Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci!!!

itt ülök a gép előtt és csak potyognak a könnyeim, nagyon sajnálom!!!!!:cry:

Igaza van Lukréciának!!!!!! Ez egy nagyon nagyon szomorú nap, este!!!!
málna79

Drága Zsókuci, én Lukréciával, és Bibarral értek egyet. Én még ma is képtelen vagyok a babás topicba írni :(
Viszont Share engem kért meg...
Nagyon remélem, hogy senkit nem bántok meg azzal ha ide írom meg...

Share Mátéja vasárnap 16:10-kor 3330 grammal, és 52 centivel világra jött.
Mama és baba jól vannak, mindenkit puszilnak.
Puszilunk Titeket!

chesti

Döbbenetes az ÉLET, elmegy egy angyalka, és olvasunk egy új tündérről!!

Nehéz ezt feldolgozni!!!!

Nem tudok okosat írni!

Kérlek Benneteket, hogy ma este 8 és 9 között égjen minden otthonban egy gyertya és ma legyen néma a topic!!

Kicsi Emese emlékére!!

Persze ez csak az Én ötletem!
mot

Drága Zsókuci és Zozó!

A szívem össze-vissza ver amióta elolvastam mi történt! Őszinte részvétem és rengeteg erőt kívánok Nektek! Remeg a kezem is, tiszta szívből sajnálom!

Vicuska
vicuska1977

Zsókuci,

így ismeretlenül is őszintén sajnálom, remélem hamar vigasztalást találtok.
Sajnos semmi értelmeset nem tudok írni.
mot én biztos gyújtok.
madrin

Lukrécia kérlek nézd meg a privátodat!

chesti

Sziasztok!

Ismeretlenül is...

Zsókuci!
Őszinte részvétem.
Vendég

Sziasztok!
Zsókuci, engedd meg, hogy kifejezzem őszinte részvétem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
El sem tudom képzelni azt a fájdalmat, amit érezhetsz most, nekem "csak" méhen kívülim volt. De abban biztos vagyok, hogy a kicsi lányodra angyalok vigyáznak...
Gyertyát gyújtottam, így ismeretlenül is... :cry: :cry: :cry:

kata790313

Zsókuci és Zozó!

Az emlékezés adhat erőt, nem a gyász!
Rövidre szabták időd, és letelt az,
Aki mindannyiunk álmára vigyáz
nem hagyta hogy a holnapot is velünk ünnepeld.
Oly sok minden lehettél volna,
Oly sok mindent szerettél volna,
És oly kevés maradt az életből neked: egy törött pillanat.
Bár könnyes a szemünk, de tudjuk
Az emlékezés adhat erőt, nem a gyász,
S a remény, hogy akármilyen fájdalmas, de odaát majd békére találsz.

Nyugodj békében Emese kicsilány!

Én gyújtok gyertyát!
timy28

Sziasztok!

Nálunk is égni fog a gyertya 8 és 9 óra között! (és utána is) :cry: :cry: :cry:
nellike

Zsókuci és Zoltán!

Ismeretlenül is őszinte részvétünket küldjük! Nagyon sokat gondoltunk rátok, amíg Emese még veletek volt és nagyon megrázott minket, ami most történt. Nem tudok mit mondani, írni, nincs is értelme a szavaknak ilyen helyzetben, mert az úgysem segít nektek most hogy enyhüljön a fájdalmatok.

Gondolunk rátok!

Gomba és Férje
gombahölgy

Zsókuci és Zoltán!

Őszinte részvétünk Emese elvesztésében! Sokat gondolunk rátok és nem hittem/hittük volna, hogy ilyen szomorú vége lesz a történeteteknek!
Imátkoztunk értetek és most nem tudunk mást csak zokogunk és értetlenűl állunk!

Nálunk ég a gyertya és minden nap fog mikor itthon leszek!

Nem felejtünk el kis Emese és kérünk onnan fentről nézz le ránk és küldj minnél hamarabb szüleidnek egy angyalt, hogy végre boldogok lehessenek! Bár téged feledni nem lehet, és mindíg velünk leszel!

Még mindíg nagyon szeretünk!!!!!!! ISTEN VELED TE KIS ANGYAL!!!

