Új privát üzeneted érkezett!

Gombócka,
Jujj, tényleg, de jó!!!! Mármint a mondókák.
Gyulára határozottan emlékszem :lol: Amúgy a többire is.

nem tudtam még elérni a babaklubos nőcit, de du még próbálom. Biztos órája van, mert asszem vmi zenetanár.

Én benne vagyok a jövő heti taliban is nálatok.

Na, húzok, gyerkő kemény 40 percet bírt aludni :evil:

Kép
szeee

Hahó,
sehol senki?
Jól vagytok?

Szeee, akkor hétfőn talizunk???
pusz

Kép
gombocka

ja, Szeee, a chamomillat meddig lehet adni a gyerkőnek?
3 napja kapja este 5 golycsit.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
igen, akkor hétfőn menjünk.
Nyugodtan adhatod a chamomillát hosszabb ideig, nem okoz semmi kárt.
És hat?
Az éjszakai sírás miatt adod?

Nálunk szerencsére egész jók most az éjszakák. Pedig épp mára kijött végre a 3. foga. 4 hónapja jött ki az első kettő, ez meg most. Fura. Alíznak már vagy 9 van, ha jól emlékszem...:)

Ma voltunk először tanácsadáson :lol:
Melinda 8100 g és 69 cm. Hát mi itthon kevesebbet mértünk súlyra, de állítólag ott a mérleg tuti.
Viszont elég rövidke... ahhoz képest h 56 cm-vel született.

Anna, Szabus, Ildi?

Kép
szeee

Sziasztok!

Részemről megvagyok még! Nálunk is elég nyűgös napok vannak, iszonyúan nyáladzik Zalán, és állandóan álmos... Felül a két meglévő foga mellett mindkét oldalon 2-2 fog van megduzzadva, nem tudom, hogy duplán fog-e jönni, vagy mi készül ott, mert nagyon furán néz ki, főleg, hogy úgy tudom, hogy előbb fent jön a két kettes, majd lent a két kettes, de lent semmi nem látszik...

Most mennem kell, kitúr az férjem.... :evil:

Kép
szabus

Köszi Szeee,

igen az éjszakai sírás, vergődés miatt adom neki, úgy tűnik használ, a tegnap éjszaka már elég jó volt, reggel fél5-kor kelt csak.
Úgy látszik mindenkinél más ez a fogzás.
Nálunk a felső 4 egyszerre jött, előtte nem sokkal a 2 alsó...
Azóta semmi.
Így 6 fogunk van, de ezeket már tök jól használja, főleg, ha engem akar megharapni! :P
Nálunk meg hosszú a Mincsi, és "sovi"...
Mi jöv. héten megyünk méreckedni...
Pusz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk,de nem merek irni,mert kihal a topik :( :wink: :D

Dávid már jól van,de az orrát még szívom mindkettőnek...én ma megint éreztem a torkom :( áááááááááááá,utálom.

Voltunk egy Helen Doron féle angol órán,úgy néz ki járni fogunk angolt tanulni :D a Dáviddal. /10 évesen állítólag anyanyelvi szinten fog beszélni/ :? tetszik.

mindenkit puszilunk

ildikó
ilgya1

Ildi,

remélem, nem lesztek újra betegek!!!
Mennek még a gyógypuszik.
Szerencsére mi eddig megúsztuk ezt a fajta vírust.(kop-kop)
Egy pillanatra elfelejtettem olvasni:
[quote]n írta:em merek irni,mert kihal a topik

Ugyeeee nem gondolod komolyan! Pont akkor hal ki, ha nem írsz!!!
Szóval ilyeneket ne tessék írni!

Én is hallottam erről a módszerről és én is elgondolkodtam, hogy kéne menni a Mincsivel, majd számolj be a tapasztalatokról!
Naon drága?
Itt az Europarkban is van angol fél éves kortól.

Képzeljétek (nem akarom elkiabálni), de mióta átálltunk a napi 1 alvásra azóta 2,5-3 órákat alszik a Mincsi. Tök jó.
Ja és délre úgy elfárad, hogy 5 perc alatt elalszik. :lol: :lol:

Viszont éjszaka elég rosszul aludt megint, sokat nyöszizett, de nem volt ébren.Ilyenkor rosszat álmodhat vagy mi? Mitől álmodik rosszat???
:roll:

Puszi mindenkinek

Anna, jó az új vonalzótok!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Én is megvagyok még!!!Lizus félig meddig jól van, habár mintha kezdene vissza esni! Történt nálunk egy számomra nagyon kellemetlen dolog. Aféléves vinyónk egyszerüen megállt. Rajta volt többek között Lizus összes fényképe és most úgy néz ki lehet örökre elvesztek!!!

Szabus: Nagyon sajnálom ami történt!

Szeee: Gratula a fogacskához!!!Jól emlékszel 9 és negyed fogunk van, ha minden igaz. Mostanában nem tudok a szájába nézni mert nem engedi!! Nem rövid Rotyi Lizus is valahogy így áll súlyban is meg centiben is! Mikor talizunk megint?

