Jó reggelt Drága Lányok!
Adri:D
Sajnálom, hogy rosszul vagy, remélem hamar elmúlik az a fránya nátha! Tessék sok mézes citromfűteát inni, az nekem mindíg beválik, orrdugulás-elhárításra is isteni. Hihetetlen, hogy már csak 50 nap és megszületik Gabi baba!!! Már úgy izgulok!!!
:D::D
Esztora:D
Juj, de jó, remélem, tudsz majd hozni képet a Bébiről! Nagyon várunk a jó hírekkel!!
Vivi:D
Nagyon szép lett a konyhátok, kár, hogy ilyen sokat várakoztattak Titeket. Képzeld, valami gond van a kérdőívre küldött válaszokkal, ha megnyitom/ elmentem, azt írja ki, hogy küldött file-hiba. Ha szépen megkérlek átküldöd nekem mégegyszer? Persze csak ha elmentetted, ha nem, akkor ne vacakolj vele, nem akarom az idődet rabolni.
Vicky:D
Küldenélo nekem priviben egy e-mail címet, ahova küldhetem a kérdőívet? Előre is köszi:D
Orsikám:D
Ha jól emlékeszem, Te is mondtad, hogy szívesen kitöltenéd, ugye? Küldenél nekem egy privit az e-mail címeddel?
Hihetetlen a dokid!! MEg az is, hogy az embernek manapság vagyonokat kell fizetni azért, hogy emberszámba vegyék. Már nem is tudom, mit mondjak, olyan elkeserítő ez az egész helyzet az egészségügyben. És főleg a szülészet területén, ami szerintem a legnagyobb bizalomjáték!! Hihetetlen, na. Hát igen, színekből van választék bőven...nálatok is tök érdekes, hogy ezekből a kombinációkból lett a csodaszép, szöszke kék szemű kisfiatok...hát, nagyon kiváncsi leszek.
Arwen:D
Igen, van bennem nélmi önkínzó hajlam
:):):):):):)::):D:D:D:D
Igazság szerint azért vettem anno ezt a fajtát, mert akkor még csak edzéshez használtam, és ez a masszírozós fajta nagyon hatékony naribőr ellen...állítólag
:D:D De a vérkeringést tényleg tutira felfrissíti azon a területen, amivel éll érintkezik:D Épp ezért nagyon sokáig nem is bírok egyhuzamban rajta ülni, úgy 1 óránként tartok egy 5 perc szünetet.
Totikám:D
Hát igen, kombinálásban roppant jó vagyok:D Tök jó, hogy a munkahelyeden megengedik, hagy a labdán ülj, engem a főnököm körberöhögött, mikor felvetettem az ötletet. Nem illik a "cég imidzséhez"
Hát Lányok, nem lesz porche babakocsink. A mózessel együtt 230ezer körül lenne a vége, úgy hogy kapunk kedvezményt
A vicc az, hogy ha a mózest és a babaülést nem kéred, kevesebb, mint a felébe kerül, de ugye akkor csak 6 hónapos korától tudja használni a baba, annyi időre meg nagoyn sok ennyi pénzért....úgyhogy moist nekiállok babakocsit keresni.
Millió puszi