Új privát üzeneted érkezett!

Akkor vagyunk pontosan olyan
magasak,mint az angyalok,
amikor letérdelünk,hogy segítséget
nyújtsunk barátunknak.

Bridzsi

Kép
esztora

mindjárt megyünk 4d-re (11.20-ra) nagyon kiváncsi vagyok meg izgulok is egy kicsit (na jó nagyon) :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky azt nem tudom hogy amiket Meri irt hol lehet kapni ,gondolom spéci gyógyszertárban (jól tudom hogy kell egy hozzáértő gyógyszerész?) nálunk 1 -2 ilyen van csak pont azt a helyet nem kedvelem.náluk nem lehetet soha azt kapni amit kerestem mert v.mi spéci szerződésük van.igen szép hangnem szokták közölni ezt miközben hozzádvágják a receptedet.na mindegy...
amit én irtam szinte mindegyikben lehet kapni itt nálunk.nekem nagyon beváltak és az áruk is nagyon jó (787 ft volt eddig mindegyik)

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky: szegénykém, te sokkal rosszabbul vagy mint én. Vigyázz magadra, pihenj sokat. A gyógyszertárban lehet kapni a homeós bogyókat.
Apukám jól van, köszönöm, csak hát vissza akar menni mindenáron dolgozni, én meg dühöngök rajta, hogy miért nem marad a fenekén :evil: Nemsokára unoka, tehát lenne mivel foglalkozni.

Esztóra: nagyon kiváncsiak vagyunk mi is ;)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Elkészült végre a konyha, igaz kisebb hiányosságok még vannak. Pl. nem lett elég a fogantyú, a lábazati takaró még ezután kerül fel, de azért megmutatom nektek. ÉN nagyon örülök, hogy már itt tartunk.

Kép .
vivi79

Jó reggelt Drága Lányok!

Adri:D
Sajnálom, hogy rosszul vagy, remélem hamar elmúlik az a fránya nátha! Tessék sok mézes citromfűteát inni, az nekem mindíg beválik, orrdugulás-elhárításra is isteni. Hihetetlen, hogy már csak 50 nap és megszületik Gabi baba!!! Már úgy izgulok!!! :D:D::D

Esztora:D
Juj, de jó, remélem, tudsz majd hozni képet a Bébiről! Nagyon várunk a jó hírekkel!!

Vivi:D
Nagyon szép lett a konyhátok, kár, hogy ilyen sokat várakoztattak Titeket. Képzeld, valami gond van a kérdőívre küldött válaszokkal, ha megnyitom/ elmentem, azt írja ki, hogy küldött file-hiba. Ha szépen megkérlek átküldöd nekem mégegyszer? Persze csak ha elmentetted, ha nem, akkor ne vacakolj vele, nem akarom az idődet rabolni.

Vicky:D
Küldenélo nekem priviben egy e-mail címet, ahova küldhetem a kérdőívet? Előre is köszi:D

Orsikám:D
Ha jól emlékeszem, Te is mondtad, hogy szívesen kitöltenéd, ugye? Küldenél nekem egy privit az e-mail címeddel?
Hihetetlen a dokid!! MEg az is, hogy az embernek manapság vagyonokat kell fizetni azért, hogy emberszámba vegyék. Már nem is tudom, mit mondjak, olyan elkeserítő ez az egész helyzet az egészségügyben. És főleg a szülészet területén, ami szerintem a legnagyobb bizalomjáték!! Hihetetlen, na. Hát igen, színekből van választék bőven...nálatok is tök érdekes, hogy ezekből a kombinációkból lett a csodaszép, szöszke kék szemű kisfiatok...hát, nagyon kiváncsi leszek. :D

Arwen:D
Igen, van bennem nélmi önkínzó hajlam ;):):):):):):)::):D:D:D:D
Igazság szerint azért vettem anno ezt a fajtát, mert akkor még csak edzéshez használtam, és ez a masszírozós fajta nagyon hatékony naribőr ellen...állítólag :D:D:D De a vérkeringést tényleg tutira felfrissíti azon a területen, amivel éll érintkezik:D Épp ezért nagyon sokáig nem is bírok egyhuzamban rajta ülni, úgy 1 óránként tartok egy 5 perc szünetet. :D