Emese és Zoli
tûriné emese

Sziasztok,

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek az együttérzést, a támogatást, a bíztatást, a gyertyagyújtást.
Erőt adtatok, nem keveset.
És most szeretném kérni Tőletek, hogy ma estével zárjuk le ezt. Azzal, hogy elfújjátok a gyertyát, szeretném, ha visszatérne minden a régi kerékvágásba. A topik reményt adni hivatott, és szeretném, ha ez nem veszne el. Hatalmas a veszteség, de az élet megy tovább. Mennie kell. Nincs is erre jobb példa, mint Share Mátéja!!!! :)

Share,
Engedd meg, hogy itt én gratuláljak először. Szerintem eddig még senki nem „mert”. Várjuk, hogy gyere fotóval és beszámolóval, és elmeséld a nagyfiú érkezését! :D
Jó egészséget Nektek, na meg sok-sok tejcit!!!!! Milliószor puszillak!

Lányok, fiúk,
Erős leszek, és ígérem sűrűn jelentkezem. Ha valaki még az elmúlt napok borzalmaival kapcsolatosan szeretne írni, kérem, priviben, vagy sms-ben tegye meg.

Köszönöm!!!
Millió puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy amit kérsz megtesszük!

Várjuk, hogy jelentkezz és mihamarabb kezdjétek újra!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Zsókuci kérésének megfelelően a történtekkel kapcsolatban privit fogok neki küldeni.......Igaz kicsit háttérbe vonultam, de folyamatosan követtem a történéseket és szurkoltam a kis Emesének.....

A történtek után „kis dolognak tűnik”, hogy az első inszemem után ma kellett volna menni a tesztre, de reggelre megjött. Így nem is mentünk…Pedig az inszem után úgy döntöttem, hogy majd csak a jó hírrel jelentkezem. Hát ez most nem jött össze :cry: Majd legközelebb.

Niki baba
niki baba

Köszönöm lányok!

Nikibaba,
sajnálom, hogy most nem sikerült... De jó a megközelítés, hogy majd legközelebb. Hajrá!

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Én még most fújtam el a gyertyát... Zsókuci!
Olvastam a babás topikon, mit kértél...Igaza van Chestinek, nem lesz könnyű....De megtesszük, hisz a Te kérésed!!!!Tiszteletben tartjuk!!!!
Nagyon szeretünk!!!És mindig számíthatsz RÁNK!!!!!!!

Niki!
Sajnálom! :cry: Majd később bővebben írok, most nincs erőm...

Most másnak nem írok, mert még csendben sírok!!!:(
További szép estét mindenkinek!
Vendég

Nellike:
Holnap (szerdán) hogy ismerlek fel a BMC-ben? :)
Esetleg ha van fotód, küldd át ide: estrella@citromail.hu
Aztán én is küldök, így talán egymásra találunk. :)
Vendég

Niki
Sajnálom :(

Baby,Bibar
?????

Share
Gratulálok!
gabicsibe

Niki én is sajnálom!!!

Kriszti! Túl vagyok a 6. inszemen, teszt március 22.

Gabi! Te hogy vagy? Hány tűszöd volt?

Nekem 3 volt, egy a rossz oldalon kettő a jó oldalon. Amikor kezdték az inszemet volt uh, és a jó oldalon lévő kettő nem repedt meg. Nagyon rosszul esett, ilyen még nem volt. Igaz eddig mindig megrepedt és akkor se sikerült.

Baby mi van veled? Nelli??
málna79

Nellike :cry: , de majd legközelebb!!!

manda

Bocsi, Nellike, ez a Nikinek szólt! :oops:

Niki, bocsi :oops: :cry:

manda

Málna
A tanárúr mondott erre valamit?Esélyek?
Nekem 3 volt a bal oldalon és kettő a jobbon.Én viszont nem tudom volt-e tüszőrepedésem,nekem ezt még eddig nem nézte meg a doki.Újra élem az első inszemet,megint megvagyok fázva és feszül a mellem,de remélem ennek nem negatív teszt lesz a vége :)

Gil
Mi volt tegnap?
gabicsibe

Lányok,nézzétek meg a priviteket![b]
lukrécia

Lányok,nézzétek meg a priviteket!
lukrécia

Gabi!

