Új privát üzeneted érkezett!

Baby
Nem szeretnék tesztelni,ha nem sikerült akkor úgy is megjön 16.-áig.

Madrin
Nálunk sem találtak semmit,tényleg ne lepődj meg ha nálatok sem lesz probléma

Bibar
Szupi :D

Csibe
Sajna én nem tudok segíteni,de majd a lányok.És üdv közöttünk!
gabicsibe

Sziasztok!

Estrella, az iwiw-en nézz meg, én is megnéztelek és megtalállak, ha látlak. :) Nem tudom még, hogy miben leszek, de barna rövid kabát lesz rajtam és fekete bőrtáska , bronz színű bigyókkal. A hajam hosszú, középszőke, szőke melírral. A férjem rövid tüsi hajú, igen türelmetlen tipus, ami néha úgy jön ki rajta, hogy majd elalszik a fotelekben és egyik lábát a másikra rakosgatja unalmában :) Remélem így megtalálsz. Mi csak 9 után megyünk, lesz az 10 óra is, mert előtte a SOTÉ-n kezdünk. Jó lenne találkozni és dumcsizni :)

Niki baba! :( De fő az optimizmus! Az első olyan kisérletféle, legalábbis én annak fogom fel, de majd a második!

Gabicsibe! Feszüljenek csak azok a cickók! :wink: Törd meg az inszemeseknél ezt a rossz szériát!

Málna! Én itt vagyok, be szoktam ide kukkantani, téged viszont ritkán látni! Most mi van veled? Stimulációnál tartasz vagy már az inszem is megvolt?

Csibe! Üdv a fórumon! Én nem értek a lombikhoz, úgyhogy sokat segíteni nem tudok, de jó kezekben vagy az biztos :)

Csajok! Az normális, hogy feszül a hasam, mint az állat? (ez még csak a 9. nap) :?

Pussz mindenkinek:)
nellike

Baby:
Ezek szuper hírek, látod-látod mondtam én hogy minden rendben lesz. :)
Nellike:
Holnap reggel 7-kor ott leszünk apával a BMC-nél. Fekete bőrkabát, barna tunikaszerű felső, ja és fekete félhosszú hajam van. :) Remélem rámtalálsz ha ott leszel.
Húú tényleg ezek ott lesznek szombaton is, lehet nekem is akkor kell mennem legközelebb??? :shock:
Na majd holnap megmondják a tüszőnézésnél.
Egyébként egész nap szúrkált a hasam, meg folyásom is volt, lehet történik ott bent valami. :?
Na majd holnap jelentkezem és elmondom mi volt.
Lexi:
Mi van veled? Szurikezdés beindult már?
Niki:
:(
Vendég

Gabicsibe
drukkolok hogy ne jöjjön meg :D :D :D

Csibe
üdv nálunk
nekem mindig long protokoll volt,az a hosszabb,mert az a 20 napon kezdödik.a lényeget az elözö oldalon gombahölgy leirta :D :D :D
drukkolok hogy minden rendben menjen nálatok :D :D

Gombahölgy
köszi a választ,nekem most fagyim lesz,de utánna rögtön stimu,azért kérdeztem :D :D azt hiszem a longot választom megint,hacsak nem mondja a dokim hogy sietni kell mert jön a korlátozás :oops: :oops:

bibar

Estrella,Nellike

Én is megyek holnap.Zöld felső,szürke mellény,sötétzöld kabát.Szőke haj.Fél 9 felé megyek.Remélem összefutunk.
lukrécia

Lukrécia,
te is mész, és én meg nem?!:) Pedig jól eldumálnánk megint,nem?
baby.81

Sziasztok!
Baby, örülök a jóhíreknek :D Pár napig itthon lesz a férjem. Küldöm is a piacra a méhpempős mézért. Felfedeztünk egy méhészt :wink:

Gil, én jövőhétre várom a mensit. Kiváncsi vagyok, megzavart-e a sok hormon, de szerintem nem. Mert még peteérésem is volt... Ha megjön a 10-12. napon kell mennem uh-ra, aztán kiderül. Már várom.

Gabicsibe, hogy Te milyen aranyos vagy, hogy ilyen alaposan utánanéztél Jucinak az okosságokról.

Nellike, rég láttalak. Mi van Veled?

