Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Néhány napig nem voltam, mert az apósom bekerült a kórházba, sajnos és elég nagy volt a forgalom.

Jól lemaradtam megint. Először is boldog szülinapot Orsinak!!!
Nagyon szupi tortája volt és nagyon édes a képen is. :)

Hajny,

mindig jegyzetelnem kell, nem tudok ennyi infót észben tartani. Remélem jobban vagy már te is és Annácska is.
Hol is az a sminkelős kép? :wink:

Cukker,

autósücsi, Vatera és tesz-vesz. Jókat lehet kifogni a környéken is és akkor meg is tudjátok nézni. Mi a Tescoban vettünk akciósan egyet. Igaz, nincs nagy neve, de egyelőre jó még.

Lina,

Krisztával én már rég találkoztam, még most is tartjátok a kapcsolatot. Most tervezünk oszt.talit szervezni, de még csak ötletként van meg.
jobbulást Lilinek. A barátnőm kislánya, aki szintén Lili :), is uilyen beteg volt, 2 napig, szerencsére tegnap már semmi baja sem volt.
Bizti, megismerném Noémit, ha képen is látnám, mert a neve ismerős, csak arcot nem tudok hozzákapcsolni most.

Donoé,

szép "kis" családod van. A nagylányod már igazi pótmama is, nem?

Balim,

jobbulást Eszternek.

Bea & Zsolti,

Sok boldogságot Nektek. ezek a képek is szuperek, attól, hogy "csak családi". Szépek voltatok, persze a kis királylány is ott középen. Pocaklakó élvezte a bulit?

Erszényes,

jobbulást Janának!

Dettus,

neked is jobbulást! Látom megint taroltak a betegségek. :(

Nana,

Botinak is mielőbbi jobbulást!

Atyaég, semmi mást nem írok, minthogy mindekni gyógyuljon meg és ne kelljen ebben a szép időben odabent lábadoznotok.

Roz,

Bízom benne, hogy már eljutottál dokihoz. Ha össze tudjuk hozni, elmegyünk veled a dokihoz és addig vigyázok kint a gyerkőcökre, amíg bent vagy.

Janka,

Üdv itt. Én is azokat tudom, amit a többiek leírtak.

mi jól vagyunk, Gergő épp a mamájával motorozik az udvaron, ezért vagyok gép előtt ebben az abszolút furcsa időpontban.

Timci,

mi délelőttönként sétálunk, ha van kedved találkozhatunk.

geli08

Köszönjük, valamivel jobban van Lili, bár délelőtt még kapott egy szurit, lehet, hogy azért. Lázasodott, de a kúp ugye kijött, hányt is reggel, úgyhogy a doki csinált egy koktélt, és úgy néz ki hatott.
Üres kenyéren kívül mondjuk mást nem akar enni Lili, de legalább az benne marad.

Geli,
én sem tartom már a kapcsolatot se Imolával, se Krisztivel. Még a Norbival is nagyon ritkán találkozunk. Nekünk 2005 szeptemberben volt az osztálytalálkozónk a Kisbugaciban, nagyon jó volt, a kaját is jól lehetett intézni, ugyan ötféléből választhattunk csak, de mindenki azt kért amit akart, és ott fizettel

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem hiszem,h elkaptam....Sajnálom, h kiscsúszdacsajszi beteg lett!

Balim, már azt hittem,elkerültük egymást,mert Hanna az állatorvos felé tolatta magát,és csak 10.20körül értünk vissza, de szétnéztem,és nem láttalak semerre.Sajnálom, majd legközelebb,mostmár úgyis sokszor lesz ilyen gyönyörű idő!

Cukker, sztem is viccesek mikor hajbakapnak.... :lol:

Megyek,ablakot pucolok

Kép
seriff

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Beájéknak Sok-sok boldogságot!!!!!

Hajni:
Tényleg régen írtam.Az az igazság,hogy senki nem hiányolt :( .Persze rajtad kívül :wink:
Amúgy köszönöm kérdésed jól vagyunk,szuper az idő,ma egész de. csavarogtunk a csajokkal.Apának intéztünk ajándékot,holnap lessz a szülinapja :)

Cukker:
Mirabel is tápszeres volt annó.Nekünk meg csak a hipp2-es vált be(meg annak van ízesített babateje is).Ez olyan igazi tej ízű-és nem is büdös,mint a legtöbb tápi.
kazi

Babajatszok:
Janka,
jokai utca amit meg nem irtatok. Nagy kapu a jobb oldalon ha a varos felol josz.
Szechenyi krt. 9
Bethlehem kapuja a a refi mellett, mi oda jarunk. Ez alapvetoen reformatus egyhazhoz tartozo jatszohaz.