Köszi az érdeklődést! Megint rohantam a munkahelyemről, hogy odaérjek, mint utóbb kiderült, kár volt sietni... :( Fél négykor volt az inszem! Annyian voltak, hogy nagy volt a csúszás. Negyed 4kor azt hittem, elfelejtettek (mindig ezt kell itt átélnem?), mert az összes szoba már kiürült. Leszóltam telefonom a nővérnek (fenti szobában voltam), hogy nem kell-e mennem. Valójában arra voltam kíváncsi, hogy van-e még ott valaki :roll: . Szóval az utolsó voltam a műtőben, már pakoltak, takarítottak, mikor még döntött asztalon heverésztem :roll: . Most a te "helyeden" voltam, szóval a jobboldali műtőszobában, ott még nem voltam egyszer se. Hátha szerencsét hoz :wink: .
Érdekes, hogy W sose nézi, megrepedt-e, pedig csak egy másodperc lenne, és többet tudnánk a helyzetről. Nem? Remélem, nem volt ez most túl későn.
Remlélem, jobban leszel, rajtam is kezd kijönni valami nyavalya, fáj a torkom, hőemelkedésem van. De holnap már megyek dolgozni.
Nagyon drukkolok neked!
gil

Niki!
Remélem, legközelebb sikerül! Rögtön kezdesz?

Baby, Bibar!
Mi újság?

Málna!
Te ma voltál inszemen? Vagy tegnap? Mert nekem is 22. a teszt. Nem is írtad, hogy most mész! Vagy csak én voltam figyelmetlen?
gil

Niki! Sajnálom :cry:

Judit

jucicuki

Gil
Én meg a te helyeden voltam :lol:
Én meg csütörtökön úgy jártam,hogy 12.40-re értem oda és közölték,hogy mindenki rám vár.3/4 2-kor hivattak és én voltam az utolsó.Úgy látszik most bolond időszakuk van :wink:
gabicsibe

Sziasztok!
Nikibaba, sajnálom :(

Tűriné Emi, hogy viselted a műtétet?

Juci, hogy vagy? Használtak az általunk ajánlott gyógymódok?

Baby, mizujs?

Gil, na akkor nagy rohanásod volt ma... Tessék szépen pihenni!!!

Többiek? Hogy vagytok?
süni76

Sziasztok,

én hétfőn voltam, horror volt!
Mondjuk csak a páromat kísértem el.
De igaza volt abban hogy szerinte egyszer valaki a nagy sorállás közepette be fog kattani...
Mondjuk "örülök" hogy látta milyen balkáni állapotok vannak, sztem én ott fáztam meg :(
Kicsit mindig azt éreztem hogy úgy van vele hogy hisztizem mert nem lehet annyira durvamint ahogy elmesélem.
madrin

Süni!

Igazából reggel teljesen mindegy, hogy mit csinálok, minden visszajön kb. délig.
A krumplit úgy látszik bírják a gyerkőcök, mert egy körül magamban tudok tartani pár falatot. Ma Ati bevitt a városba, hogy anyunak ajándékot tudjak venni a szülinapjára és nagyon büszke voltam magamra, hogy nem hánytam le senkit :lol:
Azóta már ettem egy sajtos pogit, de szerintem mára ennyi.
Úgy vettem észre, ha egyszerre csak egyfélét eszem, az jobban esik a gyomromnok. PL üres teljes kiörlésű zsemle. Enni és inni nem szabad egyszerre :wink:
Igazából reggeltől estig hányingerem van, de mostanában délután pár falatot sikerül hasznosítani is.
Hát ez van, elhízni nem fogok az első harmadban :wink: csak mellben gyarapodok :D

jucicuki

Gabi

Remélem, a helycsere jót tesz majd nekünk! :wink:

Süni!
Tegnap történt mindez, ma itthon voltam, de csak nem bírtam ki egy kis mosás, takarítás nélkül. De legalább a munkahelyi idegesség nem volt. Az is valami! :lol:
Veled most mi helyzet? MIkor mész legközelebb?