Totikám:D
Hát igen, kombinálásban roppant jó vagyok:D Tök jó, hogy a munkahelyeden megengedik, hagy a labdán ülj, engem a főnököm körberöhögött, mikor felvetettem az ötletet. Nem illik a "cég imidzséhez" :D

Hát Lányok, nem lesz porche babakocsink. A mózessel együtt 230ezer körül lenne a vége, úgy hogy kapunk kedvezményt :roll: A vicc az, hogy ha a mózest és a babaülést nem kéred, kevesebb, mint a felébe kerül, de ugye akkor csak 6 hónapos korától tudja használni a baba, annyi időre meg nagoyn sok ennyi pénzért....úgyhogy moist nekiállok babakocsit keresni. :D
Millió puszi

porsika

Orsi!
Ne aggódj, majd nől a Te pocid is. Az enyém már kezd látszani, úgyhogy lassan a Tied is fog.

Toti: hát igen, mi már csak ilyen kombináló csapat vagyunk. De mindig jó irányba irányítanánk a dolgokat, sajna nem mindig sikerül.

Szeri: jó, hogy minden Ok volt az Uh-n. Kár, hogy nem mutathatod meg nekünk a Bébikédet.

Arwen: a takarítással óvatosan. Oszd be, nehogy túlhajtsd magad.

Nekem is tetszenek a 3 kerekú kocsik, de a férjem hallani sem akar róla. Valamelyik nap már azt kérdezte, hogy mekkorára csukhatók össze a kocsik, befér-e az autóba, vagy le kell cserélni nagyobbra a mostanit? (Suzuki Swiftunk van)

Én is elképzeltem, ahogy labdán ülök az irodában. Sokan ugyan nem jrának be hozzám, inkább csak munkatársak, de szerintem elég furcsán néznének.
vivi79

Nagoyn szép a konyhátok, Vivi! Már látom benne csúszni-mászni és edényeket rámolni a kis Levit vagy Enikőt. :D

Gyógyuljatok meg hamar, lányok, igyatok sok gyógyteát is!!! Az majd kimossa, szoktuk mondani a fiammal.

Esztora, ez a mai angyalos is milyen jó!!!!

Orrspray: nem homeós, de csak tengeri sós vizet tartalmaz, ártalmatlan a Sterimar.

Kép

Kép
nán-dorka

Jaja, Vicky:D
Bocsi, közben már láttam, hogy küldtél e-mail címet, úgyhogy küldöm is mindjárt. :D

Dorka:D
Most írtam Neked mailt. :D

puszik

porsika

Vivi: ez nagyon szuper ez a konyha, én is, én is, én is, én is. MOst sárgulok kicsit :lol: :lol:

Porsi: bizony bizony, már csak 50 nap, illetve én nagyon úgy érzem, hogy ez már nem lesz annyi. Hamarosan a kezembe foghatom, nagyon izgi :lol: Hidd el, neked is úgy repül majd a hátralévő idő, hogy észre sem veszed. :)
Citromfű tea jegyezve, mindjárt indulok a gyógyszertárba

Nán-dorka: köszönöm a tippet. Tulajdonképpen mindegy mit használok, csak használjon és ne ártson Gábor babának.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Orrspray nekünk is sSterimar volt, most elősször. Nagyon jó, fellazítja a cuccost, és kisbabikhoz is lehet használni, 15 napos kor után, tehát jó, ha van otthon. A homeos bogyókon én is meglapődtem, drágábbra számítottam. Itt nálunk is úgy rendelték meg, de mire megjött (2 nap) nekem már nem kellett. Persze délutánra igérték. :evil:
Egyébként orrdugulásra is bogyók vannak, legalábbis abbba a könyvbe, ami nekem van. Ezen csodálkoztam én is. :shock:
A Belladonna viszont jó kisgyerekeknek is, bizonyos lázokra, azt hoszem Porsi te vettél olyat, ki ne dobd! :wink:

Arwen, remélem nem mászól létrára függönyt cserélni! Az most ffi munka! :D
A Bergon (jól emlékszem, olyan van?) kocsik tényleg nem a legkönnyebbek, de nem is nagyon nehéz. Nekünk olyan volt Lillával, ami annak a koppintása. Hát a buszra nem tudtam volna egyedűl feltenni, de a 3 lépcsővel megbírkoztam ami az ajtó előtt van. És nagyon sok előnyük van! Pl. a legtágasabbak, ami a babának fontos. Hát gondolom sejted, hogy elégedett voltam vele.

