Új privát üzeneted érkezett!

Ildi:

Remélem hamar meggyógyultok mostmár!! bukfenc az meg micsoda??? Angol nagyon jó!

Hát úgy üres az a szoba, hogy nincs lakója és úgy van tele, hogy minden kacatot oda raktunk be amit most nem tudtunk elpakolni:)

képek nagyon jók!! Édesek a gyerekek :wink: :lol:
szerelős szemüveg :wink:
miért nem veszik fel Dávidod délig legalább???
Úgy emlékszem erről Zita írt nekem annó :roll: és olyan nincs, hogy nem veszik fel délig ha gyesen vagy. Móni gyerkői egész nap jártak pedig otthon van Dáviddal.
nézz ennek utána!

Mert szerintem így rázzák le azokat a gyerekekket akiknek otthon van az anyukája :roll: :shock:

Edit:
Remélem összejön a kistesó!!!

Tegyél Máté ágyára viaszkos vásznat, vagy van ikeában "pisi" védő fólia.szerintem próbáld meg levenni a pelust.főleg, hogy száraz reggelre :wink:
Nagyon ügyes, hogy ilyen hamar leszokott a pelusról!!!

Flóra majdnem 3 volt mire leszokott róla. :roll:

Na megyek rittyentek valami ebédet. aztán rendet rakok Flóránál.
Tegnap végre sikerült venni neki könyvespolcot arra is felkéne pakolni :wink:
Hétvégén nem hiszem, hogy jövök :cry:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Idli!

már kezdtem örülni h jol vagytok, szomoru lettem h mégsem..gyogyuljatok meg végre gyorsan, jobbulást nektek!

mennek gyogytündéreim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, én is hallottam már h nem veszik fel ag yereket h anyuka gyesen van..nálunk is igy van itt helyben...sok anyuka panaszkodott pont ezért..

Nyugi nems oká lekerül a pelus nálatok is meg nálun k is.. :lol: :shock:

Edoci!

Nektek is jobbulást...bocsi h ugy meg voltam lepve csak hát azt hittem valaki más vette fel a telefont....de igy már érthetö volt.. :oops: :?

Hatalmas gratula Máténak, h ilyen ügyes volt és már nem kell neki egyáltalán pelus!!!!!!!!!!!!! :D :D :wink:

remélem a teso hamar össze jön, és nems oká babázhatsz te is..

Évi!

Hát Gabomaci kibirja egész nap ha nem lát...de csak akkor...reggel kell neki inkább utána meg esti alváshoz..de köztes idöben h anem lát nem kell...de most muszáj mennem...ciciröl irtam..hát most kéri is..

puszika mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ildi...nagyon aranyosak a gyerekek!!!!!!!!

Moni!

keresem a képet....

Jucu!

nektek is jobbulást, pihenj hisz a babonak is arra van szüksége!

tényleg megyek..jo hétvégét mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Na, hosszú idő óta ma volt az első nap, hogy Gabi nem hisztizett, nem volt cirkusz, csak egy röpke akarat-minihiszti, pár másodperces, ennyi. :D

Tegnap végre eljutottunk a természetgyógyászhoz!!!! :D Csinált minden félét Gabin, és azt mondta, vmi allergiája van, megyünk április elején -csak akkora volt időpont :? - allergia-vizsgálatra a 14.ker-i egészségfarmra :shock: . Hát nem lesz olcsó, 8000 Ft, de a tanácsadás is benne van, úgyhogy annyira nem is vészes. Állatólag, az allergia nem enged bizonyos anyagokat beépülni Gabi szervezetébe, és ez a hiány okozza a hisztit, mivel az idegrendszerét rombolja. :( Hát ez nem jó hír, de most már legalább tudom, hogy nem én vagyok türelmetlen, vagy csinálok vmit rosszul, hanem van egy kiindulópontunk és lesz megoldás a problémára. :?
És átjelentkezünk másik gyerekorvoshoz, olyanhoz, aki homeosan csinál minden kezelést, főleg az oltásokat, ami ugye manapság az egyik legnagyobb merénylet a kicsik ellen. Azt mondja a természetgyógyász, hogy az oltásban van higany ill. származék, és ez azért veszélyes, mert sok mai gyerekben eleve fém-többlet van, ezért van annyi hisztis kicsi. :oops: A homeos kezelés viszont enyhíti az oltás rossz hatásait. :?

Szóval egyszerűen fantasztikus volt a mai nap, már rég volt ilyen, talán még soha, mert Gabi amióta megszületett, nehezen aludt el és nyugtalanil is aludt... hm... szóval most nagyon boldog vagyok!!!!! :D :lol: :D :lol:

más:
Ildi,
nagyon szépek, helyesek vagytok! :D A búvárszemüveg hogy került elő? :lol:

Bölcsi:
én úgy tudom, nálunk legalábbis azt mondták, hogy nem a gyes, hanem az otthonlevés miatt nem lehet beíratni a gyereket. Szóval aki otthon van, vigyázzon maga a gyerekére, de arról nem szól a fáma, hogy a beszoktatás alatt, ami ugye csak hivatalosan 1 hónap, mert adódhatnak problémák, egy melóhely sem díjazza a kimaradásokat. :evil: Szóval nagyon nehéz akár egy, akár több gyerek van, visszamenni dolgozni, nem tud gördülékeny lenni :? ....

Pusz

Kép
dianab

Töki:
Kép
Kép
Kép

Már mindenhova felmászunk, mindent megeszünk, leszedünk, és ledobunk.... :oops: és..... :D ma volt előszőr, hogy kapaszkodás nélkül felállt és elindult két lépést. :D Óvatos... :wink:

Kép
dianab

Ne, tudom, ezeket felraktam e már....
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Dia!
Nagyon ari Gábor!Látom ő is szereti a narancsot :wink:
Dávidnak volt egy egész sorozata,ahogy széttrancsírozott egy egész narancsot,lehet,hogy emlékeztek még rá :D

Akkor nálatok is elkezdődött a felmászós korszak? :D Légy résen,ilyenkor csak ezt tudod csinálni. :D

Az allergia az nem jó,de szerintem minden gyerek hisztis ebben a korban,hidd el. E miatt nem kell elvinned őt természetgyógyászhoz,ha másért is vitted az más,de a mi gyerekeink se voltak különbek ebben a korban,sőt csak rosszabb lesz :oops: :D Nem te vagy türelmetlen,hidd el,ők most önállósulnak...

Persze tudom,hogy az otthon levés miatt nem veszik fel a gyereket :roll: csak úgy mondják,nem?Hogy otthon van a gyerekkel Gyesen.

Mondj egy olyan dolgot,ami ma gördülékenyen megy Magyarországon? :shock: :oops: :evil:

Ja és szerelős szemüveg van Dávidon,nem búvárszemüveg :wink: :D :D :D

Csilla!
Köszi a Gyógytündéreket! Ránkfért...
Még a porszívó nincs eltéve,és nem azért mert olyan takaríthatnékom van :D :x :evil:

Remélem ti is jól vagytok!

Ti már telefonon trécseltek az Edittel? :wink: :D

Évi!
Így már értem :D

Hiába erősködök,hogy felvegyék,ha nincs hely nem rakhatom be 50.nek,mikor csak 25 hely van maximum. Annyi a gyerek most nálunk vagy nem tudom,de egyszerűen nem férnek.
Mérlegelnek és különböző szempontokat vesznek figyelembe,természetes,hogy előnyt élveznek azok,akik egyedül nevelik a gyereket,vagy vissza kell mennie dolgozni az anyukának,vagy több gyerek van meg hasonlók...

Beadhatnám magánoviba,de nincs értelme.
Most elkezdünk angolra járni,és viszem majd össze vissza,ha egy kicsit kitavaszodik,az igazgatónő is azt mondta,hogy nekik még nincs annyira igényük egymás társaságára,elég a rokon gyerekek és a játszóterek gyerekserege :wink: :D

Jó pakolást kívánok!

Edit!
Köszike!

Azt tudom,hogy akartok kistesót,csak arra nem emlékeztem,hogy hány évet mondtál,de akkor sok sikert kívánok én is!!!!Mikor kezditek a projektet? Vagy már folyamatban? :D

Milyen könnyen ment nektek ez a leszoktatás,tök jó! Ügyesek vagytok!!!!!

Sulival mi újság? És az allergiád?

Mi a véleményetek különben a gyerekek korai nyelvtanulásáról? :?

Szép hétvégét kívánunk mi is!

Ildikó
ilgya1

SZiasztok!

most sajnos nincs idöm irni csak egyetlen mondatra tudtam beugrani..

