő meg rám fekszik vagy csak a mellkasomra teszi a buksiját :P

jó éjt Edina
sidney

Helló Csajok!

Mikor is lesz a tali? És hol?

Mazsuzs!
Tudom min mész keresztül, mert a manócskáim is eléggé hasfájósak. Nekünk az Infacol bevált, illetve ha nagyon görcsölnek én a lábukat szoktam tornáztatni és az segíteni szokott abban, hogy könnyebben távozzanak a szelek.

Eszti!
Örülök, hogy jól vagytok és Réka babával is minden rendben!

Finike!
Klassz, hogy jól éreztétek magatokat a babaúszáson!

Szandra, Pociló!
Köszönjük, mi is jól vagyunk. Manócskáim nőnek ezerrel, most már szinte fej-fej mellett haladnak: Zsófi 3710 g, Zéti 3790 g. A hosszukat most nem tudom, de Zéti már kinőtte az 56-os rugikat, és szerintem Zsófi is még kb. 1-2 hétig tudja őket hordani! :) :) Képzeljétek, sikerült szivacsot vágni a babakocsiba, így tegnap már babakocsival sétáltunk a lurkókkal. Nagyon király volt! :D Így sokkal inkább tudok velük feszíteni! 8)
Tegnap frissítettük a képgalériát, akit érdekel most érdemes megint meglátogatni, az aláírásom alatt található a link.

Dóri!
Tök jó, hogy buszoztatok. :D Sajnos nálunk csak egy vonalon van alacsony padlós busz, így még anyukámékhoz sem tudok elmenni babakocsival, mert oda nem olyan busz jár! :?
Örülök, hogy jól sikerült a meglepetés Tominak. Így utólag is boldog névnapot kívánok neki!

És a Zoltánoknak is boldog névnapot!

Csajok!
Vki írta régebben, hogy internetre szokta feltenni a kinőtt babaruhákat és így adja el. Én is eladnám ami már nem kell, és szeretnék segítséget kérni, hogy hova érdemes felrakni, és kb. mit lehet értük kérni stb. Priviben írjatok légyszi és köszi!

A beteg babák remélem meggyógyultak!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Dóri, Zsókuci, Sidney!
A férjecskéknek Nagyon Sok Boldog Névnapot!

Judit,
Remélem mihamarabb helyreáll a tejmennyiség!

Dóri,
Azért nem lehetett könnyű ikerbabakocsival felszállni a buszra, meg úgy egyáltalán. Ez igen!!!! :lol:

Mazsuzs,
Igen, megkaptam az üzidet, és én is írtam neked! :D

Sidney,
Bulcsú tényleg nagyon ügyi, hogy már nem kell neki éjszaka a cici! Gratulálok! Szerintem nem csak a kisfiadnak megnyugtatás, hogy rád teheti a kis buksiját, hanem neked is. Olyan jó érzés. Engem mindig megnyugtat, ha véletlenül Vikivel együtt alszunk napközben.

Eszti,
Örülök, hogy jó lett a terheléses cukid, és a vérképed! :D Ezek nagyon fontosak, és persze a legfontosabb, hogy Réka jól van, és szépen fejlődik! Nagyon jó róla az a 4D-s felvétel. Nekünk ilyen jó 1xsem sikerült! Ügyes kislány, nem egy szégyenlős baba! :lol: 8) Írtam neked privit!

Adra,
Mizújs Veletek? Picurkák hogy vannak? Te hogy bírod?

Most már megyek mert lassan ébredezik a család....A hétalvók.... :D :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Finike!
Köszi megkaptam az üzit! Teljesen sikerült bennem megerősítened, amiket én is gondoltam!

Adra!
Nagyon jók a képek! Nagyon komoly Zéti, ahogy ráncolja a szemöldökét meg a homlokát :lol:
Tök jó, hogy már tudtok "rendesen" sétálni, és olyan csudi szép idő volt tegnap is!

Dóri!
Nagyon ügyik vagytok!

Azt hiszem Judit szokta a rucikat hirdetni.