Ja, A multkor talalkoztam a Betlehem kapuja jatszoban Regeekkel. :lol:

Beaek,
Szovbol gratulalok, nagyon szepek voltatok a nagy napon :wink: :lol: Lilla pedig kis tunder :lol:

Lina,
Varom a privit.
mvirag

Lina,
Jobbulast a hercegnonek :wink: Egyebkent mi a tapasztalatod, miota dietaztok, kevesebbet beteg?
Az enyemek most megint pottyosek valamitol, csak egy par potty az arcukon :roll:
mvirag

sziasztok

Beáék
nagyon -nagyon szépek voltatok :) Lillácska is meseszép ebben ruciban és jól látom, frizura neki is készült ? :wink:

seriff
köszi az infot holnap megyek hozzá bár már nem fáj a fogam ... de azért jobb ha ránéz ... Én is viccesnek találtam anno Nikit mikor eljött a hasonló korú barátnője és mindig babanyelven vitáztak :D na de amióta kicsik megszülettek és egész nap ezt csinálják már nem olyan muris :lol: :roll: :wink: :?

kazi
sok boldog szülinapot apánk :) olyan sokat agyalok hogy kivel jártál egy osztályba de azt hiszem leesett a Nagy Timivel ugye vagy nem, mert akkor tovább agyalok :wink: :roll:

hajny
a volt sógornőm is dunavecsei lehet hogy ismered is rózsa mária ...
jól volt a szülőknél ?Anna szeret ott lenni ?

lili
hogy telik a pihi, ha esetleg olvasgatnál minket, csak azért kérdeztem :)

balim
na akkor jól belenyultatok .... :( de ez azért ez olyan szupi hogy igy gyerköcök nélkül el tudtatok menni :) felétek is jó lehet lakni sok kismami, sok gyerek ...

lina
szegény lili :( jobbulást neki ....

nana
a ti napotok milyen ma ?

geli
nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad :) tegnap beszéltem a dokival telcsin ki nem jött de modta hogy ha van itthon acc kezdjem szedni és amint tudok menjek el hozzá ... ma már egész jól vagyok tegnap extra adag cseppett vettem be jól ki gözöltem magam ... alakulok ... apósodnak jobbulás .

cukker
nekünk egy olyan tápi jött be anno aminek kicsit banános volt az ize a nevére nem emlékszem :(

na megyek vissza mert nagy takarítok ... pénteken hozzák az uj ágyat és addigra szertném ha ragyogna minden már csak fürdőszoba van hátra meg az ablak pucolás...

Kép

Kép

Kép
roz23

tudtam hogy valamit elfelejtek :)

Pille erszénye és lili
ti olyan ügyessek vagyok ebben keresztszemesben tudnátok nekem segiteni hol lehet ehez bevásárolni és mit érdemes venni ? a másik kérdésem nem tudtok horgolni véletlenül ? köszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea, nagyon szépséges vagy a képeken!! :) Lilla is bájos, mint mindig. Azért várjuk a többi képet is.

Roz, mit mondott az orvos? Mert ugye elmentél?!

Janka, van Jókai u-n is játszóház. A Piarista Gimnázium-tól kb. az 5. ház. Ugri-Bugri néven fut. Van kint egy hatalmas ponyva a kapu mellett a névvel.

Kazi, nehogy már csak akkor írj, ha hiányol valaki! :roll: Buliztok holnap, vagy csak csendes családi körben lesz a szülinapozás?

Gyerekeknek jobbulás kívánok!

Orsit vinném pénteken az agyhártya gy. elleni oltásra, de szerintem halasztunk, mert kicsit folyik az orra. Így nem adják be azt hiszem.

Köszönöm mégegyszer a szülinapi köszöntéseket!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz, nem egészen értem a kérdést. Már megvan a mintád amit meg szeretnél varrni és anyag+fonal kellene hozzá? Vagy most szeretnéd kipróbálni? Mert ha igen, akkor egy készletet vegyél inkább, amiben minden benne van.
Egyébként én Erszényes anyósánál szoktam vásárolni a Bocskai sétányon van a bolt.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Bea, Zsolti,
Nagyon sok boldogságot!!!!

Lina,
Mintacsomag engem is érdekelne, meg szerintem Kattic-ot és Lili-t is. Ha írsz egy elérhetőséget szerintem mi elintézzük a Katonatelepieket. Egyébként szerintem az 5-ös még Ádámra is nagy :shock: , kiváncsi leszek a 4-es re.

Janka,
Szerintem a lányok már összeszedték az összes játszóházat ami szóba jöhet.