JUCU!

iSTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBOL!!!!!!!!!!!!!!! Kép (remélem nem érted félre a szöveget...csak a kép miatt küldtem el...) :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jucus:

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucu:
Boldog szülinapot!!!!!

Kép

Ildi,
Gabi nem olyan "kicsit hisztisebb az átlagnál" , hanem borzalom :oops: de komolyan. Egész nap cirkuszol, mindenért, még ha leesik egy porcica, az is felizgatja, és akkor olyan mint az ördögűzőben :shock: , egyszerűen pokoli :evil: .....szünet nélkül. Pl. már ma is volt vagy 3 hisztije :x olyan, hogy leírhatatlan és semmi oka nem volt rá. :? Úgy látszik egy napra hat csak a természetgyógyász :? ... hétfőn felhívom az egészségfarmot és megpróbálok korábbi időpontot kikönyörögni. :oops:

Egyébként nagyon sok szülő csak legyint, mikor hisztis a gyerek, nem foglalkozik az okával, csak mindenféle hülye praktikákat talál, leönti vízzel, nyugtatót ad neki vagy megveri, vagy ki tudja miket művel vele. :x ahelyett, hogy az okát megkeresné és azt kezelné. És itt most nem a heti egy-két esetről beszélek, hanem a Gabi-félékről. Egy anyának látni kell, mi a normális és mi nem és lépnie, nem pedig hagyni, hogy a gyerek szenvedjen, a család meg rámenjen a cirkuszokra. :? Csak a környezetemben van 4 gyerek, akikkel ugyanilyen gondok vannak, és már 3-4 évesek, és a szülők nyugtatózzák őket-panadol, nurofen, stb- és csak kuncognak, közben meg totál kivannak ők is. :x A csúcs amit hallottam és tanácsolt az egyik, hogy csontritkulásra ajánlott felnőtteknek való szirupot adjak a gyereknek. :shock: :evil: 4 éves a kislány, 1 éves kora óta kapja ezt a szirupot.... no comment. :x

Na de nem dühöngöm, a lényeg, hogy én elindultam Gabival, és majd lesz megoldás. :wink:

Kép
dianab

Jucu!

Isten éltessen sokáig!
Kép
ilgya1

Hali!

Jucu nagyon boldog szülinapot kívánok.

Kép

Dia,nálunk szerencsére csak akkor van hiszti,ha nagyon fáradt.Én olyankor megszoktam kicsit ölelgetni,meg puszilgatni az nálunk bevált.

Ildi,Dia ezek a gyerköcök hogy nőnek,mindha nyújtanátok őket.

Puszi:Móni

Kép
memó

sziasztok!

most nem tudok visszaolvasni, csak egy linket engedjetek meg h betegyek. (most elsösorban Jucunak és Moninak..na meg persze Editnek???)

holnap irok bövebben...
http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek ... izben.html

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Köszönöm lányok ,nagyon kedvesek vagytok! :lol:

Lesz babanetes találkozó márc 11-i börzén :lol: jön valaki?

Jucu

Kép

Kép
jucu

Hali!

Csilla elolvasom majd,de sajna nálunk nincs lehetőség a vízban szülésre.Itt az egyetlen alternatív modszer az a szülőszék.

Nálunk ma nagyon hideg van,és esik az esső is. :( :( :(

Kép

Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Évi
Én is gondoltam rá,csak az a probléma hogy Máté közöttünk alszik :oops: .Bár így is meg lehet oldani csak egy kicsit macerásabb lenne ha becsurog az éjszaka.De ma éjszaka pl felébresztett hogy pisilnie kell. :D Előbb utóbb úgy is megpróbáljuk! :lol:
Kidolgoztátok magatokat a hétvégén? :D Sikerült összerakni a házat?

Dia
Nagyon jók a képek!Milyen nagy fiú Gabi! :D

Ildikó
Köszönöm kérdésedet,az allergiám megvan :lol: .Na komolyra fordítva a szót:most kaptam meg szerdán az utolsó injekciót.Most egy hónap múlva kell mennem vérvételre és akkor meglátjuk mi lesz a továbbiakban.Persze meg ha nem zárják be a Svábhegyi kh-t. :twisted:
Még nem kezdtük el a projektet,majd augusztus körül. (majd a nászéjszakán :lol: :lol: :lol: )Na meg előtte el akarok menni a genetikai tanácsadóba a gyógyszerek miatt.S nem utolsó sorban kell keresnem egy nőgyógyászt és egy kórházat.Ami a mostani időkben nem könnyű.... :twisted:
A suliról ne is beszéljünk,nem normálisak!Vagy bejön két előadó és ott vitatkoznak hogy most kinek lenne előadása,vagy elmarad az egész napi program és "elfelejtenek" szólni nekünk. :twisted:

Angol?Nagyon jó ötlet!Biztos tetszik Dávidnak!Hogy néz ki ott egy foglalkozás?Mit tudnak csinálni ilyen kicsi gyerekekkel?

Jucu
Boldog születésnapot kívánunk mi is! :D
Kép

Judit
Igen,még ennek pontosan utána járok,de előzetes érdeklődés alapján nem sokkal járok rosszabbul.Szóval ahogy írtam augusztus körül kezdenénk.De ez csak egy terv.
Akkor sikerült megoldani Bencit hogy vissza tudjál menni dolgozni?
Mi márc 18-án lent leszünk Gyulán,szervezkedünk.

Csilla
Köszi,elolvastam. :D
Meggyógyultatok már?

edoci

Sziasztok!

Dia!

természetgyogyászathoz nem tudok mit irni, de nagyon remélem megoldodik végre ahelyzet. Amit irtál h van aki gyogyszeri a gyreket az egyszerüen nemnormális...egy gyerekhez türelem kell, és sok szeretet. Perzse ettöl még nem lesz "tökéletes" egy gyerek, fog hisztizni hiszen épp saját szárnyait probálgatj ameg szülei türöképességét..Ettöl még ugyanolyan jo anya vay nyugi!!!!!! (bevallom néha nekem is tele van a hocipöm..)

Oltás: én attol nem félek, legalábbis a benne levöktöl sokkaln inább attol h nehogy rossz helyre adja vagy a gyerek ne mozduljon be..mert hallottam már olyat h rosszu adta be és lebénult a gyerek...

Gáborod csuda helyes..olyan szép szemei vannak...jol látom ugye h kék??????????????már most látszik h gondban leszel vele..csak legyen ovis..a lányok megfogják zabálni öt(is)

Ildi!

sikerült a multkor a tejcsicseppentés?még nemis mesélted..remlem igen..már ideje lenne h végre ne kelljen a porszivo...

Igen, egyszer pár percet dumcsiztunk Edittel..

nyelvtanulás: nem tudom ezen még nem gondolkodtam, de biztos h hasznára lesz Dávidnak! MIkortol vihetö a gyerek?gondolom ha már tisztán beszél nem?

Judit!

én elmennék csak nincs kivel...sajnos. :?

köszi kérdésed márj ol vagyunk, HÁla Istennek!!!

Hát ha mennem kell melozni (ez össze vissza van még, meg csak párszor megyek-sok mindentöl függ) szoval akkr anyuval van, vagy ha délelött megyek (pl. holnap)akkor viszem Gábort(ez ajo benne h vihetem)..végsö esetben meg a barátnömre is rá tudom hagyni..

bocsi h nem hivtalak..közbe jött valami...de igérem hivlak, talán már holnap..jo de majd privibe beszéljünk erröl ok?

Ez egész napos proba biztos nagyon kimeritö lehet, h fogod kibirni? Föleg a tüdöd...ebböl aszempontbol nem irigyellek..

Moni!

sajnálom, kár h ilyen éménytöl foszt meg akorház téged..és más mamikat is..
Jucu!

nem tudom, é n szivesen mennék de épp aznap nem leszek itthon..

Szülinap milyen volt?volt torta meg egyéb finomság??????,,most teljesen ki lettem éhezve egy szelet tortára..(és nem tudok sütni :evil: :cry: )

Évi!

ha tudsz dumciszunk msnen jo? szeretnék beszélgetni veled..

képzeld ugy néz ki h Gábor leszokik a ciciröl.. tudom h valahol mélyen örülnöm kéne,de most nagyon elkezdett fájni a szivem...

Edit!

azért remélem lesz részed benne feltéve h szeretnéd is kiprobálni a kádat.. Erre jo ahol szültem, Ildi is ott szült, de a dokit nem ajánlom..

De izgi..remélem sok szép képet kaphatunk majd töletek..de olyan messze van még..nem izgulsz? Nászutra hova mentek?

