Gabi!
Remélem, a dolgos hétköznapok mellett szépen egy (vagy kettő?)kisbaba is elkezd növögetni a pocakodban.
Gil!
A fentiek rád is vonatkoznak!
Olvastam az öltözős várakozós "sztoridat". Az én esetemben is volt néhányszor, hogy 10 perc után kezdtem gyanakodni, nem felejtettek-e ott. Mindig füleltem, hogy benn van-e még valaki a rendelőben. És miután ugye az ember abban bízva, hogy amint az öltözőben van már gyorsan be is hívják rögtön le is vetkőztem. Aztán az ücsörgés során elkezdtem mindig fázni és szép lassan nagyjából visszaöltözködtem. Aztán, ha hívtak őrült gyorsasággal dobáltam le magamról a cuccokat. Remélem már csak 2 alkalommal kell ezen a torturán átesned egyszer amikor a hsg miatti vérvételre mégy, aztán pedig amikor a picurt kukkoljátok meg uh-n.
Baby!
Tessék bízni magadban és a kis fagyikban! Látod, hogy milyen szépen alakult a nyálkahártyád. Ez már nagyon jó jel! Szorítok!
Bibar!
Nekem is long protokollom volt. Igazából én elég tudatlan vagyok atekintetben, hogy mitől függ, hogy melyiket alkalmazzák, de nekem hál Istennek bejött. Bízom benne hogy Neked már nem is kell ezzel foglalkoznod, mert a mostani fagyi összejön!
Juci!
Te kis émelygős - hányós kismama! Ne aggódj, hamar túlleszel ezen az időszakon. Én egy igen fura szerzet vagyok mert nem reggel, hanem esténként émelygek
Az étvágyam viszont hagy némi kívánnivalót... Nem sokminden megy le a torkomon...
Gomba!
A mellfeszülés is tökéletes tünet, örülj, hogy nem vagy hányós!
Nikibaba!
Sajnálom, hogy ez most nem jött össze, majd a következő!
Nellike!
Megy a drukk az inszemre!
Csibe!
Üdv. a csapatban!
Végül egy pár szó magunkról. Hétfőn voltam uh-n. A doki azt mondta, hogy mivel febr. közepén volt egy uh-m a kórházban, ezért akár el is halaszthatnák ezt a nézelődést 2 héttel későbbre, de én mondtam neki, hogy már annyira rákészültem, hogy megnézzük mi van odabenn, hogy úgy döntött, hogy legyen. Képzeljétek, már mozgolódtak a babák
Az egyik már amint feltünt a monitoron, aktivizálta magát, a másik még aludt, de gondolom a mocorgásra felébredt és ő is megmozgatta magát. Nagyon édesek voltak. És kívánom, hogy mindannyian minél hamarabb megtapasztaljátok ezt a csodát!
Puszi
Gica