Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Feltettem a legújabb kedvenc képemet Petirõl, akit érdekel nézze meg!

Szilvi
bszilvi

Sziasztok!

Örülök, hogy jó volt a tali Kép és sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni Kép Persze tanulni ma sem sikerült, nem tudom, mi lesz ebbõl így.

Bogancsi: érdekességek az elemi geometriából a tárgy címe. Pálmay Lórántnál Kép

Balu este 7-tõl mostanáig a babakocsiban beöltözve aludt. Kiváncsi vagyok, mi lesz éjjel.
Áttört a 9. foga Kép És ma kaptam tõle az elsõ puszit Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Zafi
szerintem is ügyes vagy hogy tudsz tanulni baba mellett tényleg büszke lehetsz rá, meg a többiek is Henke jut most így hirtelen az eszembe!

Köszönöm a dícséreteket fényképügyileg nem én vagyok ügyes csak a gyerekeim szépek! No most igazán szerény voltam!

BMárti
Doki miatt KépKépKép
Jót mulattam a sztoridona lúd talpal az én lánykámnak olyan édes kis husi tappancsai vannak!
n is csak akkor adok rá cipöt vagy most már csizmát ha kint van bent sosem szerintem kimondottan káros nem pedig használ!
Én is voltam moziba megnéztük a sógornömmel a Gyürük urát mi is, apuka ilyenkor a vigyázó, nekünk más segitségünk nincs csak az én anyukám néha, de a kicsi lányt nem lehet rá bízni annyira nem ismeri. Én rezgöre szoktam tenni a telefonomat és az övemre csiptetem így nem zavar senkit ha jelez de biztosan fel figyelek rá.

Holnap jönnek végre három hónap után bekötni az ISDN vonalat remélem szuper gyorsan nyargalászhatok most már a neten.

Kicsitt drukkolnátok nekünk is!
Úgy néz ki lesz saját házunk mégis csak! Lassan 11 éve vagyunk házasok annyira járna már nekünk is! Végre talán lesz annyi pénzünk ami mellé kapunk kölcsönt, most apuka is hajlandó lecserélni az autóját egy olcsókára így meg lehet az elQleg. Nagyon izgulok, ha most sem sikerül....
Bocsi OFF volt.

Laura
A lányod nagyon jól nevelt látod, már most alkalmazkodik a tesóhoz KépKépKépKéptud várni míg kell!
Gratula az eredményekhez aztán majd meséld el az UH-is!
Mi lesz a neve ha fiú, még egy lánykát szeretnél, hogy Antóniának becézgeted?

Márti
Örülök, hogy jobban vagy már ne szomorkodj nem sokára lesz egy újabb kis szopis, addig meg pihennek kicsit a melleid is, már ha nem tényleg nem fogadja el már a nagy fid a cicit. KépKépKépKép

Zsuzsa
Tudom hogy elfoglalt vagy azért nem írtál, megkaptuk Pityu levelét holnap válaszol is Márk neki. Küldök neki egy szülinapos képes lapot emilben! Gratula Bea friss 2 fogacskájához!
Szerintem azért kellett a fiuknál újból felvágni a letapadt bör a kukijuknál mert miután megcsinálták nem huzkodtátok és tisztítottátok rendszeresen nem is értem miért mondják hogy ha már egyszer megoldották ezt a problámát hogy nme piszkáljátok hiszen pont az a lényeg hogy rendesen meg lehessen mosni ne kerüljön be kórokozó ami aztán gyulladást okozhat.

Pussz: Dzsili
dzsili

Szilvi
Engem érdekel Peti nagyon édi a cumijával! KépKépKépKép
Nem haragszol meg ha azt javaslom hogy kicsit kisebb felbontásban tegyed fel a képet mert így az az aranyos kis fejecskéje is alig fér el nálam legalább is egyszerre a képernyön

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Koszi a sok hozzaszolast a kocsiulessel kapcsolatban!Kép Tudtam ratok mindig szamithatok, mondtam is itt, hogy milyen jo kis csapat jott ossze es hogy itt mindenki milyen segitokesz. KépKépKépKép

Irtam egy csomot, de idejott Madike es sikeresen kitorolt mindent Kép Pedig mindenkinek irtam.

Most lassan mennem kell mert nagyon virgonc es mindent pakol es semmi sincs tole biztonsagban.

Henke! Zafi!
Nektek gratula utolag a vizsgaitokhoz!

Minden betegeskedonek jobbulast! sok sok gyogyKépKépKépKép

Olvasom, hogy minden kislany es kisfiu egyre ugyesebb! Gratula minden gyerkocnek!!!

Marti!
Drukk neked a hasi UH-hoz es vigyi magatokra!

Dzsili!
Nektem meg sok drukk, hogy osszejojjon a hazatok!!!!

A profilokat megint megneztem. Minden gyerkoc nagyon szep.

Cory!
Neked meg egy jo nagy kalappal a vizsgahoz!!! Es jobbulast nektek is!!!

Mi a hetvegen elautoztuk kicsit havat latni. Madike nem igazan baratkozott meg a hoval. Kicsit hidegnek talalta. Igy inkabb nezegette es nem tapizta. De nagyon jol erezte magat es nagyon jol viselte a negy es fel oras autoutat.

Kepzeljetek ma vagy fel percig minden kapaszkodas nelkul allt. KépKépKép

Megyek is mert mar tul gyorsan kozlekedik kapaszkodva es minden veszelyben van tole es ugye o sincs igy eppen a legnagyobb biztonsagban.
Na megint kozeledik es nem akarom, hogy megint kitorolje amit irtam.Gyorsan elkuldom amit irtam.