Nálatok h alakult ug yh ott alszik veletek MÁté?kiváncsi vagyok, mert épp nemrég olvastam valahol h mennyien odzkodnak ettöl..pedig szerintem tök jo..én is örülök h velem alszik Gábor, Boni is velem aludt mikor kicsi volt..

Tény h nehezebb átszoktatni majd a saját ágyába, de megoldhato..

Remélem sikerül megoldani az allergiás problémádat...

Fényképpel sajnos nem szolgálhatok most nincs friss..

puszi mkinek, most már mennem kell..

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok csajócák!

Mégegyszer köszönöm a köszöntést :wink:
Sajna a kedvem elég szar mostanában ,a hormonok és sajna az anyós idézi elő.Szombatom is elég carul sikeredett.mindegy.....

Íme egy kép,vmi talán látszik már
Kép
Még ez nem az igazi ,hiszen én nem vagyok sovi :oops: ,de legalább nem híztam még :)
Majd ha kicsit jobban látszik teszek fel még képet.
Ma 11-kor lesz meg a terheléses cukor eredményem,már várom.
Remélem jó ,mert nem akarok befeküdni egy napra sem.

Jók a képek amiket feltettetek Ildi,neked tüneményes a kislányod és a kisfiad.És milyen jó husiba van a kiscsaj.Látszik ,hogy nyugis baba.
Judit
Fiad mint mindig kitesz magáért ha fotózzák :wink:
Milyen a munka?Örülök,hogy hamar sikerült visszaszoknod.
Évi
Neked még nem is írtam ,csak a Móniéknak mondtam ,hogy baromi jó ízlésed van,és nagyon szép lett a lakásotok,de komolyan. :D
Flóra meg hatalémasat nőtt sztem ,ahogy a képeken látom.
CSilla
Szopi miatt megértelek,de nem tudoim sajna átérezni ,mert nekem nem szopizott sajna ilyen sokáig.De ne aggódj,csak azt csinálja majd ami neki jó.Bár ezt az érzelmi,testi kötődést nem tudom mennyire nehéz lesz elengedned. :oops: Csak fel a fejjel....
Munka hogy megy?Jól vannak már Gabika és Bonita?
Edoci
Allergiád remélem javulgat.Nászéjszaka legszebb eredményét kívánom nektek augusztusra :wink:
Ilyen idióták az előadók?Nég jó ,hogy összedolgoznak mi :lol:
Képek nagyfiadról?
Dia
Veled mi zu?Sulinak mikor lesz vége?
Olvastam a baromi nagy számlátokat nektek is :O hát csak ámulok.
Töki nagyon aranyos a pattogatottkukievős képen.Örülök ,hogy volt jó napod ami majdnem hisztimentesre sikertedett.De szerintem kinövi majd.
Viszont amit írtál megijesztett,van olyan ismerősöd aki nyugtatózza a gyereket :oops: :evil: De miért?Nem értem.....Sztem azt csak nagyon kirívó esetekben használnák orvosok is......de hát én nem vagyok az :oops:
na pusza felkelt Dius.....
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Csilla

Igen,izgi,megy a szervezkedés (pedig még fél év) :lol: De nem lesz hagyományos :lol: .Nászútra megyünk valahova,de az még nincs eldöntve.Meg az sem hogy Mátéval vagy nélküle. :lol: Én egy Wellness hétvégével is megelégednék. :lol:
Én kaptam már egy csomó lecseszést,meg rendszerint hülyének néznek hogy Máté velünk alszik. :oops: Nem volt tervben,de így alakult.Ugyanis meguntam :oops: ,hogy hajnalban egy órától 5 percenként pattogtam hozzá,mert nekiindult a nagyvilágnak (amikor még csak kúszni tudott már akkor is) és kopp a rácsban vagy a kiságy végében,stb.Röviden ennyi.De nem bántam meg,biztos nem lesz könnyű átszoktatni a helyére.De láttatok már tinédzsert aki a szüleivel alszik? :lol: Na jó ez egy kicsit morbid volt.

Jucu
Köszi! :D Szépen kerekedik a pocakod! :D Csak így tovább! :D
Kívánságodra egy pár kép: :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tegnap esett a hó,de sajnos délután olvadni is kezdett.Azért felmentünk Mátéval Dobogókőre szánkózni,ott elég jó volt a hó mennyisége.Már tegnap délelőtt elkezdett folyni neki az orra,remélem a szánkózás nem rpntott rajta és ennyivel megusszuk.

edoci

Edó jaj de jók a képek:-)
Igazi mosolyalbum a Máté :lol: Fent készült az állatos hintás kép is Dobogókőn?

Jaj képzeljétek felhívott a dokim 5.3 az éhgyomri és terheléses 4.9 lett.Meg lettem dícsérve,azt mondta csak így tovább :D
Jucu

Kép

Kép
jucu

Jucu

Tényleg nagyon jó a vércukor értéked!Helyes,csak így tovább! :D
Az állatos-hintás kép a Millenáris parkban készült egy pár hete.Az is jó program volt! :D

edoci

Dia:
Nagyon jók a képek!!

Ildivel értek egyet hisztiről. De ettől függetlenül remélem megoldódik minden gondotok!! végül is te ismered a gyerekedet, te tudod mi a legjobb neki!
Én is allergiás vagyok mégse voltam hisztis, csak úgy gondolkodom..

Ildi:
Értem már,hogy miért nem akarják Dávidot felvenni :roll: oviba.Szerintem hagyd csak 4 éves korig otthon.Én már örülök, hogy Flóra nem kezdte 3 évesen, most sokkal, de sokkal értelmesebb! :wink:
Korai nyelvtanulásnak én nem vagyok híve. Amíg csak lehet ne kelljen neki tanulni.
A változás jogát fenntartom :D :wink:

Judit:
igen van ovi kb egy km-re innen. Áprilisban lesz nyílt nap akkor elmegyünk megnézni.Igaz már voltunk egyszer ott.
A vezetőnővel már beszéltem rendkivülien csak akkor veszik fel ha mind két szülő dolgozik, de a májusi rendes évi beíratkozással felveszik. Augusztusban vagy szeptemberben már mehet.

Örülök, hogy Benci jól viseli, hogy nem vagy vele!! szívesen meghallgatnálak egy koncerten. :wink:
Opera előadásra szívesen elmennék, de nem leszünk itthon.Már kezdődik a balatonra járás. após már bevan indulva, így a 15-ei 4 -es ünnepet már ott tölti kénytelenek vagyunk oda menni.Pedig ilyenkor olyan szomorú minden ott is.

Jucus:
bőrzére nem megyek.
Van azért már egy kis pocakod :wink:
cukor eredmény nagyon jó!!!
Lakás dícséretet köszönöm :) Igen Flóra nagyot nőtt.

Edit:
Ne stresszeld magad azon, hogy Máté veletek alszik. Én is meguntam a mászkálást éjszakánként így én flóra meleltt aludtam.Ez se sokkal jobb mintha köztünk aludt volna.2 és fél évesen raktuk rendes felnőtt méretű ágyra aludni azóta nincs egész éjszakás együtt alvásunk. Persze még előfordul, hogy átjön hajnalban, de azt szeretem, mert olyan jó bújni hozzá :D
Úgy vagyok vele, hogy este mindenképpen a szobájában aludjon el és, hogy reggel hol ébred az mindegy. :roll:
Most akkora ágyatr vettünk, hogy nem probléma ha velünk alszik :wink:

Esküvő nagyon jó!!!
Milyen suliba jársz már bíztos mondtad... :?: :oops:

Máté nagyon nagyon kis huncut a képeken!

Csilla:
Most is fent vagyok msn-en, de to hol vagy??

Móni:
Köszi a mailt!
Láttam írogatsz a 2007 őszi topicba :wink:
tök jó, hogy már itt tartunk.azóta babaanetezek amióta elindult :wink:

A faházat sikerült összerakni.Nagyon hideg volt :cry: most végre kezd szoba formája lenni a kupi szobánknak :shock:
Apa kipaklta a kacatjaít.
Anyósom megvarrta a függönyeímet :lol: és még ki is vasalt hurráááááááááá :!: :!: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

pár kép:

Szakácsnő:
Kép

a kis menyasszony:
Kép

Kép

Nekünk van a legfullosabb házikónk :wink: :D
Kép

kis hó is hó :lol:
Kép

Ezt alkottuk anyósommal: (A dekor függönyt)

Kép

ilyen a nappalink a szőnyeggel:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Évi
Eü menedzseri suli. :?
Nagyon jó a kis faház,mi is gondolkoztunk már rajta hogy kéne,mert nálunk egyenlőre a garázsban áll minden.Így meg az elég szűkös.Nehéz volt összerakni?
Le a kalappal az anyósod előtt! :D
Nagyon ügyes Flóra hogy ebédet készít :lol: Nagy segítséged van ám neked is! :lol:
Mi tegnap Mátéval palacsintát sütöttünk. :lol:
Hamar el fog kelni a kis menyasszony! :lol: Jól áll neki!
S persze nagyon szépen berendezkedtetek! :D

edoci

Sziasztok!

