Sziasztok lányok!
Zsókuci mi is gyújtottunk nektek gyertyát, egy szép kis narancssárga virágosat, narancs illatút
és kilenckor együtt elfújtuk.
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy sikerüljön amiben éppen sántafikáltok! Sajnos hétfőtől megint dolgozok s ezért napközben nem tudlak benneteket olvasni, ezért kicsit megint kikerültem a képből, hogy kivel mi van, de próbálom behozni a lemaradást.
Juci!
Neked mikor jöttek elő az első hányingeres tünetek? Én még semmit sem érzek. Igaz csak pénteken lesz öt hetes, de teljesen be vagyok sz..va, hogy már nincs is benn senki, mert nem érzek semmit. A cicim az feszül, de ha nem tudnám, hogy pozitív volt a HCG el se hinném. Néha picit görcsölget is a hasam, nem vészesen, de azért nem örültem neki. Neked mik a tapasztalataid csak úgy néhány mondatban összefoglalva. (az utóbbi hét hányingereinek súlyosságát olvastam, de érzek egy kis örömöt is az írásaidban:))
Bibar!
Ugye te kérdezted, kinek milyen protokoll volt? Nekem long és én kértem, hogy az legyen, mert annál 1-2 %-kal jobb a teherbeesési arány. Shortot javasoltak elsőre, de nekem ez sokkal szimpatikusabb volt. Igaz több szuri és drágább is egy kicsit, de az én fejemben az állt össze, hogy ez mindenképpen jobb nekem, mint a rövid. Szépen kikapcsolják az agyalapi mirigy hormontermelését és akkor tisztán a beadott hormonokra reagálsz. Sokkal jobban szinkronban van a peteérés, így egyszerre több és homogénebb minőségű pete lesz. Nekem ez olyan szép kereknek tűnt. Ugye a rövidnél meg a te hormonjaidat rúgják fenékbe, hogy fokozzák a hatást, nekem az nem volt annyira szimpi. Te most melyikkel indulsz?
Madrin!
Itt biztos jó helyen vagy, tényleg alaposan megcsinálnak mindent, és ha semmit sem találnak (aminek végső soron örülni kell) akkor sem fognak hazaküldeni, hogy próbálkozz még egy kicsit, mint ahogy velünk tette három nőgyógyász is mielőtt idekerültünk. Ügyesek legyetek!!
Baby a 9 milliméteres az nagyon jó! Efölött már jók az esélyek, biztos menni fog most!
Niki én is sajnálom, hogy nem sikerült, de ennél csak jobb lehet!Mikor mész a következőre?