Gombocka: Köszi a vonalzó dicséretet!!! Egyszer ha taliznánk nekem volna pár kérdésem az adóbevallással kapcsolatban, már ha nem gond!! :oops:
Tök jó hogy így alszik Mincsi nekünk egy alvással se megy ennyi egybe!!!

Ildikó: Rengeteg gyógypuszit küldünk megelőzésképpen!!!
A Helen doront én is néztem, de nem tudom eldönteni van-e értelme!! Örülök, hogy jól megvagytok!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Anna, de jó, hogy írtál.
9 és negyed fog...nem semmi!!! :)) pogi a fogkirálynő!
Szóltam apának mentsük ki a képeket lemezre, mert nekünk is a gépen van mind.... :roll: :roll:

Amiatt ugrottam be, hogy
Szeee, most utálni fogsz, de az a helyzet, hogy hétfőn fél3-ra fodrászhoz megyek. Ami nem is lenne gond, de a Mincsi felügyeletét csak úgy tudtam megoldani, hogy délelőtt be kéne vinnem anyuhoz. :oops: :oops: :oops:
Ne haragudj!!!
Pont az alvásidejébe esik, a párom meg nem ér haza addig, a fodrász meg szabira megy, szóval sehogy se tudtam kisakkozni, hogy jobb legyen.
Bocsi,bocsi,bocsi.
Esetleg szerdán elmehetnénk a másikra, vagy átjöhetnétek. (természetesen szeretettel várunk mindenkit!!!)

Kép
gombocka

sziasztok,

Anna,
remélem nem esik vissza Pogi...
a képek... :( Anyám, mindjárt kiírom a mieinket lemezre...

Gombócka,

semmi gond megyünk a köv. héten. Úgyis néztem h esős időt mondanak hétfőre. Meg amúgy nálunk itthon lesz apa, mert egész hétvégén tanfolyamon van, úgyhogy kivette a hétfőt, h legalább akkor tudjunk együtt lenni. Megyünk a Herbaházba meg Ikeába, így legalább már délelőtt el tudunk indulni.

Ildi,
én sem értem, hogy mi az, hohy kihal a topik? :roll:
hú, kíváncsi lennék mi megy egy ilyen Helen Doron-on.

Tegnap anyuéknál a Melinda pár mp-ig elengedett kézzel állt. Érdekes, h mindig ott produkálja először ezeket az újdonságokat... :shock:

Felőlem talizhatunk jövőhéten!

Kép
szeee

eszembe jutott vmi, amit muszáj elmesélnem.
párom mhelyén most rendezik a múlt évi szabadságokat, ill. kivetetik a tavalyról megmaradt napokat.
Páromnak a gyerek születése miatt jár tavalyra +2 nap.
De a pénzügyesek gondban vannak, hogy ezt most hogy adják hozzá az alapszabadságához, hiszen év közben született a gyerek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Komolyan mondom, hogy az emberi hülyeségnek nincs határa... :evil:

Párom mondta nekik, hogy a következőt úgy időzítjük, hogy január 1-én szülessen, az ő kedvükért.... :wink:

Kép
szeee

Helló anyucik!!!

Ma kibújt még egy fogcsücsink!! :D :D Lizus visszaesett tele van a tö.öm evvel a qva náthás idővel. :? :?
Jajjés még egy jó dolog Lizi kisasszony ma tett 2 lépés egyedül!!!!

Gombocka:Nemmi vagyunk afog bajnokok, hanem Dávid mi csak a 2. vagyunk!!! :D :D
Minket is szeretettel vársz, mert akkor megyünk valamikor? :)

Szee: Melindának nagygratula az álláshoz!!!

Ildi, Szabus: Hogy vagytok? Minden rendben?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna, szegény Pogi :( Egyébként pedig gratula neki az újabb foghoz és a lépegetéshez! Ez azt jelenti, hogy nemsokára elindul... :) Képek nem lettek meg?

Fú, iszonyat idő volt tegnap, tuti nem indultam volna el a babaklubba gyalog ilyen időben. Amúgy pont 1/2 10 felé indultunk el itthonról, amikor a klubba is mentünk volna, és jeges eső esett :? Voltunk Herbaházban, vettünk egy rakás minden kozmetikumot meg gyógycuccot, otthagytunk egy csomó pénzt, de imádom azt a helyet 8) Az Ikeában meg vettünk a csincsillák alá egy kisszekrényt. Így már nem tud benyulkálni a gyerek hozzájuk, mert nagyon barátkozott mostanában velük...

Mikor talizunk? Állítólag már nem lesz ilyen gány idő, mint tegnap. Bár most meg köd van, ahogy elnézem... :?

Kép
szeee

Szeee: még nincs hír a képekről. Egy ismerős elvitte e melóhelyére megnézni, majd szól ha van valami!!! Remélem meg tudja menteni!!!

Az idő tényleg nagyon gáz, nem is merem kivinni Lizust amíg ilyen betegeskedő csak az erkélyre!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
Szee, jöttök holnap?