Megyek dolgozni :(

Kép Kép
fricky

Adra,

Tündériek a Manócskák! Feszíthetsz is séta közben :D Írtam privit :D

Dóri,

Dani is imád buszoszni ill. villamosozni :D A HÉV-re közölte, hogy "zöld villamos".

Tegnap voltunk az orthopedian, megmutattuk Szonjus csámpás lábait. A doktor néni szerint már majdnem teljesen jó, kicsit még tornáztatni kell, de a szivacskarikákat már nem kell hordani alváskor. A legjobbkor, mert a karikákkal nem fér bele a hálózsákba, a takaró alól viszont kimászik...... Így jöhet a hálózsák :D

A tej menniysége folyamatosan csökken, de nem vagyok hajlandó ezen agyalni. Az a lényeg, hogy Szonjus jól érezze magát. Ha ehhez kell némi tápszer, ám legyen:-) Először Avent cumisüveggel próbálkoztunk, és nagyon utálta... Végül a MAM vált be. Így legalább néha Apa is beszállhat az etetésbe. Úgyis mindig reklamált :D

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Sidney, Dóri, Judit , Szandra, és többieknek is köszönöm a biztatást. Nagyon kivagyok már, és a párom is. Fáradtak vagyunk. Hol a nappal a jobb hogy az éjszaka, változó. Szegény páromat sajnálom, mert ma hajnali egyik ő "őrködött', én elaludtam :-( pedig neki reggel mennie kell dolgozni. Tényleg nehezen hiszem el, hogy lesz jobb is valamikor :-) (De mikor?)

Pociló, megint írtam privit, megkaptad? Nem tudom mi van, mert Finikének amit írtam ő megkapta, és ugyanúgy küldöm el mind a kettőt.

Finike, az utolsó privit tegnap kaptam tőled majd válaszolok is rá. Írtál azóta is? Mert a gép jelezte, hogy van új üzenetem, de a priviben nincs....
Most rászánom magam, és gyorsan lekopogom a szüléstörténetet.

Február 18-án vasárnap este 10 órakor kezdődtek 5 perces fájásokkal az események, de annyira csekély fájdalom, hogy nem is gondoltam, hogy ez már az lesz. Nem is hívtam a dokit, - gondoltam - ne zavarjuk meg az álmát. Utána pedig minél később lett hajnali 1, 2, 3 annál kevésbé akartam felhívni, és a fájások is ritkultak reggelre már csak kb. 15 percesekké alakultak. Aztán rászántam magam és felhívtam reggel 7-kor, mivel másnap mennem kellett volna az utolsó CTG-re, hogy most bemenjek-e hétfőn vagy "ráérek" kedden. :-) (Én kis naiv..) Természetesen berendelt, reggel 8-ra be is érünk a kórházba. Másfél ujnyira nyitva volt a méhszáj. Még nagyon jó kedvem volt, ( a doki is megjegyezte) fájásaim alig...de ő azt mondta, hogy ebéd utánra baba lesz. Annyira üres volt a szülőszoba, hogy választhattam, hová szeretnék kerülni. A szülésznő minden szülőszobát megmutatott, és végül is a lila szoba mellett döntöttem, mert a kádas szülőszoba felújítás miatt nagy volt a forgalom az egész folyóson. Ez pedig - mint tudjátok - ajtóval el van szeparálva. Megkaptam a beöntésemet ami egyáltalán nem volt kellemetlen, de utána sem lettek sűrűbbek a fájások 5 percesnél, ez így ment egész délelőtt. Így délután 1 vagy 2 felé (már nem is emlékszem) kaptam egy kis fájás rásegítést infúzió formájában. Onnantól kezdve nem volt kedvem mosolyogni.... Jöttek a 2 perces fájások, ami eléggé elviselhetetlennek tűnt. Még az események elején a dokival beszéltünk az EDA-ról, de nem maradtunk semmiben, és mikor rákérdezett a 2 perces fájásoknál, hogy esetleg élnék-e vele, nem tiltakoztam.
Jött egy (nagyon ) fiatal doki és bekötötte. Nagyon ügyes és alapos volt, ezt meg kell állapítanom. Utána sokkal jobb lett a közérzetem. A fájásokat nem éreztem, viszont a nyomási ingert igen. A nyomási inger fájdalma megint váratlanul ért mert nagyon fájt, emiatt nem jól vettem a levegőt, így egyszer majdnem elájultam. Már majdnem elsötétedett előttem a világ, de a doki rámszólt, hogy térjek magamhoz mert mi lesz a kisbabával. (Nem ilyen szépen fogalmazott, de meglett az eredménye mert feleszméltem.) :-)
Nem is tudom hány nyomás után (talán 10 vagy több) megszületett a kisfiam.
A párom végig bent volt, nagy élmény volt neki. Sajnos több helyen repedtem a gátmetszés ellenére, így én is matyóhímzést kértem, ami sajnos legalább fél órán át tartott. A picit a hasamra rakták pár percig, majd elvitték de 15 perc után visszahozták és velünk volt még 2 órán át amíg az "örzőben" voltunk.
Mindent köszönök az orvosomnak dr. Csütörtöki Attilának, akire örülök hogy a barátnőm ajánlása által rátaláltam, és a kedves szülésznőnek Gyurkovics Katikának.

