Na, nem hagyjátok, hogy csöndbe maradjak...
Andi, Róki!!! Szó sincs róla, hogy megbántottatok!!! Írtam, hogy nem haragszom senkire, és csak én vagyok most hiperérzékeny (amit bevalom k...va nehezen viselek - úgy ingadozik a hangulatom hogy az kész őrület)! Andi nehogy ne gyere! Róki, semmi bántót nem találtam az írásaidban, sőt! Nehogy még valaki magára vegye!
Ja, és mielőtt vki félreértené: nem arra vártam, hogy hívjatok vissza, hanem per pillanat magamat sem tudom elviselni, úgy ingadozik a hangulatom
Az egyik percben tiszta boldog vagyok, minden OK, aztán hirtelen elkezdek sírni és nem tudom negyed órán keresztül abbahagyni... Mindezt teljesen egyedül produkálom, anélkül, hogy bármi különösebb inger érne... Azért nagyon jól esett, amiket írtatok, köszönöm!
Hogy kicsit világosabb legyek: amiket a szüléssel kapcsolatban írtam, na arra aztán kaptam hideget-meleget!
Aki már túl van rajta, az ugye a saját bőrén tapasztalta meg az egészet, én viszont még ott tartok, hogy életem legnagyobb eseményére készülök lelkileg (és teszem ezt lassan 9 hónapja
), és OK, nem tudom elképzelni, hogy mit takar az, hogy k...vára fáj, de attól még megpróbálok pozitívan hozzáállni a dologhoz és a célt látni magam előtt! Hiú ábrándokat azért nem táplálok
Na, erre mindenki írta, hogy majd úgyis így fáj meg úgy fáj, hogy semmire se lesz energián koncentrálni... Lehet, hogy így lesz! ... de lehet, hogy nem! És úgy gondolom, ahogy Bea is írta: ha csak 10%ot sikerül javítani a dolgon, már megérte
A babás kérdésekkel kapcsolatban nem vettem fel semmit, de valszeg Móninak van igaza - majd a saját tapasztalatait írja le
Én csak abból indultam ki, hogy mivel minden baba más,ezért tök mindegy, hogy az a tanács a sajátom, vagy a barátnőmnél láttam, vagy anyukám mesélte, stb - ha én kétségbe leszek esve, minden megér majd egy próbát
Majd igyekszem megtalálni az arany középutat ebben a témában is, csak hát ismertek - nem vagyok az a típus, aki befogja a száját
Na, nem akarok itt hisztizni, nem rólam szól ez az egész, csak azt szerettem volna, hogy egyértelmű legyen a dolog, és ilyen túlérzékeny hangulatban meg akartam kímélni a társaságot magamtól
Úgy megszerettelek Titeket, úgysem tudnék teljesen eltűnni, nagyon hiányoznátok!!!
Timi! Gratula a nyákdugeszhoz!
Gabinak megy a drukk!!!