Puszi,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Zsuzsa! Keresnék én másik dokit, csak tényleg nehéz választani. Nem mehetek oda sorba mindegyikhez, és foghatok hozzá kérdezgetni, hogy mit gondol a szoptatásról, kuki ügyekrõl, cipõcskékrõl, stb. A védõnéni azt mondta, hogy a többi doki (a másik 3, aki itt rendel) azonnal antibiotikumot ír, így a gyerkõcök 2 nap múlva jobban vannak, és 1 hét múlva újra betegek. A mi doktornõnk meg csak végszükségben ír fel antibigyót, és homeopátiával is foglalkozik. Persze ennek ellenére a Viburcol kúpról és a Camomilla bogyókról is itt hallottam csak. Kép A dr.nõ véleménye a fogzási kínokról annyi volt, hogy hát igen, ez egy nehéz idõszak. Kép A kismamák megkérdezése viszont jó 5let, csak elég nehezen kivitelezhetõ, de azért majd megpróbálom. Majd ha kitavaszodik egy kicsit, akkor könnyû lesz a játszótéren beszélgetésbe elegyedni, de most, hoyg ebben a pocsék idõben az emberek behúzott nyakkal sietnek haza, nehéz eset.

Menta! Köszi, lehet, hogy a vége az lesz, hogy nem "helybeli" orvos mellett döntünk. Nem tudod véletlenül, hogy ha az ember orvost vált, akkor a védõnõvel mi lesz? Azt is váltani kell (vagy lehet) arra, akivel az az orvos dolgozik, akihez átjelentkezünk, vagy az a régi marad?

Éva! Milyen cuccok vannak leértékelve a Cora-ban?

Dzsili! Itt, Bp.-en nekem sincs senki, akire a gyerkõcöt hagyhatnám, sõt, az se, akivel moziba mehetnék, ha az Apjára hagyom. Kép De ebben most az volt a legszuperebb, hogy Életem Párjával mentünk moziba. Kép Én is aggódtam, hogy mi lesz, mert Anyósomék se nagyon ismerik egymást Lacikával, de hála Istennek jól elvoltak. Kép Pedig max. havonta egyszer látják egymást egy-egy hétvégére.
A saját házhoz óriási drukk nektek! Szvsz ez nem OFF. Hová szeretnétek költözni? Kinéztetek már valami konkrét házat, vagy még most kezdetek keresgélni?

Lacika teljesen rákapott az önkifejezésre. Tegnap délután rájött az AKAROM mellé a NEMAKAROM ízére is. Attól kezdve semmit sem akart, annyira tetszett neki a dolog. Két kézzel terjegetve hajtott el magától, ha olyasmit akartam csinálni vele, amihez neki nem volt kedve. Tegnap egész délután gyakorolt, nem volt hajlandó jönni pelenkát cserélni, nem adta ide a játékait, hogy elpakolhassak, sõt, elsõ körben enni se akart, de ezt hamar meggondolta. Kép Utolsó ellenkezési lehetõsége a lefekvés volt, már aludt, de még akkor is csapkodott a kis kezeivel, hogy nem, nem, nem. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Drukkoljatok nekünk, légyszi!!! Olyan rosszul aludtam, nem kaptam levegõt, meg erõs szívdobogásom volt. Úgy látszik, öregszem és rosszabbul bírom a gyerekekkel kapcsolatos félelmeket Kép

Márti: nagyon örülök a jó híreidnek Kép Kép Kép

Dzsili: nagyon drukkolok nektek házügyben! Én nagyon élvezem a házunkat annyi-annyi év pesti lakás után.

Na, megyek hajat mosni, egyebek, mert 10-kor indulunk Tomival.
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi! Majd gondolok rátok, biztos nem lesz gond!!

Dzsili! Mesélj a házról, hol milyen mekkora.Kép Egy új otthon mindig sok izgalom.

Cory! Milyen volt az éjszaka? Balu mikor aludt el?

BMárti! Várom majd a fejleményeket, hogy milyen dokikat találtál. Amúgy ehhez az orvoshoz melyik utca tartozik?

Na megyek, mert Hanna kipakolja az összes dobozt, ami még nincs leragasztvaKép

Szép napot Nektek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Bogancsi: ez nagyon nem hangzik jól Kép Remélem, nincs semmi!

Dzsili: drukk megy! Kép

Tikk: fél 2-ig fent volt, majd fél 10-kor ébredt. Én kicsit kómás vagyok, õ jól bírja.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dzsili,
szorít-szorít a házhozKépKépKépKép!

BMárti,
minden gyerek és felnõtt téli ruházat van 50% engedménnyel, sõt este 6 után azonnali 10% a végösszegbõl. (Na, akkor most a Cora fizethetne a reklámértKép.) Nálunk is aranyos dokinéni van, aki a gyerekekkel nagyon kedves, homeóval is foglalkozik, a másik doki pasi,õ nagyon jó diagnoszta, de nem olyan kedves, súlymániás, õ javasolta anno a tápszeres kiegészítést (amit nem fogadtunk meg) nekünk, mert Hanga keveset hízott. Védõnõt meg úgy tudom, ha orvost váltasz, a védõnõ marad (aki kijár hozzátok).

Bogancsi,
nektek is drukkKépKép!!

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Bogáncsi! Drukk-drukk-drukk! Kép

Tikk! Biztos lehetsz benne, hogy elmesélem a fejleményeket. Kép Én egy ilyen szájmenéses vagyok. Kép A körzethatárokat nem tudom, lehet, hogy még a Gyûrû utca se teljes egészében tartozik hozzá, mert a multkor (mikor elküldött a dr.nõ telefonon a fészkes ügyelethez), azt mondta a védõnõ, hogy bemutatkozás után rögtön hozzá kell tenni a nevemhez, hogy a Gyûrû 15.-bõl, és akkor fogja tudni a dr.nõ, hogy az õ körzetébe tartozunk.