Porsi sajnálom a kocsit! :( Viszont olyan izgi nézegetni, válogatni őket! :D

Vicky és a többi kisbeteg: Gyógyuljatok meg hamar! Itt a tavasz!

Nán-dorka az egybe pelusokról sok rosszat hallottam.
- nehezebben szárad, tehát több kell belőlle
- drágább a komplett szett
- ha a külső tönkremegy, főleg drágább, mivel kompletten lehet csak cserélni, márpedig a külső a szűk keresztmetszet.
Hírtelen ennyi jutott eszembe.

Van egy új fajta is:
http://www.biopiackft.hu/
Sajna nincs direk linkje. Ezt nagyon dícsérik, hogy milyen puha.

Szeri szép a pocid! :lol: Nemsokára én is fényképezek.

Megyek, mert még nincs beágyazva...... :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Esztora,
varunk az Uh hirekkel! :wink:

Fiona,
nem nem maszom letrara,meg halasztom kicsit a fuggonymosast!
csak hat ugye ugy vagyok vele,hoyg inkabb most mint 1-2 honap mulva :shock:
Itt sajna olyan nagy a por+szmog,hoyg a fuggonyok teteje szinte fekete :( Muszaj kimosni par havonta...
Ferjem segitene is,ha nem pont most lenne a labikoja "beteg" :lol: Tudod,azt mutottek.
Most nem emlekszem,hyog Bergon vagy Graco a kocsink..lehet,hyog Graco...most mar tenyleg keresek kepet....

Adri,
hat bizony repul az ido, a 34. hetbe leptel,ha jol tudom innentol mar nem szamit koraszulottnek.Bar lehet,hyog az a betoltott 34. het,nem tudom,de lenyeg,hyo nagyon kozeledik a szules :lol:

Vivi,
szep a konyhatok! :wink: Megerte ra varni :lol: :lol: :lol:

Vicky,Adri jobbulast!!!!!

Ma nagyon szep ido van!!!ha tudtok menjetek setalni! :wink:
Puszi

Kép

Kép
arwen07

Na ilyen a babakocsink.Graco.
:lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Mutatok Nektek két képet.
Az első tegnap este készült.
A második pedig (ami az elsőnek a 180 fokos elforgatása, kicsit másabb nézetből) most egy órája.

Kép
vivi79

Kép
vivi79

Vivi: de jóóóóóóó, milyen aranyos tündér babócád van :lol:

Arwen: szerintem nekünk is ilyen babakocsink van. :lol: A doki néni azt mondta a múltkor, hogy még 4 hetet kell bent kibírni, aztán ha jönni akar a babóca, akkor jöhet. Ez a 35. betöltött héten telik le. Azt olvastam, hogy a 34-37. héten született babák még ugyan koraszülöttek, de gyakorlatilag minden probléma nélkül tudnak kint is létezni :)

Kép
Kép
adrienna

Adri!
De jó neked. Már csak pár hét, és kezedben tarthatod a Babácskádat. Godolom, hogy már nagyon várod.
vivi79

Sziasztok!

Meri: úgy látom, hogy te leszel itt a mi homeopatánk :) Egyébként megvettem én is az egyik könyvet, ami neked is van és tényleg jó.

Adri: sajnálom, hogy lebetegedtél! Én nagyon rosszul éltem meg, amikor januárban 2x is elkapott ez a vírus, úgyhogy átélem a helyzeted, de ne izgulj Gabó babónak nem lesz semmi baja!!!

Vicky: neked is jobbulást!!!!

Arwen: hozzánk is jöhetsz takarítani :) már sokmindent lassan csinálok, mert tényleg egyre nehezebb mozogni és hamar elfáradok... és ez még csak a 7. hónap!

Babarucik: nekem van pár 56-os és 62-es is. Barátnőmtől sok rucit kaptam, de azok mondjuk főleg meleg, plüss rugik. Én próbáltam ezért nem meleg rugikat vásárolni, viszont azokból meg jelenleg nincs kínálat, mert még a téli cuccokat próbálják eladni. A turkálókban is főleg téli cuccok vannak... Nem hiszem, hogy én már vásárolni fogok ruhákat, majd úgyis látjuk mi kell és azt veszünk. Persze előre feltérképeztem azokat a boltokat, turikat, ahol jó áron vannak a ruhák és így céltudatosan már csak oda kell bemenni, ha hiány merül fel.