Csibe, én csak a long protokollban vagyok jártas (na, azért ez is túlzás). Szóval nekünk az volt és ennek az a lényege, hogy a ciklus 20. napja körül kezded magadba döfni a Decapeptyl nevű szurit, ami megakadályozza az idő előtti tüszőrepedést. Ezt szúrod kb. 15 napig reggelente. Közben meg fog jönni a mensi teljesen normálisan. Ezután vérvétel, vizelet, uh következik, amikor is ezen eredmények tudatában a doki megállapítja, hogy a többi szuriból (mi esetünkben Merional, Puregon), mennyi egységet kell használnod. Ezek felelősek a szép nagy tüszőkért. Ezeket esténként kell beadni. Pár nap múlva uh-on megnézik, hogy értek a tüszők. Ha szükségesnek látják, emelik vagy csökkentik az adagot. Félidő környékén mész kb. 2 naponta uh-ra és ha mindent megfelelőnek találnak, megejtik a petesejtleszívást (punkció) /Kriszti most biztos büszke lesz Rám/ Másnapra eredmény a megtermékenyített petesejtek számáról. Amit a párod lefagyasztott spermiumaival ejtenek meg. Ne aggódj, nagyon ügyesek így is. Majd 2-3 (néha több) nap múlva beültetés (transzfer). Végül 10-11 nap múlva vérvétel, ahol is jó magas hcg szintet állapítanak meg. Remélhetőleg. :wink:

Bocsi lányok, ha túl hosszúra sikerültem. Először privibe akartam,aztán rájöttem, hátha más is szeretné tudni nagyjából a menetet.
süni76

Lukrécia:
Te is jössz??? DE JÓ!!! :D :D
Vendég

Lukrécia, Nellike:
Szerintem 10-kor még ott leszünk, tuti összefutunk. Megnézlek titeket az iwen, rögzítem az arcokat, és figyelek, aztán lecsapok. :D
Vendég

Málna
te már tul is vagy az inszemen???????mikor voltál te kis titokzatos? :D :D :D nagyon drukkolok neked hogy ne kelljen lombikra menned 8) 8)

Kriszti
mi ujság veled?éjszakázol?férjem most focit néz,igy eléggé unatkozom.annyi kismama volt ma a bmc-ben,öröm volt látni öket :oops: :oops: de már jo lenne ha mi is köztük lennénk :oops: :oops: remélem azért elöbb-utobb ti is elindultok,már ugy drukkolnék neked :D :D

Lukrécia
hagyd ott nekem légyszi a bmc-ben a 3-as szék alatt a filmet meg a videókazit,ki tudja mikor talizunk,vagy kinnt a bokor alá is bedughatod :lol: :lol: :lol: uuugy irigyellek a friss stimudért,tessék örülni nem negativoskodni :lol: :lol: :lol: na pusz

bibar

Na sziasztok!!!

Süni!Édes kis büszkeségem!!! :lol: :lol: MOndtam már, hogy imádom a kis írásaid??? :lol: :lol: MOst is hangosan nevettem, párom meg értetlenül néz.... :lol: :lol:

Estrella!
Sajna nem találtam semmit...:(

Baby!
Látod, milyen jó, hogy írtad, hogy ne írjam be??Képzeld, ahogy olvastam, autómatikusan írtam is be...Erre olvasom tovább, és törölhettem.... :lol: :lol:
Örülök, hogy ilyen szép a nyh-ád...

Bibar!
Remélem neked is jó híreket mondanak csütörtökön!!!

LÁnyok, akik holnap mennek!!!Jó hírekkel várunk benneteket is haza!!!

Csibe!
Üdv köztünk! Nekem is long protokoll volt, de ahogy az én kis büszkeségem leírta, az valami fantasztikus!!! :wink: :lol: :lol: Úgyhogy én nem is fűzök hozzá semmit!!!!

Bocsika, ha valakit kihagytam!!!! :oops: :oops: Kissé fáradt vagyok! :lol:
Na, nemsokára dobok egy táblát!!
Vendég

Drága Bibarkám!!!