Szila! Hû, ez nagyon jól hangzik. Milyen a kínálat? Vannak jó cuccok, vagy ki van már fosztva? Jól értelek, a 10% kedvezmény az egész bevásárlásra vonatkozik, és nem csak a téli ruhákra? Ez már túl szép! Kép Meddig tart az akció?
A védõnõ dolgon azért morfondírozok, mert az egészséges rendelésen mindig a védõnõ van ott a doktornõvel. Ha másik körzetbe mennénk, akkor ez így biztosan nem lehetne, úgyhogy vagy az egészséges rendelésen idegen védõnõ lenne, de akkor az semmit se tudna rólunk, vagy õ is járna ki, de ahhoz meg lehet, hogy messze lennénk.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Végre megpróbálok írni nektek!

Bogancsi! Drukkolok nagyon!

Márti! Örülök, hogy jobban vagy, nagyon szorítottam neked, nem lehetett valami kellemes az epegörcs! Sajnálom, hogy Ármin nem fogadta el a cicit, de elképzelhetõ, hogy ha rendszeresen kínálod, újra kérni fogja?

Dzsili, tényleg szépek a gyerekeid, de a képek is jók! Kép

Nekünk kimaradt sajnos a tegnapi tali, a pocsék hétvége után pedig ránkfért volna... Belázasodott Barni, de még a dokinéni is azt mondta, hogy ha nincs más tünet, lázcsillapításon kívül nem tudunk mit tenni... Tegnap már úgy tûnt, jobban van, de most megint hõemelkedése van, el is aludt... Szegénykém, olyan rossz így látni, fõleg, hogy õ annyira nem szokott beteg lenni... Nem tudom, mi lehet, elképzelhetõ, hogy a múlt heti taknyosság ide vezetett? Picit még folyik az orra, de nem köhög, nem piros a torka...

Megyek is, mert még nem reggeliztem, meg behozom a házimunkát, hogy utána csak vele tudjak foglalkozni...

Puszi,
Henke
gesztenye

Sziasztok!

BMárti,
a téli cuccokra van az 50% kedvezmény. Egész jó holmik vannak, bár szerintem fõleg jövõre lehet cuccokat venni, mert az õ méretükben nincs, vagy csak nagyon kevés cucc van. Fõleg picikre van jó sok mostani cucc. De jõvõ õszre télre simán be lehet vásárolni. A 10% meg este hat után van az egész vásárlásból. Azt hiszem még egy hétig tart az akció.
Nekünk két védõnõnk van, az egyik régebben járt ki (õ amúgy Békáson lakik azt hiszem), és a másik meg egy kis fiatal csajszi, lelkes meg minden. Õ jár kis mostanában. Havonta! Nálatok nem jár ki a védõnõ?

Henke,
Barninak is küldök gyógyokatKépKépKépKép!

Üdv
Szila
szila

BMárti!

Mi is hasonló cipõben járunk, más körzetben levõ doktornénit választottunk. A védõnõ sajnos adott, nem választható! Valaki nagyon átlátta a rendszert, amit kidolgozott! A mi védõnõnk elsõ reakciója siralmas volt: "Egészséges rendelésre nem jöhetnek, mert akkor ott van a doktor úr!" Igaz azt is hozzátette, hogy járjak a gyerekekkel a terhesrendelésére. Azóta sem voltam egyikkel sem egészséges rendelésen. Telefonon olvasom be neki az oltások törzsszámát! Ha kellett, a doktornénink asszisztense megcsinált mindent, ill. bekért az ottani védõnõkhöz egy-egy méredzkedés erejéig. Hozzá kell tennem azonban, hogy az elsõ pillanattól kezdve unszimoatikusak vagyunk egymásnak a védõnõvel. Igaz én egy olyan nõt kellett otthagyjak az elõzõ lakhelyemnél, akivel fél év után az utcán találkozva a nevemen szólított és megnézte a babát!

Még mindig nem kell senkinek egy 8 hónapos malamut leányzó teljesen ingyen?

Sziasztok
Solya
Persze biztos, hogy orvosa válogatja.
solya

Sziasztok!

Mi kezdetektõl nem a körzeti dokinkhoz járunk (azt sem tudom, hogy ki az Kép)... van a hivatalból kirendelõdött védõnõ, meg a másik az egészséges rendelésen .. Nem volt soha semmi gond. A védõnõnkkel már elég rég nem beszéltünk/találkoztunk, az elején járt ki rendszeresen, aztán telefonon érdeklõdött, most már az sem...Ha vmi gond van, úgyis a dokival beszélem meg... A dokihoz tartozó védõnõ meg soha nem csinált gondot abból, hogy nem hozzá tartozunk.... oltásnál, méricskélésnél mindig segítkezik, kedves, és azért tudja már Manó nevét is, ha megyünk...
Amúgy azért van az, hogy a védõnõ nem választható, hanem lakhely szerinti, hogy senki ne kerüljön ki a gondozásból... ebben végülis van logika.... Ha mindenhol korrekt, jó védõnõk (meg orvosok)lennének, nem lenne semmi gond ...

bogancsi
Drukk-drukk, és ne izgulj annyira, nem lesz gond! Kép

Henke
Barninak gyógypussszok hadát küldjük!

bszilvi
Olyan jó, hogy ott voltatok a talin ... Kép Gyertek ám máskor is!!! Kép

.. végre sikerült elérnem a tanárt... jövõ kedden vizsgázom .. de azért megyek hétfõn talizni Kép

Solya
.. én nagyon szeretnék kutyust, fõleg malamutot, de ide nem lehet kutyát hozni, mert kicsi a hely... Kép De megkérdezem az ismerõsöket, hátha...

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

BMárti!

MInden ruha cipõ, gyerek , nõi, férfi. Minden le van értékelve. Én még ma is elmentem vásárolgatni. De legszívesebben mindent megvettem volna a gyerekeknek. Szerencsére mind három gyereknek januárban van a születésnapja, így az összes rokon nevében vásárolhattam nekik.