Kicsit nyűgősebbek voltak a napjaink,azért nem tudtam jelentkezni...

Dia!
Biztos nagyon nehéz ilyenkor,mikor hisztizik a Gábor... szerintem mindegyiküknél vannak rosszabb periódusok.Hidd el el fog múlni...
Sikerült felhívni az egészségfarmot?

Az igaz,hogy még mindig jobb,hogy ezt csinálod,mint amiket felsoroltál,egyik rosszabbul hangzik,mint a másik :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: méghogy begyógyszerezni egy hisztis gyereket,te jó ég...............

Judit!
Köszi az Augmentin tippet! :wink:
Szerencsére már nem kellett bevetnem,igaz nagyon ramatyul voltam,de egy-két nap volt csak ami nagyon nagyon kritikus volt. Meg ezt gondolom nem lehet recept nélkül kapni,mivel antibigyó.

Mostmár viszem gyerekek közé,de ezt a csúnyát a családtól kapta el,anyósom három napig fel se bírt kelni :( unokatesójék a bölcsis meg az ovis szintén betegek voltak,a lappangási időszakban persze találkoztunk,mert azért,ha már kijön a kor próbáljuk távoltartani őket egymástól.Előtte meg nem tudjuk,hogy betegek lesznek,de már fertőzik egymást :(

Most nem akarok elfogult lenni,de tényleg szépen beszél a Dávid és elég nagy a szókincse.(majd egyik nap már az ő blogját is friisítenem kéne a beszólásaival :shock: )azért gondoltam én is,hogy már érett arra,hogy tanuljon.Igaz már egyéves kortól ajánlják,de gondolom még nem késő nekünk se.

Ez az extra nap nem hangzik valami jól :oops: még szerencse,hogy ritkán van ilyen. :?

Akor te már kezdesz visszailleszkedni az "életbe"????-ez rossz nekünk,mert mélyül a szakadék...nem ám itthagyni bennünket sok időre :twisted: :D :cry: :cry: :cry:

Edoci!
Szorítok,az allergia miatt. :?

Nem semmik ezek az oktatók, :evil: :x

Angol :idea:
Biztos hallottatok már a Helen Doron féle módszerről?Itt egész kisbaba kortól (vagyis 1 éves itt nálunk)
tanítják az angolt játékos formában. Egész idő alatt játszanak a koruknak megfelelő szinten,és mindent angolul hallanak,olyan mintha otthon angolul beszélnének velük,vagy hogy mondjam,úgy tanulják,mint az anyanyelvet.
Ez egy héten egyszer van egy ilyen játszószoba féleségben,majd otthon minden nap kétszer meg kell hallgatni egy CD-t,ami 15 perces.Nem tudom,én nagyon bízok benne.Holnap megyünk az első igazi órára,és megkapjuk a kezdőcsomagunkat,ami egyszeri 17.000 .- körül van és utána 10 hónapon keresztül havi 9000.-.
Meglátom mennyire arat sikert nálunk,és attól függően megyünk tovább,állítólag 10 éves korukra anyanyelvi szinten beszélik az angolt. Ez nagyon jól hangzik nekem legalábbis,manapság egy idegen nyelv nélkül ritkán boldogul az ember.

Régebben tényleg az volt a felfogás,hogy minek tanuljon a gyerek,ha meg magyarul se tud még,de mára rájöttek a szakemberek,hogy végül is ez neki nem tanulás,hanem játék,és sokkal fogékonyabbak ebben a korban,mint hinnénk. (Ezt Évinek is írom)

Jaj de édi ismét Máté,látom ő is minden lehetetlen dolgot kitalál,lsd. kosár,na majd a végén teszek fel én is egyet Dávidról,nem fogjátok kitalálni hova mászott :roll:

Apa nagyon erős lehet,ha dömperestől,Mátéstól gyúr :wink:

Nálatok ekkora hó esett? Ez komoly? Nálunk először jég pattogott,majd átment havas esőbe,majd pár szállingozott,de mire földre ért el is olvadt :roll:

Nem akarok indiszkrét lenni,de hogy hogy most mentek nászútra? :oops:

Csilla!
Bocs a múltkoriért,de egyszerűen már nem jutottam géphez... :oops:

A tejcseppentést azt sikerült megoldanom gyógyszertári pipettával,kifejtem egy pár cseppet kiskanálba,majd felszívtam és úgy belecseppentettem...hát...........nem lett jobb :oops: ugyanúgy szürcsizett tovább,mint a sóoldattól :oops: szóval azt jelenti,hogy ez több volt nála mint csecsemőkori orrtisztulás :(
ma már nem kellett szívni egyiknek se,lekopogom. :?

Jucu!
Nagyon jól nézel ki,és tényleg látszik már "valami"...olyan jó neked,most én irigykedem :oops: tök jó lesz majd pár hónap múlva összehasonlítani a képeket,csinálj sokat!

Én is örülök,hogy jó lett a cukor eredményed,ne is legyen ettől rossszabb sose!
Mikor mész AFP-re?

Évi!
Hú,de szuper képek!Aranyos a kis menyasszonyod.
És megvan nyúlva Flóra,nem?Ja látom ezt már megbeszéltétek.
A kedvencem a hólapátolós! :wink:
Tényleg fullós a házatok a parabolával :wink: apa megalkotta látom. :wink:

a tiétek is ilyen kivülről,mint ezek?

Ott szembe kik laknak? Nem zavaró,hogy ennyire átlátnak hozzátok?És fordítva?

Móni!
Köszi!
És veled mizú? Növöget már poci? Vannak rosszulétek reggelente?

És akkor a Képek:(Kivettem belőle a zacsit,mire kivittem a szemetet belemászott a kis gézgengúz :D
Kép Kép
Réka már most Istenként néz rá,nézzétek a tekintetét,éppen őt bámulja:(Na nem akkor,mikor a kukába van)
Kép
ilgya1

sziasztok!

megvagyunk mi is..csak én nem nagyon tudok irni örülök ha olvasni jut idöm..

de igyekszem reagálni mkinek!

Jucu!

tényleg szép láthato pocid van már..de jo, én is irigykedem ám..ennél szebb nemhiszem h van a világon...
Sajnálom h mindig van valami ami beárnyékolja az örömötöket..

MElo..csinálom, majd idövel kiderül h hogy sikerül..

Neked nem kellett kiváltanod a vállalkozoit?

Nem tudod gyes mellett lehet másodálási vállalkozit kiváltani? és mennyi a fizetendö utána? (judittal beszéltük állitolag lehet, de gondoltam hátha te is tudz valamit..)

Gyerekek jol vannak, leszámitva z idöszakos hisztit, meg a siros napokat..

Edo!

Remélem szép lesz anászutatok.. romantikus még a gondolata is..nekünk anno nagyon rosszul sikerült.. (de hát azok mi voltunk)
Sikerült ruhát találnod?

együttalvás:nálunk ugy ment ak ülön altatás h egy évet betöltötte Boni, már csakcumisüvege volt, átraktuk a kiságyba a mi közvetlen a mi ágyunk mellett volt,és fogtuk a kezét, másikkal meg ö az üveget és elaludt mire kifogyott a tej vagy kakao belöle..(tudom h nem volt egsézséges a fogai szempontjábol de szerencsére nem isr omlottak el..) Másfél évesen kapott egy sima heveröt, szintén mellettünk..ugyanezt követke..kéz fogás..üveg... 2,5 volt mikor elköltöztünk saját házunkba, ott volt külön szobája..akkor már egyedül aludt de még kellett ak ezét fogni..sajnos erröl nem nagyon akart leszokni de leglább aludt egyedül..de hajnalban mindig átvándorolt hozzánk..mikor elhagyt az üveget, akkor maradt a kézfogás..csak sajnos az életük másképp alakult igy most megint velem de külön ágyban alszik.. (kicsit hosszura sikeredtem bocsik.a)

Judit!

köszi az infot amit mondtál..ost gondolkodoba is estem rendesen...

tündéri Benci, és szerintem jok a képek ne aggodj! Különben is nem a minöség most az elsö..hanem a föszereplö!!!

NEm irigyelek ekkora sulyt cipelni...h hogy ezt választottad? mi tetszett meg ebben a hangszerben?