Adri: Sejtbankkal való kapcsolatfelvételre marad a jövő hét, mert akkor leszek 30 hetes. Úgy döntöttem, hogy ezt megvárom és hétfőn küldöm is a megrendelőt nekik :)

Esztora: várjuk az uh képeket!!!

Vivi: klassz nagyon a konyhabútorotok, öröm lesz majd benne sütni-főzni :) Ari a pocid és a babód is :)

Porsika: sajnálom, hogy nem jött össze a babakocsi-dolog... és milyet nézegetsz? milyen árban gondoltad?

Mi ABC Design babakocsit vettünk. Rakok fel róla én is képet. Van hozzá mózeskosár is :)

Kép
szerika

Nagyon aranyos a pocid, és aki benne van, Vivi!

Szeri, a kocsitok olyan, aminek van autósülése is? Gondolkodtam, h nekünk érdemes lenne-e olyat venni, azt tudom, h ABC designban van olyan is. Próbálok rájönni, hogy fogom elbírni a picit, mikor a bátyjáért megyünk oviba. Vhogy azt érzem, h sehogy, de majdcsak lesz vmi... :roll:
Ezek meg it ta fogadalom-rózsaszín ruhák - ha lány lenne ez a kis Dun-dorka... Kép Kép Kép Kép .

Kép

Kép
nán-dorka

Persze pont a rózsaszínes szöveg alatt épp a sárga body jön... :D
Hosszúujjúak, de tetszett, h ilyen átlapolós, amin nem kell a fejét átdugni. 62-esek a rózsaszínek, tán tudjuk használni is... :)

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: igen, a hordozója autósülés is.
Nagyon édik a rucik, tetszenek. Én ilyen átlapolós bodyt olyan ritkán látok, pedig szerintem sokkal kényelmesebb ilyenbe öltöztetni a picit, miért nem főleg ilyeneket gyártanak? :shock:
Tényleg, mikor mentek dokihoz legközelebb? Lehet, hogy már írtad, de rövid az agyam. :oops:
szerika

Jaj, csajok, annyit írtok, hoigy alig tudom követni :D

Vivi: de jó neked! :lol: én is olyan irigy vagyok :lol: szép baby, szép poci, szép konyha :lol: én is szeretnék ilyet egyszerre :lol: :lol: :lol:

Idén nekünk is fell kell újítani a lakást, mert tavaly elhalasztottuk, a meghiusult babyproject miatt, de mondtam, hogy idén már nincs kecmec :twisted: már nem tudok így élni!!! Ránk fog omlani a lakás :roll: !

Arwen: vigyázz magadra, nehogy túlhajtsd magad.

Adrienna, és minden betegeskedő kismami: jobbulást kívánok. Itt a tavasz most már nem ér megbetegedni :wink:
toti77

Tök jó a babaüléses babakocsi! Ha sokat kell jönni-menni, nagyon praktikus.

Ja, bár ki mit szeret jobban. A sárgába beleszerettem, aztán vettem észre, h még csak patent sincs rajta...

Márc. 20-a az uh és a normál orvosi vizsgálat napja is egyben. Már várom. Hátha most már elégedettek lesznek a lepényemmel. :? :D Meg megfogadtam, akármilyen morcos orvos lesz, megkérem, nézze meg a nemét! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok! Ma voltunk a 4d-sen. :-)))

Korának megfelelő méretű a picilány (29 hét 2 napot mutatott a gép) . 1424 gr. Szinte az egész felvétel alatt aludt, pedig próbáltuk felébreszteni. Azért sikerült elkapni egy pár mosolyt, és magzatvíznyelést. :-))))

Íme a kép (mivel beszkennelni még nem volt időnk, csak én fotóztam le a fotót):
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalka:D
De gyönyörű ez a Gyerek! Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!!Tényleg, nevet illetően, Csenge ugye? Nagyon szép név és tökre illik is rá!:D