Vagyok ám, csak 2 nappalos műszak után be mertem kapcsolni a MSN-t, és mindenki megtalált!!! :lol: :lol: HIába, a népszerűség... :lol: :lol:
Hááát, hogy mikor kezdünk???Nos, mihelyst összejön a pénz..Addig pedig... :oops: :oops: :oops: MIndent bele!!!! :wink: :lol: :lol:
De igérem azonnal jelezni fogom, ha indulunk!!!Vagy báármi más állapot áll be nálam!!!!! :wink: :lol: :lol:
Az én párom éppen "királyi" helyen van.... :roll: :lol: Aztán bújik ide... :oops: :oops: De előbb megszerkesztem a táblát!! :lol:
Vendég

Nekem is focit néz az uram!! :evil: De legalább nyugiban ülhetek itt a gép előtt.

Estrella, Lukrécia! Remélem találkozunk, sietek, ahogy tudok :) Indigó farmer, magassarkú csizma, fekete felső és azon sötétrózsaszín garbós mellény, bőrkabát. A rózsaszínű garbóról menni fog. Lukrécia! Te is a Zekéhez jársz, ugye? Akkor szerintem a bejelentkezés után odamegyek a II. Vizsgálóhoz.

Sünike! Jól vagyok, köszi, holnap utolsó uh. pénteken remélem inszem. :)

Jó éjt mindenkinek! Pussz, Nelli :)
nellike

Jó reggelt Lányok!

Olyan aranyosak vagytok, köszi!

Sajna szabink fogyta és a munkahelyi kezdődő gyanakvás miatt (munkahelyemen nem tudja senki) most ki kell hagynunk 1-2 hónapot a 2. inszem előtt, de aztán folytatjuk! Remélem ilyen esetben nem kellenek újra a vizsgálatok, csak simán mehetünk a 2. napon. Szerintetek?

Juci
Barátnőm is küzdött ezekkel a kellemetlen dolgokkal és mivel ugye a folyadék nagyon fontos, folyton egy kis üveges víz volt a kezében (kicsit muris volt, szinte hozzá nőtt ) és pár percenként 1-1 kortyot ivott. Ez így nem jött ki és megvolt a szükséges folyadék mennyisége is.

Nellike
Nekem is feszült a hasam picit, szerintem ez normális.

Nikibaba
niki baba

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek.
Nelike, Estrella, Bibar, Süni, Kriszti :D ,köszönöm a fogadtatást.
Süni köszi a protokoll leírást.

csibe
csibe32

Gabi!
Remélem, a dolgos hétköznapok mellett szépen egy (vagy kettő?)kisbaba is elkezd növögetni a pocakodban.

Gil!
A fentiek rád is vonatkoznak! :)
Olvastam az öltözős várakozós "sztoridat". Az én esetemben is volt néhányszor, hogy 10 perc után kezdtem gyanakodni, nem felejtettek-e ott. Mindig füleltem, hogy benn van-e még valaki a rendelőben. És miután ugye az ember abban bízva, hogy amint az öltözőben van már gyorsan be is hívják rögtön le is vetkőztem. Aztán az ücsörgés során elkezdtem mindig fázni és szép lassan nagyjából visszaöltözködtem. Aztán, ha hívtak őrült gyorsasággal dobáltam le magamról a cuccokat. Remélem már csak 2 alkalommal kell ezen a torturán átesned egyszer amikor a hsg miatti vérvételre mégy, aztán pedig amikor a picurt kukkoljátok meg uh-n.

Baby!
Tessék bízni magadban és a kis fagyikban! Látod, hogy milyen szépen alakult a nyálkahártyád. Ez már nagyon jó jel! Szorítok!

Bibar!
Nekem is long protokollom volt. Igazából én elég tudatlan vagyok atekintetben, hogy mitől függ, hogy melyiket alkalmazzák, de nekem hál Istennek bejött. Bízom benne hogy Neked már nem is kell ezzel foglalkoznod, mert a mostani fagyi összejön!

Juci!
Te kis émelygős - hányós kismama! Ne aggódj, hamar túlleszel ezen az időszakon. Én egy igen fura szerzet vagyok mert nem reggel, hanem esténként émelygek :roll: Az étvágyam viszont hagy némi kívánnivalót... Nem sokminden megy le a torkomon...

Gomba!
A mellfeszülés is tökéletes tünet, örülj, hogy nem vagy hányós! :)

Nikibaba!
Sajnálom, hogy ez most nem jött össze, majd a következő!