Éva
p.éva

Sziasztok!
Segítség kéne!
Vettem egy használt Avent mellszívót , de eltört az egyik alkatrész.Lehet kapni alkatrészt , de 4000ft.Ha nem telt volna le a garancia akkor ingyen kicserélnék.És itt jön a kérés : Nincs valakinek ilyen garanciális készüléke? Mert akkor azzal a garanciajeggyel ki tudnám cseréltetni.
Ha tud valaki segíteni azt köszönöm!
Kanga
Kanga

Ja és a címem : kanga-zsebibaba@freemail.hu
Kanga

Sziasztok Lányok!
GOrsi! Szila! És aki még tornázik! Na hogy álltok? Ugye nem lazsáltok, hanem velem együtt kitartotok?
Én most éppen úgy látom, hogy semmi eredmény. (Nem értem, mert már a múltkor mintha...)
De tegnap szerencsére egy ismerõsõm megnyugtatott, hogy az õ nagynénje 4 gyerek után kezdte el csinálni ezt a tornát szeptemberben és mára már olyan csinos farmergatyokban jár.
Úgyhogy kitartás!!!
Menta
menta

Sziasztok!

Henke! Barninak jobbulást kívánunk!

Szila! Te már mersz vásárolni jövõ télre? Én még azzal is gondban vagyok, hogy ez az overál, ami most van Lacikának, kibírja-e tavaszig. Honnan lehet azt tudni, hogy mekkora fog kelleni jövõ télre?
A védõnéni minket is meglátogat kb. havonta. Amióta Lacika megszületett, azóta elég jól ki is jövünk. Elõtte, mikor terhes voltam, nagyon haragudtam rá, mert olyan észlénységekkel traktált, hogy úgyis meg fog csalni a férjem, amíg terhes vagyok, de ha nagyon odafigyelek a külsõmre, akkor talán majd visszahódíthatom. Kép Vagy pl. hogy ha az egész terhesség alatt egy dekát sem hízok, az sem baj. Kép Ezek maradtak meg bennem a legjobban, de igazából minden mondatával az agyamra ment. Viszont mióta Lacika megszületett, azóta hirtelen ezer dolog lett, amiben hasznos tanácsokat adhat, és nem kell már hülyeségeket beszélnie, hogy ne nõjön be a szája. Kép

Solya, Rebi! Köszi az infót. Ezek szerint nem is olyan fura, ha két védõnõ van.

Éva! Ez igazán tuti megoldás! Lehet, hogy nálunk is be kellett volan vezetni karácsony elõtt, hogy minden ajándékot én veszek meg, vagy legalább én választok ki. Akkor nem kapott volna Lacika egy 3 éves kor alatt életveszélyes játékokat. Kép

Kanga! Meddig garanciális egy ilyen készülék? Nekem is ilyen van, a Brendon melletti kismamaboltban vettük, kb. egy éve. Éredemes elõásnom, vagy rövidebb a jótállás?

BMárti

BMárti
bmárti

Kanga!

Elõkerestem a papírokat, 2002.01.14-én vettük a mellszívót, és 12 hónap a garancia rá. Kép Kár, hogy nem pár nappal hamarabb kérdezted, szivesen odaadtam volna.
Még annyi jutott eszembe, hogy nem írtad, hol 4.000 Ft. az alkatrész. Mert van a forgalmazónak egy saját üzlete a XIV. kerületben a Dorozsmai u. 52. szám alatt. Ott minden Avent termék a bolti árnál olcsóbban kapható. A [url=http://www.pro-mama.hu/" TARGET="_top]http://www.pro-mama.hu/[/url] címen találsz még róluk infókat, e-mail-ben is válaszolnak, és én postán (utánvéttel) is rendeltem tõlük, de úgy nagyon sok volt a postaköltség, szóval szvsz nem érte meg.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Dzsili: kislányt szeretnénk, így még nem is gondolkodtunk fiúnéven.
A házatok miatt nagyon szorítok!

BMárti: Romola már nagyon régóta gyakorolja az önkifejezést! Szerintem szerencsés vagy, hogy Lacika csak mostanában kapott rá az ízére. Kép

Bogancsi: mi történt veled???? Ez nem hangzik túl jól!
Jobbulást kívánok!

BSzilvi: mindig csodálkozunk rajta, pedig ez a természetes: Petike nagyon megnõtt! Nagyon tündéri!
Amúgy sokszor én sem tudok, hányadik hétben vagyok. Más ugye a valódi és a számított, "hivatalos" babakor, ráadásul nekem a ciklusaim hosszabbak, mint az átlagos, tehát a valódi babakor sem tökéletes nálam... Kép Szóval valahol a 17. és a 20. között tartok... Kép
Tegnap a doki megkérdezte, hogy hányadik hétben vagyok, én mondtam: 18. Aztán megvizsgált, majd amíg felöltöztem, megnézte a papírjaimat, és tájékoztatott, hogy a 20. hétben vagyok. Kicsit kellemetlenül éreztem magam... Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

BMárti,
igazán én sem merek nagyon elõre vásárolni, de egy pici elõnyben vagyok, mert a férjem keresztlánya (Hanga unokatesója) 3 éves, és nagyjából egyforma típusúak. Bár most már örökölt cuccunk sincs. Én úgygondolom, hogy a mostani 86-92-es anorák jó lesz még tavaszig, jövõre már biztos nem (amúgy KenguruGold-os). VAn egy dzsekije (86-os), ez nagyon talán még õsszel jó lesz rá. Ha a kabát nagyobb egy picit, nem baj, mert az ujját fel lehet hajtani.
Hát a régi védõnénink nekem is mondott sok hülyeséget: 4 hónaposan: tömni kéne már azt a gyereket...Én erre mondtam, minek, nem liba.