Vivi:D
Nagyon szép a Bébi és a pocid is! Én kezdek egy kicsit aggódni, mert nekem is kb. ugyanekkora a pocim, pedig idősebb vagyok 3 héttel...remélem ez csak alkati dolog. :D Nagyon "fiús" pocid van NEked is, úgyhogy én Leventére gyanakszom! Tényleg, a nemét nem láttátok most az uh-n? Vgy nem is akarjátok megnézni? Csak mert Ákosomnál már a 13. hetin látszott a kukac (csak ugye mivel egyszer megmutatta, aztán mindíg elforgott, nem vettük biztosra), úgyhogy elvileg már Nálatok is lehetne tudni, mi a helyzet... :D

Fioona:D
Igen, én vettem Belladonnát még anno fogfájásra, de nem tudtam, hogy ilyen sokoldalúan használható, köszi az infot:D Én is sajnálom a kocsit, de ez az ár azért enyhe túlzás...annyira azért nem kell. ÉS szerintem is tök jó lesz majd válogatni.:D

Adri:D
Már annyira várom, hogy elkezdjenek megszületni a topic-Bébik! Persze nem akarom a világért sem siettetni őket, csak jöjjenek szépen a Nekik legjobb időben, de tök jó lesz, többek közt azért is mert így, hogy mindg lesz 2-3 "friss" anyuka áprilistól minden hónapban, nekünk, akik még várakozunk is gyorsabban szalad az idő... :D Bár pont mostanság gondolkodtam rajta, hogy annyira élvezem ezt az állapotot, de annyira várom azt is, mikor először ölelhetem meg a kisfiam....kicsit skizo helyzet,:D

Dorka:D
Tündériek a rucik!!Ez az átlapolós megoldás isteni jó!!A doki bácsival meg nem törődj, kérdezz bátran. Elvégre azért van ott. :D

millió puszi

porsika

Szeri:D
Sajnálom én is a kocsit, de azért nem dől össze a világ. :D Hát, olyan 120-150 ezerig hajlandóak vagyunk elmenni, ha tényleg nagyon jó minőségű és jól használható a kocsi, de remélme, olcsóbban is találunk valami szépet.A Tietek is nagyon szép!!

porsika

Sziasztok!

valószinű fiúnk lesz (mondtam én!)látszódott a kukija.
viszont az arcára vadászni kellett mert annyira elrejtette.el is mentünk sétálni 15 percet aztán vissza még egy próbára.sikerült elkapni az arcát de olyan kis cseles hogy mindig eltakarta amit nézni szerettünk volna.megvolt a kukac következő pillanatban már tette is oda a kezét ökölbe szorítva.meg az arca elé is odatette igen gyakran.
képet nem kaptunk csak dvd-t ezért kérdezném nem tudjátok hogy lehet képet kivágni a dvd-ről?remélem értitek mire gondolok.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:D
Gratulálok a Kukishoz, Isten hozott a klubban:D
A DVD-t illetően, van egy program, talán Snapshoot...ha az Uram hazajött, megkérdem.:D
puszik

porsika

köszi Porsika jó lenne megmutatni nektek.

és a másik legfontosabb!a méhlepény jó távol van a méhszájtól!!!!!!!!
direkt rákérdeztem mert hogy a méhszájról indultunk mutatta dokibácsi a lepény szélét meg a msz-jat is.

Bridzsi

Kép
esztora

Halihóóó!!

Angyalkrisz:
nagyon szép a babóca. :)

Vivi:
csini a pocid. :) Nem is értem, miért mondod, h nem látszik... :oops:

Dorka:
édi ruhák. A felső narancs Marcinak is van. :lol:

Adri:
jobbulást.

Esztora:
gratula a kukishoz. :wink:

Csajok, hosszú történet, most nem is részletezném, lényeg, h 14-én megyek a dokimhoz uh-ra.
Ma estére meg besírtam magam 4D-re, h megnézzük a nyakiredőt 2x. Szval kérek drukkokat 19:30-kor. :wink:
Vendég

Angyalkrisz: gyönyörü a kiscsajszi :lol: :lol: :lol: gratula!!!

Hajni: mennek a drukkok++++++++++++++++++
várjuk a fejleményeket.

Ja, amúgy én könyvelek. Nálunk az irodában többen ülünk ilyen lasztin. Sportosak a főnökök :lol:
toti77

Hajni,
mennek a drukkok,de barmi is van,tuti minden rendben lesz!!