Nellike!
Megy a drukk az inszemre!

Csibe!
Üdv. a csapatban!

Végül egy pár szó magunkról. Hétfőn voltam uh-n. A doki azt mondta, hogy mivel febr. közepén volt egy uh-m a kórházban, ezért akár el is halaszthatnák ezt a nézelődést 2 héttel későbbre, de én mondtam neki, hogy már annyira rákészültem, hogy megnézzük mi van odabenn, hogy úgy döntött, hogy legyen. Képzeljétek, már mozgolódtak a babák :lol: Az egyik már amint feltünt a monitoron, aktivizálta magát, a másik még aludt, de gondolom a mocorgásra felébredt és ő is megmozgatta magát. Nagyon édesek voltak. És kívánom, hogy mindannyian minél hamarabb megtapasztaljátok ezt a csodát!

Puszi
Gica
gica1

Niki
Nyugodtan mehetsz!Nekem sem tudják a mh-en,főnökömnek már gyanus lett,hogy sokszor megyek szabira és rá kérdezett hova járkálok.Pont akkor lett cisztám így azt mondtam neki(így nem hazudtam)és vérvételekre és uh-ra járok.Így utólag belegondolok mindíg "jól jött",hogy az inszemek után cisztám lett.Úgy hogy megértelek.De már eljutottam oda,hogy nem érdekel ha hazudnom is kell fontosabb a babó mint az hogy mit gondolnak!

Gica
Remélem úgy lesz ahogy írtad!(vagy is úgy lesz :D )
Esz a sárga irígység :D!Örülök,hogy jól vagytok és legyél csak rámenős a dokiknál :D

Naposoldal
Ti hogy vagytok?Most már minden rendben ugye?
gabicsibe

Sziasztok!
Picit összekavarodtam, fel kell vennem a fonalat újra, mert már nem vagyok képben ki-hol tart.

Este visszaolvastam Chesti sztoriját régről. Ma Nvikié jön :) Nagyon klassz volt és merítettem belőle erőt.

A kolléganőim már azt beszélik, hogy szervezzék a szabadságukat, ha én március vége április eleje felé esetleg visszamegyek a fagyikért :) Kezdek izgulni.
süni76

Halihó!

Estrella,Nellike!

Merre kolbászoltatok?Én fél 9 körül értem oda,kivártam a sorom.Bennt meg alig voltak,tök hamar végeztem,már 10 óra után indultam haza.Szerintem Estrellát pont nem értem el,Nellikénél meg pont előbb leléptem.Hát ez most nem jött össze. :cry:

Képzeljétek kezdem a stimut,ma már be is adtam a szurit,hát,meglátjuk....

Gica!

De jó,hogy jelentkeztél.Örülök,hogy minden szépen alakul odabenn....

Baby

Olyan szupi,hogy megkapod a kis blasztókat,nagyon örülök neked! :lol:

Bibarcica

Hívlak este,ha sikerül hazajutnom..... :P
lukrécia

Süni hol lehet elolvasni a történeteket?

csibe
csibe32

Gica!

De örülök, hogy benéztél!! :D És annak még jobban, hogy minden rendben! :D :D :D Köszi a jókívánságokat, reméljük mi is Gabival, hogy igazad lesz :wink: !!! De jó is lenne!!!!!!!!!!!!!!
Próbálj csak enni, úgyis olyan kis vékony vagy! Mit esznek a babóid, ha te se eszel rendesen? Olyan jó, hogy mindketten ott vannak! Régen féltem az ikrektől, de már nagyon máshogy gondolom a dolgot!
Hát igen, az öltözői sztorik!! Ezt a fiúk el se tudják képzelni!
Vigyázz magadra és a picikre!

Süni!
Hát persze hogy mindjárt mehetsz is értük! Észre se veszed, és megint a túrós sztorinál tartasz majd. Sósan vagy édesen? :roll: Ez lesz csak a kérdés!

Csibe!
Én is üdvözöllek! Inszemes vagyok, úgyhogy a lombikos kérdéseidre nem tudok válaszolni. Melyik fórumon voltál eddig, hogy ennyi üzeneted van már?