Ildi!

Sajnálo h nem jött be nektek a tejcsicseppentés..pedig tényleg jo volt nekünk..nem verlek át.. de van még ami jo, emlékszel mikor telcsin beszéltünk ill beszéltél (MÁrtival)..

Nagoyn édesek a gyerekek..nekem Gábor még nem probálta a kukát, de viszont mindent megért és olyan segitökész..egyedül akar ágyazni meg ha lát szemetet, papirt már rohan is a kukába h kidobja..a saját pelusát is..

Msot már tudunk három uj szot: cica, cici, papir..

Évi!

örülök h taliztunk jo volt beszélgetni, és tényleg nagyon aranyos Flora! NEm is gondoltam h ilyen jo kislány, biztos nincs vele gond bárhova mentek is. A házatok pedig tényleg nagyon klassz, az elosztása is tökéletes.

Moni nem tud jönni nincs netük sajnos...

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csak gyorsba,mert nagyon fáradt vagyok,de feltűnt Judit a neved és muszály volt belesnem :wink: pedig már kifolynak a szememeim...

Dehogy felejtjük el Bencikét,hogy is gondolhatsz ilyet??? :oops: de ezért minden héten legalább két képet fel kell raknod róla :D :D :D és számonkérem :D ismered a "számonkérő stilusomat ":D :?: :?: :?:

Nagyon édes,és tök jó,hogy tud üvegből inni a Benci. :D
Dávid régóta lecsavarja a kupakot,de még csak pohárból tud inni,voltak kisebb próbálkozásai az üveggel,de általában a nyakában landolt az összes folyadék. :D :D :D

És abban a szemüvegben.....,kész Tudós palánta. :wink: végülis a művészek is túdosok :wink: :wink: :wink:

Csilla!
Mi az hogy taliztok itt titokban az Évivel? :D és a képek hol vannak?

Gratula Gábor szavaihoz,nemsoká le se lehet lőni annyit fog dumálni :wink:

Még annyi mindent akartam irni,de muszály lefeküdnöm

puszika:Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Ahogy mondta Csilla itt voltak Gáborral.

Gabi nagyon aranyos kis kölök.Ahogy nézett mikor észre vette, hogy fényképezek csúcs volt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Edit:

Faházat nem nehéz összerakni.Persze kellenek hozzá célszerszámok,fúrró, csavar stb.

Anyósom azokat a függönyöket varrta meg amit a méteráru boltban elrontottak.Egyiket én mértem rosszul a másikat önnállóan cseszték el. :evil:

Flóra megtalálta az én fejdíszemet és abban pózolt 2 napig :lol:

Ildi:
Angol tanulás bíztos jó, de egy kicsit drága a csomag nem?? Bár én nem vinném Flórát nyelvet tanulni.
Talán majd később.
tudom, hogy sokkal fogékonyabbak mindenre ilyen korban!!

Igen Flóra megnyúlott.
Hátunk mögött is fiatalok laknak amenynire láttam. a miénk is oylan mint ami látszik a faház mögött jobbara.
Nem zavaró, hogy átlátnak, lesznek tujáink amik majd idővel mindent eltakarnak.

Flóra is kuka mániás volt.alig tudott beszélni egy évesen kiabálta, hogy tuta, tuta!! Balatoni séták alkalmával minden kukát megkellett nézni. :lol:

Édes Réka ahogy Dávidot Isteníti :wink:

Judit:
2 hangszer..Nem semmi tényleg szívesen meghallgatnálak.sok fiatal lakik minden házban.Itt a miénkben is van felettünk egy fiatal pár, de nincs gyerekük még. amúgy aranyosak! Meg lakik egy görög srác is :lol: mindig elfelejtem a nevét :oops:
A szomszéd házakban vannak gyerekek erre arra.
A többi közvetlen szomszédunk is mind nagyon kedves!

fogalmam sincs, hogy mi alapján megy az ovikban a felvétel! Remélem flórát felveszik majd! A csopprt létszámot megnövelték szeptembertől.Mivel ide a lakóparkba nagyon sok gyerekes család költözött.
Bencit dehogy felejtjük el :!: Kis okos pasinkat áhh dehogy :lol: :wink: Jók a képek!

Móni.mi lelte az internetet???

Jucus:
Jól vagytok?? Dius meggyógyult már?

Dia:Remélem nem sértődsz meg, hogy nem értek mindenbene gyet veled???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ildikó
:lol: :lol: :lol: Nagyon jó a kép Dávidról!Neki is mi nem jut az eszébe! :lol: Olyan jót nevettem amikor megláttam a képet!Nem semmi,a fantáziája neki is határtalan! :lol:
Persze Réka is majd eltanúlja tőle,ha már most ennyire felnéz rá! :lol:
Milyen volt az angol óra?Hallottam már róla,majd írd meg milyenek a tapasztalataid!Meg persze hogy Dávidnak hogy tetszik!Mivel te is tudsz angolul sokat tudtok majd gyakorolni,úgyhogy biztos nem lesz gond a tanulással!S persze idő közben Réka is tanulja :wink: ahogy hallja.Ennek is megvan az előnye!
Ja,apára ráfér egy kis edzés! :wink: Még ha Mátéstól,dömperestől együtt is! :wink:
Igen,elég jó hó volt nálunk,másnapra ugyan elolvadt az egész,de azt a kis időt legalább kihasználtuk!Szerintem most egyenlőre úgy sem lesz több hóesés.(bár amilyen bolond időjárás van...)
Nászút:augusztusban lesz az esküvőnk,ezért megyünk utána nászútra.(egy kicsit megkésve tartjuk az esküvőt,eddig én nem akartam férjhez menni,a párom kicsit "haragudott" is e miatt)Mindig azt mondtam hogy majd akkor ha két gyerek viszi a fátylamat :lol: .Igaz ebből még csak egy gyerek van meg,de úgy döntöttünk most van itt az ideje.
Dávidnak is biztos nagyon jó szövege van,kíváncsi vagyok rá nagyon! :D

Csilla
A ruhát sikerüla a múlt hét pénteken kiválasztanom és ha addig fogyok még egy jó pár kilót még jobb lesz! :lol:
Hát én is remélem jó lesz a nászút,vagy legalább eredményes! :lol:

Judit
Szerintem ahová tartoztok ovi oda fel kell venni a gyereket!De a mai világban semmi sem kizárt. :evil: Én ahová tartozunk oda semmiképp sem akarom vinni Mátét.A másik amit kinéztem annak évi 120 000 az ára.A másik ahova vinném oda megy Máté kis barátnője,de az csak tényleg ismerősökön keresztül megy... :twisted:
Már óvodába sem könnyű beiratni egy gyereket...nem semmi :twisted:
Hangszerek + Benci és a tömegközlekedés... :shock:
Nagyon ügyes Benci hogy egyedül iszik az üvegből!Hogy viseli a távollétedet amíg dolgozol?

Évi,Csilla
De jó hogy találkoztatok! :D Nagyon édesek a gyerekek így együtt!
Milyen nagy Gábor és Flóra mint egy igazi hölgy úgy fest mellette! :D

Ma délután elviszem a nagyszülőkhöz Mátét,ott fog aludni,kíváncsi vagyok jön-e éjszaka a riasztás! :wink:

edoci

Hali!

Végre tudtam jönni. :D :D :D :D :D

Ildi,a rosszullétek sajna vannak ,de nem csak reggel,hanem egész nap.Ma még eddig nem ettem, nem bírtam.Ha a kajára gondolok már rosszul vagyok.Reménykedek ,hogy lány lesz,mert a Briginél voltam ilyen rosszúl.

Netünk azért nem volt mert valami gond volt a rendszerrel,de már sikerült megcsinálni.

Már elvonási tüneteim voltak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Bence a komoly férfi. :lol: :lol: :lol:

Kép
memó

Hello!