Ennyi volt. Remélem nem hagytam ki semmit.

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Sidney, Dóri, Judit , Szandra, és többieknek is köszönöm a biztatást. Nagyon kivagyok már, és a párom is. Fáradtak vagyunk. Hol a nappal a jobb hogy az éjszaka, változó. Szegény páromat sajnálom, mert ma hajnali egyik ő "őrködött', én elaludtam :-( pedig neki reggel mennie kell dolgozni. Tényleg nehezen hiszem el, hogy lesz jobb is valamikor :-) (De mikor?)

Pociló, megint írtam privit, megkaptad? Nem tudom mi van, mert Finikének amit írtam ő megkapta, és ugyanúgy küldöm el mind a kettőt.

Finike, az utolsó privit tegnap kaptam tőled majd válaszolok is rá. Írtál azóta is? Mert a gép jelezte, hogy van új üzenetem, de a priviben nincs....

Február 18-án vasárnap este 10 órakor kezdődtek 5 perces fájásokkal az események, de annyira csekély fájdalom, hogy nem is gondoltam, hogy ez már az lesz. Nem is hívtam a dokit, - gondoltam - ne zavarjuk meg az álmát. Utána pedig minél később lett hajnali 1, 2, 3 annál kevésbé akartam felhívni, és a fájások is ritkultak reggelre már csak kb. 15 percesekké alakultak. Aztán rászántam magam és felhívtam reggel 7-kor, mivel másnap mennem kellett volna az utolsó CTG-re, hogy most bemenjek-e hétfőn vagy "ráérek" kedden. :-) (Én kis naiv..) Természetesen berendelt, reggel 8-ra be is érünk a kórházba. Másfél ujnyira nyitva volt a méhszáj. Még nagyon jó kedvem volt, ( a doki is megjegyezte) fájásaim alig...de ő azt mondta, hogy ebéd utánra baba lesz. Annyira üres volt a szülőszoba, hogy választhattam, hová szeretnék kerülni. A szülésznő minden szülőszobát megmutatott, és végül is a lila szoba mellett döntöttem, mert a kádas szülőszoba felújítás miatt nagy volt a forgalom az egész folyóson. Ez pedig - mint tudjátok - ajtóval el van szeparálva. Megkaptam a beöntésemet ami egyáltalán nem volt kellemetlen, de utána sem lettek sűrűbbek a fájások 5 percesnél, ez így ment egész délelőtt. Így délután 1 vagy 2 felé (már nem is emlékszem) kaptam egy kis fájás rásegítést infúzió formájában. Onnantól kezdve nem volt kedvem mosolyogni.... Jöttek a 2 perces fájások, ami eléggé elviselhetetlennek tűnt. Még az események elején a dokival beszéltünk az EDA-ról, de nem maradtunk semmiben, és mikor rákérdezett a 2 perces fájásoknál, hogy esetleg élnék-e vele, nem tiltakoztam.
Jött egy (nagyon ) fiatal doki és bekötötte. Nagyon ügyes és alapos volt, ezt meg kell állapítanom. Utána sokkal jobb lett a közérzetem. A fájásokat nem éreztem, viszont a nyomási ingert igen. A nyomási inger fájdalma megint váratlanul ért mert nagyon fájt, emiatt nem jól vettem a levegőt, így egyszer majdnem elájultam. Már majdnem elsötétedett előttem a világ, de a doki rámszólt, hogy térjek magamhoz mert mi lesz a kisbabával. (Nem ilyen szépen fogalmazott, de meglett az eredménye mert feleszméltem.) :-)
Egyszer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, nem sírt fel azonnal, de gyorsan megszabadították tőle, utána pedig ordított is...:-)
A párom végig bent volt, nagy élmény volt neki. Sajnos több helyen repedtem a gátmetszés ellenére, így én is matyóhímzést kértem, ami sajnos legalább fél órán át tartott. A picit a hasamra rakták pár percig, majd elvitték de 15 perc után visszahozták és velünk volt még 2 órán át amíg az "örzőben" voltunk.
Mindent köszönök az orvosomnak dr. Csütörtöki Attilának, akire örülök hogy a barátnőm ajánlása által rátaláltam, és a kedves szülésznőnek Gyurkovics Katikának.