Lukrécia!
Hajrá!!! :D :D :D

Gabi!
Nálam se tudják bent a dolgot, tegnap egy nap szabin voltam mondván, hogy el kell intéznem valamit.
gil

Gil, én lombikbaba-donorspermával topikba járok, azóta amióta kiderült, hogy apabaj van. Holnap derül ki, hogy nálam mi a helyzet.
Én elmondtam a kollégáknak, hogy lombikozni fogfunk, szerintem titokba nem lehet végigcsinálni, illetve az nagyon bonyolítja a helyzetet. Ha nem mondtam volna el, hogy vizsgálatokra járok, akkor mivel magyaráztam volna pl. a hétfői napot.
Főnököm tud róla, sokat tud segíteni, sőt nem kell szégyelni a dolgokat, hidd el értékelni fogja , hogy mit meg nem teszel egy gyerekért. Legalább is nálunk így van, maszek helyen nem tudom, hogy működik, de ha van bennük egy kis emberség akkor ők sem látják másként. Okot nem kell elmondani, csak a tényt, hogy lombikozni kell. Én sem fogom elmondani, ha estleg csak donorspermával lehet gyerekünk.

Csibe
csibe32

Lukrécia, Nellike:

Hááát nagyon úgy tűnik, hogy elkerültük egymást. 9.15-kor végeztem, utána még elmentem a gyógyszertárba. Sajnos nem láttam egyikőtöket sem, pedig sasoltam ezerrel mindenkinek a ruháját. Az iwiwen meg nem találtalak meg titeket. :(

Helyzetjelentés:
Van baloldalt egy 15 mm-es szépséges tüszőm, meg van egy a jobboldalon is az 13 mm-es, de azt mondta a doktorkám, hogy a 15-ös az ami jó lesz. Méhnyálkahártya mérete: passz (ezt nem mondta)
Szombaton megyek legközelebb tüszőnézőbe, aztán ha minden jól alakul HÉTFŐN INSZEM. :)
Baby, Te mondtad, hogy hétfőn mész? Vagy valaki mintha írta volna, az jelentkezzen!
Vendég

Bibar

Nem leszek este,most hívtak telefonon,dolgozni fogok.... :cry:

Puszika
lukrécia

Estrella!

Egyszerre írtunk!

De jó,örülök,hogy minden ok,hú de felpörögtek a dolgaid!!!!Mindent bele! :wink:

Nellike!

Veled mizu?
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia! Szerintem pont elkerültük egymást. :( Mi olyan negyed tizenegy felé jelentkeztünk be és akkor tettem is egy kört a folyosón. Zöld felsős szőke lányt kerestem , de nem találtalak. Igazából a zöld felsőre koncentráltam. Aztán fél tizenegy körül odaálltam a II. vizsgáló elé, és 10 perc múlva be is hívtak, úgyhogy 11.00 -re kész voltam. Tényleg nagyon kevesen voltak, meg is voltam lepődve. Gondoltam, hogy már Estrella is meg te is elmentél. :( Sajnálom, mert jó lett volna megismerkedni.

Eredmény: 1 db 20 mm pete a bal és 1 db 20 mm pete a jobb oldalon. Nyálkahártya 8 mm. Úgyhogy ikrek nem lesznek, mivel egy petevezetőm jó, úgyhogy a jobb oldali csak az esélyes befutó. Kérdeztem a dokit, normális-e ha feszül a hasam, azt válaszolta, hogy kis feszülés a tüszők miatt belefér, nagy baj nem, csak terhesség lehet belőle. :) Az nekem meg éppen megfelelne. :wink: Úgyhogy pénteken inszem :shock:

Kicsit be vagyok tojva, apa még sosem "gyakorolt" a kabinban, nem tudom, hogy fog neki sikerülni és mit fog alkotni. (és főleg hova :oops: )

Szerintetek az normális, hogy csak egy-egy tüsző ért meg? Mondjuk nem kaptam a Puregonból ló adagot , mert csak 50 egységet kaptam végig, de másnak 2-3 is megért.
nellike

Csibe, a sztorikat ezen a fórumon olvashatod, csak az első oldalakon :) Este 2,5 órás olvasás után már eléggé fájt a szemem, de nem tudtam abbahagyni. Viszont ne szaladj annyira előre. Én igyekeztem a biopszia előtt nem belegondolni abba, hogy mi lesz, ha nem találnak. Pedig a dokim is szóbahozta többször is... Ráértek majd utána gondolkodni. Szorítok nagyon!