Megpróbálok írni, igaz Gabi itt duhajkodik, de hátha hagy. :wink:
Na, a legfontosabb: nem vagyok sértődös. :) És, mivel ez egy fórum, mindenki mindenről elmondja a véleményét, de a baráti körünkben sem sértődöm meg, ha vki elmodja, hiszen kommunikáció az alapja mindennek és kellenek a vélemények, mert nekem csk akkor tisztulnak le a dolgok, ha több szemszögből látok és mérlegelek. :wink:

De ami nagyon fontos:
én nem vagyok oltás ellenes. :shock: szóval ha ez jött le az írásomból, akkor rosszul fogalmaztam. :? Én azt mondom, hogy sok a mellékhatásuk, ezért kell melléjük vmi, és ha tahetném, akkor külföldről hozatnám be az oltóanyagot, mert Mo. a nyugat szemetét adja be a gyerkeinek. :x De mivel erre nincs pénzem, ezért marad a homeo. :wink:

Most leírom, mi történt velünk a napokban:
Sikerült eljutnunk az allergia vizsgálatra 8) , felhívtam őket hétfő reggel és elkeztem könyxörögni, így kedden fogadtak is. 8)
Iszonyú gáz volt Töki hétvégén, így majdnem bőgtem hétfőn a telefonba, teljesen kétségbe voltam esve. :cry:

Tulajdonképpen ez egy káros anyag teszt és ha felmentek a www.egeszsegfarm.hu -ra ott mindent leírnak. :wink:
Kimutatja a kajákat, a porokat, az állatokat, a mosószereket a fémeket, hogy mire érzékeny az ember és a szervezetben levő hiányokat is. Hasznos dolog szerintem. 8)
A lényeg:
életmódváltást kell véghezvinnünk, másfajta kajcsikat enni, mint eddig :arrow: egyszerűen csak egészségesebben élni. Pl. durum liszt, rozsliszt, rizstej a tejek helyett, kefír hesználat tejfől helyett, élesztő mellőzése, vegamix vegeta helyett, disznóhús mellőzése, cukor mellőzése. Szóval semmi veszélyes és semmi diéta, hanem éljünk egészségesebben című verzó. 8) Ja, és igazi citromból limonádét kell itatnom vele. :D
És ezek mellett vitaminokat kell ennie, de természeteseket, így azokra még vadászom, mert nem akarok semmi vackot adni neki. Rá is állitottam az aloés ismerősömet :wink: . ...

Szóval röviden ennyi. Két hónap, míg átáll a szervezete és "meggyógyul". Akkor kell visszamenni, újból megvizsgálják és akkor már ehet több mindent. Lehet visszajön a tejfől, meg ilyenek. :roll:

Egyébként ezek az egészségfarmosok ilyen candida központúak, szóval azért meghallgattam őket, de nem veszek be mindent amit mondanak. A lényeg a vizsgálat volt, mert az tényleg jó, meg az étrend kialakítása, de sem a bogyóikat se egyéb szerüket nem adom a gyereknek, mert azokkal nem értek egyet. :?

És vannak változások: 8)
Átalusszuk az éjszakát kedd éjjel óta 8) , Gabi a saját ágyában alszik, mellettem a mi ágyunk mellett. 8) :!: :!: :D
És.... KEVESEBB A HISZTI :!: :!: Csak 1 nagy van egy nap és a kicsik is kevesebbek. Egyenlőre jó a kakija is és szépen elég nagy adagokat eszik. 8)
Tegnap délután sütöttem kenyeret, szezámmagosat... :) fincsi lett. :D 8) Kicsit húzós volt a fél konyhát lecserélni, de megéri hosszútávon. 8)

....ennyi röviden... később írok mindenkinek és képeket is rakok fel, csak Gábor szétkapta a gépet és a fényképezős madzagot nem rakta vissza :? ... úgyhogy azt majd... egyszer. Pedig vannak rólam is képek!!!!! .... :roll:

Puszi

Kép
dianab

Na itt vagyok. :D

Judit,
jó hogy tudtál jönni! :D Nem semmi a két hangszer súlya :shock: tényleg mázli, hogy Bencit nem kellett magaddal vinned. :? És tök jó, hogy két hangszeren is profin nyomod. 8) Munka ellátottság szempontjából is meg amúgy is. 8) És ugye még azért a zongora is jól megy. 8)
Szerencsés vagy, hogy a munkádat élvezed és ezáltal is sok sok pozitív élmény ér. A mai vacak hajszás világban ez nagy kincs, adomány az élettől. :wink: ..még ha kevés is a pénz. :oops:
Benci tündéri. :)

Évi, Csilla,
klassz hogy taliztatok! 8) Édik a gyerekek. És csak most látom igazán, hogy Gábor milyen sokat nőtt. :) Olyan szép kis kölyök, imádnivaló!!!!! És Flóra is tényleg nyúlt, és már nőtt a haja sokat. :wink:
Csilla,
kocsival mentetek át? :roll:

Móni,
Bence olyan nőcsábász lesz ezzel a fizimiskával. 8) Már most olyan jóképű és ahogy néz.... :lol: imádom!!! :lol:
Sajnálom, hogy rosszul vagy. :( A szagok, vagy minden? :roll: Nekem még az édesség gondolatától is hánynom kellett anno. :oops:
Lányt szeretnél? :roll:

Ildi,
az angol és minden más nyelvtanulás jó dolog. 8) Szerintem nem lehet elég korán kezdeni. Ha lesz a bölcsibe, Gabi is menni fog. :)
most éppen az evészete miatt gondolkodom, hogy mégis az új bölcsibe kéne vinnem és ott állítólag lesz angol oktatás, meglátjuk. :wink:

Ovi:
hát már ott is elég kemény elbeszélgetés van és közben megfiogyelik a gyereket. Ha nem viselkedik megfelelően nem veszik fel. :x Legalább is nálunk így megy. Egyik barátunk mesélte.... :shock: szegény.... kicsit hiper a lánya, Ő azt mondja rossz, én ezt nem állítanám, de tény,hogy nehetzebben kezelhető. Nagyon félnek, hogy kiscsajt nem fogják felvenni. :shock:

Kuka:
nálunk is minden nap van kuka-dili. Gabi imád guberálni :lol: és kiveszi a dolgokat, szétkeni magán, még az arcán is meg megkóstolja, ha jó benyomja :lol: ... egy malacom van minden nap úgy dél körül már. Kisfiúból kismalac. :lol:
Pedig betettem a kukát a rács mögé és háttal és hogy ne érje el, de vhogy addig nyúlkál, kínlódik, míg megkaparintja.... :lol:

altatás:
hát én is a gyengébb típusú anya vagyok.... :oops: én is imádom, ha Gabi hozzámbújik és hallom a kis pihegését ahogy alszik... :) úgy imádom és tudom, hogy nem szabad cicásra nevelni, mert fiú, de nehéz megállni. És ugye az eszem is beszól néha, hogy egyedül kell aludnia mert mindenkinek kénylemetlen, ha velünk alszik, stb, stb,stb....
mázli, hogy most mellettem van, de a saját ágyában. :wink:

Edit,
poén ez a gyerekes esküvő. Élvezni fogja a fiad. :wink:
Milyen típusú lesz a ruhád? Hagyományos fehér v vmi árnyalat, habcsók v karcsusított fazon, nagy fátyol v fejdísz.... ?????? nagyon kíváncsi vagyok. :wink: Én imádtam az esküvőmet, jó lenne még menyasszonynak lenni, mondjuk egy 10 éves évforduló keretében.... :roll: :lol:

Jucu,
helyesek vagytok pocakos!!!! :wink: Én is szeretnék még babát.... :oops: :) :D :lol: :roll:

Kép
dianab

Sziasztok!

bocsi h kicsit forditott sorrendbe fogok irni.. :?

Dia!

BAbaprojekt: hát ma én is láttam egy édes kislányt, és olyan ari volt, ugy jött hozzám mintha ezer éve ismerne..cuki volt, olyan nagy kedvet kaptam a babázáshoz, h ha lenne kitöl és olyan helyzetbe lennék már ráálltam volna projetkre.. :oops: :) (mondták is h vigyázzak a vágyaimmal..) :cry:

Sajnálom h ekkora változáson kell átmennetek :evil: , de tényleg hosszu távon fogja megérni! Mostmár nagyon bizom benne h csak jo jöhet Gabival kapcsolatban is. :) :!:

(remélem az smsem megkaptad..) :?:

Alvás: irigykedem :cry: ..nekem még most is többször ébred éjjel..de nem teher mert mellettem alszik és igy nem kell lemásznom az ágyrol..különben is ha álmos vagyok a végén eltévedek...
:lol:

Igen ismerösömmel mentünk át, kocsival. NAgyon jol érezték magukat a gyerekek, tündériek voltak együtt. Gáborka haza sem akart jönni! Ugy néztem h lestopolta magának Florát..(remélem Évi nem bánja...????????) :P

Tényleg kár h nem láttátok öket együtt..ugy elforditotta fejét mikor Évi fényképezte h döltünk a nevetéstöl.. :P Utána meg Flora játszott kis "sértödöttet" de sec perc alatt jo kedve lett..

Memo!

örülök h jöttél.. Majd szoritunk neked h kislány legyen és teljesüljenek a vágyaid neked is..de tudod mindeg yh kislány vagy kisfiu..nem az számit!! :lol: :!:

Évi!