Körkérdés:
Orrmandulaműtétben valaki jártas? Elindítottuk a procedurát és Ádámnak kivetettjük az orrmanduláját. :(

Betegeknek jobbulást. Az én gyerekeim is betaknyosodtak, pedig kerülünk mindent és mindenkit, de nem tudjuk kivédeni. Így Ádám már megint visszaesett. :( .

Kép

Kép
nyhk

Hát lányok ez a vacak tél, ami volt....nem csodálom h mindenki betegeskedik....
Gyógypuszi minden kis betegnek*******

Janka
Üdv itt! Írj magadról!

Kép
Kép
Kép
thymi

pille
mintám van sok de még nem csináltam ilyet egyszer probáltam már de abba maradt akkor egy ilyen csomit veszek először köszi :)

nyhk
mi 3 éve vettetük ki Niki manduláját igazán nem sok mindnennel járt elkellett menni vérvételre csináltak neki egy ekg 3 nap volt az egész 1 nap mikor bemnetünk csak felvettek minket és ismerkedtünk ... aztán 2 nap reggel megcsinálták műtétet orrmandul és fül tubus és másnap délben meg jöhettünk haza niki jól viselte az altatás utáni időt is de Ő ezt már "megszokta" az altatást az orvosokat .... és utánna tényleg jobb volt bár azóta az orvos zerint már vissza nőtt ... utánna tényleg kevesebbet volt beteg most meg már szinte alig vagy könnyen könnyen gyógyul nem tudom hogy műtét miatt e vagy csak már megszokta szervezte a közösséget és a sok bacit ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszönjük, valamivel jobban van Lili, bár délelőtt még kapott egy szurit, lehet, hogy azért. Lázasodott, de a kúp ugye kijött, hányt is reggel, úgyhogy a doki csinált egy koktélt, és úgy néz ki hatott.
Üres kenyéren kívül mondjuk mást nem akar enni Lili, de legalább az benne marad.

Geli,
én sem tartom már a kapcsolatot se Imolával, se Krisztivel. Még a Norbival is nagyon ritkán találkozunk. Nekünk 2005 szeptemberben volt az osztálytalálkozónk a Kisbugaciban, nagyon jó volt, a kaját is jól lehetett intézni, ugyan ötféléből választhattunk csak, de mindenki azt kért amit akart, és ott fizettel

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,

Nekünk mostmár tényleg találkozni kellene!!!! :D :D
Ha meggyógyulsz, meg mi is, meg összejön akkor tényleg összehozzuk már! (bár lehet, hogy ez megint hónapokba telik :) )
Ez a tubus dolog nagyon érdekelne, mert erről még semmit nem tudok, de lehet, hogy szügség lesz rá. Majd skype-n értekezünk egyszer ez ügyben. OK?

Kép

Kép
nyhk

Roz,

Nekünk mostmár tényleg találkozni kellene!!!! :D :D
Ha meggyógyulsz, meg mi is, meg összejön akkor tényleg összehozzuk már! (bár lehet, hogy ez megint hónapokba telik :) )
Ez a tubus dolog nagyon érdekelne, mert erről még semmit nem tudok, de lehet, hogy szügség lesz rá. Majd skype-n értekezünk egyszer ez ügyben. OK?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, még Nana Botijának is tavaly volt mandulaműtéte,bizti Ő is informál majd.(Hannának tökéletes volt a Lina féle 5-s pelus, sztem azért Ádámnak is jó lesz)

Roz, együttérzek, most pucoltam meg az összes ablakot,és mostam ki a függönyöket (jó a nappaliét nem),és még a kertet is rendberaktam elől. Fogak már csak így szokták,mire odajutsz,nem fáj... :wink:

Virág,és Regéék hogy vannak? Kicsilány miket csinál??

Kazi,azért mert nem mondjuk,még hiányolunk!

Kép
seriff

gelio8-szivesen elsétálgatnék veletek,főleg mikor ennyire gyönyörű az idő.
Ma is sétáltam egyedül,mert el kellett intéznem valamit az ományirodába,a szalagháznál letettem a kocsit,s onnan sétáltam.Nagyon szeretek sétálni,csak mint már irtam,nem egyedül :)
Mikor szoktál sétálni és merre?Én a Szécsényibe lakom,közel a bölcsihez.Az ablakunk a tóra néz.Tudod hol van nem?Ird meg mejik nap sétáltok erre és akkor együt sétálhatnánk tovább :)Ha gondolod.

erszényes-kaptam levelet a babakocsistól.Azt mondja nem lehet alkudni,mert ők webáruház...:( most mi legyen?Pedig a narancssárga is ugyanilyen,mégis olcsobb,nem értem...és lehet vnni pluszba hozzá lábzsákot,meg esővédőt...a postaköltség meg 165o ft.Hmmm...fura bez nekem,h.nincs hozzá a lábzsák,meg az esővédő.
Neked mit irt?