Lukrécia, de jó, hogy kezdted a stimut :)

Estrella, gratulálok a szép nagy tüszőhöz!

Kriszti, köszi a dicséretet :)

Gil, ahhoz képest, hogy akkor a fülemen is a túró folyt ki, már várom :) A kedvencem az volt, amikor piros pritamin paprikából vágtam kockákat és azt kevertem bele a túróba, pici tejföllel és jól megfűszereztem. Majd mindezt beletöltöttem szintén pritamin paprikába és csak úgy magában haraptam. Jajj, már csorog is a nyálam.
süni76

Sziasztok!

Már rég jöttem fel ide! Olvasom, hogy sokan vagytok az iwiwen! Sajnos nem tudom a teljes neveteket ezért ha nem nagy kérés ti keressetek meg engem Tűriné Farnady Emese néven vagyok!

Na de amiért írok az az, hogy aki a Szűcs dokihoz jár az jelölje meg az iwiwen mert rajta van! :wink:
Biztosan jól fog esni neki!

Sziasztok és várom az iwiwes találkozást mindenkivel!

Emese
tûriné emese

Bocsi :oops: A 20 mm-esek a tüszőim, nem a petécskék :oops:

Estrella! Hétfőn inszem? Szorítok!

Jön valaki pénteken? Mert gondolom én egész nap ott fogok ücsörögni. (persze nem baj :) )
nellike

Most adtam be az utolsó Puregont! Hát ez 50 egység biztosan nem lett, talán 20 egység ha maradt benne, azt is nagy erőkifejtés árán sikerült kinyomni belőle. Még a tű is elhajolt közben annyira erőlködtem. Elfogyott :( De szerintem csak nem baj. A 20 mm-es tüszők már versenyképesek nem?
nellike

Emi, bejelöltelek!

Nellike, még holnap is kellett volna szúrnod a Puregon-t? A 20 mm-es szép méret!
süni76

Látom lányok ez a mai nap mindenkinek sikeres volt!

Lukrécia
Végre elkezdhetted!Szorítok neked,megérdemelnéd hogy már végre sikerüljön!

Estrella
Gratulálok a tüszökhöz!
Ezekszerint dolgoznak szombaton(akkor vajon jövőhéten pénteken fognak dolgozni?engem akkorra rendeltek vissza)

Nellike
Ne izgulj ha most nem sikerül,majd a követekezőnél több lesz.Látod én a harmadikra indultam be.Ne csodálkozz,hogy fájt a pocid, ilyen nagy tüszőkkel!
Párodnak is menni fog,lehet hogy kicsit nehezebben,de biztos megoldja.Mehetsz vele ha úgy könnyebb!
gabicsibe

Sziasztok!
KÉpzeljétek, tegnap nem engedett vissza, mikor akartam a táblát felrakni!!!
Jó mérges voltam, mert jobb dolgom is lett volna!!! :oops: :lol: :lol:

Csibe!
Ha gondolod, és szeretnél bekerülnia táblába, küldd el az adataid, (név,kor, lakhely, kihez jársz, és mi llesz most)és már teszlek is bele...
Várok egy kicsit, aztán teszem a táblát!
Ja, és persze visszaolvasok! :lol:
Vendég

Süni!
Nem, a doki azt mondta, hogy adjam be ma azt, ami a patronban maradt. Mondtam neki, hogy az sok nem lesz, mert nagyon a patron elején van már csak, ő meg mondta, hogy nem baj. Így aztán gondolom, hogy nem baj. Nem is tudtam, hogy a sünik így odavannak a pritamin paprikáért :wink:

Gabicsibe! Neked is elsőre kevés volt? Akkor a 20 mm-es az már jó? És a nyálkahártya vastagsága? Elég a 8 mm.?Hogy érted, hogy mehetek vele? :?
nellike

Kriszti! Ha már úgyis táblát raksz fel, beírod, hogy pénteken inszem? Köszi :)
nellike

Nellike, Lukrécia, Estrella!