Menta,
hát...idõnként belefogok, de magamtól is csinálok hasizmokat. A Házipatika oldalán találtam egész jó fogyókúrás programot is.

Üdv
Szila
szila

Szia Szila!

Fitt leszel Zsanettel? Kép

Nézegetem a CORA weboldalát, a január 22.-tõl érvényes akcióknál írja a ruházati vásárt. Már éppen kezdtem utálni õket, mikor felfedeztem, hogy a CORA busz menetrendje is fenn van. Mégiscsak jó az a honlap! Kép

Lacika egy elvileg 74-es BabyBell-es anorákot hord, ami szerintem kb. 80-as lehet. Most 78 cm.-nek mérték, és most kb. pont méret a kezeslábas. Szuper, mert van cipõcskéje, ugyanolyan textil anyagból, mint maga az anorák, felcsatolható, és le is vehetõ. Így ha akarok, adok rá cipõt, ha nem akarok, akkor meg nem adok. Kép Végül is már csak 1 - 1,5 hónap a tél, remélem, hogy már kihúzzuk ezzel. Azt olvastam valahol, hogy kb. havi 1 cm.-ert nõnek a második évben. Ha ez igaz, akkor a mostaninál csak egy számmal kell nagyobb ruha október-november környékére. Ezt azért nehéz elképzelni az elsõ év viharos növekedése után. Kép

Tényleg, nagyobb / több gyerekesek! Mennyit nõnek általában a babák a második életévükben?

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!

Kb ennyit nõtt Sára is. Csak õ 74-rõl 86-ra. Egy picit apró, de a mienk!!!!!!!!!

Solya
solya

Sziasztok!

Rebi!
Mégis csak jól jött a drukk a vizsgákhoz (ezt sem ártott megtudni) Kép azért keddre is tartalékolok

Dzsili!
A ház szerintem sem off annyira, drukkolok és mesélj!

Henke!
Barninak jobbulást!

Bogancsi!
Mi volt a dokinál? ÉS veled mi van?

Beja!
Bálinttal mi van? Írj!

Kanga!
Jó hogy írtál végre. Nem tudsz sûrûbben jönni? Mail megy.

Rólunk: Vilinek úgy megjött az étvágya, hogy el vagyok képedve. Viszont még mindig két naponts kakil. Mióta elkezdtük a hozzátáplálsát így van, de hogy most mennyiségeket eszik nem kellene mindennap? Tudtok errõl valamit?
Ma itt volt baránõm (Kanga a fogorvos és nem hívtad fel, enyje) õ is pocakos és megnézte Vili fogát, szerinte is rögvest kint lesznek a felõs metszõk is, én alig várom.

Norci
norci

Sziasztok!

Rebi! De jó, hogy jöttök hétfõn megint.Kép És nem fog ez a tanulás rovására menni?Kép

Henke! Szegény Barnika, jobban van már?

Szila! Én is ezt akartam kérdezni, hogy fitt leszel te is Zsanetttal?KépKép Amúgy lányok van a környéken valami ugrabugra lehetõség? Én is nagyon elszántam magam az edzésre.Megsúgom legutóbbb 2 éve Norbihoz jártam és nem fogytam hanem híztam meg híztam és kiderült terhes vagyokKép

Laura! Szerintem ne érezd kellemetlenül magad, hiszen pici baba mellet nem lehet tudni pontosan.

Szerintem nem érdemes elõre vásárolni, sose lehet tudni mekkora lesz. Hanna most tartja az 1cm/hónap, de már 81centi, tehát valamikor biztos belassul.remélemKép Overállban meg jobb a nagyobb, hogy ne csússzon fel a lábán.

Tikk
tikk

Sziasztok!

BMárti, Tikk,
én Zsanett nélkül akarok fitt lenniKépKépKép. Azért jónak tûnik a program (már a kaja része), lehet, hogy kipróbálom. Norbihoz én is jártam, a belvárosba, a Madness-be. Tikk, Pomázon van jó hely állítólag, és még talán babát is lehet vinni. De ezt nem tudom pontosan.

Üdv
Szila
szila

BMárti!

Hát igen, ez jó dolog. Én mindig ilyenkor szoktam megvenni a következõ évre a cuccokat. A lányom már 3éves és nagyjából tudom mekorra kell a fiúknak jövõre. A te babád mennyi idõs?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Azt hiszem, adós vagyok egy táblázattal:

Kép

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Csak nagyon röviden, mert anyagot kellene szereznem a vizsgához .. most kutakodom a neten, hááátha .. Kép

Tikk
ha tanulok vmikor, akkor az a 7vége, Csenge mellett az kb. lehetetlen .. Kép .. úgyhogy a hétfõ az nem akadály ... Kép

Ma elvittem Csengut mázsálni, meg hosszt mérni ... 76.5 cm(!) .. de csak 8870g.... Kép

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Akartam írni nektek hosszút, de a fickómnak már megint gépet szerelnie kellett menni, és ez elkeserített Kép

Tanulással nem állok sehogy, lehet, hogy halasztom a vizsgát, de akkor sem lesz több idõm. Na, mindegy.

Ruhák: én nem merek Balunak elõre vásárolni. Az idei télen eddig a 3. overállját fogyasztja, pedig az elsõ is nagy volt neki még novemberben. Na, jó, most vettünk neki tavaszra egy átmeneti kabátot. 92-es, remélem, nem növi ki addig.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Vizsgázóknak a Kínai Népköztársaság éves termése talpalávalónak!! KépKép
Barninak sok-sok gyógyKépKépKép.
Márti! Beszéld meg a pocakpocokkal, hogy nem illik rongálni a babaházat!KépKép
Vilinek gratula az étvágyához!
Szilvi! Petirõl nagyon aranyos ez a kép!
Cory! Gratula a z elsõ puszihoz!