Anna, gyógyuljatok meg mihamarabb és persze titeket is várunk szeretettel, bármikor!!!

Mennem kell, megyünk egészségesre, majd dél körül írok, ha elaludt.

pusz

Kép
gombocka

hahó!

Gombócka,
Ok megyünk. mikor jó nektek?

Szabus,
elfelejtettem mondani, h vettünk a herbaházban olyan fosfovit kekszet. 300 g-os és 800 valamennyi volt. Nemtom ismered-e a Hipp-es babakekszet, annál kevésbé édes, meg az állaga is más.
Én a gyümölcsbe reszelem, mert nem tudja enni magában, leharap belőle nagyobb darabokat, aztán vagy kiköpi, vagy fulldoklik tőle... Végül is 2 és 1/4 foggal nem egyszerű még rágni.
Amúgy hogy vagytok?

Ildi, Ti?

Kép
szeee

ja, azt elfeljtettem, hogy Melinda tegnap óta azt mondja néha hogy: annnyaannyaannya :D

Kép
szeee

Sziasztok,

Na, itt vagyok.
Gyorsan ide ültem, lehiggadni.
Most aludt csak el a Mincsi...

Szóval, voltunk egészségesen. Alig hízott a Mincsi, vmi 200 gr körül 3 hónap altt, de ebben benne volt az az időszak amikor beteg volt és akkor sztem fogyott min. fél kilót.
Na, mindegy, a doki kiakadt, hogy csak ennyit hízik, hiába mondtam neki, hgy beteg volt, ráadásul sztem megint tökre gyötrik a fogai és alig akar enni.
A lényeg, hogy le kell adnom vizeletet, hogy nincs e vmi bakteriális fertőzése. :shock: :shock:
Én totál kivagyok ettől a dokitól, úgyhogy azt hiszem most telt be a pohár. Még elviszem erre a vizelet balhéra a gyereket, nehogy az legyen, hogy a dokinőnek van igaza, (az ördög sose alszik), de aztán keresek vmi másik dokit.
Ja, és semmi értelmeset nem tudott arra mondtani se a dokinő, se a védőnő, hogy ilyen szarok az éjszakáink. :shock: :shock:

Úgy jöttem el a rendelőből, hogy le tudtam volna csapni őket.
Mindamellett, meg azt mondta a Mincsire, hogy látszik rajta milyen kiegyensúlyozott baba, mert ott vigyorgott, meg minden érdekelte, (a nőnk a hallagtót majd kitépte a nyakából és meg mondtam magamban, fojtsd meg nyugodtan kisfiam...) de a pocakja nagyon lapos. (Ma 2x kakilt mielőtt elindultunk...)
Miért kell inden babának úgy kinéznie, mint egy szumós? Ja, és az se tűnik fel neki, hogy én is elég véknya vagyok, sőt mondtam neki, hogy én is a párom is sovi babák voltunk....

ÁÁÁÁÁ? na mindegy, más:

Szeee, nekünk 8-tól bármikor jó.
Sütit nem igérek, mert ,ma jön a kolléganőm (reggel szólt...) és nem lesz időm rá, de majd vmit kitalálok!!! :wink:

Ez az idő tegnap nem volt semmi. Itt hullott a jég, úgy mentünk anyuhoz, kocsival. :shock: :shock: Hát...nem mondom megkönnyebbbültem mikor ott kiszálltunk a kkocsiból. Még jó, hogy mindenki lassan ment, így nem anyáztak, hogy 40-nel döcögtem...

Jót röhögtem Szilvi a szabadságos dolgon...jellemző egyébként a pénzügyesekre, ill. könyvelőkre... :oops:

Gratulálunk mindenkinek az álláshoz, elinduláshoz.

Mi még mindig nagyon óvatosak vagyunk. Még mindig csak az ágy mellet, ill. asztal körül mendegél. Néha elengedett kézzel áll, ill. tegnap megpróbált egyedül kapaszkodás nélkül felállni.

Nálunk is van mi anya féle, de inkább ajaajaja vagy vmi hasolnó.

Megyek még rendet kell tennem....

Puszi

Kép
gombocka

Gombócka,
asszem inkább délelőtt mennénk. Meglátom, hogy mikor kelünk, majd dobok egy sms-t amikor indulunk.

Aztán alvásra jövünk haza, bár ma Melinda is alig akart elaludni. Most meg végre alszik, erre a szomszéd lakásban szerelnek. Olyan mintha itt lennének a nappaliban :evil:

Az orvosokon én is nagyon fel tudom húzni magam. A miénk állítólag nagyon jó doki, rengeteg betege van, de azt vettem észre, hogy olyan "tankönyv" ízű, azt hajtogatja csak amit tanult, néha úgy érzem, mintha leragadt volna a 70-es 80-as években, pedig azóta azért fejlődött vmit az orvostudomány, na mindegy.

