Sziasztok,
Hajny,
köszi a képeket, valóban kész csajszi már Anna. annyira édesek, amikor leutánozzák a mi dolgainkat. Gergő ma narancsot facsart a széken állva, azt hittem megzabálom.
Kazi,
Apának boldog születésnapot!
Van, amikor engem sem hiányol senki, de aztán mindig van vmi téma, amit már átéltem, vag.y meg szí...tam, akkor mindig írnom kell.
Janka,
A Refis játszóház 8-9-től van 12-ig, ha jól emlékszem. mi eddig egyszer jutottunk el oda. Nekünk is tetszett, sajnos azóta mindig közbejön vmi.
Virág,
mikor jártok a Refibe? Fix időpont vagy változó?
Cukker,
Őszintén szólva mi a T-ben vásárolttal meg vagyunk elégedve, főleg azért mert rá két héttel kaptunk egy Cam-ot a párom főnökétől, és amikor szétszedtem őket, szinte semmi különbséget nem láttam köztük, igaz nem vágtam neki őket 100-al egy fának. Akkor 10 körül volt.
Én akincsemet nem szeretem pont emiatt a fickó miatt, ja és mindent sokkal drágábban ad, mint mások. Csak egy példa: olcsón akartam venni ismerősnek babakocsi csörgőt. MEgvettem náluk, majd az Alföldben ugyanazt felennyiért láttam. Azt hittem megüt a guta, és a pasi stílusa sem jött be. Azóta nem is tettem be oda a lábam.
Cipő:
Nem tudom a Mouse márkát ismered-e. Azt hallottam róla, hogy u.olyan jó, mint a Siesta, csak feleannyiba kerül. Nekünk van szandálunk és cipőnk is belőle. Ezt a cipőt lehet kapni a Tescóban a kinti cipőboltban, de ott egy kicsit drágább, egyébként meg a Szil-Coopban található Cipőházban van még.
Donoé,
Húú, tényleg elég elfoglalt a csajszi. Malom címnek?
Köztem és a húgom közt 9 év van és nagyon nem csíptem, amikor 13 évesen azért nem mehettem csavarogni, mert rá kellet vigyáznom. De egyébként meg szerettem babusgatni, de csak akkor, ha én is akartam.
Timci,
Változó, hogy merre sétálunk. Legtöbbször a városközpontban tekergünk, de van, hogy csak az Akadémia körútra megyünk motorozni, mert elég széles az út. Melyik bölcsinél laktok? Mi a Mórába járunk ebédért, vagy, ha a tóra néz az ablakotok, akkor pont a másik vége? Mi a zsidó temető mögött lakunk, majd egyeztetünk. Ja, és általában fél 10-10 körül indulunk és 12-ig vagyunk egyelőre, mert d.u sajna még tanítok, de májustól változik, mert sok végzős tanítványom van, akik az érettségivel ki is mennek.
még vmi, szerintem is nagyon sok azért akocsiért az az összeg, így, hogy semmi nincs benne.
mi a márkája?
Tudtam, hogy még akarok vmit.
Tápszer. Nagy probléma nálunk is. Az allergia miatt kellene Gergőnek napi 5 dl tápszert adnom, mert állítólag az átlagos alatt van a súlya, mivel 10 kg, bár ennyi idősen még sem én, sem a férjem nem voltunk nagyok. Azt mondják fehérjét kell pótolni vele, oké elfogadom, de max. 2 dl-t tudok belepumpálni, azt is banán vagy almaturmix formájában. Mert szegénykém a Pregomint kapja, ami még a többihez képest is szörnyű.
Roz,
köszi a jó kívánságokat. Sajnos ráfér. nagyon feladta a csatát, ami még csak most kezdődne az emberiség egyik legalattomosabb, legádázabb betegségéval szemben. Szerencsére helyzet még elfogadható, csak neki is akarnia kellene, nemcsak nekünk.
Remélem te már jobban vagy. Vigyázz magadra!!!
Nekünk is van közös ismerősünk, Tóthné Ancsa, tanítottam/tom, csak vki mindig beteg, így sajna nem sokat tudunk talizni.
Balim,
Örülök, hogy tisztázódott a szuri téma, bár gondolom Eszter nem örül ennek annyira.
No, remélem nem felejtettem el semmit és senkit.
Jó éjt!