Kérek szépen sok-sok drukkot Rékának!
Nyelvtanból felmérõt írnak, és most lesz az elsõ igazi hegedûvizsgája is!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

BMárti!
Nagyon aranyos vagy! Köszi , hogy utána néztél!!!
Hát a rossz hír az , hogy a Dorozsmain ennyi!Kép
Kanga
Kanga

Sziasztok!

Henke
Sok-sok gyógyot küldünk Barninak!

Rebi
Nem a miénk az autó.

Menta
Én tornázgatok, de a párom lehûtött a minap, hogy szerinte ez a torna nem ér semmit, stb. Szerintem kitartással igenis jó. Nálam az a gond inkább, hogy sokat eszek, ráadásul bûnös dolgokat.Kép Most éppen ezen próbálok változtatni, muszáj elõre megterveznem, hogy mit eszek, különben hirtelen éhségbõl egybõl valami édes tésztafélét kreálok, az nem tart sokáig, viszont rendkívül kalóriadús.

Bogancsi
Ugye semmi komoly baj nincs?

Dzsili
Drukk a lakáshoz!Kép

Borcsa
Drukk megy Rékának! Biztosan nagyon ügyes lesz!Kép

Peti az utóbbi 1 hétben egyre kevesebb tejet eszik. Reggelre már alig feszesedik a mellem.Kép Vajon leszokóban van, vagy csak átmenet? Ha kínálom neki, akkor csak ritkán kap rá rögtön, ált. inkább nekem kell õt odaparancsolnom, és akkor eszeget. Remélem a köv. fognál már nem csak tejcsin akar élni, mert akkor az elején éhes marad...

Elértük a 10 kilót.Kép
Menta
Végül mi is rendelünk tortát, apa kívánságára.Kép

Szép napot mindnekinek!
Hol lesz a köv. tali?

Gorsi és Peti csücsökKép
gorsi

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkolást!!!
Hát, elég rémes és véres volt a dolog, de túl vagyunk rajta. Tomi nagyon jól viselte, de a doktornõ megjegyezte, hogy õ még ilyen erõs gyereket nem látott ebben a korban Kép Hárman fogtuk le, amikor csinálta a "mûtétet"! Végülis 3 órát töltöttünk a Heim Pálban Kép Viszont a doktornõ olyan alaposan megvizsgálta, hogy most tudom, hogy egy teljesen egészséges gyerekem van Kép A mûtét elõtt bekenték egy érzéstelenítõ kenõccsel, na ehhez is kellett 2 nõvérke és én. Aztán befóliázták és mentünk várakozni. Közben jót ebédelt Tomi. Maga a beavatkozás elég szörnyen nézett ki, csupa vér volt a nyaka és nagyon sírt, igaz, egyre halkabban, mert teljesen kifáradt. Kép Kép Kép 37 szemölcsöt szedett le a dokinõ! És mint ma a reggeli szemlénél kiderült, még maradt legalább 2. Kép A felöltözést is jól bírta Tomi, aztán meg békésen eljátszottunk a megfigyelési idõ alatt. Hazafelé jót aludt a kocsiban. Úgy néz ki, hogy minden rendben van, nem lázasodott be, nincs hasmenése sem. Éjjel is végig aludt! Reggel ugyan keveset evett meg tüsszögött is néhányat, de remélem, nem komoly. Még most is jó rondán néz ki a nyaka: tiszta piros, meg foltos és csúnyák a hegek is Kép Azt mondták, nyomtalanul elmúlik.
Magamról: valószínûleg így jött ki rajtam az idegesség. Ma már jól aludtam Kép
Anyukámat is tegnap operálták Esztergomban, a bal szemérõl vették le a szürkehályogot. Még pár hét és mindkét szemével rendben lesz. (a másik szemét még szeptemberben mûtötték)

BMárti: jó lehet ez a kioktató stílusú védõnõ Kép
Sajna nincs adatom a 2. életévben a növésrõl. Micsoda rendetlen egy anya vagyok Kép

Henke: gyógyuljon Barni!!!

Szila: hozzánk nem jár ki a védõnõ, csak ha hívom. De lehet, hogy ez a 4 gyerek miatt van.

Solya: A lányaim boldogok lennének a malamut kislánnyal, de félek, hogy Doki kutyánk nem fogadná be.

Borcsa: drukk megy Rékának!!!

Az Auchanban láttam jó babaruhákat nem túl drágán. Vettem is egy sötétkék hosszúujjú ruhát Tominak, ami nagyon jól áll neki Kép

Nálatok is esik az esõ??? Õrület. Viszont ma csakis pihenünk. Na, jó estére csinálok császármorzsát. Meg mosok is egy kicsit, meg le is kell szedni a tegnapelõtti 3 mosást. Na, megyek is.
pusz
bogancsi és pöttyös Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Akit erdekel tettem fel uj kepet Madisonrol a profilomba. Epp a noverkeje jatszotta a minap vele, hogy belerakja a csizma dobozaba a kisasszonyt. Kép Na persze nem mintha beleferne, de nagyon elvezi Kép

Henke!
Jobbulast Barninak! Sok gyogyKépKépKépKép

Borcsa!
Drukkolunk Rekanak!

Norci!
Gratula Vili etvagyahoz! Ami a kakilast illeti, mikor Madikenel elkezdtuk a hozzataplalast, akkor eleinte neki sem volt minden nap meglepi a pelenkaban, de egy honap alatt atallt a szervezetes es azota minden rendben, bar van neha olyan hogy kimarad egy-egy nap, de a mi orvosunk szerint ez nem gond. Csak ha hosszabb idore marad ki es kemeny a hasa......

Bogancsi!
Tomi nagyon ugyes, buszke lehetsz ra hogy ilyen jol viselte.KépKépKépKép Remlejuk nem lesz semmi baja, mar ami a tusszogest illeti.