És tényleg marhaság, hogy nem nézik meg pl. a szülők alkatát, amikor a súlyról beszélnek :evil:

Te Gombóc!!!
Milyen sütiről beszélsz, ne viccelj!!!! Azért mert én sütöttem, még nem kötelező azzal várni! :wink:

Beszéltem amúgy itt a házból egy csajjal, akik rendszeresen járnak a gyöngyvirág klubba, nagyon bejön nekik, kislánya nincs 2 éves és egy csomó mondókát kivülről fúj...:) Ők is a hétfői 10 órásra járnak. Ők mentek tegnap is a jégesőben... :shock: Akkor jövő héten megyünk mi is, ugye????

Kép
szeee

Ok, küldj sms-t és lemegyünk elétek a vill. megállóba. Tudod hol kell leszállni? A CBA után 1-gyel. Azt hiszem Árpád utca a megálló neve. :oops: :oops:
Persze megyünk hétfőn!!!!!
Már nagyoon kiváncsi vagyok!!!
Ez a szerelős téma ismerős. Nálunk is mindig akkor fúrnak, amikor a gyerek aludna. Én már volt, hogy szóltam. Vasárnap...
Mert ugye hétköznap nem szólhat az ember, de vasárnap 1 hét után már megelégeltem...

Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszi mi jól vagyunk,csak extra nyűgik a napjaink...
holnap megyünk az első igazi angolra,kiváncsi leszek mennyire válik be a Dávidnál.
Azért tetszett meg nekem ,mert játékos formában tanulnak a gyerekek angolul,anyanyelvhez hasonlóan sajátítják el a nyelvet,van egy nagy játszószoba,és mindent angolul hallanak,persze társítanak képet hozzá.
Majd meglátjuk...

Gombocka!
Az Europarkba is Helen Doron féle módszerrel tanítják őket,és egy éves kortól van...
nem occsó,de szerintem megéri befektetni :D 17.100 a kezdő alapcsomag füzetekkel,könyvekkel,cd-el,és ezenfelül havonta 9000.- 10 hónapon keresztül.
4-en vagyunk egy csoportba,két kisebb kislány és egy Dáviddal egy korú,és 45 percen keresztül" játszunk "angolul.
Megpróbáljuk,aztán kiderül.

Milyen lett a hajad? :D

Rendelő :?
Megértem,ha mérges voltál rájuk,de igazad volt...
én is szívesen váltanék gyerekdokit :evil:

Anna!
Köszönjük a gyógypuszikat! Mi is küldünk nektek,ha még "lábadoztok"

Sajnálom a fényképeket,egyszer mi is jártunk így vagyis majdnem,mert a fényképeket megmentették nekem..mostanában én is kiírom cd-re (már megint aktuális lesz :roll: )

Gratula az újabb fogcsücskhöz,tényleg fogkirálynő a Pogi. :D Lassan lehaggya a Dávidot is :wink: neki még mindig nincs kint négy hátul,talán az egyiknek a csücske már látszik.16 foga (talán egy fél) van neki.

És természetesen a lépésekhez is! Mostmár szaladhatsz utána. :D

Szeee!
Akkor kösd fel a gatyót :D mostmár el fog indulni Melinda is hamarosan:)

Dávid mindent otthon csinált először,sose tudtam produkáltatni a mai napig,pedig néha olyan jó lenne,mert csak büszke vagyok rá,miért nem érti???? :D :wink: :x

Ezek a könyvelők már csak ilyenek :D :D :D

Jaj de édes,már beszél...... :D

Szabus! neked is puszi!

Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi,
Jó hogy jelentkeztél. Mesélj majd az angolról!
Réka baba jól van? de majd megnézem a blogját. Nagyon ari ez a kép róla az aláírásban :)

Anna,

remélem meggyógyult már Pogi. Képzeld a Gombócék tök ugyanolyan lakásban laknak, mint Ti. Csak az a vicces, hogy ez nem tűnt fel amíg benn voltam, csak mikor jöttünk lefelé, valahogy a lépcsőház olyan ismerős volt, utána jöttem rá, hogy az egész lakás tök ugyanaz :)

Gombócka,
Te szerintem rámragasztottál vmit tegnap. Képzeld nőtt a jobb fülem hátulján valami nagyon fájó púp. Ezt tuti tőled kaptam el
:wink: :lol: :lol: :lol:

Szabus,
rég jelentkeztél, remélem minden okés.

Csajok, képzeljétek, a Mincsi annyira okos, csak ámultam... Tök sok mindent megért és megcsinál :)

(Csak halkan merem megkérdezni, mert tudom, hogy a hétvége mindig a családé, hogy vkinek nincs kedve átjönni hozzánk hétvégén "játszani"? A párom megint tanfolyamon lesz, a szüleim is elutaznak úgy néz ki, meg fogok zakkani itt hétvégén "egyedül"...)