Madrin

Igen, mostanában még szörnyebb a helyzet, pedig tavaly se volt zökkenőmentes a bejutás! Szerintem most mindenki jön a lombikcsökkentés híre miatt, és gyorsan elkezdi az is, aki várt volna. Tényleg horror! Én az ottani patikában viselem legrosszabbul a dolgot, amikor végre túl vagyok a BMC-s soron, azt hiszem, vége a türelmem megpróbáltatásainak, ott is kifogom mostanában a legnagyobb sort, vagy a legproblémásabb vevőt, és akkor már végképp kiakadok 20 perc után.
gil

jucicuki,
barátnőm ugyanígy volt, mikor találkoztam vele talán 3 vagy 4 hós volt, olyan vékony volt hogy majdnem kételkedtem benne hogy terhes:)
Annyira csinos lett, hogy a pasik csak úgy forogtak utána, lapos has, szép nagy mellek:)
Bár őt ez akkor nem vigasztalta:(
madrin

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből, most elég hamar végeztem, de azért ma i svolt sor,de nem akkora, mint amikor Lukéciával taliztam (pénteken). Az nagyon durva volt. Ma bennt álltam csak egy kicsit. Na, a lényeg, gondolom kíváncsiak vagytok rá... De ha nem akkor is elmondom,
a nyálkahártyám 9 mm:) Tudjátok múlthéten pénteken volt 3 mm, de ma voltam a 18. napon és nekem ekkor szokott lenni a peteérés és valóban, szúr a hasam és az uh is mutatta, hogy van egy szép nagy:) Wiegandt is kiakadt, hogy én mit csináltam magammal, hogy most meg ilyen jó? Mondtam, hogy nekem ilyenkor szokott lenni, és hogy szúrt a hasam is., ja meg hogy eszem a méhpempőt is:) Köszi, Bibar, biztosan ez is segített:)
Pénteken még mennem kell egy uh-ra, ma beadják a Pregnyl és jövőhéten kedden, (de még csak hallkan, nem akarok úgy járni, mint a múltkor) megkapom őket, ha felélednek:) De felfognak!!!
Bibar,
veled mi újság?
Gil,
hogy vagy?
Lexi,
akkor holnap kezded a szurikat?!
Gabi,
hogy érzed magad? Az jó, hogy feszül a cickó,nem?:) Szorítok nagyon-nagyon:)
Lukrécia,
te hogy vagy, megjött?
Kriszti,
szia, még ne írd be légyszike a keddet,mert nem szeretném elkiabálni ezt az egészet,ok,köszike:) A pénteki uh-t, azt lehet:)
Veled minden ok?
baby.81

Baby
Látod mondtam én,hogy ne keseredj el!!!Végre pozitív vagy :D
gabicsibe

Én most a lenti (főbejáratnál ) fogtam ki vettem előre vizitdíjat és a két lent ülő csaj nagyon bunkó...

a BMC majd 3 órássorállás után, lementem, egy iszonyatos cirkusz volt előttem üvöltött mindenki mindenkivel...
Annyira jó érzés volt kimenni az épületből és leülni a fogaskerekű vasútnál egy padra.
NA mindegy ez legyen a legkevesebb amit ki kell bírni:)

HA tudtam volna hogy évekig szar kezekben vagyok, lehet hogy ha idekerülök előbb már... no mindegy
madrin

Baby
Ilyenkor még szerintem nem azért feszül.

Képzeljétek találtam ma az interneten olyan terhességi tesztet ami a beágyazódás után 3 nappal kimutatja a terhességet.
használta már valaki a Romed tesztet?
gabicsibe

Madrin
Az a lényeg,hogy most már jó kezekben vagy!!"kicsit"várni kell,de mi ez a hátunk mögött lévő évekhez képest :D
Én mindíg ezzel nyugtatom magam.
gabicsibe

Baby!

Nagyon örülök :D :D :D , "ügyi" vagy!! Drukkolok továbbra is!

Gabi!
Nem hallottam erről a tesztről, de nagyon érdekelne engem is!!