Toti,
hat nalunk sema fonokkel lett volna gond a meloban a laszti miatt,mert en vezettem az irodat :lol: Csak az ugyfelek lehet,hoyg nem neztek volna jo szemmel ram :lol: :lol: :lol:

Vivi,
szep kis poci!Kb nekem is ennyire latszott "iylen idos koromban",es amikro ugy igazan mar lehetett TENYLEG latni,az kb a 17-18. het volt.
A babatok meg szerintem is fiu :lol: :lol: :lol:

Esztora,
orulok,hoyg a mehlepeny rendben!Tudtam en
:wink:
Sajna dvdrol nem tudom hoyg kell leszedni...nekunk is ott vannak nagyrezst kepek,de en nem is kezdtem kiserletezni,inkabb csak lefotoztam a kepeket :lol:

Angyalkrisz,
jaj de szep kis pofija van!!!!!!!Hol voltatok 4Dn?
Nagyon szep kislany!!!!!!!Es jol latszik a foton!!!!

Nandorka,
jok a rucik! :lol: :lol: :lol: Olyan edik!Megzabalom ezeket a kis roszaszineket!
En is fotoztam,mindjart teszek is be kepeket :lol: :lol:

Szeri,
nekunk is autosules egyben a hordozo is.
:wink: Hasonlo a kocsink :lol:

Adri,
hat persze,azert maradjon csak meg bent jo par hetet!!!!!!!!!!!

Ujabb rucik:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Csak gyorsan bekukkantottam, mert már nagyon pocsékul vagyok, alig birom tartani magam, megyek is az ágyba. Csak annyit mondjatok, hogy lehet infrázni babásan? Ílehet, hogy hülye kérdés, de én tényleg kételkedem benne :roll:

Kép
Kép
adrienna

Hat Adri en nem is tudom..de komolyan...
:shock:
Mindjart utananezek itt a neten,hatha irnak vmit rola....

Kép

Kép
arwen07

Haaaat..nem sok mindent hozott ki rola...
:(
Nem tudom...
Probalj inhalalni,de nem szabad akarmivel (pl wick waporub),hanem kamillaval..vagy en pl kertem a patikaban es kevertek kismamiknak valo inhalalo cuccot gyogynovenycseppekbol.
Az nekem bevalt,ket nap alatt kidugult az orrom. :wink:
Jobbulast!

Kép

Kép
arwen07

Nagyon nagy a csend itt ma este..
Hova tuntetek Csajszik?
Remelem mindenki jol van.

Hajni,
nagyon izgulok ertetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aztan majd irj!!!!!!!!!!!!!!!!

En ma delutan baratnoztem,tok jo volt,ezer eve nem lattuk egymast.Olyan nehez osszehozni vmit.

Kép

Kép
arwen07

Köszi, Arwen. Akkor inkább inhalálok. :roll: Megyek is

Kép
Kép
adrienna

Arwen édesek ezek a ruhák meg mindegyik amit feltettetek.
én holnap megyek laborba meg tp papirért...
viszont utána azt hiszem veszek én is 1-2 fiús rucit.semleges szinűek meg vannak már.
van egy rózsaszín figurás rugim is...jó hogy csak 1

hétvégén megint bőrze lesz itt nálunk állitólag 2 suliban is.oda is megyünk Anyuval.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
nem is gartulaltam a kukishoz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulalok!!!!
Na akkor holnap Neked is jo napod lesz :wink:
Nekem is kell mennem vervetelre 1-2 heten belul...meg nemsokara megint cukorterheles... :(
Pont azon gondolkodtam,hoyg vegulis ha az ember "fius" szinu ruhakbol vasarol be,azt lany siman hordhatja...
Viszont forditva nem :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok lányok!

Nem veszem ám el, sőt, már írtam volna, egyszer el is küldtem, de nem jelent meg, ezt viszont csak másnap vettem észre, aztán hétfőn is akartam írni, félig megírtam, de gyorsan el kellett mennünk, így nem tudtam befejezni és elküldeni.

Amúgy nekiálltam tanulni, ezért is nem jövök annyit, mert itt eltöltöm az időt, és a tanulással meg nem haladok.

Szaffi cicám kb 1 hete eltűnt :cry: Nem tudom mi lehet vele, ilyet még soha nem csinált.

Meri: felénk minden harmadik ház eladó szinte /köztük a mienk is/.