Kép
szeee

Szeee,
nekem már jól van a fülem :lol: :lol: ...bocs... :oops: :oops:

Köszi a Mincsiről mondottakat, ma megint újat produkált. Megpróbálta utánozni a kutyaugatást...
Ja és reggel úgy kelt fel 6-kor a saját ágyában :shock: , hogy:aja-aja-aja
Rohantam, mint állat, agyoncsókoltam!!! :lol: :lol:

(kicsit nagoybb betűkkel is írhattad volna, ... :lol: :lol: :lol: mi átugorhatnánk, mert vmelyik napra van a páromnak is van programja, csak még tegnap nem tudta melyik nap.)

Ildi,
én is örülök, hogy jelentkeztél. Remélem, hamarosan talizhatunk is Veletek valamilyen módon. :wink: :wink:
És valóban nagyon ari a kép Rékáról!
Szopival minden okés? Ő is olyan szopifüggő, mint a Dávid volt?
Cumi?(tudom az ellenérveket... :lol: :lol: )
És a Dávid most tök külön alszik?
Egyre jobban fontolgatonm ezt az angolt.Jó lenne nagyon. Majd írd meg a tapasztalatokat!!!

Kép
gombocka

Gombócka,
Mincsi :D
Akkor majd szólj, ha úgy gondolod, hogy jönnétek vmikor hétvégén.

Angol:
hát én is gondolkodom rajta erősen. De igazság szerint nem tudom. Elég drága. Meg aztán folyamatosan kéne járatni rá, hogy legyen értelme és ne felejtse el a tanultakat. Ez viszont nem tudom mennyire lesz megoldható majd pl. ha oviba megy mi meg dolgozunk.
Lehet, hogy majd inkább én fogom tanítani. Egyetlen dolog, amiben valamennyire jó vagyok, az az idegennyelvek... :oops:
Megspórolunk egy halom pénzt :wink:

De lehet, hogy egy ingyenes bemutató órára elmennék azért...

Kép
szeee

Hellocsajszik!!!

Szeee: Lehet hogy vasárnap átnézünk akkor hozzátok. Még itthon megbeszélem apával!!!

Ildi: Örülök, hogy jól vagytok!!!!

Egyszer már felhoztamegy közös játszóházas ötletet ehhez mit szólnátok? Vagy messze van?
http://www.jatek-mester.hu/allatkert_bemutatkozas.php

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
Klassz. Ezek szerint meggyógyultatok. Majd írj, hogy akkor jöttök-e.

Ezt az állatkerti játszóházat én is néztem már, klassznak tűnik. Látom van ilyen babázó rész, az vajon azt jelenti, hogy a legkisebbeknek való? :roll:

Gombócka,
jó lenne, ha Ti is vasárnap tudnátok jönni, de ha szombaton, nekem az se baj :)

Szabus????

Kép
szeee

Bocs, hogy a hülyeségeimmel fárasztalak Titeket, de érdekel esetleg vkit ez a téma?
www.5percegeszseg.hu

Csak azért kérdezem, mert a nőci fog előadásokat tartani a témában Bp-en és én tuti elmegyek majd egyre és nem szeretnék egyedül :oops: :oops: :oops:

Kép
szeee

Bocs Lányok, csak anyuéknál voltunk. Mincsi tiszta nyűgös volt ma, nem aludt szinte semmit...remélem, ez csak kivételes nap volt.

Szeee, nem fogunk tudni menni, mert anyuval lemegyünk a mamámhoz vidékre, pedig mi is vasárnap tudtunk volna menni.
Remélem azért Annáék tudnak menni!

A linkeket nem tudtam megnézni, majd ha elalszik a M. megnézem és megírom a véleményt!

Kép
gombocka

Szeee mi tuti megyünk!!! Már alig várom!!! Mikorra menjünk? 9 felé már a környéken leszünk mert a közelben lesz egy csini kiállítás és odakell menni 9-re!!!
Engem érdekel a téma!!!!
Sztem a babázó rész azt jelenti igen!!! Hétfőn megyek és lecsekkolom, majdelmesélem milyen

Képzeljétek az Egis pont itt van két utcányira tölünk annyi rendeőr meg tüzoltó ment hogycsak na!!! Apa kiment megnézni a tüzet!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
OK! Akkor várunk Benneteket. Ugye vasárnapról van szó? Ha végeztetek a kiállításon, nekünk teljesen jó utána.
Amúgy hol van a kiállítás? Lehet, h mi is megnéznénk, ha már a környéken van.

Egis :shock:

Kép
szeee

Most mondta a párom, hogy a Rózsa Művházban - ott voltunk tipegő klubon - kisállat kiállítás lesz vasárnap. Ezek szerint oda mentek, ugye?
Kiállítotok?

Kép
szeee

Igen ott lesz! Nem mi nem állítunk ki most, csak eladtunk két csinit és őket visszük ki!!!
Azért kérdeztem hogy nektek mikortól jó mert akkor én addig maradok a kiállításon.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

csörögj rám ha végeztetek, már nem kelünk olyan későn (sajna...) úgyhogy nyugodtan jöhettek 9 után bármikor.

Kép
szeee

OK akkor holnap megyünk!!!!