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Egyszer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, nem sírt fel azonnal, de gyorsan megszabadították tőle, utána pedig ordított is...:-)

mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!!

Mazsusz!
Sajna megint nem kaptam meg a privit, valami biztos van a rendszerrel.
Nagyon jó a szülés történeted, te is gyors voltál.
Akkor a doki nem sokat pihent azon a hétvégén.Melyik szobába kerültél a gyerekágyon?
Te az én privimet megkaptad?

Zsókuci!
Zozónak Boldog névnapot!Nem tudom, hogy megkaptad e az üzenetemet a privin?
Kérlek írd meg ha nem.
Sok sok puszi!

Adra!
Nagyon helyesek a gyerkőcök,hihetetlen Zéti , hogy emeli magát.
Zsófi is aranyos igaz róla nincs annyi kép.
Remélem az én Marcusom is ilyen ügyes lessz,mert most igen lustika.

mtücsök!
Dórika, hogy van?

Finike!
Párod haza jött már a kórházból,jól van?Vikinél próbáltál valami új ételt?
Szandra!
Jól vagytok?Tami,Edina ?

UTÓLAG KÍVÁNOK MINDEN TAMÁSNAK ÉS ZOLTÁNNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Szép napot mindenkinek!

Csilla :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pocilo,
igen, megkaptam, válaszoltam is... Akkor nem kaptad meg :(
Elküldöm újra perceken belül, oké?

Pusszantalak.

Kép

Kép
zsókuci

Helló Lányok!

Most nézem, hogy a technika ördöge hozzájárulásával, háromszor is felkerült a szüléstörténet egymás után a topicra. Na mindegy, úgyis csak ígérgettem eddig, most aztán tényleg fent van, törölje le valaki ha tudja! :-)

Judit!
Mi van a kislányod lábacskáival? Lehet hogy írtad már de nincs annyi időm, hogy több oldalt visszaolvassak. Azért is érdekel, mert Nándi lábacskái is kicsit befelé fordulnak, és mikor kiadták a kórházból ott mutatták mit kell vele csinálni, (masszírozni, símogatni a lábfeje külső részét) de nem látok nagy javulást. Állítólag azért áll így, mert így feküdt helyezkedett el bent a pocakban. De félek, nehogy el kelljen vinni az ortopédiára.)

Pociló!
Úgy látszik, köztünk a privi nem működik. :-( Pedig Finikének átmegy. Egyébként a legutolsó szobában voltam a folyóson. Az egyik szobatársam azt mondta (ő szombaton szült), hogy azt a szobát nem is használták addig, és tiszta por volt mikor őt felvitték szülés után, de utána telt ház lett a szülészeten.. és a szobákban.