Hajni-hogy vagy?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Virág, ugye mostmár megkaptad a szemészdokis privit? Mi volt magánban?

Kép
seriff

Nyhk,
nálunk is volt mindkét fiúnak orrmandula-műtétje és Marcinak tubusa is.

Lina,
jobbulást Lilinek!

Ser,
pont abban a másfél órában aludt Eszter mikor mehettünk volna. Most egy kicsit kimegyünk, olyan jó idő van. De hogy fogja bírni estig?

Roz,
hát igazából inkább az új részen vannak kicsi gyerekek, bár az sincs messze, csak egy utcányira tőlünk.
balim

Geli08!

Köszi a dícséretet,tényleg aranyosak. :)
Lányom abszolút nem pótanyáskodik,pont most van a serdülőkorban,néha a hajam égnek áll tőle,de sok helyre jár amúgy is,tan.szobás,táncol,hastáncol,citerázik,meg a net,s msn a mindene.Meg a malom center.Mondtam is,hogy a lakcímét oda át is íratom. :lol: Meg sokszor anyunál van,úgyhogy nincs pót anyáskodás :)

Timci!

Tegnap megnéztem Neked a Brendonban a kocsikat(a webáruházban)s sokkal barátibb áron is vannak nagyon szép kocsik.Mondjuk alkudni itt sem lehet,de szerintem sehol ilyen üzletekben.Újat akarsz mindenképp?

Cukkker!

A kis cipőre visszatérve,ahol laktunk az Akadémián,a Saloonn melletti kínaiban tündér cipők vannak.Múltkor ott vettem Noéminek sport cipőt,nagyon vagány,1290-ért.
Vendég

Sziasztok!

Timci
már javulok,köhögés az csak erösödik.Ez van.

Cuki
igen,töled kölcsönöztem azt a szót,illik rám most,borzasztó a hangom.

Balim,Nyhk
húúú,ezek a mandula mütétek,borzasztó látvány lehet,meg átélni ezeket.Nem irigykedem ezért.

Geli
soxor én is jegyzetelek,nem mindig tok jönni naponta többször.
A fényképre köszi hogy emlékeztetsz,teszek mindjárt.

Roz
a Rózsa Marika az nem Szalkszentmártoni?Neki halt meg az öccse motorbalesetben.17 évesen,ö az nem?Öt ismerem.

Ser,Roz
ügyik vagytok egy jó kis ablakpucolás elmaradhatatlan ebben a jó idöben.Én túl vaok rajta,majd húsvét elött megint kell,aztán meg majd.

Valóban supi volt az idö ma is,bár ilyen maradna még sokáig.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé

Köszi, de ez az, amit eldöntöttem, hogy ha muszáj, akkor méreg drágán veszem meg Adrinak a cipőt. Bencénél spóroltunk a cipőn és lúdtalpas lett. Nem biztos, hogy emiatt, de akkor sem kockáztatok. Akkor már inkább jó helyről használtat, az is jobb, mint a kínai. Szerintem...

Kazi

Én is azt mondom, hogy ne csak akkor gyere már, amikor valaki hiányol. Te kis hiú. :)

Geli

Ma néztem még üléseket a Petőfi S. utcán is a Kincsem bababoltban. 20 körül van a legolcsóbb. Ott azt útálom, hogy a pasi mindig lenéz. Merthogy, ami a Tescóban és az Auchanban van az olyan is, ócska. Pedig náluk vettem a 2. babkocsinkat. Pierre C. , na ez is oltárira vacak. Előtte egy kínai kocsink volt, azt is leszólta.

Adrit ma jól megnyúztuk a barátnőmmel, de nagyon jól bírta a drágám. Déltől 4-ig a városban voltunk.

Andi
Kép
cukkker

Anna sminkelte magát,vagyis akarta. Kép

Kép

Naon jól érezte magát,állandóan ugrált az ágyon,csintalankodott. Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Alszik a lanyom! :shock: Persze mert amikor kellett volna, akkor nem volt hajlando, most meg... :roll: Esti nyolcas altatasnak lottek. :roll:

Sbea, nagyon nagyon szepek voltatok! Gratulalok es sok boldogsagot kivanok!!! :D

Hajni, Anna :D Hiaba igazi no! Mit kent magara?

Balim, vegigcsinaltak, de el is aztak... :wink: Kicsi a vilag, ugy hallom... :D

Lina, Lilike :(

Nyhk, mandulamutet... :( SAjnalom, hogy megis muszaj. :(

Timcike, esetleg ez a kocsi nem tetszik? ABCNovus www.babyoutlet.hu legalul - kicsit hulye a kep beallitasa sztem, egyebkent egesz jol nez ki :?
Egyebkent Dettuseknak ujfajta Pierre Cardin kocsijuk van, szerintem jol nez ki es massziv, ha jol tudom ket iranybol tolhato.