Képzeljétek tegnap már 5 lépést tett egyedül Lizus és ma felállt kapaszkodás nélkül!!!! És ma evett elöször kiflit, de nem rágta, hanem szopizta olyan kis tündér volt!!!! :D :D :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

sziasztok!

Na, elment apósom, gyereket meg lefektettem, végre ide tudok ülni.

Csajok,
most Pogiról áradozok. Tök ügyesen áll egyedül :shock: Meg úgy kikerekedett mióta nem láttuk, hogy csak na. Pedig alig pár hete találkoztunk. Szóval tök cuki :)

Gombócka,
Akkor holnap ugye megyünk???
Nem tudom mivel jöttök, de ha BKV-val, akkor a Baross u.-i megállónál kell leszállni a buszról v. a villamosról. Találkozzunk a Plus közért háta mögött, a park mellett. Csak azt nem tudom hánykor, mert ha busszal jöttök ami ugye fél óránként jár, akkor kb. fél 10-re értek ide, vagy 10-re de az már késő sztem, mert akkor kezdődik a buli. Szóval írj!!!

Kép
szeee

hát én ma nem fényképzetem magam halálra.
De íme Alíz a hintában:
Kép

Ezt meg most találtam a fotók között, így kell mérgesen aludni:
Kép

Kép
szeee

Sziasztok,
örülök, hogy jól sikerült a babatali!!!
Tényleg, milyen kis vádlik kandikálnak ki a hintából...
És Melinda kisasszony alvása...tündéri.
Sztem villamossal megyünk, 9.45-kor a leírt helyen?

Kép
gombocka

OKÉ, akkor 9.45 kor a Plus mögött.
Jó éjt!

Kép
szeee

Szeee,
hát ez sokkal jobb volt, mint a múltkori, azt hiszem hétfőnként talizunk!!!
Majd mondókák ügyben még gyűjtögetnem kell, bár ha sokszor hallom, bizti jobban fog menni.
Azért egyszer Vecsésre is kinézhetünk az Ildiékhez (persze ha m még áll a meghívás :wink: ), most már Mincsi úgyis a nagy ülésben ül, befér Melinda a hordozóval. Persze Te is. :lol:
Csak a Mincsi nem tud a fenekén ülni, képzeljétek megint a középpontban akart lenni. :oops: :oops: Jött-ment, míg mások szépen csücsültek az anyukájuk ölében...

Anna,
mivel "tömöd" Pogit? Adhatnál vmi tippet, Mincsit is hízlalnom kéne...
Gratulálunk az egyedül ácsorgáshoz és a lépegetéshez!
Szóltam Mincsinek, hogy a felesége már miket csinál, úgyhogy jó lenne, ha rákapcsolna.
Mostanában már egyre többet próbál egyedül állni, de menni nem nagyon akar, inkább mindenhová mászik, de olyan sebességgel, hogy hű...

Ildi?
Meggyógyultatok?

Szabus,
hogy vagytok? Zazi?

Pusza

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
Le tudtatok szállni a villamosról? Én úgy megijedtem, szóval bocs hogy úgy feltoltam a babakocsit hátulról, remélem nem ütöttelek meg vagy ilyesmi... :shock:

Amúgy egyetértek, sokkal kultúráltabb volt ez mint a másik, szóval mi is mindenképp tervezzük, hogy járunk rendszeresen! Meg persze Vecsésre is menjünk majd egyszer :wink:
De szerintem amúgy tök jó, hogy a Mincsi ilyen kis vidám társasági gyerek, a Melinda nem annyira... Mondjuk az egyetlen nála kisebb gyereket kezdte el ott csépelni az elején... :shock: Lehet, hogy a babáknál is úgy van, mint az állatoknál, hogy csak a náluk kisebbel olyan nagylegények? :roll:

Szabus, Ildi, jól vagytok?

Kép
szeee

Sziasztok!

Köszike megvagyunk,csak mostanában mászkáltunk mindenfelé,így nem sok időm volt/van...szerencsére itt a jó idő,és nem lesz már ez a csúnya bezártság :D

Szeee!
Így könnyű.... :wink: aki ilyen jól beszél nyelveket,mint te,könnyű dolga lesz Melcsikének :D
én is először arra gondoltam,hogy veszek könyveket,cd-ket és én majd itthon tanítgatom,de miután beszéltem egy anyukával,akinek odajár a gyereke angolra,ahova mostmár mi is,rájöttem,hogy nem sok értelme lenne.
Ha nincs rá kényszerítve az ember,hajlamos el hanyagolni a dolgot,és a kiejtésről nem is beszélve,és ha úgy rögzödik,akkor később nehogy próblémái legyenek-kihangsúlyozom,hogy ez mind rám vonatkozik. :wink:

Csütörtökön ott voltunk és nagyon szuper volt,és hogy mennyire van értelme a következő példán keresztül szemléltetem:
rengeteg kis aranyos dalocska van,az egyik:
"Up,up,up,
down,down,down,
turn around and round and round"

(erre jó volt,hogy jártam tanfolyamra,értem a "tanár nénit" és segíteni tudok majd a gyereknek.)