Viki: a videó nagyon tetszett, olyanok voltatok, mint két kis megszeppent. :lol:

Hajni, Szeri, Vivi: alakulnak a pocik úgy látom! :wink:

Édik a babók is!!!!

Vivi: jó lett a konyhátok, az enyém fele ekkora, úgyhogy irígy, irígy.

Mosogató gépért most én is meg vagyok veszve, de nem igazán lenne hova tenni, de a nyáron szeretnék én is venni egyet. Majd meglátjuk.

Alakulnak nálam is a dolgok, tegnap voltam ruhapróbán, nagyon jól alakul a dolog. Le akartam fényképzni, hogy készül, erre itthon jutott már eszembe, hogy a gépet elfelejetettem elvinni. Na majd legközelebb /már ha akkor nem felejtem el/. Teljesen el voltam ájulva, hogy milyen szép leszek!

Ma letárgyaltam a fényképészt is, jó baráti áron csinálja.

A tortát is rendeztem, unokahugomnak cukrász a szakmája /bár nem abban dolgozik/, mondtam neki, hogy 4 tortát kérek nászajándékba. :twisted:

A gyűrűpárna hímzése lassan kész, a párnát a varrónővel csináltatom meg, mert a szomszédasszonyom nem tud senkit, akivel megvarrathatná.

A betegeknek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyógyuljatok meg hamar. Nekem is kezdett fájdogálni a torkom, de megyek masszázsra, és ott gyógyítom.

Kép
nikóska

Ja, nagyon jók a bébi ruhák, már én is úgy rakosgatnám őket. Unokahugoméknál tele van a tároló a nekem félretett ruhákkal. :D

Kép
nikóska

Porsi, küldtem privit.

Kép
nikóska

Na, megjöttem. :)
Babócám rafkós volt, összegömbölyödött, h ne lehessen mérni. :roll:
Így csak a szívt tudtuk meghallgatni, és amennyire a dr.nő lemérte, kicsit kissebb volt most is 5 nappal, mint múltkor.
Később is fogant, így lehet, h a szülés dátumát modosítani kell majd.
No, majd lemérjük 1 hét múlva. :lol:
Lényeg, h dobogott a szivecskéje. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hajni szerintem várjatok még a dátum módósitással mi Lurkónk is kisebb volt 1 héttel aztán 2 hete behozta most meg már a 4d-n nagyobbnak látta a gép.én tartom a júli 10.-et aztán ugyis ő tudja mikor érkezik.gépfüggő mire saccolja.

Vivi nagyon szép a konyhád,irtam is tegnap szép hosszút aztán eltünt...lassan talán az enyém is készül +- 1 év és kész lesz :lol:
kifizetem a mosogatógépet(hitelkártyámat terheltem meg) aztán megvesszük a tűzhelyet sütőt és utána rendelem meg.

Bridzsi

Kép
esztora

Nagyon szépek a pocaklakók!

Mennyi ruhát beszereztetek már?! Ügyik vagytok, nagyon édesek.

Esztora: gratulálok a fiúcskához.

Vivi: érdemes volt várni a konyhára nagyon szép.

Homeos orrsprayről nem tudok, de a sós vizes nekem is bejött.
Viszont (ezt is használtam és bevált) Coryzalia homeos bogyó nagyon jó orrdugulásra.

Tegnap rettenetes napom volt. 5-kor keltem, majd a melóhelyen kimerítő értekezlet, aztán 2,5 évnyi papír átmozgatása 50 m-re. Akkora zsákokat cipeltünk, hogy meg sem bírtuk emelni. Alacsonyka vagyok igaz, de nekem a vállamig értek. Nem értem be az aljába kézzel. Húztok, toltuk, cibáztuk. Ráadásul nem szóltak előre, így az értekezletes ruciban pakolásztunk. Létráztunk magassarkúban, meg sem tudom számolni a vízhólyagjaimat. Aztán átvágtáztam a pszichológushoz és elkéstem. Szerencsére ő is, és nem volt annyira kellemetlen. Még júniusig járnom kell nagy valószínűséggel, de érzem is. Úgy tudnám jól elmondani, hogy olyan vagyok jelenleg, mint egy szétszórt puzzle. Minden darab megvan, de nem a helyén és nem látom a minatképet, hogy mi hová illik. Ehhez meg a dokinő szerint idő kell.