Menta!
En is kedvet kaptam toletek a fogyokurahoz, na meg persze a merlegen megjeleno szamoktol. KépKépKépKép Kitartas az kell, na jo mondja ezt epp, en is ezzel kuszkodom. Ha csinalok valamit par hetig es nincs eredmenye, akkor nagyon hamar feladom. KépKépKépKép Pedig nyaron hivatalosak vagyunk az egyik baratomek eskuvojere, addig pedig valahogy meg kell szabadulnom a feles kiloktol.

puszi,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Réka: drukk megy! Remélem, nem késtem még el, de most keltünk Kép

Tali: ha nincs más jelentkezõ, nálunk lehet. Remélem, nem esik nagyon ki. 47-es villamos vonalán vagyunk, csak külsõ végállomás közelében Kép Babakocsik csak módjával férnek el, de a nappalit meg a hálót a rendelkezésetekre tudjuk bocsátani Kép (de elõkelõen hangzott, pedig csak egy panel Kép)

Andy: nagyon helyes Madison, ahogy ül a dobozban KépKép

Éjjel nagyon szarul aludtam, pedig a fiam csak egyszer ébredt, azt is hajnali 5 után. Most kómás vagyok, pedig hosszú éjszaka vár rám.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Solya! Úgy érted, hogy tavasztól õszig nõtt ennyit Sára, vagy úgy, hogy egy év alatt? Megnéztem a profilodat, hogy milyen idõs is most Sára, és nini, a 30. szülinapomon született! Kép

Norci! Lacika naponta kétszer kakil, de ehhez be is fal 8-10 dl. kaját naponta. Nem tudom, mit jelent pontosan, hogy Vilinek megjött az étvágya, de gondolom azért ettõl a mennyiségtõl még messze van. Kép Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy hogy is voltak a kakik a hozzátáplálás kezdetén, de arra igen, hogy sokat paráztam miatta. Életemben annyi õszibaracklét még nem ittam! Kép Ha úgy látod, hogy kemény a kaki, és nagyon erõlködve nyomja ki Vili, akkor esetleg érdemes megpróbálni neki is adni egy kis õszi- vagy sárgabaracklét. Nálunk az mindig segített. Ha meg nem kakil nehezen, nem nyûgös, nem hasfájós, nem látod úgy, hogy feszítené a pociját a felgyûlt kaki (olyan kemény tud lenni, mint a dob), akkor ne aggódj. Mondom ezt én. Kép

Tikk! Vannak helyek, persze, de sajnos sosem tudtam meg, hogy melyik a jó. Kép Van a buszvégnél egy jó nagy konditerem, meg itt, nem messze tõlünk egy csak nõi is, és talán a SÜBA-ban és iskolák tornatermeiben nem súlyzós edzésfélék is. Nekem sajnos egy órácskára sincs kire hagynom Lacikát, úgyhogy nem nagyon tudom kipróbálni õket. Kép

Szila! Ha megtudsz arról a pomázi helyrõl valamit, és tényleg lehet menni babástól is, akkro engem is érdekelne.

Éva! Az én kisfiam holnap lesz 13 hónapos. Most 78 cm. és nincs egészen 10 kg. Tényleg gazdaságos megoldás lenne ilyenkor megvenni a jövõ téli cuccokat, de ha meg nem lesz jó a méret, akkor kidobott pénz. Mondjuk a CORA-ban tényleg nem nagyon volt semmi igazán neki való. Döbbenet, hogy a baba részen a 74-essel szite teljesen véget is ér a kínálat, a gyermek részen meg 98 körül kezdõdik. Kép Vagy csak én vagyok béna, és nem találtam meg a 80, 86, 92 méretet?

Kanga! Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.

GOrsi! Megértelek. Nálunk is ez megy, hõsiesen alig ebédelek, aztán délután hõsiesen befalok egy tábla csokit. Ez nem is volt gond, amíg Lacika szopizott rendesen, de amikor kezdett egyre kevesebbet szopizni, akkor bizony én nem kezdtem egyre kevesebbet nassolni. Kép Úgy ugrott a súlyom 4 kilót, hogy észre se vettem. Most ott tartok, hogy sikerült (talán) megállni, még az ünnepekben se híztam tovább, és nekem már ez is sikerélmény. Pedig egyáltalán nem tornázok, még itthon se, egy lusta dög vagyok. Ha Lacika végre elalszik, akkor is inkább jövök Babanetezni. Kép Eddig annyi a módszerem, hogy nincs itthon a kedvenc csokimból. Így, az ünnepek után minden tele van még szaloncukorral, meg télapó hozta csokikkal és szülinapi bonbonokkal, amiket nem szeretek igazán. Vészhelyzetben ezeket eszegetem, aztán ha elfogynak, akkor (megfogadtam!) nem veszek többet! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bogancsi,
Tomi egy HÕS!KépKépKép

BMárti és aki még tornán töri a fejét:
találtam egy "tornatermet"Kép az Árpád fejedelem útján (A1 Fitness), elég húzós árai vannak, de van gyerekmegõrzõ is, amiért nem kell fizetni. [url=http://www.sportkapu.hu/a1fitness/index.htm" TARGET="_top]http://www.sportkapu.hu/a1fitness/index.htm[/url]
A SÜBA-ban is van, de elég rossz (legalábbis nekem) az órabeosztásuk, mondjuk ott is van gyerekmegõrzés. A sportkapu.hu-n egy csomó érdekes dolog van.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

BMárti: szerintem jól látod a ruha méreteket Kép Én most a 92-es fiúruhákkal küzdök Kép

cory

cory
Budapest

Persze kihagytam valamit, amit még akartam Kép

BMárti: de a cipõknél én már találkoztam ezzel. Csak uniszex cipõkbõl van 40-es. A fickómnak is meg nekem is 40-es a lábunk, és minden boltban hülyének néznek.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Szila! Köszi a linket. Tényleg nagyon jó lenne eljárni. A TORNÁD-Ó is szuper lehet. Csak ne lennének olyan q. messze. Legalább kétféle tömegközlekedési eszköz, oda-vissza 4 fel- és leszállás... Az ehhez + a tornázáshoz szükséges energiát nem tudom, mikorra szedem össze. Kép Az ár is tényleg elég húzós, különösen ha az alkalmanként 4 buszjegyet is hozzáadom. A SÜBA-beli órabeosztás milyen? Mondjuk, ha a SÜBA-ban van, lehet, hogy itt, a nõi konditeremben is van gyermekmegõrzés, csak én nem tudok róla. Belelkesítettél, megkérdezem! Kép

Cory! Igen, gondoltam is rád a CORA-ban, hogy mostmár értem, mirõl is beszéltél a multkor. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Cory!