Dávid itthon elkezdi énekelni magától,hogy fönt,fönt,fönt,lent,lent,lent,fönt,fönt,fönt,lent,lent lent-csak ennyit,de majd elájultam,hogy honnan tudja,hogy mit jelent?-az igaz,hogy szemléltetik nekik,de miért nem azt mondta,hogy láb,láb,kéz,kéz például?És ott csak angolul lehet megszólalni. :D

Micsoda fülbetegséggel küzdötök :D :wink: :wink: :wink:

Jaj de aranyos a mérgesen alvós kép,imádom! :D

Gombócka!
Istenem ,de tündéri lehet Mincsike,ahogy dumcsizik.:)
Nem csoda,ha össze vissza csókolgatod. :D

szopival egyelőre minden okés,csak az egyik cicimet nagyon nehézkésen fogadja el mostanában,a másikat is csak akkor,ha éhes :D tudom,hogy ez a normális,de emlékszem Dávid csak a cicitől nyugodott meg,nála nem lehetett kialakítani egy rendszert,amit most a Rékánál előszeretettel alkalmazok. (Pedig Dávidnál is jó lett volna,mert akkor tudtam volna mikor éhes például)
Úgy látszik beigazolódni látszik a teória, miszerint minden gyerek más :D ő ha nem kéri már, kiköpi és nem lehet visszaadni,sose eszi túl magát,egszer vagy kétszer bukott még csak ,amióta megszületett,annyira nem eszi túl magát. Szép súlya van nem panaszkodom,mert 5 és fél kiló körül mozog,csak hogy szemléltessem Dávid 3 hónaposan már 7290g volt :shock: :D persze ő állandóan cicizett :roll: de neki kellett,a cumit nem fogadta el,csak cici....

Réka 3-4 óránként eszik,ezáltal meg itt tudom hagyni anyósomra,és Dáviddal eljárogatunk ide-oda.
Sajnos a cumit is elfogadta,így néha bevetésre kerül,remélem könnyen sikerül leszoktatnom róla. :D

Mincsinek van cumija? Már nem emlékszem csak a Pogiéra. :oops:

Dávid úgy alszik külön,hogy külön ágyon,de velünk van mindkettő egy szobában :D idén már elkezdjük a felső szintet megcsinálni és akkor lesz külön szobájuk,mert így már nagyon zsufoltan vagyunk. :x

Persze,hogy áll még a meghívás!Most szerdán nem biztos,hogy megyünk(adóbevallást csinálok),jövőhéten megyünk le a telekre már szerdán,itt lesz a 4 napos ünnep,és utána ha jó nektek,eljöhetnétek.Mit szóltok?

Kicsilány!
Ez a közös játszóházas dolog jó ötlet,és nyáron meg is lehetne valósítani,sok szépet hallottam az állatkerti játszóházról :D

Gratula Lizusnak a lépésekhez!és a kiflievéshez! :D

Nagyon édi a hintában!

Szabus!
Mi van veletek?

Mi kint voltunka FEHOVA-n vasárnap:(Dávidnak is ez volt az első nagyobb kiruccanása két éve :D )

Ilyen tök pici motorok is voltak:
Kép
Réka végig aludta:
Kép
Nekem ez a sárga BMW volt a kedvencem:
Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi!!!!
Ezt a legalsó képet meg ne lássa a párom, mert rögtön belédszeret :wink: Nagyon jól nézel ki, ő meg nagy motoros, úgyhogy....
Pont nemrég vette elő a motorját a téli álomból, mert annyira jó idő van már, hogy lehet motorozni. Ő azzal is jár munkába.

Tök jó, hogy így el tudtok járogatni, van aki vigyáz a kicsire...
Réka is nagyon jó súlyban van, Melinda 5350 volt 3 hósan. Amúgy úgy vettem észre, hogy a lányok kevésbé cicifüggők. Tisztelet a kivételnek. Én mondjuk ennek örülök.

Nagyon jól hangzik ez az angol! Tök érdekes, hogy ennyire leveszik ezek a picik, hogy miről van szó, hihetetlen. Csak van valami ebben a módszerben.
Ami az angolt illetti pont ilyen aggályaim vannak nekem is, kiejtés, vagy berögzült hülyeségek megtanítása, stb. Mármint ha én tanítanám.

Réka zabálnivaló abban a rózsaszín kis szerkóban :)

Jó, hogy mondod, hogy 4 napos hétvége lesz, nem is tudtam, tök jó!

Pusz.

Kép
szeee

Szolgálati közlemény:
a Rossmannban 239,- be kerülnek most a HIPP 8 hós bébiételek!

Kép
szeee

Na, mi már fel is tankoltunk Hippből! Majd leszakadt a vállam...
Gombócka,
azért hívtalak, mert oda mentünk hozzátok a Rossmannba, ebben a kerületben ugyanis nincs egy se... :shock: Szóval csak kérdezni akartam, hogy nem jöttök-e, vagy csak sétálni, na de mindegy...
Miért kellett Mincsit megint vinni egészségesre?