Madrin
Kár a múlton rágódni! Én se itt kezdtem, és már bánom, de jobb, ha csak előre nézünk!
Miért kiabált ott mindenki mindenkivel? :roll: Érdemes előre venni vizitdíjat, és fent, mert ott eddig nem volt sor.
gil

Tudom én:)
CSak még semmi eredményt nem tudok hoyg egyáltalán mi is bajom, még hátra van két vérvizsgálat+uh szal sztem ha már tudom mi az igazi bajom kicsit megnyugszom és csak arra fogok koncentrálni hogy meggyógyuljak.
CSak gyorsítanám már az időt tegnap pl már azt hittem kedd van és kiraktam a kukát :shock:
pedig ma jöttek 8)
madrin

Madrin
Nálunk nem találták meg az okot, szerintem készülj fel erre a lehetőségre is, nehogy csalódj. Ezen én is sokat szoktam agyalni, de attól nem jobb a helyzet :( .
gil

Nem tudom min akadtak ki, csak azt hallottam hogy egy nő ordít a bent ülő két csajjal hoyg mit képzelnek miért ordítanak velük,
a csaj meg bentről tök flegmán válaszolt és közölte hogy húzzanak mert ezren állnak mögötte, persze a nő nem hagyta magát.Jaj majdnem elsüllyedtem...
Féltem hogy a párom becsatlakozik mert hajlamos a gyengék megvédésére , volt nem egy konfliktus amiatt hoyg az ilyen bunkókat kiossza. Én meg olyan nyámnyila vagyok hoyg én szoktam csititanimeg hoyg hagyd a francba menjünk innen blabla
Én se szoktam oda lejárni, de le kellett vinni a vért és hamár ott vagyok....
Na sziasztok letelt a munkaidőm 8)
madrin

Szia Gabi!

Én még nem használtam, mait te írsz, nem is hallottam, de utánna néztem és itt láthatod, hogy melyik teszt,mennyi minimális hcg-t tud kimutatni?! Te mikor fogsz tesztelni?

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
baby.81

Sziasztok lányok!

Zsókuci mi is gyújtottunk nektek gyertyát, egy szép kis narancssárga virágosat, narancs illatút :) és kilenckor együtt elfújtuk.

Mindenkinek nagyon szorítok, hogy sikerüljön amiben éppen sántafikáltok! Sajnos hétfőtől megint dolgozok s ezért napközben nem tudlak benneteket olvasni, ezért kicsit megint kikerültem a képből, hogy kivel mi van, de próbálom behozni a lemaradást.

Juci!

Neked mikor jöttek elő az első hányingeres tünetek? Én még semmit sem érzek. Igaz csak pénteken lesz öt hetes, de teljesen be vagyok sz..va, hogy már nincs is benn senki, mert nem érzek semmit. A cicim az feszül, de ha nem tudnám, hogy pozitív volt a HCG el se hinném. Néha picit görcsölget is a hasam, nem vészesen, de azért nem örültem neki. Neked mik a tapasztalataid csak úgy néhány mondatban összefoglalva. (az utóbbi hét hányingereinek súlyosságát olvastam, de érzek egy kis örömöt is az írásaidban:))

Bibar!

Ugye te kérdezted, kinek milyen protokoll volt? Nekem long és én kértem, hogy az legyen, mert annál 1-2 %-kal jobb a teherbeesési arány. Shortot javasoltak elsőre, de nekem ez sokkal szimpatikusabb volt. Igaz több szuri és drágább is egy kicsit, de az én fejemben az állt össze, hogy ez mindenképpen jobb nekem, mint a rövid. Szépen kikapcsolják az agyalapi mirigy hormontermelését és akkor tisztán a beadott hormonokra reagálsz. Sokkal jobban szinkronban van a peteérés, így egyszerre több és homogénebb minőségű pete lesz. Nekem ez olyan szép kereknek tűnt. Ugye a rövidnél meg a te hormonjaidat rúgják fenékbe, hogy fokozzák a hatást, nekem az nem volt annyira szimpi. Te most melyikkel indulsz?

Madrin!

Itt biztos jó helyen vagy, tényleg alaposan megcsinálnak mindent, és ha semmit sem találnak (aminek végső soron örülni kell) akkor sem fognak hazaküldeni, hogy próbálkozz még egy kicsit, mint ahogy velünk tette három nőgyógyász is mielőtt idekerültünk. Ügyesek legyetek!!