Dóri!
Hát nem semmi, hogy már közlekedsz a lányokkal és egyszerre ennyivel.! :-) Én most még ezzel az egy babával sem tudom hogy hogyan fogok közlekedni a párom nélkül, (ha nem tud eljönni szabira), de szerencsére én nem bp-i vagyok, és ha csak ide kell vinnem valahová az könnyebben fog (talán) menni, ha pedig Bp-re, akkor a párom is jönni fog, hiszen akkor autóval megyünk.

Kérdésem is lenne hozzátok! A zárójelentésen a telefonszám amit megadtak az ultrahang előjegyzésre, az hol van helyileg? Hová kell majd menni az ultrahangra? Ha felhívom 6 hét múlv a telefonszámot, előreláthatólag mennyi idő múlva jegyeznek elő ultrahangra? Ti hogy voltatok vele? És miből áll a vizsgálat?

mazsuzs
mazsuzs

Mazsuzs,

Az UH a második emeleten van. Azt nem tudom, hogy mennyi idővel későbbre adnak időpontot, nekünk már akkor megmondták az időpontot, amikor hazajöttünk a kórházból. 5 hetes korban voltunk.
Szonja lábával is ugyanez volt a helyzet, sőt Dancáéval is. Szonjával 3 hetes korában voltunk először az Orthopediai Klinikán, és tegnap voltunk kontrollon. Eddig alvás közben szivacskarikákat hordott a bokáján, az nem engedte befelé fordulni a lábfejét. Most már csak tornáztatni, és simizni kell.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Mazsuzs!
Sajna tényleg nem működik köztünk a privi.
Az uh-val kapcsolatban nem kaptál időpontot?Mi kaptun távozáskor Áprilisra. A Jahn F. II.em a uh vizsgálat és utána IX.em vizsgálóba kell menni.Lent be kell jelentkezni.
Nekünk is csámpás a lábunk +nyaki hypotónia +renyhe kúszó mozgás.(azaz lustika)
A vizsgálat nem különös olyan mikor neked nézték a pocoklakódat uh-on(ez a hasi).A koponya azt nem csinálták a Milánnál, vagy nem a hasinál.
Remélem értetted amit(össze vissza) irtam.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pociló!

És te is voltál az Orthopédiai Klinikán? Vagy neked is csak gyakorlatot kellett csinálnod vele?
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért nem kaptam uh-ra időpontot.. Most hogy mondjátok, volt ott egy távozó kismama akihez bejött a gyerekorvos, és ő is kapott időpontot ultrahangra. Na most mit csináljak? Mert úgy rémlik azt mondta a doktornő, hogy hat hét múlva kérjek időpontot, de judit meg 5 hetes korban volt a bébivel....:-(
mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon van időm írni de olvasni olvasok! Bár látom lassan átmegyünk privitopicba :wink: .

Mazsuzs!
Hidd el ennél már csak jobb lesz! A születés történeted nagyon jó, szinte átéltem az első szülésemet. Nincs kedved csinálni vonalzót mert akkor tudnánk napra pontosan, hogy mekkora a drága picúrotok.

Judit!
Lehet valami abban amit te meséltél nekem a játszóházban arról a valakiről. :wink: . Érted? Azt hiszem a harmadik és a negyedik hónap között van egy időszak amikor megnő az étvágy és nem elég a tejcsi de be fog indulni. Igaz apa is bizti örül, hogy az ő kezében cuppog a Szonjus. Ha tudsz akkor tegyél fel képeket a gyerkőcökről amit a fényképész csinált. Nagyon kiváncsi vagyok.
Örülök, hogy Szonjus lába ilyen szupi lett már.

Sid!
Hát igen, Bulcsú igazi nagylegény már! :) Már nap közben sem szopizik? Nevettem mikor olvastam, hogy rajtad alszik. Nálunk is előfordul, hogy a drága pici 16kg-os lányom rajtam fekve alszik el :roll: :) .