Hasonló hajtépés: nem kapok Lacika méretében csúszásgátlós zoknit. Bezzeg 0-00 méretben van. Kérdem én, minek?! Egy újszülött még nem csúszik meg mászkálás közben a padlón! Az 1-2 méretben még akadtak csúszásgátlós zoknicskák, de Lacika lába most 21-es, és azok már kezdenek kicsik lenni. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti: nem tudom, hoyg mennyire tudsz rajzolni, de lehet kapni hobby boltokban olyan filcet, amivel ilyen csúszásgátlót tudsz alkotni a zoknikra. Mi vettünk, és az apja zokniján ki is próbáltuk Kép Rajzolsz, átvasalod, és utána már végleges.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem jutottunk el hétfõn a talira (lehet, hogy a cicák örülnek nekiKép), jövõ héten biztos megyünk, már nagyon hiányzik.
Ruhavásárlás: Én sem nagyon merek elõre vásárolni, vagy inkább egy kicsit nagyobbat veszek. Ez persze nem mindig jön be, pl. ha nyáron nõ bele a csizmába... Zsófinak a lába nõtt gyorsabban, mint gondoltam, de nem baj, Luca még hordhatja.

Bogancsi! Tominak nagy-nagy gyógypuszikat küldünk a pöttyeire! Remélem, gyorsan gyógyul, és elfelejti ezt az egészet!

Cory! Vizsgádhoz nagyon szorítok!Kép Gratula a puszihoz!Kép Luca is mindent puszilgat mostanában. Barnit még szájon is csókolta. Kép

Rebi! Neked is drukk elõre! Kép

Márti! Örülök, hogy jobban vagy, és babóval is minden rendben. Ne búsulj, ha Ármin már nem szopizik, bújjatok össze sokat! Lehet, hogy megint megjön a kedve. Ha nem most, akkor majd ha látja a picit is szopizni. (Akkor fogsz örülni, hogy két cicid van.Kép)

Borcsa! Mi is drukkolunk Rékának!Kép

Tornázóknak: Nekem sem ártana egy kis fogyókúra, van mibõl ledolgoznom. Régebben tornázgattam itthon, de mindig volt valami fontosabb... Le sem merem írni, hogy most mennyit kell utaznom és szerveznem ahhoz, hogy el tudjak járni táncolni. Persze nem vagyok hõs, csak nagyon szeretem csinálni! Egy sima tornáért persze nem utaznék ennyit. (Kérdezzétek Henkét, õt is megfertõztem! És nagyon ügyes!Kép)

Megyek fõzni, tegnap Henkétõl kaptunk rengeteg túrót. (Henke, köszi még egyszer!)

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Cory! Nagyon köszi az 5letet! Nem is hallottam még róla, de nagyon jó lenne, ha így akár már meglevõ, nem csúszásgátlós zoknit is át lehetne varázsolni. Arról nem is beszélve, mennyivel drágábbak a csúszásgátlósak a sima zokniknál, és milyen rondákat is megvettem, csak a csúszásgátló miatt! KépKép Kézügyességem nincs túl sok, de a célnak néhány vonal is megfelel, meg a gyerek talpán nem is olyan nagy baj, ha nem tökéletes a minta. Kép

Andi! Igazad van, végül is mi is tervezünk (majd! Kép) kistestvért, még neki is jó lehet. Kép A nyárára nõ bele a csizmába témát én is jól ismerem. Három fiú után örökölünk, ebbõl kettõ májusi, egy meg augusztusi. Szóval Lacika mostani méretében rengeteg napozónk és más kánikula ruhánk van. Kép Ennél csak az lehetett volna "jobb", ha kislányom születik. Kép

Lacika fél11 óta alszik. Lehet, hogy át kellene már térnünk a napközbeni egy nagy alvásra? Ha kevesebbet reggelize, talán elõre tudnám hozni annyira az ebédjét, hogy ne aludjon el evés közben. Az átállással kapcsolatban mik a tapasztalataitok?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti,
puffasztó v. puffasztható festéknek hívják, és olyan tubusszerû izébõl kell kinyomni. Van egy Hobby bolt a Hollós K. u. 4-ben, ott biztos lehet kapni.

Szila
Szila

Sziasztok!

Túl vagyunk az eddigi legborzasztóbb éjszakán ... pedig 1/2 10-kor este még azt hittem, hogy teljesen jó lesz... mert egyszercsak elaludt. Aztán éjfélkor felébredt, 2-ig pörgött, aztán az éjszaka további részében is kb. félóránként felébredt, nyüszizett, és csakis cicin volt hajlandó csendben maradni.. ha galád módon megpróbáltam kiszedni a szájából, akkor vérig sértõdve hisztizett, csapkodta magát, fetrengett... Reggelre már minden bajom volt ... Most a kisasszony beájult, lehet, hogy én is mellé ...

... többet majd délután/este vmikor ...

Rebi

rebi

Szila!

Köszi! Ha legközelebb sétálni megyünk, megnézem.

BMárti

BMárti
bmárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?