Kép
szeee

Szia,
bocs, Szeee, remélem nem voltam "bunkó".
Pénteken adtam le a Mincsinek a vizeletét és most lett eredmény.
Negatív. De mondtam a dokinőnek, hogy mióta kapja a vitamint azóta sokkal jobban eszik. Megint megmérték, hízott 40 grammot. Ez álítólg ebben a korban ( :wink: ) nagyon jó.
Meg a pneumo (nem bizti,hogy jól írtam) elleni oltást akartam vele megbeszélni, 22-én kapja.
Valaki beadatta már? Tényleg 16 rugó? :roll:
Most kellene az agyhártya ellni 3. oltást kapnia, de azt mondta a doktornő, lehet, hogy nem kell, minden héten mást mondanak, úgyhogy azt mondta várjunk egy kicsit. :shock:
Képzeljétek a doktornő is megdicsérte a Mincsit, hogy milyen kis okos. Meglátott eg yMicimackót és rögtön mutogatta!(itthon van neki a falon, onnan ismeri-csak aki még nem volt nálunk)
Köszi a szolgálati közleményt, du. megyünk tankolni!

Ildi,
tényleg fantasztikusan jól nézel ki a motoron.
Én bekukkantottam a Vecsési topikba is, és láttam rólatok képeket . (játszóházas) Tündéri gyerkőceid vannak!!!
Hát igen, tényleg minden gyerek más. Én is azt hittem a Mincsi milyen sokáig fog szopizni, aztán egyszer csak gondolt egyet és otthagyott. :shock: Most már túltettem magam rajta.
Nem semmi tényleg honnan tudják mit jelent...okosak!
Sztem megyünk mi is!!!

Szabus,
életjelet!!!légyszi!!!aggódunk!!!
Tényleg, mi lett azzal a Visegrádi hétvégével?

Kép
gombocka

Ja, tényleg a vizelet... Jó, hogy nincs semmi.
Dehogy voltál bunkó, ha dógotok van, hát dógotok van :wink:

Amúgy a Rossmannban a helyén már nincs sok ebből az akciós hippből, de a sor végén is nézd meg az akciós cuccok között, ott volt több fajta, de már azokból sem sok...

Kép
szeee

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok! Köszi, jól vagyunk, csak Zazi annyi figyelmet igényel, hogy a napom szinte abból áll, hogy ülök mellette, pontosabban követem őt a lakás különböző pontjaira, és figyelem, hogy milyen veszélyhelyzetekbe keveri magát... Ha végre elalszik, akkor meg alig győzöm magam utólérni a házimunkával... És, ha ébren van, akkor igyekszem kivinni, hogy lehetőleg itthon aludjon, addig is van kicsi időm...

Közben meg jár az agyam a 2. gyereken, de valahogy nagyon nem tudom elképzelni, és így eggyel sem győzöm annyira, hogy azt mondhassam, bőven belefér még egy... Pedig ősszel időszerű lenne belevágni, így időben elkezdem szokni a gondolatot, de valahogy nem megy. Ettől meg elég nyomi a hangulatom. Szóval lényeg, hogy hülye vagyok teljesen, és valszeg önző is...

Zazi szépen fejlődik, másodpercekig áll már egyedül, pakol,és négykézláb olyan tempóban közlekedik, mint egy futó kutya. A foga még mindig jön, de semmi nem látszik, és persze minden a szájában köt ki, amit a cumival tudok kiküszöbölni, de ezt meg nem akarom, szóval szenvedünk ezzel is. Asszem, nem vagyok túl jó passzban mostanság, vagy csak megint túl jó dolgom van, és az a bajom, nem tudom.

Na, nem fárasztalak titeket a hülyeségeimmel, puszi minden babának, és mamának!!!!

Kép
szabus

Szabus,
de jó, hogy írtál. Azt hiszem a gyerkőceink egyformák. Mincsi is a leírtakat produkálja. :lol:
Én a 2. gyereken nem gondolkozom.
Egyébként teljesen megértelek.
A cumis témával is hasonló a helyzet. Agyamra megy, ha kezébe kerül pl. egy újság, azonnal széttépi és megrágja. Paranoiásan félek tőle, hogy megfullad...
NEmsokára nálatok is eljön az első szülinap!!! :lol: :lol:
Készülsz valamivel? Gondolom, mert Te amúgy is mindig kiteszel magadért. torta?

Ildi,
igen Mincsike is cumikázik...de megpróbálom csak alvásnál adni neki, de vannak vészhelyzetek amikor "muszáj".

Szeee,
köszi, ha nem lesz megkérem anyámat ugorjon le náluk.
Egyébként busszal mentetek?
Holnap egy séta???Tök jó időt mond.

Kép
gombocka

Ildi, ez már megint új babakocsi?
Ja, én még tartozom képpel. :oops: :oops:

Kép
gombocka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?