Dettus, koszi a setat, alaposan elfaradtam a vegere. :roll: Bezzeg Kati itthon meg kiprobalta az uj motort, le sem akart szallni rola. :D

Voltunk ma oltason, szegenykem mar sirt, ahogy meglatta a doktor nenit, csak akkor nyugodott meg mikor oltoztetni kezdtem. :cry:
84cm es 12 kg. :D

Ringatora jon valaki penteken?

Es meg valami, hatha erdekel benneteket. A baptista gyulekezetnek lesz ovija www.baranykaovi.kbgy.hu .

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

igy muxik csak: baranykaovi.kbgy.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dettus, kidobtam 800ft-ot az ablakon, ha erted mire gondolok! :wink: :? :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dora_-köszike,h.próbálsz segiteni,kocsi ügyben.Már megvan az álombabakocsi,Ági segitett megtalálni,csak még haza kell menni,és a pénzt elhozni. :oops: Majd utána jön a megvásárlása.Persze neten keresztül fog ez mind megtörténni.Kicsit drágálom,de nekem ez tetszik.Beteszem ide is,h.lássátok,milyen is az én álomgyerekkocsim.Igaz a szine kicsit aggaszt,mert túl sok benne a fehér,ami könnyen koszolódik,dehát ez van...és persze vadi új.Egyébként a szinét félretéve,nagyon belezúgtam. :lol:

donoé- neked is külön köszönet,igen,vadi új kell.Talán láttál ehez hasonlót?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sbea-GRATULA a nagy eseményhez.Nagyon szépek voltatok!Kitartást és sok sok boldogságot!!!! :wink:

Az imént kihagytam a babkocsiról a képet.Most beillesztem :oops: .

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jah...46.349 Ft-ba kerül,lábzsák és esővédő nélkül.Csak a mózeskosár van benne az árába.És Osztrák.Bizok benne,h.jó minőség ennyi pénzért.A postaköltség,meg 1.65o Ft.Persze legaláb lábzsákot szeretnék venni hozzá,hisz a tél miat kell.Meglátjuk mennyi lesz...remélem nem túl borsos...Jó lenne pont ilyen kocsit találni sokkal olcsóbban,de sajna eddig még nem bukkantam rá.Piere Cardint nem merek venni...

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci: láttam amit írtál, sztem elég gáz h ebben nincs benne az esővédő meg a lábzsák...:(
Viszont ezt neked találtam! Ilyesmit néztél abban a kis bababoltban...

Pierre Cardin PS 647 többfunkciós babakocsi újszerű állapotban eladó.

- újszülött kortól használható, később sportbabakocsivá alakítható
- extra széles belső tér
- a fekvő és az ülő pozíció között 4 fokozatban állítható háttámla
- két irányból tolható, gombnyomásra megfordítható a tolókar, aminek a magassága is állítható
-összes kereke fékezhető, elöl dupla, rögzíthető bolygókerekek vannak
- téli, ill. nyári kupolatető
- naptetőzseb & válltáska egyben, ami lezipzározható
- 3 zipzározható zseb, egy cumisüvegtartó zseb
- 5 pontos biztonsági öv
- 3 pozicióban állítható lábtartó
- huzata könnyen levehető, mosható
- alul extra méretű bevásárló kosár
- egy kézzel könnyen nyitható-csukható

Tartozék: lábzsák, esővédő
GARANCIÁLIS 2007.AUGUSZTUSIG!
Ár: 28000.-ft
/Budapest/
Érd.: szelloe@freemail.hu Kép

KépKép
erszényes

Timci: itt a babaszobán 1600 db kocsi van fenne, új és használt is, itt is nézelődj sztem, én is most keresek magamnak (meg neked is :wink: :D )

Lina: annyira sajnálom Lilit! :( Jobbulást neki!

hajny: Igazi kis nőci Anna a képeken! Imádom! :)
mégegyszer nagyon nagyon köszönöm a DM-es cuccokat meg h Mindent igy házhoz hoztatok, ez hatalmas segítség volt nekem! :wink: :lol:
Neked meg jobbulást!!! Párologtassatok az segít a köhögés ellen! :)

Lina: privit megkaptam! Akkor egy 10-es csomit mégiscsak kipróbálnék és aztán majd telefonon intézem a többit...:)

KépKép

KépKép
erszényes

Timci: ezt is nézd meg!! :wink:
http://www.babaaruhaz.unas.hu/

KépKép
erszényes

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lanyok, elnezest az utolso ket hozzaszolasomert, fogalmam sincs, hogy csinaltam... :shock: :? :roll:

Timci, en is dragallom a babakocsit, foleg, hogy nincs hozza labzsak es esovedo - az meg + 8-10ezer ft! autos ules sincs hozza? Masreszt latatlanba rizikos megvenni. Garanciat hol tudnal ervenyesiteni, ha szukseg van ra?
Szerintem ne kapkodd el a vasarlast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia dora!