Köszi h feltette d aképeket már nagyon vártam..gyorsan le is mentettem öket..a 2.kép nagyon hitelesen adja vissza Gábort már ott milyen pofákat vágott..

Flora nagyon édes kiscsaj..De ezt irtam is..Remélem lesz még babatali, ahol már mind el tudunk menni valahová ami mindenkinek megközelithetö..Csak legyen jo idö.

A telcsiszámot még nem tudtam megszerezni, azért nem jelentkeztem de nem felejtettem el! :shock:

Ildi!

még h titokban..mi?????????á dehogy..cak igy alakult..de tavasszal remélem mki mkivel talizik.. Jövö héten ráérsz? :roll:

Kaptam választ a levelemre amit reggel irtam, majd elmesélem mi történt, ha tudsz msnen rezegj rám talán este fent tudok lenni. 8) :wink:

Edo!

Biztos jo lesz a ruci és nagyon szép mennyasszoly leszel..de jo lenne látni a ruhádat de babonábol biztos nem szabad.. H hogy nem akartál eddig férjhez menni? :shock: :o :lol:

mi is örültünk h taliztunk Évivel, azért csak jobb személyesen is beszélgetni mint csak msn, email,f orum.. :D

Judit!

köszi segitséged, még utánajárok..a háromszoros bevétel..majd kiderül idövel..tudod még most kezdtem. De nincs kizárva, csak elöre kell nézni és pozitivan gondolkodni! :roll: :shock:

Boni zenetagozatos suliba jár, furulyán játszanak és nagyon ügyes . :P de bevallom azért valahogy én se szeretném ha ezt vinné tovább :oops: ..de nehogy félre érts..imádom a komolyzenét is, meg sok más zenét is, a azongorát nagyon, de sajnos nem volt modom megtanuln zongorázni pedig nagoyn szerettem volna. :cry: .(de azt nehezbb lenne cipelni :lol: :o ) viszont jo eröben lehetsz!!már nem is kell fitnessterembe járnod.. :P

Amugy ugy néz ki h megoldodik autoprobémám de még nem akarom elkiabálni, holnap talán többet tudok mondani. :roll:

puszi nektek és jo hétvégét ha nem jönnék addig.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

JUcu?????????????????

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!
A képek íme. Tökiről és rólam a belött sérómról, amit csak én láttam akkor nagy dolognak, mert így utólag nézve, semmi extra. :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!!

Tegnap sütögettem egy kicsit:

Amerikai Répás muffin:
Kép Kép

Csokis keksz:
Kép

Ma apával fincsi ebédet rityentettünk:

Gombakrém leves:

Kép

Csirkemell mézes mustáros szósszal:
Kép

Délután mindenki pihent.
Aztán megbeszéltük apával, hogy flóra szobáját átkell rendezni, mert így nem jó :lol:
Egy kis séta után megis ejtettük a dolgot :wink:
Voltunk még délután emgnézni, hogy hol van a gyerekorvosi rendelő. nincs messze ha megyünk egy fél kört a busszal :wink: pár házzal van odébb az ovitól.

Dia:
Örülök, hogy így gondolod a fórumozást :wink:
Képek nagyon jók, elsem hiszem, hogy Gabi hisztis is tud lenni :wink:
Életmód váltás hát nem lehet könnyű, de remélem beválik.
De szerintem a családi konfliktusokat, ha vannak még azokat rendezd, mert piszkosul megéreznek mindent ezek a kölkök.
Lehet, hogy azért nyugtalan gabi, mert te sem vagy teljesen nyugodt. :?: :roll:
Ezt azért írom, mert megfigyeltem flóránál ha én ideges vagyok vagy csak úgy rossz napom van akkor Flóra is kibírhatatlan...
Ha minden jó és szép akkor semmi, de semmi probléma nincs vele. :roll:

Azért kiváncsi vagyok, hogy Gabi ha átáll akkor megjavul-e?? Majd számolj be róla.

Judit:
Gábor igen a szoknya alatt matatott :lol: :lol:

Jucus:
Merre jársz már napok óta nem jelentkeztél.Jól vagytok????

Többieknek most nem tudok mit írni :?

További kellemes estét mindenkinek

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Csak gyorsan annyit hogy Máté beteg,fáj a füle.Voltunk dokinál középfül gyulladása van.Az egész éjszakát végigsírta.Szegényt úgy sajnáltam. :cry: :cry: :cry:

Majd jövök bővebben is ha jobban leszünk. :cry:

Szép napot nektek!

edoci

Edit:

Sajnálom :cry:

Jobbulást kívánunk Máténak!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Évi ezek a kaják nagyon guszták,már csurog is a nyálam.
Igaz én már napok óta grillezet húsit ennék salátával.

Én ma császármorzsát csinálok vacsira,az már régen volt.

Nem olyan rég jöttünk meg ,voltunk terhesgondozóba,pénteken meg uh-ra megyek,ha látszik már szépen akkor kérek képet is.

Most azt hiszem lepihenek egy kicsit,fáj megint a fejem.

Puszi mindenkinek:Móni

Kép
memó

SZiasztok!

én csk most tudtam jönni bocsi a babanet sem engedett be tegnap..

Moni!

figyeltelek este msnen..merre jártál? mit mondtaka terhesgondozoba?

Edo!

jobbulást Máténak!

Évi!

ezek a kaják tényleg nagyon guszták...de jo neked h tudsz sütni ilyenkor mindig irigykedem..

Dia!

jo a sérod, nyugi..nekem tetszik a szine is nagyon!

Judit!

most utánakérdeztem állitolag nem vészes amit fizetni kell a vállakozoi után még..de jövöre már sok lesz.

most mennem kell..és bocsi h egy mondatokat irtam..de most csak ennyire jutott idöm..igérem irok még többet is!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok csajok!!

Mit csináltok ebben a jó időben?? Mi sokat vagyunk kint, bringázunk, sétálunk stb.

Csilla:
Nem tudsz sütni vagy a sütőd nem megfelelő??

Nem megy ám nekem se annyira a sütés, de igyekszem minnél ügyibben csinálni.

Mindenkit puszilok és írjatok ha van időtök.Már megint behalt a topic

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ide is eljutok végre...

Szép sorba megyek a topikjaimon,de mire idejutok,máshol kezdhetem előlről.....kicsit összesűrűsödtek a dolgaim,de ígérem,amint tudok jövök.

Évi! Ne félj nem fog kihalni topik :wink:
ilgya1

Sziasztok!

Dávid
a topik minden kisebb- és nagyobb hőlgyeményének boldog nőnapot kíván!

És sok puszit küld:

Kéri János:
Nőnapi köszöntő

Tavasz hajnalán
Róluk emlékezünk,
A nőkről, kiknek
Életünk köszönhetjük.

Ki mindent
Megtesz értünk, a nő,
Dajkál, ápol,
És felnevel ő.

Hálánk szálljon
Lányra, anyára,
Ki a családot
Összetartja.

Szépséges nők,
Jó asszonyok,
Kívánunk boldog,

Víg Nőnapot!!!!!!!!

Kép

Megyünk angolra,de délután talán már tudok jönni! Puszi!
ilgya1

Hali!

Én is nagyon boldog nőnapot kívánok mindenkinek.

Kép

Csilla ezt neked küldöm.

Kép

Mennem kell,valaki nagyon büdi. :D :D :D :D

Kép
memó

Sziasztok

Végre itt!Máté már jól van.

Dia
Örülök hogy jobban van Gabi!Kíváncsi vagyok mi lesz ha mentek vissza kontrollra,mit fognak mondani!
A ruhám fehér,de vannak benne bordó,rózsaszín és zöld minták.Gondolom ez így egy kicsit hülyén hangzik.Egyrészes,karcsúsított és A vonalú.Mivel a ruha elég feltűnő nehéz hozzá dolgokat választani.Szerintem nyakláncot épp ezért nem teszek.Fátyol nekem tetszik,a páromnak nem.A hajamon is nagyon gondolkozom hogy kiengedve vagy kontyban.

Csilla
Sajnos nem találok a neten képet a ruhámról,pedig van,igyekszem megkeresni!Nem akartam férjhez menni mert: 1, nem az én stílusom a lagzis "bohóckodás"( ezért most egy kicsit különlegesen szervezzük). 2,papírok nélkül is megvoltunk 3,nagyon sok rossz példa van előttem.Stb.