Baby a 9 milliméteres az nagyon jó! Efölött már jók az esélyek, biztos menni fog most!

Niki én is sajnálom, hogy nem sikerült, de ennél csak jobb lehet!Mikor mész a következőre?
gombahölgy

sziasztok
én ma 3/4-7-től 12 ig álltam a doki ajtaja elött,szuper volt :twisted: :twisted: :twisted: uj ultrahanggépet hoztak,azt szerelték be állitólag
csütörtökön kell mennem ujra,szerintem szombaton lesz a beültim,van egy 25-ös és egy 15-ös tüszőm,nyálkahártya 13-as :D :D

baby
szuper hirek,nem gondoltam volna hogy ennyire megnő,jo ez a pempő :D :D kár hogy nem taliztunk :oops: :oops: drukkolok neked :D :D

Lukréciám
pusszantalak,ma hivlak,nem uszod meg :D :D

ja és tegnap örökbefogadtunk egy kiskutyit egy menhelyről játszópajtinak a régi kutyánk mellé :D :D :D már csak a gyerekek hiányoznak :oops: :oops:

na még visszaolvasok majd,ne haragudjon akinek nem irtam :oops: :oops:

bibar

Gomba!

Én múlt hét szerdán voltam az UH-on és a mellfeszülésen kívül én sem éreztem semmit és a szombati vérzés miatt féltem is, hogy megvannak-e még a babák. Ráadásul szombaton csak egyet láttak a kórházban, pedig Szűcs doki annyira biztosan mondta a kettőt...
Aztán nálam az UH-ot követő pénteken kezdődtek a hányingeres tünetek.
Lehet, hogy neked szerencséd lesz, barátnőm például egyetlenegyszer sem émelygett...és minden rendben volt.
Szóval ne aggódj, ez mindenkinél más!

Judit

jucicuki

Baby, nagyszerű, hogy beindultak a dolgok, szurkoltam nagyon :lol:

jucicuki

Sziasztok!

Új vagyok köztetek. Hétfön voltunk vérvételen, csütörtökön lesz a hsg. Nálunk eddig azoospermiát, nekem meg pco-s petefészket találtak, hormonjaimat rendben vannak.
Olvasgatlak titeket. Mit jelentenek ezek a protokollok? Mi SMART lombikra készülünk, persze ez majd a biopsia függvénye lesz.
Várólistáról mit tudtok? Mennyit kell várni a lombik program elkezdésére?

sziasztok

csibe
csibe32

Juci

tíz hasznos tanács a kellemetlen tünetek enyhítésére:

1. Pihenjen eleget – A stresszes kismama hajlamosabb a reggeli émelygésre, mint aki rendesen kialussza magát. Ennek elősegítésére fontos a megfelelő párna és matrac.
2. Kis adagokban étkezzen az egész nap folyamán – ha valami mindig van a gyomrában, csökken az émelygés.
3. Korlátozza a számítógép előtt töltött időt – A képernyő vibrálása szintén émelygést okozhat.
4. Mozogjon eleget – Ha egész nap csak ágyban fekszik, nagyobb a valószínűsége, hogy émelyegni fog. A sok mozgás különösen a terhesség korai időszakában szükséges.
5. Igyon vízben oldott almaecetet mézzel édesítve – Ez megnyugtatja a háborgó gyomrot.
6. Egyen egy kis almaszószt – Szintén gyomornyugtató, elmúlik tőle az émelygés.
7. Fogyasszon körtét vagy citrusféléket – Mindkettő gyomornyugtató hatásáról ismert.
8. Egyen meg egy sült krumplit – Ez semleges, mégis sok benne a tápanyag. Ehet reggelire banánt is, káliumtartalma szintén segít a reggeli émelygés leküzdésében.
9. Viseljen kényelmes ruhát, ne szorítson sehol se – A derékban szoros öltözet szintén oka lehet a reggeli rosszulléteknek.
10. Inkább gyermekek számára javasolt vitaminokat fogyasszon – ezek könnyebben emészthetőek.
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?