Sziasztok!
Kicsit nyűgősebbek voltak a napjaink,azért nem tudtam jelentkezni...
Dia!
Biztos nagyon nehéz ilyenkor,mikor hisztizik a Gábor... szerintem mindegyiküknél vannak rosszabb periódusok.Hidd el el fog múlni...
Sikerült felhívni az egészségfarmot?
Az igaz,hogy még mindig jobb,hogy ezt csinálod,mint amiket felsoroltál,egyik rosszabbul hangzik,mint a másik
méghogy begyógyszerezni egy hisztis gyereket,te jó ég...............
Judit!
Köszi az Augmentin tippet!
Szerencsére már nem kellett bevetnem,igaz nagyon ramatyul voltam,de egy-két nap volt csak ami nagyon nagyon kritikus volt. Meg ezt gondolom nem lehet recept nélkül kapni,mivel antibigyó.
Mostmár viszem gyerekek közé,de ezt a csúnyát a családtól kapta el,anyósom három napig fel se bírt kelni
unokatesójék a bölcsis meg az ovis szintén betegek voltak,a lappangási időszakban persze találkoztunk,mert azért,ha már kijön a kor próbáljuk távoltartani őket egymástól.Előtte meg nem tudjuk,hogy betegek lesznek,de már fertőzik egymást
Most nem akarok elfogult lenni,de tényleg szépen beszél a Dávid és elég nagy a szókincse.(majd egyik nap már az ő blogját is friisítenem kéne a beszólásaival
)azért gondoltam én is,hogy már érett arra,hogy tanuljon.Igaz már egyéves kortól ajánlják,de gondolom még nem késő nekünk se.
Ez az extra nap nem hangzik valami jól
még szerencse,hogy ritkán van ilyen.
Akor te már kezdesz visszailleszkedni az "életbe"????-ez rossz nekünk,mert mélyül a szakadék...nem ám itthagyni bennünket sok időre
Edoci!
Szorítok,az allergia miatt.
Nem semmik ezek az oktatók,
Angol
Biztos hallottatok már a Helen Doron féle módszerről?Itt egész kisbaba kortól (vagyis 1 éves itt nálunk)
tanítják az angolt játékos formában. Egész idő alatt játszanak a koruknak megfelelő szinten,és mindent angolul hallanak,olyan mintha otthon angolul beszélnének velük,vagy hogy mondjam,úgy tanulják,mint az anyanyelvet.
Ez egy héten egyszer van egy ilyen játszószoba féleségben,majd otthon minden nap kétszer meg kell hallgatni egy CD-t,ami 15 perces.Nem tudom,én nagyon bízok benne.Holnap megyünk az első igazi órára,és megkapjuk a kezdőcsomagunkat,ami egyszeri 17.000 .- körül van és utána 10 hónapon keresztül havi 9000.-.
Meglátom mennyire arat sikert nálunk,és attól függően megyünk tovább,állítólag 10 éves korukra anyanyelvi szinten beszélik az angolt. Ez nagyon jól hangzik nekem legalábbis,manapság egy idegen nyelv nélkül ritkán boldogul az ember.
Régebben tényleg az volt a felfogás,hogy minek tanuljon a gyerek,ha meg magyarul se tud még,de mára rájöttek a szakemberek,hogy végül is ez neki nem tanulás,hanem játék,és sokkal fogékonyabbak ebben a korban,mint hinnénk. (Ezt Évinek is írom)
Jaj de édi ismét Máté,látom ő is minden lehetetlen dolgot kitalál,lsd. kosár,na majd a végén teszek fel én is egyet Dávidról,nem fogjátok kitalálni hova mászott
Apa nagyon erős lehet,ha dömperestől,Mátéstól gyúr
Nálatok ekkora hó esett? Ez komoly? Nálunk először jég pattogott,majd átment havas esőbe,majd pár szállingozott,de mire földre ért el is olvadt
Nem akarok indiszkrét lenni,de hogy hogy most mentek nászútra?
Csilla!
Bocs a múltkoriért,de egyszerűen már nem jutottam géphez...
A tejcseppentést azt sikerült megoldanom gyógyszertári pipettával,kifejtem egy pár cseppet kiskanálba,majd felszívtam és úgy belecseppentettem...hát...........nem lett jobb
ugyanúgy szürcsizett tovább,mint a sóoldattól
szóval azt jelenti,hogy ez több volt nála mint csecsemőkori orrtisztulás
ma már nem kellett szívni egyiknek se,lekopogom.
Jucu!
Nagyon jól nézel ki,és tényleg látszik már "valami"...olyan jó neked,most én irigykedem
tök jó lesz majd pár hónap múlva összehasonlítani a képeket,csinálj sokat!
Én is örülök,hogy jó lett a cukor eredményed,ne is legyen ettől rossszabb sose!
Mikor mész AFP-re?
Évi!
Hú,de szuper képek!Aranyos a kis menyasszonyod.
És megvan nyúlva Flóra,nem?Ja látom ezt már megbeszéltétek.
A kedvencem a hólapátolós!
Tényleg fullós a házatok a parabolával
apa megalkotta látom.
a tiétek is ilyen kivülről,mint ezek?
Ott szembe kik laknak? Nem zavaró,hogy ennyire átlátnak hozzátok?És fordítva?
Móni!
Köszi!
És veled mizú? Növöget már poci? Vannak rosszulétek reggelente?
És akkor a Képek:(Kivettem belőle a zacsit,mire kivittem a szemetet belemászott a kis gézgengúz
Réka már most Istenként néz rá,nézzétek a tekintetét,éppen őt bámulja:(Na nem akkor,mikor a kukába van)