Szép napot mindenkinek!
Kissé ellustultam a napokban...Mintha ez olyan furcsa lenne...
Éjszakás műszakom után este fél 5-íg aludtam!
És éjfélkor már megint...Közti időben zombit játszottam....
Ma viszont ilyenkor sikerült kelnem, nem mondom, hogy kialudtam magam, de jól vagyok!
Zsókuci!
Te drága!!!Könnyeztem végíg a soraidon!!!Nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!Sok erőt, anygalkát, és kitartást kívánok!!!!Van már valami új hír????TUd már pisilni kis tündérke????
Bibar!
Te drága! Látod, nem is vagyok lveszve...csak ez az éjszakázás annyira padlóra tesz, főleg, ha menni is kell egész éjszaka..Bár akkor telik az idő!
EStrella!
Jajjjjjjj!!!
Nem akartam, hogy fájjon!!!!
Na, majd amai nem fog!!!!!Igérem!!!Vagy ha mégis, marad a comb!!!
Baby!
MIért ne sikerülne???Ne beszélj butaságokat!!!!Ne beszéld be magadnak, hogy nem !!!!!A nyh-a pedig majd szépen megnő!!!Amikor szükség lesz rá!!!!
Eljön annak is az ideje, csak türelem(tudom, az nincs)
Gil!
Akkor elküldöm újra!!!!
Hááát, hogy mi mikor megyünk, az jó kérdés....Még van 1-2 helyre teendő dolog, na meg aztán nincs rá anyagi keret...Főleg azok után, hogy Timy megírta mennyit hagyott a patikában!!!
MÉg a negyede sincs meg...És nekem azt mondta a doki, mikor nem sikerült, hogy emelt adaggal fogunk menni legközelebb, hogy maradjon fagyira is...Na, gondolhatod akkor mennyibe lesz!!!! Így most a természetre bízzuk magunkat!
Elvégre azt mondták a műtét után, lehet spontán is, csak időt nem hagytak próbálkozni...Na, most időnk van!
Lexi!
Már lehet későn írom, de a deca-t reggel célszerű szúrni, közel azonos időben!!Most fél óra csúszás nem gond...A többit este, a változtatások miatt!!És hogy megy???
Férjed???
Juci!
Rókákat én is szivesen látom, de csak átmenetileg...
Na, visszaolvasok, aztán még jövök!!!