Dóri!
Nagyon ügyesek vagytok, lassan bejárhatjátok a fél világot annyi rutint szereztek egy kis BKV-val. Hát a vacsi miatt meg egyenesen irigykedek, nem is merek belegondolni, hogy mi mikor jutunk el kettesben valahova. Le a kalappal előttetek.

Adra!
Most jut eszembe, hogy elfelejtettem megnézni a drágák fényképeit de amint befejeztem a szövegelésemet már megyek is képeket nézni. A babakocsi is tetszett a manóknak? Nem volt nagyon macerás lecuccolni őket?

Finike!
Viki babóca? Miket produkál már? Te is rakhatnál fel képeket mert a legutóbbi eresztésen már nagyon édes kis formás pofija volt és el tudom képzelni, hogy most milyen cukor lehet.

Fricky!
Gratuli a cukimukihoz. Már most tök rendi Réka babóca, hogy ilyen szupi eredményeket produkál az ő drága anyukájának.

Pocilo!
Te hogy bírod? Nektek sem lehet könnyű mert a nagy már suliban van így vele is egy csomót kell foglalkozni! Milka jól veszi az akadályokat?

Szami!
Hogy vagytok? Ritkán jössz írogatni! Nem ér csak olvasgatni!

Tücsök!
Mit mondtak mikor lesz eredményetek?

Nálunk minden oké azt leszámítva, hogy mostanában nagyon hányingerem van (nem jön a tesó még mielőtt meggyanusítanátok) és egy csomót fáj a fejem, úgyhoggy mindig Sid jut eszembe mert neki is valami ilyen nyavajája volt.
Ja tényleg Sid!
Miről beszélsz, hogy nincs is akkora masni :roll: . Hát ne hosszában akard átkötni magad :wink: . Úgy csinálsz mintha az én alakommal rendelkeznél :wink: .

A csajok jól vannak, voltunk tegnap Bukfencen (gyerek torna) a Taminak úgy tetszett, hogy szerintem rendszeresítem a dolgot. Apa nagyon sokat dolgozott a héten így egy kicsit hulla vagyok a nyavajámra. Ja és eddig 9 fél 10 felé keltünk erre a kisasszony mostanában már 7 körül elkezd magyarázni és nem hagy minket aludni. Erre meg már a Tami is kezdi átvenni ezt a remek szokását az Edónak és reggel amint kinyílik a szeme már fel is kell kelnem és nem enged még egy fél perc lustizást sem.

Bementem ma a két szupercsajszival a munkahelyemre és annyira borzasztó volt, hogy eddig kb 100 ember volt ott most meg max 30 fő mert a többit már kirúgták. Megkérdeztem, hogy mire számítsak mikor repülök én is hát a válasz nem volt valami bíztató, szerintem áprilisban én is értesülök a viszlátról.

Apukámmal szombaton megint találkozunk már várom, a hugom is annyira aranyos kiscsaj, tökre örülök, hogy van egy hugom. Apu édes csak eléggé meg van öregedve, de hát 14 év az 14 év. Még mi is kis "pisisek" voltunk az emlékében erre kapott két nagy óriásbébit.

Mit szóltok a jövő héthez? Tali? Mi minden nap ráérünk a jövő héten!

Most megyek mert táplálkozunk és pincsipancsizunk.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Mazsuzs!
Én tegnap este hétkor írtam utoljára neked "válasz" címszóval.
Nekünk a záróján volt rajta, hogy mikor kell visszavinnem, de ettől függetlenül kellett kérnem időpontot. Amikor a Viki 6 hetes volt akkor kellett menni a 2.(hasu uh.) emeletre és a 9-re (ortopédiára).

Szandra,
Azért szurkolok, hogy ne Te legyél a következő, akit elbocsájtanak.
Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetem, hogy miért váltak szét útjaitok az apukáddal 14 évvel ezelőtt. Ha nem akarsz róla beszélni akkor nem kell.