Én megyek,pénteken ringatóra a tanitóképzőbe meg a barátnőm is.

várom már nagyon,te voltál már ezen a zenés foglalkozáson?
janka 2006

Szia thymi!

Magamról röviden:Van egy csodálatos Janka nevű 9-hónapos kislányom,aki az egész napomat kitölti.Petőfáros elején lakunk,de nem sokáig mert lassan befejezzük az építkezést a Ladánybenei út mellett.A Tesco körforgalomtól 1km-re.156cm vagyok és duci( most nagyon,rajtam maradt szülésóta 17kg)Az irányár nevű újság pénzügyiosztályán dolgoztam(száviteli/pénzügyi előadóként)onnan jöttem Gyed-re.Ja,35-éves vagyok.

Remélem kielégítő volt a bemutatkozásom.

Én is szivesen megismernélek, irj pársort te is magadról!
janka 2006

Sziasztok!

Roz:
Igen, jól emlékszel a Nagy Timivel jártam egy osztályba! :D
Köszi a köszöntést apa nevében is! :D

Pille:
Nem lessz nagy buli,hétvégén már megünnepeltük a tesóm és a mamám születésnapjával eggyütt(egymás hegyén -hátán vannak az ünnepek),a csepegiben voltunk,degeszre kajáltuk magunkat :lol: !Meg hétvégén elmegy Gyuszi a barátaival " bulizni " :?

cukker,ser:
Nem vagyok én hiú(mármint-e tekintetben legalábbis :D ) ,csak magamban nem szeretek beszélni :roll:
Nem pont úgy értettem a hiányolást,hanem nem érzem,hogy valaki is kiváncsi rám ITT:roll:

Hajni:
Nagyon aranyos Anna,és micsoda nagylány :D

Timci:
Nekünk ugyan ilyen(pierre c.)Babakocsink van,csak a színe más.Én meg vagyok vele elégedve,egyetlen bajom vele,hogy nehéz(én sokat rakom be kocsiba),meg a lépcsőzés is nehezen megy vele.

Dóra:
Jó súlyban van Katika! :D Mirabel is kb. ennyi(na lehet,hogy egy ici-picit több),csak ő 3és fél éves lessz lassan :oops: !
Szeret is enni?

Jó éjt nektek!
kazi

Szia mvirág!

Köszi az infokat.A refi mellé ahova ti jártok,minden nap lehet menni,ha igen hányórától és meddig??Valószínű,hogy megfogjuk nézni.Most pénteken a tanítóképzőbe megyek a ringató nevű zenés foglalkozásra.Sok jót olvastam róla eddig...

Te voltál a Jókai útcán lévőben is?

látom a foton két kisgyereked van,ők mennyi idősek? Merre laktok Kecskeméten?
janka 2006

Timcike!

Megnéztem,hát ilyen kocsi tényleg nem két fillér.Ehhez plussz vennetek kell hordozót is,ha autóval utaztok,+költség,ráadásul dögnehéz,bár nem tudom van-e zárható tárolótok.Nekünk volt az Akadémián,mégis minden eltűnt.Meg a mózeskosarat 3-4 hónapig tudod használni,utána úgyis szeretne többet látni a világból,amit egy hordozós kocsival el tudsz érni.Nekünk ilyen van,imádtam,de már nem használjuk,jó,ha 10 alkalommal lenn voltam vele.Csak a kocsi 14.5 kg.De ez csak saját vélemény,olyat vegyél ami szíved vágya. :)
Vendég

Sziasztok,

Hajny,

köszi a képeket, valóban kész csajszi már Anna. annyira édesek, amikor leutánozzák a mi dolgainkat. Gergő ma narancsot facsart a széken állva, azt hittem megzabálom. :D

Kazi,

Apának boldog születésnapot!

Van, amikor engem sem hiányol senki, de aztán mindig van vmi téma, amit már átéltem, vag.y meg szí...tam, akkor mindig írnom kell. :roll:

Janka,

A Refis játszóház 8-9-től van 12-ig, ha jól emlékszem. mi eddig egyszer jutottunk el oda. Nekünk is tetszett, sajnos azóta mindig közbejön vmi.