Judit
Köszi az ötletet,beszerzem hogy estleg legközelebb rögtön tudjak a fájós füllel mit kezdeni!
Esküvő:nálam sincs kizárva hogy beparázok és el sem megyek! :? Eddig ha esküvőről volt szó,mintha pisztolyt szorítottak volna a fejemhez. :roll: Ezen remélem túl vagyok! :lol:

Évi
Nagyon jól néznek ki a kaják!Igazi konyhatündér vagy! :D

Röviden gyorsan ennyi,ébredezik Máté,mennem kell!

edoci

Hali!

Jucu elküldtem megint,remélem most megkaptad.

Kép
memó

Pár kérdés:
Mivel jön ki a filctoll a ruhából?A vanisht próbáltam. :?
Vagy van olyan "gyerek és szülőbarát" filc ami kijön? :roll:
Mi a véleményetek a fülhőmérőről?Mert persze nálunk most döglött be a digitális lázmérő hogy Máté beteg volt. :twisted:

edoci

Sziasztok!

Remélem minden nőnemű lénynek jól telik a napja :D

Bocsi,hogy régen voltam,de szerencsére olyan jó idők vannak és sokat sétálunk,mászkálunk...
vasárnap még a FEHOVA-n is voltunk,ha jól emlékszem Edit,ti voltatok tavaly,igaz? :D
ez volt Rékuci első nagyobb kiruccanása,két évvel ezelőtt a Dávidnak is ez volt. :D
De nagyon jó volt,imádjuk a motorokat, a hajókról sajnos lemaradtunk,állítólag egy héttel korábban volt. :(

Jövő héten már megyünk a telekre is , 4 napos ünnep lesz :roll: :D

Évi,Csilla!
Tök jó,hogy taliztatok. :D jók lettek a képek.Gábor milyen kis megilletődött :lol: Flóra meg látszik,hogy otthon van :D

Edit!
Jó volt az angol,és úgy látom van értelme...
Az egész egy játékos foglalkozás egy szobában,ami tele van játékokkal. Ülünk a földön a szőnyegen,párnán és énekelünk,mondokázunk, játszunk az utasításoknak megfelelően.Vannak kis székek és egy kis asztal,oda megyünk,ott színezünk éppen vagy matricákat ragasztunk,vagy vágunk,stb...tök érdekes foglalkozások.
Persze nem lehet megszólalni magyarul.
A tanárnéni nagyon kedves nő,ért a gyerekek nyelvén,neki is van kettő...
Van egy olyan dal:hogy
"up,up,up,
down,down,down,
turn around and run and run"
és persze ennek megfelelően csináljuk.
Erre itthon Dávid elkezdi felemelni a kezét,és énekli,hogy fent,fent,fent,lent,lent,lent,fent,fent,fent,lent, lent...csak lestem...
Honnan tudja,hogy azt jelenti? Jelentehette volna azt is,hogy láb,láb,kéz,kéz,kéz. :shock:

Mindennap meg kell hallgatatni velük egy 15 percnyi anyagot CD-ről. De csak a háttérben kell,hogy szóljon,miközben játszik,nem kell leültetni,hogy na most tanulunk édes fiam és csináld ezt meg azt,és meg ne mozdulj!Ez tetszett meg benne,hogy nem olyan kötött,hanem játékos.

Hát igen erre jó volt,hogy elvégeztem azt az angol tanfolyamot,tudok neki segíteni....de nekem is jó,mert ragad rám is valami ezzel is.

Volt éjszaka riasztás? :D Hogy bírta Máté a nagyszülőknél való alvást?

Már alig várom a képeket az esküvőről! Nagyon kíváncsivá tettél ezzel a ruhával! :D

Örülök,hogy Máté már jól van!

Filctoll????Mivel jön ki????Ecetes ollóval.... :? :D

Idővel kikopik,de nekünk se jött be a Wanish. Mostmár csak olyat veszek,ami vízes alapú,mondjuk ez is elég nehezen jön ki a ruhából.Nálunk már a fal is filces,még jó,hogy idén felújítás lesz,mert undorító :oops:

A fülhőmérőről csak jót hallottam eddig. :? de még nem használtunk olyat.

Memo!
Bence nagyon komoly férfi! :D

Remélem nem sűrűsödtek a rosszullétek. :(

Dia!
Nagyon dögös a hajad! És a színe valami eszméletlen! :wink:

Olyan farmunk nekünk is van,tök jó! :D

Szerintem be fog válni ez az életmódváltásos dolog.
Örülök,hogy azért alakul Töki,de te is nyugodj meg egy kicsit.
Sulival hogy állsz?

Évi!
Gusztik a kajcsik,igaz a répás muffin valahogy jobban mutat a sütőformában,de az ize gondolom jó volt. :D

Hogy rendeztétek át a szobát?

Az nagyon klassz,hogy ilyen közel van az orvosi rendelő,nem egy hátrány :D

Drágának tűnik a csomag,de ezt csak egyszer kell kifizetni,olyan aranyos táskában van,és tök büszkén megy vele a Dávid.

Judit!
Nem irigyellek a hangszerek miatt :( szegénykém!

A lefizetéshez nem értek :? a szülésnél is a pénzt apa adta oda a szülésznőnek is meg az orvosnak is. :oops: de nem hiszem,hogy ez a jó megoldás nálatok,de hátha megelégszik a drága igazgatónő a MÁV-os koncertbélettel :D manapság már az se olcsó.

Nem jönnek a Bencis képek :evil: nagyon el vagy maradva! :D

Csilla!
Drukkolok,hogy bejöjjön amit szeretnél. :D

Örülök,hogy megmarad a kocsi,apukád nagyon rendi látod! Épp ideje volt,hogy rendezzétek a jó viszonyt :wink:

Jucu!
Mi újság?

Puszika.ILdikó
ilgya1

Sziasztok!

Judit!

Pontosan milyen halolajas kapszulárol irtál? mert van gy tippem talán arra gondoltál te is..Lehet h drága de hosszutávon nem lehet h kifizetödö lenne?

Szerencsés vagy Bencivel. sajnos az én idegállapotomat Boni veszi le alegjobban ,sajna vele agyok a legtürelmetlenebb, sokat veszekszem vele. és ö is hasonloan viselkedik velem, kiabál olyankor meg nem fogad szot. Ellenkezik állandoan..De néha elszakad a cérna nálam is.. :cry: :?

Moni!

bocsi h nem tudam jönni msnre délután..dobj majd képet uhrol ha kapsz ok?már kiváncsi lennék a babocára..és ha majd látszik pocakos képet i skérünk. :) :P

értem a vers vag yidézet lényegét..

Évi!

Nem tudok sütni plusz asütöm se jo..de imádoma sütit!!! Tudod én a legegyszerübbeket is képes vagyok elrontani.. :oops: De te nagoyn ügyes vagy a sütésben is!

A Topik ÉL ÉS ÉLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :roll:

Ildi!

az angol nagoyn jo kár h nekem nem sikerült megtanulnom rendesen. De Dávid nagyon ügye, h igy megérti a szavakat, verseket..én sokat filoztam mi is lehet amit leirtál..hát bevallom nem tudam volna hirtelen leforditani..de ciki.. :oops: :oops: :cry:

Gáborka most keveria szavakat..cici-cica...képzeld a cicire mondja cica...a macskának meg beszolt ma is h cici...majd hanyat dobtam magam... :P :roll:

Dávidnak köszönjük az egész forum nevében a köszöntést nönap alkalmábol..Nektek is boldog nönapot Gábork anevében!

Szereted a motort? én ahangja miatt nem..ráadásul a gyerekeket sokszor kelltette f el motor mikor kicsik voltak/van..az utcába is van pár motoros.. :evil: :shock:

Kocsi: igen jo, most béke van 5honap után..és örülök h nem kellett a torturát végig járni..kereskedö-hitel-bank.-uj kocsi stb...brrrr :x

Edoci!

örülök h jobban van MÁté! :P tudtam voln aénis ötletet adni fülfájásra söt már emlitettem is de már biztos nem emlékszel rá..

Nagyon kiváncsivá tettél ruha ügyben..tuti gyönyörü ruhád lesz! :) alig várom a lagzis képeket!Mire gondols különlegesség alatt?

Rossz példa elöttem is volt.söt..nálunk aza lma nem esett messze a fájátol.. :evil: :cry: de ez nem jelenti azt hnálatok is igy lesz!!!nyugi!!!!

filctoll:nálunk is van ilyen söt, sajna a vizfestéket sem tudtam kiszedni pár rucibol..de ha lesz jo tipped végre oszd meg velem is..

homéro: tuti jo, sokat hallottam már rola de még nem probáltuk mi se!

Jucu????

Dia!

Valamikor felhivhatlak? kiváncsi lennék mit mondott az aloés ismerösöd...

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?