Viki baba jól van, már a hasrafordulást csuklóból vágja, a visszafordulást még nem megy,de majd annak is eljön a maga ideje. Állandóan ülni akar, de ugye még nem szabadna, de nagyon akaratos. Most van az a korszak amikor minden teljesen véletlenül kiesik a kiságyból, az anyuka legnagyobb örömére. :wink: A fogzás nem változott, nem javult, de nem is romlott. Esténként 3x-4x el kezd mocorogni, de ahogy beadom a cumit alszik tovább. Volt olyan is, hogy én annyira mély álomból keltem fel hozzá, hogy azt sem láttam hogy hol a szája, így néha a szeme, néha a popsijába szeretném bedugni a cumit, mivel már rég megfordult a kiságyban, csak én ki sem látok a fejemből. :shock: :lol: 8)
Kajcsi....
Néha én készítek neki ebédet, de legtöbbször az üveges kajcskat imádja, és azt kap. Mindent eszik ami már 4 hónapos kórtól adható, de már nemsokára az 5 hónapos kórtól adható bébi kajákat is fogja kapni. Most vezetem be nála a tejpépet reggelire. Képzeljétek! A védőnőm azt mondta, hogyha csinálok neki főzeléket a krumplit nyugodtan főzzem sós vízben, hogy legyen valami íze. :shock: :?: Még azt is mondta, hogy sóskát, spenótot, csirkehúst, halat is adhatok neki. Ez nekem új, de gondoltam mielőtt bevezetem megkérdezlek titeket, hogy mi a véleményetek.
Tudjátok egy kicsit rosszul érzem magam, mert sokszor kap "üveges" kajcsit, de mostanában annyi minden közbejött, hogy már csak erre volt időm. Persze holnap már én csinálom neki az ebédet, de bevallom őszintén olyan kényelmes az üveges típus. :oops: Persze azért fog kapni olyat is amit én csinálok, ha van rá időm.

Pocilo,
A párom már jól van, kivették a porcot ami már be volt ékelődve. Kedden megműtötték és szerdán már haza is engedték. A saját lábán jött haza, egy barátja haza hozta, és még egy szép virággal is meglepett. :D :oops:

Judit,
De jó, hogy Szonjusnak már rendben vannak a lábai. Most már szép kecsesen mászhat is. :lol: :oops:

Tali...
Nekünk jó a jövőhét. Helyszín???

Most megyek, mert egyszerűen leragadnak a szemeim, ha valami hülyeséget írtam akkor SORRY!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
finike

Még van egy percem és akkor tényleg kidőlök, így hát megjutalmazlak Titeket, és rakok fel képeket a KIS HERCEGNŐRŐL!
Ezek nem rég készültek! Egy kis tünemény... :lol: :D :D IMÁDOM! Meg lehet zabálni... :D :P Ha gépet lát eldugja a mosolyát jó mélyre, amúgy nagyon sokat vigyorog a kis Drága, de így is édi! :? :) Az első képen egy óriási hancur után vagyunk! :lol:

Kép Kép KépKép

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nekem a jővőhét nem túl jó, mert hétfőn jönnek hozzám reggel, talán kedden, ha szerdára be tudom szervezni a nagymamám tesóját és átjön egy kicsit a gyerköcökkel játszani én meg összepakolok addig mert du megyünk hosszúhétvégézni :)

Szandra! majd egyszer elmeséled a sztorit, hogy miért szakadtatok el apukádtól ilyen hosszú időre? akkor ezek szerint a húgod örült a Happy Boxos cumóknak?

Mazsuzs! szép és megható a történeted. Kitartás, kitartás. hidd el mindig egyre könnyebb lesz.

Adra! gyerköcök gyönyörűségesek. örülök hogy már babakocsiztok. ez azért így Neked is könnyebb lehet. Srácok biztos szerettek azért "csüngeni" rajtatok.

Hát tegnap éjszaka már nem volt ilyen ügyi a Bulcsú, mert sírt a szopi miatt, de szerencsére le tudtam szerelni és aludt tovább. Csak így én nem tudok jól pihenni. nem baj majd máskor később :D pihizek.

jó éjt Edina
sidney

Csajok!