Most megyek, mert rengeteg a melóm. Ja, labdát nem tudtam venni, mert csak a Tescoba ugrottunk be, ott meg nem volt. :(

meriann

Sziasztok!
csak hamar átfutottam amit írtatok, mert nem igazán van időm.
Köszi mindenkinek a konyhám, és a pocim dícséretét.
Miért mondja mindenki, hogy fiús?
:(
Senki nincsen aki kislányosnak nézné??????????? :evil:
Sajna az itteni UH nem jó felbontású, nem látni ilyen "részleteket".
Majd a 18 heti a kórházban jobb lesz, ha egyáltalán marad a kórház. Ma dől el, hogy bezár -e április 1-től, vagy sem.
Ja, meg a 18. héten megyek 4D-re. Abban nagyon bízom. És reménykedem hogy nem nől a kislányomnak fütyije.
vivi79

Nyugi, Vivi, ez nem így működik. Anyukámnak nagy előre álló hasa volt , hátulról nem is látszott, hogy babát vár, mindenki biztos volt benne, hogy fiú, aztán mindkétszer kislány lapult a pocakban. :lol: Szóval semmi sem garancia.

Merike: sajnálom, hogy idegeskedned kell. Bízom benne, hogy hamarosan minden jóra fordul. Tudom, hogy közhely, másképp nem tudom leplezni, mennyire bosszant, hogy igy bánnak veletek :evil:

Hajni: olyan jó, hogy hallottad a szívhangját, az olyan magnyugtató tud lenni

Nem akarok erőszakos lenni, de nem tudja valaki, hogy babásan szabad-e infra lámpázni? Egyre rosszabbul vagyok :cry: :cry:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Itt mar megitn furnak..eskuszom megkattanok... :evil:

Hajni,
orulok,hogy szepen dobogott a kis szive.Remelem minden oke,mert ugy ereztem vmi miatt bepanikoltatok. :wink:

Adrienna,
szerintem hivd fel a nodokidat,vagy ha ot nem tudod,akkor a haziorvosodat es kerdezz ra.Vagy a vedonot!
Ok tudnak tutit mondani.En sajnos nem tudom :(
Jobbulast!!!!

Vivi,
ennyire lanyt szeretnel? :shock:
Erdekes nalunk egyaltalan nem volt kerdes,hoyg mit szeretnenk,annyira mindegy volt.Es lehet,hyog kozhely,de az egeszseg a legfontosabb....
Azert jobb,ha felkeszited magad,hoyg akar fiu is lehet,mert benne van a pakliban :wink: :wink:
Ferjed is lanyt szeretne?

Meri,
sajnalom,hoyg rossz napod volt.
Plane ezt a hulye pakolast...
En ugy orulok,hoyg mar nem dolgozom,mert kepzeljetek most koltozik nagyobb irodaba a ceg,szoval lesz ott is ramolas.....
Orulok,hogy a dokinenivel jol haladtok,nem szabad siettetni semmit.Majd jonni fog a mano,ha kesz leszel ra :wink: Az meg mar nagyon kozel van.... :wink:

Niko,
orulok,hoyg jol haladnak az eskuvoi elokeszuletek :lol:
Nagyon kozeledik mar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
mar megjartad a hazidokit meg a labort?
Hoyg birtad?

Szep napot Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Adrienna! Jobbulást! Teázzál és pihizzél! Szerintem is a védőnőt vagy dokit érdemes felhívni infra ügyében, bár nem hinném, hogy ártana a picinek.

Vivi! Nagyon szép lett a konyhád! :D Poci is szép! Szerintem lányos! :wink:

Arwen! Mátyásföldön voltunk (Prodám u.) ultrahangon. Adtak dvd-t is, majd akarunk még belőle csinálni képet (a mosolyt el akarjuk kapni... :lol: ) Csináltam ma képet a képünkről, mivel most jó világos van a szobában, szerintem jobban látszik mint a tegnapin. Beteszem: Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalka!
Nagyon szép a Babád.
Köszike, hogy lánynak látod.

Igen, Arwen, felkészülök a fiúra is. Tudom, hogy az egészség a fontosabb, de a szívem mélyén kislányra vágyom. (Majd másodiknak szeretnék fiút.) De azért örülni fogok Levikének is. Férjem viszont ki fog ugrani a bőréből örömében, ha meglátja a kukacát. Már most is minden képen látni véli.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?