Na itt vagyok, mert szuszálnak a kis pöcsik
Andi, Bea
köszi az érdeklődést. hát ma elvittem a helyi fogdokihoz (enyém nagyon messze és nem is tudott fogadni, gyerekfogászt kapásból nem ismerek, az itteni fogászt meg barátnőm ismeri, azt mondta ő is elvinné hozzá gyerekét simán, ráadásul szájsebész is). Na szóval, megnézte. Mondta, hogy tényleg nagyon durva a kinézete és nem túl jellemző, hogy ennyire bedurranjon, meg hogy tuti marhára fáj neki, de szerinte nem a fehér fog, ami átsejlik az ínyen, hanem vízhólyag van benne és amiatt néz ki ilyen szarul, de szerinte a teteje vékonyabb és át fogja törni magától, lehet ma, lehet 1 hét múlva. Nem tartotta indokoltnak, hogy megvágja, főleg azért nem mert szives baba és akkor megint antib és macera stb. De egyébként sem. Figyeljem, hogy nem lesz-e lázas, mert ha igen, akkor alsó gyulladás és akkor hozzá kell nyúlni. Szóval így állunk. Várunk.
Andi - és Cat
Catnek nem egy db 2,5 éves
, hanem 2
Nekünk Zalakaros meg nagyon nem jött be. Főleg Kolping után voltunk közvetlenül. Szinte rajtunk kívül nem is volt gyerekes, az étteremben úgy néztek ránk, mint valami bűnözőre, hogy a 2 éves jött-ment, a forgóajtó kapásból hókon nyomta a gyereket, az apartmanból nem lehet zárt folyosón átmenni a fürdőrészbe babakocsival (Milán fél éves volt), mert csigalépcső vezet le. De mondjuk ez 2,5 évesnél tényleg nem számít.
Szóval, itt látszik, hogy mindenkinek más jön be. Vagy nagyon belenyultunk és épp hülye volt a személyzet meg már elegük volt a nyári sok gyerekből és rosszul lettek, hogy na még egy csapat
Karmen
továbbra is drukk!
Cat
Köszi, pedig a Gizella nem is tűnik olyan messzinek. Mi az Erzsébetben leszünk (az indián tábor melletti), tavaly a bioházban voltunk, de már akkor sem volt Bálintnak gondja a sok jövés-menéssel. Bár, akkor nem volt zárt folyosó mindenütt, így a kinti utakat róttuk. Remélem idén is jó idő lesz. Kiváncsi vagyok, hogy idén mi lesz, de meglepődnék, ha feladná, van hogy 3,5-4 órákat gyaloglunk egyhuzamban a faluban meg a gáton. Meglátjuk. kiváncsi vagyok a szeptember óta létrehozott új dolgokon. Bár az ovi-bölcsi-játszóház már megvolt akkor is.
Egy új Kolping jó ötlet, nem is értettem eddig, hogy miért nem csinálnak, ha így pörög.
Most pl. 1 hetet mondtak, hogy visszaigazoljákl a megrendelésünket és küldik a fizetési meghagyást, de már több mint 2 hét eltelt és sehol semmi. Rájuk is kérdeztem tegnap, hogy minden oké-e, de sorry-sorry, csak el vannak havazva, de minden oké.
Na dugulok.