Virág,

mikor jártok a Refibe? Fix időpont vagy változó?

Cukker,

Őszintén szólva mi a T-ben vásárolttal meg vagyunk elégedve, főleg azért mert rá két héttel kaptunk egy Cam-ot a párom főnökétől, és amikor szétszedtem őket, szinte semmi különbséget nem láttam köztük, igaz nem vágtam neki őket 100-al egy fának. Akkor 10 körül volt.
Én akincsemet nem szeretem pont emiatt a fickó miatt, ja és mindent sokkal drágábban ad, mint mások. Csak egy példa: olcsón akartam venni ismerősnek babakocsi csörgőt. MEgvettem náluk, majd az Alföldben ugyanazt felennyiért láttam. Azt hittem megüt a guta, és a pasi stílusa sem jött be. Azóta nem is tettem be oda a lábam.
Cipő:
Nem tudom a Mouse márkát ismered-e. Azt hallottam róla, hogy u.olyan jó, mint a Siesta, csak feleannyiba kerül. Nekünk van szandálunk és cipőnk is belőle. Ezt a cipőt lehet kapni a Tescóban a kinti cipőboltban, de ott egy kicsit drágább, egyébként meg a Szil-Coopban található Cipőházban van még.

Donoé,

Húú, tényleg elég elfoglalt a csajszi. Malom címnek? :lol: :lol: :lol:

Köztem és a húgom közt 9 év van és nagyon nem csíptem, amikor 13 évesen azért nem mehettem csavarogni, mert rá kellet vigyáznom. De egyébként meg szerettem babusgatni, de csak akkor, ha én is akartam. :)

Timci,

Változó, hogy merre sétálunk. Legtöbbször a városközpontban tekergünk, de van, hogy csak az Akadémia körútra megyünk motorozni, mert elég széles az út. Melyik bölcsinél laktok? Mi a Mórába járunk ebédért, vagy, ha a tóra néz az ablakotok, akkor pont a másik vége? Mi a zsidó temető mögött lakunk, majd egyeztetünk. Ja, és általában fél 10-10 körül indulunk és 12-ig vagyunk egyelőre, mert d.u sajna még tanítok, de májustól változik, mert sok végzős tanítványom van, akik az érettségivel ki is mennek.

még vmi, szerintem is nagyon sok azért akocsiért az az összeg, így, hogy semmi nincs benne.
mi a márkája?

Tudtam, hogy még akarok vmit. Tápszer. Nagy probléma nálunk is. Az allergia miatt kellene Gergőnek napi 5 dl tápszert adnom, mert állítólag az átlagos alatt van a súlya, mivel 10 kg, bár ennyi idősen még sem én, sem a férjem nem voltunk nagyok. Azt mondják fehérjét kell pótolni vele, oké elfogadom, de max. 2 dl-t tudok belepumpálni, azt is banán vagy almaturmix formájában. Mert szegénykém a Pregomint kapja, ami még a többihez képest is szörnyű. :shock:

Roz,

köszi a jó kívánságokat. Sajnos ráfér. nagyon feladta a csatát, ami még csak most kezdődne az emberiség egyik legalattomosabb, legádázabb betegségéval szemben. Szerencsére helyzet még elfogadható, csak neki is akarnia kellene, nemcsak nekünk.

Remélem te már jobban vagy. Vigyázz magadra!!!

Nekünk is van közös ismerősünk, Tóthné Ancsa, tanítottam/tom, csak vki mindig beteg, így sajna nem sokat tudunk talizni.

Balim,

Örülök, hogy tisztázódott a szuri téma, bár gondolom Eszter nem örül ennek annyira. :wink: :oops:

No, remélem nem felejtettem el semmit és senkit.

Jó éjt!

geli08

Geli08!

Te is olyan lehettél,mint Barbi. :lol: Ha jó a kedve,imádja Őket,de ha menne,vagy netezne,akkor rájuk se néz szinte.Köztük 10,s 12.5 év van.Pedig annyira imádják a picik.Donát állandóan menni akar utána busszal az isibe :lol: Van róla képem is,de ide nem sikerül feltenni.Azt hittem megzabálom,felöltözött:kabát,sapi,kesztyű,alul semmi! :lol: bakancs,nyakában a pénztárcája,áll az ajtó előtt,hogy megy Barbi után isibe.
Vendég

Kazi,már hogyne lennénk kíváncsiak Rátok!!!!!!!!!!!!!4
Hova megy Gy bulizni, az Ámorba? Mindjárt itt a nyár,és lehet menni bicajozni! Én már nagyon várom, imádjuk!