UH-ra hogy lehet ip-t kérni?
Nekünk a kezelőorvos adott beutalót és mondta, hogy márc. 26-án 10-re menjünk,de nem mondta,hogy be kellene jelentkezni.
Az gáz, ha csak úgy odamegyek?
Utána megyünk a 9.-re is. Nem szeretnék 2* menni.

Üdv:Dóri
Vendég

TALI!

Szerintem is legyen később, akkor szólunk majd Gyuri dokinak is, hátha ők is képviseltetik magukat.Én március 27.-ét néztem ki.

Ez elég messze van, így mindenki jobban tud tervezni.

Na ki mit szól hozzá?

Dóri
Vendég

Finike,

Szerintem, a hússal még várjatok. Ráér még az állati fehérje.

Nekünk jövő hét is jó, de mivel az elég rövid hét az ünnep miatt, talán tényleg jobb lenne a következő.

Amint megkapom a képeket, teszek fel!

Megyek, mert elájulok............................

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Nekem is az azt követő hét a jó, 20áig nekem még sok dolgom van :D De után akármikor jó!

Gyuridoki!
Mint ahogy azt olvassa, szervezzük az újabb talit, és most aztán időben szólunk! :lol:

Dóri!
Remélem, hogy te is tudsz jönni a talira, és hozod magaddal a géped, és megcsináljuk a fotót, amiről régebben beszéltünk. :wink:

Finike!
Én is úgy tudom, hogy a husi még várhat, de pl. a spenót az jó. Nekem Bencének az első kaják között szerepelt a spenót. És igen, nyugodtan tegyél pici sót a krumplivízbe, ne sokat, de hogy legyen íze. Én pl. a spenótot foghagymásan csinálom, és Bencéjébe is tettem egy ici-picit mindig (ráadásul nagyon egészséges is). Az elején nem tejjel, hanem táppal sűrítettem be.

Megyek, mert megjelent a csibészvári, és már mászik az ölembe, mert meglátta a gépet.

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Na végre talán van egy pár percem(de lehet,hogy több).
Tegnap háromszor kezdtem el írni és a felénél abba kellet hagynom,lehet, hogy front volt?

Mazsuzs!
Nem voltam még orthopédiai klinikán, mert a kórházban elméletileg megnézik újra.Na majd meglátjuk.

Szandra!
Örülök, hogy jól vagytok(leszámítva a korai ébresztést).
Hová jártok tornázni?
Sok sikert a talihoz, most lessz a második ugye?

Dóri!
Ha van időpontod nem kell kérni másikat(én a bejelentkezést a földszinre értettem,ha a JF-ba mentek)!

Finike!
Viki tényleg egy hercegnő,ha most nem is mosolyog ott a huncutság a szemében.
Nagyon rendes párod van, még virágot is kaptál ez igen...
Hogy lehet ide képeket felrakni?

Na eddig tartott a nyugi .

Szép napot mindenkinek! Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

A talit szerintem is inkább tegyük át jövő hét utáni hétre.

Finike!

Annyira édes ez a kiscsaj, hogy meglehetne zabálni!!! Én is használtam az elejétől egy pici sót a kajákba, de nekem pl. a sóska és a spenót soha nem volt a kedvence, sajna most sem eszi meg, bár mivel tejallergiás így nem is tudom, hogy adnám neki, mert az a táp amit kap valami nagyon undorító. :cry: :cry: :cry:

Judit!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van Szonjus lábával!

Csipő szűrés (orthopédia) ügyben nem tudok segíteni mert mi nem ott lakunk és a mi kerületünkben szigorúan csak időpontra lehet menni amikor a baba hat hetes.

Dóri!

nagyon ügyi vagy, hogy így leszervezted a vacsit, gratula. Gondolom milyen jó lehetett a három manócska mellett egy kicsit kikapcsolódni. Hihetetlen, hogy mekkora meló lehet egy kicsi mellé két pici, el sem tudom képzelni én hogyan csinánám ezt.

Na mennem kell mert ma még nagyon sok dolgom van!!!!

Szép napot nektek.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök,

Boldog szülinapot Dórinak!

Judit

Kép

Kép
karpijudit