Azt a mindenit, hogy csak ennyit kellett várnotok! De jó! Kicsit irígykedem, mert én mostanában kifogtam a dugót.
És micsoda jó hírek! Ügyik vagytok!

Nellike!

Szerintem az inszemhez nem is érlelnek annyi tüszőt, hiszen ott inkább a minőség, nagyság számít, punkcióhoz kell a mennyiség is. Persze itt is jó, ha többen vannak, de háromnál több nem nagyon szokott lenni. Épp ezért nem is csak ugyanazt kapjuk, mint ők. Úgyhogy szerintem ez jó eredmény! :D
Én nem tudom, bemehetünk-e mi is a kabinba, még nem láttam ilyet :roll: . Az viszont biztos számít, ha a belső kabinba megy, mert az jobban szeparált. Olyan hülyén néz ki, hogy alul szellőző van a külsőn, és gondolom, a hangok zavarják őket, meg hát, na szóval érted :oops: :oops:

Gabi!
Igen, dolgoznak az ünnepek alatt is, nekem mondta W, ha megjön, akkor is mehetek.
gil

Csibe!

Nagyon drukkolok, hogy nálad ne legyen semmi gond, és még ne add fel, hátha lehet sajáttal is! :) Már irogattunk itt erről, hogy van, aki gond nélkül elmondhatja bent, de nem mindenhol működik ez. Sok kollégám van, nagyon pletyisek, és én nem szeretek erről beszélni :oops: . Csak veletek :D :D :D !
Sokkal jobb, hogy itt mindenki ugyanazzal a gonddal küzd, és nyilván megértjük egymást!

Kriszti!
Légyszi írd be, hogy 22. teszt! Hogy vagy? Kipihented magad?
gil

Nellike!
Miért kell ott ülnöd péteken egész nap? Nem csak dél és egy között kell odaérned?
gil

Süni!

Kívánom, hogy minél előbb paprikázhass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
gil

Mesi!
Megjelöltelek!!!

LÁnyok!!!Tük jó, hogy mindenki ilyen hamar beindulsz...Szép eredményekHajrá, hajrá!!!!!!
Vendég

gabicsibe,

szerintem dolgoznak mert nekem 15-én kell visszamennem és azt mondták menjek mert lesznek (bár nem örültek neki nagyon de mindegy így legalább el tudunk utazni :D

Vki kérdezte hogy be lehet -e apát kisérni elvileg igen, bár az én párom nem kért belőle :oops:
Viszont után morgott rendesen, hoyg milyen undorító volt ki tud abba kis csőbe beletalálni:)
MEg hogy viccesek a kiírások,lefényképezte nekem mobillal, ja és a végén a kérem csöngessen jött be neki a legjobban:)
madrin

na, most látom, milyen összevissza írtam... :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval, Tök jó, hogy mindenki beindult!!!!!Röviden! :lol: :lol:
Vendég

Madrin!

Az újságokról is mesélt??? :lol: :lol:
gil

igen, azt is lefényképezte nekem:)

Engem azzal szívatott hogy lesz e vmi helyes nővérke... :D
Ja mondom lesz , csak előtte letépem a fejed :D
madrin

Madrin
Háááát! :wink: Ha előbb csenget :lol: ! De azért nekik se lehet olyan könnyű...
gil

Gil!Madrin!
MIlyen jó kis téma...Én azért nem sajnálom őket! :wink: :lol:
Bár párom soha nem mesélt a benti dolgokról....De nem lehet valami pazar...
Bemenni én sem szerettem volna vele, de nem is tartott rá igényt! :lol:
Vendég

Gil!
Már be is írtalak!!! :lol: Nagyon kipihentem...Bár reggel korán(fél 8-kor) kezdték a DIGI tv vezetékeit fúrni(most a UPC-nél vagyunk), és arra ébredtem..De mikor elcsendesedtek, kb 10 fele, szépen visszaaludtam!Egészen fél 2-íg... :oops: :oops:
Vendég

Kriszti!
Jó, jó, befejeztem... :oops: De azon az ajtón mindig röhögünk, hogy párnázott elvileg, de lukas alul :roll: .
gil

Kriszti!
Nehéz lehet összeegyeztetni ezt az éleritmust a párodéval!
gil

Nellike!
Téged is beírtalak!!! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?