Geli, nehogymár azért kelljen tápszert adni Gergőnek meg átlag alatti a súlya! Merthogy itt a topicon több ilyen baba van,mégsem adunk sem én, sem Lili tápszert....(igaz cici van még mindekttőjüknél)

Hajny, Anna nagyon nőci!!!Édes!

Balim,na hogy bírta Eszti estig?

Kép
seriff

Cukker, nézd meg a cipőt a Deichmannban is, vannak utolsó párok(de lehet,h vki már írta).

Kép
seriff

sziasztok :)

Hajny
nem az a R.M Nekik akiről én beszélek egy boltjuk is van a házuk alatt rózsa abc ... nagyon édes Anna ahogy sminkel .. :)

kazi
azt akartam irni mint seriff hogy attól hogy nem irjuk hiányolunk :) Én tul sokat beszélek itt magamról magunkról :oops: nem "hiúságból " csak nekem Ti vagytok a "külvilág" nagyon kevés helyre jutunk el ... délelőtt főzés összepakolás és főleg mindenapos utálatos mosás ruha elpakolás... du már csak arra van időnk hogy nikiért be sétáljuk igazán enniy én ezért vagyok ilyen fecsegő :D apa kap tortát is ? hol buliznak ilyenkor a fiúk ?

geli :(
szegény ez a legrosszabb mikor Ő nem akar gyógyulni nagyon várom keddet anniyra kíváncsi vagyok erre dokinőre :)
a pepti junir vagy az isomil nem jött be neketek szerintem ez a kettő jobb mint a prega ... mármint izre ...

donoé
de édes lehet donát :) kis drága hogy szeretheti a nővérét . Az ilyen nagy korkülömbségek azért hasznossak is néha :)

seriff
tudja az én fogam hogy mikor megyek orvoshoz :D most megint fáj de azért rendi volt meert 1hétig nem fájt tudta hogy 2hét mulvára kaptam csak időpontot :D remélem oda találok reménytelenül béna vagyok ebben az utca nevekbe kell nekem is egy ilyen gps bár szerintem még azzal is eltévednék :lol: :oops: :roll:

timcike
tényleg fura hogy fizteni kell külön a lábzsákért az szerintem bennekellene hogy legyen az árba bár rég vettünk már babakocsit de én ugy emlékszem hogy ha a táska nem is mindnehol de lábzsák tartozéka babakocsinak ...

nyhk
a jövö hetünk szabad csak nikiért megyünk be ami asajnos az egész du lefoglalja ... vagy a következő hét akkor anyu délelőttös és akkor Ő hozza ha nikit és akkor egész nap itthon vagyunk ... majd megbszéljük :) skypom most is be van kapcsolva már jó mikrofonom is ugy hoyg ugy is beszélhetünk...

Kép

Kép

Kép
roz23

Jo reggelt!

Janka mama, akkor valoszinuleg talalkozunk penteken a Ringaton.
Mi a Jokaira jarunk jatszohazba, jelenleg csutortokonkent van 3-5-ig. Szeretem, mert sok jatek van, kis mondokazas, viszont most emeltek arat, 450 lett egy ora, ezt sokallom.

A Betlehem kapuja mennyibe kerul?

Kazi, haaat nem tul valogatos a csaj, de azert nem zabagep. :wink: O mindig is nagy baba volt, pedig nem szuletett nagy sullyal.
Es hidd el kivancsiak vagyunk rad, ratok, meg ha nem is irjuk kulon meg!!! :D

Geli, zsidotemeto mogott az a Vacsi koz? Anyukamek a Mora mellett laknak (en meg anno oda jartam). Ha gondolod egyszer csinalhatnank egy kozos motorozast az Akademian.
Tenyleg muszaj az a tapszer? Szerintem 10 kg azert nem olyan keves.

Jaj Istenem, nalunk meg elkezdodott a hiszti korszak. Nem korai meg? Iszonyat hogy ki tud akadni... :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

geli!

Köszi az infot,a refivel kapcsolatban!Biztos megfogjuk nézni Jankával.Szeretek csavizni vele,általában viszem magammal minden hova.
janka 2006

Roz, püt küldtem, leírtam az utat mégegyszer! De hívj,ha elakadtál!

Kép
seriff

dora!

Valószínű,hogy fogunk találkozni.Szimpatikus amiket írtál a Jókai utcai játszóházról.Ma nem tudok el menni,jövőhétem meg Erdélybe utazunk hármasban 15-18-ig pihizni.de feltétlen írok amikor megyünkjátszani,aranyoa a kislányod.Janka is hisztizik,elégkorán már.Bár a védőnőm szerint nem korai.engem teljesen kiborít nyüszőgése.Ha felveszem az a baja,ha le teszem az a baj.Találja ki az ember mit akar!!Hát nem? Te merre laksz?
janka 2006

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?